Pontus Rasmusson-videon på Tiktok

Det cirkulerar en video på Tiktok om Pontus Rasmusson och någonting som skulle ha inträffat på nyårsafton.
Cluee News benar ut oklarheterna för oss och har även fått en kommentar från Pontus.
Tydligen ska Pontus familj ha fått sin brevlåda söndersprängd på nyårsnatten, och efter det ska Pontus – enligt vissa följare – ha gått runt och filmat i området för att få veta vem som gjort det.
Detta ska ha upprört grannarna och i klippet ser man hur folk söker upp Pontus föräldrar för att konfrontera dem, vilket gör Pontus föräldrar – framför allt mamma Carina – upprörd.

Vandaliseringen av brevlådan ska vara polisanmält. 

92 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Den enda sympatin jag kan känna med honom; hans föräldrar verkar inte kloka..

      Ja hennes hotfulla uppträdande är inte trevligt. Så där löser man inte problem… grannen verkar vara lika störd. Två fel gör inte ett rätt.

        Inte ok!

          Ett urbota beteende tenderar att väcka andras inskränkthet och tvärtom.

        Tycker ändå det är helt okej att knuffa ut nån som sliter upp ens ytterdörr.

          Är det Pontus med familj som är personerna som är utanför huset, och knackat på hos grannen (grannen är personen i orange tröja)?

            Nej som jag förstår det är det Pontus familj som bor i huset.

              Men om Pontus med familj bor i huset, varför står han då utanför huset iklädd ytterjacka och ser ut att försöka dra med sig kvinnan, som står och drar i dörren till huset, bort därifrån? Jag får inte riktigt ihop vilka som är vilka ?

                Han verkar ju stå ute och prata med resten av grannarna, som sedan drar med sig kvinnan därifrån. Är väl mamman och pappan inne i huset.

        Om någon skulle försöka slita upp min ytterdörr kan du ge dig fan på att även jag skulle skrika som en hysterisk höna. Man må tycka vad man vill om familjens agerande i övrigt men shejma inte en kvinna som är förbannad för att någon försöker ta sig in i hennes hus.

          shejma? den stavningen var ny xD

            Välkommen till försvenskning av engelska ord ?

          Att vara förbannad är en sak, att uttrycka det som kvinnan för i filmen är något helt annat. Hon framstår inte direkt som balanserad.

            Hon kanske var rädd? Vet inte om jag själv skulle vara så vokabulärt välgenomtänkt om jag var det.

    Jag tycker att grannen beter sig väldigt obehagligt och hon verkar berusad (utifrån vad man kan se på videon). Jag hade blivit jätte rädd om någon stod och slet upp min dörr. Man kan tycka vad man vill om Pontus, men det här är inte okej!

      Man undrar ju lite vad de hällt ut i vattnet där nere i Växjö. Skämt åsido, grannen verkar inte supertrevlig heller men å andra sidan skulle man också vilja ha kontext kring när detta utspelade sig och hur familjen Ramsmusson påverkat grannskapet i övrigt. Det är inte okej med våld men jag skulle också kunna lacka ur om en familj började gå runt och filma oss andra i kvarteret och ringde på hos mig i jakt på en okänd brevlåde-vandal. Och den Rasmussonska logiken att det är en granne som gjort det, vad grundar sig den i? Hans adress är ju offentlig.

        Ah, nu förstår jag vem som är vem i videon så stryk allt förutom första meningen ⤴️?

          De bor inte i Växjö 😀 Ingelstad är en håla 25 min från Växjö

            Typ samma sak? Haha

              Och dricksvattnet kommer nog sannolikt från samma källa. ?

    Ja jag avskyr honom och hans päron (i den grad man kan göra det utan att känna dem förstås) men grannarna verkar rätt galna och man får ge Pontus att han är kolugn i en jättemärklig, hetsig situation

      Jag tänker på hur vissa människor kan eskalera en situation något så fruktansvärt och när den andra personen bryter ihop blir helt lugn o typ spelar in det som händer.
      Min syster hade en sån man tidigare.
      Jag gjorde allt för att hålla mig undan och kunde se hur obehagligt allt blev.
      Om han har gått runt i filmat samt säkert sagt en del saker känner jag inte att han är helt oskyldig även om grannen inte borde agera sådär Skulle inte ha sagt det om han inte uppvisat ytterst klanderfritt beteende innan. Något är sjukt i soppan och vi vet ju hur hans familj betett sig innan.

    Men snälla nån… har inget till övers för Pontus och hans familj. Men är allmänt less på folks hjärndöda beteende (oavsett om det är ”roligt” att spränga nåns brevlåda är inte roligt för dem som äger brevlådan. Spräng era egna brevlådor istället liksom…) fyrverkerier osv ska inte få köpas av vanligt folk. På nyårsafton sprängde nått gäng av fyrverkerier i en gångtunnel utanför där vi bor. Visst, det var ingen där förutom dem. Men ändå så totalt hjärndött och onödigt. Hoppades nästan på att de skulle skadat sig, faktiskt.

