Hur går influencernas bolag?

SvD har gjort en granskning av ett gäng influencers och deras intäkter för 2021, både för deras personliga varumärken men också för deras olika bolag.
Jag tycker nästan bolagen är mer intressant att titta på eftersom deras personliga varumärken alltid omsätter miljoner.
Särskilt när det handlar om företag som säljer liknande produkter – ofta rör det sig om kläder eller skönhetsprodukter – så här kommer ett utdrag från företagen:

2017 grundade Petra Tungården kläd och klänningsföretaget Adoore.
Endoore AB, som tillhandahåller varumärket Adoore, omsatte 38,7 miljoner kronor under 2021 och gjorde en vinst på närmare 8,5 miljoner.

Matilda Djerf grundade klädmärket Djerf Avenue, som hon driver tillsammans med pojkvännen Rasmus Johansson. På drygt två år har försäljningen gått från noll till 80 miljoner kronor. 2021 landade vinsten på 22 miljoner kronor.
Tilläggas bör att företaget enbart marknadsförs på Matildas Instagramkonto med 2.5 miljoner följare, och på Djerf Avenues egna konto.

2018 var Bianca Ingrosso med och startade Caia Cosmetics.
2020 såldes en större del av Caia till riskkapitalbolaget Verdane och Bianca äger idag 11.5 % av företaget.
Under verksamhetsåret 2021 omsatte företaget nästan 150 miljoner kronor och företagets vinst fördubblades till 91 miljoner kronor, jämfört med 45 miljoner kronor under föregående år.

2021 ansökte Kenza Zouitens företag Ivy Revel om konkurs, och i december samma år startade hon upp hårvårdsföretaget The Every tillsammans med maken Aleks.
The Every omsatte 182 000 kronor under 2021 och gick med förlust på en miljon, men ha i åtanke att lanseringen skedde i december.

Ida Warg grundade sitt skönhetsbolag Ida Warg Beauty år 2018, tillsammans med distributören Letsfaceit Nordic AB.
Under 2021 omsatte Ida Warg Beauty AB nästan 54 miljoner kronor.

Margaux Dietz skönhetsföretag X by Margaux omsatte under 2021 drygt 1,5 miljoner kronor med en vinst på 187 000 kr.
Bolaget Margaux Dietz Media AB
som står för hennes bokutgivning omsatte under 2021 nära 2 miljoner kronor med en vinst på 1,7 miljoner kronor.

Eftersom Isabella Löwengrip sålt skönhetsföretaget Löwengrip så har hon bara två bolag kvar – Löwengrip Invest samt Blonde Capital.
Löwengrip Invest, som numera sysslar med bokutgivning (och som jag även tror är det bolag som hennes blogg är knuten till) gjorde en vinst på 700 000 kronor.
Moderbolaget Blonde Capital omsatte noll kronor och gjorde en förlust på drygt 400 000 kronor.

När SvDs artikel publicerades så hade 2021 års redovisning för Joakim och Jonna Lundells bolag ännu inte offentliggjorts.
Det har den gjort nu, och omsättningen för Jocke och Jonna AB var för 2021 nästan 23 miljoner kronor, med en vinst på 2,2 miljoner kronor.
2021 gick Joakim Lundell och Danjal Kanani in som investerare i bolaget Techton of Sweden, som tillverkar padelracketar. Duon tog även plats i bolagsstyrelsen.
Techton of Sweden omsatte strax över en miljon 2021, och gjorde en förlust på 111 000 kronor.

126 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Häromdagen gråter Bisse över instagram och nu vädjar hon om likes. Tyckte hon verkade så reko förut men nu sekundärskäms jag å de grövsta. Otroligt fake

      Gillar också ”Känns som jag kör ett femstjärnigt hotell – lagar mat, städar, åker på utflykter” osv. Förstår att det känns så alltså. Men så gör väl cirka alla småbarnsföräldrar? ??

        Forts. så gör vi alla. Haha! Med eller utan barn, kom jag på. Måste också städa, diska, plocka osv. och underhålla mig själv ?

