Fler influencerbebisar på g

Isabella Jedler Meisner är i vecka 23 med sitt och makens andra barn.

Alexandra Bring bakar på.

Dani Pavlica är inne på slutspurten.

Satu Nordling Gonzales (My baby dolls) väntar familjens elfte barn, som visat sig vara en pojke.

Sigrid Berntsons första barn är beräknat till september.

Om jag missat någon så är det bara att fylla på i kommentarsfältet. 

131 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Just kombinationen barn nr 11 och namnet ”mybabydolls” klingar inte snyggt i mina öron..

      Fina barn dock. Gulliga hela fotbollslaget.

        Det är väl irrelevant? Alldeles för många barn.

      Sigetty

      Tycker det är så jävla dåligt att skaffa en massa barn. Hur fan lyckas man att se, höra, bekräfta, ägna kvalitativ åt alla? Det är knappt att det går med 1-2 barn, man har enorm press på sig att
      se till att barnen får uppmärksamhet.
      Inte en chans i helvetet att man kan ge barn det de behöver och förtjänar när det finns så många. Tycker att maxantal borde få vara tre.

        Håller med! Det borde verkligen införas en gräns där man behöver ta större samhällsansvar och typ skatta mer samt mindre i bidrag om man skaffar fler än typ 4 barn medvetet. Finns ingen anledning att ha över 10 barn år 2022!!! Det är inte ekonomiskt hållbart för familjen (kanske om man är multimiljonär men hur många är det?), bra för barnens psykiska hälsa eller mammans fysiska hälsa, och det är så DÅLIGT FÖR VÅRT KLIMAT. Blir arg, usch skulle aldrig följa sånna där barnavlare.

        Haha men gud, flytta till Kina vetja.

        Fast vi har ju alla olika kvaliteter. En person kanske inte känner att de har tålamod eller tid för mer än 1-2 barn medan en annan absolut känner att den har det.

        Det finns många saker man kan göra för att få mer tid till familjen och således fler möjligheter att se och bekräfta sina barn, även om antalet överstiger 3 ?

        Sedan kan jag också tycka att det någonstans går en gräns för när det inte längre är hälsosamt för varken mamma eller övrig familj att skaffa fler barn men man ska nog inte enbart utgå från sin egen kapacitet som förälder när man börjar spy galla över antalet barn andra skaffar.

        Jag förstår inte heller hur den här mammabloggaren Satu får plats med 2 vuxna + snart 11 barn på 127 kvm som radhuset består av. Dom 4 äldsta barnen kan ju inte ha nånstans där hemma där dom kan dra sig undan en stund och slippa störas av massa småsyskon. Skrämmande är ocksåatt hon fortsätter bli gravid gång på gång med en karl som har velat abortera ett par av barnen under årens lopp. Detta har hon nämt i bloggen ett par gånger genom åren.

          Hennes karl gör henne gravid gång på gång men sen har han velat abortera barnen? Väldigt märklig karl….

    Madeleine Ilmrud som väntar sitt tolfte…

      Hur orkar kroppen?! För att inte tala om den stackars ”privata delen”. Otroligt vad kroppen kan utstå ändå.

      Hela hennes identitet bygger på att vara gravid och föda barn.

        Hela hennes ”karriär” också.

        Vad är grejen med detta? På min instagram poppar det hela tiden upp konto som helt bygger på att i oliga små ”roliga” videos visa upp gång på gång hur många barn man har. Är det en motreaktion på trenden att ha färre barn, och senare, att bygga en identitet kring graviditet och barn? Och varför fascinerar det så många, att de kan leva av dessa konton? Tycker det är sjukt sorgligt. Trist för klimat/miljö naturligtvis, men framför allt, vad signalerar det? Tror många finner livet meningslöst och försöker fylla det med en massa kids, som distraherar från känslan av att det egna livet är ganska tomt. Men vad vet jag.

    Så fruktansvärt ointressant. Ingen kritik mot inlägget i sig, förstår att det finns ett stort allmänintresse kring graviditeter men för min del personligen så finns det inget som är mer ointressant än influenceinlägg om personer som har fått barn, ska få barn eller vill få barn. Barn kan vara underbara men jag är så tacksam att jag inte vill ha några egna och det beslutet fortsätter att stå fast, år efter år.

      Tack för informationen, antecknar detta.

        Och vad gör du med den informationen?

