Bianca Ingrosso om att göra sig av med energitjuvar och destruktiva relationer.

Sedan Bianca Ingrosso blev singel så har hon lyst som en sol, och det, utan att Caia Cosmetics glowprodukter ens verkar vara inblandade.

Jag hoppas att Biancas positiva trend fortsätter och att hon kanske tittar tillbaka på sina senaste videos och hur hon mår i dem, om hon skulle börja tvivla på att hon fattat rätt beslut vad gäller att eliminera toxiska relationer i sitt liv.

Det är inte alltid så enkelt att göra, men när det väl är gjort så brukar det kännas fantastisk. ???

162 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Önskar att det var så enkelt att bara radera människor ut ens liv som bara bidrar med negativitet och får en att må dåligt.
    Kanske är det enklare om det gäller vänner, bekanta eller ens partner.

    Inte lika lätt att bryta helt med en person om det är någon i ens familj som tar energi och som man blir tvungen att träffa ibland. Skulle nog få väldigt dåligt samvete också om jag bröt helt bara för en sådan sak som att den är en energitjuv.

      Det kanske är svårt med viss familj men det du kan göra är att begränsa umgänget. Å när umgänget är..begränsa den personen från dig. Man jan försöka att prata med personen. Å var ärlig om den frågar. Kan ni inte mötas..håll den kort runt dig.
      Kram ❤

        Tack! ❤️

        Jag försöker begränsa umgänget så gott det går och det känns väldigt bra. Jag vill inte bryta kontakten helt för jag tycker det är för drastiskt och egoistiskt. Vi har definitiv haft våra duster och båda har nog kommit till insikt om att vi är väldigt olika men så får det vara. Ingen är perfekt.

      Jag har brutit helt med familjemedlemmar och tvingas absolut inte umgås med dem. Om de exempelvis vill fira jul med mina föräldrar så väljer jag att göra något annat. Jag har inget behov av att vara i samma rum och anpassar mig utifrån det.

      Jag har som många andra brutit med familjemedlemmar. Bla mina föräldrar och min syster. Vissa av dom har gått bort nu och inte ens då känner jag ånger över mitt val.

      ”Bara för att det är en energitjuv”
      Det är inte så bara. Om du har en energitjuv i din närhet så mår du dåligt.

        Ja exakt! Det är jag ju medveten om ?

      du lever ditt liv. blod är tjockare än vatten, och ibland orkar en inte med folk som råkar vara släktingar. lämna om du inte mår bra.

      jag tycker också det är viktigt att nämna att det kan vara problematiskt att kalla att lämna släktingar för engoistiskt, som du gör i en av dina kommentarer, tänk gärna på det. många har varit med om övergrepp som skett inom familjen, och för alla dom är det otroligt viktigt att få höra att det är helt upp till en själv att lämna. det är varken egocentriskt eller något liknande. aldrig. tänk på det, och återigen, var snäll mot dig själv i dina relationer. <3

    Jag tycker inte att hon lyser.
    Jag upplever utifrån det hon postar att hon inte alls mår bra. Och vissa saker som hon säger verkar vara för att det ska sticka i Flipps ögon/öron.

      Tycker inte heller det, hon ser inte ut att må så bra men hon kanske känner sig bra och välmående inombords.

        Jag tror hon har hög stress/ångest i kroppen och man kan känna sig ganska hög på de hormoner och signalsubstanser som sipprar ut i kroppen på det. Man blir hyper, känner sig glad och positiv, är igång hela tiden och man behöver inte äta vidare mycket heller. Jag blev lika smal som Bianca när jag själv gick igenom en sån period. Men det är inte lycka.

          Det här skriver jag under på. Har i bland blivit golvad av hur hårt jag orkat träna, utan att sova typ något och utan att någonsin känna hunger – detta under perioder av sorg. Adrenalinig.

      Exakt. Ger intrycket av att vara inne i en svår period med sin ätstörning.

        Hon har nog aldrig varit så mager som nu.

          Men alltså, ärligt? Har kompisar som är magrare än Bianca. Tycker hon ser hälsosamt ut. Så klart hon är SMAL som attan!! Men hon är ju inte benig och knotig. Andas. Vissa personer är skinny.

      Hon ser ju ut att ha den värsta perioden i sitt liv, snarare. Man blir ju beklämd, hoppas hon hittar en bra kille utanför kändissvängen, får lite sund kärlek och omtanke och landar lite.

