På scen

Benjamin Ingrosso går från klarhet till klarhet, och står nu på scenen tillsammans med en symfoniorkester.
Mäktigt!

Igår kväll gick Johanna Nordström och Edvin Törnbloms livepodd ”Ursäkta” av staplen i Avicii Arena och ikväll kör de en andra vända. 
Aftonbladets Per Magnusson gav showen 3/5 och orden:

Det är en sak att sitta i en poddstudio – en annan att stå på en arena. Men duon axlar även detta format med 26-åringens osvikliga självförtroende. Särskilt Johanna Nordström imponerar med tajming och nerv. Hon är dessutom en notabel sångerska, en talang av nostalgiska mått.

Även Edvin Törnblom glänser, när han ringar in Starbucks-looken ”pumpkin spice latte”, eller ”fall girl”. I nästa stund juckar han över ett staket.

Duon uppfinner på sätt och vis en egen genre med sin ambitiösa tolkning av arenapodd.
[…]

Men duon behöver egentligen inte så mycket mer än varandra. Bäst blir det när de sätter sig ned på scenkanten och berättar om hur de träffades. När de bara pratar om popcorn. Eller när Edvin säger att han älskar Johanna för att hon köper nyponsoppa till honom när han är ”lite tung i hårbotten”. Då blir det för en stund på riktigt.

Vad hade helst gått på?
Benjamin och symfoniorkestern eller Johanna och Edvin i glitter och glamour?

73 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Häftigt! ?

    Edvin och Johanna sjönk som en sten till havets mörkaste botten när de häcklade Ebba Bush. Dessutom så pinsamt att de kallar henne med Thor när alla normalbegåvade vet att hon skiljt sig. Jag vet att att alla mediafolk gärna tror sig vara så vänster men kom igen. Blir så cringe när folk som inte vet vad de pratar om ska prata politik.

      Jag tyckte dom fick till sångtexten om Ebba perfekt?sen att dom använde henne ”tidigare” namn var väl för att det passa in bättre i texten.

      Ebba gillar att häckla själv, hon får bara smaka på sin egen medicin.

      Jaa alltså tyckte den var rolig och chatchy och tills dom började sjunga att hon är farlig?? Farlig för vem då; kriminella? Tycker det blir lite problematiskt när man bara går på en partiledare så hårt. Hade inte tyckt det var kul om jag var Kristdemokrat och var i publiken. Hade varit roligt om dom sjöng om alla partier, har inte förstått vad dom har emot just Ebba? Eller är det något internt? Vet bara att Edwin sagt att hon är helt dum i huvudet någon gång

        Jag är sur på Ebba för att hon stal falukorven från Kicki Danielsson

          och Fäbojäntan! ?

            Och ”100 minuter Tess”!

        Hon är farlig, skolad i Livets ord.

        Jag vill kunna göra en abort i framtiden, så för
        Mig är hon farlig

        De har pratat om Ebba flertal gånger i podden, så internt antar jag. Där av Markoolio-melodin till låten, som också vart ett ämne ~Markoolio och Ebba romansen~.

      Varför ska hon inte kunna tåla sånt? Vi har yttrandefrihet i detta land. Sluta vara så lättkränkt.

        Jo klart hon kan tåla det. Bara undrar vad dom har emot just henne? Edwin har ju sagt att hon är helt dum i huvudet och så vidare. Är det något bråk?

          Eller så är hon helt dum i huvudet bara?
          Nej, men skämt åsido finns det många anledningar att ogilla Ebba Busch. Att Edwin ogillar henne kanske har nåt att göra med att hon i ena stunden går i pridetåg och säger sig stödja HBTQ-personer och i nästa säger att HBTQ-personer borde vara mindre sexuella och att en familj ska ha en mamma och en pappa, osv. Att hon även leder ett parti där flest abortmotståndare finns och försöker skyla över det med ett ”abortkontrakt” och beskyller regeringen för de problem i sjukvården som KD är de som styrt den största delen av är andra exempel. Mycket obehaglig och skenhelig person tycks hon vara. Annars är hon väl okej…

          Hhahahah vad tror du själv? Hon är homofob (han är bög du vet) och emot abort.

