Bästa sättet att be om ursäkt på?

Bianca Ingrosso har släppt en ny vlogg i vilken hon säger att hon har daglig ångest för att hon skämtat på Alice Stenlöfs bekostnad.
Några inlägg senare kommer det två ”spontana” inlägg där hon har på sig två av tröjorna från just Alice Stenlöfs märke A-DSGN med texten:

Looking for the softest tips on the market with the best fit? Now one does it like Alice Stenlöf/A-DSGN.

Visst känns det lite som kompensationsinlägg, sprungna ut en plats av dåligt samvete?
Och vad är egentligen ett bättre sätt att subtilt be om ursäkt till en influencer på, än genom exponering och gratisreklam hos en av Sveriges mest engagerande och köpstarka kändisar med helt rätt målgrupp?

Hur många inlägg skulle det krävas för att du skulle godta en ursäkt? 
Minst fem va? 😉

103 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Och vad var det hon skämtade om? Det vore ju kul att veta.

      Skämtet handlade om att Alice romantiserar kaffedrickande, att hon gör kaffe till sin personlighet.

        Exakt som Bianca gjort på senaste då med andra ord? Det var inte många vloggar sedan som hon vrålade rakt ut för att morgonkoppen inte var intagen än.

        Men va? Det gör väl Bianca också tycker jag, och väldigt många andra, inte till sin personlighet men ”romantiserar” det typ. På vilket särskilt sätt romantiserar Alice det och gör det till sin personlighet? Inget jag märkt eller tänkt på.

          Ja det är ju det som är grejen, hon borde inte ha skämtat om det för hon fattar grejen med kaffe nu.

    Vem är KZ ihop med?

      Bojan Djordjic.

        Frisören?

          Fotbollsspelaren.

      Aleks Subosic

        Kenzas man? ?

          Jobbigt läge.

      Gunde Svan

      Tarja Halonen. Brukar va rätt sen att veta skvaller om influencers och trodde alla visste detta vid dethär laget.

    Men vad hade hon sagt om Alice då? Är nog många som driver om Bianca för hon är ju verkligen speciell, hur många ggr har hon beklagat sig om hur bakfull hon är och sagt att nu var det sista gången, aldrig mer dricka. Till och med en vlogg hade hon namgett ”ska aldrig mer” och hon nämnde då att hon aaaldrig mer ska dricka alkohol – några dagar senare med vinglas i handen igen. ”Sovit 2 timmar men allt som behövs är en kopp kaffe” skrev hon igår såg jag, och hon behöver inte mer än 3 tim sömn har hon sagt. Hmm vissa fattar. Det var inte lite fastfashion hon visade upp igår i en rasande fart, Nakd, Gina tricot, Aimn m.fl helt tvärt emot vad Anitha Clemence nu förespråkar.

      Jag tycker det är kul att hon festar och har roligt. Hon är ung och singel så passa på.

        Tror hon har ett beroende. Måste ju dricka när hon arbetar har hon sagt.

          Med gud.. zzzzz. Tycker verkligen inte att hon verkar vara alkoholberoende.

            Hahahaha, jasså inte?

          Från en som har och haft många alkoholberoende i sin närhet så skulle jag nog inte klassa henne som beroende (än), men ett gravare riskbruk har hon definitivt. Det är inte sunt att festa som en 18-åring när man snart är 30 år, ha dålig koll på sina gränser, dricka alkohol flera gånger i veckan och dricka i otid så som inför arbetet. Att man som äldre dricker för mycket någon enstaka gång eller drar på röjfest är i sig inget konstigt, problemet kommer när det blir ett regelbundet beteende. Vilket det är för Bianca. När man redan lider av psykisk ohälsa är det ett ännu större problem, eftersom det är så lätt att slinka in i ett annat destruktivt beteende.

            Jag tror inte det är sunt att tro sig veta så mycket om en person man följer på sociala medier, men aldrig har träffat i verkliga livet.

              Och du vet vilket förhållande folk har?
              En del kanske vet mer än andra.

            Men gå och lägg dig motalistkärring.

