Tar Caia Cosmetics kalender-revansch?

Spoiler – vill du inte veta något om Caia Cosmetics julkalender så ska du sluta läsa nu.

Efter förra årets kalenderkatastrof så var i alla fall jag spänd på att se hur Caia – likt fågeln Fenix – skulle resa sig ur askan i elden med 2022 års kalender.
Margareta Grääs har öppnat och recenserat den och ger den betyget:

Är det en bra kalender?
Ja!
Har de lärt sig något?
Absolut!

Margareta säger till och med i sin video att Caia mer eller mindre ber om ursäkt till alla besvikna kunder från förra året, men hur gör de då detta?
Jo, på botten av den här kalendern ligger nämligen Caias populära parfym Senso i full storlek. Som en bonus utöver de 24 luckorna.
Utan att säga för mycket så innehåller kalendern både unika produkter framtagna för kalendern och ett en hel samling med fullstora produkter.

Bildkälla: Margareta Grääs Youtube

Kalendern kommer, precis som förra året, i en stor necessär.
Den här är i vit tweed, någonting som inte faller Margareta i smaken. Jag tycker den är fin, men känner mig själv. Den skulle inte vara vit så länge till, men bortsett från det så har jag inga problem med utseendet på den. 🙂

Helt klart med kalender-revansch för Caia Cosmetics!
Kul!

 

136 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    I Pernillas podd säger Sofia att han som klädde ut sig till häst istället för hora på festen gjorde det för att han inte gillade temat och valde att läsa fel. ?

      Det förstod väl alla när man såg Julias video? Det var en käpphäst han hade med sig.

      Tycker det hade varit bättre om han valt att säga till värdinnan att det var ett dåligt tema samt välja att inte gå.

      Han gillade temat nog mycket för att gå på festen i alla fall.

      Han var med i ett av klippen och det syntes tydligt att han inte var bekväm. Men tydligen valde han ändå att gå.

        Dom spelade ju teater. Det du ser i små filmsnuttar, är inte verkligheten.

    Daniel Paris hade ALDRIG avstått att gå på festen utan låtsades öppet missförstå temat. Han hade aldrig missat en fest hos en kvinna han dyrkar och slavar under. Det stavas HYCKLERI. Postkodlotteriet har fått massor med klagomål och kunder som sagt upp prenumerationer efter detta men låtsas som om man är helt okej med att anställda väljer att festa med hortema och utlaggt ”fejknark”. När folk klagar öppet i deras kommentarsfält försvarar de Daniel med näbbar och klor med att de inte bryr sig om vad anställda gör på fritiden. De är tom ”superstolta” att ha honom som ambassadör….

      Han är så jobbig. Han är hycklare och fejk. Hemst att se vid sidan av när han så försöker tvinga sig på och smälta in i influenser gäng.. ? har suttit x antal gånger på samma restauranger och det är awkward att kolla på..

        Hans nya bästa vän verkar vara Carina Berg… han byter kändisvänner oftare än vad man byter underkläder….

      Jag tror att han kommer få lämna uppdraget precis som Maggan fick göra. PK-lotteriet vill ha helylle och bör ha helylle.

        Varför fick Maggan lämna?

          Kan det ha varit pga ”indianerna”?

            Enligt egen utsaga var det i samband med Isaks död

              Han dog 2014, hon slutade 2018. Indianincidenten var 2018.

        Men tv4 har ju don de mina, han kom undan, men det han gjort har fyran tydligen missat, SVT också. Tycker inte Daniel ska behöva sluta bara för att han gick på en kompis födelsedagsfest trots ett omoraliskt tema.

      Vet flera han raggat på (trots att de har partner och öppet visat att de inte är intresserade) och skickat sexinvits till. Exempelvis till en hetrokille som gång på gång fick vakna mitt i natten av att Dp ringde och ville komma över.

      Alltså… Inte för att vara sån. Jag var en av alla som var helt chockad över valet av tema och att BARNEN var välkomna på festen. Utklädda till prostituerade?.
      Jag tycker ändå att det är ett bra statement att vägra klä ut sig till pimp eller hora. Är ju inte direkt honom skiten ska falla på eller?
      Bingo, Julia och Katrin är ytterst ansvariga för den här värdelösa festen och utklädningen av sina barn. Tycker det är att dra det lite väl långt att försöka få hans arbete/arbetsplats att förkasta en fest han var på, på sin fritid.
      Man kan ju ha fler tankar i huvudet samtidigt och exakt allt är inte svart eller vitt. Han kan gilla Katrin som människa och vän, men inte tycka att allt hon gör är bra. Han kan gå på festen men ändå tycka temat är åt skogen. Det betyder inte att han ska bli arbetslös och hatas för all framtid. Han markerade i alla fall för henne att han inte ställer upp på att klä ut sig till det.