          Knycklar ihop och kastar i brasan.

        Du är medveten om att du kommenterar på en blogg som handlar om att ta del av och kommentera kring innehållet som delas?

          Hur får man reda på om barnfria är lyckliga? Man annonserar sin graviditet, typ.

            Huh? Att tycka gravida influencers är tråkigt är inte att va olycklig ?

      Ja verkligen, så tråkigt och ointressant. Vem bryr sig? Alla sånas sociala medier och bloggar blir ju på dekis efter barn ändå.

        Hur kan man bli förvånad över att man rapporterar om gravida influencers på bloggbevakning? ” VeM bRyR sIG” ???

        Du låter lite som såna där personer som kommenterar under nyhetsmorgons inlägg på Facebook. Birgitta 48 år typ.

          Åh, en kompis till Britt-Marie 45?

      Ok? Ingen har sagt att det är fel att du inte vill ha barn. Svårt att tillfredsställa alla.

    Vrångö är en riktig pärla. ?

      Jaaa vad härligt det såg ut!

    Josie

      Sara Bolay

        Vilka är papporna?

    Jahapp!

    Asså ja, när man inser att man är vuxen och får adoptera djur utan att någon annan säger nej?? Tur jag alltid glömmer av det annars hade jag haft fler 😉

      Ens partner har väl rimligen något att säga till om i det gemensamma hemmet.

      Åååh, älskar djur!

      Min plånbok säger dock nej till fler ☹️

    hur många barn får influencers i snitt? 4?

    Exakt vad jag tänkt i flera år, från att jag av en ren slump hittade hennes blogg. ”My babydolls”…I rest my case. Man får ”skaffa” hur många barn man vill i Sverige, men nog fan vore det lämpligt att inte betala ut barnbidrag för fler än typ två barn. Dessa mamma-influencers som verkar leva på att trycka ut unge efter unge ger mig en något dålig smak i munnen. Eller hur man säger. Man undrar vad som händer när det inte blir fler bebisar och barnen växer upp? Orkar inte räkna på hur mycket bidrag 11-12 ungar ger men det blir en rejäl slant. Tycker faktiskt detta borde ändras.

      Men alltså barn kostar ju med? Jag förstår inte riktigt diskussionerna att man använder barnbidrag som en försörjning och därför skaffar fler barn som att man skulle skaffa sig ett extrajobb? För varje barn blir det ju fler utgifter.

        Det är väl flerbarnstillägget som är omdiskuterat egentligen.

          Någon som har tabellen??? Hade varit intressant att se.

            Här finns info om barnbidrag och flerbarnstillägg: https://www.forsakringskassan.se/privatperson/foralder/barnbidrag-och-flerbarnstillagg

            Från barn 5 får man 1250 i flerbarnstillägg, så alltså 2500 kr per barn.

              Exakt 25.000 kr enbart i barnbidrag då alltså om man har 12 barn, om jag har räknat rätt.

              Sen tillkommer ju föräldrapenning, bostadsbidrag, underhållsbidrag osv.

              Det går ingen nöd på de inte.

                Bostadsbidrag osv får du ju inte om din man jobbar och det gör dom ju. Förstår att det låter mkt men barn kostar ju massor! Men visst, har man så många behöver ju inte varje barn ny vagn, barnstol osv men ändå

                  En del Familjen Annorlunda-mammor verkar köpa nytt inför varje barn. Mycket märkligt beteende.

        Jag tror vi är flera som sett hur någon familj skaffar flera barn och har råd med mer extravaganser än en annan, trots att de tjänar mindre?

          Nej det tror jag inte? Det känns inte helt rimligt. Hur vet du att det beror på det då, kan ju vara att de lever billigare på andra sätt och har sparat in på andra saker.

          Hur menar du då? Vad menar du med att de tjänar mindre? Mindre än innan de fick ett till barn?

          Vi har 4 barn. Vi är 31 och 33 år. Vår ekonomi och situation ser helt annorlunda ut idag jämfört med när vi bara hade 1 barn och det har inte med barnbidraget att göra ?

          Jag blir förundrad över att folk på riktigt tror att man blir ”rik” på att skaffa barn. Jag är en av sju barn i min familj och mina föräldrar har flertalet gånger blivit påhoppade och anklagna för att utnyttja systemet. Det är pga deras sju barn de har råd att åka utomlands så ofta och har ett fint hus osv osv. Jag har knappast vuxit upp i lyx, har inte haft råd att gå på ridskola eller andra aktiviteter som fotboll t.ex. Vet inte om det handlar om rasism i grunden eller om folk på riktigt tror att min familj har det extremt bra ekonomiskt pga sju barn, vilket stämmer noll.

