Vanz och Stellz podd går i graven

Podden ”Nu börjar livet” med Rebecca Stella och Vanessa Lindblad har gjort sitt sista avsnitt.
Podden kommer inte läggas ner utan Rebecca Stella kommer fortsätta driva den, men med en eller flera nya partners, medan Vanessa Lindblad vill lämna offentligheten.
I sitt sista avslut uppger Vanessa att hon inte längre är bekväm med att prata om sitt liv varje vecka, då flera i hennes omgivning drabbats av mycket hat och åsikter kring saker som hon och Rebecca pratat om i sin podd.

Jag tycker att det har varit jobbigt att podda på middagstid från familjen och ibland har jag missat barnens nattningar och det är också en grej. // Vanessa Lindblad

Kanske hade det varit annorlunda om de mötts i en studio på arbetstid för att spela in avsnitten, men med det nuvarande upplägget känner hon att det tar för mycket från familjelivet, att lämna familjen vid middagsdags och även missa barnens nattningar mm.

”Vanz kommer tacka för sig, jag kommer växla upp.”, säger Rebecca Stella i avsnittet.
Rebecca kommer även utöka podden från ett avsnitt i veckan, till två.
Det återstår alltså att se vad Rebecca kommer göra med podden, och vilka personer hon kommer välja att ta in i konceptet.

92 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Snälla säg att det inte är Michaela Forni som ska ta över.

      Det hoppas jag inte heller.
      Men vad är grejen att Rebecca Stella ständigt avbryter den andre ständigt i podden?

      Varför? ?

      Skulle älska om Michaela gör återkomst i podvärlden!

    Tråkigt för oss som verkligen tycker om Vanessa. Jag tycker att hon är en av få influencers som verkar vara vettig, jordnära, älskar hennes familjeliv och när hon delar med sig av den på sociala medier tänker jag alltid det är så vill jag ha det i framtiden.

      Jobbar i en butik på Östermalm och hon kommer in ibland. Hon är alltid jättetrevlig! 🙂

      Personligen har jag jättesvårt för Vanessa och jag vet flera som också har det. Hon är ganska otrevlig, svår och tror sig veta bäst i situationer som hon inte alls vet bäst i. En kille som jobbade med henne förut har berättat många storys om hur hon ständigt blev ovän med människor på grund av hennes personlighet. Hon är väldigt svår som person. Jag har själv varit lite bekant med henne förut och kan inte lyssna på podden då det är en helt annan person som pratar där än vad hon är i verkligheten. Hon spelar väldigt ”snäll” men hon har en ganska dryg attityd i verkligheten.

        Intressant att höra! Tråkigt om det nu stämmer att hon inte är trevlig mot alla…
        Fick en helt annan uppfattning pga podden ?

        +1 på den. Vanessa = extremt oskön människa. Det är många hon är ovän med. Hon försöker verkligen vara mer än vad hon är, man kan förstå det till viss del på grund av hennes väldigt trassliga uppväxt men hon är så oödmjuk så klockorna stannar. Irrelevant info men hon har fettsugit sig nyligen, tror inte hon berättat om det i podden (inte för att hon måste) men hon försöker se smalare ut än vad hon är. Men verkar ha för dålig självdisciplin för att faktiskt gå ner i vikt normalt.

        Exakt den känslan jag får av henne. Tycker hon verkar vara en riktig jävla bitch faktiskt.

    Tack för allt! Väldigt.

    ”Nu börjar livet”, vad är allt som har hänt fram tills nu då? Inget liv?

      Haha ja låter jättekonstigt.

      Podden heter ju det, och livet börjar ju om på nytt typ. Äh man fattar väl hur hon menar? ?

        Men vad refererar de till? Att de fyllt 35? Fått barn? Bytt jobb? Vad är det som hänt som gör att livet började då? Bara nyfiken för vet inte mycket om dessa två.

          Aha följer inte eller lyssnar, men tänker bara att de menar att ”det är nu livet börjar”. Oavsett vad liksom, så börjar livet ”nu”.

      Det var ju från att de båda var gravida när de startade podden tror jag.

    Låter klokt, kanske fler borde ta efter och inte dela med sig av än det ena än det andra. Och spendera tid med sina barn.

    Klokt beslut. Tiden med familjen får man aldrig tillbaka när barnen blivit stora. Hon är inte beroende ekonomiskt eller något av podden heller så förstår att hon vill lägga fokuset på annat.

    Har inte lyssnat på den, men minns Rebeccas podd med Isabel Adrian. Gud vad de var flamsiga. Ändå älskade jag att lyssna, jag var väl flamsig jag med på den tiden ? varför slutade de att podda tillsammans?

