Olika sätt att sociala medier-städa

@aurikatariina

Asking for help is a form of self love❤️ @Sinicleaning

♬ Flowers – Miley Cyrus

Att posta videos på när man städar, rensar, fixar och donar är någonting som verkar uppskattas på alla typer av sociala medier. Det är rogivande helt enkelt, men det finns olika sätt att städa, även på sociala medier.
@aurikatariina – här ovan – åker runt och hjälper människor med psykisk ohälsa, fysiska begränsningar eller en horder-problematik att få ordning på sina hem, och tack vare sina sponsorer kan hon göra allt det här helt gratis.
Och det här är inte lite rens eller plockfix utan det är hem som är i rent kaos efter att ha fått förfalla i flera år, sån det är ingen dålig insats hon gör.
Hon verkar sätta upp kameror i de olika rummen och städa som vanligt.

Sen har vi Tilda Törnqvist, som verkar städa på ett lite mindre effektivt sätt.
Hon verkar nämligen hålla kameran i ena handen och städa med den andra. Det känns otroligt ineffektivt, men samtidigt känns det ju nästan som man är med och städar själv.
Kanske kan hon effektivisera det hela med en ”go pro-kamera” på huvudet eller på bröstet som en polis?

Jag ÄLSKAR att titta på städ och blackhead removal-videos och blir sååå lugn i både själ och sinne. Det finns säkert ett namn för det. 🙂
Alltså, sådana här videos:

75 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    ot: vad säger ni som varit gravida om H.T:s tidigt-gravid-beteende det senaste, med alla cravings och trötthet och allt vad det är. Är det överdrivet?

      Nej, man mår ofta skit i första trimestern. Jag kunde bara äta vissa saker för att inte spy. Fullt legitimt beteende. Hoppas de för behålla barnet nu!

      Haha eh nej. Tröttheten i början är fruktansvärd.

      Nej, hon är väl i typ v.9? Jag började må illa i v.6 och i v.9 hade jag blivit sjukskriven på heltid och åt massa mediciner på grund av illamående/kräkningar ? var också så trött att jag inte orkade gå runt kvarteret eller ens titta på tv.

      Var också orimligt trött i början ( innan jag ens visste att jag var preggo ) och vet andra som också varit det. Hon har säkert alla möjliga symtom och det är nog vanligt med.

      Tror dock också att hon känner efter lite extra för att hon vill vara mega mega -preggo. Unnar henne :p
      En annan glömde bort att känna under andra graviditeten…

      För egen del var jag förlamande trött från start, det var galet och jag trodde först att jag var allvarligt sjuk eller nåt..!

      Inte ett dugg överdrivet. Är preggo i v12 med mitt andra och det har varit lätt de värsta veckorna i livet hittills. Förlamande trötthet. Illamående dygnet runt. Fy fasen vad jag längtar tills det går över.

      Första veckorna kan vara riktigt vidriga. Men oavsett, förstår inte riktigt ditt syfte med din kommentar. Var poängen att du ville höra att hon överdrev/inte har rätt att känna det hon känner? Eller vad tänkte du

        Syftet var nog att ifrågasätta henne lite?
        För Folk stör sig på HT ! Jag stör mig har jag märkt och jag vet inte varför ? Följer henne inte men hoppas att allt går vägen och unnar henne alla preggosymtom som finns!

      Jag reagerar mer på att hon frågade sina följare om lagar och regler kring marknadsföringslagen. Detta är väl hennes jobb att veta?

        Och för att svara på frågan. Nej det är inte överdrivet, man kan må skit i början.

      Nä, inte överdrivet nånstans. Jag (och många) va sinnessjukt trötta fram till ca vecka 12. Den tröttheten är så fruktansvärt jobbig. Cravings och allt kommer olika.

      Antingen har du eller flera kommenterat liknande och det känns som ni gör det för att ni vill att hon ska överdriva eller nåt.

      Nej det är inte överdrivet.

      Vem är h t ?

        Hanna Theorin

      Följer inte henne, men det är ju jättevanligt att må som sämst i början? Särskilt när det gäller illamående, trötthet etc. Inget kosntigt alls.