        Han dök ju upp i full make och mörk glittrig stass. Vad gör honom till inte delaktig?

          Daniel Paris är utbildad socionom. Hade han jobbat som det, istället för att vara influencer och jobba på Postkodlotteriet, är risken stor att han kommit i kontakt med barn som far illa och föräldrar med en skev verklighetsuppfattning.

          Precis det jag skrev. Han var förmodligen också ovetandes om att barn skulle befinna sig på festen. Kan man inte hålla ansvaret där ansvaret bör ligga istället? Är dock inte förvånad över att så många människor har såå svårt att skilja på sak och person, att det finns fler nyanser än svart och vitt i samhället… Därav förmodligen (på tal om något annat), det politiska klimat vi har i samhället idag där alla som röstat blått är fullblodsnazister. Jag tänker lite på ett citat ur filmen ”Hipp hipp hora”. När den tuffa mörkhåriga tjejen säger ”Nej vi kan inte umgås med henne, då kommer dom tro att vi också är tjocka”. Eller något i den stilen. Den som fattar, fattar… Orkar inte utveckla det vidare.
          Så tröttsamt att alla som inte gör exakt som just du vill eller tycker ska brännas på bål. Han kom till en fest han var bjuden på. Han klädde inte ens ut sig enligt tema (vilket är en extremt otrevlig sak att göra när man är bjuden på fest med tema).
          Gör ni aldrig något ”fel” ni människor här inne? Alla verkar vara så extremt perfekta och felfria. Jag tycker absolut inte att han gjort något fel. Tvärtom eftersom han gick dit och visade tydligt att temat är åt helvete.
          Dom som gjort fel är föräldrarna som exponerat sina barn felaktigt. Det är upprörande!! Men inte ens dom bör brännas på bål för det. Gör om och gör rätt bara.

            Nu måste man ju inte gå på varenda fest man är bjuden till. Om jag blir bjuden på en fest som jag tycker har ett olämpligt tema så är jag fri att tacka nej till inbjudan. Att gå dit ändå och försöka rättfärdiga det med att man klädde sig i ett annat tema än det sagda är en ganska svag ursäkt tycker jag. Han valde uppenbarligen festen oavsett tema. Hans kändiskåthet går alltid först. För tänk om han missar en chans att mingla med en kändis ????

      Daniel Paris är bara bläää, han framstår som så otroligt fake och oskön.

        Han verkar så osäker. Varför skulle han annars hänga med Katrin?

      Bästa sättet att visa att man inte gillar temat är väl att inte gå alls på festen.
      Så slipper han få skit också även fast man kanske inte följer temat med sina kläder.

      Jaaa jag skrev det själv till postkodlotteriet och har deras sunkiga? svar? tillbaka på mailen! Undrar vad som gör att den personen gör att postkodlotteriet inte ha ”råd” att bli av med?!? En kändis *hostar* som blivit kändis för att media har gjort personen det? Inget annat eller?

    Kalendrar ? när ska folk vakna upp och sluta konsumera så förbannat??

      Ja, helt galet!

        Det är som att folk tror att det man handlar i december har noll påverkan på miljön. Och hur schysst det har producerats spelar heller ingen roll då.

      Även om jag (typ) förstår att man vill veta innehållet och att det är värt, så förstår jag ändå inte varför man vill veta allt i förväg. Hela grejen med julkalender och 24 överraskningar försvinner ju. Dvs de säljer saker billigare = folk ska köpa. De kunde likväl bara gjort typ en goodiebag att sälja då.

        Varför man vill veta i förväg, därför att det handlar väldigt lite om att det är en kalender och väldigt mycket om produkterna.
        Du köper inte en kalender för 1000-2000 för att bli överraskad, du köper den för att du får bra produkter till en mindre kostnad än vad det skullle blivit enskilt.

          Men alla 24 produkterna kommer du inte att använda. Jo så klart om du är ett galet fans. Annars är det ju smartare/bättre och troligtvis billigare att köpa dom saker du verkligen kommer att använda.
          Ni blir så lurade.

