Bianca Ingrossos storslagna fest

Bianca Ingrosso slog sina storslagna påsar ihop och arrangerade en kombinerad födelsedags/nyårsfest i helgen.
Det började med en middag på Laroy, och avslutades med en galen fest i Biancas nya lägenhet där det inom kort ska dras igång med renoveringar.
Jag undrar mest vad grannarna tyckte om att Bianca förvandlade sin lägenhet till en galen nattklubb. Förhoppningsvis hade allt detta kommunicerats och klarerats på förhand, för annars finns risken att det kanske bli lite spänt nästa gång hon träffar på dem i trappan. 🙂
Vem vet, de kanske till och med var bjudna?
Det verkar vara ett vinnande koncept för att blidka grannar när det vankas fest.
Bianca hade ett helt gäng festfixare, jag betvivlar att de INTE snackat med grannarna.  ?

Här är lite fler inlägg från festen:

174 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Det är inte ovanligt att ha fest på nyår. Vad som kan anses godtagbart beträffande lägenhetsstörningar beror dels på att festen hölls på en lördag, dels på att den hölls på en nyårsafton. Toleransen är högre då.

      Japp, men ljudnivån där skulle nog inte anses OK ens på nyårsafton. Alldeles oavsett så visar man rätt tydligt att man skiter i sina grannar och bara bryr sig om sig själv. Så oväntat.

        Eller hur, skillnad på fest och nattklubb. Nyårsfest hade jag inte haft problem med. Att minst 50 Pers hoppat på det där sättet i timmar i ett sekelskifteshus där typ allt hörs, eh nej. Knappast som att den festen slutade före kl3

        men vad vet du om ljudnivån? Bianca bor högst upp och har därför enbart folk under sig, dessutom bor hon på ett hörn och har därför färre runt sig efter lägenheten sträcker sig så långt att går in i näta byggnad. vad vet du om hur bra isolerat golv eller väggar hon har?

          Sekelskifteshus på Östermalm har vissa grundläggande liknelser.

          Märks att du inte bor i ett sekelskifteshus. Någon kan borra i ett grannhus i kvarteret och alla hör det. Stegljud hörs lätt igenom så när boskapen dansar så låter det ordentligt, faktiskt som ett gäng kossor som hoppar.

            gud vad du överdriver

              ?

              Du kan ju uppenbarligen inte ha bott i ett sekelskifteshus.
              På Östermalm är det hemskt noga med att bevara ursprunget, så grundläggande saker är inte omgjorda. Finns knappt något ljuddämpande i den där våningen, alldeles självklart att grannarna i huset och grannhuset blev störda.

                Det är lyhört i sekelskiftshus så ja, såklart grannarna (om de var hemma, många med mkt pengar reser bort över jul/nyårshelgen) hörde av den där festen rätt rejält. Men de hade okejat det och de flesta som bor i lägenhet är ok med en rejäl fest i huset vid enstaka tillfällen som t ex nyår eller att någon fyller jämt, det folk brukar störa sig på är när det är fest varje helg.

                  Du har vissa tider du måste ta hänsyn till efter den tiden ska det vara tyst. I vårat hus tex bor det både barnfamiljer och ett par i 90års åldern. Är det ok tycker du att dom ska behöva vara vakna för att ett gäng snorungar har bestämt sig för att ha fest?

                    Aa det finns faktiskt vi som tycker det.. även om sånna som du har svårt o förstå det. Eftersom ni tycker att ”snorungarna” är själviska medan vi tycker att det är gnällspikar som bara vill hålla sig till reglerna och aldrig ha överseende med hög ljudnivå en gång om året för någon annans skull. Sä ironiskt

          Ljud färdas nästan bäst nedåt i lägenhetshus. Bodde högst upp- hörde aldrig mina grannar.
          Bor nu längst ner- hör grannar.

            haha. Jag kommer ihag nar jag flyttade in hogst upp i ett hus och bara ”Gud va bra, sjukt bra isolerat hus grannarna hors inte alls!”, sen flyttade jag ner ett par vaningar i samma hus och insag att jag bara varit naiv och tyckte eventuellt lite synd om grannarna som bott under mig som fatt lyssna pa en diger blandning av reggaeton, hardrock, salsa och metal pa hog volym (dock aldrig efter kl 22).

          Är ganska säker på att det finns regler även för Bianca i ett flerfamiljshus.

