Släkten är värst?

Att släkten är värst är ett både gammalt och välanvänd uttryck, och här får vi ännu ett exempel på det.
Det är nämligen Pernilla Wahlgrens tidigare svåger, Luciano Ingrosso, som tar till sitt öppna Facebookkonto för att kommentera nedsättande om hennes utseende.
Pernilla var gift med Luciano Ingrossos bror Emilio, mellan 1993 och 2002, men trots att det gått så lång tid sedan skilsmässan så verkar den tidigare svågern fortfarande ha ett horn i sidan till henne.

I kommentarsfältet skrivs det kommentarer av varierande karaktär, där vissa kritiserar hans inlägg medan andra hejar på och finner det hela underhållande.
Vad som föranlett det här inlägget vet jag inte, men någonting är Luciano sur på, det är en sak som är säker.

94 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Typiskt beteende för familjemedlem till kvinnomisshandlare/motsvarande. Det är fel på alla andra än familjemedlemmen/-arna.

      Fast han har väl typ inte någon god relation till någon i sin familj (dock är det såklart inte okej att lägga ut detta, men tror inte det har att göra med att han vill stötta Emilio eller kvinnomisshandel)

        Knepiga familjer är så dock. De bråkar alltid inbördes men håller ihop utåt och försvarar varandras skit.

          Är det så i din familj?

            Nej? Vi är inte knepiga.

        Nej,verkligen inte ok att lägga ut detta,så jäkla dåligt av honom.
        Han har bråkat med alla i familjen Ingrosso,ja till och med varit i slagsmål flera gånger med sina bröder.
        Här kan vi verkligen tala om avundsjuka på alla han har runt sig,och speciellt på dem det går bra för.Han är 51 år gammal och bor hemma hos sina gamla föräldrar,för han är portad överallt pg a sin kriminella livsstil,ingen vill hyra ut till honom,klart det svider att det går bra för hans tidigare svägerska.

          Han är väl tillsammans med en tjej född 2003?

            Ines Lindroos. Dom är inte tillsammans längre. Fanns en bild på Instagram som nu är borttagen

            ????
            Usch

          Sen när han skriver att P är ful…
          Har han tittat sig i spegeln själv tro ?

        Aha, kände faktiskt inte till att han är en bråkstake överlag.

      Och varför skulle detta vara ett typiskt beteende bland familjemedlemmar till kvinnomisshandlare? Lägg skulden där den hör hemma istället.

        Det ÄR typiskt. Finns ju studier på detta fenomen. Dysfunktion i en familj kan ta sig sådana uttryck.

        Det är inte sällan som det finns gott om enablers runt en person som behandlar andra illa. Du kan se samma fenomen utspela sig i kommentarsfältet till Lucianos inlägg. Män som skrattar snarare än ifrågasätter och säger ifrån när en fd svåger till en kvinna som blivit misshandlad av hans bror, hånar och förolämpar henne. Gränslöst beteende. Summa summarum, besviken men inte förvånad.

          tror du hela världen vet om att hans bror har misshandlat P?
          Jag vet ingenting om familjen Wahlgren, följer dem inte, och visste inte att P blivit misshandlad av sitt ex.
          De som kommenterar ”haha” kanske bara är följare som inte vet hela historien.

      hans föräldrar är ju kusiner så inte konstigt att det slinter fel i avkomman sen ?

    OT: Elin Kjos, vilken krigare hon är. Blev alldeles tårögd när jag såg på hennes insta vad som hänt. Håller alla tummar för att hon ska klara detta även om prognosen ser dyster ut.

      Ja det gör ont i hjärtat att hon har blivit sämre och har så ont. Jag hoppas innerligt att de hittar en bra smärtlindring och att hon kan slippa sjukhus.

      Jag med ❤️ tycker så mycket om henne ⭐️

      Jävligt lätt att slänga ut sån floskler när man inte själv är drabbad. Fy fan skärp dig.

      Men det är nog lättare sagt än gjort att förbereda sig om man verkligen inte vill dö. Vissa gör det och mår bra av det, men alla klarar inte av att acceptera det.

      Vad hon mår bäst av nu vet nog hon bättre än du. Låt henne ta sig framåt i detta på det sätt hon väljer att göra.