      Förövrigt tycker jag det är vidrigt att hon lägger upp 3 (!) videos på samma dag, för att folk ska köpa. Men tydligen är allt försvarbart just gällande henne ?

        Hon ger konsumentinformation så att bi andra slipper köpa dåliga kalendrar.

          Hahahhaahahsh konsumentinformation?? hon är lika sponsrad som vilken annan influencer som helst.

          Plus att absoluta majoriteten av kalendrar säljs med information tydlig för kunden vad de innehåller. Varför inte bara läsa produktinformationen på hemsidan eller vända på kalendern och läsa på baksidan innan du köper den?!

            Hahaha själv!
            Tror knappast att du är lina insatt som Margareta gällande skönhetsprodukter, dessutom tvingar ingen dig att handla.

              Jag är absolut inte lika insatt som henne och det påstod jag inte heller. Men någon konsumentinformation är det knappast, kalla det för vad det är – marknadsföring. Precis som vad alla influensers pysslar med.

              Och vill du veta innehållet i kalendern innan du köper så framgår det allt som oftast på hemsidan eller på förpackningen. Och vill du vara absolut säker på att bli nöjd med ditt köp så köp de produkter du vill ha.

          Fast.. vissa kanske inte ens överväger att köpa en kalender tills videos som dessa dyker upp? ”Konsumentinformation” är fortfarande överkonsumtion.

      I år troligtvis.
      Eller så kanske inte, målgruppen som brukar köpa kalendrar kanske inte är de som direkt drabbas av räntor och elpriser.

      Är inte julkalendrar för barn. Vad är detta. Och helt klart överkonsumtion

        Jag tycker samma om julklappar. För barn. Och vuxna som gör önskelistor. Haha förlåt men jag kan inte låta bli att tycka att det är löjligt.

      Håller med. Nu är det fasiken dags att bojkotta all denna skit.
      Är det bara en god värdering på ytan att vilja värna om miljön? Hyckleri är ju vanligt förekommande men det kan väl skötas lite snyggare åtminstone.

      Att de inte skäms!? Alla dessa influencers som vänder kappan så fort något trendar utan minsta eftertanke. Opålitliga ,ointelligenta och framför allt hycklare som tar på sig godhetens rustning men skiter fullständigt i något annan/annat än att tjäna pengar. De är lika illa som klimatförnekare.. fast mycket värre.

      Det är bara att sluta. På en gång. Nu!

      Ja, förstår inte hur hon kan hålla på med den här kalenderskiten år efter år. Hela konceptet med julkalender är så förbannat idiotiskt att det är ofattbart hur någon normalbegåvad människa kan tycka att det är en bra grej. Man betalar massa pengar för 24 produkter som man inte alls behöver eller skulle köpa i vanliga fall, och oftast vill man inte ens ha hälften av dem! Snacka om överkonsumtion! Dessutom är varorna förpackade i extra emballage dvs mer skräp, fler transporter, mer miljöförstöring. Om ni vuxna människor absolut måste ha en julkalender att öppna så köp en simpel chokladkalender där alla luckor kommer till nytta. Gå sen ut och köp dom 3 sakerna från Caias kalender som ni verkligen vill ha.

        Du kan inte dra alla över en kant här. Jag tror absolut det finns människor som är som du beskriver men de finns också de som faktiskt använder allting.

        Jag köpte min första dyra kalender i år och ångrar det inte alls. Det är endast en produkt jag vet jag inte kommer använda av 25 luckor och den ger jag bort.

        Kalendern innehåller några väldigt dyra produkter som jag velat ha men inte har råd med vanligtvis då deras enskilda kostnad övergår priset för kalendern.

        För mig handlar det inte om att jag vill ha en kalender utan jag vill ha produkterna, så nej jag tänker inte köpa en chokladkalender.

        Jag håller dock med om att det är mycket onödigt material och önskar att de små påsarna vissa har byttes ut mot kartong.

          Vill ha vill ha vill haaaa. Ni är som små barn.

    Undra vad priset kommer bli för den

      På tok för dyrt så klart. Överprissatta produkter.

      1795 kr tror jag att jag läste. 1595 kr för ”trogna kunder”

        Vilken ripp-off! Att de inte skäms!

          Hur kan det vara det med en stor necessär och en fullzise parfym? Jag gissar att du ibb nu te ens har kollat vad den innehåller

            * att du inte ens …

              Suck! Jo det är just det jag har!!!

        Va alldeles för mycket!

