Serious actions on Instagram

I den ”verkliga” världen, utanför sociala medier, så rycker man kanske bara på axlarna åt att en person väljer att avfölja en annan, men inte här inne.
Att aktivt gå in och avfölja någon är ett ganska seriöst statement, och kombinerar man det med en efterlysning på ett bra ställe att ta bort en tatuering, när man precis gjort en kärlekstatueringen med sin partner så skickar det ganska så tydliga signaler.

Det är i alla fall vad som skett här. 
Elena Belle och hennes pojkvän, tillika dansare på amerikanska ”Let’s Dance” har avföljt varandra på Instagram, bara månader efter de tatuerade in matchande kärlekstatueringar. 

Hade hon bara sökt efter ett bra ställe att ta bort en tatuering på så hade det ju kunnat handla om vad som helst, men kombinationen med att de hon och pojkvännen avföljt varandra på Instagram gör detta till ganska enkel matte – även för mig.

Tack för tips! 

51 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    April april

      Nja, alla bilder borta o hon söker efter nån bra som kan ta bort tatueringar ?

      Hans bilder finns kvar på Instagram så är väl hon som dumpat honom. Han kanske inte ens vet om det ??

        Han har ju avföljt henne. Men klart han vet om att de gjort slut, alla tar inte bort alla bilder direkt eller ens någonsin. Mitt ex har kvar bilder på mig på sin insta, medans för mig var det viktigt att ta bort alla spår/minnen av oss direkt för att jag inte ville bli påmind.

          Hon kan ju ha tagit bort hans följ

      men nästan garanterat ett aprilskämt

        Bilder kan man ju bara arkivera, man behöver inte radera permanent.

          Tror knappast det är ett aprilskämt, vore ju jättekonstigt. Hon har ju inte ens skrivit att de gjort slut, så på vilket sätt skulle hon avslöja skämtet sen?

            Men folk gör ju sådana här subtila aprilskämt varje år nu för tiden, är väl roligare för den som skämtar om det inte är för uppenbart, tänker jag?

            Men jag vet såklart inte, men särskilt med sociala medier där 627737 personer avslöjar skämtet direkt i kommentarerna kan jag tänka mig att man försöker lura till det lite extra, och det tycks ju vara väldigt vanligt att folk skämtar om sina personliga förhållanden. Men ja vi får väl se imorgon eller något antar jag. ?

              Jo men isåfall hade hon ju skrivit att de gjort slut. Detta är ju inte en aprilskämt, att söka efter en tatuerare

                Det var det jag menade hade varit ”för uppenbart att det är ett aprilskämt”. Men som sagt, jag kan ha fel.

                  Du hade fel 🙂 var inget aprilskämt

                    Synd i så fall, med tanke på hur abrupt det enligt folk här verkar skett så verkar det ju ej vara något planerat från hennes sida :/ Hoppas hon är okej!

        Väldigt dåligt skämt isf, om de inte vill att man ska spekulera, många följare ändå

    hon skulle kunna tatuera in ett överstykningsstreck också

    så hållar man reda på alla partners man haft på ett enkelt sätt

      Uff

      Som Jockibois tatueringar I love Hoes och I love Vodka, ett lätt litet streck över

    VARFÖR tatuerar man in saker med sin partner? Alltså det är så DUMT så jag förstår inte. Såklart tror man inte att det ska ta slut och blabla, men saker händer som man ej kan påverka. Förstår tonåringar som ej har utvecklad hjärna, men vuxna människor?!

      För att tatueringar inte är hela världen för en del.
      Värre är det med barn man sätter till världen. Varför gör man det? Tillsammans med en annan? Tänk om det tar slut?!

        Svarar som dig då, för att barn är inte hela världen för en del. Vissa verkar ju gilla att skaffa barn med varje partner de skaffar. Vad vet jag

          Barn kan väl vara hela världen för en även om man skaffat med flera olika.

        Tror du att man vill bli av med barnet om förhållandet tar slut?

          Om man t.ex. skaffar barn med flera partners efter en kort tid tillsammans så säger det ju en hel del om omdömet. Då tycker jag att man själv är beredd på att ha sitt barn 50% av tiden om ett år eller när det väl tar slut med blixtförälskelsen.

            Låter jätteskönt att ha barn på 50%…. Obs är ej förälder själv men spontant känns det som det ultimata upplägget. Man får äta kakan och ha den kvar?!

