Varför kan Bianca inte svettas?

@densomsadet

Att använda svetten i ansiktet efter ett gympass i marknadsföringssyfte och framställa detta som resultatet (glowet) man får av Biancas nya tan serum, det kan nog vara det sjukaste jag sett på länge… ? #svenskainfluencers #biancaingrisso #caiacosmetics #influencernytt

♬ Beat Automotivo Tan Tan Tan Viral – WZ Beat

Bianca Ingrosso påstår att att hon inte kan svettas, trots en långpromenad och ett pass på gymmet.
Vad orsakar det? Botox? Eller är samma tillstånd (Fabrys sjukdom?) som Prince Andrew använde för att försvara sig från våldtäktsanklagelserna i Epsteinhärvan – där han hävdade att han vid tidpunkten för brottet, inte kunde svettas.

What does it meeeeeeeean?

Tack för tips!

91 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Inget hon säger förvånar mig längre

      Nej fast botox kan göra så man inte svettas MEN hon har ju både smink o filter i klippet. Det går inte att lita på vad Bianca säger.

      Hörrni, det är sant.

      Känner två som inte kan svettas.

      Min mamma.
      Hon kan köra ett tufft spinningpass och svettas inte en droppe.

      En vän.
      Tränar mycket men svettas aldrig.

      Varför skulle Bianca säga random att hon inte svettas, det är liksom en rätt ovanlig sak! Hon talar sanning.

        Tränar mycket men svettas aldrig. Lever din vän? Det är en livshotande situation att inte kunna kyla ner kroppen vilket vi människor gör genom att svettas.

          Min syster kan typ inte svettas, hon får feber ibland istället.

            Även feber kyls genom att svettas. Att kroppstemperaturen blir förhöjd efter ett pass är helt normalt. Det är väldigt få som lider av den sjukdomen som gör att du inte kan svettas. Sjukdomen är fö livshotande.

            Sätt din syster i en bastu som är +80 grader och berätta för mig att hon inte svettades efter en stund.

        Min mamma är precis likadan. Spelar ingen roll hur hårt pass hon kör på gymmet, hon svettas inte. Själv svettas jag av att existera typ.

        Jag svettades näst intill ingenting när jag levde på minimalt med kalorier och hade bulimi.

          Precis. Kroppen är uttorkad. Helt normalt att en uttorkad kropp inte svettas.

      Jag svettas minimalt, jag har hormonrubbningar och det kan leda till att kroppen ej svettas. Jag har aldrig svettats i ansiktet.

        Inte ens när du äter stark mat?

          Svettas man av stark mat?? Aldrig hänt mig ?

            Mer troligt att du aldrig ätit riktigt stark mat.

              Jag brukar äta vindaloo varje vecka och har då aldrig svettats av det. Alla svettas inte av stark mat.

                Du äter INTE Vindaloo varje vecka!! ?

          haha nä <3

    En fråga. Om vi nu tar Theoz som ex. Varför går vissa helt fria från att uppmärksammas från icke reklammärkta betalsammanhang när andra blir konstant uppmärksammade? Vad gör skillnaden? Tex: https://instagram.com/stories/theozofficial/3035926191416174304?utm_source=ig_story_item_share&igshid=YmMyMTA2M2Y=

      Skulle gissa på att Camilla inte varit inne och kikat på hans inlägg? Hon kan ju inte se och uppmärksamma exakt allting, och just han är kanske inte jätteintressant för denna bloggen. Han är väl främst en artist.

      Vem är han? Vet att Google finns men jag vill ju veta mer om han är en SoMe-kändis eller typ endast mello

        Han har väl varit känd artist sedan han var liten (även om han bara är 17, snart 18 nu) Fast vi var nog fel målgrupp då.

          Aha, inte undra på att jag missat honom då

      Tänker också på det ibland. Typ som My Feldt, hon verkar fantastisk men reklam är det väl dagligen ändå?

    Är det okej om man gör reklam för sig själv? Seriös fråga https://www.instagram.com/reel/CoeZx1WAsdL/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

    Kommer ihåg att jag sett en vlogg där hon säger att hon måste hem och byta om för hon var så varm. Hon syftade inte på att hon var för varmt klädd.
    På Östermalm har jag hört många tjejer säga att man är varm när man är lite lätt svettig.

      När du är ute och söndagsflanerar kring Karlaplansrondellen? Är det där tjejer har hörts säga att de är varma? ?

        Nej, i privata sammanhang bland mina vänner och bekanta.