          Det har du en väldig poäng i. Mitt hotell må vara väldigt litet (51kvm) men nog fan är det välunderhållet! Möjligtvis lite dåligt utbud på maten ibland, men så sköter jag allt själv också??‍♀️ Den permanenta gästen (?) behöver inte lyfta ett finger och får gratis måltider serverade varje dag!

            Nä men exakt! Oavsett man jobbar eller har semester, dammråttorna rymmer inte av sig själv och maten inhandlas/lagar inte sig själv (tyvärr ?).

          Som småbarnsförälder är det lätt att glömma att man faktiskt tyckte att vardagen var ganska kämpig ibland även innan barn ? Lätt att tänka att alla utan barn har det så himla lugnt och harmoniskt men så behöver det ju inte vara. Bra påminnelse för egen del!

      Det kan ju inte funka! Om jag följde skulle jag avfölja. Hur kul är det att bli kritiserad för att inte likea? ?

      Okej läste ”vädjan” (eller typ utskällning med sjutton utropstecken och frågetecken) ? Alltså.. ”Vet ni hur viktigt det är för mig att leverera?” ? Ja men folk vill väl inte gilla. Eller så har man annat för sig. Tjat är fan bland det värsta jag vet, oavsett vad för tjat det handlar om. Men om nån BER om likes (på det sättet dessutom) så blir jag fan ännu mer anti.

        Riktigt jävla pinsamt. Jag känner hennes kille och gång på gång blir jag förvånad över hur ngn som är så vettig som han är kan vara med ett sånt ljushuvud.

          ”Vi är familj, ni hjälper mig och jag hjälper er”… Likear hon alla sina följares bilder då? Och just meningen ”Vet ni hur VIKTIGT det är att jag levererar???” ? Jaha, lägg upp intressantare inlägg ELLER stäng av så du slipper se siffrorna om det nu triggar så mycket. Äh usch sånt gör att jag avföljer (följde inte innan, men om jag hade gjort det) och typ vägrar likea ? Vill jag gilla så gör jag det. Om nu 3000 sparat ett inlägg och 1800 likeat så jaha. Är själva gillandet viktigt (ekonomiskt)? Annars kvittar det ju, 3000 har ju redan sparat inlägget och det är väl ändå det viktigaste. PLUS – vem vill tvinga på sig likes? Vill man inte ha det genuint? ??

            Tycker det blir allt vanligare med influencers som tigger likes. Alltid med snyft om hur tufft det är att nå ut. Blev inte lite provocerad när en skrev en halvlång story om hur enkelt det var med ett vanligt 9-5-jobb jämfört med att vara influencer. Gör intressant content då så kanske ni får likes?

              Exakt! När det återpublicerar en bild på story och skriver ”tryck på bilden” så känner jag typ OK, ändå inget tjat liksom. Men när hon skriver sjutton utropstecken och frågetecken och skriver att ”ni är min familj, men vet ni vad ni är dåliga på ????!!!” – då känner jag bara wtf. Vem VILL gå in och gilla bilder då liksom. Tänker att det är jämförbart med att gå in i en butik och en anställd skäller ut en för att man inte köper nåt typ. Vem skulle stödköpa något då – ingen. Så varför stödlikea nån som ber om det på det sättet dessutom ?

              Victoriasstil,janaheinrici tigger också likes pinsamma är de alla dessa fake influenser som tror att de är nåt. Den förstnämnda är full av botox och fillers tom ansiktet ser förvrängt ut.

                Nu va det ju inte utseendet som diskuterades.

            Så mycket stavfel pga att hon var så upprörd då hon skrev? Eller stavar hon alltid som en kratta. Och 1880 likes kallar hon knappt 1800. Borde vara drygt 1800… Första och sista gången jag kollade in Bisses insta. Vilka är dessa dryga 90 000 följare?

