Villa Wahlgren blir tv-program

Med tanke på att man lyckats krysta fram fem säsonger av Lundellhuset – alltså Jocke och Jonnas villa i Norrköping – så förstår jag att man tog tillfället i akt och även filmade bygget av Pernilla Wahlgrens nya hus.
Det här kommer alltså komma som en programserie, där man får följa bygget, från första spadtag till inflyttning.

Ingenting har ju varit enkelt utan så mycket mer komplicerat än vad jag hade trott från början.
Men med kamerorna på plats ser jag fram emot att bjuda in tittarna till att vara med på resan från första sprängningen på en omöjlig bergstomt till mitt färdiga ”pernilliga” drömhus ”Villa Wahlgren” – ”Anything but ordinary”! ???
Med mig i rutan som trygg ciceron har jag en av Sveriges främsta arkitekter & formgivare @thomassandell !
Om vi kommer tycka lika och har samma inredningssmak , återstå att se…! ??? // Pernilla Wahlgren

Villa Wahlgren har fler följare på Instagram än Lundellhuset, men Lundellhuset har å sin sida en blå plupp, vilket Villa Wahlgren inte har.
Jag kanske ska skaffa ett konto till ”Kaptensvillan” som vårt hus heter.
Alltid finns det någon som vill ha uppdateringar kring hur luftvärmepumpen funkar, eller hur livet med två kök utspelar sig.
Ni hör ju, succén praktiskt taget skriver sig själv.

81 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hur mycket pengar behöver den där kvinnan egentligen?

      Frågan är väl varför hon skulle tacka nej till pengar? Hade inte hon dålig ekonomi länge? Tänker att hon har en våg just nu som hon utnyttjar. Jag menar, hon har varit artist i ish 30 år, först sista åren blir hon ”megakänd” för den större publiken och får massa uppdrag och erbjudanden åt alla håll.

      Så himla konstigt resonerat att en person ska sluta jobba för att du tycker hon har för mycket pengar…?
      Ska vi inte stänga lite bolag och butiker också där VDn har tjänat tillräckligt? Eller är det bara Pernilla som måste dra sig tillbaka och gömma sig?

        Tror kanske att tanken inte var att hon skulle sluta med att vara artist utan dra ned på att sälja sitt privatliv.

          Varför skulle hon det? Det är nya tidens kändisskap?

      Ja men vi säger väll till alla elitidrottare som tjänar 10 gånger mer att de ska lägga ner sina jobb för de tjänar ju redan så mycket ?

      Ja, räcker det inte med Wahlgrens överallt nu? Jag bojkottar alla program med Wahlgren. Tyckte de var roliga i början- men nu, nej tack. Finns det så stort intresse för denna familj?

        Uppenbarligen gör det det.

    Nästa steg är väl kameror i alla rum och livesändning 24/7.

      Hallå huset! 🙂

      Nä det är P alldeles för pryd för

        Jag tänker tvärtom. De älskar ju att berätta om upplevelser o prata sex både dotter och mor. 🙂

      ?Skulle fasen inte förvåna mig alltså.

    Berätta mer om köken!

      Jag vill också veta! ?

        Jag med ? Det låter som en fantastiskt idé!

    Hon erkände sist i podd med Wistam att hon får en hel del gratis. Skatteverket borde verkligen granska och göra tv av detta? Alltså…

    Denna form av marknadsföring är ju tveksam. Folk går igång och köper men vill man verkligen handla av företag som dragits in i tveksamma snurror? De där lamporna hon visade ex. Den vid pianot. Som av en slump visar även Melina C upp ny fin lampa av samma företag. Ingen reklammärkning. Luktar skattefiffel lång väg… Nä, tycker inte TV ska göra program av detta. Visar bara ohederligt korruption. Kommer inte köpa av de bolag som ingår i detta. Verkar desperat…

    Kommer tappa förtroendet för Skatteverket om inte detta granskas. Helt ärligt, varför ska man betala skatt då?

      Det behöver inte vara tveksamt, det kan vara PR utskick- behöver inte reklam markeras, det kan vara eget köp – ska inte reklam markeras. Pernilla får mängder av PR utskick, det är det som hon pratat om i podden. Men det är en snårskog det här med reklam och en helt ny värld så granskningar och nya bedömningar görs hela tiden. Det som inte varit okej tidigare kommer nog bli det, som Lundellhuset till exempel.

        Har undrat hur det funkar, behöver PR utskick markeras med PR som de flesta gör eller behövs inte det heller?

          Det behöver inte markeras överhuvudtaget men många influencers gör det iaf.

            Ah ok men det behövs skattas väl?

        Det är ingen snårskog faktiskt utan tämligen enkelt. Hur menar du att Lundellhuset är ok? Verkade inte vara några snåriga problem att lösa när de åker på en skattesmäll på 5,7 mille.

      Har Whalgren Wisram tagit upp Gekå-kollektionen?

        Såklart inte! Och om det kommer att nämna det nån gång, kommer det släta över det, precis som de gör med all kritik de får.

      Tipsa dom!

    Kaptenshuset?!
    Där bodde min man med sin familj till 1972.

