Pontus Rasmussons inlägg upprör

Idag postade jag det här Instagraminlägget om Pontus Rasmusson vid två tillfällen, då jag var tvungen att göra om det. 
Det här är alltså kommentarer från Pontus inlägg som han även like:at.

Om du inte kan se inlägget så består det av en bild på Pontus, på en häst, och med texten ”Vill du rida tillsammans? ❤️‍? och bland de 546 kommentarer som skrivits under inlägget, innan Pontus tog ner det var bland annat dessa. Skrivna av barn.

 

Håll en god ton när ni kommenterar så slipper ni få dem raderade. Tack på förhand. ❤️‍?

122 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Dumpen, var är ni?

      Behövs ju knappt ?

    Och jag tänker bara på alla dessa barns föräldrar. Jag hade själv som förälder aldrig kunnat tänka mig att mitt barn skulle kunna skriva något sådant. Om de bara visste vilken fara barnen är i. ?

      Verkar vara borttaget nu, men det fanns ett annat på exakt samma tema fast en annan häst så anmälde aset. Men inget annat än kvinnliga bröstvårtor o amning går emot instagrams policy så det lär inte hända nåt ändå.
      Den där Rasmusson är verkligen en vidrig avart. Obehaglig som satan.

      Tur min dotter hatar han nu för tiden ?

        Korrekt svenska: ”Tur att min dotter hatar honom nu för tiden”

          Maria kunde inte låta bli.

    Tänk att de finns de som vill ligga med honom. Mindblown!

      Undrar om han verkligen får ligga? Eller bara snack..

        Kvinnor är väldigt märkliga när det kommer till män och i synnerhet kända män. Till och med Ted Bundy och Charles Manson hade massor med kvinnor som skrev kärleksbrev till dem även när de satt i fängelse.

          Skillnaden är väl att de var klassade som attraktiva. Kan nog inte säga samma om Pontus.

            Du tycker kanske inte det, men alla har ju olika smak? Är ju samma sak med kändisar. Många tycker t.ex Leonardo Dicaprio är det sexigaste som finns. Jag tycker han är extremt osexig….

            Finns tyvärr många som skulle säga att se finner Pontus attraktiv oavsett om han kladdar eller inte.

    Han håller ju på med någon form av mass-grooming?? Det är f-n inte ok av jaga bekräftelse av barn genom att anspela på sex. Så sjukt beteende.

    Jag får typ panik över att detta kan pågå rakt framför våra ögon. Att han gång på gång visar hur vidrig han är, men ÄNDÅ poppar upp som en äcklig gubben-i-lådan gång på gång och ÄNDÅ har kvar följare ???

      Vad har han för följare kvar? Tänker att det kanske är de som vill se på tågkraschen. Har förstått det som att det är mycket ungdomar som driver om och med honom. De följer honom och spelar hans låtar sedan skickar de en video på när de dansar till den och Pontus tror att de är fans men de driver bara med honom.

      Hoppas verkligen inte att det finns föräldrar som låter deras barn följa honom fortfarande

        Trodde också att det var folk som drev med honom när jag såg kommentarerna. Tolkade så!

    Jag fattar ingenting? Är det barn som skrivit detta???? ?

      Kolla ett annat äldre inlägg där han är på en häst. Jag visste inte vad jag skulle ta mig till när jag kollade det kommentarsfältet

      Tror det är någon som gjort konton och skrivit det, annars är det några föräldrar som behöver mer uppsikt över sina barn

        Tror tyvärr inte det.
        Kollade flera inlägg nu och det är samma kommentarer överallt. Det språket och sättet att skriva kommentarer kommer man inte på själv. På något sätt har han planterat det. Kanske så han pratar i sina lives. Kanske svarar han på DM så . Tycker det är rätt tydligt att de som skriver de kommentarerna vill bli sedda av Pontus, vill att han ska reagera. Kanske är det till de som skriver såna kommentarer han svarar eller till och med skickar DM.

        Det är inget annat än vidrigt. Hur han kan va så stor och inte sitta inne förstår jag inte. Borde ju finnas en och annan polisanmälan emot honom. När det är såhär illa på ytan brukar det finnas riktigt grova grejer i det fördolda. Tyvärr.

    Det finns ett till (äldre) inlägg där han sitter på en häst där kommentarerna är liknande.

    Men alltså…hur kan detta få pågå?!??

