Pernilla Wahlgren har förlovat sig

Pernilla Wahlgren har förlovat sig med sin Christian Bauer, och gratulationerna från vänner och familj fullkomligt öser in. 
Bianca har delat en video på frieriet på sin Instastory, där man i bakgrunden kan se att det hela även filmats till den kommande säsongen av Wahlgrens Värld.


Stort grattis till det nyförlovade paret! ??

156 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Grattis.Hon är söt men tur vi tycker olika om vilka män man dras till. Blir nog bröllop till sommaren. ❤

      Jag är genuint glad över att hon funnit kärleken och huvudsaken är ju att de är rätt för varandra ❤️

      Så onödigt att lägga till det där ? Han är ju upptagen oavsett, så spelar väl ingen roll om du dras till honom eller ej.

      Var det jätteviktigt för dig att säga att du dras till annan typ av man?

        Ja för det är något som skaver.

          I din svarta själ kanske… ?

      Mycket smyg reklam på hennes Instagram just nu . Det är en sak om någon följare frågar men de här är enbart smyg reklam

      Han verkar ju otroligt snäll och snälla män växer inte på träd!

    Filmade frierier känns såååå spontana. Samtiden?

      Frierier brukar väl sällan vara spontana oavsett om man filmar eller inte. Brukar krävas en del planering.

      fast när är frierier spontana??

        Precis, hqn har ju förberett sig. Men hon visste ju inget.:)

        Jag friade spontant till min man

          Känns genomtänkt och bra ?

            Visste att det var honom jag ville leva med och nu är det 21 år sen så det var det bästa beslut jag fattat.
            Vi förlovade oss tre veckor efter vi träffats, flyttade ihop en vecka senare. En månad efter det friade jag och inom 6 månader från första dejten var vi gifta.
            Bara för att man fattar snabba beslut behöver det inte bli fel.

              Så ni förlovade er först och sedan friade du?

                Alltså jag vet, jag fick inte heller ihop det…

              För oss andra är det röda flaggor all over the place med den där farten… tur att det gick bra för er, men majoriteten av sådana intensiva förhållanden slutar i ngn typ av misshandel.

                VA?

                  Du har uppenbarligen aldrig hamnat i klorna på en narcissist..

      De flesta vill nog att sådana tillfällen ska vara planerade och genomtänkta. Inte hoppsansa, vill du gifta dig idag för att imorgon ångra sig… Eller inte alls ha tänkt på hur det ska fungera efter frieriet. Ett jag älskar dig kan vara spontant och fint, ett frieri är en fråga om att planera ett helt liv ihop och det bör vara genomtänkt.

    Och här ha jag hela tiden gått och trott att Pernillas dotter heter Bianca.
    Är det alltså Buanca hon heter?

      Så rolig du är! Nästan så att man skrattar, åt dig. *handhjärta*

      Du kan inte kräva att namn ska bli rätt. Det är lite väl höga krav att ha.

        Jag kräver ingenting. Tycker bara att det är fånigt att en skribent publicerar texter som inte ens ögnats igenom efter stavfel och liknande.

    Exet där. Wtf, vad var de där för syrlig kommentar?

      Ett ”internt” skämt.
      De är inte ex på riktigt ?

      Vilket ex?

      Om du menar Edward af Sillén så är det ett skämt.

      Edward är homosexuell och gillar då män, dock är han och Pernilla nära vänner.

    Så romantiskt, med ett helt filmteam i samma rum.

      Undrar hur många tagningar det blev ?

      Influencer-livet verkar så lockande… Not.

    Gäsp

      Av det lilla jag sett av deras interagerande (med varandra då) så verkar deras relation så, jag vet inte, osynkad kanske?

      Han verkar inte lyhörd och ser hur P egentligen är. Men det ÄR ju bara vad kameran visar.

      Fast jag förstår inte varför man vill visa det som kamern visar för 1/2 Sverige..

