Triss i Instastory

Hur tusan får man bort det här enklast? När bilen är kall eller när bilen är varm? Risken att ha Nocco-kladd i bilen för all framtid känns hyfsat överhängande. ??

Linda-Marie Nilsson tipsar om sportbh för storbystade, någonting man aldrig kan få för mycket av. Hennes tips hittar du HÄR (ej annonslänk längre).


Michaela Forni ska sälja sin och familjens lägenhet. Här är lite bilder från dem, om du är köpsugen eller bara lite nyfiken.
Du hittar den HÄR på Hemnet, där utgångspriset är satt till 10 950 000kr. Lägenheten har 3 rum och är på 86 kvadratmeter.

89 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Sportbhar för lite större byst är verkligen ett gissel. Speciellt om man vill springa eller hoppa. Fula är dom också! Bharna alltså, inte brösten. Och dyra!

    Att vatten (huvudingrediens i nocco) som kyls börjar expandera vid 4°C är väl ändå allmänt vetande? Bör dock inte vara några problem att få bort om man värmer bilen och torkar med vatten och någon slags duk, nocco är ju sockerfritt så det kladdar inte.

      Man kan ju glömma en burk i bilen trots att det är allmänt vetande. Lätt hänt.

        För mig råkade en läskburk ramla ut ur påsen när jag handlat utan att jag märkte. Inte roligt.

      Misstag är väl misstag, hur mycket man än vet

      Bcaa och sötningsmedel kladdar enormt.
      Mvh sprängde en burk för 2 år sen i bilen (kvarglömd burk i fack)

      Jag öppnade dumt nog en fryst läsk inomhus, sprängdes överallt. Blev fläckar i taket. Den var light.

    Räknas ett utrymme utan fönster verkligen som ett rum? Är det inte mer förråd/klädkammare? Måste vara den mest ineffektiva planlösning på en 86 kvms lägenhet jag sett. Priset verkar lite i överkant, skulle inte betala över 9 mkr för den lägenheten i rådande läge.

      Verkligen, hur kan man planera lägenheten så att man måste gå genom sovrummet för att komma till badrummet när det inte finns någon gästtoalett är ju helt obegripligt.

        Gästtoalett? Är det normalt att ha i en trea?

          Nej det är inte normalt, men om man måste gå genom sovrummet så borde det finnas en gästtoalett, annars får man göra annan planlösning från början

            Vi hade så i vår förra lägenhet. Var inte något större problem men vi hade i och för sig sällan så främmande gäster när vi sov. Var väl närmsta familjen, min syster eller mamma. Om de passerade oss när vi sov var ingen fara. Vi passerade dom i vardagsrummet när de sov och vi vaknade så..

              Det kan ju också upplevas som lite väl privat att folk ska behöva gå igenom ens sovrum till toaletten även om man inte ligger och sover där. Alltså att det känns obekvämt för gäster speciellt om man inte känner dem jättebra. I övrigt känns det också opraktiskt att behöva gå genom korridoren genom hela lägenheten till det innersta hörnet för att gå på toa. Visst, det funkar ju men det är ju en kompromiss, för de allra flesta iallafall.

                Ja visst är det bättre att ha toan utanför sovrummet, det säger jag inte emot. Men jag trodde själv att det skulle vara ett större problem när vi flyttade in än vad det faktiskt var. För mig alltså. Skulle däremot inte välja det om jag själv planerade ytorna ???

            Huset är byggt 1896. Är ändå ganska vanligt med lite annorlunda planlösning då. Dessutom får/kan man inte bara ändra en planlösning i en bostadsrätt.

              Den lite annorlunda planlösningen beror på att man delat en större lägenhet i två. Så planlösningen är långt ifrån tidstypisk. Har själv bott i samma kvarter men i ett annat hus. Just det hud som fornis lägenhet ligger i är känd för att vara förstörd genom att större lägenheter delats upp i helt omöjliga mindre lägenheter.

              Detta är verkligen ingen tidstypisk planlösning. Ingen hade kök i vardagsrummet vid sekelskiftet. Hemhjälpen höll ju till i köket mot gården.