    Tycker inte det är en revansch. Väldigt mycket utfyllnad, som tofs, spegel och billig necessär. Smäckiga ögonskuggor och särskilt framtagna julprodukter. Dessutom tror jag kalendern ät dyr. Caia är inget kvalitetsmärke som Lancome eller Dior, mer ett totalt överhypat influensermärke som kopierar allt från Kyle Kardashian. Tror deras utomlandslansering blir en flopp.
    Som Löwengrip som lanserades utomlands och Pingis själv satt och skrev positiva reviews på Amazon! ???

      Haha Kyle Kardashian..

        Hon är ju 50% Kardashian och 50% plastikoperation??‍♀️

        Så tekniskt sätt har hen rätt…

          Sorry! ? Men ni fattar vem jag menade ?

      Köpte en kalender från No.7 en vinter. Där var det också ”utfyllnad” med pincett, spegel mm. Men tyckte det var trevligt bland all hudvård och vissa delar smink. Ser inget negativt alls i det. På 24 (!) luckor kan det lätt finnas 5-7 luckor med ”krafs” imo.

        Beror på vad den kostar!

    Jag skulle nog inte kalla det för revansch utan snarare ett sätt att rädda ansiktet. Att man sedan väljer att lägga in en full size Perfym tolkar jag det mer som att den säljer väldigt dåligt varför skulle man annars ge bort ”gratis”.

      Exakt!
      De lyser igenom att det är ute efter att bara tjäna snabba pengar innan deras korthus rasar ihop.

        Nu säljs väl förvisso alla kalendrar med syftet att tjäna så mycket pengar som möjligt under en ganska kort period.

          Finns betydligt mer prisvärda kalendrar, där värdet överstiger priset mycket. De säls dock ut på ett par minuter.

    Varför gör det en billig chanelkopia av necessären? Kan de inte komma på något eget någon gång?!

      Med Caia finns inget eget, inget är original. Framtagning av produkter innebär att titta i diverse produktkataloger och sedan välja. Det gäller alla deras produkter som sedan säljs till överpriser till tjejer som på ett eller annat sätt idoliserar Bianca.

      Hur gör man en unik necessär som inte är minsta lik någon som redan gjorts? En necessär är en necessär. Eller? Ooooobs, är inget caiafan öht. 20 år för gammal för att vara det ?

        Man kan ju åtminstone hitta på ett eget tyg?

          Vem har patent på tweed?

            Ser du inte liknelsen så synd för dig.

      Tycker mer att det ser ut som att de har använt exakt samma design på necessären som förra året fast i billig vit tweed. Man får använda tweed fast att man inte är Chanel… Min analys av kalendern är att det är ett försök till att rikta sig till en lite äldre ålderskategori än tonåringar; till exempel utseendet på produkterna i vitt och silver istället för baby-rosa, hudprodukter för vuxna, fokus på mascaror istället för Kylie-läppennor och gloss. Tror att Caia vill ”växa upp” i takt med Bianca och framstå som mer seriösa (vuxna) nu när de vill växa internationellt.

        Lycka till! ?

    Det här kommentarsfältet är ett levande bevis att Bianca inte kan göra något rätt.
    För små grejer i förra = hon lurar kunder på pengar
    För bra grejer i denna = försöker bara rädda ansiktet
    Herregud, hon är en människa som bara försöker göra rätt för sig. Glöm snälla inte det

      Ingen kommenterar Bianca här. Det är företaget Caia som diskuteras hur det sköts.

        Ändå diskuterar många Bianca – och går på hennes utseende. Antar att majoriteten som gör det dessutom är kvinnor.

        Sorgligt ?

      Vad pratar du om? Det som diskuteras är Caia som är ett varumärke registrerat hos Beauty Icons AB. Ett bolag som Bianca numera är minoritetsägare i.
      Den som drar in Bianca i diskussionen är du själv.

        Står iof Bianca Ingrosso som huvudrubrik/kategori på det här inlägget.

          Som huvudrubrik, ja. Och?

            Att det ändå är starkt kopplat till Bianca, publikt sett hennes företag, ansiktet utåt.

      Skriv inte HON!

        Varför inte??

          För att det inte är Bianca som gör si eller så, utan företaget Caia.

            Bianca säger ju att det är hennes egna företag och kalendern ansvarade hon och Lovisa för, det var de två som bestämde innehåll och pris på kalendern förra året, i år fick de säkert inte göra det utan någon annan har troligtvis gjort den.

