Att säga A men inte B

Förstår att det är många som undrar vad det är som händer men jag har valt att hålla anledningen lite privat just nu.// Denise Desmond

Säg att du är en influencer, utan att säga att du är en influencer…

 

92 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    ??????

      Obs inte för att hon är inlagd utan att hon skriver som hon gör för att generera trafik…

        Hon kunde oxå lagt till ”bästaste, finasteee”?

          Kunde lagt till ”styrkekjam till mej själv”

            Dude, ingen har skrivit ”kjam” sedan Lunarstorm.

              Kjamiz

        Jag behöver uppmärksamhet hela tiden men låtsas att jag har integritet

    Så pinsam hahahahaha
    hänt på facebook:
    ”fy jag är så ledsen nu”
    ”varför gumman?”
    ”fråga helst inte, det är privat”

      ”Skriver på chatten ?”

        ????

      Har en sån vän på facebook och typ varje dag så postar hon en kort mening, och det är aldrig något bra på gång utan det är alltid nåt med ? eller ?. Alla hennes vänner har slutat fråga vad som hänt för hon svarar aldrig.

    Jag förstår att ni undrar varför jag inte kommenterat här på Bloggbevakning senaste tiden.
    Kan inte avslöja för mycket men jag kan säga så mycket som att det det handlar om mitt stora ego och behov av bekräftelse.
    Håll ut tills vi ses igen älsklingar!!! <3

      Mina bebisar ❤️❤️❤️

        Mamma är här!

          Åh du är så vacker !

            Men duuuu dåååå gumman? ?

      Stryrkekram ❤️❤️

      Sänder styrkekramar!

      Handhjärta i massor!!

        Läste hundhjärta. ?

      Och jag har varit på ett hemligt möte som jag inte kan berätta något om.

      Har hört att gröna juicer för att detoxa levern i kombination med en flygresa till Maldiverna ska vara effektiv behandling!

        Kollagenpulver!!!

      Bästa du! Du är så stark!! Styrkekramar i massor ❤️❤️❤️❤️❤️??????

    Hahaha no! Straight to jail??? cancel!
    Trodde inte man gjorde så fortfarande pga as töntigt

    Klassiker från Facebook förr: Gör en ”incheckning” på akuten. Tala inte om varför.

      Min kompis gjorde alltid så på fyllan, checkade in på random avdelningar på sjukhuset för jag bodde bredvid sjukhuset. Roligaste var när hon checkade in på förlossningen och folk inte fattade ironin.

        Damn så roligt 🙂 Såna vänner vill jag ha.

        Min gamla klasskompis bodde bredvid ett mentalsjukhus och taggade alltid där när hon hade förfest?

      Åh, hade en bekant som alltid gjorde så för ett par år sedan – checkade in på akuten varje vecka, väldigt vagt varför hon ens var där. Tror det påstods vara ryggen som hon skadat för x år sedan – kan tilläggas när jag umgicks med henne nämndes det inte ett ord(!) om att hon någonsin skulle ha skadat ryggen, eller ha några bestående men från detta som på något sätt hindrade henne i vardagen.

      Men döm av min förvåning när hon påstod sig ha haft livmodercancer i två år och haft det tufft – ingen incheckning på sjukhuset, ingen information om detta i de sedvanliga nyårsuppdateringarna ”i år var inte mitt år heller, men 20xx ska bli mitt år!”. Också att hon ska ha genomgått cytostatika och behållt allt sitt hår – vilket är ovanligt. Visst, nu hoppas jag verkligen inte att man ljuger om en sådan sak, men jag kunde inte hjälpa att det skavde lite.

        Låter som en bekant till mig – typ exakt samma sak och förlopp.

      Jag har alltid undrat för mig själv varför man ens checkar in på akuten på Facebook ??

        Varför checkar man in någonstans överhuvudtaget?

          När man får saker! Typ checka in få en för två.