                Nu får du mig att tänka på en barn-/tonårsbok där jag har för mig att flickan var dotter till en piga i en stor svensk våning och hennes kompis visade henne hur en ändkula på staketet/gallret utanför var av gammalt tuggummi. Mindes att jag ville bo i en sån våning ngn gång… Får väl bli när jag vinner ngt på lotto utan att spela ?

                  Tre trappor upp med hiss <3

              Ja många äldre lägenheter är omgjorda och har lite udda planlösning. Men det finns ju bättre och sämre. Och just den här lägenheten, själva ytan alltså, är ju väldigt svår att göra om till något vettigt.

      Nej

      Dålig planlösning och sjukt opersonligt renoverad.
      Its a no

        Skulle säga att en lägenhet aldrig varit mer personlig. Det är ju Fornis lägenhet och hennes personlighet är ju just sådär… bland.

        Men hon kanske har den stilen? Ser ialf inte ut som alla andras. Inget fel tycker jag. Jag tycker den är lite personlig ialf

      7 kvm golvyta samt direkt dagsljus 🙂

      Och världens längsta hall innan man ens är inne i lägenheten. Värt att betala en halv miljon för de kvadratmeterna som den utgör ?

      Sofia; det står i annonsen att det är en tvåa men disponeras som en trea.

    Älskar slumpen att det råkar finnas ett samarbete eller rabattkod när såååååå många frågar just den produkten.

    Om någon annan än Linda Marie hade gjort reklam på det viset så hade du kritiserat det hårt. Med all rätt. Det ska tydligt framgå vad/vem det är reklam för, vilket det inte gör varken hos henne eller dig.

      Ja varför delas hennes annonslänk vidare här liksom?!

        Håller faktiskt med. Camilla hade aldrig delat nån annan influencers reklamlänk

          Jag delade hennes länk rakt av eftersom jag gjorde inlägget på telefonen och fick fram den genom att helt enkelt klicka på den.
          Det framstår kanske som ”favorisering”, och det tänkte jag helt enkelt inte på. Men så ska det så klart inte vara och det kommer inte ske igen. Tack för att ni sa till.

      Det är inte reklam, det är en annonslänk.

        Vad är skillnaden?

          Reklam är inlägg där ett företag köpt innehållet från exempelvis en influencer. De ska reklamidentifieras i enlighet med marknadsföringslagen. En annonslänk kan vem som helst publicera, bara man är ansluten till ett annonsnätverk/portal, där man antingen får en slant per klick eller % på köp som skett via länken. Det finns ingen som helst överrenskommelse mellan influencer och företag när man använder en annonslänk och därför ska det bara markeras som just en annonslänk/adlink.

            Det är inte vad Reklamombudsmannen säger:
            https://reklamombudsmannen.org/beslut/enskilt-beslut/?caseid=2104-89

            Enligt RO är en adlink reklam, då Marknadsföringslagen gäller för alla slags kontakter mellan företag och konsument som har som syfte att förbättra försäljningen av en produkt.

              Reklamombudsmannen prövade ordet ”adlink” och bedömde den som otillräcklig.
              Linda-Marie använder ordet ”annonslänk”, som Reklamombudsmannen inte prövat, men som Konsumentverket rekommenderar som reklamidentifiering (ordet ”annons” alltså).

        Nu är du ute på djupt vatten.

          Va?

            Om man nästintill dagligen kritiserar influencers på grund av deras bristande reklamidentifiering så bör man ha koll på regelverket själv. Du är ute på djupt vatten med ditt resonemang. Det ska tydligt framgå vem som är avsändaren av reklamen. Tycker du att det framgår tydligt i hennes reklam? Det tycker inte jag. Jag har ingen aning om vem som står bakom reklamen, vad det är för märke på behån eller om hon står bakom rabatten eller om rabatten är allmän. Jag vet inte om hon får betalt per klick eller sälj. Jag vet faktiskt ingenting utan att klicka på länken. Inte ens hur produkten ser ut.

              Men det är ju inte reklam, så det gäller inga såna regler. Rabatten är allmän, det är inget betalt innehåll.

              Däremot är det en annonslänk, vilket framgår.

                Sånt trams. Hur kan det vara så? Reklam som reklam men under annan täckmantel?! Låter helt galet! (Inte menat mot dig, S!)

                Var framgår det att annonslänkar inte är reklam och inte behöver följa marknadsföringslagen? Om det inte hade varit reklam så hade det inte funnits krav på utformningen av länkarna.