    Pontus har aldrig förgripit sig på barn. Avsikten har inte varit att grooma något barn. Endå betraktas han som förövare och ska dö, enligt pöbeln? Sverige blir bara mer extremt och sjukare.

      Hur vet du vad han gjort/tänkt och inte?
      OM avsikten varit att grooma, tror du han hade berättat det då?

      Oavsett vad han har för tankar så är hans beteende inte okej. Nej, han ska inte dö, men han ska absolut inte fortsätta som han gjort.
      Han säger och gör väldigt opassande saker med tanke på att han vänder sig till barn.

      Vad vet du om hans avsikter?

        Undrar faktiskt det samma om vad du tror dig veta?

          Kanske är han själv som är inne här och kommenterar? ?

            Har du högaffel också?
            Pontus är under granskning och han är helt klart klandervärd. Hela hans affärsidé går ut på att tjäna massor med pengar på barn. Han har inget eget material utan de mesta är plagiat. Hans YT där hans följare skickar in sina hemligheter får det att vända sig i magen på mig. Vem kommer på att göra så? Man kan undra hur han tänkte när han gick ut och påstod att han är född 2004. Hans uttalande i lilla aktuellt om att hans fans kan växa upp och då kan det bli något är inte likställt med att han groomar barn.
            Idioti och pöbelmentalitet är inte ett dugg bättre än det Pontus Rasmusson pysslar med.

      Ingen har sagt att han förgripit sig… däremot är hans beteende obehagligt och har du hört talas om grooming?

      Dessutom har ingen sagt att han ska dö. Sluta överdriv.

      Är det Pontus mån tro?

        Pontus mamma ?

        De flesta av oss har inte ett litet troll boende i sig som plockar fram högaffeln så fort de vittrar blod. Majoriteten förhåller sig till fakta och låter processen ha sin gång. Pontus är körd på sociala media. Att spekulera i att nyanserade kommentarer kommer från Pontus och familj är så jäkla löjligt.

          Du är definitivt Pontus ? Finns ingen annan som skulle go out of their way för att försvara ett äckel som get sig på små barn & lurar välgörenhetsorganisationer.

            Sök hjälp. Du är inte normal nånstans.

      Hur vet du det? vi vet aldrig vad någon har gjort eller inte

      Och det vet du hur?

    Har ingen aning om vad som hänt bortsett från det som står, men hade blivit vansinnig om en granne gick och ryckte i vår dörr sådär efter att jag stängt den. Mitt hem min borg – oavsett om problemet är löst eller inte.

    ”Pontus Rasmusson och hans familjs brevlåda sprängdes på nyårsafton”? Det är bara första meningen i en radda med syftningsfel, förvirrande ordföljder och galenskap… Vem är skribenten bakom Cluee News egentligen, är det ett barn eller Pontus själv? Allt känns väldigt trasigt och sorgligt i hans liv!

      Han har säkert sprängt den själv för att få sympati

      Kan ju lika gärna vara han själv som sprängt den. ”Skapar lite content bara”

      Jag trodde också det var skrivet av Pontus själv eftersom språket var så erbarmeligt dåligt. Vem i hela friden är Clue News?

        En ”cool kille” från youtube.

        Erbarmlig.

      ”Polisanmälan har gjorts för att bestraffa gärningspersonen” va

      Ja vadå, dom sprängde honom och brevlådan. Glasklart.

    Tycka vad man vill om Pontus och hans mycket skumma föräldrar men grannen betedde sig absolut sämst här. Man rycker inte upp någons dörr och jag förstår om Pontus mamma blev upprörd här. Det var långt över gränsen!

      Att filma andras barn, är det okej? Med tanke på Pontus historia så skulle jag inte vilja att han filmade min unge, vem vet vad han gör med filmerna sen. Nej det är heller inte okej att spränga andras brevlådor eller ägodelar för den delen.

        Nej skrev jag att det var okej?

      Ja man vet ju i alla fall vilket grannskap man inte vill flytta in i.

    In med Robert Aschberg ?

      Haha, jag älskar honom!!!

    Är inte grannen arg för att de filmar folk i området eller? Det kanske man skulle bli vare sig man var nykter el ej om man visste att den som filmar ev kommer att lägga ut på sina socialamedier som har många följare samt är väldigt påpassad just nu.

      Jovisst men det måste väl ändå finnas en gräns för hur man beter sig själv också.

      Tänk att bo i närheten av honom. Speciellt om man har barn.

      Jättekul.

    Pontus är felande, hans föräldrar likaså vad det verkar. Men att spränga brevlådor och stå ett gäng utanför någons hem och slita i en dörr är ju inte heller okej. Bortsett allt skulle jag nog också vara ”vansinnig” och rädd faktiskt om någon var på väg in i mitt hus.

    Vem är det som lagt upp filmen på nätet?

    Bor han fortfarande hemma som 23 åring?

      Han fyller 25 om ett halvår. Och vem ska då försörja föräldrarna menar du? ?