        Om man nu ska vara egenföretagare så gäller väl det samma för även för de som är influencers? Om ett företag har ointressanta varor eller prisar sig över gränserna så r det väl bara att sätta sig ner och komma på nåt bättre? Att ta sig själv alltför alvarligt skadar bara personen ifråga. Tycker de är så blåögda och lite skrattretande när de tigger, bönar och ber om likes och uppmärksamhet. Ska de vara flunsor måste de väl nån gång fatta vad de egentligen sysslar med?

        Avslöja skiten skulle jag göra om jag följde det kontot. Orka med blåsta bimbos.

      Skulle aldrig trycka på gilla hos någon som ber om likes tyvärr.

        Nån gång i vintras/våras tänkte jag läsa lite om denna Bisse här, för jag ville få ett hum om vad hon var för person. Då läste jag gamla inlägg och kommentarsfält som handlade om henne. Såg då att det var någon som hade lämnat massor av hemska, barnsliga och elaka kommentarer som svar på minsta lilla kritik om Bisse. Alla var skrivna samma dag och ungefär samma tid. Då fick jag en väldigt bra bild på hur hon är som person. Helt solklart att det var hon själv som skrivit kommentarerna.

        Eller hur! Eller den rosaskimrande puregood deluxe-bloggaren som skriver ”glöm inte att like-a mina inlägg på det rosa hjärtat, det inspirerar mig att blogga oftare”

      Flera av dessa flunsor fattar ju inte grejen. De postar alldeles för mkt hela tiden och gör på tok för mkt reklam. Vet en tjej som postar väldigt sällan men har jätte mkt kommentarer och likes på sina inlägg. Man tröttnar ju när man ser samma person/er hela tiden som postar samma saker. Klart man bara trycker like om man gillar det man ser. Mindre likes mindre av den typ av inlägg. Men dem verkar inte haja det.

        Ja jag fattar inte varför en del delar 10-15 (eller fler) storys per dag? Har så många som jag dolt just stories för att de lägger upp alldeles för många

        De verkar inte riktigt orka läsa på om hur algoritmer, SEO och brand-byggande går till heller. Det är inga marknadshemligheter, det finns massor att läsa på internet, plus otaliga kurser, utbildningar och experter.

        Det gäller inte bara influencers, jag blir jättetrött på alla som är dåliga på sina jobb. Lägg ner pyttelite tid, engagera dig jättelite och du är bättre än de flesta.

          Vad gjorde alla såna här iq befriade brudar innan bloggar och insta fanns? jag blir helt matt.

      Vet ni hur VIKTIGT det är att jag levererar???

      Som i alla andra branscher får man ju anpassa sig efter vad som funkar. Om man inte får tillräckligt med engagemang får man ju ändra sitt innehåll. Även om liknande likesfiske kanske funkar en (1) gång och boostar likesen under en kortare tid, är det ju inte det som håller kvar följare, bygger engagemang och lockar fler.

        -Kom och köööööp mina grejer, annars måste jag lägga ner min affär ???

        – Men du säljer ju inget som någon vill ha?

        – Men sjyssta då, vet du hur viktigt det är för miiiiig ?

          Spot on!

      Finns inget mer tröttsamt än Influensers som köper följare och/eller tigger likes.
      Avföljer omedelbart.

      ”vädjar om likes”, nej hon skriker om likes, så sjukt otrevlig.

    någon som vet hur mycket therese lindgren fick för indy beauty?

      Jaa! Det är jag nyfiken på. Varför sålde hon ens? Hon verkade ju ledsen över det.

        Det undrar jag med varför hon gjorde.. gick ju så bra för företaget med väl?

          Hon förklarade i en live på tiktok för någon månad sen att hon helt enkelt inte tyckte det var roligt längre. Att det var tråkigt att ta fram nya produkter osv eftersom hon inte brann för det.

        Hon tyckte helt enkelt att det var tråkigt. Om man är rik och har youtube och andra sociala medier där man får in pengar, har man inget behov av att göra sånt man tycker är tråkigt. Hon fick troligt väldigt, väldigt mycket för det också. Klart hon inte är ledsen.

