Paow shoppar weed

För en tid sedan så gjorde Paow reklam för en ”weed-festival” och motiverade det hela med att det är lagligt där hon befinner sig.
Nu har hon istället postat en bild på sig själv, ståendes utanför en”weed-truck” där hon återigen förtydligar att det är lagligt där hon befinner sig.

Paow befinner sig i Bangkok, Thailand där det – om ni inte visste det – är lagligt med weed (marijuana alltså) sedan i somras.
Kommentarsfältet är av blandad kompott där vissa skriver att Paow stigit i deras ögon pga att hon gillar weed, medan andra mest tycker det är töntigt att posta som hon gör.

135 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Inte mer töntigt än ett inlägg med ett glas vin eller en drink tycker jag. Och då har jag inte ens testat gräs själv.

      Håller med! Eller alla festbilder/storys

        Man kan väl festa utan droger? ?

          Ja?

          Omöjligt!

      Håller helt med, tycker inte heller hon behöver ”motivera” det på något sätt.

    Borde vara lagligt här med, kanske folk skulle supa mindre och göra andra dumheter, sitta hemma och moffa godis och chips istället! ?

      Och istället bli av med massa hjärnceller?

        Blir man väl av med med alkohol också??

          Japp och även få massor med trevliga sjukdomar. Men det är ju lagligt och socialt accepterat så…? folk vill inte höra att alkohol är mycket skadligare

            Håller man på med gräs så har man inte många hjärnceller att avvara ändå…

            Så otroligt töntigt att hålla på med droger.?

              Haha det gamla argumentet!!
              Snälla du. Och alla ni andra I får skocken. Läs lite forskning innan ni uttalar er.
              Det blir så tråkigt för alla när ni sprider fel info. Det skapar förvirring.

              Visst är det töntigt? Tänk vad töntig jag är som får thc på recept för min kroniska smärta? Så sjukt töntig.

              Tänk om folk kunde läsa på och inte gå på den gamla propagandan. Nej, du tappar inga hjärnceller

            Är rätt drogliberal av mig, och bryr mig it e om ifall folk röker eller inte (har själv gjort det ett antal gånger). Men man kan inte jämföra alkohol och weed.
            Weed gör att man blir flummig och generellt sett ganska borta.
            Tar man nåt enstaka glas vin så får man inte den effekten, därav att det naturligt att Weed är mer stigmatiserat

              Nej, det gör weed alls. Det finns massa olika strains som fungerar på olika sätt och ger olika effekt.
              Man behöver inte alls bli flummig och väck.

        Man tappar inte hjärnceller men därenot får det dig att börja använda hjärnan mer och börja ifrågasätta en heel del. Det används även i medicinskt syfte. Spännande att läsa så många ignoranta kommentarer. Läs på om detta ämne, finns massvis med studier som har bevisat nästan bara positiva effekter. Det är dessutom smärtlindrande. Tänk att få ta något HELT NATURLIGT (som växer som ogräs dessutom) för att lindra migrän eller whatever det nu kan vara man behöver smärtlindring mot. Sjukt att alkohol är lagligt. Det är inget annat än rent gift för kroppen. Det om något får dig att tappa hjärnceller.

          Finns också mängder av studier som visar på att du tänker långsammare och blir allmänt dum i huvudet av weed. Var tror du alla ”sup, bruh” stereotyper kommer ifrån? Lol.

            Ja om man missbrukar och använder det dygnet runt så kan man bli ”långsammare”, men det är något som försvinner när man slutar använda det. Det kommer alltid att finnas dom som missbrukar och då är det helt klart negativt, precis som med allt annat. Men i rent medicinskt syfte är det ett fantastiskt alternativ.

