Katrin och Bingos profilfirande ⚽️

Katrin Zytomierska och Bingo Rimér och stolta som två tuppar och korkade upp det fina bubblet för att fira att sonen Ringo blivit accepterad till ett profilprogram nu när han ska börja högstadiet, och jag gissar på att det gäller fotboll. 

Magdalena Graaf har skrivit och gratulerat, en kommentar som Katrin svarat på med orden ”Ah, du kan ju relatera ❤️”. Maggans son Tristan har just nu ett proffskontrakt för italienska Serie A-klubben Monza, och har säkerligen gjort lite av samma resa, därav Katrins svar.

Så här skriver en av Stockholms skolor om sitt profilprogram för fotboll:

Jag har ingen aning om hur lätt eller svårt det är att komma in på ett profilprogram. Däremot förstår jag att Katrin och Bingo är både glada och stolta över sin sons framgångar och vill dela med sig av det.
Vilken förälder skulle inte vara eller vilja göra det? ?

Stort grattis Ringo! ⚽️⚽️

68 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Kul ändå att hon ägnar sonen 0,5% av inlägget och sedan resten till sig själv och hur duktig hon är på att ta hand om sig…

      …Och vadå sällan dom har en patient med perfekta värden? Lever man normalt liv, med sunda vanor och lagom med träning,bra mat osv… så har man bra värden .
      Jag, har haft perfekta värden de senaste 5 åren utan att vara en extremt hälsosam person. Senast hade jag iof överskott på D-vitamin. Men inget jag behövde åtgärda enligt läkaren. 🙂

        Å andra sidan söker man kanske inte till läkare om man mår bra ? Fast vet inte vad för läkare/vård hon sökt. Men brukar ju vara sjuka som söker ?

        Kollar du dina värden privat eller hur lyckas du med det ? Får ju tjata som fan på vården för ett vanligt blodprov ju..

          Finns många som erbjuder privat provtagning.

          Hej!
          Jag och min man går på årlig läkarundersökning via vårt företag.
          Så privat men ändå firman som betalar 🙂

        Själv blir jag irriterad när jag känner mig sjukt trött och tänker att nåt måste vara fel i kroppen och läkarna säger att mina värden är perfekta. Så tror inte det är så unikt att få höra det?

      Hahaha tänkte det med: ”Vem handlar det här inlägget om egentligen?”?

        Men eller hur, läste snabbt först i denna textgyttja och trodde det var sonen som gjort hälsotest för att komma in, men nej, det var plötsligt Katrin själv det handlade om ? Inte ens när de fått sitt livs bästa besked och sonen är glad så kan inlägget få handla om det. Och så en bild när Katrin firar med en stor flaska, som att det är hennes firande av sonen som är det viktiga ?

          ”textgyttja”!! ? På pricken!

      Haha exakt det jag också tänkte!

    Samtidigt som hon passar på att skryta massa om sig själv. Som vanligt alltså.

      Tror hennes firma är på dekis och att hon gör allt för att hålla sig desperat aktuell. Patetiskt.

    En människa jag har svårt att glädjas med men såklart skoj för Ringo! Synd bara hon är så extremt osympatisk och självgod som få.

    Haha det enda jag tänkte efter att ha läst inlägget är att hon klappar sig själv på axeln över sin perfekta hälsa där hon menar på att man är dum i huvudet om man äter socker, samtidigt som hon korkar upp en flaska bubbel som ju innehåller en massa socker ? Hon är ju, enligt det jag ser på sociala medier, rätt glad i alkohol. Så lite hyckleri blir det ju kring den saken ?

      Haha tänkte samma

      En fin flaska bubbel innehåller väldigt lite socker.

        Ah man det finns rätt många fyllefester med henne och mycket högre sockerhalt..

    En ”perfekt” hälsa skyddar inte mot allt. Livet kan ju drabba en ändå. Känns lite vanskligt att se sådana där skanningar som något annat än hypoteser.

