Bianca Ingrossos hyllning till Lovisa Worge

Bianca Ingrosso ägnar en helt serie bilder till att hylla sin bästa vän, Lovisa Worge.
Vissa tycker kanske att det är lite mycket, men jag kan inte låta bli att tycka att det är lite fint ändå. Kärlek? Kan man få för mycket av det?
Jag kan tänka mig att relationer blir extremt intensiva när man lever sådana liv som Bianca och Lovisa gör, där man är tätt, tätt inpå varandra hela tiden, och med tanke på det är det väl tur att de intensiva känslorna är kärlek, snarare än irritation.
Biancas inlägg fick mig att sakna min bästis, som tyvärr bor på andra sidan Sverige, och jag önskar att jag också fick ha en vardag med henne som ett vanligt återkommande inslag, snarare än lite då och då. Så strössla mer kärlek!
Min bästis är också vackrast i världen, baaa så ni vet! 😉

Man kan visst ha en bästis när man är 42 år gammal. Och 52. Och 62. Och 102.
Om man vill kalla det för det.
Hur vänskap ser ut och benämns är mellan vänner. Så det så.
❤️❤️❤️

82 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Normalisera att flytta närmare sin bästis… folk flyttar ju alltid för att bo närmare sin partner men jag flytta för att bo nära min bästis och det är det bästa jag gjort 🙂 skulle inte ge upp närheten till henne för någon kille i världen!

      ???

      Jag och min bästa vän (som jag träffade i vuxen ålder) har bestämt att vi aldrig ska flytta till en ny stad utan att den andra också flyttar med. Vad våra sambos tycker om det struntar vi i. Hon är den bästa jag har❤️

        Hur gamla är ni? ?

          30+

            Me 2 ☺️

          Detta kanske är ground breaking just nu men om 50 år tror jag inte det kommer vara lika konstigt att man är lika nära sin bästa vän som sin kärlekspartner. Vad är skillnaden egentligen? Den enda stora skillnaden är att med sin kille kan man göra slut/skilja sig, men en bästa vän har man oftast kvar livet ut. Man kan stötta varandra genom hela livets upp och nergångar. Varför skulle det på något sätt vara mindre viktigt?

      Instämmer helt! Min bästis valde en snubbe, som sen visade sig vara skit, sen blev hon kvar där och träffade en ny. Men vår fysiska vänskap finns inte kvar :/ Hon verkar föredra sin pojkvän framför oss två tyvärr. Hade önskat en närmare vänskap. Hon kanske inte ens säga r vi ses nästa gång. Alltid ett halvår eller år emellan t vi ses. Känns meningslöst även om telefonsamtal såklart är trevliga men hade velat ha mer :/

    Vänner är allt!!

    Två överspacklade tjejer som hyllar varandra för att få synas ännu mer själva, gärna med lite naket också. Aaw vackert

      Aj har du en jobbig dag?

      Och du måste såklart titta?

      Oj vad kränkt, någon som uppenbarligen inte har nån bästis ):

    Det är en vacker hyllning i text.

    Men något med deras relation skaver. Som att det inte är helt genuint…
    Bara den känslan jag får. Att det ska överdrivas eftersom det egentligen inte stämmer att deras vänskap är så ”vacker”.

    Jag tycker att texten känns lika ytlig som de opererade och överspacklade ansiktena.
    Men jag kan ha fel…

      Alltså, hade texten inte handlat om just denna relation, så kanske det hade känts mer genuin…

      Njaa tycker nästan att denna vänskap är en av få i influencer-världen som jag faktiskt tror på. Den känns varm, ärlig och kärleksfull.

        Och jag tycker att det är ett skevt förhållande där Bianca är beroende av Lovisas åsikter och inte kan tänka själv

        Ja kanske det men man ska inte glömma att Lovisa tjänar pengar på Bianca, L har blivit rik genom B och B hade troligen inte varit där hon är utan Lovisa så de har tjänat på varandra. Vänskapen innefattar ju karriär och pengar med andra ord. Vad skulle L vara om hon inte var vän med Bianca liksom?

          Men det utesluter väl inte att det finns en vänskap också?

          Precis! En vänskap där den ena har makten och den andra inte.
          Bianca kommer ju alltid att vara Lovisas ”chef” tyvärr.

            Och trots det så verkar det som det faktisk är Lovisa som har makten nu pga hur beroende Bianca har blivit av henne.

      Håller med om att det känns fejk och deras relation verkar lika skev och dysfunktionell som alla Biancas relationer. När bästisen är anställd och får betalt för att hänga med dig och dessutom själv nu tjänar pengar på att få B att jobba dygnet runt och synas så mycket som möjligt så blir det svårt att skilja på business & pleasure.
      Inlägget ger samma känsla som Biancas samarbeten där hon berättar om världens fiiiiiiinaste produkt, den bästa hon någonsin haft, som hon använder varje dag sen flera år, kan inte leeeva utan den här asså, ni måste köpa den nu!
      För övrigt har jag aldrig förstått varför man ska deklarera sin kärlek till någon på instagram eller facebook istället för att säga det till personen det gäller, face to face. Jättekonstigt.