        Och söker ordentlig vård. Pengar finns ju så ta en timeout och ägna sig åt att reparera det ”blödande magsåret” som det kallas.

        Men snälla, vilken sund kille skulle stå ut med henne?

          Många!!

            Tänk efter. En sund kille med normala sunda vänner. Hur skulle en sådan person orka/vilja leva i Biancas värld, med henne och med de personer som finns runt henne?

              Kanske en man som själv redan har en etablerad karriär och inte kommer att vara imponerad/beroende av hennes framgångar.

                Men det handlar ju inte om hennes pengar.
                Kolla hennes attityd, hennes sätt, hennes brist på… ja intelligens.
                Hon kan inte laga mat, hon vet inte hur man kör en tvätt i maskin, hon skaffar nytt i stället. Hon har 2 skälliga hundar som gör sina behov inne. Hon vet inte sakers rätta namn…. Jag kan göra en ännu längre lista. Dessutom hon närmar sig 30 och har inte lärt sig något av det här.
                Vilken normal kille skulle stå ut?

                  Det är inte intelligens, det är bristande exekutiva förmågor.

            Fast nej. Inte ett vanligt förhållande.

          Tror faktiskt inte heller det. Efter första tidens wow, så blir det sen extremt påfrestande att vara tillsammans med ngn som är så självcentrerad och då drar de flesta. Om man tittar på tex. en vlogg med B, så lyssnar hon knappt vad andra har att säga, för hon är så uppe i sig själv, avbryter och berättar vad HON tycker och vill, innan ngn ens fått en syl i vädret. Detta även i vloggar där Philippe figurerar, vem orkar med det? Energitjuv de luxe.

      Hon lyser av glowsminket typ. Tror också hon vill pika Filippe och att hon fått rådet för hennes karriärs skull att vara glad och kvittrig liksom. Men visst hon verkar ha energi som till och med börjat springa, kanske för att visa upp träningskläder iofs, och är ute och festar varje kväll – hur orkar man det. Undrar om energin beror på något ”preparat” hon tar så att säga.

        Hon ser ut som om det beror på det, jag blev helt ställd när jag såg bilder på hennes konto nu, hade inte varit in och kollat hennes konto sedan i våras.

        Phillipe

      Hon utstrålar inte direkt välmående utan man ser att det är en ”trasig” tjej. Det är väl en klassiker (och överlevnadsinstinkt) att visa att man klarar sig bättre själv och görna lite peppande visdomsord.

      Det som är skrämmande är att så många unga ser upp till henne och tycker hon är ”goalz”, trots att hon är öppen med sin psykiska ohälsa. Hennes följare är dock duktiga på att applådera detta då många verkar tycka att hennes utseende är idealet.

      Just nu känns säkert livet toppen efter massa härliga semesterresor, man är brun, kompisarna är lediga men så kommer vardagen och tristessen ikapp en igen…

      Det måste kännas tråkigt att stå själv med sin stora drömvåning på 300 kvm. Lycka kan verkligen inte köpas för pengar.

        Håller med. Jag får ångest av att bara tänka på den där enorma lägenheten för den där lilla lilla tunna ensamma flickan.

          Hade lägenheten varit mer passande om hon inte var tunn?

          Tunna ensamma flickan? Du behöver ju inte förminska henne. Vilken otroligt ful kommentar.

            Tro inte Anonym medvetet försökte förminska. Snarare förstora kontrasten mellan henne och att hon egentligen är så liten och ensam i världen, trots att allt runt henne är så stort, mäktig och händelserikt.

            #deep

              Uppenbart att hen skrev så för att förminska. Spela inte dum.

                Du gör din tolkning och det är ok. Men om du nu vill vara den vuxna i rummet så borde du faktiskt inte själv göra samma sak, förminska.

                  Men det blir bara löjligt att påstå att det skulle vara omedvetet eller inte menat så. Det förstår nog du också.

                  Sen resten av din kommentar bemödar jag mig inte att besvara. Du lägger ord i min mun.

                    (Syftar alltså på att jag skulle ha påstått vara den vuxna i rummet. Svara på det jag skriver och inte något du hittar på)

                      Du verkar inte veta vad det betyder.

                ?‍♀️ Jag var duktig på svenska/skrift i skolan och fick alltid högsta betyg i just det ämnet.
                Jag använde mig alltid av kontraster för att förstora/upplysa en känsla.

                Jag spelade inte dum, men personen som skrev kommentaren kanske också tänker så

                  Då borde du ha vetat att bara ordet flicka för en vuxen kvinna är förminskande i sig.