          Och nej hon kan säga vad hon vill idag för att vilseleda. Vi vet vad hon sagt innan och att hon är livets ordare.

          Men hon är ju dum i huvudet. Helt klart den dummaste av partiledarna

      Så skönt med influencers som ger ett fuxk you till högern och man märker att ni som hänger här inne blir så provocerade. Haha fortsätt gråt.

      Perfekt låt! Mitt i prick.

      Häckla Ebba gör inget,hon förtjänar det och lite till.

    Benjamin ?

      Så sinnessjukt trött på honom och familjen. Alla tv4 shower som uteslutande bara har denna familj som gäster och verkligen inte a l l s fattar att det finns andra människor som skulle bidraga så ofantligt till programmen. Nej tack inga mer matprogram, så ska det låta, hemma hos, allsång på Karlaplan osv osv

        Exakt! Finns massor av otroligt begåvade människor i detta land, ändå så skall det bara vara Wahlgren/Ingrosso i vart enda djkla program, framträdande etc. Det är att intelligensbefria tittare/lyssnare genom att tro att detta är vad vi vill se och lyssna på i ta mig fn vartenda nöjesprogram som sänds, är så ofantligt trött på den familjen nu. Dessutom måste det kännas otroligt frustrerande för de artister som får stå tillbaka, pga total avsaknad av fantasi av tv producenter mm. som bara bokar in familjemedlemmar från W/I

          Jag vill ha en familjen Berg’s värld ? (Erik och Carina) gillade att det var så hemtrevligt när dom renovera sommarhuset med all tantfix att man blir lite sugen på deras liv och kontraster från storstans glam till röd lanthus på ön ?

            Eller Books värld

          Helt sinnessjukt att inget underhållningsprogram ens tänker att det kan finnas andra.

        Men han är den enda med talang I familjen.Bianca är bra på att sälja,Oliver är duktig kock.Benjamin är artist, Pernilla vill vara artist men hon har ingen talang så hon gör vad hon kan ( vadsomhelst,överallt)

    Det finns inga gränser för hur många räkmackor Wahlgren/Ingrosso får. Men hellre Benjamin än Johanna och Edvin, gillar inte sånt trams.

    Väljer inte någon.

    Jag förstår inte grejen med Johanna och Edvin. Två gaphalsar som verkar alldeles för kära i sig själva.

      Kunde inte sagt det bättre själv

      Pernilla Wahlgren har Sveriges största ego.

    Pest eller kolera.

    OT om Instagram. Är det problem för er andra att se när någon senast var online? Fick ett dm idag av någon som står som senast online igår tex.

      Jag kan bara se stories , övrigt är låst.


    Fyfan.

    Benjamin!

    Ingrossos/Wahlgrens är så jävla tråkiga och överreklamerade att klockorna stannar. De är ungefär som sd och kd, dyrkade av dumt folk som inte fattar bättre.

      Är du så jävla mycket roligare?

        Japp jag är faktiskt skitrolig i jämförelse.

        Det är nog inte så svårt. Hela klanen Wahlgrens/Ingrosso är totalt meningslösa människor, med undantag för Hans Wahlgren som verkar vara en trevlig man.

          Jag tror nog att alla som går på deras shower, lyssnar på deras musik, ser deras tv-program skulle tycka att de inte är meningslösa. Pernillas show är slutsåld ikväll igen på Cirkus t ex.

            Kul för dom!

            Undrar vad det är för folk som betalar för att höra hennes fnittrande ..ingen under 40 iaf.Hon tror att andra världskriget var på 1800 tablet,hon vet inte att Ryssland är ett land…dom som går och ser henne har låga krav och skrattar åt skämt som en treåring fattar.

      Fast Benjamin är helt ok.

    Fattar inte hypen kring Benjamin. En medioker artist.

      Håller med. Lyssnar folk verkligen på hans låtar? Varför?

        Har frågat MÅNGA, min systers barn massa elever i skolan äldre människor osv osv INGEN vet någon som lyssnar på Benjamin ingrosso. Jag undrar oxå vem sjutton lyssnar ??

          Ett par miljoner om man ska lita på Spotify i alla fall.