      Jag är just nu (i v.10) på nivån att jag nästan ångrar graviditeten TROTS att den är väääääldigt efterlängtad (IVF). Mådde inte alls så här dåligt med vår son, nu vill jag mest bädda ner mig och vakna om ett halvår. Mår illa, är dödsjävlatrött och har ont överallt.

      Höll på att somna 15.30 på jobbet, stående, och var tvungen att gå upp och äta Clementiner på morgonen för att inte vara helt grön i ansiktet och ville bara äta vaniljbullar mellan vecka 7-9.

      Första 12 veckorna var värre än resten av graviditeten. Aldrig varit så trött i hela mitt liv. När jag inte jobbade så sov jag, för jag var så himla trött och i sömnen kände jag inte av illamåendet. Att hitta saker att ens tänka sig äta var en stor utmaning

    Fy sjutton vad vidrigt skitigt! Är graviditet en sak som täcker allt häpnadsväckande beteende?

      Den personen var väl inte gravid ?

    Ot: Känner mig oerhört illa till mods när det gäller Elin Kjos just nu. Podden är inställd imorgon och en massa kärleksinlägg sprids och delas hos Elin. Jag får typ panik helt ärligt. Fattar inte varför jag reagerar såhär men det känns liksom som att jag ”känner” henne efter att ha följt henne i många år och lyssnat på vartenda poddavsnitt. Är det någon där ute som känner som jag? Eller överdriver jag? 🙁

      Personligen tycker jag att det låter överdrivet, men det gör ju inte känslan mindre verklig för dig. Man känner vad man känner.

      Tänkte exakt samma . Fan va vidrigt !

        Min kommentar 18.30 var tänkt till den där nere med videosarna

      Jag kände precis så för några dagar sen, kändes som hon tog farväl med inläggen i sin story.. F*ck cancer!!

        Fick oxå till att det var ett farväl…

        På de senaste bilderna på Elin man har sett så har hon blivit väldigt smal. Hon ser bokstavligen ut att tyna bort.

        Otroligt tragiskt. Men jag hoppas hon har ork till denna fight!

      Nej, tycker inte du överdriver. Hon blir ju bara sämre och sämre. Riktigt fruktansvärt. Tänker mycket på henne och hennes famil trots att jag inte känner henne. Helt naturligt att känna så tycker jag.

      Tycker inte det är konstigt. Isf är det väl tusen gånger mer konstigt att man blir emetionellt investerad i påhittade karaktärer i teveserier. Det låter bara sunt att bry sig.

        Jag grät häromdagen när en häst jag följer på Instagram hade dött. ?‍♀️

      Nej du överdrivet inte, jag känner likadant. Blir ledsen när jag tänker på hur tufft hon och hennes familj har det just nu.

        Fy det är så hemskt! Jävla cancer. ☹️

    Haha bara jag som känner att dom för sista två videorna borde kommit med varningstext ?

      Jag avskyr när såna videos dyker upp i mitt flöde ?

        detta hade Cam räknat ut

      Ja men så äckligt?? Inte kul ? Sluta posta sånt.

      Håller verkligen med! Sååå jääävla ÄCKLIGT och för min del absolut inte tillfredställande. Jag mår illa!
      Varningstext hade behövts.
      Ps trodde först att det var en pizza el liknande på den första äckliga videon. ?????? Ds

      Håller med! Helst inte visats alls ???

      Jag har precis ätit och vill typ spy, är tacksam att jag hade ätit färdigt iaf… avskyr sådant där och annat äckligt, tål det inte.

      Fy fan jag håller med! Varför inte sätta en varning???

      Jag håller med och så kan jag inte låta bli att titta så nu mår jag illa.

      Men hur kan man ha så mycket skit i porerna!!?? ?

        Eller hur? Första videon kunde jag inte se vilken kroppsdel det var, men hur kan man låta det gå så långt? Om man inte når eller ser, be för fan någon annan att klämma, lite oftare än var 30:e år! ?

    Vet inte om det beror på min mobil eller ej, men jag upplever att sidan ballar ur när det är flera inbäddade videor från Tiktok i samma inlägg.

    Skräckblandad förtjusning att se de två sista kläm-videorna

    ???????