        Jag som bara har ett barn får ju köpa allt nytt hela tiden när barnet växer. Har man flera barn kan man ju spara en massa pengar på att de kan ärva varandras kläder, jackor, skor, skridskor, cyklar osv. Förstår inte flerbarnstillägget, borde vara tvärt om.

        Avskaffa flerbarnstillägget NU! Man skaffar inte fler barn utan att kunna försörja dem själv. 1barn = barnbidrag osv.

      Håller med att man inte borde få barnbidrag för fler än två. Blir så irriterad när man läser om de som har typ 5 barn och klagar på att de är trångbodda/inte har råd med saker till barnen etc. Nej, men skaffa inte 5 barn om du bor i en tvåa då? Skaffa inte fler barn än du kan försörja och kan ta hand om känns ganska logiskt, men inte för alla tydligen…

        Mhmmm. En person jag känner till har fem barn och skulder upp till öronen. De låtsas leva ett bra liv utåt men har löneutmätning på grund av de enorma skulder hos Kronofogden och bor i en alldeles för liten hyresrätt i ett ghettoområde. Ändå pratar de om att de gärna vill ha en sjätte…

      Barnbidraget i sig har jag inget problem med. Däremot så borde flerbarnstillägget avskaffas omgående.

        Finns ju en annan problematik att ta hänsyn till – den framtida underbefolkningen. År 2021 födde en kvinna i Sverige i snitt 1,67 barn, vilket genererar en minskande befolkning på sikt. Det optimala är att ivartfall ligga på över 2 barn per kvinna. Tycker inte vi ska göra det mindre attraktivt för människor att skaffa fler än 2 barn genom att ta bort flerbarnstillägget. Finns andra skattekostnader att se över först kan jag tycka. Min gissning är att de flesta fortfarande verkar gå runt och tro att vi har ett problem med att jorden är överbefolkad, så innan jag får en kommentar om det så kanske man ska sätta in sig i ämnet först.

          Intressant. Men finns det en risk med att folk sätter i system att mjölka pengar? Är det en sådan befolkningsökning vi vill ha?

            Skulle inte påstå att det finns ett system att mjölka pengar på det här med tanke på att det är ytterst kostsamt att ha många barn. Dessutom är de som beskrivs här ovan med en hel barnaskara till familj ett fåtal i Sverige. Kommer såklart alltid finnas extrema familjer. De kan till synes verka vara flera än de faktiskt är eftersom de ofta blir uppmärksammade på TV eller Instagram.

            Men det är väl det som är är en märklig fråga, och som hela tiden tas upp som problem i synnerhet när det gäller utlandsfödda kvinnor; att man skulle föda barn för att tjäna pengar genom barnbidrag och flerbarnstillägg. Är det verkligen ett riktigt problem att folk ”mjölkar” pengar genom just dessa bidrag.

              Finns inga märkliga frågor när det gäller skattemedel. Man får ha många inputs och frågor.

              Det är inte ett problem för statsfinanserna. Det kan vara ett problem för individerna, många av de utrikes födda med många barn är ju inte Influencers eller har annan arbetsinkomst. Det kan vara ett problem för kommuner där många lever på försörjningsstöd.

              Sen kan det ju så klart vara svårt för barnen som växer upp utan att ha samma ekonomiska förutsättningar, trångbodda osv.

              Men föerbarnsillägget är liksom inte en stor budgetpost för staten.

          Jorden är överbefolkad. Din statistik är för Sverige, men du applicerar på hela jorden?

            Hela jorden står inför denna problematik. Valde att referera till Sveriges siffror eftersom jag ville diskutera Sveriges flerbarnstillägg.

              Inte hela jorden väl? Håller med om att det blir missvisande när man pratar om att jorden är överbefolkad utan att specificera var befolkningsökningen sker. Svenskar föder få barn men i vissa andra delar av världen verkar det ske en stor befolkningsökning.

              ”Jordens befolkning kommer inte att stabiliseras runt 9 miljarder som hittills antagits. En ny prognos visar att ökningen fortsätter och att vi kommer att vara 10 miljarder år 2100. Mest oroande är trenden i Afrika.