    Vem är Matilda Djerf och varför har hon så mycket följare?

      Men snälla googla. Hon är en stor influencer, vilket annat svar väntade du dig? ?

      Hon är en känd global influencer vars bilder till och med delas av Kardashians, Goop osv. Till skillnad från andra svenska influencers har hon inte gjort sig känd på bloggbråk utan är en 100-procentig influencer inom mode (kanske därför som hon har blivit känd globalt).

        Tillägg: jag köpte några kläder från hennes märke Djerf Avenue, bra kvalité.

        Men hur många av dagens influencers har blivit kända tack vare bloggbråk?

      Alla mina vänner utomlands ÄLSKAR henne! Sen är hon ju skitsnygg och har något effortless över sig. Hon verkar ha något som attraherar riktigt starkt utomlands.

      Också kul inlägg. Blir intressant att se hur det går för The Every och Kenza.

        Tror hon hoppas på att bli nya Ida Warg, men hon måste förstå att hennes tid tyvärr är förbi.

          Är hon inte större än ida Warg? både till antalet följare och sett till hur hennes bolag presterat de första två åren?

            Menar hårvårdsmässigt.

              aha

        Lustigt ändå för när jag kollat in hennes instagram är den helt intetsägande och ointressant. Men hennes youtube kanske är bättre ?

          Håller med! Fluffigt hår javisst, men i övrigt en helt vanlig tjej med för stora brallor och en överdriven vilja att visa midjan. Som typ Bianca .

            Någon annans hår som hon klistrat på huvudet, menar du.

      Låt mig googla det här åt dig.
      En sökning på Matilda Djerf gav mig på 0,66 sekunder över 636.000 träffar.
      Första träffen är hennes youtubekanal, följt av hennes hemsida, instagram och linkedin-profil.
      De hoppar man över, eftersom de länkarna inte ger direkta svar på frågan.
      Istället klickar man på den 6:e träffen som är en artikel från Elle: https://www.elle.se/noje/mot-inspiratoren-matilda-djerf/8261795
      Där skriver de om henne och läser man den, vilket enligt google bara tar drygt 3 minuter, så hittar man detta:
      ”Sedan starten är USA, följt av Australien och Sverige, märkets största marknad och det är även där merparten av Matilda Djerfs två miljoner instagramföljare finns.”
      Också detta:
      ”Det var under parets långresa till USA och Australien 2017 som idén till Djerf Avenue föddes. Matilda postade bilder från resan på sitt Instagramkonto som snabbt började växa. I Australien hade hon plötsligt 100 000 följare och hon började göra samarbeten som i sin tur genererade modelljobb. Modeintresse och en diffus dröm om ett eget märke hade Matilda haft länge, dock helt utan erfarenhet eller utbildning. Med ett startkapital på en dryg halv miljon intjänade på modell- och influencerjobb, och efter att ha ”pumpat” sin svägerska som arbetat med klädproduktion på kunskap, startade paret Djerf Avenue vintern 2019. Målet var att omsätta 10 miljoner inom tre år – en siffra som de nu slagit gånger åtta.”

      Det var alltså i Australien hon blev relativt stor och verkar ha mesta delen av sina följare i Australien och USA. Försäljningen av hennes produkter sker till största delen till USA. Är man inte speciellt intresserad av att följa skönhetsinfluencers är det inte så konstigt att man här i Sverige inte har hört talas om henne.

      Jag tar 1.495kr per påbörjad timme. Var ska jag fakturera?

      Jag såg någon random hårvideo på Youtube och där sa hon något i stil med ”if the hair queen Matilda Djerf kan do it so can you”. Typ. Minns bara att de kallade henne för The hai rqueen.

      Det där är jag! Jag har liksom inte en aning om vilka de här influencertjejerna är utan följer Bloggbevakning därför att jag tycker att företeelsen influencers är fascinerande och tidstypisk, där utbildning och verklig komptens är värt noll och ingenting jämfört med att stå och vicka på rumpan. Var det någon som sa att kvinnokampen givit resultat? Det måste i så fall ha varit en galning! För det handlar ju inte om huruvida man drar in en massa miljoner, det kan ju vem som helst som får ett antal fjortisar att gapa av beundran göra.

