Har Pernilla Wahlgren startat bordell?

Det skulle man i alla fall kunna tro om man läser i kommentarsfältet under bilden från Pernillas nya sovrum.
Pernilla är inne på upploppsrakan vad gäller bygget av sitt nya drömhus – ”Villa Wahlgren” – ett hus där beige, vitt och äggskalsfärgat inte finns på samma sätt som hemma hos gemene influencer.
Istället inreder Pernilla med massor av färger och mönster, och i sitt sovrum har hon alltså en stor, rosa soffa som matchas av de rosa palmbladstapeterna.
Stämningen i kommentarsfältet är delad som en vinterbadande röv, där vissa tycker att inredningen påminner om en bordell, medan andra älskar att Pernilla inreder så som hon vill ha det och inte efter det som råkar vara trendigt just nu.

Jag älskar det, men förmodligen inte lika mycket som Pernilla. 
Hon bygger sitt drömhus, HELT efter eget smak och tycke, och får det precis som hon vill ha det.

149 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag har aldrig förstått varför man har ett sådant behov av att kräka ur sig exakt allt vad man tycker.

    Det är lite samma här inne. Någon frågar om tips på typ julgodis, en annan svarar lakritsknäck och en tredje känner att den måste dyka in och berätta precis hur vidrigt det låter.

    Själv tycker jag att oavsett stil så är det kul med någon som gör något annorlunda. Det är inte ett kopierat hem i alla fall och man får väl utgå från att hon valt efter det hon själv gillar.

      Ja och det som är extra spännande är att när någon har en mer ”normal” stil, så är det booooring och så som aaaaalllaaaa gör. Men när någon gör något eget så är det osmakligt/too much…

        Man kan aldrig göra rätt, spelar ingen roll om det gäller inredning, klädsel, sexualitet, matpreferenser, föräldraskap, resmål, engagemang i välgörenhet… the list goes on? Jag har ingen som helst åsikt om hur Pernilla – eller någon annan – väljer att inreda. You do you.

          Nej, och därför är det bäst att ski*a i vad andra tycker och gå sin egen väg. ?

            Skita i att lägga ut bilder tänker jag, om man inte får tycka både bra och dåligt.

              Intressant vad mycket förkunskap folk som kommenterar har om bordeller?!
              ”Det ser ut som en bordell” x 100.. Jag har aldrig besökt en bordell, förväntat mig dock inte att hitta en palataler, rosa soffa med fransar osv..?

              Hon visar väl upp det för att hon tycker det är fint. Sen för att hon är offentlig betyder det väl inte per automatik att det är fritt fram att spy ut negativa åsikter. Gå in till grannen, en vän och säg samma sak..

                Palmtapet.. autokorrekt ?

              Intelligent svar

      Helt stört, ”jag brukar inte kommentera men nu kände jag att jag måste skriva något otrevligt” typ, wtf!

      Nej det förstår inte jag heller. Alla som skriver negativa och oförskämda kommentarer är så pinsamma. Att de inte förstår det själva?! Det är så oförskämt!
      Om man inte tycker något är fint skriver man inte det om inte personen frågar vad man tycker.

      Ofta är det de som är 60 plus som skriver oförskämt. En hel del äldre är bittra och avundsjuka av sig och bara måste vräka ur sig något negativt för att klanka ner. Det är som om det inte fått lära sig hur man beter sig på nätet.

        Och även om man inte tycker att det är fint/gott/whatever så kan man säga det på ett betydligt trevligare sätt än vad många gör.

        Varför vill man framstå som så sur och grinig som möjligt när man kan framstå trevlig?

        Du skriver ju själv en otrevlig kommentar just här?
        Dessutom är du tydligen åldersrasist

      Men jag tar mycket hellre lite blandade åsikter än att bara ha en hyllningskör. Det är ju kul med diskussion och att folk tycker olika? Tråkigt om alla bara skriver positiva saker. Sen kanske man kan framföra det mindre bra, absolut.

