Sjuk reklam

Någon som är sugen på ett ”Hollowood smile” likt det som Sindy Niklasson har och gör smygreklam för?
Den här typen av omarkerad reklam är bland det sjukaste jag vet när det kommer till influencer marketing och är någonting som är värt att uppmärksamma igen.
Dårskapen liksom….

Jag brukar inte uppmana er att anmäla saker till Konsumentverket eller Reklamombudsmannen, för ni vet allt det där redan.
Men när någon bryter mot marknadsföringslagen med den här typen av företag, så känner jag att det kan vara läge igen för ett inlägg av den här sorten.

Så…
Känner ni för att anmäla det här inlägget till Konsumentverket så gör ni det genom att klicka HÄR!
Ju fler desto bättre för att få KOs uppmärksamhet.

14 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Billigare att gå på gym och träffa psykolog och man slipper riskera livet!

    Vad är vitsen med att anmäla när det ändå bara kommer resultera i en skriftlig notis och bekräftelse på att någon brytit mot marknadsföringslagen?
    Varför ska man anmäla när det enda som händer är att KO nickar på huvudet och säger ”ja, personen har brutit mot lagen”? inte ens ett fy dig, eller ajabaja händer ju liksom.

    Att influencerna slutar kommer ju uppenbarligen aldrig heller att hända. Eftersom det är rätt tydligt att de bara skiter i det. Förmodligen eftersom ingenting händer.

    Vad är det man vill uppnå genom att anmäla?

      vå får lyfta frågan till riksdan 🙂

      håller med om att självreglering är tandlöst tyvärr

      Om Konsumentverket stämmer i patent och marknadsdomstolen så blir det betydligt mer kännbart än en smäll på fingrarna. Det du tänker på är nog Reklamombudsmannen.

        Vad innebär ”betydligt mer kännbart”? Att de får böter?
        Som de betalar och sen fortsätter.
        Vad är det man vill uppnå med att anmäla?

    Den som överväger att göra den här sortens operation/resa kan med fördel lyssna på följande radioprogram först:

    https://sverigesradio.se/avsnitt/operationsresorna-bbl-rumpforstoring-turkiet-p1-dokumentar

      Skulle precis skriva om dessa avsnitt! Bra info tycker jag.

      Så bra! Och inte för att skuldbelägga offer för hemska komplikationer men… Hur tänker man när man som mamma till en hel drös barn åker till Turkiet och opererar rumpan? Alla dessa barn som nu är utan sin mamma. Man blir fan mörkrädd.

        Håller med. Att det ska vara så viktigt att vara ”knullbar” å passa in. Förstår inte hur folk kan utsätta sig för dessa risker för att anses vara sexig. Sjukt tragiskt å sorgligt. Hoppas folk kan börja acceptera sina naturliga kroppar nu när tom Kardashians fått mindre rumpor.
        Kan vi som art sluta lägga så jävla mkt fokus på utseende.. vidrigt verkligen

    Jag har en bekant vars unga dotter åkte på en sådan resa tidigare i år hon fick flera komplikationer under operationen då hon var sövd, hon är inte återställd än.

    Jag är så nyfiken på hur det kommer bli om 50 år när vi får veta resultatet på hur alla dessa ingrepp. Det kan helt enkelt inte vara nyttigt att spruta in och montera om så där mycket på sin kropp.

    av alla människor som gjort ingrepp så är nog inte sindy niklasson den jag hade strävat efter att se ut som ?

    Förstår inte hur folk gör såna där resor eller ännu mer låter sådana ingrepp bli utförda på sig när det skrivits om flertalet kvinnor och män som gjort såna operationer och blivit totalt vanställda, handikappade eller rent av dött. Fast de som gör såna operationer år väl kanske så värst läskunniga….

    Att vilja se ut som ett missfoster är bortom mitt förstånd…

    Att använda Cindy Niklasson som reklampelare för detta oseriösa plastikop-företag har istället en avskräckande effekt för potentiella kunder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.