      Den här Matilda verkar i alla fall vara en sparsam flicka! Jag gjorde en snabb slagning på henne i ratsit och hon bor i en bostadsrättstvåa på Kungsholmen, men det kan ju bero på att hon bara har lägenheten som bas i Sverige, kanske tillbringar hon tiden mest utomlands. På hennes Instagram som jag kollade in var det dock mest bilder från Stockholm. Fattar heller ingenting av vad som var så speciellt? Hon såg ut som vilken av den här andra tjejerna som helst, tyckte jag (det där slås jag alltid av – de är i princip kopior av varandra!) och den som begriper får gärna förklara för mig:

      Vad får man ut av att titta på såna här bilder? Vad ger det? Nej, jag driver inte med någon, jag menar allvar.

        Gissar av någon anledning att du är lite äldre. Kanske är du helt enkelt inte målgrupp för det hon pysslar med?

    Hur mycket gick Ida Warg med vinst? Står bars vad företaget omsatte.

      Ida warg Beauty 9 miljoner och Ida warg 4 miljoner (om jag har läst rätt)

      Jag hade trott att det var mer. Det märket verkar framgångsrikt.

    Matilda Djerf har tjänar en förmögenhet på sitt fluffiga hår, helt sjukt

      Men det är ju också otroligt fint!

      Fattar ändå att folk följer henne, hon verkar reko och det är bra energi i hennes content. Ja och hennes fluffiga hår då. Haha!

        Väldigt tråkig instagram men kanske är hennes andra kanaler roligare att kolla på

          Jag har inte instagram men hon dyker upp på tiktok ibland och folk är väldigt engagerade i hennes kontent där iallafall! ?

            Och jag har inte TikTok så hon kanske är kul att följa i rörligt material ?

      Jag lyssnade på hennes medverkan i Framgångspodden och blev förvånad. Jag hade förväntat mig skarpare svar och mer taktik kring Djerf Avenue, men på Matilda lät det som att allt bara råkat hända av en slump. Typ ”vips så fick jag följare”, ”vips så gick mitt bokad bra”.

        Haha sånt är så irriterande! En inredningsinfluencer jag följer och känner igen innan hon blev stor höll på så mycket ”hade aaaaaldrig kunnat ana att så många skulle följa mig” ”blir lika glad för 10 000 som 75 000 följare”. Nänä du bara delade ditt konto om och om igen i olika facebookgrupper för att få följare, pepprade med sfs och annat.

    Jag får hela tiden riks annonser på youtube. Är galet trött på dom hur får man bort dom?

      Jag anmäler annonsen som olämplig några gånger eller går in på annons listan som finns på Google för mig o rensar bland kategorier som kan höra ihop med varför annonsen visas för mig.

    Hamnade på Calle schulmans instagram. Är han singel nu? Han och Sandra följer inte varandra och inga bilder tillsammans på länge

      Ingen aning om svaret på din fråga, men de följer åtminstone varandra på insta fortfarande 🙂

      Dom följer varandra och kommenterar på varandras bilder.

      De flyttade till ny lägenhet för typ 2 veckor sedan efter att ha tjatat i månader om, och hängt ut grannen som renoverar.

        Ja det är faktiskt sjukt hur de hängde ut grannen så mycket?? Sandra verkar tycka att det är en rättighet att hon ska kunna arbeta hemifrån utan att bli störd av någon. ”Att de renoverar dagtid!!!!!!!! Så jag inte kan jobba!!!!! Så stört av familjen XX”.

      Han hade iaf hyrt en lägenhet av en av de som tävlade i Sveriges mästerkock.

    Såg SvDs sammanställning, intressant att läsa. Kul att se att Djerf och Tungården går så bra. De skapar faktiskt värde genom sin design jämfört med alla som sätter sitt namn på fast fashion.
    Intressant är även Caias siffror som är smått orimliga och varför lördagens krönika i affärsvärlden om överprisade influenserprodukter är så träffande.