            Åldern har väl exakt ingenting att göra med vad som är ett riskbruk och inte?

        Ja alltså det är ju kul om hon har kul. Håller med om att det verkar som ett beroende, som hon sagt så dricker hon innan hon jobbar också, innan fotoshoots, och man har ju sett att hon dricker även då annat ”arbete” utförs vilket kunnat skådas på instagram bl a. och hon går på möten efter 2 timmar sömn efter festkväll. Hon ser alltid ut att ha ett glas hon dricker ur när hon är ute med vänner, de andra har inte det hela tiden. Men inte det som är cringe med henne utan allt med hur hon beundrar sig själv i timmar i sin stol hemma, och åmar sig i spegeln hela tiden, och så otroligt motsägelsefull hela tiden.

      Det där här 20 årsåldern till. Man ska passa på medan man fortfarande orkar. Och vad fasen, hon har råd. Varför inte??

        Kanske när man är 22

          Eller när man är 28, det avgör man själv ??‍♀️

          I din håla ja, där kanske man slutar festa vid 22 för att man byter ut hela sin personlighet mot hus och 5 ungar. I Sthlm finns det ingen åldersgräns för när man ska sluta ha kul, träffa vänner, festa osv 🙂 du kanske ska prova!

            Ja för man kan inte ha kul, umgås och träffa vänner utan att vara bakfull dagen efter?

              Svårigheter att läsa? Menar att man är bakfull när man festar? Inte när man har kul eller umgås med vänner direkt.

                Varför skulle man sluta ha kul för man slutar vara bakis varje helg? Du verkar inte förstå vad mitt svar refererade till; att supa varje helg och säga att man aldrig ska dricka men fortsätter pimpa ändå. Det kan man göra när man är 22. Att sluta med det betyder inte att man slutar umgås med vänner och har kul.

            Haha ”i Stockholm”.

              Bianca bor i Stockholm, och jag refererade därför från Sthlm som även jag bor i och kan relatera till. Jag är från en småstad så vet exakt hur majoriteten av folk där är, förmodligen så som den ovan tänker som skriver 22 år 🙂

                Nej den som skrev 22 år menar att det hör 22-årsåldern till att säga att man aldrig ska dricka igen och super ändå nästa helg, att dricka alkohol titt som tätt, inte sova osv. Jag har bott i småstad och storstad och det finns ingen gräns när man slutar ha kul någonstans, det handlar om vad man tycker är kul.

                  Nej den menade att det hör till att festa och gå ut, läs övriga kommentarer ovan som den svarar på.

          Eller 35! Sen hönder det då och då ha ha

            Sant! Jag är 30 å det känns som att det är nu man börjar ledsna ? främst för att man blir så jääkla bakfull. Men umgås med vänner och ha kul överlag är ju fortfarande en prio ?

      Känner inte någon som aldrig sagt ”jag ska aldrig mer dricka” efter en utekväll och som sedan hållt fast vid det ?

        Min mening blev kanske lite konstigt, men det där är ju ganska vanligt beteende att säga så alltså. Ingen unikt för just Bianca.

        Ja visst men alltså hon har verkligen manifesterat det ett flertal gånger, en gång menade hon verkligen på i en vlogg att hon inte skulle festa mer nu utan vara hälsosam och ägna sig åt annat, hon har liksom sagt det så definitivt och offentligt inte bara som ”usch e bakis, ska aldrig mer dricka” som man kan slänga ur sig. Ja ja tycker hon är märklig iaf sen fattar jag inte vad att hon har råd har med saken att göra. Klart man kan festa vid 28 år och vid 35 också även vid 55, men något skaver där…

    Jag som trodde intimissimi hade de skönaste tröjorna ? va fel man kan ha

      Haha, det svänger fort.

      Det var i tisdags det..

        Går fort i hockey

      Nästa vecka är det bergis Gina.. Guldfiskar & B verkar ha ungefär samma minneskapacitet.

        Nu tycker jag du var elak mot guldfiskarna.

    Jag föredrar en ursäkt öga mot öga, det är mer äkta än en bild på nätet.

