Familjen Filippa Toremo

Igår postade Filippa Toremo så slutligen ett inlägg där hon introducerar hela den lilla familjen. 
Mamma Filippa, sonen Todd och pappa Kit. ❤️
Enligt Expressen den 20/4 så är paret nu pojkvän och flickvän, vilket kanske är anledningen till att de nu offentliggjort sin relation?

I Öppet Spår var det någon som luftade tanken att det varit ett PR-trick från Filippas sida att hålla pappan hemlig, men det tror inte jag. Jag tror bara det var mycket för all inblandade att ta in, processa och landa i, och att man kanske behövde göra det privat. Så cynisk är inte ens jag. ?

50 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Planerat eller inte så blev det bra content för henne och många nya följare. Win win.

    Själv tror jag att det kan ligga strategi bakom att hon drog på att avslöja pappan. Inte så att hon planerade det från början men när hon såg att folk var helt orimligt nyfikna så tror jag att hon nyttjade det. Men det tror jag att vilken influencer som helst hade gjort.

      Mja tror inte att vilken influencer som helst hade gjort det faktiskt. Fast beror på vilka influencers vi tänker på. Finns ju andra som inte är i ”ytlighetsbranchen” även om det kanske inte är dem man tänker på vid ordet influencer ?

      Det var exakt det jag menade (jag som startade tråden igår).

      Jag tror alltså inte att det var en grundtanke att PR skulle vara att först inte berätta om pappan och sen göra det. Men jag tror att hon under resans gång bestämde sig för att skapa content av att det blev spekulationer.

      Jag följer Filippa och gillar henne och lägger ingen värdering i detta! Men tror faktiskt att hon medvetet valt att använda detta som en grej att få fler nyfikna följare. Vem har sagt att det är fel?!

      Varför jag tror det är för att hon började nämna ”baby daddy” mer och mer även tidigt när hon var tydlig med att hon absolut inte skulle avslöja honom. Alltså i sammanhang där det var helt överflödigt att nämna honom. Typ ”fick tips av baby daddy att den här vagnen skulle…” Om man verkligen ville flytta fokus från pappa-frågan och få färre spekulationer kring det så hade man nog inte nämnt honom flera gånger i varenda vlogg när det inte fyllde någon funktion egentligen. Man kan ju lika gärna säga ”fick tips att denna vagn skulle…”

      sen nämndes han mer och mer. Sen var hans röst med. Sen kom fotona och namnet.

      Nu låter denna uppsats som att jag är besatt men kände att jag ville förklara utförligt när det blev en ”grej” av min kommentar igår… som sagt säger inte att det är dåligt eller fel om det var ett ”PR-trick”.

        Ja, jag 9:15 menar inte heller att det är fel av henne. Vill förtydliga det. Om folk är nyfikna och spekulerar så varför inte dra lite nytta av det samtidigt? Jag har själv varit där och klickat för att jag varit nyfiken, varsågod om hon tjänat på det.

        Sen vet jag inte hur intressant hennes plattform kommer vara när allt kring den här plötsliga graviditeten och hemliga pappan har lagt sig. Det återstår väl att se.

      Många influencers hade nog tyvärr gjort det då många känns som att dom hade gjort mer eller mindre allt för content. Men jag tror inte man kan dra alla över en kam. Till exempel Kristin Rödin är väldigt mån om familjens integritet, och det trots att hennes man är känd. Väldigt föredömligt tycker jag, allra främst sett till att barnen själva får välja hur dom vill exponeras när dom är gamla nog. Många barn med kända föräldrar kastas ju rakt ut i strålkastaren från dag ett.

        När är ”gamla nog”?

          13 år och 54 dagar.

          Nej men där får man nog mycket utgå från barnets egna mognad. Jag fick cykla iväg och köpa glass själv när jag fyra år, min syster fick knappt gå ut på gården ensam i samma ålder. Olika barn mognar olika snabbt.

