Bråk i kommentarsfältet om Magdalena Graafs nygamla förhållande med Louie

Bildkälla: Aftonbladet

Nu berättar Magdalena Graaf att hon träffar Louie igen, men vill dock inte titulera dem som ett par.

– Det är under förhandling och är alltså förhandlingsbart. Vi får se vad som händer, men alla dörrar är öppna. Jag tycker Louie är jättefin, omtänksam och mysig och vi trivs verkligen ihop. Han är här hos mig och vi hänger mycket, gör grejer ihop och det blir också mycket pr nu för ”Typiskt romer”. // Aftonbladet

Magdalena Graaf har gått ut med att hon och exet försöker på nytt, och Magdalenas läsare hamnar i luven på varandra över detta. 
Det finns en skarp gräns mellan de både lägren under Magdalenas senaste inlägg, där både handskar och lindor har åkt av under dessa diskussioner, och de har låtit så här:

74 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Ot men någon annan som tror att HT kommer bli nya fayme när hon får barn? Redan nu kan hon inte skriva en enda mening utan att nämna hennes graviditet och det är nästan orimligt hur hon har råkat ut för varenda möjliga gravidsymtom som finns. Hon kan inte ens ta ett blodprov utan att få en nervskada i armen. Tror när HT får barn kommer hon och barnet få varenda möjliga sjukdom och symtom och biverkning och så kommer hon skriva frågor till följare varenda dag för att efterfråga medicinsk rådgivning och om anda råkat ut för samma.

      Eller så blir hon kanske en lika jobbig person du körsbäret. En riktig energitjuv och negativ person som man bara förknippar med negativitet.

      Jag tror att hon har för mycket fritid. Ingen annan arbetande gravid hade haft tid till detta instagrammande, hårfix, busande, ätande, köpande, körande osv.

      Sedan är det absolut roligt att det tog sig. Jag hejar på!

        Ja jag är glada för deras skull att det än så länge har tagit sig och gått bra. Men för hennes/deras egen skull hoppas jag nästa att dom chillar lite nu

          Så glad verkar du inte vara för hennes skull. Skit i att följa henne, det gör dig nog gott. Att du tycker att hon är besatt av sin graviditet har ju framkommit sedan länge här.

          Du verkar snudd på besatt ju ? går väl inte en dag utan att du ska skriva något om henne. Lyd ditt eget råd och chilla lite.

      Är det så konstigt? Låt henne vara, skadar hon dig? Hon har misst sitt första barn kan du inte tillåta henne bara vara utan att skriva dumma saker på bloggbevakning och ifrågasätta henne och nedvärdera henne. Min personliga åsikt är att utifrån det du skriver så är inte du någon snäll människa.

      Jag har blockat henne. Hon är olidlig och mår uppenbarligen inte bra.

        Verkar som att fler borde ta efter dig så som hon verkar uppröra allt och alla.

        Blockat?? Har aldrig sett henne på Instagram. Men bra att du inte följer sådana som irriterar dig. Det blir inflation av irritation här annars.

          Kan du inte blocka dig från den här sidan också? Fräscht att kalla en annan människa för tågolycka.

      Vem är det??

        Hanna Theorin
        Varför kan vi inte skriva hennes namn?

          Vem fan vet vem det är? Skaffa ett liv

            [Borttagen kommentar]

              Hahaha men Gud, du och kommentaren av Anonym ovanför dig ???? Är ni på flaskan?

                Nej, bara förbannad över tonen. Vad är problemet med det? Har du aldrig tidigare varit med om att en person blir arg?

                  [Borttagen kommentar]

      Vissa människor är extremt känsliga för förändringar/händelser i kroppen, tex nåt symptom, att det gör ont, känns minsta annorlunda. Tex för att man har hälsoångest eller liknande och då är det inte bara att ”chilla”, det funkar inte så. Ingen aning om ifall det gäller för HT men kanske inte omöjligt pga hennes trauma och jag vet att Fayme skrivit om sin ångest, och iaf så är det ett helvete att leva med för den som upplever det. Och ofta lugnar det att fråga andra om dom upplevt samma sak och få höra att dom har det, och/eller att det inte är någon fara. Det handlar mycket sällan om drama eller uppmärksamhet utan om ORO. Så om dom vill använda SINA plattformar till att stilla sin oro så LÅT dom. Du behöver inte läsa det om det stör dig så otroligt mycket som det uppenbarligen gör.

      Vem fan är HT? Skriv så man fattar. Uppenbarligen är HT ingen influencer som alla vet vem det är

        Utan att överdriva så tror jag att hon dykt upp i varenda kommentarsfält de tre senaste månaderna ? Ändå är det ALLTID minst en som, med upprördhet och förstärkningsord som ”fan”, bara måste fråga vem hon är ?