    Alltså jag förstår ju om man ”jag är inlagd, det är/är inte allvarligt men jag orkar inte prata om det och tar därför en paus från sociala medier” om man känner att man behöver berätta men inte vill berätta mer. Men detta…? Nja.

      Sökert gravid, tänkte jag redan tidigare

        Gravid-illamående gissar jag. Hypoblablabla.

    En inlagd influencer blir aldrig gammal. Förvaras i kylskåp efter öppning.

    Hahah tänker oavkortat på South Park avsnittet som handlar om en viss prins och hans fru ?

      Ååh the prince and princess of Canada ❤️

    Och med en bild på infart i armvecket….. ?

      Ridå

      Hade inte Anna Book en bild på sjukhuset från Google nån gång när hon inte hann fota?

        Säg att du skojar??!!

        Jo. Någon gång var hon på någon närakut och tog en bild på utsidan, har jag för mig. Det roliga var att närakuten inte ens var öppen när hon påstod sig varit där.

          Men Gud… Det är fan synd om henne. Hon kämpar så hårt och det mesta blir så fel. Min favorit med henne är den färdiglagade pastan från Gooh som hon hävdade var något hon lagat själv…

            Glöm inte pulversåsen?

              Eller julbordet på IKEA.

                Eller förresten, ”bastugrader” är bäst.

                  Eller klassikern när hon promenerade 1,2 mil på en timme blankt, tack vare sina nya gåstavar?

    https://www.youtube.com/watch?v=xfP7gKslE28

    Family Guy – A selfie in a hospital

      Tänkte direkt på den ?

    Allt för uppmärksamhet. Precis allt.

    Lite privat är ett spännande begrepp. Skönt iallafall att det inte är något allvarligt för om det vore det lägger man inte upp en bild på sin arm med en kateter.

      Intressant att hon håller det här ”lite privat” men har fläkt ut allt kring pappan till hennes barn och allt bråk mellan dom

        Prioriteringar kanske, det ena går bra men inte det andra…?

    Som My med alla sina läkarteam och bilder från sjukvård både på sig själv men även på sonen.

    Men hon brukar å andra sidan vara väldigt frikostig med historier kring dessa besök. Ibland olika varianter för samma besök.
    Det om något engagerar.

    Om jag börjar redovisa alla provtagningar, sjukgymnastbesök och ej att förglömma tandhygienist var fjärde månad så är jag halvvägs mot att influera omvärlden.

      Man bara undrar vad hon ska åka till akuten med nästa gång, misstänkt…. hjärnblödning?, infektion som är misstänkt blodförgiftning, förkylning som är misstänkt lunginflammation? Något blir det säkert.

    Är det ett samarbete med sjukvården?

    Så dåligt, skriver så för att alla skall undra och trafiken öka. Varför skriver man ens A om man sen skriver att man hålla det privat?

    När hela ens yrke gpr ut på att synas utåt så kan jag ändå förstå att man vill uppmärksamma sina följare på att man blivit inlagd, så som att ”jag har blivit inlagd på sjukhus och kommer inte uppdatera på ett tag för att fokusera på att må bättre”. Man behöver absolut inte berätta varför, om det är något man vill hålla för sig själv. Att verkligen spela på att anledningen är hemlig samtidigt som man kontinuerligt uppdaterar känns dock mer uppmärksamhetssökande.

    Man hade ju kunnat skriva typ ”uteblivna uppdateringar idag pga sjukdom” eller nåt. Men det genererar ju inte lika mycket handhjärtan, ”omg, kryaaaaaa” osv.

    Är det här den nya tidens version av att posta en sorglig låttext på Bilddagboken? Eller svartvita bilder när man sitter hopkrupen i ett hörn a la Tumblr?

    Skillnaden gentemot då är att man var typ 14….

      Jag tror att millenials tog med sig offerkoftan över till instagram när tumblr dog ut.

        Det är nog mer en personlighetsfråga än en generationsgrej, tror jag.

