Indy Beauty med nytt utseende och ambassadörer

Förra året offentliggjordes att Therese Lindgren och Indy Beauty gick skilda vägar, och nu kommer företaget med tre nyheter. Eller ja, bytet av utseende på produkterna har några månader på nacken, så de stora nyheterna är att företaget släppt en kollektion ”Summer Essentials” och har två nya ambassadörer i form av Johanna Bladh och Jenny Freéd.

Vad tycker ni om det nya utseendet? De tar ett rejält kliv bort från Therese Lindgren, men det är kanske inte så konstigt. De ska ju stå på egna ben nu.

79 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Det nya utseendet påminner om VONTs e-cigg.

    Betyder detta att det alltid bara var Thereses namn påklistrat och inte hennes egen skapelse? Annars blir det väl väldigt svårt att kliva bort från det och branda om.

      Ingen aning om hur ägarstrukturen sett ut men kan tänka mig att det är enklare för Indy Beauty att branda om utan Therese än vad det är för till exempel Löwengrip och Ida Warg eftersom företaget inte är lika starkt kopplat till Therese namn som de andra företagen

        Det är absolut minst lika kopplat till Therese.

          Jo men inte till namnet.

      Therese var delägare, men största delen av Indy Beauty ägdes av ett läkemedelsföretag.

      Hon hade en del att säga till om såklart, men i samråd med brand managern och andra hos huvudägaren.

    Kommer ändå inte köpa. Finns annat som ger resultat på huden

    Skönt, då kan man enkelt välja bort det märket.

      Var det inte enkelt att bestämma vilka märken man ville välja förut eller? ? tror inte du varit en kund överhuvdtaget, så det spelar nog ingen roll att du fortsätter att inte köpa från dem.

        Har faktiskt köpt deras deo, och ögonrengöring. Helt okej, hade nog kunnat tänka mig att prova någon annan produkt, men eftersom jag starkt ogillar JB så kommer jag ej att göra det.

        Tycker generellt det är skitsvårt att välja märken/produkter. Köper endast veganskt/cruelty free, och en av anledningarna är just för att skära ner på utbudet ??‍♀️ Är en otroligt velig människa.

    Tar gärna emot tips. Tycker om detta märke men testar gärna nytt ?

    Det lockar absolut inte mig till att köpa. För övrigt finns det riktig resultatinriktad hudvård att köpa som verkligen ger fina resultat. Förstår om ålderskategorin 15-25 är nöjda men börjar man närma sig 40 behövs det ( tycker jag alltså ) lite mer krut i produkterna.

    Vad har hennes armhålor, mage och ben med en dagkräm för ansiktet och göra? Otroligt märkliga bilder kopplat till produkten.

      Allt för content och lite billiga feministpoäng.

        Ey dra inte feminismens namn i smutsen genom att blanda in Johanna Bladh! Skämt åsido. För att besvara ?:s fråga skulle jag säga att svaret är: Absolut ingenting. I vanlig ordning tror Bladh att hon provocerar med sina orakade armhålor och nätta midja med lite lös hud, och som vanligt är hon helt ute och cyklar för ingen vettig människa provoceras eller ens orkar bryr sig om hennes mage eller armhålor. Däremot provoceras man av hennes konstanta jakt efter hat och outtröttliga bekräftelsebehov som bara framstår som skenheligt och pinsamt. Det är hennes personlighet som ogillas, inte hennes mage eller kroppsbehåring.

          Det går inte att ha orakade armhålor om inte hela världen får veta om det.

            Detta är sant.

          Helt rätt håller med till 100%

          Så trött på att se hennes ”kamp” för feminismen.

          Ja det är ju precis så det känns. Pricken över i:et hade varit om hon ammade samtidigt också ? visst vill hon visa sitt kroppshår och sina bristningar i sitt flöde är det väl fritt fram med att dra med det även i bilder som ska marknadsföra en ansiktskräm blir ju bara löjligt, platt och poänglöst.

      Extremt märkliga bilder, rentav de sämsta kampanjbilderna jag sett. ”Johanna visa armhålorna och magen nu också” asså VA? Blev absolut sugen på att köpa den dagkrämen nu 🙂

      Jag vet inte vem hon är, men med tanke på att hon sitter med en annan tjej som har sitt linne normalt neddraget medan hon har sitt uppkorvat ser det ut som att det är helt hennes initiativ. Tyckte det var konstiga bilder hur som helst iaf.

      Tänkte samma, noll koppling what so ever.. fick gå tillbaka och kolla att hade de reklam för deodorant eller nån lotion men nej. Bara väldigt märklig reklam!

      Ingen aning om vem av dem är. Men skulle aldrig bli intresserad av produkterna efter dessa bilder.

    Nya förpackningarna var väldigt mycket snyggare!

    OT
    Det är massa flunsor på kolmården har jag sett, måste var dundersponsrat! Såg också att Carina Bergfeldt var där och det kändes himla märkligt. Får/bör/kan hon ta emot en gratis inbjudan till kolmården?