      Hon har väl antagligen bett om ursäkt personligen också, men har väl dåligt samvete oavsett.

        Eller så ville hon ha en clickbait…

          En clickbait? Hur tänker du nu ?

    Hahaha…och Anitha Clementin är den man ska lyssna på.?

      I alla lägen!

      Hahahahaha, not.

      Hon måste ju göra något för att vara relevant och få uppmärksamhet och få vara med i tv. Sedan får hon nog inga klädsamarbeten kanske 😉 Nej men det är väl bra ändå, annat än alla jackor Pernilla och Bianca konsumerar herregud alltså.

    Den sist tröjan tycker jag ser för liten ut. Eller så har jag blivit äldre och inte fattar varför man ska visa halva brösten och magen hela tiden

      Du är nog bara fet, bitter och avundsjuk!

      Sorry, skoja.

        Du skoja inte alls din drumnel.

        Jag är visserligen fet nuförtiden (är ej anonym 16.02) men har dock varit väldigt smal också och inte ens då kände jag mig bekväm i såna korta tröjor. Är det motsvarigheten till hus med självdrag?

          Det är det nog ja, s.k magdrag ?

          Jag tycker sana trojor ar SA snygga, men det ar drygt att det ska vara svart att hitta snygga trojor som inte ar cropped nar man koper gymklader just nu for man kanner ju sig inte direkt het nar man gor plankan och magen hanger ut mellan trojan och tightsen

        Haha inget av det faktiskt

      Jag tycker att den sitter väldigt snyggt. Hade gärna haft en likadan själv.

        ”Titta vad smaaaal jag är” skriker det om Bianca.

      Du har nog blivit lite äldre? Att inte förstå sig på unga människors klädval och tycka att de klär sig lite väl utmanande är inte alltid men ofta ett tecken på att man lämnat sin egen ungdom bakom sig. Och det är samma visa varje generation, vi säger det om dagens unga, de kommer växa upp och säga samma sak om den nya generationen unga.

      Jag är också fet, bitter och äldre än dinosaurier men visa magen- och pattarnatröjor är ju inget nytt det hade we back in the stenåldern också. Men då körde vi det sommarhalvåret inte på vintern, å andra sidan hade vi inte Caias magiska flaskor med faktisk tan och faktiska pearls på den tiden så var lite blekare på vintern och man vill ju helst visa en någon solbränd mage inte en blekfet.

        Det fiffiga med dagen tandrops är ju att de även verkar färga tröjan, stolen man sitter på, lakan osv. Solariegrillen, back in the days, färgade iaf inte av sig..

    Lite pinsamt att inte kunna stava till ”no one”.

      Så du är ochså fet och bitter för att inte tröjorna passar dig.

      Skojar bara.

        Hahahah! Wow, är du på flaskan? Du skriver detta till alla ?

    Bianca är århundradets största pick-me girl?

    Osäkerheten lyser fortfarande starkt

      Om det är så, så är det väl inget att skratta åt?

        Jag tycker det är OERHÖRT roligt! Eftersom hon jobbar så hårt för att mena att hon inte är det. Jag tycker detta är 100% humor

        En sista fråga, tycker du synd om henne pga detta? Vet du vad uttrycket innebär?

          Får obehagliga vibbar av dig…

            Utveckla gärna anonym? Annars blir din kommentar vatten värd ?

              Är det ditt sätt att säga betydelselös? Skulle argumentera för att du dör utan vatten.. Du framställer dig själv som en besatt mobbartyp som ogillar henne men inte kan förmå dig att sluta följa så du sprider din skadeglädje och skit här istället.

                Nej det är din uppfattning , inte en sanning. Vi är på ett diskussionsforum att diskutera och uttrycka min åsikt är poängen. tråkigt att du inte håller med om den men det rör inte mig. Och att använda ordet mobbartyp här är pinsamt. Det blir urvattnat, det är en åsikt inte mobbning.
                Du kan läsa mer här under:
                https://sv.m.wikipedia.org/wiki/Mobbning

                  Kan inte ta dig seriöst när du uppenbarligen inte har någon självinsikt och dessutom refererar till Wikipedia.