    Åh gud jag älskar såna där finnklämmarfilmer! Mmmm. Tänker att det är en slags motsats till trypofobi? Mysryser när jag googlar trypofobi 🙂

      kallas kanske trypofili isåfall…? ?

        haha ja!

    Men F-N, Camilla! Nu trillade jag dit. Har haft ett uppehåll på pimple popping-videos. Nu är det kört. I love it! Satisfying de luxe!

    Varför skulle någon vilja se en influencer städa sitt smutsiga hem?

      Är många som tycker den typen av videos är tillfredställande. Men sen är man ju såklart olika 🙂 så helt normalt att du inte förstår. Alla kan inte gilla samma saker.

        Alltså jag förstår då jag själv gillar att städa men tycker att 1. Hennes badrum var rätt äckligt 2. Att hon är skittråkig

      Vissa gillar städ-videos ??‍♀️

    Jag älskar auriikatariina (säkert stavat fel) hon verkar vara en så härlig tjej, så snäll, så välmenande, så glad och respektfull och hjälpsam!
    Hon pratar så gott om de hon hjälper och förstår varför det blivit som det blivit, dömer ingen. Älskar hennes videos, så tillfredsställande att se hur fina hemmen kan bli!

      Älskar också hennes videos och personlighet!! Men bekymrad att hon gått ner så otroligt mycket i vikt på kort tid. Vet att jag reagerade på att det var så härligt att se en ”normal” tjej när ja började följa henne, hon såg ut som vem som helst 🙂 och nu ser hon ätstörd ut. Lite läskigt bara!! Men kanske stress?? Hon verkar ju flänga runt väldans mycket.

    Om du gillar finnklämmarvideos kommer du inte bli besviken om du söker på youtube efter mangoworms vet clinic Gambia.
    Du kan tacka mig sen ?

      Har redan hittar dem. Man är fan inte klok!

        Camilla, det stavas ”hoarder”.

    I-landsproblem , hatar videon som tar upp övre delen av skärmen. Pallar inte kryssa ?

    Deep cleaning carpet -shorts på YouTube är också härligt att kolla på!

    OT Har inte Felicia Aveklews företag väldigt lite följare på instagram för att tillhöra en så pass stor influencer? Jag vet att företaget är nytt och kanske inte riktigt kan jämföras med mer etablerade influencerföretag, men ändå. Det känns som att det varit så tyst kring företaget efter lanseringen.

    Antiklimax att man inte fick se den största pormasken klämmas i första videon!

    OT men känner verkligen att Kenzas utdelning på 27millar var väldigt otippat? Varför så otroligt mycket pengar på så kort tid?

      Varför inte? Om hon kan och har lust och har saker hon vill köpa typ hus och lägenheter.

    Huuur kan du tycka det är okej att lägga upp nåt så här äckligt?!?! Ok om det blev äckligt först när man tryckte på play, då hade väl en varning räckt, men här ser man ju direkt hur äckligt det är. Fy fan. Kan du inte länka nästa gång (med varning)????

      Men sansa sig och sluta kräva att andra ska linda in dig i bomull.

        Jag håller med ts. Scrollade bara förbi (SNABBT!) och jag mår ändå illa. Fy fan.

    Vadå ”mamma kan” fattar det säkert är någon TikTok grej men hon upprepar det flera gånger hon är väl liksom snart 26 ingen 15 åring som ska lära sig städa ?(Tilde elelr Tildas video)

    Vad händer med den här bloggen? Wow..

    Men sansa dig och sluta kräva att andra ska linda in dig i bomull.

    Ot men hur är det ok för Michael Bindefeldt att få köpa en kvinnas livmoder och designa ett barn efter genetiska och etniska kvaliteter helt utan kritik från en statlig journalist under en intervju? Föreställ er hur det skulle låta om det var rika vita som designade barn och utnyttjade fattiga kvinnor.

      Varför ska han få kritik? Surrogater ställer ju upp frivilligt. Win win för båda.

      Om du går ca 2 inlägg ner finner du ett helt kommentarsfält om just det. Varsågod

    Jag gillar mattvättningsvideos, Mountain Rug Cleaning på Youtube är en favorit ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.