    Sopig planlösning och är inte en trea på riktigt. Hade aldrig köpt den. Å definitivt inte för över 10 miljoner. Ha ha. Herregud. Men ja, npn kommer göra det.

      Lite som billgrens där sonens rum är en fd skrubb, ett rum utan fönster är för mig vare sig ett barnrum/kontor det är ett förråd. Lägenheten är egentligen tvåa men säljs som en trea med riktig usel planlösning för 10 miljoner

    Värst vad alla flunsor säljer, sinar pengarna?

      De har köpt en ännu större lgh och ett hus i Spanien så nej jag tror inte att pengarna sinar faktiskt

        Ojdå ursäkta.

          Du är ursäktad ☺️

    Jag har större bröst och köper Shefit ifrån USA (tror de var med på shark tank?). Det är verkligen helt perfekta. Hopprepshoppande med stora bröst och de rör sig bara lite.
    Tips tips tips

      Vilket bra tips! Var köper du dom? Blir det massa tull och skatt och grejer om dom skickas från USA?

        Ja, tyvärr tillkommer både tull, skatt och moms. Så priset går upp kanske 40% när det är dags att hämta ut (obs på att jag ej bor på en ö i medelhavet så all frakt är alltid extra dyr). Men köper de ifrån www . shefit . com

      Wacoal sports bra är också kanon. Sitter som gjuten.

    Litar inte ett dugg på när influensers skriver ”ni är SÅ många som har frågat efter x”. Och sen är det ett reklaminlägg. Kan lova er att det är inte en jävel som frågat efter det de hävdar.

      Ni är SÅ många som har frågat om mina helt vanliga jeans/tröja/skor/väska som man kan köpa överallt!

        Nu är det ju dock aningen svårare att hitta en bh för oss med stor byst än att hitta valfri random tröja/väska/byxa.

          Jo men vad naiv du är om du tror att såååå många frågat och hon bara råkar ha en adlink att dela…

            Vet du vad en adlink är? Du själv, som antagligen inte ens är ”känd”, kan publicera sådana. Det är inget samarbete eller reklam för något företag.

            Det kan mycket väl vara så att folk har frågat, och då tar hon chansen att tjäna lite extra pengar när hon ändå ska dela med sig av ett tips. En adlink är inte samma sak som reklam eller samarbete.

              Ja jag vet vad en adlink är men tack för den oombedda lektionen.

              Jaja, tro vad du vill.

                Men om du vet hur adlinks fungerar, varför misstänkliggör du att hon ”bara råkar ha en adlink att dela”? Alla kan ju alltid dela adlinks, och det är därför alltså inget osannolik sammanträffande?

                  Jag ifrågasätter inte att hon har en adlink. Jag ifrågasätter att så så många har frågat om tips på bh.

              En annonslänk är marknadsföring. Företaget betalar en viss summa för att någon ska göra reklam för och marknadsföra deras produkt/sida. Det är ingen välgörenhet. Det är ett givande och tagande med syfte och mål att öka försäljningen.

      Allra helst när det är en influencer som är ”kroppspositiv” och knappt uppdaterar om träning?

      Ska fråga Therese om vart bästa biffen serveras i Stockholm hädanefter! ?

        Nu kan man ju förvisso ha sportbh även när man inte tränar…

          Absolut, men är då den spontana tanken att fråga en person som utåt sett aldrig tränar. Anta att den bara har koll på sport-BH ändå?
          ”Dumt att anta!” tänker jag ?

            Jag tror inte att någon influencer som får såååå många frågor om någon produkt får så många frågor alls om det. Min enda poäng är att sportbh kan användas även av den som inte tränar. Men ska inte bråka om det. Jag kanske missförstod dig.

              Haha näe det tror inte jag heller att dom får. Min tanke var mer att om jag är intresserad av att få tips så vänder jag mig nog till de influencers som jag vet använder eller har koll på den typen av produkt/tjänst.
              Det var nog mer så jag menade. Det är mer trovärdigt om Therese säger att hon fått frågor om att vara jourhem än om hon säger att hon får frågor om kött och ger länkar till restauranger typ.
              Litar mer på att Alexandra har fått frågor om hudvård än om hon kommer och säger att folk frågat om barnvagnar och delar en annonslänk.
              Har aldrig kopplat ihop L-M med just sport-bh. Däremot plus size underkläder tänker jag, för där har hon ju gjort samarbeten och kan tänkas ha koll ?