        Man kan väl ha olika åsikter och ändå hålla lite högre nivå och trevligare ton ändå?

      Jag brukar gå efter att har jag inget bra att säga så kan jag lika gärna hålla käften ? Jag kanske tänker Men fyyyy va fult så hade jag aldrig haft det. Men skulle aldrig någonsin få för mig att skriva det offentligt. Till min bästa kompis? Ibland. Oftast inte ?

      Svenska avensjukan

    Liiiiiite korrläsning kan man väl ändå begära, eller i alla fall önska, som läsare?

      ?

      En nomral pesron kan föstrå en txet så lägne fösta och sitsa bostavn är på rät palts.

      Men språkpolisen klarar inte att läsa en felstavad text och förstå helheten utan fastnar i detaljer.

        Fadt om ma n g joabbar medn aat t skriva så nbaorde man kaunna har lite ahög re krav qaän barba at tjgöra sig förstådd Eller

        Det handlar inte om förståelse. Även de absolut värsta influencerna, som öht inte kan sätta samman en korrekt mening, kan man förstå. Det handlar snarare om standard, kvalité. Om det här är en blogg med så pass låg standard på språket att man inte kan önska sig korrläsning, så fine. Då vet jag.

          Tur att denna blogg inte bara skriven till dig då!

        Jo jag förstår. Jag förstår även barn som håller på att lära sig prata och invandare som håller på att lära sig svenska. Detta är dock ingetdera. Det är ett inlägg av en person som påstår sig vara en professionell skribent som vill bli tagen på allvar. I dessa fall bör man med rätta ställa mycket högre krav hens skriftspråk. Speciellt när skribenten i fråga har för vana att regelbundet påpeka andras skrivfel.
        Jag är så trött på er som ständigt försvarar urdåligt språk och som hävdar att så länge man begriper är det acceptabelt. Det är det kanske när du skriver textmeddelande till din kompis men vi kan ställa högra krav på någon som tjänar miljoner på att just skriva.

          Försvarar inte urdåligt språk men om man nu tycker det är jätteviktigt med korrekt språk, varför läser man den här bloggen? Finns ju så många andra skribenter, då borde ni ju vara där och läsa/kommentera istället för att gnälla här och bidra till mer trafik som är =mer inkomster till skribenten.

            Då kanske man inte ska bli så förvånad sen att ens jobb inte tas på större allvar heller.

              Det mesta på den här bloggen är inte saker som ska tas på större allvar oavsett stavning, det är liksom ett inlägg om Pernilla Wahlgrens inredningsval. Man får ta saker för vad de är, vill man ha högkvalitativ journalistik framförd på perfekt svenska så är man på fel ställe och då är det bättre att bege sig till ett annat.

                Exakt. Det jag säger är att man då ska förvänta sig att andra ser det här som en oseriös blogg och inget annat. Hur jag ser på den här bloggen säger jag inget om.

                  När ”andra” säger att det inte är en seriös blogg så är det inte stavningen de menar, utan skvallret och tjafset i öppet spår.

                  Personliga är jag glad att det inte är en ”seriös” och allvarlig blogg, utan mer med glimten i ögat.

                  Jag vet inte vem du pratar om som förväntar sig saker för du verkar vara den enda som bryr sig om hur allmänheten ser på den här bloggen, vi andra är här för lite lättsam underhållning.

                    Ok??

                    Vi får väl se hur det låter nästa gång ett ”gräv” härifrån inte lyfts hos andra medier.

                      Det kommer inte låta på något speciellt sätt, vi vet alla att traditionella medier inte är så intresserade av att granska sociala medier, det ska till rätt mycket innan de lyfter något om det öht. Det har inget med den här bloggens stavning att göra utan mer att traditionell media är lite mossig i det hänseendet.

            Vad menar du? Man kanske gillar den här bloggen och mer än gärna läser och bidrar med inkomster, men också önskar sig korrläsning? Eller du kan bara fokusera på en grej i taget och tror att andra är samma? Eller – nu fortsätter jag gissa vad du menar – du tänker att om man gillar en blogg så får man inte säga ett knyst om språket, för det betyder per automatik att man inte gillar bloggen?