      Även om döden är en del av livet så innebär inte det att vi är redo för att möta den. Hon är ung och har hela livet framför sig och det är så jävla orättvist att hon drabbas av det här.

        Det är en stor sorg att dö mitt i livet. Sorg kan man inte undvika, bara acceptera. Jag menar inte att man inte ska kämpa för att bli frisk, men jag tror att man dör lugnare om man tagit sig an den sorgen. Det kan man säkert göra samtidigt som man kämpar för att bli frisk, men en del människor fokuserar stenhårt på tillfrisknandet just för att undvika att sörja. Säger inte att det gäller Elin Kjos, jag känner inte henne, men det är en allmän observation.

          Du känner inte henne – men tycker ändå att du kan komma med utlåtandet att det är högst osannolikt att hon klarar sig mycket längre och insinuera att hon skulle må bättre av att förbereda som för döden – trots att hennes behandlande läkare väljer att peppa henne genom att säga att hon kommer kunna springa upp för Åreskutan nästa sommar igen? Varför vet du bättre än en cancerläkare som dessutom behandlar henne?

          Jag tror man får utgå från att Elin är den som funderar absolut allra mest av vad som får henne att må bra om dagarna. Hon verkar 100 % inne på att tillvarata varenda sekund. Tror inte hon behöver lektioner i det från någon av oss andra.

          Med all respekt så låter du sjukt förmäten. Vem tror du att du är, nån sorts gud?

      Att förbereda sig för döden är nog lättare sagt än gjort när man är mitt i livet.

      Fast hur man vill möta döden finns det ingen universell sanning kring, Elin vet nog bäst vad som fungerar för henne.

      Sen har hon ju haft en dödsdom över sig i två år (?) nu, de har varit diagnostiserat som obotligt nästan från början. Tror inte alls man kan säga att det skulle ha varit bättre för henne om hon under den tiden hade accepterat sitt öde isf att välja att ha hopp och betrakta cancern som tillfällig. Man gör nog ser som fungerar för ej själv.

      Att dö i cancer när man är 30 och i sin prime är ingen naturlig del av livet. Ditt resonemang funkar på en gammal människa som levt sitt liv. Elin mår självklart bättre av att kämpa och hoppas.
      Hon har själv sagt att hon inte behöver de tomma röntgenbilder för att kunna känna mening, det hon önskar och kämpar för är att få leva längre och att få må bra. Det tycker jag alla borde önska henne, inte att hon ska ”acceptera” ett jävla skitöde och lägga sig och invänta slutet.

      Spännande med en sån expertis på hur man dör bäst, vill du berätta mer om din erfarenhet och hur du förberedde dig? Men…har man verkligen internet access på andra sidan…?

        Min mamma har arbetat på hospice i många år, jag har lärt mig mycket av hennes erfarenheter (och innan ni går i taket, hon har inte berättat något som innebär sekretessbrott).

          Men pucko, ursäkta. Den kommentaren är bara så dum så jag orkar inte.

      Det verkade inte som de tre veckorna i Tyskland och den alternativa vården fungerade speciellt bra.

        Kanske fungerar om man inte har krav eller förväntningar om en qvick fix. Det kan ta tid att få en långt gången sjukdom att vända. Hur bra fix tycker du att den vanliga ”sjuka vården” verkar då som inte lyckats på tre (3) år !?

          Nu vet inte jag vad som hänt, jag gick in på hennes Instagram men såg ingen text utan bara en filmsnutt där hon gick med en ställning och det berättade ju liksom ingenting. Men att den ”vanliga vården” inte lyckas betyder normalt att det inte finns någon bot. Tyvärr, men så är det. Ibland dyker så kallad anekdotisk bevisföring upp, för att människor ska ha blivit mystiskt botade från dödliga sjjukdomar men när man synar det närmare i sömmarna är det inte sant. Och det är ju inte konstigt, för om sådana mirakelkurer fanns skulle den ”vanliga vården” förstås sedan länge ha börjat tillämpa dem.

          Som sagt, jag ser inget mer än att Elin går med en ställning men måste ha missat ha missat något stort då. Och det gör mig också ledsen, för hon kämpar ju verkligen för att inte tappa hoppet och livsgnistan.