    Fattar inte hur så många influencers blir INLAGDA hela tiden?! Jag är 33 och har aldrig blivit inlagd någonstans, har ett fåtal vänner som har spenderat en dag eller natt på sjukhus…

      Inlagda pga hybris, något vi icke-influencers sällan lider av.

      Folk blir inlagda varje dag, och jag tror inte att influencers är någon yrkesgrupp som direkt sticker ut. Ska jag vara helt ärlig så har dom flesta influencers jag sett snarare legat på uppvak efter frivilligt ingrepp. Det finns många indikationer till inläggning, inte enbart direkt allvarliga tillstånd. Det kan även handla om observation för att utesluta viss sjukdom, att man behöver ge läkemedel intravenöst, att man behöver vätskas upp vid en magsjuka i syfte att förhindra kraftig uttorkning osv.

      Jadu, själv är jag 30 – har åkt ambulans två gånger, opererats fyra, varit inlagd cirka 7-8 gånger i vuxen ålder. Har en specifik sjukdom men den är inte ”boven i dramat” mer än i kanske två av fallen.. Tror jag är född med otur 😛

        Har du postat en selfie varje gång på din instagram men vill inte prata om varför du låg där/åkte ambo/opererades också?

          Haha nej, faktiskt inte. Men svarade utifrån att man är olika och har olika otur, sjukdomar osv. Vad det gäller influencers som inte vill berätta kan jag ändå tänka att jag kanske skulle vilja förklara min frånvaro, tänker om någon sett mig åka iväg, på sjukhuset osv och ge ”livstecken” utan att berätta allt privat.

      Handlar mycket om vad man vill själv också. Uppmärksamhetskåta drama queens gör allt för att bli inlagda, de överdriver sina besvär, säger att de är rädda för att vara hemma, att de inte har någon som kan hjälpa dem osv. Inga problem att bli inlagd om man har det som mål tyvärr. Och en venkateter får man btw för en rad olika undersökningar som tex MR eller för korta akuta besök där medicin/vätska ska ges IV, det betyder inte att man ligger på intensiven och är döende som influencers ger sken av. Människor som öht tänker på att fota sig själv på sjukhuset och posta kryptiska inlägg på sociala medier är sällan särskilt sjuka, är man så sjuk att man verkligen behöver bli inlagd orkar man inte hålla på med sånt trams. Då kan man åka hem istället för att ta personal och plats från de som verkligen behöver det!

      Eller hur! O alla gravida får plats på sitt bb också inga hänvisningar där inte

    OT detta kanske har lyfts tidigare men jisses va Johanna Bladh nyttjar den uppmärksamhet hon fått efter att hon ammade i Nyhetsmorgon ??‍♀️

    Jag vet att man kan välja att inte gå in på hennes profil men ibland dyker hon upp i mitt flöde och hon drar verkligen allt till sin spets. Varför kunde hon inte bara amma i tv och sedan låta det vara? Hon beter sig som att hon gjort något revolutionerande… istället för att normalisera amning tycker jag att hon ökar stigmat kring det genom att göra en stor grej av det.

      Tycker det är konstigt att inte fler gäster tar med sina barn och ammar i direktsänd TV för det är ju så normalt… Kanske nån som ska skrapa triss under tiden eller så.

        Förstår inte heller en av hennes senaste bilder på story där hon står och ammar medan hon borstar tänderna och skriver ”jag hade gärna planerat att amma EFTER tandborstning ?”. Förlåt mig jag har inga barn men kan man inte borsta tänderna när bebisen ammat klart eller bara låta bebisen vänta de få minuter man borstar? Måste man som mamma låta bebisen amma i tid och otid? Kan de inte vänta en stund till man kan amma ostört eller så man hinner avsluta den aktivitet man håller på med?

          Nej för då är man inte naturlig. Man måste göra det med en gång. Herre Gud jag har två barn och hade aldrig det problemet.