              Ett knyst absolut men mängden gör att det blir ett tröttsamt gnällande tillslut. Jag menar den här bloggen har alltid varit fylld av stavfel och grammatiska fel, den kommer fortsätta vara det. Kommentar 24449 om stavningen kommer inte göra någon ändring. Så någon gång borde ju folk komma till den punkt att inser att det är den här kvalitén på språket som är här och antingen accepterar det eller lämnar för något de tycker är bättre..

          Plot twist, Camilla slänger in ett felstavat ord med flit (med tanke på engagemang och kommentarer som ett felstavat ord leder tiil??).

          Vad är en invandare??

          Invandare? Vad är det? Det var ett himla gnällande om språkanvändning här. Så illa är det faktiskt inte och stundtals kan man kanske se viss nyttjande av språket som nydanande? En person som alltid kritiserar andras språkbruk lär dö ensam läste jag någonstans. Med vänlig hälsning från svenskläraren.

            Nu var det en fråga till personen som gnällde på att Camilla stavade dåligt, hon kunde uppenbarligen inte själv stava utan skrev invadare!

              Jag vet och det var den personen jag kommenterade. Förlåt att inlägget hamnade under ditt.
              Heja Pernilla och alla som gör som de vill med sin heminredning!

                Men såklart alla inreder som dom vill. Eller finns det någon heminredningspolis som knackar på och ska arrestera oss?!?

        Av ren nyfikenhet – när stavning och grammatik diskuterats i din närhet, har du alltid trott att det handlat om förståelse? Och inte om kvalitén på språket?

          Nej.

        Men det ställer till det rejält för människor med dyslexi, eller läs- och skrivsvårigheter. Anledningen till att texten går att läsa ändå är för att de flesta inte läser varje bokstav, utan har lärt sig att känna igen ordbilden. Många dyslektiker har inte ordbilder, utan måste läsa hela ordet, varje gång.

          Ja, om inte annat borde skribenten tänka på dem.

          Som sagt, klarar dessa dyslektiker av att följa influensers på IG så är nog inte denna blogg ett problem.
          Fint av er ändå att bli sekundärkränkta o alla dyslektikers vägnar.

          dyslexi, eller läs- och skrivsvårigheter handlar inte om att man stavar lite fel. Tex att man skriver invandare istället för invandrare påverkar inte en person med dyslexi, eller läs- och skrivsvårigheter…

            Nej det vet jag. Jag svarade på kommentaren om att de flesta kan läsa och förstå en text där första och sista bokstaven i ordet är rätt.

            Resten av den långrandiga diskussionen lägger jag mig inte i.

        Sanning med modifikation. Det är hyfsat stor skillnad på tex mofikidation och maifotikodin. Det ena fullt begripligt, det andra inte.

        Men Lewis, det handlar inte om gemene man. Det handlar om att hålla en viss nivå som skribent=professionell skrivning, på en blogg som rakar in mycket pengar och dessutom titulerar sig som en bevakare av andra.

          Verkar funka ganska bra trots felstavningar, så varför ändra ett vinnande koncept ?.

            Sant 🙂

      Det handlar så klart inte om korrläsning, det handlar om att Camilla vet att hon får kommentarer som just din när hon ”råkar” skriva fel.

        I det här specifika fallet handlar det om att jag satt hos veterinären med min katt som är sjuk, och skrev inlägget medan vi väntade på att de skulle titta på henne.
        Andra gånger är det rent slarv eller i nödfall en ilsken ”auto correct-funktion”.

          Varför så mycket slarv?
          För att antalet ökade kommentarer kommer på köpet?

            Japp, jag drar in stora summor på de extra fyra klick som de eventuellt kan resultera i.

          Fast det är en genomgående grej. Känns sisådär att du skriver om och tjänar pengar på andras misstag eller slött utförda samarbeten när du själv ofta hafsar.