              Förra året? Move on….livet går vidare. Men alla vet ju att det inte är hennes Egna bolag då hon endast äger 11,5%.

      Hon försöker inte öht. Hon är ansiktet/kroppen utåt.

    Har hon fått den hemskickad av Caia eller har den redan släppts?

    Inte använt sociala medier så mycket senaste veckorna så kanske missat men inte sett Bianca göra reklam och hypa upp det. Såg ingen reklam om det på Caia heller nu när jag kollade in en snabbis.

      Ja hon brukar få kalendrar skickade till sig innan de släpps. Marknadsföring. ”Den här kommer att sälja slut sjuuuukt snabbt så skynda er om ni vill ha en!” om typ alla kalendrar.

      Hon har köpt den vilket hon säger i videon

        Hittar inte ens att den släppts, så vet inte hur hon köpt den.
        Känns konstigt om den är släppt utan massa reklam om det innan.

          Fast man kanske kan köpa sånt som ej släppt när man jobbar med det hon gör. Så hon betalat den och fått den i förväg fast den inte finns att köpa än.

        Jag hörde henne säga det. Kan hon verkligen köpt alla kalendrar? Det måste ju kostat hur mycket som helst.

        Men Amanda snälla, var inte naiv. Klart hon säger det men nej hon har inte köpt den, den är inte ens släppt ännu. Margareta får betalt för att göra reklam för den. Hur mycket kostar den i år, det framgår inte av inlägget här heller, men gissar att den är ännu dyrare då om det finns en full parfym i.

      Alla trogna kunder fick mejl och möjlighet att köpa den i förväg innan den släpps och hon har betalat för den själv.

    Skulle aldrig få för mig att köpa en sånhär kalender. Minst 20% lär väl inte passa ens egen hud, färger, eller doftpreferens? Hade en prenumeration på Glossybox för många år sedan och blev så frustrerad av alla blå ögonskuggor, orange läppstift och andra konstigheter som ofta fanns med…

      Ja, för oss om inte har normal hy eller ”hudton medium” känns kalendrar och boxar extra svårt. Jag har fått hem olika bronzers i typ provförpackningar med andra beställningar och dom passar verkligen aldrig mig.
      Säkra kort i kalendrar är väl typ mascara och läppglans. Handkräm kanske. Men det behöver man ju inte 24 av.

        Därför är Margareta så bra, hon skäller på de kalendrar som inte tar hänsyn till olika hudfärger.

    Brukar köpa Body Shops kalender pga att jag använder allt, jag vaskar inget.

    I år kommer jag inte köpa den, känns som en av de utgifterna som jag för stunden kan avstå från och istället köpa produkter av billigare märke när jag väl har slut på just den varan.

    Jag behöver ju dessutom inte en ansiktsmask eller serum, det är ju mer villhöver.

    Jag tycker inte att själva kalenderiden är särskilt tilltalande och jag har aldrig använt något från Caia, men nessäsären är fin. Men jag är väl lite tant kanske.
    Vet inte riktigt när jag skulle ha användning för en sådan stor heller, helt utan småfack. Känns lite opraktiskt. Men fin!

    Tack till denna youtuber för att hon fått mig att känna sån jäkla avsmak för konsumtion att jag inte ens vill köpa nåt öht. Jag är uppriktigt tacksam. 😀

      Okej, du vet vi.

        Haha åh, blev du lite sekundärkränkt å Maggisens vägnar.

          Nä, sorry att göra dig besviken!

    Varför blandar hon in så mycket engelska? Bianca gör samma sak. Är det en coolhetsgrej? Det enda jag känner är ”tönt”.

      Det är nog en generarionsfråga kanske. Och hur mycket engelskspråkig media och underhållning man konsumerar.

        Grääs ser ut att vara samma generation som jag.

          Och det äääär…?

      Because she likes that for us förstår du väl?!

      Anty var väl ändå värst, helt olidligt att titta på hennes videos när hon pratade så. Nu vet jag inte var hon tagit vägen men ser henne aldrig på YT längre.

    Ida har öppnat upp sin instagram igen. Och som vanligt låtsas som ingenting har hänt.

    Hennes märkte startar en kampanj där en del av försäljningen går till bröstcancerforskningen. De kanske borde starta en kampanj mot trafficking också kan man ju tycka…..

      Men kan vi släppa detta. Alla vet att ingen som var där är för trafficking.

        Du behöver inte säga åt folk vad de ska göra och inte. Alla bryr sig om olika saker och andra bryr sig mer än andra.

