Härliga Pontus Rasmusson

Det cirkulerar tydligen ett filter på TikTok som tar fram ditt bästa ligg. 
Ett av alternativen är tydligen Pontus Rasmusson, och han är MER än nöjd.
Faktumet att han uppmärksammar det OCH skriver en disclaimer, istället för att bara ignorera det, säger en hel del. Man skulle ju kunna tro att han skulle ignorera det, tanke på det rykte som omgärdar honom just nu, men icke.
Pontan är supernöjd.

Än mer nöjd är han över att hans följare kallar honom för ”daddy”. Han kan posta hur många gråtskrattande emojis som helst, men devisen ”Actions speak louder than words” är fortfarande den som är mest talande.

Tack för tips!

Jag blev incheckad och säkerhetskollad betydligt snabbare än jag trodde, så därför får ni det här lilla extrainlägget här.

29 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag förstår verkligen inte, skäms han inte?

      Det är ett filter han inte har.

    Edit by Camilla:
    Kalla honom inte för p*edofil, då det kan vara förtal som jag måste radera.

    Min dotter på fjorton och hennes kompisar håller på och driver med honom för att han ger dem uppmärksamhet då. Och de tycker ju att han är en pinsam gammal gubbe.

    Kan tänka mig att det är fler med dem som gör lika….

      Jag hoppas det. ?

      Lär din dotter mer hyfs inte ok beteende mot någon!

        Hellre; lär din dotter att inte titta på honom och därmed supporta ekonomiskt.

        Jag vet inte vad vi gjort för fel men den generation som växer upp nu har knappt såna spärrar. Tex som utmaningar på tik tok som leder till att folk skadar sig på riktigt, eller som nu när de tar bilder på och driver med gamla människor. Har vi alltid som kollektiv varit såna bara att det inte synts lika tydligt innan?

          Ja, ungdomar har varit såhär jämt, skillnaden är att nu kan någon filma och lägga ut det för andra att se.

            Håller inte med. Har diskuterat det här på min arbetsplats där vi var flera generationer i olika åldrar som talade om just empatilösheten och brist på konsekvenstänk bland dagens generation. Att man driver med människor, hänger ut folk osv, som ett ”skämt”. Såg kommentarer på TikTok där flera försvarade beteendet med ”Men vi menar inte illa, det är bara kul, vi skrattar för dom ser kul ut” osv ????? Helt jävla oförstående är jag. Är RÄDD för hur avtrubbade många verkar vara.

          Det är ju mer generationen som är föräldrar till dessa barn, som inte lär dom vad som är rätt eller fel.

          Hah, min pappa som är 55+ har mycket värre historier från sin ungdom än vad jag har, vill jag lova. Stal, gjorde hyss med smällare, åkte olagligt på motorväg, fick köras hem av plisen pga apfull osv osv. Ungdomar var inte bättre förr

            Snacka om att missa poängen. Inget av det där innebär att håna människor inför tiotusentals andra. Idiot.

        Klart det är OK beteende mot någon som försöker utnyttja dem! Varför ska tjejerna vara ”snälla” mot Pontus? Snacka om att du upprätthåller patriarkatet duktigt

      Jag skulle inte tycka att det var ok om min dotter ens är inne hos honom.

    Alltså vilket äckel.

    Att vilja beblanda sig med yngre / barn? på det sättet han gör är ju inte friskt. Gick han själv miste om sin barndom och försöker leva som 12åring nu eller vad är grejen?

    Inte helt orelaterat till ämnet, är det någon som har koll på vad som kom av alla påståendena som snurrade kring Jocke och Jonna för ett tag sedan? Det var så mycket vitt skilda grejer där ett tag. Har saker kunnat styrkas eller motbevisas, osv?

    Inte så lätt att vara närmare 30 än 20, oskuld, aldrig haft ett jobb, köra fram en gammal Tesla till skolorna i närheten för att imponera på kidsen, inga studier att tala om och bo kvar i pojkrummet hemma hos mamma och pappa som inte heller har något jobb, utan lever på vad sonen kan lura av naiva småbarn. Pust.

    Way to go, Pontus! Redan gammpojk, det är en bedrift i sig.

      Hur vet du att han är oskuld?

        Han har själv sagt det

      Det är inte ett dugg synd om honom. Han tjänar pengar, han kan göra något. Men istället sitter han och är vidrig online. För att han vill och kan (än så länge).

      ”En gammal tesla” som om tesla är någon slags sunkmärke haha. Hur gamla är ens de äldsta teslorna, 10 år?

        Nästan vilken något äldre elbil som helst är numera inte särskilt attraktiv att köpa ny, än mindre ”bättre begagnad”. Tesla har också sänkt priserna med upp till 150 000 kronor, vilket inte gör saken bättre.

        ”Källa på det?” = https://www.nyteknik.se/elbilar/efter-jattekapningen-tesla-sanker-priset-i-sverige-igen/2022244

        Nästan vilken något äldre elbil som helst är numera inte särskilt attraktiv att köpa ny, än mindre ”bättre begagnad”. Tesla har också sänkt priserna med upp till 150 000 kronor, vilket inte gör saken bättre. Nu ska de sänka med ytterligare 50 000 kronor.

        ”Källa på det?” = tidningen Ny Teknik, 14 april.

          Vad menar du ens med ”äldre elbil som är inte attraktiv att köpa ny”? Är den begagnad eller inte?

          Tesla Y var för övrigt den mest sålda bilmodellen i Sverige under första kvartalet nu 2023 så jag skulle vilja hävda att den är ganska poppis jo. Att de sänker priset har absolut inte med efterfrågan att göra, utan snarare att de vill ta marknadsandelar.

          Elbil är 100% framtiden ?

    Tragiskt att Pontus ska finnas som filter på TikTok. Jag är tack och lov inte medlem där, men ändå. Vem har fixat ett filter med honom? Behöver han mer uppmärksamhet? Tragiskt och sorgligt är vad det är

      Han har nog gjort filtret själv.

    Han blockade mig för att jag frågade varför han använder ett bokstvligt babyfilter i ansiktet … Kom igen du är 25, alla vet att ditt ansikte har struktur och kråksparkar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.