            Detta är en lögn. Du sprider lögner. Finns inga studier som visar att man blir ” dum i huvudet” vad det nu syftar till?
            Menar du att folk som har lägre iq är ”dumma i huvudet”? Förstår inte argumentet då det inte är en term som används inom seriös forsking.
            Det finns dock väldigt mycket seriös forskning som visar att ingen har någonsin dött av att bruka cannabis de senaste 10 tusen år människan brukat det.
            Det finns även forskning som visar att det kan fungera som smärtstillande, stoppa illamående för folk som går igenom kemo mot cancer. Det hjälper soldater med PTSD att sova och hantera sina minnen och trauman. Det hjälper äldre som inte har aptit att äta mer osv. Listan kan göras lång. Så bara för att det inte är din grej kan det rädda livet på andra. Tänk utanför din egen bubbla

            Vilken föredrar du, en ”sup brah” eller en alkoholist?

    OT men Sandra Beijers föraktfulla svada mot ”sunkiga kinakrogar i sthlm där typ vita barnfamiljer äter friterad kyckling med sötsur sås, men det här var genuint kinesiskt och riktigt gott” är ett bra exempel på hur verklighetsfrånvända dessa flunsor är och hur de ser ner på alla som inte är lika creddiga som de själva.
    Ja vi är en vit barnfamilj som äter 4 små rätter på ”sunkiga kinakrogar” eller med andra ord vanliga människor som äter på vanliga små familjeföretag… har aldrig följt influencers men förstår inte hur någon utanför deras ängsliga bubbla kan tycka de tillför något meningsfullt till livet.

      Fast såna där tankar och fördomar kan väl vi vanliga också ha ? vissa ställen är ju riktigt sunkiga

      Fast det är otrolig skillnad på de försvenskade kinakrogarna och en mer autentisk kines.

      Skulle inte ödsla min energi på att bli upprörd över en sån pyttesak.

        Dessutom är ju en del sunkiga plus att du precis beskrev dig exakt som klientelet hon beskriver.

        Det är absolut skillnad ja. Det är även skillnad på att säga något i stil med ”den här krogen var riktigt genuin vilket vi gillar mer än svenskanpassade ställen” och den nedsättande spyan hon hävde ur sig.

          Så roligt att hon betonade ”vita barnfamiljer” som om hon inte snackar om sig själv ?

            Von Oben har talat.

        Alla kinakrogar i Sverige serverar mat anpassad till de svenska smaklökarna. Så även Ming på Birger Jarlsgatan, så det finns inte så mycket att diskutera. Det som gör att svenskar känner skillnad är att det kinesiska köket är så enormt och beroende på vilken region kocken kommer ifrån varierar smakerna. Men alla kinakrogar i Sverige försvenskar smakerna. Vill du ha en autentisk kinakrog får du åka till kina eller någon mindre stad utan turister i sydostasien. Men du hittar ingen i Sverige.

          Jag har varit i Kina flertalet gånger. Många rätter smakar precis likadant där som de rätter ni kallar försvenskade. Dock är det som sagt stor skillnad mellan olika kinesiska regioner.

            Säker på att du inte varit på turistställen? Jag har vuxit upp och även bott som vuxen i Sydostasien. Den maten jag ätit framförallt hemma hos kinesiska vänner och på lokala restauranger långt från turistställena är helt olika det du äter på kinakrog i Sverige. Kan några rätter själv och mina vänner kommenterar också att det smakar annorlunda mot vad de är vana.

      Men om du är nöjd med ställena ni går till så behöver du väl inte ta åt dig för att någon annan beskriver samma typ av ställen som sunkiga?

        Jaja jag överlever nog ? blev ställd över den osköna tonen bara, har inte jättebra koll på henne annars.

      Bara vanligt klassförakt. Tänk vad otroligt att folk kanske föredrar det istället för asian fusion.

      Tolkar det som kritik mot den typen av restauranger. De bästa kinarestaurangerna är ju de som besöks av kineser.

    Hon kan ju inte åka till Sverige på ca 4 veckor i alla fall utan att bryta mot lagen då det räknas som innehav om hon testar positivt. Men hon kanske ska vara där längre? Annars är det inte så smart att lägga upp offentligt

      Kan man bevisa att man varit utomlands och intagit det lagligt så är det lugnt.

