Har PH blivit PK?

Nu har deltagarna i det ”nya” Paradise Hotel offentliggjorts och om man ska tro kommentarerna under inlägget så är tittarna inte helt nöjda med dem. 
Satte en av dem – som fick bli mitt inläggs rubrik – huvudet på spiken?
Har PH blivit PK?

Här är ett utkast från kommentarerna:

Vad tycker ni om produktionens val av deltagare? Kommer ni kolla på ”nya” Paradise?

72 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    det där gänget + tone är programledare = ja det har blivit pk

      Go woke, go broke.

    Så baserat på en bild ska man dömma…

      De har släppt presentationsvideos för all deltagarna

        Alla*

    Man tittar på programmet för att se en massa idioter göra bort sig. Förhoppningsvis finns det en del idioter bland detta gäng också 🙂

    Haha älskar att folk kan ha så mycket åsikter om en bild på en grupp människor. Undertonen är ju att pk är något negativt, när programändringen skedde pga ett övergrepp som sändes på tv???
    Tack gode gud att ”Ph har blivit pk” istället för att fortsätta vila på förlegade normer om kön och sexualitet.

      Det ligger uppe videos, är därifrån folk fått denna uppfattningen. Jag har själv kollat och det är riktigt pk iår, bl.a. har de tagit med en ickebinär. Det är inte alls den typen av deltagare som brukar vara med.

        Jag säger dock inte att det är fel, men jag förstår absolut målgruppens kritik.

          Jag förstår inte alls, förklara gärna om du har lust!

            För det är absolut inte den typen av deltagarna som brukar vara med, de som tittar kollar ju av en anledning, klart de blir missnöjda när de tar med motsatsen till den typen av deltagare som brukar vara med.

              Ja, tittarna vill ju ha våldtäktsmän! Ge tittarna vad de vill ha! Usch och fy för annat!

                Det var INTE det jag sa. Men som sagt, det brukar vara en viss typ av deltagare med och iår är det motsatsen.

                  Och tittarna har varit väldigt tydliga med att de tyckte att det som hände förra säsongen var fruktansvärt.

                  Det är en bra grej för de allra flesta? Motsatsen till våldtäktsmän – ja tack!

                    Nu är det som sagt inte motsatsen till våldtäktsmän jag syftar på.

                      Och du vet nog mycket väl som jag att våldtäktsman kan man vara även om man är motsatsen till den typen av människor som brukar vara med.

                Antagligen fel forum för allt annat, tvingas inte fram lösningar ingen tror på

        Är det något negativt…? Inkludering och representation är väl endast positivt?
        De har ju ändrat programidén, det klart att det inte alls är den typen av deltagare som brukar vara med, det är ju själva grejen? Förhoppningvis inga äckliga våldtäktsmän till exempel.

          Det är inte negativt, men det är väl helt enkelt inte vad PH-tittarna vill ha.

          Det är inte bara en ickebinär, det är även en asiat, två svarta, en gay-kille och några snällisar. Jag är helt för att vara inkluderande men nu blev det lite totalt tvärtemot ’vanliga’ deltagare. För att konceptet ska funka (som ju bygger på drama) så behövs ju lite elaka människor, inte bara snällisar.

            Förbluffad hur man kan uttrycka sig på det sättet du precis gjorde . Du kan inte vara ”helt för att vara inkluderande” och sedan tycka inkludering förstör konceptet.

              Vi har yttrandefrihet så var och en får väl uttrycka sig som man vill slålänge man följer lagen. Ingen Nordkorea här inte…

              Jag håller med om att jag formulerade mig dåligt, sorry. Det jag ville få fram var att de försöker lite för mkt genom att ha med nästan alla grupper (förutom standard paradise-deltagaren som antingen är muskelknutte eller silikon-Barbie, dessa kan ha vilken etnicitet som helst), och samtliga verkar hel-ylle, det blir lite genomskinligt att de försöker överkompensera.

            Mmm… För asiater, svarta och gaymänniskor är totalt dramafria… In med ENDAST svenskar och heterosexuella då så vi får drama och sex och våld… Wooppp woopppp! PS jag är ju sjääääälvfallet totalt fördomsfri och ej rasist! Men tänker mest på tittarna som blir besvikna.