      Tror de bråkade om något ganska dramatiskt, om jag minns rätt. Men nu verkar de vara vänner igen…

        Det var väl typ att I tyckte S var en golddigger eller något sånt, kände sig utnyttjad

          Vem är S?

    Alltså Sandra Beijers köksrenovering- är det bara jag eller skär sig bänkskivan med alla andra färger helt totalt?? Hade kunnat bli så fint men nu gör det bara ont i ögonen

      Tycker det blev superfint!

      Skär sig inte alls. Inte min stil så jag hade inte velat ha det hemma men tycker ändå det är jättefint!

      Hyllorna över sittbänken lär de ju slå huvudet i.

        Nej de kommer de inte göra, när man ställer sig upp lutar man sig nämligen automatiskt framåt. Prova! Däremot skulle jag vara lite orolig att nåt skulle ramla ner i huvudet på den som sitter där

      Tycker det är jättefint alltihop! Mycket vackrare kök än typ Biancas vräkiga stil.

      Men oj, hur skär det sig? Var tvungen att kolla nu men är väl verkligen inget som sticker ut? Min personliga åsikt är att det händer lite för mkt, väldigt lite bänkyta och för lågt mellan bänk och överskåp. Hade det så själv innan och är fan allergisk mot det. Verkar vara lite grundare skåp iofs. Men det är ju ett litet kök så svårt att få massa yta då.

        Det enda jag blir fundersam över är om bänkarna är väldigt låga? Att det blir lite obekvämt att hacka nåt när man får böja ryggen? Men svårt att bedöma, Sandra ser ut att stå på tå (?) på första bilden så kanske luras bilden….

          Det finns standardmått och jag tror inte att Marbodal har frångått rekommenderad höjd och standard för att installera köksbänkarna längre ner.

            Okej tack, då kanske bilden luras lite bara. 🙂

        Tycker köket ser jättefint ut! Fina färger och materialval. Personligen hade jag dock blivit tokig på att spisen och kyl/frys inte går i linje med övriga luckor utan sticker ut lite

      Gick in och tittade nu och hon har ju gjort mitt drömkök i alla fall? Så fint!!

        Det är en inredningsarkitekt som ritat köket, hantverkare som byggt det, spons som betalat det.

          Nä säger du det. Jag tror ju att du förstod vad jag menade ändå, och känner för att märka ord bara.

      Jag undrar mest varför de inte valde att köpa något större? Väldigt liten lägenhet och kanske inte bästa planlösningen.. Barnet har ju som ingen plats att leka på? Men nya köket blev bättre än det som var 🙂

        Han har väl ett helt eget rum? Och vardagsrummet är väl ganska rymligt?

        Hur många rum var behöver dina barn för att kunna leka? Sandras barn har både ett eget rum och hyfsat mycket golvplats i både vardagsrummet och köket.

        Vad menar du? Det är en 3a och barnet har eget rum? Är du en sån som tror att man MÅSTE växa upp i friliggande villa för att inte drabbas av klaustrofobi…?

          Tycker bara det ser lite trångt ut från det lilla jag sett.. Är det fel att ha den åsikten?

            Nä men du kanske behöver vidga vyerna att inte alla som har barn kan/vill köpa stort hus. Lite svårt att tycka att något ”ser” litet ut på foto med, när kvadratmeter och antal rum säger mer om den faktiska storleken.

              Jisses.. Visste inte att min harmlösa kommentar skulle väcka sån ilska..

                Många prioriterar läge över storlek. Deal with it.

                Kändes faktiskt mest som en bortskämd och världsfrånvänd kommentar, och när du inte fick jubelrop och medhåll hävdar du att de som svarar är arga. Tror inte du väckte ilska hos någon, däremot lite nyfikenhet, jag undrar verkligen hur mycket plats du anser att ett barn behöver för att kunna leka.

                Jag utgick från planlösning och inredningsbilder i min kommentar, tycker fortfarande det är lite plats för ett barn som säkert vill springa och röra på sig när den tiden kommer men då kanske de redan flyttat vidare, vem vet..

                  Man låter väl ändå inte barnen springa runt inomhus? Då går man ut.

      Jag tycker att det ser fint ut i både kök och hall, men inte så praktiskt. En enda sittplats i köket och några små lådor i hallen till två vuxna och ett barn. Men det kanske finns många garderober som inte är med i bild.

      Tycker personligen att det är en väldigt harmonisk färg- och nyansskala.

      Blev nu lite nyfiken, vad upplever du att det är för färger och nyanser?

      Ja, det är nog bara du. Eller kanske någon felinställning av färg i din dator/telefon. Bänkskivan harmoniserar jättefint med alla andra färger, ingenting som skär sig.