      Tror inte du behöver oroa dig för henne ??‍♀️ https://www.narkotikabrott.nu/narkotikabrott-utomlands

      Har hon skrivit att hon faktiskt brukar narkotikan som erbjuds, eller bara att hon jobbar och marknadsför stället?

      Hon skrev faktiskt i stories att ”jag röker inte ens själv, var bara tvungen att ta bilden” typ. För att hennes outfit matchar weed-trucken.

        Precis! Hon skrev ju att hon inte röker utan bara tyckte det var en fin bild. Så att göra en grej av det här är löjligt. Sen om Paow vill röka i ett land där det är lagligt är det väl upp till henne?

      Nej, innehav och brukande är inte samma sak. Det är olagligt att bruka cannabis i Sverige ja, men inte olagligt att vara påverkad av cannabis. Eftersom hon inte brukar narkotikan i Sverige så begår hon inget brott.

      Om man uttalar sig om en sån här sak så ska man verkligen ha kött på benen.

        Det är visst olagligt att vara påverkad av cannabis i Sverige, smh

          Nej, det är inte olagligt.

            Jo, bruk har varit straffbart i Sverige sedan 1988 och testar du positivt (du behöver inte ens vara påverkad för tillfället utan det räcker att enbart restprodukter som inte ger ett rus upptäcks) så riskerar du att få böter för att du har använt narkotika olovligt.

            Bruk i länder där bruk av narkotika inte är straffbart (t.ex. i Danmark) kan dock inte straffas här i Sverige.

        Snälla. Du kan bli tagen av polisen för att du är påverkad, om pissprovet visar spår av cannabis får du böter. Det är ju DU som inte ska uttala dig?!

          Från lawline:

          ”Att påträffas med narkotika i blodet kan därför bli straffbart då det är ”brukande” i lagens definition. Straffet blir dock ofta inte högre än böter då det att anse som ringa narkotikabrott.

          Ovanstående gäller förutsatt att själva brukandet skett i Sverige, eller i ett annat land där brukandet varit olagligt. Har man däremot brukat narkotika i ett land där det är tillåtet och därefter åkt in till Sverige med THC i blodet är detta inte olagligt, givet att gärningspersonen är svensk medborgare eller har annan motsvarande koppling till Sverige (2 kap. 2 § brottsbalken).”

            Ja? Ringa narkotikabrott, böter. Prick i registret. Om du har narkotika – inklusive cannabis – i blodet. Vad har jag sagt som inte stämmer?

              ”Ovanstående gäller förutsatt att själva brukandet skett i Sverige, eller i ett annat land där brukandet varit olagligt. Har man däremot brukat narkotika i ett land där det är tillåtet och därefter åkt in till Sverige med THC i blodet är detta inte olagligt”

              – om du inte har brukat cannabis i Sverige är det alltså inte olagligt. Det är brukandet i sig som är olagligt, inte att vara påverkad. Man måste skilja på äpplen och päron här, även om de ofta går hand i hand.

                Du skriver att det är olagligt att bruka men inte vara påverkad av cannabis i Sverige. Det stämmer ju inte? Jag har fått ringa narkotikabrott för att de lite på chans plockade in mig på ett rave där jag tidigare rökt på. Kan du ge dig?

                  Hade du kunnat bevisa att du tog det i ett land där det var lagligt hade det inte varit brottsligt att du hade det i blodet.

                    Nej men ff. Det jac svarar på är om det är olagligt att vara påverkad av cannabis I Sverige. Och svaret är ja. Har dj rökt på utomlands är du ju inte påverkad flera dagar senare och blir således inte arresterad! My god

                      NEJ, det är INTE olagligt att vara PÅVERKAD av cannabis i Sverige. Det är olagligt att BRUKA drogen i Sverige. Du har FORTFARANDE THC i blodet flera dagar efter intag och kan därför åka dit för exempelvis drograttfylleri.