      Ja 120.000+ följare från vad man hade fått innan är ju inte fy skam!?

    Är glad och tycker det är fint att de ger förhållandet en chans!

      Jag tycker det är konstigt, blev dom helt plötsligt kära o flytta ihop. Var dom ihop förut? Hon har ju varit gravid 9 mån menar jag

        Det är väl inte så konstigt? Nej, dom var inte ett par tidigare, och hon fick ju reda på att hon var gravid väldigt sent. Dom kanske hade känslor för varandra, och ska dom ändå ha ett gemensamt barn så är det väl jättebra om dom vill och kan bo tillsammans och vara ett par.

          Jag tycker det är konstigt om de inte var ihop o kära innan

            Men de kom ju varandra nära under graviditeten, är väl inte konstigt alls.

              Har var ju tillochmed under förlossningen. Så inte som att han bara dök upp helt plötsligt en dag som gubben i lådan.

                fast nae, han kom ju sen? han var inte med under födseln

      Han verkar rejält emotionellt omogen.
      Låtit henne ta de stora smällarna medan han lugnt och fint traskat runt i lugn och ro. Ville inte vara med på förlossningen och ptja vet inte ens om han skulle bemöda sig att dyka upp på nästa förlossning (om det skulle bli någon). Det är Toremos egna ord! Hon såg ledsen och osäker ut när hon berättade detta samtidigt som hon var tydlig med att hon var heeelt okej med allt bara han var nöjd.

      Den otrygga situation han satte och fortf. har satt henne i genom att hålla henne på halster och lite spontant bjuda in till inflytt när ungen är född. Noll framförhållning och var var han när saker skulle fixas till bebisen? Åker hon och bebisen ut när han lite spontant ångrar sig för nåt mer intressant dykt upp?

      Nä, hylla hellre hälsosamma sammanhang än sånt här som mer än troligt kommer sluta i en massa skav och tårar inom relativt kort tid tyvärr.

      Det är så ofta unga tjejer bara ställer upp på killars egoistiska beteende, för ingen verkar ha lärt dem att de får göra gränssättningar och ha krav.

      Den här killen når genom sina handlingar, inte ens upp till miniminivå i sitt föräldraskap och hur han har hanterat partnerskapet och blir ändå hyllad. Det är sorgligt. Hoppas för barnets skull att han mognar (jobbar på sig själv) och tar sitt ansvar fullt ut i fortsättningen.

    Anledningen till att hon gick ut med vem pappan är var ju pga att en video på honom (med Todd i famnen) hade läckt och cirkulerat på TikTok och instagram.

    Hon gick ut med det själv i nån video ? Typ förra veckan eller nåt sånt.

    Jag tror inte att detta varit för content, utan snarare för att värna om familjen. Jag tycker det är sunt av Filippa att inte exponera pappan innan hon visste säkert var dom stod. Sedan har allt kring graviditeten garanterat genererat ökad exponering, men jag tror inte att hon gjort något i det syftet.

    ”Framkallat bilder”, säger nån så idag?!? Det är ju när man lämnar in en filmrulle och får den framkallad. Nu är ju bilderna där direkt, digitalt!

    Fint oavsett ?

      Jag skulle gissa på att det är polaroidbilder som dom sedan har fotat av eller scannat in faktiskt, det ser åtminstone mycket ut som sådana. Håller med dig, så fina!

        Va? Framkallat är väl ändå bilder på rulle man skickar in? Vaddå Polaroid?

          Nej, framkalla är processen där bilden hamnar på papper. Polaroidkameror är direktframkallande, man behöver alltså inte skicka in bilderna någonstans för att få dom framkallade.

            Men Polaroid kan ju uteslutas ändå om bilderna från bb framkallades först nu.

      Fast det ser ut som att hon faktiskt haft en analog kamera och framkallat bilderna. Det är ju inte omöjligt att scanna in bilder till dator och mobil.

        Trodde att det var ett populärt filter som många använder för att ge bilderna den där retro kamera-looken nu.