                    Hahaha!

                    Hennes 54-åriga mamma är ju TJÄJ så…

                    Ok? Försökte bara se detta ur ett annat perspektiv. Men var bitter då

                      Jag är inte bitter. Håll dig till sak nu.

                    Men jösses. Flicka lilla, säger farmor till mig, ska jag be henne sluta med det för att det är förminskande?
                    Aldrig i livet.
                    Du måste ha det jobbigt som tänker så.

                      Kontext kanske.

                      Farmor förminskar dig. Om du är ok med det är det din ensak. Men forfarande är det en härskarteknik.

                    VA, hahahaha.

                Och det vet du? Jag skrev så för att kontrasten mellan den lilla flickan (hon är på många sätt som ett barn) som är Bianca och den stora lägenheten/pengarna hon lever i.
                Vad menar du är förminskande med att konstatera att Bianca fortfarande är som en liten ensam flicka i en stor värld? Det är sant, och det är inget ont mot henne att se det. Däremot en stark kritik mot de som borde funnits där och hjälpt Bianca växa och mogna, men inte gjorde det.

                  Hon är inte ensam, hon har vänner, familj, kollegor. Och pengar i överflöd.

                    Så pengar gör att man inte är ensam?
                    Familjen fräser hon ju bara åt.
                    Vad är det för vänner du menar att hon har?
                    Vilka kollegor gör att hon inte är ensam?

                Det är nog bara uppenbart i ditt huvud.

          Ja undrar hur hon tänker sig med lägenheten, tror inte hon kommer bo där ensam, kanske Benjamin ska dela med henne eller Lucas. Hon är väl lycklig nu för att hon känner sig snygg och ska få ett tv-program och dessutom så har hon väl människor runt sig som hyllar henne hela tiden och ger henne komplimanger och beröm, då är hon nöjd och glad.

            Förhoppningsvis fattar hon att en så stor lägenhet inte är trevlig att bo i, särskilt inte ensam, och att den storlek på boende hon har idag är perfekt för en person. 300 kvm.. hahaha. Det får väl bli en kontorslokal/fotograferingsstudio. Inte ens chans hon kan bo där, komma hem ensam och trivas.

          ”Den där lilla lilla tunna ensamma flickan ” vad är det för äcklig nedvärderande kommentar?! Vidrigt!!

            Suck…..

              Nej tack!

            Hon beter sig som att hon är liten, alla som har ögon ser att hon är tunn och jag har nog aldrig sett en människa som verkar ensammare än B? Varför skulke det inte vara sorgligt att tänka på henne helt ensam i sin jättelägenhet?

            Det är ingen äcklig kommentar. Tolkar den snarare som empatisk och väldigt sann, medlidande kanske och lite sorgsen. Man vill ju krama om henne.

            Ska vi låtsas som ingenting när någon är uppenbart sjuk? Jag kommenterar inte hennes vikt för att vara taskig eller för att jag är avundsjuk (herregud vem är avundsjuk på en sjukdom?!) utan för att det nu gör nästan ont att se henne – och ingen i hennes närhet verkar göra något?! Jag hoppas att hennes familj läser kommentarer här inne och GÖR NÅGOT. Jag känner desperation och tänker på i vilken avgrund det här kommer sluta. Kvinnor dör till följd av ätstörningar. Om hon gick runt med en stor cancersvulst på kroppen och bara blev sämre och sämre – skulle ni skriva att hon behöver söka hjälp eller fortsätta låtsas som ingenting?

      Hur kan man vara så blind? Herregud, hon mår ju skitdåligt! Jättesjuk i sin ätstörning, helt speedad, dricker och festar varenda dag, lägger upp massa på SoMe för att visa exet hur perfekt hennes liv är nu och hur superduperöverlycklig hon är.
      Allt jag tänker på när jag ser henne är låten Jag ljuger så bra.

        Jag är böjd att hålla med faktiskt. Nu följer inte jag henne på IG, men kollade lite på en YT video och först så är hon ju en spillra, sen svårt överpeppad. Hon kanske är bipolär vad vet jag, men slutet, där såg hon allt annat än ”lysande” ut, hur mkt hon än försökte förmedla att hon ”aldrig varit lyckligare nånsin i sitt liv”.

        Exakt!
        Hon har väl också sagt tidigare att hon lägger ut ”sexiga” och ”gud vad mitt liv är bra”-bilder på sociala medier bara för att P ska se det och vilja ha tillbaka henne. Sorgligt. Det är allt jag ser när jag ser hennes bilder.