          Du tror hon är ngn världskändis ? Jag hade aldrig hört talas om henne tills jag läste flera gånger i detta kommentarsfält

      Jag tror verkligen det kan vara farligt för vissas mentala hälsa att låta sitt liv vara content. Då måste de konstant hitta någonting att fota, filma eller prata/skriva om (H:s vän F har ju panik nu när hon inte kunnat bli gravid på typ 8 månader). Det blir en konstant jakt på inspiration och sådant som kan fläkas ut på nätet. Detta är ju anledningen till att de största startar upp andra företag: Kenza börjar jobba med kläder och hårvård, Sandra Beijer med böcker och serier, och vissa slutar helt och skaffar ett vanligt jobb. Men jag tror H:s avsky mot ett vanligt jobb/ansträngning kommer göra att hon håller ut jäkligt länge med att fläka ut sitt liv de kommande åren. Frågan är hur bra hon kommer må av det? Och hur bra hennes man och barn kommer må av det? Tycker synd om dem ändå.

      Men jävlar vad du tjatar om henne

        Tjatet om HT grundar sig säkert i att hon en gång i tiden dumpat den som idag är besatt av henne..

        Således skriver den besatte om henne hela tiden, i ett försök att trycka till, egot fick sig väl en rejäl törn när det hela begavs sig..

    Och så länge varade det att ”vara själv” och bli stark.

    Vi alla visste nog att det inte skulle vara så länge.

    Hennes liv. Hennes sorg.

      Hon som återkommande sa att hon INTE vill ha någon man i sitt liv, hon ville minsann vara själv hehe.

    Folk är faan inte kloka! Det bevisar väl detta väldigt tydligt. Det finns en gräns för vad folk kan skriva men dessa människor förstår inte det. De tror att de är vänner med dessa influensers eller familjemedlemmar. Det borde finnas en kurs som heter något i stil med ”vad är en influenser?” del 1 av 75.

      Jag håller med men Maggan har ju delat ganska mycket privata grejer så hon suddar liksom ut gränserna själv också. Hon måste sluta med nattinläggen efter alkoholintag, som hon senare raderar. Tror det tyvärr lägger grunden för detta.

    Vem är HT??

    Någon som också tror att nordiska mentorn arrangerar fejktävlingar för att få följare?

      Har med märkt att något är skumt med det tävlings kontot. Ingen betalar fast ändå kan dem lotta ut 10k swish. Nä något lurt är det

    Om några veckor kommer quotsen om narcissister och as till män igen ?

    Det är nog en PR- grej, deras tv-serie har premiär snart och om de inte är ihop längre blir ju tv-serien väldigt oaktuell

      Precis. Vilket en idiot kan räkna ut.

        Hoppas verkligen att det är så. Man ser ju att L.M fjäskar mer inför kameror nu. Förut såg han bara sur ut på hennes blogginlägg och satt typ på mobilen. Nu skojas det, kramas och umgås med barnen. ?

      Nej, det hade han inte behövt laga mat till henne hemma för eller åkt med henne och barnen på skidresa över påsk, men visst blir det PR för serien, och det kanske är hans tanke, men jag tror bara att Magdalena fallit för hans smicker och inviter igen helt enkelt.

      En Pr grej eller så har han lyckats linda henne kring sitt finger igen. För det är där hon sitter. Undrar om
      det inte kan vara så att han snyltar på henne…varför jobbar han inte på herrgården under påsken då det ju
      borde finnas kunder.
      Näe, Maggan har verkligen svårt att göra nåt ensam med sina barn, det ska alltid vara en massa folk och ståhej runtomkring och allt verkar gå
      på lösa boliner.
      Jag skulle hålla mina barn så långt som möjligt från honom. Han kommer nästla sig in och ta över hennes familj och liv om hon inte passar sig.
      OM det är nödvändigt på nåt sätt för tv-seriens skull så skulle jag ändå dra mig tillbaka
      Spring Maggan Spring

    Tycker synd om Maggan, hon har dessvärre en självdestruktiv gen.

      Alla önskar väl kärlek och tyvärr är det ibland svårt att se baksidorna av det. Hon har ju haft män som slog, knakade och var otrogna. Kan vara så att man tillslut tror att man måste nöja sig. Önskar att hon hittade lyckan och lugnet inom sig själv. Jag tror hon är rätt trasig egentligen när det kommer till kärlek.

    ”återförening inte är omöjlig” fast då hade de ju redan börjat träffas igen, det har de ju gjort ett tag. Håller med om att det känns som att han mest vill rida på hennes fame, han trivs ju i rampljuset och har ju blivit mer känd sedan han blev ihop med Magdalena. Han gör en massa intervjuer och syns i media titt som tätt numera, och tv-serien hade han nog inte fått om det inte vore för MG. Kan det vara så att hon inte ville att den skulle sändas när de gjort slut och att det är därför han fjäskat för hennes nära och för henne – så att serien skulle sändas. Men vi får ju hoppas att han är kär i henne och inte enbart i kändisskapet som det ger honom.

    Synd om Magdalenas barn med en mamma som har så dålig självkänsla. Hon borde vara en förebild för dem och visa att hon har integritet och inte ska behandlas illa. Tycker att barnens pappa borde skydda sin barn lite bättre.

      För han är ju bättre, han?

    Vad har Louie gjort som alla är upprörda över? Jag har noll koll

      Jag fick en känsla av att han misshandlade henne? Var hon inte helt blåslagen i ansiktet precis när det tog slut?