      Hur kan det skära sig? Det går ju i exakt samma toner/färger? Du vet nog inte vad det betyder..

      Jättefint kök, men jag undrar också över matbord. Har de möjligen det i vardagsrummet? Jag vet att hon inte hade något i sin förra lägenhet och att de gillar att sitta och äta i soffan, men det är ju lite opraktiskt med barn.

      Va?? Det är helt underbart varmt och inbjudande ju?! Jättefint

      Men va! Det blev ju otroligt fint och tidlöst.

      Tycker att allt hänger ihop både vad gäller färg och material. Ofta blir dessa typen av kökssamarbeten rätt tråkiga och opersonliga. Detta köket är precis tvärtom. Hade jag fått se en bild och gissat på vems kök det är hade jag gissat på Sandra.

      Såg Egoinas nya kök häromdagen och alltså…sämre planlösning får man väl leta efter? Jättelångt avstånd mellan arbetsyta och spis, en dörr emellan de två väggarna som köket sitter på, en stor, helt tom yta i mitten och samtidigt dålig plats för bord/stolar. Totalt ologiskt i mina ögon. Så ömhet hon är nöjd är det väl jättebra men känns väldigt amatörmässig renovering…

    Tycker du har missuppfattat ganska mycket av vad Vanessa sa. Hon sa att hon inte känner sig bekväm längre och har ständig oro och ångest då hon sett flera i hennes närhet som drabbats av hat på nätet, det ändrade klimatet och att det som hon säger ska tolkas fel. Hon säger att hon själv inte drabbats av det men att folk i hennes närhet har (exempelvis Rebecca när hon pratade om mörkhyades köpförmåga). Hon har tappat passionen pga detta och därför har hon valt att lägga ner.

      Varför pratade Rebecca om det? Otippat ju.
      Apropå fördomar eller hade hon själv fördomar?
      Aldrig lyssnat på podden så det är en ärlig fråga. Jag har ingen aning

        Rebecca fick frågor om varför henne sminkmärke inte hade mörkade färger och hon svarade att mörka färger helt enkelt inte säljer och att det därför är olönsamt att producera dessa. Det ledde till ett enormt hatdrev mot henne, hon gick ut och bad om ursäkt men efter det var hon väl mer eller mindre cancelled ett halvår eller så. Förstår att man blir rätt att uttala sig fel efter en sån sak

          Då förstår jag att det kom upp. Om hon gjort en kundundersökning av den önskade målgruppen kanske hon hade kunnat uttala sig om den, men om hon gjorde en svepande bedömning av en hel grupp baserat på hudfärg är det ju fel. Om hennes smink nu är så bra skulle det ju få ordentliga försäljningssiffror för även denna grupp.

            Dock säljer ju nästan inga sminkmärken i Sverige mörka färger av just den anledningen? Det är ju knappast så att de medvetet utelämnar de färgerna om det hade varit lönsamt att göra det? Tex när fenty kom var min mörkhyade kompis så taggad på de mörkare färgerna men sen visade det sig att sephora inte köpte in de mörka ändå förutom någon enstaka färg, eftersom det inte finns en tillräckligt stor efterfrågan på det i Sverige. Tycker det är konstigt att kritisera någon för det, man driver ju företag för att gå med vinst, inte för välgörenhet

              Fast nu skrev jag ju att hon kunde uttala sig om hon gjort en kundundersökning?
              Sephora är en stor koncern ändå.
              Hon har ett eget märke där jag antar att de kan rikta sig mot vissa grupper. Om hon märkte att det är för få av hennes följare som skulle kunna vara benägna att köpa hennes produkter är det rimligt.
              Man kan inte säga generellt att folk som behöver mörkare färger inte har köpkraft, för det har de. Frågan är vilka som hon är intresserad att sälja mot.

                Hennes absolut största, om inte enda, målgrupp är ju dock hennes följare så räcker väl med att hon har någorlunda koll på vilka som följer henne? Är ju relativt lätt även för en person som inte gått igenom alla hennes följare att gissa ungefär vilken grupp i samhället det är. Förmodligen hade det inte varit speciellt lönsamt för henne att producera produkter till män heller då majoriteten av hennes följargrupp förmodligen är kvinnor. Hon har väl helt enkelt försökt producera de produkter hon tror att majoriteten hennes följare vill köpa, även om hon såklart även har följare som inte använder foundation alls. För ett nystartat företag med ett fåtal produkter kan jag förstå att man inte har resurser att ta fram produkter som passar exakt alla

              Det enda jag vet är att det inte kostar så mycket pengar att producera smink och det gäller även foundations i olika färger och undertoner.
              Jag skulle personligen aldrig köpa smink från ett litet märke som hennes, det finns gott om större sminkmärken som säljer bra smink i flera olika hudnyanser, ja, även här i Sverige.