      Det sjuka är det ska tydligen skrivas av barn men BARN under 13 år får inte ha Instagram änns. Har barnen då instagram bör väl föräldrar hålla koll på vad deras barn gör på nätet men nej. Han har alltid gett mig konstiga obehagliga vibbar när ungarna kollat videon på honom, tillslut innan han vart avstängd så fick inte barnen se hans videon längre fy ursch har är väldigt obehaglig.

    Jag tror inte dom där kommentarerna är skrivna av barn men om nu så är fallet så är det ju detas föräldrar som ska ha en känga.

      Beror ju på vad man menar med barn. Barn i åldern 13, 14, 15 kan väl absolut vilja anspela på sex och tycka det är spännande att prata om utan att det behöver vara något fel (det var väldigt vanligt när jag själv var i den åldern iaf), men det betyder inte att det är fritt fram för vuxna män att grooma dem.

      Jag hann se inlägget innan det raderades och många av de som kommenterade var i tonåren, alltså från 13 år. Så jo, det är barn som skriver det.

        Tycker dagens barn så unga som Max 10 försöker så hårt att se ut som 20-åriga modeller, med magtröjor, 1000 lager smink, fejknaglar, fransar. Är ute sent på nätterna och härjar och tycker man ser fler unga på stan på vardagarna än i skolan oavsett tid på dagen (är mammaledig så brukar ta promenad genom centrum) Att deras föräldrar ens släpper ut deras barn ens till skolan med tanke på hur de ser ut är för mig en gåta… Dagens föräldrar har noll koll på sina barn och tycker det är skolans jobb att uppfostra dem.

          ”DeT vAr bättRe Förr!”

      Mår illa av att läsa vad som skrivs i kommentarerna. Oavsett om det skrivet av barn eller vuxna.

    Det är ju helt sjukt ?

    Ja han är jätteproblematisk men majoriteten av dessa kommentarer är folk som driver med honom…

    Tycker Pontus är spritt språngande men… de flesta kommentarerna är väl på skämt? Även om de är skrivna av barn.

    De flesta är tonåringar/unga vuxna och alla kommentarer är sarkastiska, det är väldigt tydligt. Sen förstår ju han inte det verkar det som, eller så gör han det men låtsas att inte förstå för att retas tillbaka

      Det håller inte jag med om. Barn kan ju uttrycka sig rakt. Du kanske bara vill tolka det som att det är sarkastiska vuxna?

        Nej, jag har läst kommentarerna? Går man in på de konton som skrivit så är det sällan barn och det är väldigt väldigt tydligt att det bara är sarkasm. Det är typisk grej i yngre generationer, speciellt på sociala medier när det kommer till personer som just Pontus

          Jag kollade ett annat inläggs kommentarer och oroande många var barn 10-14 år typ

      Ja jag håller med om att många driver. Men det gör det ju inte mindre äckligt att han gillar kommentarerna ? för han fattar det ju garanterat inte

        Håller med dig!! Skitvidrigt och oroande att han inte bryr sig om hur det ser ut

          Ehhh … Du svarar dig själv? Har du ”Martens” eller ”Book” som efternamn?

            Hahah nej vi har bara samma namm här. Finns flera ”E” som brukar kommentera

    kan vi snälla prata om malinshusochhem senaste inlägg? håller ni med om att det efter 2-3 år fortfarande är ett trauma både för henne, samt barnen, att hennes man begärde skilsmässa? känner mig kluven då jag har följt henne i massa år men lite osäker var jag står

      Sjukt om det är sant.

      I normalfallet har man nog återhämtat sig hyfsat efter tre år. Har man blivit utsatt för psykisk eller fysisk misshandel kan det ta längre tid att återhämta sig. Jag brukar inte läsa hennes blogg längre, men allt hon skrev på den tiden jag läste om skilsmässan och barnen var ganska osunt och gränslöst i min mening. Hon kan inte hantera situationen för fem öre vad det verkar. Hade hon varit mer ”vuxen” hade hon sett till att skaffa sig bearbetningshjälp och hållit allt detta utanför sociala medier.

      Jag känner en person som blev lika gränslös ett kort tag efter sin traumatiska skilsmässa men den personen upphörde med sitt gränslösa beteende på sociala medier i alla fall inom ett par-tre månader. Det tog givetvis längre tid att komma tillbaka helt och hållet men personen valde efter den initiala chock- och bearbetningsprocessen att hålla det utanför sociala medier.