        ..hamnade fel, skulle vara egen kommentar, sorry

    OT: alltså LD och hennes meningsmotståndare ? Följer hennes maniska stories. Är själv feminist (faktsikt även vänster) men de är ju fan inte kloka. Axplock: man utövar CA om man har näsring eller Buddha-staty i vardagsrummet. Man är transfob om man inte tycker att män – som ser ut 100% som män! – kan klampa in i kvinnors omklädningsrum utan reaktioner. Man kan inte vara (kallas) blatte och vara vit samtidigt. Vita människor får inte ha åsikter för då är det ytterligare ett övergrepp. Ja det bara fortsätter. Dessa delar av vänstern får mig att seriöst överväga att rösta höger (men andra saker väger än så länge över).

      Det finns tokstollar i alla läger.

      Ungdomarna som idag är vänster och feminister verkar helt sakna hjärna – och jag säger det som någon som i flera val har röstat V och i över två decennier kallat mig för stolt feminist (är fortfarande det)! De verkar inte kunna tänka själva utan allting de läser på nätet (gärna om amerikansk politik) av personer de ser upp till anammar de blint och gapar sig sedan hesa om. Den där listan över vad som klassas som våld skrattade jag rakt ut åt… ”Att inte be om ursäkt är våld” umm girl, what?!

      Jag önskar hon skulle bemöta de motargument hon fått till att vita inte kan utsättas för rasism. Vill hon verkligen säga rakt ut att judar och romer inte möter rasism i Europa (eller hela världen egentligen)? Så nyfiken på hur hon ska förklara förintelsen utan att råka spräcka hela skallen av överansträngning…

        Vardagsrasismen är ännu värre. ”Jag som svart och transperson känner mig inte trygg” usch snälla lägg av. Du är inte svart, och du ser ju ut som en kvinna och lever med en man? Hur är du trans? Ok då är jag svinrik ”at heart” och vill bli behandlad därefter.
        Kommer ff rösta vänster pga vill inte att välfärden urholkas men den här woke 2.0-sfären får mig att kräkas.

          Alltså, nu ser hon ju faktiskt inte ut som en kvinna. Mer som ett troll.

            Varför behövde du gå på personens utseende?

          Ja Paula är väl fan whitepassing om något…? Hela den gruppen är så fruktansvärt förvirrad. Fanns även någon helt galen ett tag som kallade sig någonting med hare? Det var en transperson som fäktade åt alla håll och kanter och var gravt upprörd över att hen inte fick byta kön på momangen! Till saken hör att personen hade typ 5 olika psykdiagnoser så man kan ju förstå att vården inte bara ville bygga om underlivet utan att verkligen utreda saker och ting…

          Förlåt men man blir orolig för deras psykiska hälsa på riktigt. De sitter och tjafsar med varandra om den ena är svart eller inte. LD skriver på riktigt att den andra inte ska kalla sig svart för hon har så otydlig procent afrikansk DNA? Är detta satir, snälla säg att det är satir…

            Revolutionen äter sina egna barn, som det heter.

      Låter som rena sandlådenivån. Har avföljt alla feminister för längesen. Det är bara trams, negativitet och intriger. Tycker de förstör mycket av det som så många kvinnor behöver. Feminism är så mycket större än dessa få personer som fått alldeles för stort inflytande över något så viktigt som berör alla kvinnor på olika sätt.

      Jag är nog nånstans i mitten politiskt. I vissa frågor vänster och andra höger.

        Snart får ingen säga nånting för det är alltid nån som känner sig kränkt

        De flesta står nånstans i mitten politiskt men de som hörs mest och får mest pr av media är dessa skrikiga varelser på sociala medier. Extremister är alltid de som syns och hörs mest, de har aldrig representerat majoriteten.

          Får trösta mig med det…

        Vanliga tjejer som går till jobbet gör mycket mer för feminismen.

      De är crazy och har för mycket fritid samt tar sig själva på för stort allvar. Underhållande på ett sätt.

        Tur att de inte får sätta tonen så mycket längre för det var riktigt jobbigt där ett tag

      Är väl bra att LD sätter ner foten då tänker jag?