      Hon skrev ju det inom parentes att det hon kan påverka påverkar hon.

      Visste att det skulle komma någon och påpeka att hon är nöjd med sin hälsa ?

    Grammatiken är dock långt under 99/99 ?

    Å så ser man liksom elin lite längre ner.. jajakatrin.
    Har K nå inlägg i hakan?

    Ledsen att säga det men även hälsosamma personer blir sjuka. Absolut, att avstå rökning, alkohol och onyttig mat bidrar till en bättre hälsa men tyvärr så räcker inte det alltid. Så good for Katrin, men det betyder inte att de som är sjuka har orsakat det själva pga ätit godis.

      Om något kanske man ska undvika alkohol med då..

      Hon dricker mycket alkohol lika illa som socker i godis om inte värre.

      Verkligen. Jag var elitgymnast hela min uppväxt. Åt hälsosamt (men godis på helgerna). Blev ändå sjuk i flera autoimmuna sjukdomar.
      Balans, tänker jag.

        En autoimmun sjukdom går dock inte att förebygga eller skydda sig själv ifrån genom träning eller kost.
        Autoimmun betyder ju att kroppens eget immunförsvar vänder sig mot celler/organ och förstör dessa.

          Exakt

      Elin Kjos är ju ett bra exempel på att folk blir sjuka oavsett träning och livsstil. ALLA vet att vi kan minska risker för diverse sjukdomar med livsstil men faktum är att har man ärftlig benägenhet för en sjukdom så kan du drabbas ändå. Ibland så undrar jag om folk inte förstår sig på matematik, om risken för att få sjukdom x bland befolkningen i stort är 0,02% och du kan påverka risken med livsstilsfaktorer säg 25% upp eller ned så är risken fortfarande väldig låg. Absolut inget argument mot en hälsosam livsstil men ibland tror jag att folk tar de där 25% som ett absolut tal istället för att multiplicera med ”grundrisken”. Och har man ärftliga fallenhet för sjukdom x så kanske grundrisken är hundra gånger högre än för gemene man, ska man då skammas som om man själv orsakat sjukdomen genom livsstil (om man är tjock, är man smal har man per definition god hälsa och noll ansvar för ev sjukdom) medan det egentligen är genetiska orsaker som är huvudfaktorn? Absolut ska man tänka på sin livsstil, mycket också för att hålla sig rörlig och pigg som gammal och därmed få så god livskvalitet som möjligt, men tycker också att det är viktigt att vara ödmjuk inför att vi faktiskt inte kan styra över vilka sjukdomar vi och våra nära kan drabbas av. Kul för Katrin att hon är så nöjd med sin hälsa, osmakligt med denna självgoda attityd dock.

        Bra att ta upp det där med absoluta tal vs relativ risk! 🙂
        Tumme upp.

    Personligen hade jag kanske delat upp sonens skola och min hälsorant i två olika inlägg…

      Hon är 100% narcci, så allt handlar iaf om henne.

      Ja, så pinsam ???

    Bara jag som tänker att det finns många skolor som har fotbollsklasser? Men förstår så klart att det är stort att gå genom Djurgårdens Akademi.

    Möjlighet att spela fotboll två gånger i veckan på skoltid låter ju inte så våldsamt imponerande ändå. Det känns lite lite, liksom. Men vad vet jag?

      Om han spelar i en akademi tränar de säkert 5-6 gånger i veckan utanför skoltid med…

      Finns ju fortfarande en timplan att följa så de andra ämnena tar ju upp mycket tid också.

    Jag är inte mycket för det här med elittänkande i så låg ålder, man hoppas att det är han som verkligen vill detta och inte bara för att göra mamma och pappa glada. Av egen erfarenhet vet jag att det lätt kan bli lite för mycket av det roliga, och rätt som var är det inte roligt längre.