      Som anonym ovan skriver är hon gränslös. Jag förstår inte hur hon två år senare fortfarande hänger ut sina barn var och varannan dag. Det spelar ingen roll om de inte läser hennes blogg, andra gör det.

      Hon verkar helt sakna självinsikt när det gäller hennes och hennes barns integritet. Det känns som att hon ”lever på” sin sorg fortfarande, att hon märker att hon får mycket stöd och pepp, mycket interaktion från sina följare när hon använder sorgen, soc, exmannen osv.

      Någon borde ta hennes telefon ifrån henne asap!

      Läste hennes inlägg ”då”, vid skillsmässan o nu, efter denna kommentar, gick jag in o läste igen o min åsikt står fast: hon saknar både filter o gränser, lämnar totalt ut sina barn osv o om hon beter sig det minsta likt ”irl” så förstår jag mannen/pappan. Och OM han nu var så ”bra pappa o make” så att hon ville behålla honom innan han bad om skilsmässa, varför skulle han vara sämre nu? Varför hjälper hon inte sina barn PÅ RIKTIGT att vilja umgås m honom? Barnen har definitivt tagit mammans sida, men frågan är om de gör det av hänsyn till henne o ”hatar” honom för att han lämnat eller för att de inte vågar ”älska pappa” pga hennes beteende? Han skiter ju inte i dem utan kämpar för att få till en relation m dem, men hennes beteende är ju enbart skadligt! Det finns massa barn som far illa pga sina föräldrar o det gör även dessa barn o pappan vet jag inte mkt om, men denna kvinna/mamma skulle jag inte klara av att leva med, hon MÅSTE ju ha bekräftelse på precis allt. Duktig på att ta hand om sitt hus, det ger jag henne, men hennes gränslösa beteende på sociala medier borde få ett slut, finns det ingen i hennes närhet som ser det????

        Dessutom, alla dessa kvinnor/följare som skriver o hejjar på henne, som om de VET hela sanningen: skrämmande! Såg att hennes mamma skrev att pappan var ”sjuk, i behov av vård” o jag undrar om alla i barnens omgivning saknar filter o matar barnen med sina egna ”sanningar” om deras pappa? Ingen verkar ifrågasätta denna kvinnas gränslöshet, bara ” jamsar med” o ”tycker synd om” o ger henne uppmärksamhet. Bedrövligt!

          det enda hemska pappan har gjort är att begära skilsmässa och gå vidare.. vilket tydligen är ett svek och hån.

            Fast det verkar ju inte stämmer. Jag har knappt följt henne men han verkar bete sig vidrigt mot både barnen och henne. Vaddå inte gå vidare efter skilsmässan. Han tar inte ansvar för barnen, anmäler henne till soc. och massvis med annat.
            Kan förstå att hon får nog och vilja hänga ut detta anmälningsbenägna land och systemet. Det är väldigt jobbigt att gå igenom anmälningar när man inte gjort något och man ser ju hur hjälplös och desperat hon känner sig i texterna hon skriver. Fruktansvärt synd om barnen och jag gillar inte heller hur allt beskrivs i detalj.

              Jag håller med dig.

              Det är ju hennes version av det hela. Som utomstående tycker jag det känns som ett typexempel av en mamma som alienerar barnen från pappan för att ge igen. Hon kan inte hantera sin egen sorg efter skilsmässan så hon måste ha barnen på sin sida. Det är inte bara pappan som har anmält hos som, rätt säker på att skolan också har gjort det.

              Men gud. Jag kollade in de senaste inläggen och utlämnandet är totalt. Hur vet vi att det hon skriver stämmer? Det känns ju som en vendetta detta. Stackars barn som är fast i denna situation.