      Samma adress?
      Finns nog väldigt många kaptenshus.

        Kaptensvillan i Saltsjö-Boo. Huset är gammalt, så det har nog haft ett gäng personer boende genom åren.

    Föga förvånande. Reklamhuset. Vi är nog många som fattat att det spelats in och skulle komma som tv-serie, och att allt varit samarbeten, typ. Villa Spons. Har PW ens köpt tomten själv, eller är det kanal 5 måntro för det behöver ju liksom hända saker i Wahlgrens värld också. Så klart husbygget skulle göras tv-serie av och krämas ut lite pengar, eller mycket.

      Hon har nog inte betalat mycket själv i det huset. Företag har betalat för att få vara leverantör och marknadsföra sina produkter i det här huset.

    Personligen tycker jag sådana här program är jättekul!! Har märkt när wahlgrens värld går att det jag väntar på är uppdatering av husbygget så det här var ju helt perfekt!

    Så trött på att det är Wahlgrens överallt. De är superproffsiga men nu har det varit hög rotation på dem länge och det känns verkligen uttjatat. Fram med lite nya förmågor/en ny familj.

      Även om det är många som tycker som du så finns det ju uppenbarligen fortfarande en publik som uppskattar dem ?

      Men det är ju lika knäppt att inte tycka om en hel familj som att tycka om alla bara för de tillhör just den familjen. Jag älskar PW och Benjamin medans resten av familjen är helt okej, någon av dom stör jag mig kanske lite på till och med.

      Varsågod du kan få gå fram om du vill

      Jag är så jävla trött på att se dem överallt, men kan ändå inte låta bli att läsa och titta. Precis så tror jag att många tänker OCH det vet P & kompani. Så de kör på och skrattar hela vägen till banken.
      PS. Jag har iaf inte vallfärdat till Ullared och köpt hennes skitkläder, sydda av underbetalda kvinnor i Bangladesh.

        *) Inte vinet, eller den andra skiten hon kränger heller.

    Överlag trött på bygga/rusta hus program på tv där alla kartonger noggrant exponeras för att vi ska vilja ha. Kollar bara husdrömmar på svt1. Så lite reklam för saker!
    Och efter Pernillas kommentar om hur hennes kläder tillverkas och arbetarnas löner så upplever jag henne så elak som hon ser ut när fotografen kliver på hennes klänning under bröllopet med Emilio.

      Husdrömmar har ju blivit sämre med åren. Känns som att det mer är regel än undantag att husen inte är färdiga vid återbesöken ?

        Hört talas om pandemi och materialbrist?

          Ja jag jobbar som inköpare inom en tillverkningsindustri så det har jag inte missat ? Däremot tycker jag att det här mönstret började innan pandemin. Och att det inte beror på materialbrist utan typ tidsbrist och pengar.

        Ändå ganska realistiskt att inte bli klar på tvs deadline… vårt hus är ett neverending projekt. Och när huset känns klart tar vi en runda i trädgården eller bygger på altanen… Vad ska man göra när man är helt klar?

          Trivas i sitt hem och lägga tid på relationer, pengar på andra intressen? För mig låter ett neverending husprojekt som en mardröm och de flesta jag känner som har ett sådant (obs inte alla) verkar inte speciellt lyckliga. De försöker antingen t ex hålla ihop relationer via att alltid ha ett projekt för att slippa umgås på riktigt eller så har de någon besatthet av konsumtion och ”det perfekta hemmet”.

          Jag vet inte om du sett Husdrömmar men tidigare har man fått följa dem över flera år, nu känns allt så förhastat.

          Åh herregud vilket lyxproblem haha. Obs ej sagt på ett elakt vis. Förstår att vissa ”måste ha nåt att göra/planera” hela tiden. Vissa flyttar när de inte kan renovera mer. Du kanske kan skaffa en annan hobby? Bygga något som inte har med huset att göra? Börja med en ny idrott?

      Vi gav alla såna ögon på den tiden. Och vem skulle inte bli förbannad om någon står på ens bröllopsklänning?

      Alltså om någon skulle trampa på min brudklänning under tiden jag går på altargången hade jag också blivit arg.
      Det är ju då klänningen är som mest viktig.

      Det hon sa om klädtillverkningen var under all kritik, men jag tror det handlar om att hon inte förstår bättre. Kom ihåg att flera i familjen där inte ens avslutat gymnasiet och rört sig som mest nöjesbranschen. Samtalsämnena där är nog inte av samma typ som på ett sjukhus eller på industrigolvet där man blir mer drabbad av samhällsförändringar och kan ha större förståelse för arbetarnas situation. Ändå hennes ansvar att sätta sig in i det och det är konstigt att hon verkar ha släppt frågan nu.

    Men har inte Heidi Mikkelsen ritat huset? Hur kommer Sandell in här?
    Och så kan ni ju lyssna på ”Inga begea morsor” idag. Där avslöjas världens nyhet om Pernilla…

      Jag vill inte lyssna på beiga morsor. Varför inte bara skriva vad det säger?

      Varför inte bara skriva det här?