                      Men då är du ju inte PÅVERKAD

            Personen skrev att det inte är olagligt att vara påverkad av cannabis i Sverige, alltså att visa positivt för cannabisanvändning utan att gå runt med en påse eller liknande. Det stämmer alltså inte. Du kan ha rökt för första gången, åker du dit och ger prov och provet visar positivt så får du böter och ringa narkotikabrott.

              Nej, du blir inte dömd om du kan uppvisa att du med största sannolikhet intagit substansen utomlands där det inte är illegalt. Det är fortfarande brukandet i Sverige som är olagligt. Om du röker på i Amsterdam och sen pissar positivt i Sverige så har du inte begått ett brott.

                Men det var inte det du skrev först!! Du skrev att det inte är olagligt att vara påverkad av cannabis i Sverige OCH DET ÄR DET.

                  Nej det ÄR DET ÄR INTE OLAGLIGT. Om vi nu ska använda versaler.

            De plockar ju självklart inte in dig om du går runt som vem som helst på stan. De kan ju plocka dig om du ser påverkad ut, och då är du ju förmodligen det.

          Ja, och då kan de spåra när du antagligen intagit substansen. Om du kan påvisa att du var utomlands vid tillfället så har du inte begått ett brott. Däremot kan du bli dömd om det visar sig att du rimligtvis intagit substansen i Sverige. Men att vara påverkad är inte ett brott i sig.

            Alltså jo. Varför tror du folk på rave får ringa narkotikabrott till höger och vänster? De är PÅVERKADE. Talar av egen erfarenhet. Snälla sluta uttala dig tvärsäkert om saker du uppenbarligen inte vet nåt om?

              Nej okej. 4.5 års utbildning åt skogen. Attans!

              Vad har du själv för utbildning?

                5 år. Men svara då. Varför kan man få ringa narkotikabrott utan att ha droger på sig? Dvs bara av att vara påverkad?

                  För att man förmodligen inte hunnit ta sig till Amsterdam för att röka på och sen tillbaka till Sverige för rave på några timmar? Det handlar om rimlighetens gränser. Alltså oftast är det mest rimligt att man brukat drogen inom Sveriges gränser. Fattar du nu?

                    Det är ju det jag säger! Tycker polisen att du ser påverkad ut, kan de plocka in dig och ta pissprov och har du då cannabis i blodet, så åker du dit för ringa. Det vill säga: det är OLAGLIGT att vara PÅVERKAD av cannabis I Sverige. Vilket var vad ts hävdade att det inte var. Gå gärna tillbaka till trådstart. My god. Rökt för mycket?

                      Haha men vad är det du inte förstår??!

                      Neeeej det är INTE olagligt. Du kan rent krasst sett röka en joint och sedan hoppa på flyget hög som ett hus. Du kan också påvisa THC i blodet en period efter intag, vilket definitivt räknas som påverkad om du sätter dig bakom ratten eller om du gör ett annat drogtest.

                      Visa mig var i lagen det är olagligt att vara påverkad av droger.

                  Då är du alltså inte utbildad jurist gissar jag. Eller så hade du en förbannat dålig lärare i straffrätt.

            Klart du intagit drogen i Sverige om du befinns påverkad i Sverige! Haha nu får du ge dig

              Var i lagen står det att det är olagligt att vara påverkad av droger?

    Skriv gärna om Nellies klädmärke som hon tagit bort från sin bio. Tig skröpkläderna slut och hon måste invänta nästa alibabaleverans om 6-8 veckor ?

      Jaa skriv om det Camilla!!

      Fast sidan för klädmärket finns kvar! Det är kanske bara strul med leveranserna från kina, allt lär ju komma därifrån.

        Jo men grundaren verkar inte vilja förknippas med den. Märkligt hela alltet. Ingen information om kläderna och dess material alls man ska tydligen bara skicka privata PM för att beställa så att swishen klirrar in till kassakossan som ska köpa nya möbler till nya lyan.

