Gissa priset

Paow har tröstshoppat på Christian Dior, men påpekar att hon köpte det typ billigaste i hela butiken.
Sin vana trogen så består även det här inköpet av idel loggor.
Ingenting Paow köper som är dyrt och design får vara utan loggor, för hur skulle det annas synas att hon är så ”exklusiv” i sina val?
Shortsen verkar hon i skrivande stund bara sukta efter men vad tror ni de kostar?
Vad kostar dessa shorts, som ser ut att ha skapats av en pårökt mellanstadieklass som fått syslöjdfeeling?

Klicka här för rätt svar – jag kunde dock enbart hitta priserna på ”pre owned-varianter”.
Så ni vet…

 

79 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Vad får paow pengar ifrån? Är det onlyfans?

      Ja, enligt henne själv i alla fall

    Fy fasen vilka läskiga naglar mm

      Pga färgen heller längd? Genuin fråga

        Allt.
        Osnyggt och äckligt.

      Kombinationen.

      Ja, ryser. Tycker iofs alla långa naglar är äckligt.

    Vilken otroligt otrevlig ton i det här inlägget. Förstår du ens själv hur mobbig du låter?

      Du låter inte särskilt trevlig själv.

        Behöver man använda sig av massa emojis för att inte låta otrevlig?

          Jag får alltid höra hur sur jag låter i meddelanden och flera har sagt att jag borde börja använda emojis. Men det kommer inte naturligt för mig. Mina vänner har nu lärt sig att jag låter kort och sur i text bara.

          Men ja, verkar som att många tolkar text utan emojis som sur och otrevlig.

            Emojis kan vara viktiga ja, men inte nödvändigtvis. Att uttrycka sig i text så att man får fram det man menar utan att folk missuppfattar är lite av en ”konst” och det är väldigt, väldigt många som inte kan. Men som tror att de kan. Därför kan emojis vara bra ibland.?‍♀️

      Otrevlig ton? För att Camilla skojar till det om shortsen? Eller var det konstaterandet att Paow gillar dyra varumärken? Snacka om att ta till brösttonerna när du kallar det för mobbigt.

      Det är det hon tjänar pengar på. Mobbar o startar drev mot människor. Fy fan!

    Skulle det här vara roligt?

      (Och nej jag är varken upprörd, kränkt eller något annat…)

    Ta bort Markus Birro SNÄLLA!

      Ja tack

      Ja, skulle inte de här videos tas bort??

        Klicka på krysset, vad är problemet?

      Ja!
      Äckligare än de där naglarna till och med.

    Med hennes inkomst (enligt henne själv) borde hon kunna köpa vilka shorts hon vill.

    Skulle gissa på att hon får lägga mycket pengar på laser i framtiden. Många av hennes tatueringar kommer inte åldras väl såvida hon inte ska fortsätta med konstanta operationer livet igenom och sakta övergå till lätt mumifierad.

      Fick en så konstig tanke nu, med tanke på allt folk opererar in i kroppen, i framtiden kommer det bara ligga massa plastbollar i marken under gravstenarna.

        Du har rätt i att människor som gjort implantat borde källsorteras innan nedgrävning eller kremering. Ja det låter fruktansvärt och respektlöst men även ickefixade kroppar innehåller skit och är även de ett problem, dock mindre.

          Implantat tas väl ut innan? Eller har jag blivit lurad?!

            Jag vet inte. När folk lagade tänder med amalgam som innehåller kvicksilver diskuterades detta problem. En del ville gå så långt som att rycka tänderna innan begravningen. Det ansågs oetiskt och även ett lagbrott. Vet ej vad som gäller nu men har svårt att tro att begravningsentreprenören plockar ut implantat. Känns typ som att skända den döda.

              Jag vet att man i alla fall tar ut pacemaker. Det är väl inte mindre skändning än att ta ut något annat implantat? Eller..? Jag vet faktiskt inte hur man hanterar sådant.

                Jag vet inte heller. Det beror nog på dödsorsak.

              Vissa implantat plockas ut via obduktion (tex pacemaker för de exploderar i ugnen) och vissa tas ur askhögen om de inte brunnit upp (typ höftproteser). Vet faktiskt inte vad man gör när personen inte kremeras, antar det mesta får sitta kvar?

    Jag fattar grejen med shortsen iaf.

      Va?

        Ja skulle ju absolut kunna vara en smidig lösning på sådana bekymmer, tror inte du tror det heller, men ja, sannolikt är ju dock inte det det användningsområde designern i huvudsak hade i åtanke.