    Oliver Ingrosso ska bli pappa. Artikel på Aftonbladet.

      Zoe-Fay Brown följs inte av Bianca på instagram ?

        Jag följer inte heller Bianca på Instagram

          Är du ihop med Biancas bror och ska ha barn med denne?

        Måste man följa sitt syskons partner? Jag har t.o.m blockat min brors tjej? (av anledningar iofs)

      Inlägg kommer.

    Vem hade kunnat tro att Pernillas husbygge skulle visas upp i tv. Tycker verkligen att hon borde låna ut sin ciciron arkitekten Thomas Sandell till Bianca, för hennes renovering av sin jättelägenhet. I pågående säsongs första programm av Wahlgrens värld, så säjer Bianca att planen är
    att det inte kommer att bli någon matsal i denna jättelägenhet utan Bianca ska fälla upp ett matbord i vardagsrum, när det kommer gäster på mat. Otroligt märkligt att hennes inredare inte kan få fram en matsal på över 300 m². Hon behöver hjälp.

      Du ser ut att behöva hjälp med ditt hem. Jag tycker verkligen du ska köpa byrån Koppang från Ikea och ställa den mitt i ditt sovrum, gärna på mattan Vedbäk. Då kommer jag trivas där.

        ???

        Noterat, vad du tycker.

      Ursäkta?! Hur kan man som singel utan barn inte gå plats med en matsal i en lägenhet på 300 kvadrat. Ok om hon haft fem barn men vad fan?

    Jag hatar min samtid.

    Men hur går det ihop med hennes medverkan i Allsång på Skansen????

      SVT har regler om karens som ser lite olika ut beroende på om det är anställda eller freelance.
      För Pernilla W bör denna regel gälla:
      ”Programledare/uppdragstagare som är etablerade artister, experter och tillfälligt anställda medarbetare i program av icke-granskande karaktär – sträng restriktivitet för reklam eller medverka i andra program utan skriftligt tillstånd fyra veckor före första och efter sista programmet.”
      Det innebär att hon får hålla sig lugn hela sommaren och vara restriktiv med uppdateringar på sociala medier. Det mesta brukar ju vara reklam där. Antar att Kanal 5 har paus under sommaren och inte sänder några program med klanen Wahlgren.

        Hon kommer ha på sig en Ge-Kås kreation vid första programmet
        ?
        #Ojjahadetvistejaginte

      Hur går hennes Gekås-kollektion ihop med allsång på Skansen, det är mycket illa, med situationen för sömmerskorna i Bangladesh som ser till att hon kan tjäna mycket, mycket pengar på kläderna de syr upp. Det blir max en säsong Skansen för Pernilla. Ska svt bara inte bry sig?

        Öht är det fasemig magstarkt att SVT anlitar en person som kränger plastkläder som tillverkas under fruktansvärda förhållanden, som programledare till ett av sina program. Är förvånad att inte detta manglas mer i pressen. Men det är klart, hon ursäktade ju sig med att de ju iaf får lön och nog är glada för det ändå…

          Hon har ansvar för hur kläderna tas fram.

    Inte svårt att vara orädd singel-morsa med en massa miljoner på kontot.

    ”Äntligen får jag berätta” skrev ingen influencer någonsin, har verkligen aldrig sett den meningen förr.

    OT, AB ställer ju en fråga på sin insta och ger en känga till alla som bara tittar utan att interagera. Förstår hon inte att man inte vågar göra ngt på hennes insta av ren rädsla för att bli blockad ifall hon inte gillar ens svar??
    Jag vågar ju inte ens trycka på gilla på ngt av hennes inlägg

      Så konstig fråga också? Hon verkar sannerligen på hugget.

        Eller hur?
        Och det var visst rätt att inte svara. Kolla hennes uppföljande storys ?

          Nu är det många ord på svart bakgrund igen, i korthet går det ut på att allt hon gör är fel och misstolkas. Hon kan inte ens gå på begravningar längre fastän hon är bjuden. ?

          Hur många gånger har vi sett detta återkommande mönster? Mår bra, bjuder på sig själv, lagar mat, städar, BANG!, känner sig sviken/orättvist behandlad/arg, citat på svart bakgrund och sedan tillbaka till punkt 1.

          Jag tror/hoppas att hon skulle må bättre av att ta en lång paus från sociala medier – men hon söker ju ständigt bekräftelse och drama verkar det som?

    Såklart det blir ett tv-program.

    Pix att inte titta??‍♀️

      +1!!

    I säsong 2 får vi följa biancas lägenhet. Därför har hon inte börjat renovera än.

    Jag kan titta bara inte CB är med. Tål honom inte ? Pinsamt i Spanien i förra veckans avsnitt, hans beteende föll rätt platt hos både svärmor och svärfar. Är egentligen för gammal för att säga cringe men nu gör jag det endå.

      Han är hemsk.

    Det som betyder något i den familjen är ?‼️
    Hon skulle kunna donera lite av inkomsten till de arma fabriksarbetarna som syr hennes Ge-Kå kollektion varje år. En bonus per anställd liksom❣️ Det skulle skapa rubriker (kommer aldrig hända)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.