              Prognosen har tagits fram av FN och bygger på nya uppskattningar av födelse- och dödstalen i olika delar av världen.

              Den avslöjar att man underskattat den framtida folkökningen, framför allt i Afrika. Där beräknas befolkningen stiga från 1 miljard i dag till hisnande 3,6 miljarder inom loppet av 90 år.”

              https://www.gp.se/nyheter/världen/överbefolkning-hot-i-afrika-1.816196

                Nu är det ju dock så att vi lever i en global ekonomi. Det märks extra tydligt nu när kriget i ett enda europeiskt land påverkar hela världsekonomin.

                Skulle gissa på att de flesta inte är medvetna om att tex Kina ändrade sin ett-barn-policy redan år 2016. Idag har de inga begränsningar eftersom de insåg att befolkningen krympte och vilka konsekvenser det innebär.

                Vi är många på planeten nu kan man tycka, absolut, men vad händer i framtiden när vi blir gamla och den -mycket mindre- yngre generationen förväntas bära upp hela samhället? Då spelar det ingen roll om Afrika lyckats föda allt fler barn. För de resterande världsdelarna kommer stå inför enorma ekonomiska problem. Vilket kommer drabba alla länder på jorden.

              Intressant. Om 25k stämmer så är det ju faktiskt sjukt mkt! För det är ju en extrainkomst utöver arbete. Och har man barn så tätt ärver man mkt saker av varandra???

              Tror ni på riktigt det är många av dessa med 10+barn som gör det pga pengar? Är genuint nyfiken. Känner ingen med mer än två barn så…

              Skulle själv tycka 10barn var hemskt samt inte helt fair mot mina barn(man kan inte räcka till till så många) och därför ser jag bidraget som nått jag isf skulle använda för sånt(barnvakt, läxhjälp)

              Men sjukt intressant om folk faktiskt skaffar barn för pengarna

          Men om vi behöver fler barn. Är det bättre att någon skaffar 12 barn eller att fler familjer bestämmer sig för att skaffa det där tredje barnet de gått och velat om? Lägg allt krut på ett rejält tillägg för just barn 3, (eventuellt även barn nr 4) sedan tillbaka till vanligt bidrag. 12-barnfamiljer jobbar troligen inte mamman, de blir extremt beroende av staten om pappan dör/drar, svårare att stötta alla barnen.

          Om man inte skaffar barn pga att flerbarnstillägget försvinner, ja då ska man nog inte skaffa det barnet.

    Heter hon Satu?
    Satu-nge…

      Kan heta. Ett vanligt kvinnonamn i Finland. Kan översättas till Saga.

      Finskt

      Det betyder tvärtom ”saga”. Vackert namn.

        Vad fint! Vet du om det uttalas Satu eller Sato? Eller kanske Satå? 🙂

          U uttalas som O, så det blir Sato.

            Satt-O säger man väl, eller? Min mormor är finska så är inte så duktig på språket.

              ja eller snarare kanske ”sa-tto”

                Inte dubbla t… utan Sato

              Nope. Sato uttalas det. Betoning på ingenting alls, säg det så snabbt du kan typ.
              Ska något betonas i finskan är det två bokstäver, som i t ex ”kirkko” (kyrka) = kirkkå, eller ”puu” (träd) = poo.

                Tack!

    Känns bra att se glada blivande mammor utan choser. Inga konstlade emo,” mitt liv är överrr”-inlägg där inte.

      Haha ja. Jag är gravid (vecka 40 idag ?) med första barnet och känner att mitt liv mer eller mindre är över, är livrädd för vad som komma skall. Inte för att jag levde ett spännande liv innan (är inte typen som festar, men reser gärna så fort tillfälle ges med mannen). Hoppas barnet kan få mig att ändra mig när h*n väl är ute. Mannen är iaf väldigt taggat!

      Ps. Vet att ingen frågade. ?

      / oplanerat gravid trots skydd.

        Ni kanske kan fortsätta resa lite med ert barn? Grattis och lycka till ?

          Ja! Hoppas verkligen det är möjligt och att vi uppskattar resorna mer med en extra liten mini-person som deltagare. ?