    Tyckte den var bra ca 3 år sedan, men nu senaste tiden har det varit väldigt dåligt och fejk, så enligt mig rätt beslut att sluta!
    Rebecca borde kanske ändra namn och ändra konceptet..

    Hemskt att det är så många influensers som får så mycket hat och hot.

    Hannah Graafs sista inlägg på bloggen så skriver hon ju väldigt mycket kring alla nättroll och hat och hot som hon har fått genom åren.

    Som hon även skriver att man ska tydligen ”tåla kritik” om man är offentlig men att kritik är väl inte att kalla någon äckel, h*ra osv.
    Det ska ingen människa behöva tåla med massa personangrepp.
    Borde pratas ännu mer om detta med näthat!

      Vad är det för personer som skriver äckel och h**a till andra människor?

        Ja man kan ju undra det, vidrigt

      Här är länken till hennes inlägg där det står så mkt mer om detta:
      https://hannahgraaf.com/2022/07/23/all-karlek/

    Vanessa är sund i sitt tänk, Rebecca – not so much.

      Följer Rebecca vloggar på TikTok, tycker hon verkar rätt vettig och jordnära samt en jättegullig mamma ☺️ Har dock aldrig lyssnat på podden så hon kanske är annorlunda där.

    Blir säkert bra! ?

    Ot
    Den svårt shoppingskadade och beroende Bianca skänker nu bort sina 2 soffor som är inköpta för 27.000 kr styck.
    Först till kvarn…

    Antar att man får bära ut dem själv! ?

      Det är väl en bra deal att få gratis soffor mot att man bär ut dem själv? sen kan man ju fråga sig om hundarna brukar kissa i sofforna också, eller om det bara är golvet och mattorna som fungerar som toalett. Om ja så är dealen kanske inte så lockande längre.

      Man brukar väl få bära ut möbler själv när man köper eller får via Blocket??
      Eller tänker du att flytthjälp ingår?

      Väldigt generöst skulle jag säga!

      Minns när Katrin Z skänkte bort alla bebissaker hon köpt för hur mkt som helst.

      Lite annat än influencers med megainkomst ska ha 500kr för en sleten gammal kavaj.

        Tänker med på Biancas konsumering av prylar. Slit och slång, slit och släng, slit och……

      Vem skulle annars bära ut dom??

      Tog inte många sekunder o få bort dem.

      Är väl 100 ggr bättre att skänka bort saker när man är så pass rik och priviligerad? Till skillnad från många andra influencers som säljer sina grejer till knappt rabatterat pris. Tex Hanna Friberg som pushade sina möbler hur många gånger som helst i storyn häromdagen.

      Har du provat att sälja saker? Folk ber om så märkliga saker så förstår att hon skänker bort dom gratis ? Och ja – vem skulle annars ha burit ut dom? ?

        Varför måste hon köpa nya soffor?

    Väldigt mycket OT – men visst måste Maxida Märäk gjory sån här cat eye, samt en brow lift á la Alexander Zobel?

      Fråga henne om du nu nödvändigtvis måste veta

      Hon har alltid haft höga ögonbryn och väldigt lite häng över ögonlocken så det tror jag inte. Hennes ansikte är mer kantigt än det var förr men hon ser väldigt smal ut numera så det är säkert det. Hon är nog en av få som ser ut som dagens ideal naturligt

      Ingen aning men med tanke på mängden fillers hon har i fejset så är väl andra ingrepp också tänkbara.

    Jag noterade att Vanessa kallar hennes dotter för Mila på insta, hette inte hon Cleo? Eller har de ångrat sig och bytt namn?

      Hon har bytt namn

      Vems dotter? Rebeccas?

        Nej, står Vanessa i kommentaren. Rebecca har väl inte någon dotter ens.

          Nej, det står att Vanessa kallar _hennes_ dotter för Mila och eftersom det bara är Vanessa och Rebecca som diskuteras borde hon ju mena Rebeccas barn.

          Men hon kanske menar att Vanessa kallar _sin_ dotter för Mila. Det är dock inte vad som står och om man inte vet vad respektive persons barn heter, eller vem som har en dotter, är det helt omöjligt att förstå det.

    SÅÅÅÅÅ tråkigt!!! 🙁 Älskar de som duo.

    Obs däremot är hennes sista avsnitt den 5 sep, så ”har gjort sitt sista avsnitt” var inte helt korrekt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.