    Det är så uppenbart att han utnyttjar haggan för hennes pengar. Sorgligt att hon inte kan se det bara.

      Maggan*

      Bästa felsägningen ?

    Vad är det han har gjort som är hemskt? Är inte insatt alls.

      [Borttagen kommentar]

      Han kärleksbombar Maggan för att i nästa sekund sexchatta med andra kvinnor. Han friade väl på en kebabrestaurang samtidigt som han snackade med någon annan när hon sov typ. Obs lite är skvaller från fb och lite är sanning som Maggan själv skrivit om.

    På tal om relationer.

    Jag och min kille kommunicerar inte.
    Vi pratar om samma ytliga saker varje dag.
    Vi bråkar aldrig, men det är ju också för att vi antagligen aldrig kommunicerar om nånting.

    Vi har vart tillsammans i två år.
    Det har alltid varit såhär egentligen.
    Jag tycker om honom, han är väldigt fin person men som sagt. Hur börjar man kommunicera?

      Ta upp ämnen du vill prata om istället för bara ytliga saker…?

      Öppet Spår är på onsdag.

      Försöker du lära känna honom på djupet eller vad vill du kommunicera mer kring?

      Jag slänger ur mig en fråga från den här listan med jämna mellanrum till min kille, tycker det funkar jättebra och är givande (googla nedan):
      A List of Interesting Questions for People to Get to Know Their Friends, Family, Lovers, Coworkers, Nemeses, and Selves Better.

    Eftersom Magdalena är en offentlig person får hon också ta åsikter om detta speciellt eftersom hon öppet berättat om både när hon blev ihop med denna mannen och att han var otrogen. I en drömvärld hade dessa män som lovar att ändra på sig taktiskt göra det med men i verkligheten så händer det extremt sällan med Maggans historik så har hon ingen bra historik av stabila relationer

    Alla som säger stackars barn är inte hennes barn vuxna? Om dom är gamla nog o läsa här kan jag tänka mig dom blir mer ledsna att ni skriver så om deras mamma och deras familj än att det faktiskt är synd om dom. Självklart kanske dom kunde haft en mer stabil uppväxt och mamma som gjort bättre val för dom, men det betyder ju inte att dom ändå vart nöjda med sin uppväxt är väl inte upp till er att avgöra? Nej är inget Graaf fan bara funderar

      Hon har två yngre söner, typ 8 och 12 år eller något sånt.

    Vadå typiskt romer? Vad är det jag inte förstår?

        Tack! 🙂 Hade ingen aning om att han är rom.

    Men lilla Maggan ta hand om dig!

    Haha, de här damernas sätt att använda citattecken är helt fantastiskt.

      ”Äcklet” Garderat. Då har ju inte ts sagt det.

    Om man medvetet blir ihop med en fd yrkeskriminell HA-medlem med högstatus som tycker att kvinnor är lägre stående än män, inte kan ta ett nej samt är aggressiv då står nåt inte rätt till. Maggan har radat upp alla hans i hennes tycke roliga och charmiga sidor. Själv såg jag bara röda red flags i det hon radade upp. En sak som också är red flags på är att när store Louie är i hennes liv skadar hon sig lite då och då på olika märkliga sätt med konstiga förklaringar som följd. Maggan kom ur förhållandet med Isaks med livet i behöll då går man inte många år senare rakt i armarna på en karl som spelar i samma division som äldsta sonens pappa gjorde på sin tid. Boken om detta förhållandet har ju Louis dessutom läst. Maggan förlät inte Filips otrohet men hon förlåter Louis upprepande otroheter utan blinka där är ytterligare en red flag

      Hon förlät väl inte Filips otrohet pga att han valde den kvinnan han var otrogen med? Dom har väl levt ihop sen dess och ska ha barn nu.

    Är det att ”folk” sprutar in fillers i kinderna som gör att så många ser så konstiga ut i ansiktet nuförtiden? Typ som att man fått getingstick och ser lite diffust svullen ut i ansiktet, ögonen får lite annan form etc. Maggan är ju ett prima exempel men tycker mig se detta på en massa kändisar. Kindbenen blir liksom högre men ansiktsdragen ändras också och man ser som sagt ut som om man fått nån form av allergisk reaktion. Oavsett så är det lite scary och jag antar att alla inbillar sig att ”det inte syns”.

      Hur orkar du bry dig så mycket om andra kvinnors utseende? Sköt dig själv och skit I andra vettja

      Maggan var väl öppen med att hon fyllde ansiktet med fett från kroppen. En s.k ”fat grafting”. Hon gick ned i vikt så pass mycket att hon upplevde sitt ansikte som tomt. Men visst förändrar det ansiktet och ger ett litet svullet uttryck. Men å andra sidan så tar det väl hellre det än ett mer åldrats platt ansiktet. Ungdomens ansikte är ju borta för gott vilket som.

        Förlåt stavfelen snälla.

      Själva tycker de att de åldrats väl ?

    OT; men bla Kaspersen o Filip, Perelli o hela tjocka släkten mfl är på Maldiverna o taggar hotellet men inte nån reklam-markerar. Ping Skatteverket!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.