        Nu vet ju varken du eller jag vilken typ av protokoll ang. fest som BRF:en har eller huruvida hon har följt det. Vad som kan sägas är att grannars tålamod är större på dagar som nyårsafton. Några enstaka gånger om året klarar alla med lite förvarning. Annars bör man nog kolla upp ”grannfria boenden”.

        Även grannarna var inbjudna så hon sket inte i dom.

          Det tillhör kutym att bjuda in grannar när man har fest. Men man förväntar sig inte att de ska dyka upp. Dock kan man bara för den saken skull inte bära sig åt hur som helst.

          Kul om Bianca blir vräkt innan hon ens flyttat in. Det ligger nog i farans riktning efter den där tillställningen.

      Alltså, nej. Du får inte störa dina grannar någonsin under dygnet men vissa ljud kan vara accepterat mellan 07-22. Jag personligen har lite mer tolerans på helger och högtider men jag vill ändå kunna sova i lugn och ro. Här kan man tex skrika och dunka musik till 01-03 ibland och det är inte alls okej.

        Jo man får göra hur mycket väsen man vill i sin lägenhet förutom just efter 22 på kvällen? Är man inte okej med att höra sina grannar ska man inte bo i lägenhet.

          Hur mycket väsen man vill? Inte sant. Du får låta så länge inte grannar STÖRS, dvs om du spelar trumpet eller trummor i din lägenhet kl 18 en fredag så kan det störa grannar oavsett dag.

          Nej, du får inte göra hur mycket väsen du vill bara för att klockan är 14.00 tex. Det är en myt. Det är inte så att du får hoppa i golvet och banka på rutorna och dunka musik på 100 decibel vare sig 14.00 eller 23.00

          Nej, det får man inte och tror du inte på det tycker jag att du ska kontrollera den bostadrättsliga lagstiftningen. Du gör ju bort dig när du uttalar dig om saker du uppenbart inte vet något om.

          Haha nej man får absolut inte göra hur mycket väsen man vill innan 22. Man får inte STÖRA sina grannar och man ska givetvis visa respekt oavsett tid. Har själv en granne som spelar sjuukt hög musik med dånande bas som gör att golvet skakar, i princip varje dag. Vi håller på att bli galna då han inte lyssnar trots att både vi och styrelsen sagt åt honom. Man går och känner konstant stress i sitt eget hem.

            Störningsjouren ?

          Trodde den myten var död numera. Men, precis som andra har skrivit: det stämmer inte. Du får alltså inte störa dina grannar någon gång på dygnet. Sedan är det såklart relativt vad som kan anses vara störande osv.

      Det är skillnad på fest och fest. Även på nyårsafton behöver man visa viss respekt. Att förvanlda lägenheten till en nattklubb är inte inom ramen för normalt.

      Fast det finns faktiskt folk som börjar jobba emellan kl 06,00-08,00 den 1 januari. Och även dessa människor behöver kunna sova under natten för att orka upp och jobba nästa dag. Bara för att du är ledig och kan festa hela natten, så finns det yrken som måste ha öppet även den 1 januari, eller öppet dygnet runt (tex sjukvården som tar hand om alla som skadar sig under nyårsnatten)

    Oftast är det inte så många lägenheter i husen på Östermalm där det finns. jättelägenheter. Förhoppningsvis var några bortresta och det är väl självklart att hon kontaktade grannarna innan festen.

    Äntligen lite väl använda pengar! (Istället för shopping shopping shopping.) Hoppas alla hade kul, och i synnerhet Bianca. Generös verkar hon vara – bra egenskap.

    ”Bianca Ingrosso slog sina storslagna påsar ihop” ???
    Slå sina påsar ihop = gifta sig eller flytta ihop.

      Precis. Man slår sina påsar ihop med någon annan, inte på egen hand.

      Födelsedag (påse 1) och Nyår (påse 2) Funkar hur bra som helst! ?

        Nej. Det är inte så man använder uttrycket.

          Men det funkar ju! ?

            Nej, det gör det inte. Som flera redan påpekat: det är inte så uttrycket används, det är inte vad det betyder. Jag tror du tänker på att ”slå två flugor i en smäll”. Det funkar. Fluga 1: födelsedag. Fluga 2: nyår.

    Då gjorde hon entrén a la Bianca , innan ens hunnit flytta in!
    Sen kommer ju hon med sina ouppför uppfostrade hundar bo där, stackars grannar.
    Måste hon omrenovera om igen lägenhet må tro
    Haha…

      Stäng igen vinflaskan nu.