      Fast Tungården tillverkar ju alla sina kläder i plast väl?

        Och i Kina.

        Om du med plast menar polyester så ja verkar tillverka det mesta i polyester vilket inte är ett dåligt material. Men poängen är att det är en produkt som tillverkas från en egen idé och design och produktion sker på en specificerad fabrik i Kina. Även Djerf är noga med att ange vilka fabriker i Portugal som används.

    OT men under vilket inlägg ligger alla kommentar som aishaumharun gnäller över?

      Skrevs mycket om henne på ett ÖS för kanske en vecka sen eller så.

      Öppet spår 27/7, öppet spår 23/7, gårdagens inlägg kl 18. Finns kanske fler, men dom jag minns.

    Finns det fördelar med att ha ett bolag som går med förlust? Typ att vinsten i det ena bolaget kan kvittas mot förlust i det andra? Ibland känns det som att influensers startar ngt de vet inte kommer gå bra…

      Nu har du lite för höga tankar om influensers förmåga. Nej när det gäller influensers och deras bolag är en förlust ett tecken på att folk inte är intresserade av att köpa deras produkt.

      Mjo, det kallas för koncernbidrag. Men det kan nog inte appliceras på influncers företagande, när det kommer till dem är det enligt min uppfattning enbart för att de har dålig kännedom.

      Jag jobbar på ett företag som ingår i en stor koncern med ca 15 andra bolag. Några går jättebra och andra, som mitt företag, har egentligen alltid gått med förlust. Och det har också varit planerat att det ska vara så. Det företaget jag sitter på har satsat väldigt mycket på r&d, vilket är väldigt kostsamt eftersom att man inte tjänar pengar på utveckling. Det är först när man börjar sälja det man utvecklat som pengar börjar genereras.

      Dels koncenbidragaspekten som någon skrev om ovan, men du skattar ju inte heller på förluster ??‍♀️ I det långa loppet bör ju bolaget gå med vinst, men lite planerande så slipper man skatt

    Hur går det för Katrin och hennes försäljning av fejktatueringar från 2015?

      Eller hennes d.saints företag? Dsaints har 21 tusen följare på insta men senaste bilden har 4 likes

        Jag kan inte släppa att namnet Dsaints skriker 90-tal ?

          Hela Katrin är 90-tal!

        Köpta följare mest troligt.

    Det går bra nu.. Pengarna rullar in som de ska.

    Kul att unga tjejer tjänar mkt pengar!

    Kolla även Ebba Von Sydows bolag. Det finns fler influencers som tjänar bra med pengar än dem som SvD tog upp.

      Vilken sellout hon är Ebba!
      Från journalist till försäljare av sin överklassiga livstil.

        Om man är gammal nog vet man att hon började med mode och mycket personligt.

    Skull vara kul om du även tittade på företagen för t ex Mona, My, alla mammor med massor av barn m fl.

      Mona ja absolut.

    Jag tycker inte att du har rätt i det du sa på TV4…

      Vad är det du inte håller med om?

      Vadå på TV4, vad har sagts där och var?

    Helt sjuk! ?

    Tror Kenzas The Every kommer gå in konkurs tyvärr

      Jag med.

      Jag med. Och konstigt nog vill jag det. Jag tycker inte hon gör ett bra jobb som influenser. Sjukt tråkig och som många tidigare skrivit inte kommer med något nytt!

      Och nej jag följer inte henne och ja, jag är väl lite avundsjuk på att hon är snygg och tjänar pengar (på att inte göra någonting typ)

    Följer en tjej som heter siggetty på instagram. Hon delar på sin story hur en man springer i panik efter sin hund som jagar ett rådjur på Djurgården. Varför delar man det på sin instagram? Hoppas att mannen har godkänt det men känns orimligt att han har fått frågan. Så utsatt och förnedrande situation och sen ska man exponeras och skrattas åt. Hoppas att jag missförstår och att de känner mannen och skrattar tillsammans annars känns det lågt.