          Tror att Phillip har annat för sig än att kolla vad Bianca lagt ut.

            Ja, jag tror med det. Och hoppas det.

      Ja ja! Fast här är vi oerhört nära det religiösa ”le och var glad” man bara kan komma utan att vara religiös!!

      Fick senast uppleva detta från en som deltar i årets IDOL!
      Hens föräldrar påpekade hela tiden mantrat ”le och var glad”!!!!
      Som om detta skulle räcka livet/karriären ur!?!
      Stackars Bianca är vad jag har att säga…

      Håller med. Låter så desperat och nyfunnet. Försvinner nog lika snabbt. Undrar om det var polarna hon åkte 150 med som är så fantastiska och som ger henne så mycket energi?

      jag har också tänkt på det, trodde jag var den enda som tolkade henne så. det känns mest som hon är smått manisk eller liknande och att hon försöker rida på vågen av glädjekänslor. hon har ju haft djupa dippar innan och det är ju okej att ha det, men hon verkar inte vilja komma ned i känsla liksom nu. jag brukar alltid tycka om hennes vloggar men nu blir jag mest stressad av att titta på dem, känns som hon bara vill vara i roliga saker hela tiden och känns lite hysteriskt. jag hoppas hon tar tag i att läka i sin bulimi och att få gå ned i arbetstid, det som är just nu känns så kaosigt både för henne själv och för hennes unga följare som säkert vill se ut och vara mer som henne.

    https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-4rum-centrum-uppsala-kommun-kungsgatan-37a-19040016

    Influenser Janaheinrici säljer sin lägenhet som är sponsrad av diverse företag allt fr0n inredning till hantverk renovering hyfsat dyrt kan man säga.

      https://www.erikolsson.se/bostader-till-salu/OBJ20965_1662918711
      Samma lägenhet som de köpte för 4 400 000.
      Vill tjäna en stor hacka de bygger sin framgång på att bo högst i 2 år med renovering av diverse sponsrade företag för att sen sälja och tjäna och så vidare.

      Får man göra så? Borde inte det förmånsbeskattas på något sätt?

        Hon som de andra influenser kör mycket med smygreklam nuförtiden man ser att hon hyllar allt från sin frisör till annat helt öppet utan reklammärkning så antar att de inte ens betalar all skatt på alla tjänster de utnyttjar i egenskap av sin fina yrke influensers. Och dessa länkar på saker som hon får ta emot Gratis kommer också upp i varje inlägg på stories.

        Jo, enligt regelboken ska spons beskattas om det är förmåner som normalt är personliga utgifter.
        Frågan är hur renoveringskostnaderna behandlas vid deklarationen av vinsten på lägenheten när den säljs.
        Har man fått renovering i form av spons som inte förmånsbeskattats vore det väl fräckt att sen försöka minska reavinstskatten genom att yrka avdrag för renoveringskostnaderna:)

      Otroligt ful inredning, i en väldigt fin lägenhet.

        Jag reagerade också på det. Obegriplig matchning av golv och köksskåpen??

      Hade aldrig köpt en lgh för 8 mille utan balkong. Hon byter lägenheter som andra träjor men ändå ”trivs” de såååå bra i lägenheten.

        Ellerhur! Förstår helt enkelt inte hur dom orkar. Först skulle de aldrig bo i hus längre, utan bara lägenhet och nu plötsligt ändras det också. Nu ska det va större för hennes tonåring. Jag tycker denna kapitalistiska och materialistiska obsessen är obehaglig och rätt avtändande.. Hon känns så ”överklass” nuförtiden och inte som en vanlig Svensson. Allt ska vara peeerfekt 24/7. Och ja, riktigt pinsamt och sjukt pris med tanke på alla samarbeten som gjorts i renoveringen! Rent ut girigt och galet.

      Oj kändes lite högt prissatt för Uppsala? Dessutom typ tristaste gatan att bo på med mycket trafik och bussar.

    Tänkte samma men ville inte kommentera det, hoppas hon är okej 🙁

      Nu gjorde du ju det ändå så.

    Tycker det här är ett klassiskt beteende man ser hos folk som nyligen genomgått ett uppbrott t ex. En fas där man verkligen överdriver hur lycklig man är utan personen etc, men det märks att det är en fasad. Nicole Falciani gjorde samma grej när hon blev dumpad.