    En sak er ljudet men jag har tänkt mest på brandsäkerhet.Inget att leka med och man måste verkligen följa reglerna.Men hon hade säkert brandvakt på plats ??.

      Dig vill man ju verkligen bjuda på fest! ?

      Jesus

    Har Bianca ens grannar i det nya huset? Det är ju inte helt ovanligt att våningar på Östermalm görs om till kontorsyta så hon kanske inte har stört någon. Eller så kanske hon betalade hotellvistelser för grannarna ? Jag har inte koll på vad Biancas nya adress är så jag kan inte kolla upp eventuella grannar.

      Tror du Bianca bor i en smygkontoriserad brf? ????
      Kämpa på.

        Va? Det är ingenting som bostadsrättsföreningar gör i hemlighet?

          Swosh! Så du tror på riktigt att det är brfen som bestämmer om det ska vara lgh eller kontor? ???

            Va? Ja? ?

              ????????

                Självklart bestämmer bostadsrättsföreningen om de vill göra om en lägenhet till kontor och hyra ut, det är varken olagligt eller ovanligt. Jag kan tänka mig att Bianca är en person som faktiskt uppskattar att inte ha huset fullt av grannar men det är ju givetvis bara en spekulation. Du verkar inte ha alla hästar hemma, så vi kan lämna det där ?

                  Personen som anklagar ngn som uppenbarligen fått problem med autokorrekt för att ha druckit på morgonen och nu skriver detta känns inte som någon som det ens går att ha en dialog med.

                  Ursäkta men du är verkligen korkad. Vad en fastighet får användas som anges i detaljplanen och regleras i plan och bygglagen. Dags att byta ut vinpavan mot skolbänken.

                    Det är väl inte ”korkat”, det är väl ganska komplexa regler. Brf:en kan fatta beslut om att göra om bostadslägenheter till lokaler. I de flesta fall krävs någon form av ansökan, absolut. Men det är inte ens alla områden som omfattas av detaljplan och när det finns en detaljplan så är det inte heller säkert att den är så specifik att det hindrar att man gör lokal. Så i praktiken är det många gånger bara en formalitet och man får ett ok på ett papper…

                      Sluta killgissa och läs på om fastighetsbildning. Blir helt mörkrädd över hur låg kunskapsnivån verkar vara och att folk med noll koll dessutom tjafsar om saker de har noll och ingen kunskap om.

                      Anonhm 11:11: Ja man blir ju helt mörkrädd att gemene man inte kan utantill hur man går tillväga om man ska ombilda en bostadslägenhet till en lokal!!! ALLMÄNBILDNING!!!

                      Fast skämt åsido Anonym 11:11, du skriver som att det är omöjligt. Vad är det för info du menar att jag saknar? Man fattar ett stämmobeslut och man ansöker om bygglov. Ser inte vad problemet är? Om ombildandet skulle strida mot exempelvis detaljplan så får man avslag.

                      11:45 – lägg ner bara orka med så obildade människor som du. Varför ens ansöka om något som aldrig kommer att hända?

                      Va? Haha trollar du? I Stockholm är detta inte ens ovanligt. Särskilt inte åt andra hållet – dvs att exempelvis lokal eller råvind omvandlas till bostad. Jag har själv suttit i flera styrelser och jag är jurist och har en vän som pluggade samtidigt som jag som tom jobbar på Boverket.

                      12:35 – nu är det du som trollar. Brännvinsjurist möjligen. Att konvertera en gammal råvind till lägenheter i en fastighet för bostadsändamål är en helt annan fråga. Går utmärkt så länge förrådsutrymmen kan säkras i huset i övrigt. Att omvandla en smygkontoriserad lokal tillbaka till en bostad i ett bostadshus är heller inte fel. Men att tro att en brf kan omvandla en lägenhet till en kontorslokal det är bara korkat.
                      Jag hoppas verkligen inte att du har en jur kand för då är det skrämmande låg kunskapsnivå på dem som tagit examen utan att du bara är en självutnämnd expert som råkar fuska lite i ämnet.

                      Det du inte verkar vilja fatta är att det är skillnad på att någonting går rent juridiskt, dvs att möjligheten och processen finns, och att det i praktiken ”typ aldrig beviljas”. Det GÅR. Det finns ingen lagregel som hindrar det. Eller länka den till mig i så fall. Nä, just det. Tönt.