          Fattar att det är svårt att förstå om man själv inte har barn. Plus att barn är ju olika. Och föräldrar. Dock hade jag fått ”vänta” ca tre månader med att borsta tänderna om bebisen först skulle ”amma klart”. Det är så mycket mer intensivt och alltuppslukande än vad som går att fatta. Att låta barnet ”vänta” så att ”man hinner avsluta den aktivitet man håller på med” är ett skämt – eller ett kaosartat stresspåslag som slutar med att alla inblandade störtgrinar och tar timmar för att lugna ner sig.
          För mig var också lösningen delvis att amma medan man gjorde annat, mest i sjal: tandborstning, promenad, städning, föreläsning, laga + äta mat etc etc – hade som sagt fått ”vänta” i månadsvis annars.
          Alla ”logiska” idéer om hur man kan/borde organisera sig och hur bebisen kan/borde vänta är helt bortkastade. Men, ja – det går nästan inte att förstå innan man varit där.

            Som du skriver, alla föräldrar och barn är olika och det du delar är ju din upplevelse och hur du valt att hantera ditt liv med bebis.

            Skriv då inte vissa saker som allmänt vedertaget, det är hur du upplevde det och frågar man någon annan får man ett helt annat svar. För dig är det ett skämt att någon skriver att man gör klart det man höll på med innan man ammar (typ borstar klart tänderna under de minuter som återstår). Men det är inte ”ett skämt” för alla utan för dig är det ”ett skämt” baserat på din erfarenhet av en ammande bebis.

              Jag skriver:
              ”barn är ju olika. Och föräldrar.”
              ”Dock hade jag..”
              ”För mig..”

              Jag tar för givet att folk då förstår att meningen som följer, eventuellt hela stycket, då är begrundade med MIN erfarenhet, handlar om hur det var för MIG, hur JAG hanterat detta. OCH att det är olika, för ALLA!

              Men ??? och god helg på dig!
              (Från MIG alltså, til DIG, inte någon ”allmänt vedertagen” god helg! OBS!)

                Det borde du inte ta för givet utan då får man skriva att ”för mig är det ett skämt”. Man kan i ett stycke skriva både om sina erfarenheter och vad man anser som allmänt vedertaget.

                Trevlig helg!

      Håller helt med. Följer inte henne och vet inte ens vem hon är, men känns verkligen som hon har fått hybris och gjort något extremt revolutionerande. Har verkligen inget emot offentlig amning, men man behöver liksom inte göra värsta grejen av det.

    Skumt att influencers blir sjuka trots gröna juicer som detoxar levern, LPG och att knapra Ohairo på Maldiverna. Eller så menar dom att det är to die for bokstavligen, vad vväl jag,

      Smala är de också, och då blir man faktiskt inte sjuk

    Nu tigger Universumskan Mona återigen pengar för att betala nån random rättegångkostnader. Själv är Mona i Tampa i Florida. Kolla upp detta C med Monas pengatiggeri.

      Någon skrev att hon är hos Åsa, det måste väl vara Vesterlund, och är det inte henne hon tigger pengar till?

        Förlåt förlåt, helt fel av mig. Kollade igen och det var ju till någon annan.

    Men vem är hon ens? Oliver H:s XXXX osv men sen da? Lika bortglömd som JoooooZ som snickrade i garderoben hos Lundells. Herregud nu måste vi städa upp lite va?

      De blev ”kända” genom samma program. Och båda blev väl influncers sen efter det typ.

    Minns när Facebook var relativt nytt och vissa hade ett behov av att berätta exakt allt de gjorde genom statusuppdateringar.
    Det var många ”Bara 90 dagar till……bara 50 dagar till….bara 25 dagar till” istället för att skriva ”om 90 dagar åker jag till Magaluf” just för att folk skulle kommentera och fråga ”vad är det du ska göra om 90 dagar?”. Väldigt märklig företeelse. Dels att någon skulle bry sig om vad jag eller någon annan ska göra om X antal dagar men framförallt att formulera sig på det viset för de ville att folk skulle skriva och fråga.

    ??? fysatan så skämmig alltså.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.