        Utesluter ömhetsbetygelser i sociala medier att man sagt dem face to face till personen det gäller? Förmodligen har Bianca redan sagt det hon skrivit i sina stories till Lovisa IRL.

        Nu jobbar jag på vanligt kontor men om jag hade en nära vän på jobbet som kunde peppa mig att tjäna ännu mer pengar, och jag henne tillbaka, samt att vi hade kul och trivdes ihop på jobbet – det ska jag inte se som något negativt! Skicka gärna en sån arbetskamrat till mig.

      Så märkligt ändå att Bianca uppenbarligen inte vet hur det är att ha en kompis? Har hon inga barndomskompisar? Inga skolkompisar? Och att Bianca inte kan sluta titta på Lovisa, och gråter över att hon är så vacker…..?
      Lika så med familjen. Dom tycker att dom har sån sammanhållning. För att dom träffas och äter mat?
      Jag tycker att sammanhållning innebär mer än så.

        Hha fett weird att gråta över någons utseende, säger allt om vad B anser vara det viktigaste här i världen.

          Eller också är Bianca helt enkelt kär i Lovisa.

    Oj är Bianca fin idag igen?! 😉 Tycker det är märkligt att behöva överösa sin vän med beröm offentligt på insta, varför inte säga det direkt till henne istället, men visst är det fint med kärlek – dock är det ju så att de gör detta av strategi, även om de kanske gillar varandra – de försöker sälja mer smycken på vänskap liksom och genom att få den andra att verka som en sååå fiiin person. Tycker det känn som spel för galleriet med hyllandet, och det ÄR det ju. Samma sak när mamma P hela tiden måste överhylla Bianca, det är ju också pr-strategi även om de älskar varandra. Tycker det är ganska cringe att Bianca kan titta på Lovisa i timmar som hon skrev häromdagen, och hon kan sitta och spegla sig och filma sig själv i timmar skrev hon också.

      Hon kanske säger det även till henne privat.

      Är nästan lite av en talang att kunna leta fel i exakt allting, även i det positiva.

        Eller en talang att kunna se syften, strategier och dolda agendor, det är inte alla som kan det. Somliga är naiva och andra är skarpsinniga.

          Om du säger det så..

          Haha exakt det här brukar min farbror skriva i sms till oss i släkten. Han tror att covidvaccinet är designat för att döda oss alla.

          I all välmening, att tro att man har talang att se dolda agendor och syften är skarpsinnig, att alla som inte håller med en är naiva osv gör en extremt sårbar för att falla för konspirationer. Så se upp med det.

            Nja, här är du ute och cyklar lite imo. Det är oftast de mest naiva, lättpåverkade som brukar falla för konspirationssnack odyl, medans rationellt tänkande, ifrågasättande är en egenskap som brukar syna ev.dravel om ”dolda agendor” odyl.

              Haha eller hur?! Du låter precis som en foliehatt låter när någon ifrågasätter alla teorier.

            Fast då verkar ju din farbror rent av galen, och naiv, vem tror så liksom. Vem vill döda oss alla, utomjordingar? Alla som är skarpsynta och förstår strategier och syften är inte galna och bör inte falla för konstiga konspirationsteorier.

      Så Bianca får chans att lägga upp bilder på sig själv ?

      Hon får chansen att lägga upp massor av bilder på sig själv. Fanns väl inte en enda bild på BARA Lovisa?

    Hej Ingrossobevakning ?

    Förlåt för OT men kan någon tipsa om någon specifikt kosttillskott för HÅR och HÅRAVFALL? Har googlat hela dagen men vet inte vilken jag ska välja av alla tusentals olika varianter?! Hjälp!!!

      Funkar ej. Peruk it is.

        Jag kör gravidvitaminer från Ica, hörde att de har lite extra av allt i någon tråd om hår. Annars hyllas väl priorin sedan många år. Någit som gjort magi för mitt hår senaste två månaderna för att stoppa mitt fällande är Redken extreme length, en ny variant på deras extreme serie. Jag kör schampo, hårbottenmask och balsam och mitt fällande upphörde på tre dagar.
        Jag är helt såld och har köpt på mig ett lager av allt. Säkert bidrar det att jag masserar hårbotten med masken och på så sätt stimulerar och aktiverar rötterna på ett i deras tycke positivt sätt.
        Iof använder jag alltid bra shampo. Och brukar inte gå på reklamer och liknande men då jag ändå alltid använder Redken så var det lätt att testa detta när det släpptes.