                    Men snälla jag orkar inte anstränga mig mer för dig än Wikipedia. Och så töntig du är som inte kan ta till sig en wiki page ? Och ja kan ev ta till mig din åsikt om du kommer med något vettigt förutom mobbartyp! Do better! Speciellt när din analys är helt off. Smh.

                      Ju mer du skriver desto mer bekräftas min åsikt.

    Jag gillade Bianca innan, alltså verkligen såg upp till henne med så mycket.
    Men jag har börjat tappa mer o mer respekt för henne.
    Hon har pick me beteende, hon ska hela tiden bara sååå speciell och löjlig ” alla andra gör så här men jag dansar såhär hihihi”

    Sen pallar jag inte hennes beteende med kalla sig själv för Veronica.
    Vet inte riktigt vad som har hänt med henne. Hybris förmodligen vilket inte är så
    Märkligt, men dock synd.

      Haha va? När och varför kallar hon sig för Veronica? Som ett alter-ego?

        Japp. Hennes vidriga brittiska alter-ego
        Skäms så man ryser när hon drar igång

      Ett tips är ju att inte sätta någon på en piedestal så slipper du bli besviken, vi alla är människor.

        Har aldrig satt henne på någon piedestal och är inte besviken på henne heller. Stödjer inte henne då vi har olika åsikter / syn på saker.

        Vi alla är människor- korrekt. 🙂

          Men du såg upp till henne?. VAD exakt såg du upp till?

            Psykiska måendet med ätstörningar, då jag själv har lidit av detta i flera år.

      HAHAHA Veronica? Hade helt missat detta ?

    Jag har så svårt för Bianca som influencer. Innerst inne tror jag att hon är en genuint fin och omtänksam människa, men utåt sätt har hon en riktig pick me girl-fasad som jag inte tål. ”Alla andra influencers skapar så snyggt content och det får mig att må såå dåligt men jag har ju egen talk show, driver flera företag, jobbar med TV blablabla” Hon har en sådan tendens att dra på sig offerkoftan och samtidigt sätta sig själv på en piedestal. Hela beteendet känns så falskt på något sätt. Framgångsrik som få, men innerst inne uppfattar jag henne som vilsen och ledsen.

      Du är avundsjuk och bitter och fixerad vi henne uppfattar jag,

        Du behöver jobba på din människouppfattning uppfattar jag.

          Du med, Belle.

      Jag uppfattade inte riktigt, tycker du hon är en ”pick me”. Kanske ska skriva det en fjärde gång så informationen verkligen går fram.

        Jag skrev det en gång. Kanske du ska lära dig räkna så rätt budskap går fram.

          Då kanske du glömde läsa alla andra som skrivit samma, sånt händer ju.

            Nu skrev du ju dock ”Jag uppfattade inte riktigt, tycker _du_ hon är”. Du avser en person. Om man avser flera personer är det ordet ni som man ska använda.

              Tja, syftade på en du, kanske blev en ni vad vet jag!

              Vilketsom så har jag svårt att ta någon seriöst som använder sig av uttrycket ”pick me”

    Skillnaden mellan Bianca & Alice är att Alice har huvudet på skaft, verkar genuin och jordnära och verkar inte ha behov av bekräftelse från massan eller att shoppa sig ”glad”.

      HAHAHA, dom är fan samma skrot och korn

      Haha din analys är helt fel. Hon kanske var mer så i början, men hon är snäppet värre nu än bianca

        Fast smartheten måste du väl ändå hålla med om. Alice verkar ju veta vad orden hon använder betyder och kan uttrycka sig osv. Sen har hon ju hyfsad koll på omvärlden. Vilket i det andra fallet lämnar en hel del att önska.. A håller ju inte heller på med shopoholic grejen. I övrigt kan jag inte uttala mig om hur hon ”var i början”, för hon föll helt utanför min radar då.

      Har du sett Alice bilder? Bara putande röv och halvnakna bröst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.