                      Dessutom heter det inte ”jur kand” längre och har inte hetat så på många år. Så vem har låg nivå? Du har ju inte ens koll på vad utbildningen heter.

                      Svar till anonym 11:11. De som tog en jur. kand. benämns fortfarande som att de tagit just en jur. kand. Det är bara dom som examinerats efter ändringen som inte kallas för att de har en jur. kand. Det är heller inte vad utbildningen kallas, utan var du kallas när du är färdigexad. Utbildningen kallas (idag) juristprogrammet och du får en juristexamen till skillnad mot förr då det hette juristlinjen och man fick en jur kand.
                      Man kan alltså fortfarande säga ”hoppas du inte har en jur kand” eftersom en hel drös med jurister där ute har just en jur kand.

                      17:52 – du trollar och dessutom dåligt. Det är uppenbart att du är en brännvinsadvokat eftersom du inte ens förstår hur lagen fungerar.

                      Wow, fantastisk konversation! Keep it upp ni två, det var länge sedan ett gräl här inne var så underhållande!

                  Zer, sluta killgissa!

            Vad menar du? Det finns väl brf som har affär/kontorslokaler ?

              Under 70-talet var nästan alla bostäder i Stockholms innerstad hyresrätter. Med bruksvärdesprincipen kunde man inte sätta marknadshyror men hyran för lokaler var inte reglerad så där var det utbud och efterfrågan som gällde. Alla hus har en anvisning på vad de ska användas till. Sekelskifteshusen som byggdes för bostadsändamål hade lokaler i bv och resten bostäder. Men de privata fastighetsägarna kom på att de kunde hyra ut lägenheterna som kontor och då ta ut en mycket högre hyra. Detta är dock olagligt om huset ska användas för bostadsändamål. Härav begreppet smygkontorisering. Efter ett tag preskriberas brottet och lägenheten fortsätter att vara en lokal. Men det är inte som en person i kommentarsfältet hävdar att det är brfen som bestämmer. Alla lokaler som finns i bostadshus som ej är i bv är en gång smygkontoriserade.

    Pernilla sa i hennes podd att Bianca hade pratat med grannarna innan 🙂

      Jag hade inte antagit att en nyårsfest innebära en nattklubb där sådär många människor hoppade i timmar. Hade sagt att det var ok och sedan känt mig utnyttjad

        ”känt mig utnyttjad” Nu får ni väl ge er ? Då vet du också att Bianca undanhöll hur många som skulle komma?

          Ingen förväntar sig att man beter sig på det där sättet ens vid en nyårsfest. Bortskämt, omoget och hänsynslöst.

        Någon är visst avundsjuk att en inbjudan uteblev ?

          Inte bara du men många som kommenterar här verkar ha noll läsförståelse.

          Eh? Knappast. Jag tyckte såna fester var roliga i 20-åldern.
          Glad för henne att hon kunde dra ihop en sån fest, men tycker att hon kunde ha ordnat den någon annanstans alternativt sett till att folk inte hoppade(!) i grupp.
          Normal nyårsfest = ok
          Nattklubb i ett sekelskifteshus ≠ ok
          Har erfarenhet av sekelskifteshus och vet hur lätt ljud sprids samt hur det vibrerar i väggarna när några barn hoppar samtidigt (vilket är helt normalt). Så många människor i vuxen ålder, som därmed väger mer, som hoppar..nej inte ok.
          Om jag sa ja till en fest så hade jag inte förväntat mig sånt där, utan normal hög ljudvolym som sig bör. Hon utnyttjade folks gästfrihet, ok.

            Hade jag sagt ja till en nyårsfest som anordnas av landets kanske kändaste influencer så hade jag räknat med att det kommer vara ett rejält festande. Och varit helt okej med det även om det lät och vibrerade i min lägenhet. Det är ju bara en kväll/natt och det är nyår, inte som att hon tänker öppna nattklubb varje helg.

            Fast oavsett vad DU tycker har DU fortfarande ingen aning om hur samtalet mellan Bianca och hennes grannar gick. Du har inte heller någon aning om vad de kom överens om, hur hög ljudvolymen var osv osv. Så fattar inte varför du är så arg över någon annans fest? Eller vill du bara hata på Bianca för att hon är hon?