        Ja jo i grunden är jag nog på hennes sida. Men på riktigt, hur många stories har hon postat? I typ ett dygn nu?

          Haha har bara läst om det här inne men hur orkar ni följa med i det?? En sak att ha energi att sitta i en sandlåda och kasta på varandra men att orka stå bredvid och titta på?!?

            Det var lite fascinerande på nåt vis ?

            Att stå bredvid och titta på är som att titta på en hjärndöd dokussåpa. Det är naturligtvis dumt och man vet att man borde stänga av TV:n och läsa en bok istället, men det finns någon sorts underhållningsvärde som gör att man inte kan slita sig. Men aldrig att man skulle få för sig att vara med i den själv.

              Folk verkar ju engagerade nog för att diskutera det under varenda inlägg här?

          Hon har för mkt fritid?

      Har följt allt som LD, argtjej, vardagsrasism lagt upp och det enda jag kan tänka är VAD ÄR DET FÖR JÄKLA DAGISNIVÅ PÅ DESSA SÅ KALLADE FEMINISTER?!?! Det är på riktigt pinsamt!!! Alla har fel i detta bråk och ingen framstår som särskilt bildad! Argtjej är alldeles för överdriven och hävdar att ALLT är våld, tex att inte be om ursäkt. Vardagsrasism har väl inte gjort något fel per se då hen startade ett initiativ som sedan togs över av dagisbarn men kan någon förklara för mig på vilket sätt hen är trans? Hen ser ut som en kvinna, har ett kvinnligt namn, är tillsammans med en man och har fött 3 barn? Så jag förstår personligen inte. LD.. ja var ska man börja. Någon måste ta bort hennes telefon. Hon måste vara uppe i typ 300 stories på 2 dygn nu. Hon är fett problematiskt och har uttalat sig fel flera gånger tidigare men har noll självinsikt. Dessutom är hon fett otrevligt i sina screenshots på IG från början av chatten där samtliga andra höll en god ton och var sakliga.

      Everyone sucks here.

        Jag trodde inte det var sant när jag gick in och kollade LD:s stories och hon på riktigt sitter och spammar ner stories med skärmdumpar på kommentarsfält från de senaste 10 åren typ, en hejvild blandning och så hennes egna nutida kommentarer ovanpå! Men alltså seriöst! Vem sparar ens såntdär? Var har hon det? Varför? Och varför skaffar denna medelålders kvinna inte ett jobb och börjar göra något vettigt av sina dagar? Hon sitter alltså på Instagram i 48 h non stop och postar gamla konversationer?
        Säkerligen är de andra lika knäppa men någon har stängd profil och den andra mindes jag inte nicket på när jag skulle kolla, var för utmattad efter att ha kollat LD:s tokerier haha!

        Det sjukaste av allt är att de sitter och postar sina DNA-test för att bräcka varandra vem som är mest rasifierad.
        Där fick jag en sån skrattattack att jag tappade telefonen 🙂

        Vad har utseendet med vad man identifierar sig som att göra? Hen identifierar sig inte som kvinna. Spelar ingen roll hur hen ser ut då. Snälla respektera människans pronomen ändå.

          ”Jag ser ut, beter mig och klär mig som en (straight!) kvinna, man jag är faktiskt ickebinääär.” Och blir sur om folk säger fel. Förlåt men så jäkla larvigt.

          Jag identifierar mig som en delfin

            Jag som lyktstolpe.

            Lite sandlådenivå att folk alltid ska dra dessa jävla repliker när det handlar om icke-binära. Ni borde identifiera er som clowner istället.

          Och ld identifierar sig uppenbarligen som grek och blatte. Men nej nej, DET ska ifrågasättas?!?

            EXAKT

        LD lackar ur för att folk spridit lögner om henne som fått fäste under flera år nu. Jag hade ballat ur ännu mer om jag vore hon. Bara bra att hon ger igen med hela artillerilagret.