    Hon är inte ett dugg ful. Han däremot.. med matchande personlighet ?

      Han är på samma låga mentala nivå som Anna Benson.När de inte har något vettigt att komma med,så letar de upp det fulaste kortet de hittar på Pernilla W och lägger upp på sina plattformar,jäkla skräpmänniskor.

      Ja! Precis! Det här en kvinna som passerat 20 år för länge sedan, hon ser ju tvärtom väldigt bra och pigg ut med tanke på det. Dessutom – jag tvekar inte en sekund att hävda att det är något fel i huvudet på den som skriver att någon annan är ful. Att kritisera åsikter – absolut. Att kritisera beteenden – också absolut. Men att skriva att en annan människa är ful – det är bara elakt. För övrigt tilltalas människor av olika utseenden, det som är mindre attraktivt för en person kan vara en annans dröm.

      Skriver man så här lider man antingen av brist på empati – och det i sin tur beror antingen på en psykisk störning eller vanlig dumhet. Det är nämligen så att ju mer intelligent en person är, desto större förmåga till empati har man också. Därmed inte sagt att man alltid springer omkring och tycker synd om andra, men förmågan finns där.

    Har det inte spekulerats om att denne man lider av psykisk ohälsa? Läst om att han bland annat stormat in i en restaurang en kväll när Emilio och barnen satt och åt och började att bråka. Såpass att polisen tillkallades.

    Hur som helst så är det otroligt synt. Allt.

      ”gav skulle det stå

      Han är kriminell men inte psykiskt sjuk vad jag vet?

    Hur gammal är Luciano?
    Verkar inte vara en dag över 15, max.

      51

    Vill man sätta en stor neonskylt på sig själv där det står Liten människa så kan man ju lägga upp sånt.

    I det här fallet är dock Luciano i stort sett ovän med hela sin familj. Han har bråkat med allt och alla (inklusive Anna Book) är bara de gamla stackars föräldrarna som fortfarande vill ha något med honom att göra. Tror han hotat alla i hela sin familj med diverse otrevligheter.
    Skulle tippa på att han själv inte vet syftet om varför han la upp det här.
    Och skull säga att det inte borde tas upp här. Det här är en person som är väldigt instabil och inte ska ges uppmärksamhet. Han skulle lika väl kunna få för sig att börja trakassera Camilla pga det här inlägget

      Han bor väl hemma hos sina åldriga föräldrar?

      Ja han är väl helt galen den gubben… ?

    Bra förebild för sina barn verkligen…?

    Exets bror… Ge honom så mycket uppmärksamhet som han förtjänar dvs 0.

    Hur sjutton kan man vara så bitter att man offentligt går ut och klankar ner på sin brors ex..alltås på riktigt..

    Så lågt och svagt beteende o mina ögon.

    Folk som kallar varandra bror…

    Really?

      Jag kallar folk bror? sluta hata!

        Börja snacka normal svenska så… ?

          Är inte bror ett svenskt ord?

            Om det är din bror – ja. Annars inte.

              Låt folk kalla varandra va dom vill? Vad har du med det att göra? Herregud, att man verkligen kan klaga på allt.

    Den som sa det han var det

    Känns väl lite som något Pernilla själv skulle kunna göra, lägga ut en bild på någon som gör konstig min och skratta åt det. Han lägger ju inte ut en fin bild på henne och skriver hur ful kan man bli, men onödigt ändå förstås. Själv tycker jag inte Pernilla är ful på bilden men hon ser arg ut. Så med din logik, att han är sur för någonting betyder att när du gör liknande dvs hånar någons yttre (vi såg det ganska nyligen och har sett det flera gånger) så är du sur på personen för någonting då?

      Är du seriös? ? vadå ”onödigt ändå förstås”, spelar väl ingen roll vad det är för bild eller om personen ser arg ut eller inte, man gör inte så. Och när har Pernilla lagt ut en bild på någon annan och skrivit så menar du? Eller är det bara en gissning från din sida att hon skulle kunna göra något liknande och därför förtjänar det?