        Är verkligen ingen fan av vare sig honom el ngn i den familjen och maken till överexponerade människor är svårt att hitta. Svårt för Benjamins läspande när han sjunger, det han dock verkar bra på är att snickra ihop låtar i 180, det kan jag ge honom, men han borde hålla sig till det, göra låtar åt andra.

    Benjamin helt klart!

      Konstigt att Benjamin och Bianca kan sjunga,deras mamma sjunger falskt.Emilio kanske kan sjunga…

    Johanna och Edvin, nej tack. Totalt överhajpade människor som inte är bra på något. Benjamin? Njjjjjaaaaa ok hellre Benjamin än Johanna och Edvin. Benjamin verkar åtminstone ganska genuin.

    OT men IL har inte märkt sitt senaste inlägg som sponsring

    Men vad har Johanna och Edvin på sig för någonting? Lack och läder?! Alla passar inte i allting och det är inte många som klarar av att bära upp lack och läder. De två tillhör definitivt inte de som klarar av att bära upp det.

      Blunda så slipper du se

      Vad ledsna de ska bli. För det var nog därför de tog på sig den outfiten, för de tyckte de var supersnygga i den.

      Du kanske borde fokusera på hur du ska slippa leva i misär enligt egna ord, istället för att fokusera på vad andra har på sig.

    Tycker Johanna har en jobbig sångröst. Den låter ansträngd och nasal.

      S – alla tjejer som sjunger idag, låter som barn med nästäppa!

      Johanna är rolig och sjunger så bra

    Älskar Edvin och Johanna! ?

      Jag med ?

    Han jämför sig med Elvis…att han överträffar honom t. o.m. jag vet inte riktigt om jag kan hålla med där…..

      Du tolkar det på väldigt annorlunda sätt måste jag säga.

    Jag tycker att Benjamin – eller Benji 🙂 – är så överskattad. Minns honom bara som ett sjukt jobbigt truligt och bortskämt barn när han var med i Wahlgrens värld i början. Typ att Pernilla daltade med honom hela tiden, han klagade en hel semester (nån slags husvagnssemester) och hans tjej på den tiden verkade bara vilja lämna. Om inte Sverige varit en så liten ankdamm tror jag inte han hade vunnit alla priser och fått all uppmärksamhet.

      Pernilla daltade med Benjamin men aldrig med Bianca.Så sorgligt när man hör Bianca berätta om hur det var.Pernilla berömmer alltid sig själv om att hon uppfostrat barnen ensam .Tak över huvudet och mat för dagen betyder inte att man varit en bra mamma.

    Jag var på deras livepodd igår för att jag älskar deras podd. Tyvärr va denna tillställning det absolut värsta jag varit på. Det var så otroligt dåligt så jag och min syster reste på oss efter 20 minuter. Ni som funderar på att gå, gör det inte!

      Allvar, varför? ? Jag ska dit nästa lördag, har längtat så mycket.

        Du kanske kommer gilla det. Har inte sett jättemycket kritik (vilket gör mig förvånad, ska tilläggas) så gemeneman kanske gör det. Jag tycker att det kändes som ett barnprogram, det var som en lång dålig sketch från Bolibompa och alldeles för lite snack. I princip bara sång. Jag hade uppskattat och sett framför mig en livepodd med inslag av dans och sång men det var helt tvärt om. Mina vänner som stannade kvar sa att det var genomgående början till slut. Hoppas du kommer tycka annorlunda eftersom du planerar att gå <3

    Jag var på Benjamins show ikväll – vilken begåvning han är! Han växte som artist för mig, har inte riktigt fastnat för hans musik innan men nu – wow! Sån häftig upplevelse, kombinationen med symfoniorkestern var magisk. Och det märktes tydligt att han också blev tagen av gensvaret från publiken. Charmig och ödmjuk, och väldigt bra på det han gör. Ja, han har haft god hjälp av sitt namn, men han har också förvaltat chanserna på ett bra sätt.

      Hej Benji/Bibbi

        Hahaa, kul! Dock ingen relation till familjen W-I.

    Jobbat på 2 av 3 podd-kvällar. Tror Edvin och Johanna har Sveriges snyggaste publik!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.