Yoga baby no 2 is incoming

Hela Sveriges Yoga-flunsa – Rachel Bråthén Schoneveld- ska bli tvåbarnsmamma. (Med reservation för att det finns mer än en bebis i magen så klart.)
På Instagram delar hon med sig av den roliga nyheten, och så klart med en mage mot turkost vatten. 😉
Hon är ju trots allt en influencer.
Familjen är på besök på Aruba, där de bodde tidigare, och vad passar då bättre än ett gravidavslöjande?
Det är lite av en tradition bland influencers, om man säger så. (Läs om Forni och Kenzas skämtsamt duellerande bilder här.)

Stort grattis till hela familjen!
Rachel och hennes man Dennis har sedan tidigare dottern Lea Luna, född i mars 2017.

55 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Nej jag orkar inte. En till flunsbebis som kommer växa upp med noll intgritet och en kamera uppstoppad i ansiktet.

    Hoppas allt går bra osv men s-nark.

      Ja, gör som Helen Torsgården och ploppa ut ungar som kan sen kan maxas i Youtube-videos och reklam på Instagram. Av någon anledning verkar ju hon komma undan med det, ändå är hon en av de värsta.

        Helen är genuin till skillnad från nån annan

          Håller med. Gillar Helen!

          Följ henne ett tag så inser du att det bara är pengar och samarbeten som styr där också. Hon hatar sitt jobb och vill inget annat än att tjäna tillräckligt mycket pengar för att kunna lägga ner Youtube. Hon gör vinst på flera miljoner varje år. Hon är absolut inte mer genuin än någon annan influenser.

            Tro mig följt henne innan fick första barnet. Du kanske ska sluta sprida massa falsk negativitet och för första gången se något positivt. Och ja det är tydligt med mycket samarbeten hos Helen men fan va bra hon gör sina samarbeten så det får det GÄRNA vara.

        Vaddå ploppa ut?! Det är numer två och första dottern är ju rätt många år nu… med ploppa ut låter det som att man fått en massa barn i strid ström

          Ploppa ut betyder att föda ut ett barn. Lite slarvigt dock, då det knappast känns som att det ”ploppar ut”. Spelar liksom ingen roll om du fått ett barn eller 20 eller om det är 10 år emellan.

    Alltid roligt när ganska små kvinnor bär runt på typ femåringar, haha. Barnet når nästan ner till marken. Vet inte, tycker det ser så skojigt ut.

    Är själv kort kvinna och kan fan knappt bära ett spädbarn utan att vi ser ut att vara lika långa.

      Hahahahah samma här. Hälsningar kortis.

      Rachel är dock 1,70 m om inte längre ?

        Jag får också för mig att hon faktiskt är ganska lång? Hon brukar ofta se längre ut än alla kvinnor hon står bredvid och är ju inte direkt typen som använder 12 cm klackar… Däremot ser hon kort ut bredvid sin make som jag har för mig är abnormt lång, typ närmre 2 meter.

          Detjar en snubbe som är 201cm, jag själv är 165.. Känns som jag är mannens barn när vi står upp.

            Hehe också varit där. Ett ex till mig är 195 cm. Jag är 161 cm. Var helt ärligt lite opraktiskt att stå upp och kyssas…

              Haha! Igenkänning? Dejtade en kille i mina yngre dagar på närmare 2m och jag är knappt 1,60. Min mamma sa lite skämtsamt till mig: ”det är inte alltid man står upp”?

      Vare sig man är kort eller lång så tycker jag att det ser konstigt ut att föräldrar bär så pass stora barn. Kanske bättre att de får gå eller springa?

        Alla barn vill väl ha kramar och gos i sina föräldrars famn ibland? ❤️ Jag tror nog Lea Luna får gå och springa tillräckligt…

          Kram och gos medan man går? Det känns ju logiskt.

      Undrar just varför man bär en 5 åring?

        Kärlek/närhet/feeling.

        Jag har inte ens barn men jag älskar att gosa med mina små syskon/kusiner/vänners barn. Lyfter upp dom alla haha

    Jahapp

    Fullständig ointressant

    Som när Victoria Törnegren tog avslöjandebilder gällande kön också utomlands, på en vit strand med undantaget att de inte alls visste könet när bilderna togs. Så de fick ta en bild som de skrivit FLICKA i sanden med och en där de skrivit POJKE och försökte väl se lika entusiastiska & lyckliga över på båda bilderna. Helt sjukt. För ultraljud gjorde de hemma i Sverige. Meeeeeen så har hon ju också instagrams mest bajsnödiga flöde där ingenting har egentligen någon förankring till verkligheten.