        Du förstår mannen? Gick in bara för att läsa hennes insta efter kommentarerna här, och det är ju såhär många män beter sig efter en separation. Det s k eftervåldet där de fortfarande vill kontrollera och ha makt över kvinnan, via barnen om så vill vara. INGEN i det här kommentarsfältet som saknar insyn i vad socialen kommit fram till i sina utredningar vet om det ens finns tecken på att hon inte sköter barnen som hon ska. Precis så här behandlas en massa kvinnor som kämpar för att skydda sina barn från våldsamma pappor; hon hittar på för att få ha barnen för sig själva. Gjorde det stora misstaget att gå in på Flashbacktråden om Tintin-fallet och nog fan var det mammans fel att sonen blev dödad av pappan. ”Hon är minsann konstig själv”, ”hon borde ha tänkt sig för innan hon skaffade barn med honom” etc. Vedervärdigt. Din typ av kommentarer tjänar ett enda syfte, och det är att misstänkliggöra kvinnor som kämpar för sina barn. Om 5% av de kvinnorna ljuger om mannen så kvarstår det faktum att 95% gör det av omtanke om barnen och blir samtidigt misstänkliggjorda av inte bara soc utan t o m fullständiga främlingar som läst lite på deras insta. Håller med om att det möjligtvis kan klassas som gränslöst att lämna ut för mycket info om det på sociala medier, men kritisera det då istället för att skriva att du ”förstår pappan” som jag antar att du inte har en aning om vad han är för en person?

      Tycker också att hon lämnar ut för mycket om henne och sitt ex problem runt att få till ett fungerade sammarbete o umgänge med sina barn. Men att hennes ex nu lämnar in en 4: e orosamälan och åker med soc till skolan för att hämta barnen verkar inte vara det bästa sättet att få det att fungera bättre för någon i familjen.

        Låter ju absurt! Han kan inte vara helt frisk han heller.

      Fast hon har ju gått vidare. Har varit glad igen och dejtat. Sedan strular barnens umgänge med pappan, men hon önskar ju själv var annan vecka och jobbar för det. Svårt dock när barnen inte vill och är så pass stora. Jag följer henne pga hennes ganska otroliga tro på sig själv och att hon fixar allt; bygger stor pool med trädäck, bygger ovanvåning på huset, jobbar heltid som projektledare. Imponerande helt klart.

        Inte läst hennes blogg innan men skummat igenom nu och blir lite nyfiken på vad hon jobbar med som har så otroligt generös flex.

    Usch.

    Hade ingen aning om vem denne Pontus är men blev tvungen att söka på hans namn. Såg framför mig en äcklig hårig gubbe med tanke på detta inlägg och tillhörande kommentarer.

    Men han ser ju själv ut som ett barn???

      Läste i kommentarerna här att han ser mer ut som ett barn på foton eftersom han använder någon typ av filter. Dålig på filter men tycker det verkar stämma om man googla bilder.

      Han fyller 25 i år så han är knappast ett barn

    Inte vetat vem han var innan allt det här senaste tiden. Kollade långt bak på hans instagram och då verkade han ju mer ”normal” än han gör nu. Höll på med musik, lite mindre filter osv. Någon som följt honom och vet om det eskalerat med åren? Oavsett är det så märkligt med någon som inte verkar vilja bli vuxen eller skaffa sig ett eget liv. Tycker det hela verkar så tragiskt (och sjukt)

      Ja, tragiskt och sjukt. Läskigt att han blir påhejad av sina föräldrar, vill de inte att han växer upp?

      Jag har följt honom sen 2012 (jag vet det är sjukt haha) för han gjorde en cover på boyfriend av justin bieber som var svindålig och han blev lite av en meme på svenska twitter. Han har alltid betett sig som att han är superkänd och har haft hybris sen dag ett och alla har drivit med honom hela tiden. Han började göra mer musik och satsade på det samt försökte sig på att göra vanliga vloggar på youtube men det gick inte så bra, sen kom musical.ly och där började han väl rikta in sig mer på att göra content riktat mot barn och förstod nog att han kunde tjäna sjukt mycket pengar på det.

      Alla hans senaste videos (dvs de som är riktade mot yngre publik) är totalt kopierade från en annan youtuber som heter Morgz, det är kopierat frame by frame och han har översätt rakt av. Det har varit lite snack om det men det har aldrig riktigt blivit en grej, han gör ju allt för att det ska verka som hans egna content, på samma sätt som med alla sina covers.