      Kan det vänta fyra timmar eller ramlar håret av as we speak?

        Om det ramlar nu ska ts ringa till 112. En riktig nödsituation! ?

      Vet inte om kosttillskott fungerar för jag har hört att slutar man med dem så börjar man tappa hår igen.

      Har du övervägt prp – behandling? Lite dyrare men för många har det varit effektivt.

      Alternativt massera in amla olja ett par timmar innan du tvättar håret. Har vänner från Asien som har gjort det sen de var små och de har otroligt vackert och tjockt hår.

      Men tyvärr, som du not själv vet, så spelar genetik en stor roll 🙂

      Finns på hälsokost. Kommer ej på namnet men är tuggisar och bra för känslig mage. Testa!

      Snälla det är öppet spår ikväll

      Öppet spår om ca 3.5 timmar, din tölp. Det här inlägget handlar om influencers, inte ditt flintskalle.

        Varför så arg? Onödigt..

          Inte arg utan jag skrev det alla tänker på.

            Alla tänker? Inte jag! Varför börja med namecalling som ”flintskalle” och vara allmänt elak mot en främling? Jargongen här är så jävla dum. ”Förbjudet” att vara lite OT i ett annars asmökigt kommentarsfält. Alla (förutom högen som kommenterar här 24/7) vet förmodligen inte när ÖS alltid är så varför bli dryg över det? Hälften här verkar ha några skruvar lösa för det rasslar rejält.. tyvärr. Men sen ser ju ni influerare som några sorts gudomligheter så kan ha överseende med det.

      Jag är den som startade tråden och HJÄLP vad folk är otrevliga rent av taskiga här. Klimatet hos Bloggbevakning har verkligen blivit ruttet. Övervägt länge att sluta titta in här pga detta och ännu mer nu. Så trist.

        Tycker det är mer otrevligt att posta en massa ot när öppet spår finns.

        ? Gör det! ?? Du kommer och försöker kapa kommentarsfältet med ditt högst personliga problem när OT är förbjudet här + det är öppet spår ikväll och du undrar varför folk reagerar?

        Det är inte något som blivit. Klimatet har alltid varit ruttet här inne.
        Med tanke på hur 99% av hur inläggen är utformade så är inte det alls konstigt eller speciellt överraskande.

      Minoxidil

      Hej! Massor av människor (mest kvinnor som märker) har tappat håret efter Covid. Det brukar komma ca 3 mån efter. Tillståndet heter Telogent Effluvium. Det är självläkande men kan ta jättelång tid eller bli kroniskt 🙁 . Det enda som hjälper är Minoxidil efter månaders användning eller att man bara låter det vara. Biotin, proteinrik föda och B-vitamin är bra att äta men är inte det som hjälper (stärker upp). Lycka till

      Priorin och b-vitaminkomplex har gjort att jag slutat tappa hår ?

    Varför känns det alltid som att Bianca kommer med dessa kärleksförklaringar till Lovisa men hon gör inte detsamma? Väldigt fint av Bianca men hon känns liksom ensam och osäker och försöker desperat hålla fast vid denna vänskap för att inte vara ensam. Hon skriver alltid hur fantastisk och snygg Lovisa är och att hon inte kan mäta sig med det? Bianca är hur fin som helst, framgångsrik och hon verkar vara en kärleksfull person. Lovisa känns mer som någon som bara glider på en räkmacka på Biancas karriär och lånar alla hennes dyra kläder och utnyttjar. Alltid när jag ser dessa två på film så känns hon så kall och typ divig. Som att Bianca är hennes assistent och hon är stjärnan. ?

      Lovisa kanske har ett annat kärleksspråk.

        Kärleksspråk ? Finns det nåt mer idiotiskt amerikanskt skit än kärleksspråk?

          ?‍♀️ tror du förstod min poäng ändå, använd ett annat uttryck för sätt att visa kärlek på om du vill. Poängen är densamma.

      Jo Lovisa har skrivit hyllande om Bianca också på liknande sätt dock kanske inte lika mycket som detta men det är ju Lovisas födelsedag så haha.. Klart som f.. att Bianca är tacksam för Lovisa och Lovisa tacksam för Bianca för vad vore de utan varandra liksom. Fast Bianca har ju fler bästisar också, Melina, och hon brukar hylla även Vanessa, hon har ju Vanessa att tacka för mycket.

      Kanske beror på deras olika barndommar. Biancas med bråk mellan föräldrarna, Louisas troligen mer normal.

        Tror inte det har ett dugg något med barndom eller bråkande föräldrar att göra, snarare med mood, intag osv. Vet några som blir oerhört generösa med komplimanger när de druckit, finns ingen ände då på berömmet och kärleken.. till alla typ hehe.

          Att vara växa upp med mycket bråk påverkar en. Det påverkar självkänslan.