              Va? Varför läser du in att jag är arg?
              Jag skriver i en sansad stil. Vad jag tycker om ljudvolymen framgår tydligt. Skrev också att det är rimligt att vänta sig hög ljudvolym av en nyårsfest. Jag menar att det inte är ok att hoppa på det där sättet.
              Du använder versaler och ord som hat. Hur kan du eskalera det här såhär kraftigt?
              Får man inte ha invändningar på det som Sveriges största influencer gör utan att bli bemött på det här sättet.

                ”Du använder versaler och ord som hat” haha är du seriös? Du skriver massa om vad du tycker. Vad du tycker är ok eller inte är sekundärt. Du har ingen aning om Biancas grannar känner sig utnyttjade, att de tyckte ljudvolymen var hög, att det inte är ok att hoppa.
                ”Får man inte ha invändningar på det som Sveriges största influencer gör”- Nej? Du är ingen granne?
                Sluta gör dig själv till ett offer för att ingen delar dina skeva kommentarer.

                  Jag har inte sagt att jag är ett offer?
                  Jag skrev vad jag tyckte på Bloggbevaknings kommentarsfält där vi diskuterar festen. Det är du som läser in starka känslor i en saklig beskrivning. Du skriver på ett raljerande sätt.
                  Avslutar denna diskussion nu för uppenbarligen vill du inte mötas på ett vuxet sätt.

                    Vad finns att diskutera? ? Du är inte granne, du är inte Bianca, du har noll info om hur det gick till.

                      Vad gör du på bloggbevaknings kommentarsfält? Vi diskuterar saker här, särskilt de ämnen som inlägget anger. Varför ska du bestämma vad vi får diskutera?

                      Trodde detta var en blogg där man diskuterar högt och lågt. Men tydligen 10:43 så finns det bloggpoliser som avgör vad som får diskuteras.

            Men lägg av!! Det var även grannar som deltog i festen.

              *På festen

              Var du där?

        Du vinner VM i att vara kränkt

      I vems podd? Hennes = någon annan. Sin = egen podd.

        En vacker dag får du medalj för dina insatser! ❤️

          Förhoppningsvis i form av att några av er lär sig skriva begripligt.

      Hur kan hon ens tänka på att fråga grannarna om nattklubbsfest i en lägenhet?
      Jo just det, det var ju Bianca.

    Zara Larsson har tryckt ner fingret i en av tårtorna. Tänkte på det när jag såg alla tårtor, hur många sjukdomar kommer inte spridas där? ?

      Fyfan så ofräsch!

      Tror du på riktigt att massa sjukdomar sprids så?

        Hur tror du att sjukdomar sprids? Covid som går just nu, igen, är en kontaktsmitta. Äckligt finger som varit gud vet var förutom i munnen ner i tårtan. Mums!

          Haha precis min tanke.

          ????

        Hahah hur tror DU sjukdomar sprids?

          Märks att ni inte har koll på ngt. Era mobiler är skitigare än toasitsen, den pillar ni på hela tiden utan att tänka på det. Risken att hon skulle sprida ”sjukdomar” efter ett finger i tårtan är inte stor. Risken är större när hon kramar någon. Innan pandemin var ni alla säkert grisar som aldrig tvättade händerna, nu plötsligt är alla smittskyddsexperter. Lika kul varje gång.

            Och vad håller du din mobil med, din gripklo? ?

              Jag spritar min mobil varje dag. O använder den inte när jag har smutsiga händer.

                Jag badar min mobil i klorin varje timme. Allt annat är ohygieniskt och äckligt.

                  Själv bestrålar jag mobilen var 30e minut. Allt levande dör och även virus förstörs.

                jag tvättar mobilen som en katt tvättar sin päls

                  Mums!

                Är du ett troll?
                Du har alltid smutsiga händer. Allt du tar på, kranen i badrummet när du tvättar händerna, toa dörren när du går ut från toan, ytterdörren när du lämnar ditt hem, bilen/tåget/bussen/ubern eller hur du väljer att resa dit du ska, dörren du öppnar för att gå in där du ska, osv, alla dessa ställen avger smuts som hamnar på dina händer.
                Våra händer är rena i ca 15 sekunder, sedan börjar mer och mer smuts samlas på våra händer, även om dina händer ser rena ut är dem inte rena. Därför man ska tvätta händerna ofta, och även om de inte ser smutsiga ut ska man alltid tvätta händerna innan man lagar mat och innan man äter.

              ?????

            Pucko.

              Moget svar 🙂

            Idiot. Din mobil får väl vara hur skitig den vill, du tänker väl inte tugga på din mobil, eller använda din mobil som bestick?
            En tårta däremot som främlingar ska äta är en helt annan sak. Eller brukar främlingar tugga på din mobil ibland?