    Väldigt svenskt med folk som blir imponerade av att någon röker på 🙂

      Är väl skillnad på att bli imponerad och att bara vara okej med det. Jag tycker inte det är någon big deal att hon brukar det iallafall ??‍♀️ De jag festat med som rökt på är så mycket lugnare och trevligare än de som druckit alkohol.

        Men är ju väldigt märkligt att skriva att någon stiger i ögonen hos en för att de röker på? som att någon skulle komma fram till mig i baren säga att ”Wow nu steg du i ögonen på mig. Trodde aldrig du drack alkohol”

          Jag håller med. Det känns omoget och något som man kan förvänta från somliga som följer Paow.

          Fast det var en liten tonårssnubbe som skrev det. Klart han impas av plasttjejer som är ”coola” rökare.

      Känns mer väldigt svenskt att bli upprörd och likställa det med heroin tycker jag. Vi svenskar har ju långt ifrån samma syn på gräs som många andra länder. Här är allt knark dödsfarligt och lika med hemlös pundare.

        Menar att allt från och med weed är dödsfarligt knark alltså.

        Men verkligen. Gör det eller gör det inte, jag gör det inte längre, men jag ser verkligen inte problemet i rimliga proportioner, precis som alkohol.

          Klart att du inte gör. Du har ju gjort det. Jag ser jävligt stora problem i det, precis som i alkohol. Det är ju knappast bara ”röka” som svenskar tenderar att tycka si eller så om. Samma problem finns med alkoholen som man gärna motiverar överkonsumtion av med allehanda högtider.

            Menar du att svenskar bara dricker alkohol på högtider?

      Är ju bara folk som är lite korkade som röker på så

        Oj den sved ?

        Fan tänkte skriva hela engelsktalande västvärlden är korkade då m.a.o? Men inser ju att det täcker ju inte! Tyskland, Spanien, Portugal, osv, osv. Alla röker inte dagligen, men många röker ibland, och resten bryr sig inte. Så ser det ut utanför Sverige like it or not.

          Men det är ju allmänt känt att de som röker på blir korkade.

            Jasså?

              Ja det dödar så pass mycket hjärnceller att hjärnan tar stryk av det så du blir dummare på riktigt. Det trodde jag de flesta var pålästa på? Annars finns det ett flertal studier en mycket kort googling bort att läsa på om man vill.

                Jo men det är ju inte som att du blir korkad av att röka gräs någon gång då och då. Samma som att du inte blir korkad eller får leverskador av att dricka alkohol då och då. Men vid en viss mängd kontinuerligt drickande/rökande så ökar riskerna och skadorna.

                Ska du slänga studier så får du ju faktiskt ha koll på vad de faktiskt studerar och kommer fram till.

                  Det har jag, i min värld är ”folk som röker på” såna som gör det just kontinuerligt, att det är nåt som hör till deras levnadssätt, inte att man testat nån gång eller gör det då och då. Semantik.

                    Något säger mig att du inte ens har läst studier om just hur ”röka på” påverkar hjärnan. Det är liksom inte röka = korkad. Däremot ökar det risker för vissa skador, och med högt bruk så ökar risken ännu mer. Igen, precis som med alkohol så är det inte dricka vin = leverskador.

                    Men är du intresserad så kan du givetvis läsa studier ?

                    Så hur mycket ökar riskerna för att bli korkad för dessa som ”röker på” enligt dina studier?

                Mins välutbildade vänner som läst teknisk fysik och andra avancerade saker på uni som jag inte ens kan uttala skulle alltså bli mer korkade än dig för att de röker gräs? Jag rör mig i kretsar där 80% har en utbildning, bra jobb, familj etc och många av dessa brukar cannabis. Herregud om du fick hänga med oss en kväll och höra samtalsämnena!!! Kom ut från bubblan!

                stackars lilla malin som inte har ett eget tänkande och istället bara lyssnar på politikerna och blir hjärntvättad, har du hört talats om kritiskt tänkande?
                har du hört talats om google?
                tydligen inte för då hade du inte skrivit rena lögner här

                mvh
                vardaglig gräsrökare med snart 10 år på nacken med iq strax över 130 (cringe men sant) som gör så mycket bättre ifrån sig än vad nu någonsin kommer göra <3

      Väldigt svenskt att göra en så stor grej av det, snarare. ”Skryter”. Är du 12?