          Men ärligt talat: lögner som fått fäste var? Om några tokfior med för mycket fritid tror på dessa lögner, exakt vilken effekt får det? Ingen normal människa skulle bry sig. LD är rik och behöver inte oroa sig för någon sponsor som backar ur, hon skulle kunna radera Instagramappen och leva lycklig resten av livet.

            Inom vänsterkretsar. Hela spektaklet började ju för att massa människor minsann inte ville vara med i något initiativ för att LD var det och spred massa skit om att hon är rasistisk osv. Hon lever ju på sin aktivism, klart hon måste försvara sig.

              LD lever inte på sin aktivism! Hon är förmögen och behöver inte tjäna pengar eftersom hon fick mycket pengar av sin man när han och hans bröder sålde ett företag för typ en miljard.

            Forts: Och grejen är ju att även om hon rent ekonomiskt skulle klara sig kanske hon VILL hålla på med det hon gör.

        Verkligen! När LD ifrågasatte att Paula var svart skrev hon att det var ”bland det mest rasistiska jag varit med om”. Så pinsamma båda två.

      De lägger upp sina DNA-test! Mest rasifierad vinner! Det är väl ändå nytt rekord i knas-woke!

        Alltså ???

        LD behöver en sysselsättning. Det är orimligt att engagera sig sådär. Snudd på vansinnigt.

          Ja hon behöver ett jobb att gå till så hon får lite inblick i det riktiga livet, som pågår utanför sociala medier.

        Hur f-n ORKAR dom, alla inblandade? Herrejävlagud, skaffa ett jobb och släpp telefonerna. Hjärnblödning.

    Vilken bostadskarriär han gjort! Från inneboende ute på landet till värsta helt nya villan på Lidingö. Samt två hus i Spanien.

      Det är ju inte han som äger dem.

        Nej, men får njuta av lyxen utan att bidra ekonomiskt. Väldigt väldigt stor skillnad på boendesituationen.

          hur vet du att han inte bidrar ekonomiskt?

          Vad vet Du om vad han bidrar med eller inte?

          Mår du bättre nu när du har försökt trycka till en annan människa?
          Sorgligt om så är fallet.

        Du fattade va Lotta menade, sluta mästra o försöka rätta andra. Så tröttsamt, Pluto. Så tröttsamt.

          Nej vad menade Lotta?

      Försöker du insinuera något nu?
      Varför inte vara glad för Pernilla och honom?
      Förstå att få träffa sin kärlek den tiden j livet. Det ger mig hopp

      Hoppas Pernilla har vett att skriva ett äktenskapsförord.

        Hoppas inte. Då blir det kul att läsa om hennes situation om några år när allt brakat samman.

          Vad är felet med dig?

      Vilket fint sätt att säga att han är en gold digger på.
      Måste man ha exakt lika mkt kapital, boenden, jobb, barn osv som den man blir kär i? Vad är egentligen problemet. Jag har varit tillsammans med killar som har ordentligt med pengar men även de som tjänar bra mkt mindre än mig.

        Jag har inte sagt något om golddigger. Det var du som gjorde det. Dessutom pratar vi om ett par som ska gifta sig. Jag tror inte du var gift med alla killar du varit tillsammans med. Jag tror inte heller att de alla var närmare 60 än 50. Vid den åldern har de allra flesta åtminstone ett förstahandskontrakt på en lägenhet.

          Lotta, tycker du ska sluta kräkas ur dig saker som du inte har en aning om. Du har missat en hel del här. Det blir bara löjligt när du tror att du vet.

            Och jag tycker du skall sluta hacka på ngn för att hon har sin åsikt om det hela. Du har heller knappast nån aning om vad ”Lotta” möjligen vet eller inte vet.