      Det var ju även en kille som stod där och grävde med händerna i tårtan. Dom är som djur liksom.

    Men gud va du hängt upp dig på grannarna ?

      Kanske C är bitter att hon inte fått inbjudan…

        Är vi där igen? Normal kritik är varken hat eller ha grund i avundsjuka.

        Haha..det där kändes verkligen som en fest för mig. ???

        Uhhhhh snälla nej, vad som helst utom den där nötta ”är xxx kanske bitter för att…” ????

    Hur uppriktig får man vara här? Det finns liksom en anledning till att många brf:er skulle säga blankt nej till denna Bianca som bostadsrätthavare. Vad det sedan beror på avstår jag från att skriva rent ut men det börjar på w och slutar på h.

      BRF-er får inte neka medlemskap på så lösa grunder och hur är det med alla i det här kommentarsfältet? Har ni haft en dålig jul/nyårshelg, råkat svälja några bitterpiller eller vad är det? Så himla surt över ingenting.

        Att ha empati för andra människor är något som du inte verkar förstå…

    Åh blev sugen på fest o jag som aldrig festar ?

    Skulle aldrig slösa så mycket pengar (oavsett hur tät jag var) på massa människor som inte ens är mina nära vänner haha

      Det är väl fint av Bianca att göra något för någon annan? Hon drog ihop världens nyårsfest och gjorde många människor glada.
      Ät något gott och sluta vara så bitter.

        Men sluta tjata, ja vi är bittra OCH?? Vad ska du göra åt saken. Byeee

    Alltså ANTAGLIGEN så har hon ordnat med allt innan -grannar, brfer, säkert tillstånd från polis också. HERREGUD.

      Haha, Tp, du bor uppenbarligen inte i brf på Östermalm. Nej, man kan inte få tillstånd av polisen för en fest. Nej, brf kan inte ge tillstånd till en fest, bar informeras. Man kan informera sina grannar att man ska ha en fest, de kan bjudas in och ofta brukar det på lappen stå: hoppas vi inte kommer att störa alltför mycket.
      Sedan brassar man på med bashögtalare, fulla människor och småspy i trappen plus att alla skriker när de röker på gården liksom när de går därifrån halv fem på morgonen.
      Brf har ingen störningsjour (som hyreslgh) som man kan ringa. Det enda man kan göra är att ringa polisen om det blir för stökigt.
      Att ha en influencer i en brf är otroligt störande i sig. Varubud hela dagarna med grejer som står utanför dörren (brandrisk plus att koden lämnas ut till för många) festande, okänt folk som springer i trapporna för att få syn på flunsan osv. Det sista man vill ha är en flunsa i byggnaden – när investeringen, när det begav sig på Östermalm, kanske låg på 130-140 tusen kvm så blir man rätt trött, kan jag meddela.
      Oavsett att det var grannar med på festen (om det var det?) så har Ingrosso redan gjort sig ovän med andra i huset. Lägg till att hon uppenbarligen ska tokrenovera. Ja, hon lär inte bli populär.

        Nej, du stör dig och din kommentar säger mer att hus nog är ett lämpligare boende än BRF för dig än om Bianca. För du har ingen aning om hur Biancas grannar känner eller tycker. Många som bor i lägenhet har inga problem med en fest långt in på natten vid enstaka tillfällen som nyår och alla letar inte fel på sina grannar (som t ex att de får bud) att störa sig på.

          Men snälla alla tråkiga negativa, det går tom att läsa hennes grannes kommentar där hon och hennes man tackar för inbjudan! Fy fan vilka avundsjuka pisstråkiga människor som skriver här som förutsätter att Bianca har noll hyfs

            Man bjuder in grannarna för det tillhör god ton, liksom att grannarna fattar att de inte ska dyka upp. Det tillhör även god ton att tacka för inbjudan.

        Har du en influencer som granne, eller hur vet du att det är otroligt störande? Bor du kanske i huset där festen var? Du vet så mycket om allt, att hon redan blivit ovän med grannar, spyor i trappen, osv. Förresten, ”Det sista MAN vill”, du menar nog ”det sista JAG vill”.

          Har du eller har du haft en influenser som granne, undrar du. Jag undrar detsamma. Har du?