      Antagligen en överlevnadsinsikt ingen vill erkänna att man mår dåligt man låtsas att man är lycklig och till slut blir man lycklig. Som man säger fake it till you make it. Jaja vad som än gör de lyckliga och så länge de mår bra av de så får de låtsas. ?

      det är som fabeln med räven och äppelträdet

      ”jag når inte äpplerna på trädet, men de var nog sura ändå”

        I det antika originalet till fabeln är det druvor som räven är ute efter.
        I den svenska översättningen blev det av någon anledning rönnbär.
        Men äpplen kan nog gå också. Räven kom ändå inte åt dem 🙂

          Troligen för att det inte växer så mycket druvor i Sverige. Kanske första översättaren trodde det var rönnbär som menades?

            En teori är att vid översättningen till svenska ville översättaren ha samma begynnelsebokstav på räven och det den var ute efter. Då blev det rönnbär på svenska. På grekiska lär räv och druvor börja på samma bokstav och vid översättningen till svenska ville man ha samma symmetri.
            Men i andra översättningar t ex till franska, tyska och engelska har man behållit druvorna.

    För mig känns det som att hon repetera vad hennes psykolog sagt bara:)
    Upplever inte genuint att hon jobbat med sig själv till en sund människa. Min känsla (som kan vara fel) är att det finns en bitterhet inom henne. Tycker lite synd om hennes ex som känns lite smutskastad. Hon borde inte trycka ned han för att höja sig själv om hon mådde genuint bra

      Har samma fundering. Och det kan vara så att Bianca är sin egen värsta fiende. Hon är inte en trevlig person och det hon känner av kan mycket väl vara så att det är hon som är toxisk och det som folk reagerar på.

        Men va???? Hon är ju jätte trevlig!!

          Tycker hon utstrålar mean girl vibes

          Bianca jättetrevlig? Nej du, verkligen inte. Riktigt otrevlig. Eller menar du när hon ylar ”äääälsklingar, jag älskar er” till fanssvansen?

            Nej du. Verkligen jätte jätte trevlig varje gång jag träffar henne. Hälsar alltid o tar sig tid att stanna o växla några ord.

              Det jag ser är inte så positivt. Äter ibland på samma ställen och har aldrig sett Bianca uppföra sig som folk. Hon är oförskämd och arrogant mot personalen. Hon visar upp attityd som om att hon tycker hon är bättre än de som serverar henne. Men som sagt det jag ser är bara något tillfälle i månaden.

                BS! Aldrig sett henne vara oförskämd o arrogant mot personal. Tvärtom, alltid artig o trevlig.

                  Det är fint att du ser andra sidor än jag gör. Jag avfärdar inte din upplevelse som bs. Undrar varför du avfärdar min som bs?

      Han var otrogen?

      Bra formulerat. Jag satt och funderade på vem som sagt det där till henne för det är verkligen inte hennes egna ord. Det kändes desperat och oäkta. Men det är inte fel det hon säger. Däremot tror jag inte att hon vet hur hon ska omsätta det hon säger i praktiken. Hoppas hon kan landa i någon slags harmoni med tiden.

    Hon har så rätt! Finns för många människor som försöker suga livslusten av en!

    Känns som hon träffat någon ny, så kul för henne om det är så!

      Träffat någon ny? Hon verkar ju tvärtom oerhört bitter och negativ. När man träffar någon ny blir man ju glad och vill omfamna hela världen, förlåta alla ex och man ser glad och lycklig ut.

    Nästa vecka är de ett par igen. De är ett sånt par som både älskar och hatar varandra och därför gör de slut och blir tillsammans om och om igen. Tills någon typ slår en stekpanna i huvudet på den andre. Man läser i tidningen om allt hemskt i relationer och då får man ofta känslan av att det är bara är från ett håll och att den är ett monster. Så är det oftast inte. Till slut så rinner det bara över för någon av dem efter åratal av sådant här destruktivt fram och tillbaka-spel. Kärlek är farligt om man leker med den.

      Tror inte de älskar-hatar. Tror snarare det e svårt för någon av dem att träffa någon som är intresserad av den där cirkusen, särskilt Bianca lever ett liv som såklart skrämmer bort varenda normal kille.
      Så för att slippa ensamheten blir de ihop igen och igen trots att de har nött sönder varandra fullständigt.

        bianca verkar ha någon grej med att hon inte litar på folk. hon har nämnt flera gånger att en av sakerna hon gillar med phillipe är att de träffades innan hon blev känd på det viset hon är idag och jag tror hon associerar det med att han ”älskar henne på riktigt”. som att hon tror att alla nya killar bara vill vara med henne för den
        hon blivit idag och inte för den hon alltid varit.