    Glow för mig är inte över huvud taget att vara blank och fet i hela ansiktet. Men verkar som glow inte är vad det var förr, iaf inte för influencers

      Att vara så där blank i ansiktet som Bianca alltid är, och gärna lite glow på nästippen, så man ser ut som en liten kanin, nej, hur blind kan man vara? Vem vill vara blank i ansiktet liksom?

    Hur kan vissa se så fräscha ut efter ett träningspass? Tänker inte bara på Bianca nu men själv ser man ut som en mosad lite röd potatis efter…

      Jag svettas väldigt sällan och i ansiktet har jag nästan aldrig svettats. Det kan faktiskt vara olika och på en del rinner svetten men inte på mig när jag tränade tuffa pass. Inte helt osannolikt att hon inte svettas.

      Jag med! Ansiktet blir rött som en tomat ?

      Jag blir inte så röd av träning trots väldigt ljus hy. Har för mig att det beror mycket på blodkärlen om de är ytliga och hur blodet pumpar.

      För att man är olika antagligen.

      När jag springer tuffa pass så blir jag knallgul i ansiktet. Det är fan värre än att bli röd ? har bra kondition och har haft såhär i många år.

    Bianca har ju smink i klippet! Det är varken svett eller glow från serum – det är smink, hon har ju glowigt smink på kinderna, det syns tydligt. Hon är ju bara brun på kindbenen och pannan. Att hon står på gymet trodde jag var för att hon skulle ”visa att det inte svettas bort” men hon kan tydligen inte svettas så då var det ingen tanke bakom det då.

      Men att man får glow från ett serum är väl också en typ av smink

    Har man tränat i 70min utan att svettas så har man instagramtränat.

    Ser en helt del personer på gymmet som spenderar mer tid med att snacka med kompisar, surfa i mobilen och ta bilder på sin rumpa än att faktiskt träna och när det väl ”tränas” är det väldigt lätta vikter och få repetitioner ( allt för att inte sminket och glowen ska ta skada).

      Alla gör på sitt sätt 🙂 tror nog du överdriver lite dock

        Ser samma sak på mitt gym. Mesta av tiden går åt till att snacka, foto sig själv och lägga upp på sociala media. Även mycket tid går åt till att posera framför speglarna.

          Och din tid går till att ha koll på vad alla andra gör?

            Nope, göra det man brukar göra på ett gym, träna. Det är liksom lite svårt att inte se ett gäng fjortisar som står direkt framför en och åmar sig på cross trainern när man själv kör på löpbandet. Tänker inte blunda för det är enda sättet att undgå att se dem. Men skulle gymmet inför fjortis förbud på gymmet vissa tider skulle jag lugnt träna på de tiderna.

        TS överdriver inte alls. Har själv sett folk (främst tjejer) som mest tar bilder i spegeln på gymmet sen sitter de i nån maskin eller på stretchmattan och pratar med sina kompisar. Gör några halvhjärtade reps sen går de hem.

          Och det är helt okej. Alla älskar inte att träna och då är det ju mycket bättre att ta sig iväg och göra saker lite halvhjärtat än att som många inte ta sig iväg alls. Man måste inte bli vältränad för att få hälsofördelar, att vara lite aktiv istället för inte aktiv räcker för att göra rätt stor skillnad.

            Men säg inte att det är överdrift då.

              Tror du förväxlat mig med en annan anonym för har inte sagt något om överdrifter.

      Nja. Jag svettas väldigt sällan när jag kör vikter och jag instagramtränar inte. Kör dessutom tungt.
      Men ett pass med högre intensitet eller kondition, då svettas jag ganska snabbt. Man är olika, helt enkelt.

      Jag kan köra ett högintensivt pass utan att svettas en droppe. Jag har aldrig i hela mitt liv kunnat svettas, finns en chans att Bianca har samma condition som mig.

        Haha du har inget ”condition” och inte Bianca heller.

      Sluta vara så kvinnofientlig. Det kan finnas massor av anledningar till att man inte tränar tungt. Kanske det är skönt att bara komma hemifrån och få lite avslappnande egentid från barnen hemma? Kanske de sitter och fokuserar på att få kontakt med bäckenbottenmusklerna? Kanske de är på väg tillbaka från en skada? Kanske de har ångest över att gå till gymmet och huvudsaken är att bara vara på plats? Kanske de hatar att träna och gör minsta möjliga bara för att man måste och borde?
      Och oavsett anledning så rekommenderar jag att sluta störa sig på andra människor som inte ens gör nån nåt ont.
      Tack för mig.

        Kvinnofientlig ??.
        Nåja unga killar beter sig på typ samma sätt men inte lika mycket fotande.
        Har nog aldrig sett det beteendet hos föräldrar utan ganska unga personer.