            Jag har både villa och en citylägenhet brf på vad ni kallar fin adress, så kan det vara ibland. Har haft flunsor som grannar. Kännetecknas av onödigt renoverande (med svart arbetskraft) och allmän störighet, som jag skriver. Hur mycket nyår det än är (eller lördag) så tillhör det inte god ton att festa på det sätt Ingrosso gjorde (bara sett bilderna). Det är nyrikt och ofint beteende. Som flera av er tydligen inte tänker är viktigt – men det är det, i den verkliga världen.
            Det är f ö även ett problem i sig med renoveringar av redan renoverade lgh. Som nu löser sig gm lågkonjunkturen, tack och lov. De nyrika kommer att få kämpa framöver. Och flunsornas tid är snart över. Så även Ingrossos, hon kommer också klippa sig och skaffa sig ett jobb med tiden.

              Vad är det du tänker att hon ska jobba med där hon skulle få bättre betalt än hon får på det hon gör idag?

              Jag håller helt med dig och frågan var riktad till 10:56. Bor själv i en Östermalmsvåning och tack och lov ingen influenser i vår brf. Har flera bekanta med erfarenhet av att ha haft influensers i huset och allt det du skriver stämmer tyvärr. En strid ström av bud som inte bara skräpar ner utan som ställer upp porten och sen bara går och låter porten stå vidöppen. En annan snodde el från trapphuset när hon hade fest för att det krävdes mer ström än vad hennes säkring i lägenheten räckte till. När ordförande sedan tog upp det med henne var hon helt oförstående och dryg. Sedan dessa evigt skällande hundar, tänk att alla andra har tysta hundar men inte flunsor. Listan kan göras mycket lång.
              Vad gäller Bianca Ingrosso måste man ändå ge Vanessa viss cred för att hon lyckats så väl med att göra Bianca till en kassakossa, med tanke på att hon helt plagierat Kardashians och Kylie Jenner. Eller så säger det mer om beundrarsvansen…

                Usch, hade starkt ogillat att ha en moralkärring som dig i trapphuset.

                  Haha har aldrig blivit kallad moralkärring men allt ska väl ha sin första gång. Däremot ogillar jag starkt nyrika. De är ofta gapiga och kan helt enkelt inte grundläggande sociala koder.

                  Själv ogillar jag nyrika. De har nollkoll på sociala koder.

                    Juste, alla nyrika är och beter sig exakt likadant. En motsats till medelklassen, där har alla koll på sociala koder.

                      Vem pratar om medelklass? Medelklass har sina sociala koder.

                  Haha, de låter exakt som mina fd grannar. Överklass som tycker de är finare och bättre än andra pga ”gamla pengar”. För sig själva och andra i samma grupp har de skyhög tolerans men alla andra klagas det på bara för att de existerar. För de är inte tillräckligt fina för deras fina brf. Otroligt dömande ohärliga personer.

                  Och jag skulle ogilla att ha egoistiska grannar som saknar respekt och empati…

        ”TP du har fel” Du har fel ang. störningsjour. Bor i BF och vi har störningsjour.

    Är man så rik som Bianca kan hon definitivt ha sponsrat alla grannar med en nyårsnatt på Grand Hotell som plåster på såren.

      Jag skulle inte behöva vara på grand hotell för att en granne ska festa , jag vill vara i min lgh naturligtvis. Tycker inte om att bo på hotell , är jag på resa är jag tvungen . Mina katter, som alla katter mår mycket dåligt av att byta revir, att flytta är stor stress för katter. Kan resultera i doftmarkering ( kattpiss )på möbler och väggar.

        *vilja
        Glömde skriva ditt vilja. Menningen ska vara ” Jag skulle inte VILJA behöva

        Alma, ingen frågade.

          Adelina bara för att du skulle uppskatta en gratis natt på Grand Hotel betyder inte det att andra gör det.

            Vadå då?

            Vad har människors tycke om hotellnätter för korrelation med vad jag skrev? När vi ordnade fest hemma hos någon så informerade vi grannarna om tider där gäster skulle komma/gå, tider för leverans av utrustning som kunde störa samt vilken typ av musik som skulle spelas (festmusik/loungemusik etc). Sedan informerades grannarna även om att om de ville slippa allt så stod vi för en hotellnatt. Det var ju knappast så att vi släpade ut dem ur hemmet och körde dem till hotellet. Info om att möjligheten fanns så att de som tycker om hotell hade ett alternativ och de som inte tycker om hotell sa förhoppningsvis nej.