        Ha en fin dag.

          Och så får väl hon skriva vad hon vill. En åsikt som fler delar med henne.

          Ha en fin dag.

        Indirekt så var det ju precis det de var. Det är de som är så jävla problematiskt när man klär ut sig till hora för skojs skull. Man bör tänka liiiite längre.

          Tack, äntligen någon som fattar ??

          Nej. Det är verkligen inte samma sak. Blir så trött på sociala mediedrev som fördummar sig själva och tillskriver folk åsikter och intentioner de inte har och sen håller fast vid det oavsett hur mycket ursäkter och förtydliganden det än ges.
          ”Jag är inte för utnyttjande av människor”
          ”Jo, det är du för du var utklädd till det och det”.

          Det är så jävla dumt.

            Problemet är att deras ursäkter betyder ingenting. Det är bara massa ordbajs för att rädda sitt eget skin, och så många som går på dessa ”ursäkter”

            They are only sorry they got caught.

              Tror du på riktigt att alla som var på festen är för trafficking?

                De är nödvändigtvis inte för trafficking, nej. Men tillräckligt för att verka tycka det är okej att normalisera uppenbarligen.

                Helt hjärndött att ha det temat på en fest år 2022. Trodde vi hade kommit längre än så….

                  Okej. Men nu har allt som skett skett. Vad bör de göra i nuläget enligt dig då? Eller anser du att de ska straffas för evigt?

            Jo, de är samma sak.

    Jag köper fortfarande den vanliga, hederliga chokladkalendern för 20kr. Är 28…
    Skulle aldrig lägga pengar på dessa kalendrar från olika märken.

      Såna kalendrar är så underskattade!

      Fatta att få äta en bit choklad varje dag fram tills jul liksom?!? ? (Ja, som vuxen kan man göra det ändå, men så nice det var när man var liten!)

        De är verkligen underskattade sorgligt nog!

        Jovisst, som vuxen får man ju äta godis när man vill, men jag förstår vad du menar. Det var rena drömmen att få äta en sådan chokladbit varje dag fram till jul ?
        Har köpt varsin chokladkalender till mina syskonbarn också.
        Minns att när jag gick i grundskolan, men åk 1-2 fick vi dra lott av vår lärare vem som skulle få öppna upp dagens kalender och berätta vad den föreställde ?

          Chokladen smakar ju plast!

            Det är ju typ blockchoklad i dom där billiga kalendrarna.

      Inte jag heller. Tidigare köpte vi leksakskalender till vårt barn. Men nu blir det en sån där roligare typ 100-kronors kalender med olika godisar i (skumtomte, liten plopp osv).
      Skulle verkligen inte kasta ut typ tusen spänn på en kalender med smink jag inte skulle använda hälften av.

    Men hatet Grääs fick. Var det Biancas små krigare eller vanliga nättroll som tog chansen?
    Så jävla patetiskt klaga på någons utseende för att den personen inte säger allt de vill höra om en almanacka.

    Reklam för Caia igen … tröttsamt med denna reklam här, antar att du får betalt, och det får ju Margaretha också.

    Nej tack!

    Fattar inte att det är så många som följer Margareta G. Hon pratar fort, högt o sluddrar mest, dessutom har hon det sämsta ljudet sen högtalaren uppfanns. Mår illa av hennes överkonsumtion.

    Kommer fan inte ha råd med något annat än el, lån, räntor, bensin och mat denna vintern. Hur har folk råd med all möjlig skit hela tiden?

      Jag skulle ha råd med kalender men tycker det är slöseri med pengar. Köper hellre de produkter jag vill ha än att köpa 24 random prylar.

      Hur jag har råd? Bor billigt, nära jobb och annat så jag inte behöver bil, inga barn och typ noll intressen som kostar multum. Skadar inte att jag tjänar ok heller men det kom ju efter år och år som student. Försöker vara tacksam över att stundande kris inte sätter mig i skiten (jobbar för övrigt med energieffektivisering så jag får bara mer och mer jobb just nu, tur i oturen)

        okej jag har säkert råd om jag behövde den, överdrev lite. Men man vet ju fortfarande inte vad elen kommer kosta. En julkalender för typ 2000 av Bianca Ingrosso är inte vad jag skulle prioritera om jag har typ 3000 över iallafall. Men vet att inte alla resonerar som mig 🙂

      Jag har råd just för att jag inte köper ”all möjlig skit” hela tiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.