        Kul att få looken av att ha en jacka (i perfekt matchande ton, som sitter snyggt och inte ramlar av) runt midjan utan att behöva köpa en jacka utöver shortsen. Det är väl ett liknande koncept som sådana byxor med en kjol påsydd på utsidan som var inne vid något tillfälle, eller sådana där tjocktröjor med skjortkrage och skjortärmar påsydda i hals- och ärmöppningarna, eller någon av de miljoner andra ”two in one” lösningar som finns. ??‍♀️

        Tyckte de såg snygga och praktiska ut i alla fall, hade gärna haft dem själv! Man får ett par shorts (mer praktiskt än kort kjol i vissa lägen) men kan dölja rumpan till skillnad från i ett par traditionella shorts/byxor i vilka bakdelen ofta accentueras (vilket jag inte trivs med). Eventuellt är de även svalare än att faktiskt knyta en jeansjacka kring midjan över ett par jeansshorts (om de är gjorda av färre tyglager).

        Dessa shorts får BARA PLUS av mig! Heja heja!

          Ja okej, efter en närmare inspektion kan jag meddela att det här specifika paret är ganska mycket för korta för min smak, haha, men tycker KONCEPTET är trevligt. ?

      Intressant. Så kanske det är.

    Jag förstår inte vad du menar med detta inlägget? Är det Perez Hilton 2009 du försöker efterlikna? T.o.m han har förstått att det är bättre med en trevligare ton.

      Förespråkar du självcensur? Det är det enda som får din kommentar att verka vettig.

        Hur tänkte du nu? Är det bara censur eller exakt den här typen av inlägg som finns att välja på?

          Du gillar inte tonaliteten i inlägget och kommer dessutom med en liten pekpinne om att HP minsann fattat att ha trevligare ton. Sen var det inte censur utan självcensur jag undrade om du förespråkar?
          Så ska Camilla när hon skriver inlägg fundera på hur Fambam kommer att uppfatta inlägget och sedan undvika skriva sånt som gör Fambam upprörd?
          Jag antar att du faktiskt förstår att alla inte uppfattar detta inlägg och verkligheten i stort, som du gör. För du förstår väl det va?

            Jag förstår inte. Tror du eller tror du inte att jag är ts?

    Vad gör Paulina i Thailand? Har hon flyttat dit? Vad är anledningen till att hon valt just Thailand? Känns som ett väldigt konstigt val av yrke? Någon typ av nattklubbsvärdinna i Thailand? Fattar ingenting.

      Bor/bodde inte hennes pappa i Thailand? Tror även hon bott där periodvis tidigare.

      Hon har skrivit att hennes lägenhet är utlånad ett tag till så då är det billigt i Thailand då det är regnsäsong nu.

        … under vad som hände med de kattungar hon skaffade tidigare? Ingår de i uthyrningen….

          Hon skrev för ett tag sen att katterna är kvar hos dansken, tills hon får sin lägenhet tillbaks…

            Han som hade en brud med två hundar där i natt ?

              Ja han dejtar verkligen runt

    Jag misslyckas med att förstå varför man köper en logga för flera tusen och går runt med som en bakvänd annonspelare. Om jag ska visa upp en logga på mig ska jag ta mig tusan få betalt för det, inte tvärtom.

      Visserligen håller jag helt med dig. Men för många människor är exklusiva varumärken en viktig social markör för att visa att man är någon att räkna med.

        Jo, så klart.
        Och jag förstår varför företag sätter logga på en snygg produkt som en väska eller jacka. Men det här med smycken som bara är loggan, tycker jag bara är konstigt att gå runt med.

        Det är ju supertacky att gå runt med stora loggor dock. Ingen med riktig klass gör det

          Det där du skriver är väldigt intressant. Även om vi i Sverige lyckats bättre än andra att gå ifrån klassamhället gör vi ändå skillnad på folk och folk.

            Är själv ”arbetarklass”, men vadå, det ser ju astacky ut? Ok, jag säger helt enkelt att det är en jäv*igt ful stil.

    Kollade på avsnitt 3 på säsong 12 av Wahlgrens Värld igår och det var verkligen otroligt sorgligt att se hur extremt dåligt Bianca mår i hennes ätstörning. Att hon börjat svälta sigsjälv utöver att hon spyr..