        Efter att först ha tyckt att Pernilla var en ganska medioker sångerska och fd melloartist har man ju fått lära känna henne mer på senare tid och ffa historien med Emilio och hur hon har tagit hand om barn och jobbat på gig på köpcenter osv genom åren. Och ofta inte blivit helt sjysst behandlad av sina barn i Wahlgrens Värld. Jag måste erkänna att jag också har tänkt att gu’ hoppas han inte är en golddigger eller typ mest är intresserad av henne pga hon nu är så känd och det går så bra för henne med egna shower och hus i spanien och på lidingö osv. Vi får väl se hur det går, hon verkar ha mkt mer skinn på näsan än när hon var ung (gäller väl oss alla kanske!). han har väl haft några jobb som snus-återförsäljare, äldre manlig modell osv men inte direkt nån karriär vad jag förstår men det är bara från medier/Wahlgrens värld…

      Hahahaha avundsjukan i sin renaste form!

    Typ 2% av Sveriges befolkning har gillat inlägget bara på IG. Bra för kommande avsnitt av WV. Där får man nog se hela grejen. Kanske tom planering av det hela ??

    It’s a beautiful night, we’re looking for something dumb to do
    Hey baby, I think I wanna marry you

    Brukar bli så att man flyttar in hos den som har bäst boende. Oavsett om man är kändis eller inte.

      Tänker på tapeterna med palmer ?

        Och?
        Tycker de är snygga, passar rummet.
        Tror inte han bryr sig om tapeterna i ett rum.

        Så bitter du låter! ?

        Men vad vet du om hans smak vad gäller tapeter. Skvaller kan vara ganska kul men då ska det helst vara (och brukar vara) en uns sanning i det. Annars blir det bara fånigt.

          En del här har ingen humor och biter ifrån värre änn i en ormgrop. Larv!! ?

            Ja, det var värst, är PW en helig ko härinne tro? Lustigt med tanke på all galla som annars spys ut över My, AB, LD och allt vad de heter, men oj, här var det tydligen minerad mark att uttrycka sin åsikt el för den delen skämta om psykedeliska tapeter!?

    Är det bara jag som tycker att exponeringen av Pernilla och hennes familj är för mycket? Ska de ha kamerateamet med sig på bröllopsnatten också?

      Jag önskar att Camillas nyårslöfte är ett Wahlgren/Ingrosso-fritt Bloggbevakning 1023.

        Vore trevligt att vara fredad någonstans

      Det är väl bara att scrolla och inte läsa?

        Ja här är det ju enkelt att scrolla och man kan blocka allt som har med familjen att göra på IG. Men svårt att scrolla bort dem från skyltfönster och reklamkampanjer på stan.

          Nej då måste man ju förstås stanna och titta ett par timmar.

      +1?

        -1

    Hur är det med Charlotte Perelli? Ngt grattis från henne?? ?

      Nej undrar vad som hände där.

        Tror de är osams pga Charlottes ex, en Ingrosso som inte får träffa sina barn för Perelli. Varför? Ingen aning?

          Precis. Och nu har hela familjen flugit till huset i Spanien, trots att hon dagen innan raljerade över hur härligt, underbart bla bla bla, det är att vara i Åre. De brukar väl inte fira nyår i Spanien?

            Gud vad härligt det är med skvaller(kärringar). ?

            Får man inte gilla både Åre och Marabella?

              Marabella ser jag nu att jag skrev. Haha! Trolltider ?

            Va, hahahaha. Även om dom skulle ha firat nyår 20 gånger i Åre så får dom väl fira någon annanstans det 21 året? Dom brukar ganska ofta dela sina ledigheter mellan Åre och Spanien.

          Inte får träffa sina barn? Dom är ju typ vuxna och kan bestämma själva?

        Lyssna på podden under ytan. Pernilla tyckte nog det var dåligt gjort o därför ovänner

      Nej, bara från hennes man.

        Tänk att Perelli var en sån surf****! ?

          Du, hon är en långt mycket mindre ”surf****” än vad PW kan vara, enligt min uppfattning, innan WV och bakom kulisserna var hon inte direkt nån solstråle att ha att göra med då. Tycker Perelli verkar skärpt med ganska hyfsad integritet ändå och kan intyga hon är empatisk mot medmänniskor, utan att vara beräknande eller för att det ger klirr i kassan, dessutom.