      Förstår absolut att man vill tänka elit ”redan” i 12-13-årsåldern. I de flesta andra länder börjar det tänket redan i 6-7-årsåldern.
      Vid 16 börjar många spela i juniorlag, har man inte haft lite elittänkande åtminstone sedan 13 år så har man ju inte många träningstimmar i benen vid 16.
      För de som vill alltså! Mina egna barn har alltid nöjt sig med breddträning och max tre träningar per vecka, men deras kompisar i akademilag har roligt och jag ser inget negativt med det.

      Förstår absolut din tanke, för det är en svår balansgång. Men ska unga talanger få bästa möjliga förutsättningar så måste man satsa på dom redan relativt tidigt, just för att dom ska få gedigna chanser att utvecklas och bli bland dom bästa. Jag började elitsatsa vid 12 års ålder och tränade då i genomsnitt tre timmar per dag med förenings vuxna elitlag. Det var absolut tufft men jag älskade sporten. Så länge barnet gillar sporten tror jag inte elitsatsning är negativt, dock gäller det att man inte tappar bort det roliga i sporten mitt i allt allvar.

    Min högstadieskola hade fotbollsprofil, 20 år sedan, enda skillnaden verkar vara att den inte var kopplad till någon speciell klubb. Om jag minns rätt var det bara att fylla i att man ville gå fotboll istället för någon av de andra profilerna eller vanlig så kom man in.
    Gissar på att det är svårare om det är kopplat till en klubb iom klubben vill odla talangen och tjäna på det i slutändan.

    I vår stad har de också en linje för fotbollsklass på högstadiet. Erfarenheten visar att många är aptrötta på fotboll och slutar helt med sporten efter nian. Erfarenheten visar också att killarna (främst, kanske även tjejerna?) som går fotbollsklass nog känner sig lite coolare än de andra i samma ålder. Fram till att de börjar gymnasiet. Då ska de stötas och blötas mot verkligheten helt plötsligt. (Men Djurgården har kanske en linje helt igenom även gymnasiet för särskilt utvalda?!??)

    Oavsett Katrins helt taskiga inlägg med fokus på sig själv, så genomsyras det av att det är HON som har lyckats?!! Stackars Ringo. Det är alltså föräldrarna som har lyckats få in honom på Akademien? No pressure….

    Ringo är helt klart en talang så stort grattis till honom.
    Jag ser i honom det jag såg hos de grabbar som vigde sitt liv till hockey i den lilla mellansvenska staden där jag växte upp. De inte bara tränade jämt utan den lilla tiden de inte tränade så ”lekte” de hockey. Kan säga att de grabbarna blev tunga profiler som värvades till NHL på 1980-talet.

      Brukar hon dela mycket av hans matcher på insta eller känner du honom?
      Ärlig fråga, för det låter som om du sett honom spela.

        Hon delar mycket -man ser även vilken talang han är inom andra sporter också. Han håller på med fysiska aktiviteter även som lek dvs utan att vara på organiserad träning. Han har det i blodet. Grym kille.

          Hoppas du är någon han känner. Jag hade blivit livrädd om någon random person som följt på instagram skrivit så om mina barn ”leker idrott även när de inte tränar”. Hur vet du? Och om du är hans förälder eller nära vän – varför skriva anonymt här?

            Men sluta E… Varför hitta fel i att någon berömmer sonen? Katrin och Bingo har lagt ut mycket om honom och fotbollen. Pratat massor om det i podden också.

          ”Han har det i blodet.”

          Alltså menar du ärftligt? Från vem skulle han ha ärvt det?

      Alla killar som råsatsade på hockey i min lilla stad jobbar på bilverkstad idag ?‍♀️

        Och vad är problemet med att jobba på bilverkstad?

          Ingenting. Jag svarade personen som sa att alla hoockeykillar hon kände blev värvade till NHL. Inga hoockeykillar jag känner blev värvade någonstans och lade sedan sporten på hyllan. Det var det hela.

    Grattis till Ringo gissar jag, svårt att värdera vad det innehåller och dess fördelar osv.

    Att Katrin är självupptagen är ju däremot omöjligt att missa och genuint osympatisk. ?