      … och man framkallar ju bilder även när man skickar in dem digitalt och sedan får hem dem – framkallade – i fysiska bilder

      Har sett i ex förlossningsvloggen att hon hållit i en engångskamera så det är nog en riktig gammal hederlig framkallning! Fast hon har också nämnt att hon redigerar bilder i en app för att få polaroideffekten, så hon blandar nog

      Haha kidsen vet väl inte vad det innebar att framkalla bilder

      De är tagna med en analog kamera, kanske en engångskamera. Man skickar in rullen och ber dem på framkallningen att scanna in och digitalisera negativen. Easy peasy. Man kan också få dem fysiskt som förr i tiden

    Det har ju cirkulerat skärmdumpar på Tiktok från någon insta story där de har synts tillsammans. Så kan ju vara så enkelt, att hon valde att gå ut med det eftersom folk ändå skvallrar och sprider rykten.

      Det var nog från Alice Stenlöfs story, hon gjorde även ett videoinlägg där de syntes tillsammans i en sekvens. Såg att Filippa hade kommenterat ”??” under den, så det var nog inte oavsiktligt. Sen har det ändrats på Ratsit nu till att de bor tillsammans, så i och med det skulle det inte gå att hemlighålla längre.

      Men snälla han säger ju själv att det är så.

    Det här handlar absolut inte om detta, men missade öppet spår igår så chansar.
    Vi ska så ny jord på gräsmattan. Hur viktigt är det att använda ”rätt” jord, eller kan man bara ta vilken som helst?

      Nytt gräs menar jag ju såklart….

      Kvalitétsjord och dito frön är oa. Gör det ordentligt, det är mycket som kan bli fel.

    PR-trick eller ej så är det fint att de vill satsa på varandra. Deras situation är ju rätt speciell.

    Min moster heter Kit. Det är mitt enda inlägg i ”debatten”. Varsågoda för viktigt info!

    Glad Valborg/Siste april!

      Tack detsamma!
      Kit heter även Fantomens barn

      Min mans gammelmormor hette Kit, vår ena dotters smeknamn är kitkit

        skaffar du en katt också så kan den heta kitkat

    Heter inte Laila bagges barn också kit eller något liknade?

    Gulligt namn på mormorar btw!

    Om man ska vara ännu mer cynisk och konspirationsbenägen:

    Tänk om Filippa visst hela tiden visste om att hon var gravid. Hon var kanske kär i Kit, men han var inte kär i henne. Hon ser sin chans att snärja honom för alltid genom att behålla barnet när hon inser att hon blivit gravid, men för att han inte skulle bli arg på henne pga valet att behålla barnet gjorde hon hela denna charad när hon visste att det var försent för abort.

    Känner mig elak som ens skriver detta, men när vi ändå är inne på cynism…

      Allt är möjligt, tjejer har gjort det förr

      Det var elakt skrivet, sjukt konstigt att ens publicera en sån kommentar.

    En helt annan sak jag funderat över, varför pratar inte Filippa skånska? Hon är ju från Skåne! Visst man ”slipar” sin egen dialekt och tar till sig den dialekt som pratas där man bor, men man pratar ju fortfarande sin ursprungliga dialekt!?

      Det är bara folk som flyttar till huvudstaden som ägnar er åt sånt. Har själv bott i Skåne under flera år och absolut inte ändrat min Stockholmska.

      Vi stockholmare tycker det är charmigare när folk behåller sina dialekter, än när det ska börjas prata någon märklig variant av vår dialekt. Ta Lovisa Worge t.ex. som verkar skämmas över sin östgötska. Det låter inte elegant utan har någon märklig melodi, eftersom hon härmar och härmar fel som så många andra som försöker sig på vår dialekt (den dialekt vi hört sen vi låg i magen).

        Nu hamnar man väl i mod. igen?! Haha

    Finns många packningslistor inför förlossningen och bb-tiden som rekommenderar engångskameror.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.