          Självklart är det så att idag attraherar hon golddiggers. Men hon har också en trasig utstrålning som skrämmer bort normala personer. Så att hon inte litar på folk är för att hon är omgiven av falska individer.

            Och en pappa som lämnade henne.

              Vad spelar det för roll?? Jag har en pappa som ”lämnade” mig. Är varken bitter eller förstörd för det.

            kalla aldrig ngn för att ha en trasig utstrålning el vara trasig. vidrigt

    Tror Bianca är rätt mycket energitjuv själv. När man är sådär forcerad brukar man suga all kraft ur folk som måste förhålla sig till en.

      Där tror jag du är spot on, blir trött bara av att vistas i samma rum som människor med den typen av personlighet, det är se mig, hör mig, jag gillar och jag vill, jag,jag,jag, me myself and I. Fy fan vad utmattande det kan vara alltså. Har en sån på jobbet, man är heeelt jvla dränerad efter tio minuter..

      Antonija mandir kör det mantrat hela tiden också. Gud vad alla ska inspirera och vara glada runt henne hela tiden annars får det vaaaaa!

      Livet är mer än det. Väldigt sköra om de inte förstår meningen med att ge och ta i relationer. Men de är uppenbart för upplåsta med sitt ego.

    Förlåt men vad fan är grejen med stuckaturen? Att den går som en ram utanför gardinerna? Hur kan man göra en så dyr och omfattande renovering och välja att göra så?

      Den som vill ha ”hotellkänsla” och kunna mörklägga helt utan att visa fula gardinstänger/skenor?

      Det är väl fint Östermalmskt

    Många, inklusive Bianca glömmer att ”ögonen är själens spegel” o det göms bakom filter o skit men syns väl i videon.
    Så nej, det hon säger att hon är – lycklig, sprudlande o påfylld av massa positiv energi är den totala motsatsen till det hon levererar. Hon forcerar fram, beter sig enormt narcissistiskt o är i mentalt dålig form vilket inte är konstigt alls efter att ha separerat från ett galet destruktivt förhållande.
    Jag tycker synd om henne, kan inte va lätt att leva det där livet som ung, vacker, framgångsrik mångmiljonär med miljoner följare o som har ögonen på sig 24 7 365. Oavsett om det är självvalt så vet man inte hur det är att leva ett sånt liv förrän man vet det.

      Jag ser hennes liv som ett helvete. Hon exponerar sig så mycket att ingen normal person vågar närma sig hennes liv, hon är omgiven av opportunister och ja-sägare, folk är där för att hon har pengar och de vill ha en bit av kakan. Hon törstar efter kärlek men vem vill ha en plats i hennes vridna liv? Ingen.
      Hon är fånge i en kropp som hon inte behandlar väl, som hon känner att hon måste visa upp på bild varje dag. En mardröm.

      Men när hon sa att hon var trött och energilös, var det tvärtom då också? Inget ont om Filip, men han verkar inte så rolig, inte så mycket energi att ge, verkade osäker på sig själv och hela tiden vacklande på om han skulle vara i förhållande med Bianca elker inte, det tar energi att leva med någon som hela tiden tvivlar på att det är rätt, det går inte. Han verkade hela tiden tycka att han nog skulle hitta någon bättre. Destruktivt att leva med någon som inte är hängiven förhållandet. Så hoppas allt gott för Bianca och att hon forsätter att hålla sig på avstånd från energitjuvar.

    Hon ser inte ut att ha energi alls, ser härjad ut och överspacklad som ett skal att gömma sig bakom. Kan inte heller ta någon på allvar som i princip visar brösten

    Bianca har allting ytligt, skönhet, kroppen, framgång, lyx, pengar, osv. Men hon har däremot inte lyckan och hälsan. Och det verkar vara lyckan och hälsan som hon vill ha.

    Pengar förstås. En seriös PT hade tackat nej och sagt ”gå på behandling för dina problem och kom tillbaka när du har en sund vikt och en sund kosthållning”. Att träna när man mår som Bianca helt synligt gör är bara destruktivt och ökar på ätstörningen.

    Kan ju vara så att hon tagit hjälp med träning för att nå bättre med sin ätstörning dvs få hjälp med den. Träning med PT behöver inte betyda viktnedgång och Bantning. De hoppas jag alla vet.