    Något som slog mig var att hon pratar om att hon inte har tid att gå till hennes bulimi psykolog, att hennes team bokar upp henne till den nivån att hon inte har tid för sigsjälv. Hur kan ord som dessa komma från en ekonomiskt oberoende kvinna? Hon skulle utan problem kunna tacka nej till 80% av hennes jobb under 1 år och enbart fokusera på hennes inre resa. Hur kan hennes agent Vanessa Lindblad boka upp henne på detta sätt när Bianca bokstavligen talat skriker att hon mår piss av att ha kameror på sig hela tiden och att det triggar hennes ätstörning. Nu när Vanessa både sett och hört detta, hur kan hon inte boka av 1 år och sjukskriva Bianca? Jag får Avicii vibes av allt detta, det kommer inte sluta bra om de fortsätter drilla Bianca i en miljö där hon triggas på daglig basis. Bara själva grejen att hon nu även svältet sig utöver att hon spyr.. det är riktigt riktigt allvarligt. Hur kan hennes agent låta detta pågå? Hon borde ju säga “Jag kommer inte kunna boka in dig på något typ av jobb tills den dagen du tar tag i din ätstörning”.

    Och att Bianca var på kampanjplåtning för Gina Tricot här om veckan, hur tänker Gina Tricot när de har en person som har en aktiv ätstörning som person för att fronta märket? Skickar ju helt fruktansvärda signaler till unga tjejer.

    Jag får en känsla att Bianca använder allt jobb som en ursäkt till att fortsätta med hennes ätstörning, hon gömmer sig bakom jobbet, ett jobb som sedan triggar henne till att svälta sig hårdare. Hon hade kunnat sjukskriva sig, sparka Vanessa och ta 1-2 år ledigt att helt kunna ta itu med hennes ätstörning innan hennes organ sviktar. I Wahlgrens Värld så säger Bianca att hon ej vill bli frisk.. också extremt alarmerande. Om hon inte tar tag i hennes hälsa inom 1 år så tror jag tyvärr hon kommer få kroniska problem för resten av livet kopplat till hennes över 10 åriga ätstörning.

      DET RÄCKER FAN NU! LÅT HENNE VARA!! ÄCKLIGA JÄVLA MÄNNISKOR!

        Har du skickat samma meddelande till produktionsbolaget för Wahlgrens värld? Kallar du människorna bakom Wahlgrens värld för djävla äckliga människor? Kallar du även familjen Wahlgren för djävla äckliga människor?
        Att kalla en person som skriver en kommentar för en djävla äcklig människa är vidrigt och dessutom helt meningslöst. Du skäller på en människa som enbart uttrycket en åsikt. Men vad gör du åt produktionsbolaget som gör tv på en persons sjukdom för att det ger pengar till produktionsbolaget? Och vad är det för sjuk familj som går med på att exponera familjens dysfunktionalitet för att det ger klirr i familjekassan?
        Men nej du ger dig på en person som ifrågasätter det sjuka i samtiden. Det är sånna som du, nyttiga idioter, som bidrar till att det sjuka kan fortgå.

          Ja det är jävligt äckligt o vidrigt att sitta o kommentera om andra människors sjukdomar , kroppar, utseende på en blogg. Hur det kan påverka person i fråga är inte svårt att lista ut. Om inte NI förstår det så är det NI som är idioter inte jag ! Att hon CG ens kan tillåta detta är helt galet!

            Nyttig idiot! Berätta också gärna var i kommentaren hennes kropp diskuteras. Rikta din ilska för den hör hemma, dvs hos dem som tjänar pengar på spektaklet.

        Och du är en nyttig idiot. Felet ligger hos wahlgrens och produktionsbolaget som tjänar pengar på att exponera en sjuk familj. För vem gillar inte en freakshow, verkar vara logiken.

      Jag håller med om att Vanessa borde ta mer ansvar och undvika att sätta Bianca i situationer där hennes ätstörning kan triggas.
      Tex när hon gjort reklam för underkläder, så dumt!
      Alltså Bianca kan ju göra reklam för shampo eller skidkläder eller vad som så det inte fokuserar på samma sätt på hennes kropp. Vanessa borde kunna ställa mer krav!

      Får hon procent på allt biancas jobb eller varför är hon såhär ?

        Tycker nog att mamma Pernilla också borde ta sitt ansvar. Denna diskussion har triggats av senaste avsnitten av Wahlgrens värld som marknadsförts hårt med dotterns utåtagerande beteende rullandes på alla webbläsare i Sverige. Och avsnittet bjöd på allt. Jag förstår inte hur en mamma kan exponera hela sin familj som Pernilla gör. Men det är klart pengar luktar inte.