            Glöm inte tjockisen☝️

    Nej jag kommer inte titta för jag har redan fått veta vem som vinner. Det verkar vara svårt för en del att hålla käft så det känns lite förstört tyvärr.

      Sånt kan bli dyrt!
      Bara avtalet man skriver på för att få delta i Idols första uttagsprogram är en absolut djungel för oerfarna att sätta sig in i men regel nr 1 är att ”prata gärna om programmet men berätta för allt i värden inte någonting”!
      Skulle man då råka säga något till fel människa kan det bli dyrt! Fort!
      Stackars människa som ”råkat” berätta…

    Har inte kollat på skiten sedan Sofia var med.

    Kommer inte titta.

    Älskar dock drivet om Borås. Var kommer det ifrån. Har sett det på tiktok överallt men vad utlöste hela grejen??

    Lilla vääään, tänk om du vore kär i mig??

    Va? PK baserat på vadå? Missar jag någon information?

      Deltagarnas videos

        Bilden är alltså inte allt som de lagt upp om deltagarna. Och det är faktiskt riktigt PK iår ? fast förstår att de inte vågade göra annat med tanke på förra säsongen.

        Dumt att Cam utelämnar den infon. Allt jag ser är en bild.

    Skulle inte kolla ens om jag var 14-år.

    Men har folk missat att de ändrat programidé? Det är inte paradise hotel längre och det har varit väldigt tydligt från bolaget.
    Tycker det känns okänsligt att klaga på det här och vilja ha tillbaka gamla konceptet med tanke på vad det var som ledde till att det gamla lades ner. Helt ärligt förvånad över att det inte resulterat i ett självmord av någon deltagare. Det hat som varit ett resultat av programmet har varit på en helt extrem nivå.

    Längtar tills pendeln svänger igen om ett par år och klassiska Paradise Hotel vågar komma tillbaka ?? underhållande format och saknar det så mycket! (Nej saknar inte övergreppen men det var en liten liten del av en säsong.. övriga säsonger har varit otroliga). Dramat, de obesvarade kärlekarna, teman, oväntade tvistar, parceremonier… Gymkillar med tatueringar och tjejer med löshår och bikinis som alla ska in för att ”ha kul och spela spelet utan känslor” men sedan hittar kärlek och vänner för livet. Alla tårar och skratt. SAKNAR SÖNDER ? Please come back!

      Riktigt magstark kommentar. ”Det var en liten liten del av säsongen”??? – vad vet du om det? Jag vet åtminstone 5 personer från olika säsonger som vittnar om övergrepp.
      Det var nog inte en liten liten del av de drabbades liv, men det skiter väl du i, bara du blir underhållen.

        Men snälla svamp-fiffi är du kränkt över vad? Ja? Det här programmet suger

      Du kanske ska kolla på ”den svenska dokusåpan” avsnittet om Paradise. Tror knappast att det bara var sexuella övergrepp i en säsong.

      Jösses.. jag blir direkt… förbluffad över att läsa denna kommentar. Vad har du för liv egentligen? Så sorgligt på något vis..

        Haha ja verkligen! Hur kan man ha så mkt känslor kring detta program? Herregud

    Ser astråkigt ut. Man kollar ju på Paradise Hotel för att se tatuerade snubbar och fillersfyllda tjejer som festar, ligger runt, skapar intriger, bildar pakter, hugger varandra i ryggen – ja drama! Inte kollar man för att se några präktiga helylle ungdomar som ska bli kompisar?!

      Är det meningen att det nya ska attrahera den gamla målgruppen då?

        Är ju främst dom som kommer kolla, tror inte direkt en helt ny målgrupp får får dig att börja kolla PH helt plötsligt. Är ju ungdomarna som är majoriteten av de som kollar, och dessa deltagarna känns ju lite mer ”farmen” än ph. Så tror de kommer tappa många tittare.

    Varför la man bara inte ner programmet helt och struntade i att försöka göra om det….det kommer knappast attrahera den gamla målgruppen och kommer någon annan tycka att det är kul?

    Melami och Andreas verkar vara de enda (baserat på videosarna) som kan bidra med lite drama och intriger.

    Vad svårt det är att bara skriva Paradise.