        Har aldrig påstått att jag stör mig på det beteendet som jag beskriver utan bara berättade vad jag ser på gymmet.

        Nått jag verkligen stör mig på är dock personer (99% killar) som släpper handtagen på dragmaskiner så vikterna slår ner med en enorm smäll, men med bra musik i lurarna så kan även det ljudet minimeras.

          Så alla män som lägger upp alla gymselfies på Instagram och tinder.. de bilderna har kommit till magiskt utan att de själva fotade när de var på gymmet?

        Har du överhuvudtaget satt din fot på ett gym? Fokuserar på att få kontakt med bäckenbottenmuskulaturen, ångest över att vara på gymmet, rehab jo tjena. Vi pratar ofta unga tjejer med gott självförtroende inte nödvändigtvis med matchande självkänsla som inte kan få nog av att studera sin kropp och outfit.

          Jag har varit den tjejen, tappade mycket i vikt i samband med sjukdom (fysisk, inte ätstörning) och när jag var på väg tillbaka gick jag ofta på gymmet, tränade väldigt lätt för det var det jag klarade av och knäppte kort, filmade för tanken att kunna kolla tillbaka på mina framsteg motiverade mig. Sedan när jag kom upp i normalvikt hände det rätt ofta att jag kollade in mig själv lite extra i spegeln också. Var så nöjd och stolt över mig själv som kämpat mig tillbaka. Men utåt sätt såg jag nog bara ut som ”ung ytlig tjej med gott självförtroende som inte kan få nog av min kropp och outfit”

            Hänger mycket på gymmet under vintern och ser skillnad på de som rehabtränar av olika anledningar och dokumenterar sina framsteg och de som går till gymmet för att visa upp sig.

        Jag svettas aldrig någonsin! Spelar ingen roll om jag är ute o springer i strålande sol. Samma var det med min mamma, när hon kom i klimakteriet så var det då hon började svettas.

      Du snackar skit!

        Tack för en konstruktiv kommentarer.

        Tränar på gymmet 4-5ggr i veckan så det är inte något jag bara hittar på.

        Fridens liljor.

    De som på riktigt inte kan svettas behöver duscha flera gånger om dagen eftersom svett är ett av kroppens sätt att reglera temperaturen. Det är stora hälsorisker med att inte kunna svettas.

    Tror nog hon kan det, men det märks nog mer eller mindre på olika människor.

      Om hon har promenerat utomhus är det ju inga konstigheter att inte svettas så här års. Sen vet vi ju inte vilken typ av träning hon har kört på gymmet.

        Skulle inte vara ett svar, men absolut.

      Jo man svettas mer eller mindre men har sett några klipp från när personer tränar med PT första gången och säger att de aldrig svettas. Så drar PT’n upp motståndet och efter ett par minuter så börjar svettdropparna träda fram ??

        Dina klipp bevisar ingenting

          Knappast din kommentar heller.

    Alla svettas tom en hel del då man sover ?

    Oj vad piffad hon ör, jag ser ut som 7 svåra år på gymmet, håret åt alla håll och inget smink heller ? blir illröd i hela facet med likt en riktigt dålig cancersolbränna ?

      Jag med. Orkar inte ens bry mig. Ja, jag är 90% tomat och 10% kaos. Sue me.

      Spelar ingen roll hur jag ser ut efter motion. Det viktiga är att jag mår bra av det. ?

    Hon sa det här väldigt många gånger i sin podd med Alice också (innan Caia), så det är iaf inget hon kom på nu

    Och jag är en sån som svettas i princip överallt, t.om av ett hyfsat lugnt yogapass så rinner svetten. Tränar dock oftast på crosstrainer och då rinner svetten, ansiktet är illrött, håret uppsatt men ändå på ända, blir gasig då magen sätter lite fart av träningen men alla är vi olika, det är tydligt det ??

    Jag är en som knappt svettas. Använder bara deo när jag vet att jag ska bli nervös (då det är andra typer av svettkörtlar), duschar två gånger i veckan, kan inte basta (blir ej nedkyld av svett), osv. Innan ni ropar att jag luktar så kan jag lägga till att jag är känslig för lukt annars och byter disktrasor varje dag (tvättbara), skyr allt parfymerat och är väldigt noga med hur jag torkar min tvätt – allt för att undvika lukt.
    Min man däremot svettas när han går omkring inomhus (!) och har alltid med sig en extra tröja om vi ska iväg på nåt haha.

    Så man är olika. Precis som man har olika hudtyper, hårtyper och munhälsa. Sluta tro att alla är precis som just du ?