      Det vet jag, men då tar man tag i kosten och sömnen först och främst. En ätstörd person ska inte börja springa på kvällarna som enda åtgärd. Man behöver äta enligt ett kostschema, sova ordentligt och sluta med alkohol så att kroppen får mindre stress.

        Vet du vad ptn har gett henne för instruktioner och schema?

          Knappast att hinka vin varje kväll vilket hon visar upp på sin insta. Som för övrigt är skittråkig. En mix av Caia reklam, matbilder och festbilder.

            Tur du slipper kolla då!

          Tror inte hen gett henne kostschema som intas på restaurang, cappuccino, alkohol i mängder samt sena kvällar.

    Men snälla nån… kan ingen stoppa henne? Så sorgligt. Som en uppskruvad Barbie-docka.

    Bonusmormot från Bromma går in i tonårsrum utan att knacka filmandes tonåring i sängen. När denne gömmer sig under täcket dras det bort från ansiktet fortfarande på film.

      Ja, det var ett övertramp. Taskigt.

      Det är lite så hon jobbsr Tant Mona. Med övertramp.

    Men herregud vilket fjäskigt inlägg?? Kan väl inte bara vara jag som kräks över lismandet gentemot Ingrossos/ Wahlgrens här och typ överallt? Eller så kan det mycket väl vara så ??

    En del ätstörda börjar träna tvångsmässigt sätt som ett sätt att bli av med ätstörningen. Man byter ett beroende mot ett annat, och att träna jättemycket är mer hälsosamt än en aktiv ätstörning så de blir friskare av det.

    Hon behöver knappast träna med en PT som redan har den perfekta kroppen men visst att träna är bra ändå men det är nog för att hon får betalt för att promota PT:n skulle jag tro. Hennes kropp är ju fixad på andra sätt liksom och hon gör LPG för hon är livrädd att få celluiter. Hon är så tröttsam och pinsam med sina pussposer och att hon ska blunda jämt, mallgroda som beundrar sig själv, narcicisst kallas det väl också. Hon vill väl bara ha personer runt sig som överöser henne med beröm och komplimanger. Energitjuv är hon nog mest själv.

      1. En ätstörd kropp är inte en perfekt kropp.
      2. Man kan ta hjälp av en pt för annat än att nå ett visst utseende.

        (Obs, jag menar inte alls att skamma ätstörningar, vill bara inte att vi ska ge sken av att det är ”perfekt” att ha en ätstörd kropp. Och då menar jag inte utseendet.”

    Mallgrodan vill väl bara ha personer i sin närhet som öser beröm och komplimanger över henne hela tiden, det gillar hon. Energitjuv är hon nog mest själv. Tycker hon är så löjlig med sina pussposer, blinka och blunda på bild, och allt överdriv och manipulativt snyft. Allt har stigit henne åt huvudet. Men härligt att hon är så lycklig nu, det vänder fort. Sååå trött på henne.

      ”Mallgroda”! Det var längesen jag hörde det uttrycket. Lite Madicken över det

        Nu hann St*llan skriva det ordet två gånger inom 10 minuter ?

        Ett ord som beskriver Bianca bra tycker jag, men visst lite ovanligt kanske men finns det något bättre ord, har du något bättre förslag?

        Kan också tycka att det låter lite märkligt det här med att ”rensa ut” alla människor runt om sig som har DÅLIG energi… Då står hon där bara med människor som hejar på allt hon gör. Kanske var det någon som nämnde något om att hon borde ta hand om sin psykiska och fysiska hälsa, som INTE bara säger ja ja ja till allt? Den personen blir då stämplad som ”negativ energi” och ska raderas ut Biancas liv. Tror det mer är ett narcissistiskt drag och ett sätt för att få fortsätta på invanda, dåliga spår – radera alla nej-sägare. Ser inte något bra i det till skillnad från Camilla.

          Exakt min tanke! ? Hon klarar absolut inte av konstruktiv kritik. Om någon i hennes närhet varit orolig för hennes skull så är det garantera negativ energi för den tjejen. Man har ju sett hur hon behandlar sin mor när hon har sagt åt henne med välmening.

      Vilken jäkla tur att ingen tvingar dig att titta då.

      Haha vilka roliga uttryck man får läsa här.
      Mallgroda ??