    Det är ju ingen som reklammarkerar men TVEK att alla flunsor åker dit samtidigt och betalar för sig och vad är oddsen att hon åker dit samma helg som alla andra mem behalar för sig?

      Har också reagerat på detta!! Helt okritiskt fotas bilder av tigrar, lejon och delfiner i små, bara, betongburar. 2023, är det på riktigt? Tror att de flesta (vill hoppas!) vet hur fel det egentligen är men de är bara för smickrade av att bli inbjudna av Lili Assefa och fotar och lägger glatt upp för att få va del av klicken.

      1 maj har alltid varit jippodag på Kolmården, bara att nu bjuds det en masa influencer med stora konton istället för bara kändisar som man kunde se mingelbilder i se och hör.

      Vi var där 1 maj förra året med absurda mängder flunsor. Överhörde vissa prata om att de sovit på vildmarkshotellet. Är det inte reklammärkt vore det något för Camilla att gräva i

        Det räknas sannolikt som en pressresa utan krav på motprestation, som tekniskt sett inte behöver reklamidentifieras.

          Men Carina B som PS-anställd borde ju verkligen inte få ställa upp på sånt??

      Men så är det ju varje vår.

    Hon ska framställas som så väldigt naturlig och så är hela ansiktet kört med lika mycket filter som Charlotte Perelli…

    Sedan någon sa att Johanna Bladh har Pontus Rasmussons ansikte så kan jag inte se något annat.

      Haha, åh nej, nu smittade det av sig på mig. De är ju sjukt lika!

    Det ända jag ser är håret under armarna. Fattar fortf inte grejen. Vad fyller det för funktion och är det relevant för produkterna hon gör reklam för. Snälla berätta! Är det bara för att göra en grej av det. ”Jag behöver inte raka mig bara för jag är kvinna” ingen måste göra nånting! Men jag förstår inte varför!!!!!

    Men usch, blev så äcklad av reklamen så kommer aldrig att köpa, men förpackningarna var fina

      Det säger nog mer om dig än reklamen tack och lov ??‍♀️?

      Jag skulle göra en ganska tidskrävande sminkning hos en MUA en gång. Hon gick ut och rökte några gånger och stank nåt förfärligt efteråt om både händer och andedräkt. Det var riktigt äckligt faktiskt. Har inget emot rökare annars men om man jobbar nära människor tycker jag inte att man ska röka på jobbet.

        Skulle såklart vara under inlägget om rökande läkare…..bloggen spelar mig ett spratt.

    Använd Indybeautys produkter och få långt armhålehår!

    De borde ha valt Saskia Cort istället. Hennes instagramreklam för Indy beauty är genialisk meeen så typiskt att välja Johanna istället som visserligen har fler följare men är fakest av alla fakes och har ingen egen kreativ tanke.

      Nu kan det ju faktiskt vara så att man tillfrågat andra innan, personer som valt att tacka nej.

      Smaken är som baken, jag tyckte inte om Saskias plåtning heller. Tyckte mest det såg ut som något en femtonåring hade kunnat lägga ut på Tumblr för några år sedan.

    Tycker det är ofräscht och fult med hår under armarna. Både på män, kvinnor och icke binära.

      ? haha ja tänkte om en man gjort reklam för lypsyl och hållit på så

      Jag rakar mig men tycker inte det är fult eller ofräscht på andra. Det är hår, som växer där naturligt och det är inga konstigheter om man vill ha kvar det. Det enda jag stör mig på är när folk ska göra något stort statement av det.

        Med tanke på åsikterna som Nikolina har så är det kanske inte så dumt att göra ett statement av ibland ändå. För att visa att hår växer, det fyller en funktion för hygienen och är inte ofräscht eller ohygieniskt. Sjukt konstigt att göra det just i denna reklam dock, fattar inte kopplingen.

        Frågan är väl egentligen om det ens är ett ”statement” eller om det bara är hår som syns under ett par armhålor?! När jag läser kommentarerna, blir det väldigt tydligt att det fortfarande spelar roll och att en del tycker det är äckligt, provocerande (samt projicerar och säger att Bladh vill provocera genom att visa upp sitt hår i armhålorna).

        Vi vet alla att ingen hade kommenterat det som någonting negativt om hon hade varit rakad i armhålorna och suttit med armarna i exakt samma ställning.

        Varför blir ni så uppretade för?

          Detta.

          Blir enbart uppretad för att Bladh gör det för att plocka poäng och inte för att hon ”inte bryr sig”. Ingen visar sina armhålor, rakade eller ej, så ofta som hon.

    Fånig reklam men rätt snygga fpk!