            Vi har tre barn och har fortsatt rest! Båtluffat, tågluffat, bilat. Städer, stränder vandringar osv. Man får anpassa lite grann (inte göra det som kräver att man bär när bebis har blöjor, passa på lite innan 2 år då de är billigare osv) – men det är fortfarande kul! Och har man nätverk kan man ganska snart ha barnvakt och resa utan barn 🙂

        Vi har rest mer än innan med våra barn!

          Åh, vad skönt att höra!! Tack ❤️

        Ett sånt otroligt sorgligt inlägg. Du får ditt barn och du tycker livet är över?

          Ja, det är faktiskt väldigt sorgligt. Har träffat psykolog sedan jag fick reda på att jag var gravid, men är fortfarande väldigt rädd över vad som komma skall. Hoppas som jag skrev ovan att det ändrar sig när barnet kommer. Vi båda är väldigt barnkära, så det kanske blir det bästa som hänt oss i slutändan? ? Man kan bara hoppas!

        Äh garanterat att mkt av det du fasar för stämmer faktiskt. Men man får ofantligt mkt tillbaka från sina barn oxå, personligen tycker jag det är det finaste och viktigaste jobbet jag någonsin kommer att få ha.
        Det värsta för mig var paniken över att det inte fanns en väg tillbaka. Att jag inte på många ÅR kunde ligga en hel vecka o kolla serier dag o natt med en hand i chipspåsen. Att min tid först och främst måste prioriteras till 3 andra.

        Det är nog väldigt vanligt att fasa inför vad som komma skall med första barnet. Det gjorde jag också. Men i mitt fall har jag lyckats föda fram tre av mina absoluta favoritmänniskor. Om jag vetat vem som låg därinne hade jag inte känt nån fasa alls.

        Det är asjobbigt att vara förälder, och folk är dåliga på att vara ärliga med det. Du har något av det svåraste som finns framför dig. Men i utbyte mot allt det jobbiga får du uppleva en kärlek som inte går att uppleva på något annat sätt. Du får privilegiet att hänga med världens bästa människa livet ut, och älska dem på ett sätt som inte kan upplevas med partner, förälder, syskon eller vän. Det händer inte omedelbart, men allt eftersom ditt barn växer upp. Och att ha en liten som kramar en och älskar en är oslagbart.

        Grattis till dig, hoppas allt går precis som du önskar!

          …och det går alldeles utmärkt att resa med barn. Föräldraskapet är nog värst utifrån sett, för det som gör allt lite enklare för just dig är att du älskar ditt barn orimligt mycket, och du får bestämma över det. Så vill du ta med bebis, småbarn eller tonåring till Kenya, Grekland, Australien så går det alldeles utmärkt. Fastna inte i västerländska tankar, barn finns i varje land i hela världen. Med lite planering går det jättebra att resa. Hälsn har rest i Afrika och Asien med bebisar och småbarn.

      En viss typ av liv är över.. men fattar inte vad du menar, ser inga såna eller nåt nyanserat ens. Allt är bara gull gull och en dans på rosor med såna inlägg.

        Tänker på en viss medelålders kvinna som älskar Musse Pigg tryck och som balanserar barnet med en hand och pavan vin i den andra.

          Vem?

    Skaffa inte barn!!!!! 95 % av livet kommer att bestå av föräldraskapet och ett inrutat schema med enbart tråkiga plikter!!!!! Du kommer att förlora 20 år av ditt eget liv. Du kommer dessutom att vara ett dränerat vrak mer eller mindre konstant. När folk säger att det är fantastiskt att vara föräldrar – så ljuger dem – De vill bara vara politiskt korrekta.

      Det är väl mer politiskt korrekt att inte vilja ha barn numera? Man är nästan wt här om man vill ha flera barn.

        tycker normen fortfarande är att skaffa flera barn. Om jag som kvinna säger att jag inte vill ha barn undrar folk vad det är för fel på mig.

          Ja det är ju sjukt att andra ska lägga sig i så. Men när man skriker här att folk inte ska skaffa barn så begår man ju samma övertramp?

      Du vet väl inte vad vi som njuter av att ha barn känner, det är en del jobb men mest glädje. Och när barnbarnen kommer förstår man varför man skaffar barn.

        för att man kan lämna tillbaka barnbarnen när de blir jobbiga?

        Längtar seriöst så mkt efter barnbarn. Mina barn är 5 och 2,5 år.

        Om du inte har förstått det innan du fått barnbarn så är det något fel på dig.