      Han har alltid varit väldigt flörtig och gjort flörtiga musikvideos och kallat sig själv daddy osv. Stringtrosorna han sålt som merch sålde han innan hans content började riktas mot barn, sjukt konstig grej dock no matter what haha. Men ja han har absolut steppat upp flörtigheten lite med tiden trots att den alltid funnits där och han alltid snackat om att han vill ha flickvän och så. Sjukt tragiskt

        Men usch då! Ja jag har inte sett gamla videor men då verkar det här ha pågått sen dag 1 då

        ’flörtig’ spyr

      Skrev precis ett långt svar men bloggen kraschade när jag skickade iväg kommentaren? Får försöka igen, nu ska ni få myycket historia om Pontus haha

      Jag har följt honom sen 2012 (jag vet, helt sjukt) för att han gjorde en cover på Boyfriend av Justin Bieber som var ren katastrof och det blev en grej på svenska twitter. Redan då var han flörtig och betedde sig som att han var superkändis, och han ville VERKLIGEN vara Justin vilket man fortfarande ser i mycket av hans content. Han pratade ofta om att han ville ha flickvän och folk drev hela tiden med honom på samma sätt som nu. Han satsade iaf på att göra musik och la ofta upp covers på nya låtar (mycket Justin då såklart) och spelade lite live då och då och försökte göra värsta Bieber-konserten av ett litet gig i Växjö typ. Hade meet & greets efteråt och hade generellt rejält med hybris

      Han började göra vanliga vloggar på youtube som inte gick så jättebra. Sen kom Musical.ly (nu Tiktok) och på den tiden var det verkligen bara en app för barn, men där gjorde han content och märkte väl då att han kunde tjäna en del pengar på det. Alla hans youtube-videos som är riktade mot barn är helt och hållet kopierade från en annan Youtuber som heter Morgz. Det är kopierat frame by frame, och är rent av översatt. Det har varit lite snack om det men det har absolut inte fått lika mycket uppmärksamhet som det borde fått tbh. Han försöker verkligen dölja att content och musiken han släpper inte är hans från början, han säger aldrig att det är covers han gör utan låtsas som att det är hans egna musik.

      Men japp, han har alltid varit såhär, hans content har dock inte alltid varit riktat mot barn. Stringtrosorna han sålde som merch var t.ex innan han började göra barnprogram. Sjukt konstig grej ändå, men det förklarar lite hur han varit hela tiden.

      Flörtandet har absolut eskalerat dock, antagligen för att det blir så omtalat. Killen gör verkligen precis allting för att bli känd, han bryr sig inte ett skit om hur det ser ut eller vilket sätt han blir känd på. Det är sjukt tragiskt

        Det funkade ju för Jocke Lundell… vad gjorde han? Runkade i ett fönster klädd till uggla eller något…han pratade om det i sitt Sommar i P1…jag blev så sjukt provocerad av allt han sa att jag inte kunde lyssna klart. Han är direkt farlig för folk i min mening med så mycket genomslag och sågar allt vad psykisk vård heter…och kanske de inte kan hjälpa alla, det vet man och att hjälpa honom lär inte vara lätt….

          Nja jag tycker inte riktigt det går att jämföra dom två, inte ens när det kommer till kändisskap. Det Jocke gjorde för alla år sen var ju tyvärr accepterat då, han var en svinig realitystjärna och alla skrattade åt det. Nu har han lyckats städa upp sig rejält mycket och har jobbat helt otroligt mycket för att komma dit han är nu. Är inget fan av Jocke men han har en helt annan backstory och ett helt annat motiv än Pontus.

    Det BÄSTA sättet att fasa ut honom är:

    – Att alla vi 40 taggare och uppåt börjar gilla och följa och kvittra kärleksord.

    Vilken avsmak det ger alla barn och ungdomar att tanter gillar samma som dem.
    Superlamt

    Och vad äcklad P kommer bli, aaaallldeles för gamla haggor som jagar honom.

      Undrar om detta verkligen skulle fungera? Skulle Instagram algoritmen jobba till vår fördel då, och tro att han gör innehåll för medelålders?

      Nejtack! Och ge honom mer uppmärksamhet och reklampengar?

      Du kan vara ett geni

    Hela Pontus Rasmusson grejen är helt surrealistisk. Han känns inte verklig, och de här följarna, vem har missat?! Har själv barn i målgruppen och känns som han är helt rökt där. Hur kan det fortgå?

    Stackars häst. Är så less på P R så jag vill starta en krisgrupp för att stötta hästen som tvingas vara med på den där bilden.
    Spelar ingen roll vad han får för uppmärksamhet, även hat och hot är något han verkar suga i sig endå och det är så sjukt. Har han ingen självkänsla? Har han inget mer i livet än att gräva sin grop djupare för varje vecka som går. Trots att jag inte gillar honom alls övht tycker jag genuint synd om honom. Vilket skitliv han verkar ha med mamma och pappa även om han kör tesla, vilket faktiskt inte är ett dugg fränt.