      Känns väl helt rimligt. Har man inte koll på sin hund (vilket det är omöjligt att ha till 100% – det är ingen robot) så är det inte svårt att ta på ett koppel eller långlina.

        Kan dock hålla med om att det är känslokallt att skratta åt det, då jag själv har hund och kan känna paniken.

      Så taskigt?! Jaa man ska sin hund kopplad, men vad fan. Hade fått sån panik över att hunden skulle försvinna eller bli påkörd, ser inte ut som att han hinner ikapp den eller får den att stanna heller 🙁

      Äsch det var väl rätt harmlöst

        Tyckt det Tessi, vi tyckte inte det 🙂

          Alltså att hon filmade (som den övre kommentaren handlade om) inte att hunden var lös och ej kopplad ??‍♀️ Mvh TESSI

            Om hon hade filma och visa lite medkänsla hade det ju varit en annan sak, men att skratta åt det ser rätt illa ut.

    Förstår inte hur kenza och aleks har råd och leva som de gör. Tänker på lägenheten, renoveringen tex. Det känns inte som att de omsätter några större summor utan snarare tvärtom.

      Kan det inte vara så att de har pengar undanlagt tro? Nåt arv eller annat? Inte lever de väl på lånade pengar?

      Hennes eget bolag hade en omsättning på över 10 miljoner kr under 2021 och har gjort flera miljoner i vinst under flera år.

      Det har som inte därav konkursen och snart kommer nästa . Om bara folk slutade sponsra denna typ av människor.

    1 till 2 milj kronor i årslön, 7 miljoner kronor i vinst + spons och gratisgrejer. Och sen Aleks inkomst på det. Det kommer man ganska långt på ?

      Man ska också komma ihåg att Kenza haft en bra/helt okej omsättning i kanske.. 13 år? ? Om hon inte varit helt vårdslös med pengarna så borde hon ha en ganska bra ekonomi.

      Aleks jobbar inte, mer än med det företaget de har ihop. Innan jobbade han med de dom satte i konkurs.

        Okej. Han kan ju dock ha haft en lön. Men med hennes ekonomi + tidigare bostadsrätt tycker jag inte det är så konstigt att hon kunnat köpa en lägenhet för 15 milj (eller vad den nu kan ha kostat).

        Jobbade och jobbade han var bara där och typ hängde med vänner , kunde inte så mkt om ngt.
        Se bara nya bolaget som även detta kommer sänkas snart .

    Hur gick det för All I Am Beauty då?

    Jobbigt för Kenza att ha en tatuering som påminner om bolaget som gick i konkurs ?
    http://kenzas.se/2016/02/09/revelista/

      Och att hon har ett hjärta på foten som var till hennes dåvarande pojkvän. Han dj i Grekland eller vad det var. Sen när hon gjorde en video om alla sina tatueringar och jag väntade spänt (?) på när hon skulle förklara innebörden av den tatueringen och hon säger ”and on my foot, a little heart. Its just qute”. Man ba nejjj!!! Du gjorde den för ditt ex, vi minns ??

        Det är väl ändå lättare att ändra betydelse får i efterhand än ett varumärkesnamn.

    Såldes inte Ivyrevel till H&M för ganska längesen?

      Har för mig HM var småägare men droppade av innan skeppet sjönk vilket de gjorde helt rätt i. Butiken i mall var antingen tom eller full med kompisar som spelade pingis. Inte konstigt att det gick som det gick.

    Hur går det för Janni och Jons företag?? Någon som vet?

    Hade gärna sett att någon gräver lite mer i influensors konkursbolag och outar ett och annat så att folk VAKNAR och slutar supporta oseriösa människor som lever på andras bekostnad.

    Jag har blivit besatt av en tjej på tiktok vid namn Lova Widerberg.
    Vet inte varför egentligen men hon verkar så snäll och genuin. Hon köper mycket secondhand vilket känns fräscht i den här världen av förbrukning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.