Kärlekshälsningar från Pontus Rasmusson?

Bildkälla: Pontus Rasmusson Instastory

Om du har någon du vill uppvakta med en kärlekshälsning, snälla människa – spela in den själv.
Hade jag fått en kärlekshälsning från någon som Pontus Rasmusson, köpt av exempelvis en partner, så hade den personen åkt ut med huvudet före.
Jag ryser i hela kroppen av det här, och vet inte riktigt vad som är värst.
Rabattkoden, ballongen eller Pontus ansiktsuttryck på bilden till höger.

Vad hade ni helst fått i Alla hjärtans dagspresent?
Om du var tvungen att välja.
En kärlekshälsning från Pontus Rasmusson eller ett par stringtrosor med hans ansikte på?
Japp, det är alternativen som ni måste välja mellan!

Jag fick den här gigantiska kaffemuggen av min sambo i julklapp.
Jag bara kollar intresset här lite snabbt… vem skulle vilja ha det här fejset på ett par stringisar?

35 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Killen är lite som satir av sig själv 🙂

    Men herregud räcker det inte att skriva om den stollen nu??

      Verkligen. Skrollar alltid förbi dessa inlägg

        Ja, visst gjorde du. ??

        Inte alltid?

        Jaså? Det gjorde du verkligen

      Hellre om honom än mycket annat.

      Nej. Absolut inte färdigskrivet.
      Han ska stötas och blötas tills precis alla vet att han är ett peddoäckel och inte har en tittare kvar!
      Ja, så tycker jag. Ha en trevlig kväll!

    hans blick på bilden… så vidrig!!!

    Galna ögon. Han är liksom uppfylld av sin egen person.

    Men ja! Precis det jag alltid önskat mig!

    Not.

    Stringtrosor kan man använda som hårsnodd men en hälsning från det äcklet skulle sitta fast inuti hjärnan för alltid, så det får bli stringisarna ?

    Och bakom kameran står Pontus galna föräldrar och hejar på!!!! ?

    Nej jag vägrar. Nej på båda alternativen. Fy fan vilket jävla äckel. Han provocerar mig så jävligt.

    Ett par trosor hade suttit fint. Då hade jag kunnat ? honom i fejset.

      Skönt att ha ett par stringtrosor bakochfram ?

    OT: Victoria Törnegren är i Miami och la ut insta story innan hon troligtvis fick PMs om att det är lite osmakligt att skryta om semesterresa medan dödsantalet från Turkiet/Syrien fortfarande stiger och tog bort bilden. Efter det har det varit radiotystnad.

      Fast man ska väl ändå få resa och leva sitt liv, och dela med sig av det om man vill, även om det händer hemska saker i världen? Folk är så svart eller vitt nu för tiden, hur kan man inte ha två tankar i huvudet samtidigt?

        La ingen värdering i det, tipsade enbart FYI

      Men snälla, vem lämnar såna kommentarer? Jag har myst i soffan och ätit pizza, har det asbra, fyyy på mig!

        Eller hur? Jag kan aktivista mig i vissa frågor, engagera mig politiskt och anser mig socialt medveten, men det finns en gräns. Jag kan inte medvetet svälta mig för att det saknas mat i vissa delar av världen. Jag kan inte välja att lida i mitt egna liv för att människor lider runt om i världen. Jag kan inte låta bli att vara lycklig och leva för att andra har det svårt.

        Jag var sjuk i cancer för ett tag sedan. Det störde mig inte det minsta att närståendes liv pågick som vanligt, medan jag låg hemma i plågor. Eller skulle jag krävt att de minsann inte skulle få ha roligt, för att hedra mig?

        Att resa (så ofta som influencers gör) är dumt utifrån ett miljöperspektiv, men inga syrier eller turkar lär bry sig det allra minsta om just Victorias resa. Vill man engagera sig i det som hänt i Syrien och Turkiet kan man göra det på mängder av sätt. Att inte resa är inte ett av dem.

      Man kan ju oftast hålla två tankar i huvudet samtidigt…

      Men alltså snälla… ska man inte få göra någonting utan att folk ska bli kränkt?

      Varför ska man ställa in allt man planerat i sitt liv för att det hänt något på andra sidan jorden?

      Den här lättkränkta samtiden vi lever i…. Orkar snart inte med den mer.