    Men alltså var är alla föräldrar undrar jag?!? Håll koll på era barn, tillåt de inte fortsätta konsumera sån här skit, rent ut sagt. Det är inte bara nåt litet ”onödigt tidsfördriv” vi pratar om utan en otroligt obehaglig MAN.

      Han är inte obehaglig bara en pajsare påhejad av sina föräldrar som till viss del styr hans kanaler.
      Allt är riggat i förväg.
      En hype snart är han bortglömd och någon annan lirare tar över.
      Visst familjen vill tjäna pengar på massa trams så det kan man anmäla. Sedan att deras son har ett gäng diagnoser är en annan historia

    Gervide – Bloggen verkar ha ballt ur totalt idag, ser inga kommentarer utan kommer till n sida som säger ”oops that page does not exist”. Ibland kommer jag in på kommentarsfältet som nu, men då står det 0 kommentarer, men går jag in på det så står det 14 kommentarer.

    Hela dagen såg jag också bara 09.00 inlägget, fram tills nu… Vad har hänt? 🙁

    Kan du inte sluta skriva om honom? Jag mår fysiskt dåligt varje gång jag ser honom, blä han är så obehaglig att titta på

      Hoppa över inläggen om honom då! Svårare än så är det ju inte.

    Det är verkligen stendött i bloggvärlden nu för tiden, det märks inte minst på inlägg om sådant som hände för flera månader eller till och med år sedan. Jag tycker absolut att framför allt denne Pontus ska få det varmt under fötterna men det här är väl ändå något som borde uppmärksammats då, inte nu?

    Förutom att han är hemsk känns det också hemskt att barnen kan sådana sexreferenser. Alltså jag menar inget ont gentemot barnen, utan vad är det för samhälle vi har som lär barn sexreferenser om ridning…

      Håller med. Nu vet jag inte hur unga de här barnen är, men jag hade då inte koll på diverse sexställningar i tidig tonår.

        Jag jobbar som lärare i mellanstadiet och skulle säga att det är högst ovanligt att inte känna till olika sexställningar som tidig tonåring, hörde en gång några killar i åk 4 diskutera vilken porrhemsida som var bäst

          Vidrigt!

    God ton, han förtjänar inte god ton.

    Herregud säger jag

    Bedrövligt och oförsvarbart ?

      ”Priset består av ett diplom samt en summa pengar som Johnny Bode-sällskapet redan festat upp. För Margaux Dietzs del rör det sig om 41 859 kronor och 60 öre som sällskapets medlemmar åt och drack gott för på sitt årsmöte i Göteborg den 5 januari. Kvittona har bifogats diplomet som vi skickat till Margaux Dietz. Dessutom skänker vi ett par vita handskar med Johnny Bode-sällskapets logotyp på; en persedel som gör att man smittfritt kan handskas med avsvimmade personer i sitt trapphus.” 😀

        Det där var ju riktigt roligt. Vilken nominering!! Mästerligt.

        Så kul ?????

    Fix buggen på hemsidan

    Marcelo och Emilias lägenhet uppe till salu

    Ok, barn kan absolut tänka sexuella tankar och fantisera om det…men de brukar väl ändå vara väldigt blyga med att uttrycka dessa känslor. Vad får dem att känna att en kille till häst är ett lämpligt tillfälle att lufta en spirande sexualitet?

      De flesta fattar ju att dom driver.

    Helt OT men vilken skräll att Marcello o Emilias lägenhet ligger på Hemnet…när flyttade dom dit? I november?
    Sinnessjukt beteende.

      Skrev precis en kommentar om det, såg inte att du hade kommenterat. Jag undrar varför dom flyttar så mycket? Är det pengar? Området? Dom skulle ju bo där länge och lägenheten var perfekt.. Så himla underligt

      Såg det, det är heeeelt sjukt. Har inga ord.

      Ja alltså Emilia verkar vara så rastlös. Minns när det var på semester. Hon hypade resan i flera veckor och åkte hem efter några dagar p.g.a. hemlängtan. Come on. Att vara vuxen innebär att man kan tolerera att känna sig lite obekväm korta tider, man behöver inte agera på varenda impuls.