    Kan inte se bilden, och när man klickar på den står det att det är något fel (i instagram reels)

    OT My Martens har träningsresa i Åre? Två deltagare och i stories taggar hon även Jonas som är på turné med Basic element. Vilken succé.

      Hört på omvägar dessutom att ”deltagarna” är ägare/kopplade till det aktuella hotellet. Hon är het nu i träningsbranschen. Not. Verkar som att de flesta sett igenom hennes fasad nu. Förstår faktiskt inte hur någon någonsin haft förtroende för henne och betalt pengar för att delta i hennes aktiviteter.

    Ser ut som ett klassfoto från en folkhögskola

      ?

    Du är väl nöjd som ääääälskar pk?

      Camcam är väl dock inte speciellt pk av sig alltid ?

    Lol, det här känns som något SVT kunnat producera.

    Knappast något som kommer appellera till den tidigare målgruppen.

    Vad är politiskt korrekt egentligen? Det används enbart som ett skällsord och i nedsättande syfte.

    Det begick sexuella övergrepp så formatet ändrades pga det. PH borde inte fått fortgå så länge det fick.

    Jag tycker det har gått för långt när man drar parallell med våldtäkt. Så många många säsonger och så sker det att en snubbe går för långt när han tafsar! Det har inte varit fel på programmet. Det har varit fel på en snubbe!

    Nej efter att ha sett videos på deltagarna iår så verkar det sjukt tråkigt…och ja PK!

      Tror inte du förstår vad våldtäkt står för. Och det har inte endast varit i den säsongen.

      Vad vi vet så har det skett en gång, med de deltagarna som varit där har det garanterat hänt flera gånger. De har bokstavligen sänt psykisk misshandel som underhållning och lyft högst problematiska män som någon typ av stjärnor. Sluta låtsas som att det enda problemet bara var en snubbe när det bara va toppen av isberget.

    Ser på Biancas senaste blogg och inte så konstigt att hon konstant omges av ja-sägare. Hon anställer folk baserat på ”om hon ville berätta om tjänsten för någon frivilligt” eller att ”hon är syster till Lukas så kände redan henne”

    Man kan undra om hennes förra assistent Julia utmanade henne och det inte föll B i smaken

      Men nu får det väl för fan räcka med kommentarer om BI!!
      Hoppas DU CG är nöjd nu när du dragit igång detta drev mot Bianca !

        Jag tycker att det är ett bra drev om det resulterat i att hon inte får jobb förrän hon är i behandling eller börjar bli frisk. Det har under alldeles för lång tid varit accepterat att man frontar med en person som klart och tydligt själv säger att hennes jobbroll gör att hon inte kan bli frisk.

        Vad pratar du om för drev nu?
        Om/när Bianca blir ”uppmärksammad” är ju för att hon själv sagt eller gjort något korkat.

          Vad har hon gjort eller sagt för korkat nu menar du?

      Låt Bianca va, lägg ner.

    Jag är väldigt PK och tyckte det var bra att dom bestämde sig för att ändra programmet, men alltså.. presentationsvideorna? 1min av att snack om sina intressen och drömmar typ? Allt känns bara jävligt torrt nu, det kan ju fortfarande vara samma ”vibe” på programmet även fast man har en mer diverse casting och bättre regler?

    NÄ! gud va tråkigt… förstört hela ph… kommer inte kolla en endaste minut….
    för PK… kom igen! ska nån kolla på detta? mer spänning att kolla dobbidoo på svt =)

      Det är inte PH. Ni måste förstå att det här är ett annat program.

    Grejen med reality såpor är väl egentligen att man vill se människor som är helt spårade?
    Nej inte övergrepp, så släpp det.
    Men vitsen med PH är väl att slänga in ”snygga” människor som vill ligga med varandra? Så att en själv, som vanlig svensson kan säga ”fan….snygg… men helt dum i huvudet”?

    Formatet i sig håller ju inte med människor som det där. I annan såpa, säkerligen men i ett program som PH? nej.

    PH är jun trash tv. Att städa upp en sådan såpa är menlöst.

    Jag är stolt över att vara ”pk”. Ej relaterat till Paradise dock. För mig är ”pk”=att visa andra respekt.

    Har aldrig tittat på PH och kommer inte göra det den här säsongen heller.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.