      Är ju dock inte jätteovanligt att man bor hemma i den åldern. Tror jag var runt 23-24 när jag flyttade hemifrån, samma med mina syskon och vänner. Dock levde jag inte sådär isolerat med mina föräldrar och jag ville såklart flytta och börja ett eget liv, vilket inte han verkar vara beredd på.

        Utanför tullarna är det extremt ovanligt att man bor hemma som vuxen. Det är liksom 100%-ig garanti på att något inte står rätt till – som i detta fallet…

      Jag förstår inte riktigt att folk är så chockade över detta? Det är lägenhetsbrist över stora delar av landet, vi har en energikris och inflation som gör el och mat svindyrt, vem fan skulle ha råd att flytta hemifrån nu?
      Pontus har iofs tjänat mycket pengar innan, men folk säger ju ”herregud en 23åring som bor hemma??” som om det vore helt unheard of och att alla borde ha flyttat hemifrån långt innan dess?

    Dags för familjen Weirdo att flytta!
    ?? ????

    Bortsett vad som har hänt här så bevisar klippet hur galen Pontus R:s mamma verkligen är, knappt normalt att en vuxen kvinna som är sund och behärskad agerar sådär o skriker fit*ta till en granne.

    Lite dags för klanen Rasmusson att backa lite, o sen om ett par veckor lär vi se dom i en dokumentär på SVT – ”Kan klanen Rasmusson förlåta oss”

      Sprängning av brevlåda är nog inget för SVT. Eftersom ska du vara med i P3 Guld så ska du helst sprängt en port!!!! + Några skjutningar.

        Så Margåå har sprängt portar o varit inblandad i skjutningar menar du?

          Ha ha, näää. Tänkte mest vad som krävs för SVT o SR.

          Nej, personen syftar på rapparen Yasin som fick priser i P3 guld trots allt som omgärdad honom just då. Han satt häktad just när han blev tilldelad priset om jag inte missminner mig. Går att googla sig till.

      Det framstod väldigt, väldigt tydligt i granskningen av Pontus som podcasten Blenda gjorde: hans föräldrar, i synnerhet hans mamma är inte klok på en fläck. Extremt obehaglig människa.

    Han hade ju inte behövt filma för att gå runt bland grannarna och försöka hitta gärningsmannen/-kvinnan (som om den personen då direkt skulle erkänna?), så förstår om grannarna lackade.

    Man undrar ju också vad gaphalsen menar med att skrika ”angivare” och ”du anger oss istället”

    Är videon borttagen? Kan inte se, vilket konto är det?

      Den ligger ute på TikTok, sök bara på #pontus rasmusson

    Skriv ett inlägg om Elisabeth Höglunds blogginlägg. Blir kräkfärdig ?

      Det var det sjukaste jag har läst på länge! Fy fan alltså! ?

      Ja tack gärna. Trodde vi hade kommit längre.

      Inlägg kommer.

        Är det inte ungefär som att bli upprörd över att påven är katolik? Elisabeth tillhör en generation som fick lära sig ett helt annat synsätt än det vi har idag. Är det rimligt att bli upprörd över att hon tycker det hon tycker? Det känns lite som att slå in en öppen dörr.

          Vet många äldre som absolut inte tycker som hon så nej, ålder/uppväxt är fasen ingen ursäkt!

          Varför skulle inte en 80+ hålla sig uppdaterad, hon skriver ju dessutom jämt hur pensionärer är duktiga och hänger med i tiden i sina krönikor.

            Jag sa inte att hon inte är uppdaterad, hon vet såklart vad man anser nuförtiden men hon har valt att ha kvar sitt gamla synsätt hon växte upp med.
            Det vore betydligt mer upprörande om en ung människa propagerade som hon gör.

              Jag håller inte med. Säger du samma om Trump och Putin?

                På vilket sätt har de behållit synsätt som var vanliga när de var unga?

                  Varför ska beteenden och åsikter ursäktas för att de tyckt så sen de var unga?

                    Jag ursäktar inte Elisabeth. Jag säger bara att det känns inte som någon wow-effekt att läsa att hon har de åsikterna.

            Äldre människor är inte kloka nånstans.

      Fast är inte Jennys text också väldigt bajsnödig? Liksom 30 år senare måste hon skriva värsta snyftdramat om att hon blev full och nästan våldtagen. Såklart för att ”hjälpa andra i samma situation”. Jag är också kvinna och jag har också blivit utsatt men att älta en händelse efter massor av år, hur orkar någon hålla på?

      På vilket sätt tycker du att hon inte har rätt?

        Hamnade fel.

    Lås in föräldrarna inklusive Pontus och kasta nycklarna dit ingen kan hitta dom. ?

    Pontus, om du läser det här: flytta hemifrån. Nu.

    I denna video är det ju helt klart grannen som är tokig. Hon sliter upp dörren, och när dem som bor i huset håller emot blir det en dragkamp om dörren, vem fan gör så? jävla galning.

    Men gud sluta länka in skit från cluee? Det går för fan knappt att begripa vad som skrivs, så illa formulerat är det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.