          Camilla, folk har bett dig om en blogg skriven på perfekt svenska i evigheter. Du har tydligt visat att det inte är din prio. Det är helt okej. Många gillar din blogg ändå och dom som som inte gör det har två val, stanna och störa sig eller segla vidare. Dom som väljer att stanna och störa sig får naturligtvis ut något av att göra det. Negativa samt kontrollerande tanke- och bettendemönster ger en adrenalinkick som vissa går igång på. Varför göda deras beroende? Folk har tjatat i evigheter, och du har sagt ”nej tack ” tusentals gånger, både genom ditt beteende och i direkta bemötanden. Det kommer en punkt när ett nej helt enkelt bara är ett nej. När fler förklaringar inte är till gagn för någon. När den punkten kommer för dig bestämmer du givetvis helt själv men i mina ögon kom den punkten för länge länge sedan. God Jul allesamman ❤️

      Sluta nu

      Vad är det?
      Något nytt virus?

    Smaken är som baken!

    Kanske inte den mest lugnande tapeten i ett sovrum, men smaken är som…..

      Jag tycker den tapeten är 1000 gånger mer lugn än vitmålande väggar, det är det hårdaste jag vet ? denna tapeten omsluter en och det är naturmönster så jag hade älskat att gå och lägga mig i det rummet. Ett vitmålat rum med en grå sänggavel i tyg däremot, där snackar vi sömnlösa nätter för mig! Tur att smaken som sagt är som baken?

        Känner precis likadant. Vitt gör mig stressad och ”snöblind”, inget att fästa ögonen på. Älskar härliga mönster och färger. Min målare blev helt överlycklig när jag valde olika färger till varje rum, han sa att vitt är en målares mardröm. (Inte alla målares mardröm är väl bäst att tillägga)

        Tänkte mer på mönstret än färgerna…

      Jag tror inte att jag någonsin blivit lugn eller stressad av en sovrumstapet. När jag ska sova är det oftast mörkt i rummet så att tapeten inte syns. Jag har även en tendens att blunda när jag försöker sova, men det kanske är unikt för mig.

        Alltid någon som måste ha en avvikande åsikt om precis allt! ? Som en trotsig 2,5 åring!

    Bara i Sverige kan lite färg i ett hem orsaka en folkstorm ???

      Haha ja! Och framför allt lite färg i någon annans hem också ??

    Inte riktig min smak men så inspirerande, roligt och hemtrevligt med ett hem där det märks att det bor en människa med en personlighet.

    Jag personligen har aldrig gillat trender när det kommer till vare sig kläder eller inredning och under vithetsen, när allt skulle vara vitt och det inte gick att få tag på möbler och inredning som inte var vit, höll jag på att falla av pinn i tristess. Vita hem och typisk skandinaviska hem har alltid gett mig en sorgsen känsla.

    tror man blir vimmelkantig av den soffan

    Det fina med att ha ett hem är att man kan inreda som man vill. Jag personligen vill inte ha rosa tapeter, men det bryr ju sig inte Pernilla om.

    God smak kan inte köpas med pengar.

      Vem bestämmer vad som anses vara god smak..?

      Nej men pengar kan köpa en ett hem man trivs i.

    Wow, vilken läcker, annorlunda soffa. Jag älskar den. Men usch, vilka hemska kommentarer. Det är väldigt kränkande att få höra sånt om sitt hem. Om någon säger något negativt om mig som person bryr jag mig inte överhuvudtaget, men om någon säger något om mitt hem tar jag extremt illa upp. Jag har till och med kastat ut en person som kritiserade mitt hem. Ens hem är ens borg, ens allt. Det spelar ingen roll om man har pengar, jobb, familj osv. Utan sitt hem är man ingenting. Då är man ju på gatan.

    Härligt att hon kör på och inreder sitt hem precis som hon vill ha det.

    Oj, vad folk verkar gå på bordell, med tanke på att så många vet hur det ser ut på en sådan.

    Coolt! Nu är det bara tavlan med fiskargubben som fattas.