    Så överdrivet.. det gör att det inte känns helt genuint, men Bianca överdriver allt å andra sidan. Så fake. Blir lite karikatyr över henne typ… Vad hände med assistenten Julia? Berömde hon inte Bianca tillräckligt mycket så hon fick kicken eller? Bianca har ju sagt att hon kickat någon/några. Alla de runt Bianca måste väl överhylla henne och ständigt berömma och kalla henne Queen och Star etc. Det verkar pussas, poseras och pimlas alkohol mer än det åks skidor i fjällen, och så lilla chanelväskan med också.

      Hon bytte ut henne till Lukas syrra

        Ja verkar så, Lukas syrra och den andra nya verkar dyrka marken Bianca går på och ger ständiga komplimanger, de känner väl att de måste, bäst att göra så liksom. Då trivs väl Bianca som bäst, då är hon nöjd. Mamma PW verkar gå på tå också, rädd för att irritera Bianca, det har hon till och med sagt offentligt ju. Samma där, tror inte de är såå nära som de vill ge sken av.

          Om man söker jobb hos Bianca måste man nog dyrka henne. Vilken annan människa skulle stå ut?

      En puss i fjällen -inget att irritera sig på

        Haha nej ingen puss eller irritation men Bianca pussposar och blundar på de flesta bilder, som vanligt.

      Pussas, poseras och pimpla alkohol i fjällen går alldeles utmärkt bra. Tror inte det är en skidresa.

        Det görs ju dock dagligen så inte bara i fjällen. Bianca sa väl dock innan att hon skulle till Åre igen och åka skidor med proffs. Skidbilderna hon lagt upp på henne och Lovisa idag är väl gamla bilder.

      Vem var Julia? Vad hette hon mer än det? Blev nyfiken

    Ha,ha detta poserande på bilder alltså. Fy fn vad de kommer sitta med skämskudde när de är typ 40 år och kollar tillbaka på detta…och det kommer liksom ligga ute där för evigt. Själv är man lite glad ändå, att ens tjugoåriga jag inte levde i en era där precis allt dokumenterades och lades ut på nätet.

    Töntigaste jag sett. Säg direkt till varandra eller knip.

    Vänskap är det bästa. Min bästa vän har varit min bästa i 40 år! Det ska vi fira ordentligt!

    Det som skaver är väl att Bianca överöser Lovisa med hyllningar på hennes födelsedag men Lovisa la upp en post om att Bianca fyller år flera dagar för sent, dessutom efter att folk ifrågasatt varför det varit helt tyst från Lovisas håll.

    Tror L inte vill ge B ”för mycket luft”. B nämner ofta att L inte är en ja-sägare som alla andra. Då har L listat ut att det är bra att ifrågasätta och säga emot B, vilket många säkert inte gör i ren förälskelse i henne. Det sätter B i lite beroendeställning till L. Typ lite toxic relationship. Och ja det skaver.

    Att ha en bästa vän och att uttrycka sin glädje över det, tycker jag personligen aldrig kan vara fel. Och att skriva någonting fint till sin vän/partner/familjemedlem/arbetskollega/klasskompis osv är en fin gest som inte utesluter att man dagligen visar det i det verkliga livet också, skillnaden är att det som sker i verkliga livet vet vi andra ingenting om. Men att skriva ner det som är känslomässigt viktig och betydelsefullt för en själv är många gånger lättare, än att få fram allt som man känner och vill ha sagt i en dialog.
    När man skriver så har man tid att tänka efter, känna efter känslorna, fundera hur man vill uttrycka sig och vad det är man egentligen vill föra fram/ha sagt. Och att bli känslomässigt berörd/rörd till tårar när man skriver/tänker på den personen/personer som står en nära och som är viktiga för en i livet, ja det är inget konstigt utan helt naturligt.
    Läser ofta från både nära vänner men också från ytliga vänner samt vänners vänner mm vackra fina kärleks/vänskaps/omsorgsförklaringar som publicerats både på Fb, insta eller bloggar. Blir lika berörd varje gång när jag ser hur mycket kärlek/vänskap/omsorg som det finns personer mellan <3
    Och vem är jag då att smutskasta detta genom att tro mig veta sanningen bakom detta? Nä mer kärlek/vänskap åt folket. Mer generositet och omtanke i livet, det mår alla gott av.

    Först var det Alice… Också beroende av Bianca men åtminstone mer som jämställda (fastän de inte var det, men hon var ju inte Bianca assistent). Nu är det Lovisa. Och Lucas till viss del. Typ ingen annan finns i hennes liv. En i taget liksom. Och så intensivt.

    Fin text men inte om jag så fick 100 chanser skulle jag sätta att den var skriven till Lovisa W. Hon har verkligen inte lyckats förmedla den bilden av sig själv att man parar ihop denna text med hennes personlighet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.