            Perrelli är en riktig bitter*****! PW har iaf gjort allt för att barnen ska ha bra kontakt med papporna trots allt hon gått igenom. Perrelli har vänt barnen mot pappan. föräldraalienation !

              Fast har du hela bakgrunden?

    My ska fira nyår i Dubai med närmaste vännerna. Dr Alban har spelning i Dubai och verkar ha flugit ner hela familjen ink ex frun. Inga billiga biljetter till den galan:

    https://www.burj-bigart.com/en/564-1222-the-theater-dubai

    Kommer de skaffa barn tillsammans? ?

      Som 55+’are? Skulle inte satsa jättehögt på det nej…

        ???

        Säg inte det, kanske gör en ”Hollywood graviditet”, med surrogatmamma och sänder allt på WV..plus gör reklam för surrogatkliniken så får de barnet gratis. Skulle ärligt talat inte bli förvånad faktiskt.

          Sätt inte griller i huvudet på dem nu.

            ??

      Haha varför skulle de? Har väldigt svårt att tro att Pernilla fortfarande kan få barn och Christian känner sig nog också klar på den fronten.

      Det var en korkad fråga.

    Får rysningar och rödflagg av den mannen… Jag hoppas att jag har fel, har själv ha blivit totalt lovebombad och manipulerad och en narcissist. Önskar ingen den upplevelsen.

      Instämmer.

      Varför?

        Skrev en kommentar tidigare som nu är borttagen…men ”rödflagg”som ”Mina” skriver, pga tidigare meriter, samt kan inte behålla ett jobb och fler saker som tydligen inte lämpade sig att skriva här.. Nu snabb inflytt & giftermål med ngn som har pengar. Vad behöver man mer för att inte se varningsflaggorna?

          Dom har varit ett par i 1,5 år, är det snabb inflyttning och förlovning? Då finns det i så fall måååånga narcissister där ute

      *AV en narcissist

      Samma här. Önskar Pernilla all välgång och lycka men han den där är…låt oss vara vänliga och säga att han inte spelar i samma liga helt enkelt. Hon verkar ju också sjukt obekväm runt honom i WV. Och jag förstår henne. Om man har lyckats tjäna pengar och uppfostra fyra barn vem vill ha en nobody som berättar hur man ska hantera ditt och datt.

        En nobody? För att han inte är kändis? Hennes 4 barn är by the way inte ett dugg uppfostrade.
        Och att Pernilla får hjälp med ditt och datt, ska hon nog vara riktigt glad för. Alla i hennes närhet hjälper ju till för att Pernillas vardag ska fungera.

    Alexandra Nilsson är också förlovad ?

      Det har hon varit ett bra tag… ?

        Jaha, haha. Jag var sååå sist på den bollen alltså ?

      Alexandra Nilsson blev friad till i början av året. Väl?!

    På stories kan man se fasadäsen. ?

    Jag undrar hur länge Bauer kommer att orka? Han verkar slå knut på sig själv för att hjälpa henne med allehanda vardagssysslor, flytten (projektledare) m.m. Har P någonsin hjälpt honom med något eller ställt upp för honom? Jag gissar inte, annars hade de väl visat lite av det på tv? Det är bara i linje med P:s tidigare liv, där hon behövde hjälp från sina vänner med allting. Nu får han visserligen belöningen med fint boende, men räcker det? Man behöver inte bara kärlek utan respekt i en relation.

      I Bianca senaste vlogg skämtar P när hon svarar på frågan ”var har du hittat pojkvännen”? -”Jag har köpt honom”! Bauer ser inte så glad ut just då.

    Sluta fiska läsare. Så tröttsamt beteende.

    Det här är enbart för att fiska nya följare! Pernilla och och hennes kille är nobodys. Det känns att Camilla fiskar säkert……

      Nja att påstå att Pernilla o Co är nobody’s är väl fel ändå. 99% av alla i Sverige vet vilka dom är o vet man inte det så har man nog sovit under en sten sen födseln.
      Kämpa Roger

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.