              Om/när du själv får barn så är blotta tanken på att missa halva barnets liv outhärdlig. Någon sa en gång att ”du har ungefär 18 somrar med ditt barn”. Det tänker jag ofta på, och att det gäller det mesta. Högtider, födelsedagar, ja allt. Visst har man kvar sitt barn (förhoppningsvis) även i vuxen ålder men då har de egna liv utan mig som mamma på samma sätt. Visst är det tufft och visst är man trött. Men aldrig att jag vill missa hälften av deras liv, som jag bara har till låns.

              Tänkte likadant innan jag fick syskonbarn. Inser nu vilken total jävla panik det skulle vara för mitt syskon (och för mig lol) om mitt syskon och hens partner skulle gå skilda vägar och mitt syskon och jag själv och tex vår förälder bara skulle få ta del av hälften av den knappa tid som ett barns uppväxt är, och som kommit in i ens hjärta på nolltid (något jag absolut inte räknade med). Fick en helt annan förståelse för att folk inte går skilda vägar med barn hursomhelst (där båda föräldrarna har ett intresse av sina barn, vilket ju inte alltid är fallet) pga detta.

      Hahaha men alltså personen i fråga har tatuerat in ett litet hjärta på fingret?

    Hon la upp story på deras nya condo som snart är färdigbyggd typ igår eller förrgår. Plus att de nyligen var på semester i Tulum och verkade så kära. Antingen har nåt hänt och hon dumpade honom ASAP, eller så är det dåligt aprilskämt.

      Japp nåt har ju hänt annars vore det ju ett himla dåligt aprilskämt

      Storyn med condon är ju bara för 17 timmar sen och att hon letar tattoo remover för 16 timmar sen. Blev dom ovänner om lägenheten?

        Men vet vi att hon menar cleb när hon skriver ”vår condo”. Jag tänker att hon syftar på sig och dottern.

      Dom befinner sig ju i los angeles så första april har ju knappt ens börjat där än och än mindre igår när hon la ut.

    Fast om hon blockar honom så försvinner ju även hon som följare hos honom tänker jag! Så det kan vara så ?

      Fast det sätter ju bara igång massa rykten

        Men är väl ganska normalt att blockera sitt ex när det tar slut, speciellt om det hänt något som gjort att det fått ett drastiskt slut.

    Nu gör du ju det som du tidigare fördömt här: att spekulera?

      Fast det är ju sant, kolla deras sidor istl . Dom följer inte varandra, läs vad hin skriver och jon har tagit bort alla bilder på honom.

        Fast vi spekulerar fortfarande, hon har inte gått ut med något. Tycker man kunde väntat med inlägget tills det är bekräftat

          Varför det?

            Behöver du ens fråga det? För att det är
            först då det är bekräftat, just nu gissar vi bara

    Va inte hennes kille med i Lets Dance fast för USA? ?

    Dansarna där kommer ju varann väldigt nära så han kanske blev tänd på en annan?
    Otrohetsskandaler har ju förekommit på svenska Lets Dance med ett antal gånger…. ?

    Hittar inte det på stories, är det borttaget…?

      Det försvinner efter 24 h

    Men va?! Så jäkla otippat. Dom verkar ju så kära och han bjöd ju henne på födelsedagsresa för bara några dagar sen där de verkade så otroligt kära. Vad kan han ha gjort som gör att hon så abrupt raderar honom ur sitt liv?

      Hoppas att det inte är nåt annat än ett aprilskämt. De har verkat så fina ihop utåt. Vill att det ska gå bra för Elena. Hon verkar vara en fin tjej och har gått igenom mycket senaste åren efter att hennes man dog. Vet inte varför men tydligen så engagerar jag mig mycket i henne ?

        Hon har det nog ganska bra , lever fint och ett liv många aldrig ens skulle komma nära med det sagt så har såklart det varit tufft för henne men jag hade inte oroat mig för en främling liksom ?

        Vem fasen skämtar om nåt sånt?!

      Kan väl finnas massa som gör att man väljer att avsluta helt oväntat, tex otrohet osv.

    Nu har hon lagt upp att hon hoppas på att vinna på megamillions. Otur i kärlek tur i spel kanske.,

      Jag funderade över lotterna också för hon fick väl en jökla massa pengar efter första maken, så varför köpa lotter?

        Kommer inte ihåg hela storyn, men han var inte så rik som det verkade har för mig att han hade en massa skulder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.