      Men snälla. Händer förjävliga saker hela jävla tiden varenda jävla dag. Har alla influencers en skyldighet att posta om allt som sker i världen? NEJ, det har du nyhetstidningar för. Sånt jävla trams

      Bait

    Vad läskigt att han är halshuggen på sin merch ?

      Tänkte exakt samma!

    Undrar hur mycket han tjänar/tjänade innan ”skandalen” för att tycka att det är värt att fortsätta kämpa på? Han är ung, känns som det hade varit vettigare att bara byta bana…

    Jag skulle valt en trosa, kan vara bra att ha till något, putsa fönster eller så. En hälsning vill jag inte ha alls. Eller jo, en hälsning typ som..
    ”Hej, jag inser alla fel jag har gjort (erkänner allt som vart dumt) jag ska aldrig göra något på internet mer förutom scrolla på insta på toa som alla andra. Nu ska jag åka och titta på en egen lägenhet sen ska jag gå till arbetsförmedlingen. Förlåt och hejdå internet /Pontus”.

    Såg häromdagen att Pontus följer min 14-åriga dotter på Instagram…
    Vi har träffat Pontus flera gånger på ett event som hette heyyou, min dotter älskade tiktok så vi åkte runt till varenda heyyou-event som fanns. Är väl 3 år sedan ungefär.

    Han var trevlig mot sina unga fans. Men, det märktes snabbt att han hade ett stort ego- han hade stora reklampelare med sig själv på, sålde merch till extremt dyra priser osv.

    Han uppträdde på scen med ett par låtar under ett event och helt ärligt så lät det värre än tjejen som sjöng Ring Ring i idol. Totalt talanglös… Jag trodde att han var runt 15-16 år, det var det intrycket han gav. Blev helt chockad när jag fick veta att han var över 20….

    Han har aldrig varit en favorit hos min dotter tack och lov, ingen av oss blev väl förvånade över det som kommit fram om honom. Han kändes redan vid tiden för heyyou som någon som bara vill bli kändis.

    Och min dotter har blockerat honom nu såklart, hon vill inte förknippas med någon som honom.

      Ärligt talat tycker jag att det är skumt att ni/du som förälder inte hade bättre koll på hans ålder om ni visste vem han var, och dessutom åkte på events som han höll i ?

        Han höll inte i eventet, han var en av deltagarna och som jag skrev var han inte någon favorit – utan min dotter ville främst träffa bl.a. Theoz. Kanske borde jag googlat alla deltagare som skulle vara på med eventen men jag hade ingen aning om vem Pontus var innan vi mötte honom där.

        https://www.heyou.se/festival-3

    Han kommer väl bara göra en video om personen är under 15?

    Underbar mugg!!

    Det är så lätt att i vardagen scrolla förbi inlägg av eller om såna här snubbar och bara tänka eller säga ”ge honom inte uppmärksamhet då, sluta prata om honom så han kan inte fortsätta vinna på sitt sätt att vara/jobba i sociala medier….”. Och jag fattar den knee-jerk instinkten. Men jag ser 100% hellre att någon blogg, pod, ett sociala medier konto med bred spridning bombarderar oss till oändligheten med hur SJUKT osunt, dysfunktionellt, groomande (enligt all forsknings statistik) en sån här människa medvetet eller omedvetet tycks jobba mot barn/pre-pubertala/människor vars frontallob INTE växt klart än. Och kanske vars trauman gett komplex PTSD hos också gör dom mer sårbara. Även om vi andra kan skräna (rätt ignorant) att ”äsch, ge honom ingen uppmärksamhet”. Glöm inte dom sårbara som kan falla offer för en person med NOLL självinsikt (pga pedofili eller NPS, eller psykopati eller liknande som ger en empatistörning som ger NOLL självinsikt eller vilja att sluta). Så mera tack denna blog och andra kanaler som inte nöts ner av att inget tycks hända, utan den utnyttjande/sjuka/brottsliga kan fortsätta. Tystnad och att ”ge upp” pga ”inget händer” leder bara till att fler offer kan skördas. Och vi andra kan säga år längre fram ”oj, fattade inte att det var SÅ illa”. Så tack Camilla för att du fortsätter belysa, fokusera på nåt som är uppenbart skadligt. Även när inget tycks hända som sätter stopp permanent.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.