    Det kanske är svårt att komma in på en akademis profil. (Det framgår inte alls VILKEN profil, det finns väl matteprofil på Engelbrektsskolan). Och man vet inte hur många som sökt, men det vet nog inte Katrin heller. Min son kom in på en musikprofil i en klass om 24 elever. Vi har hört att det var över 300 som ansökte men vi har ju inte alls det svart på vitt, det kan ju ha varit 40 också.

    Jag började i idrottsprofilsklass i samband med att jag började högstadiet, och det var inte ett dugg svårt att komma in. Nu var jag förvisso en av dom bästa i Sverige för min ålder vilket kanske påverkade, men mig veterligen var det inte särskilt svårt att komma in oavsett. Det kan ju såklart vara olika mellan olika skolor dock. Roligt för honom oavsett, att få blanda skolan med den sport man brinner för känns verkligen speciellt och motiverande.

    Tycker däremot det är förhållandevis lite fokus på sonen och på tok för mycket fokus på… henne själv och hennes tankar kring hälsa? Ska man dedikera ett inlägg till sitt barn så lägg fokus på barnet, kan jag tycka.

    Hennes svenska är katastrof! Hur skriver människan?

    Jag trodde Ringo var Bingo och var så förvirrad hela inlägget igenom

      Jag med! Tänkte först att bingo kanske inte gick högstadiet av nån anledning och nu skulle göra det för att typ göra som vissa på t.ex tiktok ”min pappa gick inte på college så nu gör han det vid 45 års ålder” ..

      Och jag trodde att Katrin gjort sitt hälsotest som en del av sonens ansökan och funderade på om det ens kan vara lagligt. Men nu börjar jag inse precis hur illa skrivet inlägget var.

    Kul för killen men så märkvärdigt är det inte!
    Känner flera vars barn kommit in på profillinjer och två som går inom fotboll- MFF.

    Engelbrektskolan och ALMA skolan i Sthlm tex har fotbollsprofil och ALLA som sökte från både min dotters ( – 07 )klass och nu även min son(-09)klass kom in på profilprogrammet. Svårare att komma in på Engelbrekts matteprofil dessa år som jämförelse. Många spelar i akademilag och går ”vanlig ”klass 7-9 . Om barnet själv är glad kan man ju glädjas åt det men någon superbedrift…..nja

    Är man dum i huvudet för att man äter socker?

      Hon vill bara provocera som vanligt. Så hon tjänat pengar hela sitt liv. Inte genom att vara talangfull själv.

    Alkohol känns inte så nyttigt. Alla som inte hör exakt som hon räknas nog som dumma i huvudet.

    Ringo är 12 år o dom firar alltså pojkens framgång med alkohol. Lr juste, det var ju inte honom det handlade om, firandet var ju pga att tanten är mallen av hur man ska vara – som kvinna, mamma o framförallt medmänniska?

    Men stort grattis till Ringo – detta är hur stort som helst?

    ”Fotbollsteori” hahahahah. Vad går den teorin ut på? ”Lektion 1: Därför sparkar vi på bollen”?

    Har Katrin kille?

    Min son går hockeyprofil, sjunde klass. Det är ju som ett helt vanligt extra träningspass i veckan. Alltså inget som påverkar i stort då de ändå tränar 6-7 pass i veckan.
    Jättekul för Ringo men ingen garanti för Premier League 😉

    Okej att hon inte äter socker, tränar och ligger på ett underskott på kalorier osv.
    Men Botulinumtoxin (Botox) är det giftigaste ämne (naturligt eller syntetiskt) vi känner till i dag. Man räknar med att det endast krävs drygt 2,6 gram av rent botulinumtoxin för att ta död på hela den svenska befolkningen. Det sprutar K (och många med henne) in hejvilt utan tanke på konsekvenser. Lägg till mängder av alkohol på barnfria helger och tabletter backar hon ju heller inte för. Hon sitter i en podd och berättar hur skönt det är med Stesolid. Dubbelmoral!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.