Ellinor Bjurströms fina story

Igår medverkade Ellinor Bjurström i Nyhetsmorgon för att berätta om sin resa från Top Model till idag. Ellinor har psoriasis och ställde sig framför domarna och publiken i bikini, någonting som kanske inte är alldeles självklart. 
Det var det i alla fall inte för den sexåring som Ellinors historia handlar om.
Hon fick nämligen ett meddelande från en mamma som berättade att hennes dotter hade psoriasis och när familjen skulle åka utomlands så ville barnet ha en våtdräkt.
Detta för att överhuvudtaget vilja visa sig på stranden.
Men…
Efter att ha sett Ellinor ställa sig framför domarna i Top Model, i bikini och med psoriasis så vände sig det lilla barnet till sin mamma och sa att hon ville åka och köpa en bikini.
Tack vare Ellinors transparens så kunde mamman skicka en bild på sin dotter från stranden, iförd badkläder istället för en våtdräkt.
Det här, säger Ellinor, gör att hon skulle göra om samma resa igen, alla dagar i veckan.

En jättefin story som tyvärr inte fick plats i Nyhetsmorgon, så därför delar jag Ellinors Instastory här istället. 


???❤️???❤️???❤️???❤️

33 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Fint. Unga behöver bra förebilder på sociala medier, nu när de hänger så mycket där.

    Vad fint! Hejja! ?

    OT

    Som jag förstår det är det helt okej att skriva om annat så länge det fortfarande gäller Influencer? Annars får du ta bort Camilla.

    Men någon annan som kollat good luck guys? Och reagerade på sista avsnittet med lag rosa, alltså Lisa Borg (anckarman) och hennes norska man..reagerade på hur dom reagerade på Niclas och Ellen? Att Lisa säger till Ellen att ingen har ont i magen två dagar i rad så hon kan enkelt tävla dagen efter? Känns ju som Ellen och Niclas lämnade pga det blev så himla dålig stämning? Tyckte det var skönt när Jasse gick in och bröt och typ sa att det räcker.
    Vad säger ni som också såg det, jag har gillat Lisa och hennes mans TikTok, där dom driver med norska svenska grejen men tyckte han kändes oskönt i programmet faktiskt.

      Jag följer ingen av dessa på någon plattform men reagerade över hur han den norska alltid verkade så dryg. Plus att han lät så (förlåt) dum i huvudet när han pratade. Är han det eller är det bara så han låter?!

      Många reaktioner blir det ?

      Han betedde sig illa genom hela programmet men när han börja skälla på Ellen när hon var sjuk och inte ville tävla gick han över alla gränser och hon och Niclas gjorde helt rätt som lämna programmet. Fy större MANsbäbis får man leta efter.

      Kan du inte göra ett inlägg om det @bloggbevakning ? Exonphspoilerse har också uppmärksamt det

    Jättefint och så modigt av Ellinor back then ✨?

    Jag har en fundering angående något jag stört mig på så otroligt mycket. Alla som gör div. operationer/skönhetsfix hos plastkirurger sätter Dr framför läkarens namn. Varför gäller detta bara när folk går till läkare inom skönhetsbranchen. MAn säger ju inte ” Jag var hos Dr SVensson och tog ett EKG” eller ”Dr Hellman utförde en gastroskopi på mig”. VArför Dr? Hur störigt?

      Antagligen så nämner man inte läkaren vid namn ens när man tar ett blodprov. Vid en skönhetsoperation är det antagligen spons varför man också nämner läkaren som utförde det.

        Ja, stämmer säkert. MEn så störigt.

        Fenomenet går att se på Toftbys kanaler nu här senast.

          I usa ect används dr alltid tom för tandläkare. Så det är internationellt.

            Ja, det är internationellt. Men fy så fult det låternär man blandar in det i svenskan. Sen går ju många till just till läkare som utför skönhetsfix i utlandet.

            Ja, de använder generellt fler titlar. ”Yes, chef.” ”Good morning, officer.” Det kan bli jobbigt för översättare.

      Doktor låter väl fint, som att man går till en av de främsta på området. En annan läkare som kallas dr är ju dr Mikael, aka Soldoktorn.

      Tänk så mycket enklare det skulle vara om vi slutade använda doktor om läkare och bara sa doktor om personer som har en doktorsexamen.

      På Youtube har jag förresten sett inte mindre än tre kiropraktorer, som sätter dr framför sitt namn och ger kostråd – Dr Eric Berg, Dr Sten Ekberg och Dr Mindy Pelz. Det är skumt, kiropraktorer sysslar med muskler och leder, men man tjänar väl mer pengar på att prata om kost. Många tror nog att de är läkare.

        Att de tre du nämner kanske beror på att den examen (Doctor of Chiropractic degree ) de (i alla fall Eric Berg) har tagit ger dem den titeln. Men ja, väldigt missvisande.  

          *Att de tre du nämner ger sig själva titeln dr

          Ja, de har doktorsexamen, och har rätt att kalla sig dr, men man kan ju luras att tro att de är läkare. Man får leta lite i det finstilta för att se vad de är för filurer.

            Är man så jävla dum, får man skylla sig själv.

      Är det inte för att visa att man faktiskt har gått till en ”riktig” läkare och inte bara nån som gått en tvådagarskurs i fillersbehandling? Nu måste ju alla iofs ha legitimation som utför sånt…

      Doktor och läkare är ju dock inte samma sak. Dr står för att personen erhållit en doktorsexamen. En läkare behöver inte nödvändigtvis vara en doktor, och på samma sätt kan man vara doktor i teaterkunskap.

    Praktexempel på när makt i sociala medier används på helt rätt sätt. Så fint!

    Kollade av en slump på hennes medverkan i Nyhetsmorgon. Tycker hon gjorde väldigt bra ifrån sig!

    OT Filippa Toremo håller på att föda, hur härlig är hon inte som lägger en sheet mask under förlossningen? Brukar sällan tycka att influencergraviditeter är särskilt intressanta, men Filippas graviditet har jag följt. Tycker att hon är grym som tacklat situationen så bra!

      Intressant att hon är härlig och intressant när hon streamar förlossning och gör sheetmask medan andra letar content och är ytliga så fort de sminkar sig när de ska in och föda.

        Och hon om någon har väl mjölkat content ur graviditeten.

        Oj, här var man positiv! Hon streamar inte förlossningen och bilden med sheet mask lades upp av förlossningen själva, inte av Filippa.

          Content = pengar

          Hon har nog tjänat bra på den här graviditeten.

          Spelar det någon roll vem som la upp bilden?
          dasha fick ju tex massor av skit för att hon lockade håret som trött nybliven morsa. Och vem var det som fick skit för att hon hade sminkat sig (och tagit på sig en fin jeansskjorta) när hon ammade sin bebis..?

          Nåja, kul för henne att barnet är på G. Hoppas att allt går bra.

      Jag tror att bebisen är redan här ?

      Ska hon föda redan?? Det känns som om det var förra veckan hon kom ut med sin graviditet ?

        Hon har tom gått över tiden men ja, graviditeten outades väl i typ v 24? 25? Då känns det som det gått rasande snabbt haha.

    Jag är över 30 men kämpar fortfarande med att acceptera min psoriasis. Önskar att jag i lågstadiet hade haft en förebild likt henne så kanske jag hade vuxit upp starkare i min relation med psoriasisen ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.