        Ja, att Vanessa bokade in henne som ansiktet utåt för ett underklädesmärke var helt helt sjukt när Vanessa vet att Bianca ät sjuk i en ätstörning samt att hon ser hur hennes ansikte och kropp förändrats på ett helt sjukt sett på 4-5 års tid. Och hennes kropp förändrades kraftigt just inför dessa underklädeskampanjer, samt att hon opererade brösten 2 gånget inom loppet av 2 år.. Det är sorgligt att se detta fortgå men då Vanessa får 10% av allt hon drar in i form av uppdrag till Bianca så vill ju Vanessa att Bianca fortsätter jobba..

          Ni pratar om Bianca som om hon vore gravt utvecklingsstörd. Vanessa Lindblad är Biancas manager och inte någon god man. De som borde reagera är i så fall familjen – varför sätter de inte ned foten om Biancas verklighetsuppfattning är så pass förvrängd?

          För övrigt borde hon byta terapeut då den hon har nu inte verkar förstå hennes inre själsliga konflikter. Biancas problem verkar ju ligga i att hon förknippar människovärde med skönhet; det vore välgörande för henne att utveckla ett intresse eller förkovra sig i ett ämne som inte har med hennes utseende att göra för att uppnå distans till detta.

            Hon går ju inte till terapeuten. Hon vill ju inte bli frisk. Och hur ska mamma Pernilla kunna sätta ner foten? Bianca är ju för böveln snart 30 åt. Hon gör vad hon vill.
            Vanessa kan inte heller bestämma över henne. Dessutom säger väl Bianca själv ok till att vara ansiktet/kroppen utåt till de olika jobben?
            Ansvaret ligger hos Bianca.

      Jag förstår bara INTE hur man kan vara så engagerad i en människa som man inte ens känner? Hur funkar ni egentligen? Har ni inte människor i riktiga livet att lägga er ”omtanke” på? (Nej, jag tror inte en sekund att det är omtanke, det är bara en härlig känsla av att vilja skvallra)
      Bara ge er någon gång. Det är så otroligt tröttsamt att läsa/se ert jävla spekulerande om människor som ni varken känner eller har något att göra med.

        Vad får dig att tro att diskussionen handlar om person? Tror du att människor generellt har svårt att känna empati för andra, som man inte känner? Tyvärr råkar Bianca vara den som sätter sitt ansikte på ett stort samhällsproblem. Det är olyckligt särskilt som diskussionen hämmas av sådana som du som inte kan se den stora frågan som är helt frikopplad från person. Dessutom är hennes sjukdom livshotande både för hennes mentala och fysiska hälsa. Tycker du att folk ska sitta stilla och titta på hur en ung kvinna blir fullständigt sönderexploaterad för att du tror det är fråga om falsk sympati? Alla som tjänar pengar på i detta fall Bianca, tackar dig för att du hjälper till att leda bort uppmärksamheten från dem.

          Jag diskuterar detta då jag finner en enorm problematik i det som försiggår. Bianca är Sveriges mest kända samt framgångsrika kvinna, hon är helt ekonomiskt oberoende men endå så drillas hon på ett sätt som hon säger att hon avskyr samt att hon inte kan “ta sig ur kontrakten”. Vart är dialogen
          ellan Vanessa och Bianca kring hennes schema? Precis som Pernilla säger i avsnittet så bör ju Biancas hälsa vara prio och inte att boka så mycket samarbeten som möjligt.. Sen att vi har hela anorexi/bulimi problematiken gör allt ännu mer komplext och jag tycker det är otroligt viktigt att detta lyfts i samtal, det känns tyvärr som en deja vu med Avicii samt hans manager. Bianca skriker efter hjälp, hon mår psykiskt dåligt och är sjuk men hennes agent bokar in henne så hårt så hon inte ens har tid att gå till hennes bulimi psykolog.. då är något fel, riktigt fel.

      Snälla. SIN och SITT istf HENNES.

    I fredags lade Paow ut en story (som hon sedan tog bort) att hon skulle jobba på ett event där man lagtligt kunde köpa weed, (samt hänvisade till en weed-länk).
    Kanske är det så hon drar in lite pengar nu.

      Är weed värre än alkohol tycker du?

        Ja absolut.

        Så klart det är. Vad lever du i för värld?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.