      Nä mer åt gråtande barntavlor! ?

        ?

    Vouge
    Fruruviksparken
    Konsumentverkar
    chimpansrymningen
    Perniall
    stpr

    Dagar utan felstavning: 0
    Aktuellt rekord: 1 dag

      Anonym 15:42: så orimligt fånigt att lägga energi på felstavningar i denna blogg. Vem bryr sig? Är det svenska språket, på totalen, i fritt fall? Står vi inför avgrunden re fonem, meningsbyggnad och strofer?
      Detta kan vi möjligen diskutera (fast helst i annat forum än här.)
      Men att det småslarvas på en blogg du läser helt gratis? Nej.

        Med tanke på hur folk går i taket när influencers ”småslarvar” med språket i betalda inlägg så är det ironiskt att Camillas språk inte får påpekas alls.

      Dags att ta upp en hobby kanske?

        Utesluter det ena det andra?

      Ta valfri tidning och skriv ner alla felstavningar och meningar med fel ordföljd, det kommer bli massor. Skicka det till redaktören.

        Varsågod och gör det själv.

          Jag har inte klagat, trodde du var road av att räkna felstavningar. Mitt misstag, ber om ursäkt.

    undrar hur många bordeller och swingersklubbar alla dessa tanter varit på eftersom de verkar ha otroligt mycket info om hur det ser ut.

      Tänkte precis samma sak

        Jädra snusktanter?

    Härligt!!!!! ?

    Hur orkar man bry sig om vad andra har för inredningsstil. Klart man kan diskutera det på en normal nivå och ha egna preferenser, men detta… Härligt med folk som har den stilen de själva vill ha och trivs med! Jag skulle aldrig köpa den till mitt hem men tyckte den var häftig, unik och matchar färgerna i tapeten ?

    Det är iallafall inte beige och vitt som annars i flunsornas hem.

    Har hon fått slutbesked från kommunen? Annars får hon inte bära in möbler

      Ja. Det är därför hon börjat flytta in.

    Golden girls-stilen!!! Älskart!!! ???

      OT men det var en fantastisk serie! Bra spottat, efter en googling ser jag att det stämmer.

        Nu blev jag nostalgisk. Ska försöka se serien igen. Minns att jag verkligen gillade den ??

          Jag med, den var mysig! ?

    Tyckte det var jättefint. Kanske inte den färgskalan jag hade valt (hade nog hellre gått åt det blå hållet) men det ser så härligt ut.

    Bara jag som tycker det är svin tråkigt med alla printscreenade kommentarer som är jättestora och jättemånga så man alltid måste scrolla massor?

      Men gud vad du överdriver? tycker inte heller det är så kul att läsa printscreenade kommentarer men upplever inte att man måste scrolla ”massor”.

        haha ok? jag tycker man får scrolla massor

    Antar att man saknar social behärskning och filter när man får för sig att kommentera att någon annans hem är fult… Prova säg det irl när du kommer hem till en vän och se hur det mottages! ?

      Haha exakt!

      Finns det ens sådana människor som klagar på andras inredning i deras hem? ?

    Ser ut som et hotellrum frå ESS gruppen.
    https://www.essgroup.se/destinations/

      Inte så konstigt, det är ju samma inredningsfirma.

    Toppen att dom som gnäller på andras inredning verkar tycka deras egen smak är så ”rätt”…?

      Ser framför mig många ’live, love, laugh’-tavlor på väggarna

    Hur ska hennes lille gubbe platsa in i detta rosa eldhav? Det blir som Hans och Christina som bokstavligen lever i en överfull presentbod! ?

    Huvudsaken är att Pernilla gillar det. Det är hon som ska bo där. Måste man alltid dela med sig av precis allt man tycker?

      Christian också och Theo!

        Ja, men det är ju Pernilla som betalar. Och är hennes sovrum.

          Ja, så är det! ??

    Bara jag som tycker det är fint? ? Tycker det ser mysigt ut ändå.