      Det är väl verkligen inte typiskt svenskt att vara imponerad av att någon röker på? Typiskt tonåringar (oavsett ursprung) kanske.

    Hatar cannabis. Folk menar att det är så ofarligt (och lagligt på vissa platser) och så röker dom på varenda kväll och blir som tröga zombies. De menar att det inte alls är vanebildande men de jag känner som försökt sluta blir helt maniska och mååååste få sin cool one!! Och sen är de igång igen och röker varenda jävla dag. Medan livet rinner iväg. Vad kostar det ens? En dagsranson?

      Går att ha ett liv och samtidigt röka. Fast du kanske tänker på mer extrema fall, men så är det ju med allt sånt där. Alkohol, cigarretter osv. I vissa fall går saker till överdrift tyvärr.

        Ja dricker man sig berusad på alkohol varje dag kan man inte leva ett normalt liv. De jag tänker på nu röker på varje dag direkt efter jobbet och blir lulliga och passiva och fruktansvärt tråkiga. De slänger bort sina liv i utbyte mot ett drogat lugn.

          Finns fungerande alkoholister som kan dricka varje dag och samtidigt sköta livet. (Säger inte att det är en bra eller hälsosam grej)

            Det går, men det är inte att rekommendera. 🙂

            Den fasaden faller förr eller senare.

          Jo det går!

    På sin story skrev hon att hon inte köpte nåt. Tveksamt haha

    Något fett skumt har hänt mig. Jag har varit en sugarbabe på en sugerdating hemsida. Jag chattade bara med andra och har aldrig träffat någon, använde inte mitt riktiga namn. Tog senare bort mitt konto för flera år sedan. En sugerdaddy som jag hade för flera år sen från ingenstans hör av sig till mig vet inte hur han fick mitt nummer, vet tydligen var jag bor och har lyckats hittat mitt tiktok konto där jag har inte lagt ut något utan jag följer bara andra konton använder inte heller där mitt riktiga namn. Jag tycker att det är fett skumt. Kan man verkligen ta reda på mina sociala medier hur som helst? Tror ni att jag har blivit hackad eller nått?

      Okey

      Jag tror du misstar bloggbevakning för pink room.

      Tror det finns kopplingar till telefonnummer/mailadresser och liknande som de olika sociala medierna kopplar ihop. Har också bekanta som dyker upp där trots att vi inte haft kontakt på länge.

    Något fett skumt har hänt mig. Jag har varit en sugarbabe på en sugerdating hemsida. Jag chattade bara med andra och har aldrig träffat någon, använde inte mitt riktiga namn. Tog senare bort mitt konto för flera år sedan. En sugerdaddy som jag hade för flera år sen från ingenstans hör av sig till mig vet inte hur han fick mitt nummer, vet tydligen var jag bor och har lyckats hittat mitt tiktok konto där jag har inte lagt ut något utan jag följer bara andra konton använder inte heller där mitt riktiga namn. Jag tycker att det är fett skumt. Kan man verkligen ta reda på mina sociala medier hur som helst? Tror ni att jag har blivit hackad eller nått?

      Hade du bild på dig själv? Eller någon bild kopplat till dig eller som du tagit? Eller där bara du har bilden. Man kan göra en ’reverse search’ på en bild så man får se var originalet är.

        Klickade du på någon länk som någon av sugardaddisarna skickade? Kanske gjorde nån slags keylogg på dig isf.

      Står om det på Flashback, kundregistret är hackat

        Har du länk?