    Jag kan inte heller svettas efter mina tre utmattningar. Jag kan känna mig jättevarm men det kommer inget svett ?. Ingen läkare har kunnat förklara varför men jag antar att det kan bli fel på systemet ?.

    När jag var underviktig kunde jag heller knappt svettas. Det skulle extremt mycket till innan jag ens blev varm. Inte så konstigt, egentligen.

    Finns lite olika faktorer som påverar
    Mer vältränad = svettas mer
    Personer som väger mer, svettas mer (mer kroppsmassa att kyla)
    Yngre svettas mer än äldre

      Stämmer inte alltid dock. Jag är överviktig men har svårt för att svettas. Gör det såklart när jag tränar ordentligt eller när det är supervarmt och jag är i solen. Men inte mer än andra alltså.

    Ja alltså det finns ju en sjukdom som heter hypohidros, men den tvivlar jag på att hon lider av för nog vill jag minnas att hon klagat på svettande tidigare. Botox hämmar svettningar i lite drygt 6 månader, men jag har svårt att se hur någon läkare skulle göra helkroppsinjektioner med världens farligaste toxin två gånger per år. Jag har gjort botox i händerna på rund av sjukdom, och bara det tog tid. Vill inte ens tänka på antalet stick om hela kroppen skulle behandlas.

      Trodde hypohidros är när du svettas pga andra anledningar än fysisk aktivitet ex stress eller nervositet.

        Lider man av hyperhidros så svettas man överdrivet mycket utan några direkta andra orsaker. Räcker att röra sig som vanligt för att svetten börjar rinna. Jag behandlas med botox i ansikte och resten av huvudet, ca 3-4 ggr per år. På mig sitter botoxen ca 2,5 – 3 månader. Det måste gå minst 3 månader innan ny behandling kan ges.

    Varför pratar ingen om att hon har filterdeluxe på i klippet? Ingen idé att diskutera svett eller glow då.

      Ha, tänkte just detsamma, eller ang att träna med sju kilo smink i facet. Om man har så täckande smink, så kanske det fungerar som en barriär för svetten att bryta ut, porerna är ju helt tilltäppta av ”pancaken”.

    En liten instickare här – när jag gör botox så får jag världens ”glow” i ansiktet. Särskilt i pannan. Vet inte vad det beror på, men det är iaf inte resultat av någon produkt.

      Samma här. Det är det enklaste sättet att se på någon om de gjort botox, att pannan blänker och skiner! Jag tycker det är fint dock, hade gärna haft samma glow på kinderna.

      ”When someone is receiving too much treatment with anti-wrinkle injections, the skin can become extremely smooth and the light bounces off in a uniform way. So, the skin appears shiny, which is why it can look ‘frozen.”

      Det är svaret, förmodligen.

    Anhidros heter en sjukdom som är väldigt ovanlig, sjukdomen som ett av symtomen är att man inte svettas. Sedan finns även Fabryssjukdom. Det är väldigt ovanligt och det påverkar kroppen väldigt negativt om man inte kan svettas då det är viktigt att svettas föf att reglera temperaturen i kroppen. Spädbarn svettas däremot inte därför extra viktigt att skydda dem mot värme.

    Önskar jag slapp svettas, ser ut som en komplett galning högröd med bultande utbuktande pannådror utan en torr fläck på kläderna efter ett pass. Bara senaste veckorna har två personer frågat hur jag mår i omklädningsrummet pga ser antagligen ut att behöva ambulans.

    Hahahah inga ord!!! Kopierar sitt sminkmärke från Kylie Jenner. O smyckesföretaget kopierat från Dollarstore!!????

    Ni som tycker om det här med ”glow” i ansiktet. Varför? Jag tycker inte alls det är snyggt och förstår inte varför man vill vara helt glansig i ansiktet.

      Håller med dig!! I min värld är det bara nervösa personer som är blanka i ansiktet, eller tonåringar med hudproblem ELLER de patienter som mår mycket dåligt ( vilket var väldigt vanligt på psykiatrin när jag jobbade där, nästan vaxliknande utseende precis som B)

    Bianca är en typiskt ”pick me girl”, det är bara att kolla på någon av hennes vloggar så märker man ett tydligt mönster. Allt ska vara märkvärdigt och unikt med hennes personlighet. Ex. nämner hon i var och varannan vlogg att hon ABSOLUT INTE KAN dricka cola utan is och citron. Liksom…. Jo det kan du visst och det finns inget unik med att tycka cola är godare med is och citron.

    Om hon nu inte svettas, varför använder hon i sånt fall intim-deodorant? ? Så korkad.

    Inget konstigt alls, har en kompis som aldrig har svettats under armarna och aldrig behövt deodorant. Inget konstigt. Bara skönt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.