    Förstår dock inte hennes val av tomt. Från sjöutsikt till utsikt mot väg och mycket insyn + konstig tomt.

      Tror hon prioriterade att bo kvar på Lidingö. Med begränsad budget har man inte obegränsade valmöjligheter och då får man kompromissa.

        Ja verkligen, men undrar hur dyrt hela huset blev tillslut?

    Hur kan någon annans val av inredning sticka i ögonen på folk? Har folk verkligen inget viktigare att fokusera på?

    Tror jag gillar allt som inte är beiget som alla influencers har nuförtiden. Själv skulle jag vilja ha ett hem straight outta Svenskt tenn-butiken i Sthlm men budgeten räcker inte riktigt till. Kul för Pernilla att hon fixar sitt drömhem.

    Alltså Magdalena Graafs story på insta om förhållandet med Loui Marti? ?‍♀️?

    Men vad ni gnäller! Om någon fläker ut sitt hem på SM så får man ju räkna med att alla inte kommer tycka att det är fint, och för en ”flunsa” så räknas väl ändå bara antalet kommentarer oavsett om de är positiva eller negativa. Det mesta i Pernillas hem är fruktansvärt fult enligt mig, MEN det är ju hennes hem och den enda som som behöver gilla inredningsstilen är ju hon och jag tvivlar på att hon bryr sig om vad andra helt orelevanta personer tycker om hennes stil.

    Men alla rum är ju i denna hysteriska inredning. SKulle bli galen! Så mycket stora blommor och färg.
    Om hon ändå hade ett tema. Men icke.

      Alla föds inte med god smak. ?

        Galna tapeter man tröttnar på efter 1 minut och inget matchar direkt. Lägg till hennes berg av prylar hon samlat och fortfarande samlar på sig. ? MEN det är Pernillas hus och smak och hon som pröjsar, så hoppas att hon kommer att vara nöjd och få landa lite.

          Jag skulle må urkasst med dom tapeterna. Så jobbiga.

          Man tröttnar efter en minut? Nej, du kanske gör det.

        Inrednings tidningar så som alla människor slaviskt följer när de inreder sitt hem måste vara den tråkigaste smaken någonsin…
        Att ha en egen personlighet, och sätta sin egna prägel på sitt hem oavsett vad andra tycker, det är enligt mig bra smak 🙂

          Def. hälsosam smak iaf. Att göra det man själv mår bra av ist för att vara slav under en trend, eller slav under ”good smak” ?

    Kul med annat än samma Svenskt Tenn vas, Klongvaser etc.,som står hemma hos varje flunsa på obligatorisk Chanel bok, med Flo lampa bredvid. Är det snyggt, nja inte i min smak, blir snurrig av alla mönster, gillar mer rena väggar med färgklickar på annat ist. Vad jag dock inte fattar är behovet (om det nu inte är samarbeten) att visa upp sitt hem för hela svenska folket.

      Hon vill vara i centrum. Alltid.

      För att det är vad kändisar gör numera. Florerar med heminredning på sociala medier.

      *Flos

    Den här stilen är ju ändå väldigt inne just nu så jag förstår inte varför kommentarsfältet plötsligt blivit minimalister från konstfack? Hela ikea är fyllt av denna stil, iaf i det landet jag bor i.

      Ja, fast bara för att de eventuellt är trendigt så är det inte snyggt. Iallafall inte hos PW, där hon inte fått till det, utan det bara är rörigt utan känsla för stil.

        Har hon inte haft en inredare??

          Finns många inredare med dålig smak. Alla är inte inredningsarkitekter från Konstfack.

          Jo, det är det som är lite märkligt ändå. Denna stil är dock hyfsat passé, eller iaf på väg ut i raketfart, som alltid efter svulstig design kommer minimalism som ett brev på posten. Stilen, som ngn ovan skrev har körts av Boutique Hotell i ganska många år nu. Tror dock inte PW bryr sig om det, vilket ju iofs är ganska befriande och oängsligt på sitt sätt.