          Tragiskt du inte fungerar socialt överhuvudtaget. Vad är det för några bokstavskombinationer du har som gör att du tror att om du skriver något så får ingen berätta att det stämmer inte det du skrev ?

            Vad har du för bokstavskombinationer som skriver en paragraf om varför du inte tycker om hotell? Bokstavligt talat ingen undrade

              Priset för drygast & minst underhållande här inne idag går till ADELINA! Hurra för dig och din personlighet!

        Är du granne m Bianca?

          Nej, men pre-covid jobbade jag för ett eventbolag i Stockholm och skulle det anordnas något på hemmaplan och med stor budget erbjöd vi ofta en hotellnatt om någon granne inte var förtjust i tanken på en fest ovanför huvudet. Det blir en liten kostnad mot att slippa ilskna grannar.

            Bara för att ni erbjöd det betyder inte att det är något som grannarna uppskattade.

              Ja de grät verkligen när de tackade och tog emot.

            Hade det inte varit smidigare att hyra en lokal anpassad för ändamålet?

              Om kunden vill ha hemmafest av olika anledningar så fixar man som eventbolaget det. Om kunden vill hyra en lokal så fixar man det istället.

    På vilket sätt är den kommentaren relevant? Visst, hon kan göra det. Men skulle hon?

    Men välkomna till kommentarsfältet(n) där alla har PMS samtidigt. Kommentarsfältet där alla mår så pass mentalt o fysiskt dåligt så att krafterna tillsammans hade kunnat få bort Putin från den makt han besitter. Annars finns det piller för storhetsvansinne o psykisk ohälsa.

      Så fort Bianca kommer på tal går folk igång. Hon triggar helt enkelt väldigt många. Hon har många anhängare som höjer henne till skyarna och avgudar henne på ett närmast sektliknande sätt. Lika många stör sig på henne och sedan finns det väldigt många som är trötta på att läsa om henne rent allmänt. Det blir alltid såhär i kommentarsfältet de som ogillar och de som är trötta på henne får alltid höra från sekten att de är avundsjuka och bittra.

        Tror folk mer reagerar på idioter som kommenterar och inte så mycket på just Bianca.
        Tex kommentarer som
        ”det är nyår, då får grannarna acceptera att man gör om sin lägenhet till ett nattklubb och festar hela natten lång”
        ”grannarna får acceptera att folk har hemma fester, ni som klagar på att man får sicksacka mellan spyor i trappuppgången är bara gnälliga”
        ”grannarna som inte vill störas av festen får väl lämna sin lägenhet och ta in få hotell?”

        Vissa i detta kommentars fält verkar vara extremt egoistiska och helt sakna respekt för andra människor, och jag tror det är det som provocerar så många.

    Haha nu får ni väl ge er. Gillar inte Bjanca eller någon influensa men detta var väl det mest oproblematiska någon gjort, att ha en stor fest hos sig. Vissa beter er som att ni är hennes grannar vilket ni inte är. Vem bryr sig. Ärligt talat.

    Var det inte Bianca som sa i WV att hon inte har så många vänner. Om det där inte är så många vänner så har jag inga alls?

      Det där är ju inte vänner.

    Herregud, det här var verkligen droppen för denna bloggs kommentarsfält. Vilka missunnsamma, elaka, bittra och giftiga kommentarer – och på ett inlägg om någons nyårsfest?!
    Nu räcker det.

      Vad är det som räcker? Att folk inte får tycka?

        Man får absolut ha åsikter, försök inte dumförklara mig. Men jag fick lära mig att om man inte har något snällt att säga behöver man inte säga något alls, och det kanske är något vissa borde ta med sig in i 2023.

          Censur?

    Bitterfittornas dag idag

      Säger egoistiska människor som saknar respekt för andra människor.

    Ingen som pratar om att Zara Larsson va där? Hade no clue att de kände varandra???

      Det gör dom inte heller. Hela festen är ett spektakel från början till slut orkestrerad av Vanessa Lindblad. Bianca är Vanessas dressade brud. Den gamla klassikern från GK i marknadsföring.

        Spektakel? Årets coolaste fest. Festernas fest! Vanessa hade absolut inget med festen att göra.

        Men känns inte som Zara faller för sånt influencer skit? Eller? Hon känns mer genomgod om man får uttrycka det så. Inga ytligheter.

      Zara o Benjamin har känt varandra i många år.

        Det grundar du på att hon var gäst i hans matlagningsprogram? Okey….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.