    Jag tänker lite på prinsessan Madeleine när jag ser Bianca. Kanske skulle ett fullständigt miljöombyte göra henne gott? Byta land och bli anonym, men ändå med ett nätverk och ekonomi som gör att hon kan leva ett färgsprakande liv. Fan, jag unnar verkligen Bianca en paus från ankdammen i Sthlm. En chans att förnya och förverkliga sig, på alla plan. Utan att halva Sverige tittar på via sociala medier.

      Ja, jag har svårt att förstå varför hon stannar här. Med alla pengar hon har, och den tröttsamma rundgången av falska personer hon har här.
      Hon borde flytta utomlands och bli en doldis, börja om från noll med personer som inte vet vem hon är. Kanske skulle hon kunna varva ner då, bli lycklig, få kärlek.

        Förmodligen blivit beroende av uppmärksamheten här

        Hur skulle hon klara det?
        Hon är ju inte direkt självständig. På riktigt är hon som en 12åring.

      Fast nä. Om du menar likheter så är ju prinsessan M allt annat än en ”se mig hör mig” människa. Verkar ju tvärtom vara skygg och värna om det privata (så mkt det nu går i hennes fall) Sen det vulgära språk och sätt som B har, prinsessan M är i mitt tycke helt tvärtom. Och nej, är absolut ingen royalist, men här ser jag inga likheter alls faktiskt. Fast det var kanske inte det du menade, utan mer att det behövs en time out kanske?

        Hon var allt annat än skygg o privat när hon var ung. Partyprinsessan.

          Kanske lite skillnad också att jämföra typ Madeleine 19 år, som ej valt offentligheten själv och som vill festa efter studenten, och Bianca 27-something, självvalt kändisskap som aktivt delar allt på insta/youtube/tv, som festar konstant och sen vill ha sympati för magsår och utbrändhet.

          Madeleine gjorde rätt i att skaffa sig ett eget liv i USA. Bianca tänker inte så långt och tror nog att influencerkarriären i Stockholm är det bästa hon kan uppnå.

        Jag menar att Madeleine lämnade Sverige för ett mer anonymt liv i USA.

    Helt OT men angående Isabella Löwengrips hemliga dag – hörde henne tala högt och brett om ett teveprogram hon och Paul ska leda på en restaurang i centrala Stockholm. Kanske inte bästa sättet att hantera hemligheter.

      Ett tv-program på en restaurang? Någon gala av något slag?

      Ska dom leda ett program på en restaurang? För det var det du skrev 🙂

        Misstolka med filt ? de pratade om det på restaurangen

    Det är ett himla tjat om att hon blivit smaaaaaal hela tiden.. Tycker inte hon ser överdrivet utmärglad eller mager ut. Tycker att hon ser rätt vanligt ut typ. Inte några muskler, men inte så mager att det borde generera tiotal kommentarer om hur smal hon är.

      Och framför allt borde folk tänka på att de pratar om en kvinna som är öppen med ätstöringsproblematik. Tänk efter en halv gång innan ni postar saker.

      Jätteviktigt att inte låtsas att hennes vikt nu är något normalt. Hon är inte normalt smal och hon har en ätstörning, det är inte bra för henne alls.

      Jag håller faktiskt med dig. Absolut hon blivit mindre, men inte så som en del vill göra en sak av. Var själv såhär smal i samma ålder, åt som en häst, men hade många järn i elden med jobb och privatliv, då gör man av med mkt om man är lagd åt det hållet. Jag tror henne faktiskt när hon säger det inte är pga bulimi, utan detta är ett resultat av ett hektiskt liv. Sen om det är hälsosamt el inte i hennes fall, det har jag ingen aning om, men tycker ändå hon verkar äta rätt bra grejer, med mkt grönt osv. Hon aldrig orkat jobba med alla de grejer hon gör om hon svultit eller varit undernärd.

    Haha, vilken preacher hon är ändå. ”Gör ditten och datten, göööööör så”.

    Jag är rädd att hon kommer att bli utmattad om hon inte taktar ner snart. Vila Bianca ❤️

    Vilken irriterande människa i början av klippet (det verkar som att hon vill ha uppmärksamhet). Står teatraliskt och pratar om hur hon moffar i sig ditten och datten. Tänker hon det minsta på att Bianca har en ätstörning? Sedan verkar hon bli lite irriterad när Bianca tar över.

    Många skriver att hon bara vill göra sitt ex avundsjukt. Om så är fallet – men snälla, låt henne! Har ni aldrig känt så? Och om så inte är fallet – good for her!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.