      Tycker det är lite smått galet att deras döttrar är klädda för att passa in i Victorias insta-följde. Fatta att vara så liten och bara bära svart och vitt.

        Och alla leksaker och allt i hemmet måste vara i svart och vitt… Allt för att passa in i ett perfekt flöde…Någon mer ängslig människa får man fan leta efter.

        Haha ska bli intressant när döttrarna vill börja välja egna kläder, med lite mer färg. Då kommer hon bryta ihop fullständigt.

        Tror typ aldrig jag sett ett så litet barn vara kläd i svart från topp till tå innan, ser faktiskt rätt märkligt ut

          Märkligt?
          Hur då?

      Är det sant? Så löjligt isf.

        Lika sant som när hon redigerade första barnets blöjor helvita. Utan tryck. Utan mönster. Bara vita.

    1228 följare försvann samma dag som hon avslöjade bebis #2. Konstigt, med tanke på att en sån nyhet i allmänhet ger NYA följare i mängd!

      Folk har väl insett hur otroligt ointressant det är att följa graviditeter och barn i sociala medier 😀

      Jag var en av dem.

      Jag har bara ett barn och kommer aldrig få ett andra. Mitt första barn föddes inte perfekt och med hälsoproblem. Orkar inte följa graviditeter och gillar inte konton som fokuserar på familjeliv, syskonkärlek och perfekta barn.

      Var redan trött på allt fokus på hennes dotter. Önskar dock henne all lycka såklart med det nya barnet

        Samma här Polly. <3 Eller, jag har inga barn, och har senaste året drabbats av flera missfall. Just nu är min cykel helt hey baberiba efter covid och jag orkar inte se eller höra mer om överlyckliga kvinnor som blir gravida på löpande band. Önskar dem all lycka men vill inte bli påmind så fort jag loggar in på insta.

    Förlåt för OT men jag har fått tid kl. 15 för att ta bort min katt och nu sitter jag här med honom i knät och är skitledsen. Känns så sjukt att om två timmar så finns han inte mer, när han varit i mitt liv i snart 17 år. Det är mer än halva mitt liv. Men han har återkommande urinvägsproblem och det är dags nu, jag vill inte låta honom lida mer. Men fan vad jobbigt det känns.

      Men åh, jag lider så med dig ❤️ Lyllos din katt som har dig, som tar ansvar och känner när det räcker, istället för att låta honom lida ❤️ Det kommer vara super tufft, men du kommer klara dig igenom det ❤️❤️

      Ååh stackars, känner med dig! Bävar för den dagen jag kanske kommer gå igenom samma med mina älsklingar. ❤️ till dig.

      Sjukt jobbigt och sorgligt 🙁
      Strunta i bloggbevakning och var närvarande i stunden, den sista ni har, är mitt tips!

      ❤️❤️❤️❤️

      Åh <3 Min mamma tog bort "vår" katt för ett antal år sedan, en ständig följeslagare till henne under 20 år. Han var där innan vi fanns där. Det var ett svårt men rätt beslut, och jag tror ändå det var ett av de svåraste besluten hon tagit i sitt liv.

      Många kramar till dig och din katt <3

      Kram ❤️❤️❤️

      All värme och omtanke till dig Mim!
      Är snart i samma situation som du. Min älskade hund på 13 år är sjuk, och troligtvis går hon samma öde till mötes som din lilla katt inom en vecka. Mitt hjärta går i tusen bitar!

      Åh va tråkigt Mim! Det finns ju verkligen ingenting man kan säga som gör att det känns det bättre men jag tänker på dig och skickar massor av kärlek till både dig och katten❤️

      Förhoppningsvis ses ni igen en dag❤️ Det tror i alla fall jag!

      Fy så jobbigt! Kramar ❤️❤️

      ❤️❤️❤️

      Att förlora ett älskat husdjur gör så fruktansvärt ont. Jag beklagar sorgen <3

    Kan du inte ta bort den stora reklam-rutan som syns över halva skärmen?! Den kommer upp varenda gång man klickar på något, riktigt irriterande.

    Blä för att visa röven sådär! Varför??

      Men gud?

        ? Det ser ofräscht och naket ut… En 30+ småbarnsmamma som gör så??

          Hon är på stranden i ett land där folk har badkläder på sig typ halva dagarna herregud

            Undrar varför Dennis aldrig har stringtrosa på stranden, då? Eller alla de andra männen. Märkligt…. BARA kvinnor som har trosan uppdragen i stjärten.

    Vecka 12?

      Hon är gravid i tolfte veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.