        Var det inte hon som frågade om hotell i Grekland för ett par dagar sedan?

        Fast deras barn var väl sjuk på resan och därför åkte de hem

    Emilia och Marcellos lägenhet ligger ute på hemnet

      Ligger ute? Den blev såld enligt hemnet den 12 januari vad jag kan se. Undrar vart det bär av nu då… ??

        Har den? Det enda jag kan se nu är att annonsen har blivit borttagen hos Hemnet. Kollar man på UNIKs hemsida så är deras lägenhet ett kommande objekt. Samma mäklare och allt.

    Men gud dom driver ju det förstår ni väl allihopa. Inget fan av Rasmus men drev kan verkligen göra folk dumma och blinda.

      Håller med!

    Jag gick in på hans instagramkonto för första gången  igår. Det första jag förvånades över är att han verkligen HAR äkta följare som kommenterar. Att hans fans är unga har jag förstått tidigare. Men jag fick en chock över HUR unga vissa var. Att de ens får ha ett instagramkonto. Jag kom in på ett flertal där de med all säkerhet inte uppfyllt 13-års gränsen. Och typen av bilder och videos en del lagt upp fick det att vända sig i magen. Dessa barn vars föräldrar inte sätter gränser är ett lätt ”byte” för sådana som Pontus. Man sitter här på andra sidan tangentbordet och känner sig maktlös.

    Euw… Om det här är barn som har skrivit kommentarerna – föräldrar, håll koll på vad era barn gör!!! Jag hade fri, okontrollerad tillgång till internet från och med tioårsåldern. Vill inte ens räkna hur många äldre ”ungdomliga” män jag talade olämpligt med via MSN, Lunarstorm, Myspace osv. Äckligt.

      Varför var du så äcklig då?

    Monas universums senaste inlägg. Hur kan det inte vara reklam? Hon har ju stenkoll enligt henne själv så hon har väl rätt.

      Tjänar hon pengar på det? Antingen att någon betalar henne för att göra reklam, eller att det är hennes eget varumärke? Det är ju det som avgör om det ska märkas. Tipsa om märken får man göra utan att reklammarkera.

        Tänkte på slutet av inlägget. Hon har många skor från Calou, dit hon ofta länkar. Likaså Reunion Home. Men visst kan det vara så att hon betalar fullpris.

    Det går inte så bra med det här serverbytet

    Det här språkbruket med att kalla någon daddy och mommy med sexuell underton används ofta av utländska artisters fans . Nu följer jag bara några större namn och deras följare är vuxna människor som kommenterar på det här i mitt tycke pinsamma viset.
    En viss procent av de som kommenterar såhär hos Pontus driver absolut med honom men jag ser också en klick av både tjejer och killar som verkligen vill få hans uppmärksamhet och bli sedda av honom. Min teori är att den kategorin är redan lite utsatta och kanske ensamma barn/ungdomar och de är en lätt match att grooma för den som vill.

    Urk. Vad är snittåldern på hans följare? Borde ju vara max 10 år känner jag, med tanke på nivån på hans videos m.m.? Men om det är barn under 13-14 år som skriver såna här kommentarer så har vi verkligen ett problem med sexualiseringen av samhället. En ung tonåring ska inte veta nåt om att rida nåt annat än en häst. Att man är nyfiken på sex – absolut. Att anspela på sexpositioner i kommentarsfält – nej. Dessutom borde man båda som förälder och i skolan ta upp frågan med grooming på nätet, konsekvenser av nakenbilder, hur det är lämpligt att bete sig på sociala medier etc.

    Sen är det ju svårt som vuxen att förstå vad någon överhuvudtaget kan se som attraktivt hos denna människa, men det är en annan fråga.

    Hålla god ton är inte lätt när man ser detta.
    WTF is happening liksom? Hans föräldrar måste vara stolta.
    Blergh……

    Ok de här barnen/tonåringarna kanske driver (hoppas). Men att han gillar kommentarerna??? Väldigt uppenbart att han själv refererade till sex i sitt inlägg också vilket är sjukt äckligt.

    Saknar nya inlägg, är det fortfarande problem här?

      Ja, så in i helvete! 🙁

    Men vad i helvete? Blir rädd att polisen ska komma och knacka på dörren bara av att läsa det där.

    Inget inlägg på hela dagen idag,allt bra Camilla?

    Therese Lindgren + Ebba Busch-dramat på insta?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.