    Jag ser vad de försöker göra men tycker inte de lyckas helt. Är ju som med Caia när det ska vara fötter och ben i vädret men är reklam för parfym eller läppstift…

    Däremot gillar jag att de är osminkade på närbilderna som faktiskt är vettigt med ansiktsprodukter. Resten känns överflödigt

    Tyvärr faller denna reklamen platt hos mig. Tycker inte fokuset hamnar där den ska – alltså på produkten.
    Utan det hamnar på hennes armhålor, som hon givetvis gjort medvetet. Jäkligt trist!

    Hur vanligt är det egentligen med orakade armhålor på kvinnor?
    Jag tycker det är självklart med rakade armhålor , rakade ben och ansning av könshår. Men ibland blir det lite stubb när jag inte orkar.

      Ok

      För mig är det tvärtom en självklarhet att inte raka mig. Jag ser ingen anledning till det. Det tar tid, kostar pengar och är tråkigt. Dessutom tycker jag att det skulle vara obehagligt att se prepubertal ut.

        Håller med!

    Lär ju sjunka med 90% försäljningen.

    Har provat mycket i deras sortiment och generellt är det mesta enkelt, men inget extra. Känner samma om designen. Enkelt men inget extra, inget wow.

      Hon får akta sig Johanna så att inte huden på magen stramar till sig.

    Då är Indy Beauty inte längre ett märke för mig. Har verkligen tyckt om deras torrschampo och även en del andra produkter men jag vill inte se Johanna Bladh slå in fler öppna dörrar så jag får testa mig vidare.

    Jag tycker att den nya designen på förpackningarna är fin. Det är väl det.
    Den här typen av reklambilder får mig att backa helt och köpsuget reduceras till noll. Min personliga hudvårdsrutin förknippar jag inte med håriga ben och armhålor, finnar och naturliga-har-fött-barn-magar och blir heller inte ett dugg lockad av att köpa något som presenteras i det sammanhanget. Sen finns det säkert de som uppskattar denna typen av reklam och tycker att det är toppen med alla ”naturliga kroppar”, men jag är helt oförstående.

      Verkligen, håller helt med dig. För mig blir den här typen av reklamer för mycket. Det blir så tydligt vad dom vill exponera när armhålorna visas ur bästa synvinkel och tröjan rullas upp halvvägs. Borde man inte vilja lägga fokus på produkten i fråga? År 2023 känns armhår och förlossningsmagar inte som något man höjer på ögonbrynen över, så varför då kämpa för att göra det till något särskilt.

        Jag tror att folk fortfarande reagerar på det. Jag gör t.ex och vet flera som också gör det. Eller ärligt talat så vet jag ingen irl som inte höjer på ögonbrynen, de åsikterna tar jag bara del av på internet.
        Själv bryr jag mig inte om en efter-graviditets-mage, men jag reagerar på håret i armhålorna.

    Ifall Johanna frontar så blir det direkt ett nej till produkten, fast jag skulle ha köpt det innan och gillat produkten. Tyvärr är hon helt för jobbigt och för krystad hela människan.

    Förlåt för OT, men kommer det vara Öppet Spår ikväll, iom att det är röd dag? ?

      Om ni vill? Kl 19?

    Inget fel på förpackningarna men undrar om de säljer lika bra utan Therese, tror inte det.

    WTF? Hade en annan modell gjort reklam för en ansiktscreme klädd i trosor med skrevet framskjutet så där hade det blivit en massa upprörda klagomål.
    ”Vad tycker ni om bilderna”? Jag tycker att det inte finns nåt attraktivt med bilderna, snarare tvärtom.
    Vad tycker DU om bilderna Camilla?
    Har Indy Beauty bra produkter annars…..nån som har provat och har åsikter?

    Oj vad sura ni tanter är över att unga kvinnor inte skäms över sina kroppar som ni alltid gjort. Att ni till och med är bestörta över att kvinnor har kroppshår och att det syns. Ni vinner inga poäng på detta. Ni kan lägga ner nu.

      Tanter? Jag är 27 ?? det var inte snyggt gjort och inte relevant. Vem är det som är sur egentligen.

        Varför finner du den naturliga kroppen så jävla provocerande då? Det går ju inte att ha en naturlig armhåla utan att ni skriker. Ni tror alltid att det är en konspiration.

      Du har väl ingen aning om hur gamla folk är?

      Det handlar ingenting om hennes kroppshår utan hennes BEHOV av att visa sitt kroppshår.
      Hon gör en höna av en fjäder hela tiden.

    Så vilken hudvård ger faktiskt resultat?
    Torr, 30+, Rekommendationer?

      Cerave (valfri passande serie) samt snigelsekret!!

      Skinceutic!!!

    Speak for yourself suris. Jag är varken tant eller skäms för min kropp. Bestört över kroppshår?
    Ta ditt eget råd och gå o lägg dig.

    Då kan jag välja bort indy beauty i fortsättningen, är så vansinnigt trött på JB och hennes ständiga behov av att att visa sina bristningar och kroppshår jämt och ständigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.