        Ja men är DU seriös I? Onödigt ja som i att man gör inte så. Du följer inte Pernilla och lyssnar inte på hennes podd förstår jag för i så fall kan du inte ha missat det, kanske inte att hon kallat någon ful men… Senast igår la hon ut att en skådis ser ut som Jokern, det har hon anklagat flera för att göra bl a drottning Silvia, bara det att den som mest har ett leende som är likt Jokerns är Pernilla själv, inget illa menat hon har ett jättefint leende. Kanske hon ser likheten själv och att det är därför som hon driver med att andra liknar Jokern, lite projicering liksom.

          Min poäng är att såhär gör man inte. Finns ingen ursäkt till att lägga ut detta. Inte sett något om det där du påstår att hon skulle göra dock, följer henne men inte slaviskt.

        Ett exempel är när hon för ett par år sedan la ut en bild på Freddie Wadling på sin blogg och undrade hur en sådan ful person kunde få ha en musikkarriär…..
        Trevligt?

    Denna broder hade jag inte hört om. För visst är en bror pappa till Sebastian Ingrosso och en annan C Perellis X? Är detta en fjärde?

      Åh hjälp du har rätt! Jag googlade och de är fyra bröder, alla ständigt inblandade i kaos och bråk med familj och omvärld. Jag hade inte insett att de var så många och att de är i luven på varandra och andra exakt hela tiden.

        Precis, skrev det nyss men alla mina kommentarer hamnar i mod hela tiden..

          Du fastnar av misstag då jag försöker fånga in pillerförsäljaren.

    Men så konstig grej att lägga ut ? Hur kommer man ens på tanken.

    Verkar inte stabil direkt. Gällande fulhet alltså…akta glashuset.

    Ful gubbe med mognad som en tonåring.

    Fy fan vad pinsamt ??

    Luciano är inte riktigt klok vet jag av egen erfarenhet. Blivit kallad alla fula ord han kan och hotad till livet för struntsaker. Oändligt tacksam att jag inte längre tvingas springa in i honom dagligen.

      Men vad är det med den där familjen? Kan det stämma som Bianca sa att föräldrarna är syskon ?

        Nix, de är kusiner

        Kusinäktenskap.

          Förklarar en del.

        Finns en dokumentär om Emilios pappa som är osams med en manlig släktning. Hat verkar vara väl implementerat i denna släkt. ?

    De verkar väl hyfsat instabila, lättkränkta och ha aggressivitet problem hela bunten bröder, misshandel här & där, släktfejden mm.

    Tycker alla Ingrossobröder har de här dragen litegrann. Knepig skara.

      Typ jobbiga.

    Mår skribenten bra är ju faktiskt ens första tanke. Kan ju vara allt från psykisk ohälsa till massa annat personligt hos honom som ligger bakom, har nog inte mycket med pw att göra iaf.

    Undrar hur mycket han fick av Åsa Ingrosso för det?

      Varför?

      Han fick kanske ett grått vitrinskåp med extra belysning?

    Kul att han vill ge mansbäbisar ett ansikte.

    Camilla, vad vill du belysa med detta inlägg? Belys psykisk ohälsa istället! ?

      Han lider väl inte av psykisk ohälsa? Vissa människor är bara dumma i huvudet och av naturen elaka.

    Skeppa iväg honom till Italien.

      Ciao Bella!

      Nej tack! Vi vill inte ha honom hit !
      ?

        Nordkorea kan ju vara ett annat alternativ.

          Finns det någon mer avundsjuk person än Sofia Wistam? Och någon som är mer sexfixerad? Det måste verkligen vara en bristvara i hennes liv? När man lyssnar på Pernillas och Sofias podd rodnar man över hennes fixering och desperata försök att lansera sig själv och sina barn. Som ju tyvärr inte har en chans…
          Slår aldrig fel, hon kommer alltid in på ämnet sex, haha!

    Så typiskt en skorpion. De är så jävla elaka.

      Roade mig med att googla några människor jag tycker är elaka, det var inte en enda skorpion

        Faktum är att dom flesta seriemördare är jungfrur??o fiskar….

          Fel! Jag har stenkoll på just det..

    Lucky..vad ska man vänta sig!?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.