      Men, herregud Lisa. Är det verkligen så svårt att förstå att människor är olika? Tycker olika? Känner olika? Eller trollar du? Tänker att ingen kan vara så inskränkt som du visar.

      Har aldrig varit ett dränerat vrak ? och den kärlek man får av sina barn det bästa som finns

        Vi ser kanske ut som vrak för de barnfria? ?

      Haha, nja. Alltså mina barn är inte längre småbarn. Är rätt mycket som att de är mina vänner idag. Vänner som i mångt och mycket är lika mig och maken i utseende, sätt att vara etc. Ett ytterligare plus är att de lär mig mycket nytt också.
      Det fanns ju en tid (hör och häpna) innan barnen. Jag trivdes bra med livet då också. Vet inte om jag skulle säga att jag trivdes bättre då än nu. Men hade säkert haft ett fint liv om jag fortsatt livet utan barn. Men hade å andra sidan inte vetat något annat…

      Lisa, jag tycker synd om dig.

      Kan svära på mitt liv att jag tycker det är fantastiskt att vara förälder! Visst är man trött och visst kan man sakna egentid ibland, men har aldrig skrattat så mycket varje dag som nu nör jag har barn och har aldrig varit så tillfreds med livet! Barn är bäst❤️ du kanske inte tycker om barn och det är ju okej, men det betyder inte att alla känner som du gör?

    Alla vi sänder goda tankar och böner om att allt går bra denna gång med Danijelas bebis. Hon lär vara i trygga händer pga det som hände sist.

      Jaa nu håller vi tummarna för familjen ?

      Har det hänt något nu, eftersom du skriver detta? Hoppas också allt går rätt till och att bebis kommer ut levande, frisk och välmående ❤️

        BebisEN

          Tack!!!!
          Detta ”bebis” i obestämd form, jag får eksem!

    Någon som vet hur det gått för gabjoss?

      Oroar mig för henne! ☹️

    Ulrika Forsberg har precis fått en bebis.?

    Sofi Fahrman fick sin bebis för drygt en månad sen tror jag det var, han kom för tidigt. Någon som vet när BF var?

      Har du inte frågat det tidigare?

        Man får väl fråga mer än en gång? Eller?

    Är du säker? Tycker hon ser smal ut. Tuttarna brukar bli stora när man är gravid och så ser det ju inte ut att vara på Instagram iallafall.

      Ja säker jösses kolla hennes bilder 3 månader tillbaka. Ja 110% säker.

      Jo du kan absolut se en ordentlig gravidmage på hennes bilder flera månader tillbaka. Otroligt märkligt att försöka mörka en graviditet hon har väl någon graviditetsapp som hon rapar upp prick hela tiden… vilket gör det än märkligare.

        Haha rejäl gravidmage? Säg EN bild i hennes flöde där man ser en rejäl gravidmage. Tror inte Forni är gravid, hon verkar vantrivs som mamma. Hon vill nog helst bara lämna ungen på förskolan och sitta på en uteservering och dricka vin dagarna i ända.

          Tycker inte heller hon pratar direkt positivt om att vara gravid men det är ju ett nödvändigt ont om man vill ha biologiska barn.
          Ja sista bilderna, men även väldigt tydligt flera månader tillbaka som jag skrev.

    Hon verkar ju avsky både graviditet och mammalivet så skulle bli väldigt förvånad. Men kanske är hon bara en sån som klagar extremt mkt. Hörde en intervju med henne nyligen och fick liksom ont i magen av hur jobbigt hon beskrev att allt va och hur dåligt hon mådde av allt samtidigt som hon var ärlig med att hon hade det så jävla bra. Känns som ett normalt liv skulle ha ihjäl henne på en kvart. Lever i en total bubbla

      Hon är nog besviken att hon fick en pojke.

    Johanna Bladh, Sara Bolay, Josie från PH och Vera Berg ??

    Johanna Modin är också gravid

    Blev verkligen sååå glad att se att Sigrid berntsson ska få barn? känns som hon kommer bli en fantastisk mamma?.

      Såna här kommentarer känns verkligen så märkliga för mig

      Jag blev mest förvånad över att hon först blev återaktuell i media genom att prata om hur tufft livet var m a p hennes utmattning och sen avslöjar att hon är gravid. Fick inte riktigt ihop det då. Förstår att hon mått dåligt men för mig hade det varit för tidigt att bli gravid så kort tid efter en utmattning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.