        Var på Flashback? Hittar inte

      Kan det vara så att du har ditt nummer kopplat till ditt Tiktokkonto? Då kanske han har ditt nummer sparat (hur han nu fick tag på det) och får ditt konto som förslag när han har synkat sina kontakter till Tiktok.

    Så passande inlägg när man nyss kommit hem från Christiania. Trevlig helg på er

    Forskare har hittat ett väldigt starkt samband mellan att röka på regelbundet och drabbas av depression och psykisk ohälsa. Dom pratade nyligen om det på Huberman lab. Skulle aldrig sätta i mig sånt skit. Men så dricker jag knappt alkohol heller.

      Var det så att röka orsakade depression eller är det så att fler deprimerade/benägna att bli deprimerad röker? Uppriktig fråga

        Det hade man inte fått fram ännu, bra poäng. Men tillräckligt för att jag ska hålla mig ifrån att röka.

      Eller så kanske det handlar om att personer med psykisk ohälsa eller disposition för psykisk ohälsa i större grad tenderar att använda cannabis? Det finns inga belägg för att just cannabis orsakar psykisk ohälsa på egen hand. Allt är farligt i överdrivna mängder.

      Korralition är inte alltid kausalt. Många misstolkar korralition för kausalitet.

        Ganska roliga exempel på att ”Correlation may not imply causation, but it sure can help us insinuate it.”

        https://www.bloomberg.com/news/articles/2011-12-01/correlation-or-causation

        *Korrelation

        Som någon som läser en avancerad kurs i just detta ämne just nu – det finns ingen kausal studie. Alla studier är baserade på korrelation MEN de kan vara mer eller mindre reliabla studier beroende på tillvägagångssätt. Men även korrelationsstudier kan användas för att hävda kausalitet (som sagt så är det beroende på många omständigheter hur starka påstående vi kan hävda).

    Tycker synd om människor som känner att de är så tråkiga att de måste festknarka och supa. Vi andra vi blir höga av oss själva.

      tycker du lika synd om alla andra däggdjur som berusar sig? 😛

      Ja, du är helt klart hög på dig själv.

    Förstår inte Paows liv just nu, vad handlar det om? Är det inte tröttsamt att flytta runt på hotell utan plan och bränna pengar på märkessaker. Känns så…. Tomt?

      What’s new?

      Känns så sjukt deppigt

      Om jag minns rätt skrev hon att hon bor på hotell i väntan på lägenhet så hon är nog där ett tag.

    Herregud vad Svenskar har så oallmänbildande åsikter om weed. Jag bor i Kanada där det är lagligt och det har inte lett till ökad brottslighet eller gängkriminalitet.

    Är det helt ofarligt? Nej. Men detberor också helt på vad man själv är för person. Har man själv en beroende personlighet kanske man inte ska röka på då det kan slå snett, men det är medicinskt bevisat att weed hjälper mot saker som kronisk smärta och ångest. Och nej, men blir inte automatiskt någon pundare om man använder weed nån gångom dagen eller i veckan. Det är inte som att hjärnan direkt bara ”Nejfan nu måste jag genast prova kokain och heroin” vilket de flesta i Sverige verkar tro.

    Jag vet helt ärligt inte vart jag står i denna debatten… ena sidan av mig önskar att det inte fanns ett enda berusningsmedel då vi människor inte kan sköta det.
    Andra sidan av mig vill göra detta lagligt för att ta ifrån gängen och de kriminella makten de faktiskt har över gräset.

    Jag har testat det två gången och fick två super hemska upplevelser. Jag fick total hjärtklappning (så stark att jag hörde hjärtat dåna i 190 i öronen på mig), blev så varm att jag fick klä av mig naken och sätta med en novembernatt ute på balkongen. Jag blev så fruktansvärt inbunden och kunde inte kommunicera. Jag hade bara panik och ville att det skulle vara över.
    Två olika gånger med år emellan och det testades under de bästa förutsättningar som fanns. Hade alla blivit påverkade som mig hade vi inte haft problem med iaf gräs här i världen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.