            Gud vad jobbigt att behöva kasta ut alla sina möbler och inredning, sedan köpa nytt som följer nuvarande trend, och när den trenden är över, ja då kastar vi ut allt igen och köper nytt för att följa den nya trenden.
            Folk som följer trender måste vara dem tråkigaste och mest intetsägande människorna någonsin.
            Man ska ju köpa det till hemmet man själv tycker är snyggt, skit i vad andra tycker, det är inte andra som ska bo i ditt hem, det är du som ska bo och trivas i ditt hem.

            Den är på väg ut i Sverige. Inte i resten av världen. Sverige slår alltid tillbaka till sin modernism.

            Jag håller verkligen med. För det första fattar jag inte hur de som renoverar om i tid & otid orkar, verkar fruktansvärt jobbigt. Sen att riva ut tex.ett helt kök för att det är ”ute”, heelt galet och bara så oerhört onödigt, oavsett om du kan, har råd osv. Ens hem skall imo vara ombonat efter persons tycke & smak med saker som har personlig betydelse, kännas bekvämt osv.Skulle själv aldrig kunna tänka mig att bo i ett hem som ser ut som taget ur nån inredningtidning med sterila ytor och allmänt stifft för att se snyggt ut främst.

        Fast det som svenskar uppfattar som rörigt är ofta omtyckt i andra länder. Svenskar har ju tappat känslan ofta för vad som är varmt och hemtrevligt. Allt ska vara stilrent och blekt nästan. Samma med parfymer, gourmand är hur populärt som helst i världen men nordbor vill ha lätt och flyktigt.

    Det är inte min stil, men jag älskar människor som inreder sina hem efter vad dem själva gillar, det blir mer personlig och mysigt då.
    Folk som följer trender måste vara dem tråkigaste och mest intetsägande människorna någonsin.
    Man ska ju köpa det till hemmet man själv tycker är snyggt, skit i vad andra tycker, det är inte andra som ska bo i ditt hem, det är du som ska bo och trivas i ditt hem.

    Verkar ha varit en riktig brakfest som anordnades för Pernilla igår. Någon som vet om Bauer var där? Ser honom inte på någon av alla filmsnuttar som figurerar på insta.

      Hans ena dotter var där iaf, Mr B jobbade kanske över, mkt att göra på ICA nu i julveckan?

      Ja, han var där. Såg honom på en snutt som Carina Bergfelt lagt upp.

    Detta blev ju mer ett inlägg om stavning..

    Tycker det är svårt att få en riktig uppfattning av hennes inredning. Alla bilder har en ganska trist kameravinkel. Soffan ex, proportionerna blir skeva i den vinkeln. I en bättre vinkel får man nog annat intryck. Sedan den där lampan. Någon skrev att man lätt placerar lampor för högt. Tror att den skulle komma mer till sin rätt lite längre ner. Detaljer…

    Man kan nog bryta stilar en del. Bara det mesta hänger ihop. När allt är på plats kanske mer av en röd tråd infinner sig? Håller dock med om vad flera skrivit. Så långt at det lite rörigt mellan stilar. Fönstren mot det svarvade trappräcket … Vem kom på den? Sedan en glaslampa mot den flygeln. Men som sagt ner med lampan så blir det nog bättre.

    Undrar dock om det verkligen är där skon klämmer bakom alla kommentarer? Känns som det är lite väl negativt bara för att tycka till om inredning. Antingen borde flödet monitoreras bättre eller så kanske flera tröttnat på ALL in Wahlgrens. Själv tycker jag det är dags att släppa fram nya. Retar mig nog mest på att allt verkar sponsrat men att hon hävdar motsatsen. Har så svårt att fatta syftet bakom kontot om det inte vore för gratisprylar? Hon känns inte ärlig där och det retar mig. Sedan att Melina Criborn flaggar med lampa från samma leverantör i sin Story och samtidigt applåderar leverantören i Pernillas flöde som de finaste lamporna gör att man tänker allt är riggat. Tröttsamt om folk går på sånt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.