                Ah då förstår jag och håller med dig ?

        Hört Linda-Marie flera gånger om att hon tränar förut när jag följde henne på youtube. Varför skulle man inte kunna träna och tycka att det är något bra bara för att man är kroppspositiv? Man får tillochmed vilja gå ner i vikt/bli smal och ändå vara kroppspositiv.

          Ja hon nämner ju ofta hur bra hon mår i kroppen efter hon började träna!

    Apropå instagram flöde. Vad menar Ida nordfors att hon blir dissad av instagram?
    Att hennes senaste reel inte kommer upp i följarnas flöde? Men den har ju bara varit uppe i några timmar?

      På tal om Hemnet så ligger Emilia o Marcelos lägenhet ute igen med sänkt pris så passa på om ni är ute efter en lägga precis intill tågspåren i innerstan. Utan balkong.

    Det där är en tvåa, en mäklare får inte skriva att det är en trea om det tredje rummet saknar fönster

      Elsa Billgren har väl också ett litet rum till sin son? Det har kanske fönster högt upp i och med att de delade av mot köket?. Men ändå, rum är det ju inte.

        Nä det är en skrubb. De är miljonärer som har sina barn i en skrubb.

      Står i annonsen att det är en 2:a men disponeras som en 3:a.

        Nej, det står 3 rum.
        Antal rum: 3
        Vilket är fel. Ta en titt i annonsen så ser du.

    Hatar verkligen när de delar adlink utan att skriva vilken butik det är. Finns bara en som jag vet som gör det och det är Kajsa Bergström. Perfekt då kan jag välja om jag vill klicka in på just den hemsidan eller inte

    Det verkar så sjukt jobbigt att ha sådär stor byst?

    Det där är max 2,5 rum.

    Den där lägenheten är ju typ en glorifierad etta med klädkammare. Och jättelång hall.
    Förstår att dom vill flytta.

    Ja, det är jobbigt. Har inga bröst pga cancer och det är faktiskt underbart. Förr hade jag gigantiska bröst. Det påverkade ryggen negativt och jag började gå ”tungt” (trots att jag bara var strax över 30). Numera har jag fått kommentarer om att jag går med lätthet i stegen och att jag ser längre ut, mer proportionerlig liksom. Det är skönt att slippa tröjor som är mycket större än man egentligen behövt, bara för att brösten ska få plats. Kunde aldrig ha skjortor med knappar tidigare, de glipade alltid vid brösten oavsett storlek.

      Svaret skulle till ”H”.

      Instämmer. Har inte haft cancer men en viktnedgång som har gjort att jag numera är nästintill helt platt upptill. Hade inga fylliga bröst innan heller, utan A/B-kupa. Tänker att kvinnobröst många gånger är en nackdel för oss kvinnor (obs ej vid amning, men då är de ju mer till för barnet än för mamman egentligen). Det är inte lika praktiskt som ett mansbröst tex. 😀

    Oj vad de måste ha kämpat för att få det att se ut som att de har dagsljus i barn-”rummet”. Otroligt att mäklaren skriver ut att det är en trea när det de facto är en tvåa.

    Gabriella Poslers inlägg på bloggen 7 februari.

    ”fun fact är att jag innan graviditeten (och nu bebis) masserade min käre make typ 5/7 dagar i veckan.”

    Alltså ska jag skratta eller gråta. Jag gömmer mig bakom skämskudden när hon skriver inlägg som dessa. Hon vill framställa sig så sensuell och som ”värsta frugan”. HAHA det är så pinsamt.

      Ja det känns som om hennes stora dröm i livet är att vara ”den ultimata frugan!”… Sexig med plutläppar och jättepattar, men samtidigt barnkär och älskar att städa och laga mat. Cool och tatuerad, men ingen partytjej. Nej det är så uträknat och tråkigt när man ser igenom det.

      Hahaha, skrattade högt åt ”värsta frugan” ???

    Man borde kunna borsta bort det värsta medan bilen fortfarande är kall och sedan torka av med något milt medel. Det är ju inte tygklädsel iallafall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.