Paradise Hoteldeltagarnens sunkiga människosyn

Bildkälla: Paradise Hotel// Pluto TV
Bildkäla: Jowathan Instastory

Fy fan vad jag ogillar människor som håller på så här. 
Jonathan Johansson – som kan tacka sin lyckliga stjärna att Pluto-tv beslutade sig för att sända den tidigare slopade säsongen av Paradise Hotel, för annars hade han inte haft 4 sekunder av berömmelse – tar alltså kort på dessa människor som kollar på kläder, och hånar dem för det.
Jag är lite nyfiken på vad han överhuvudtaget gör inne på Lidl, eftersom han uppenbart ser ner på människor som handlar där inne?
Eller tänker han att det är helt okej att handla billig mat där inne, men om man håller upp en tröja och funderar över den, då ska man hånas på sociala medier?
Vilken äcklig människosyn!

Det är för övrigt jag som pixlat personens ansikte, inte Jonathan.
Kan också meddela att jag bland annat köpt träningstights på Lidl, och att de var toppenbra!
Skulle varmt rekommendera dem.

Tack för tips!

81 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Han kan ju inte skriva en kort mening korrekt.

      Jag Lidl med dig.

    Har han seriöst skrivit realitystjärna i sin bio? ?

      Vilken tönt. ?

        Hela hans uppsyn skriker ju tönt ?

    Har köpt många grejer på Lidl som faktiskt varit jättebra. Tycker det är roligt att fynda där.

      För övrigt, han försöker väl klättra inom sociala medier med mottot ”all publicitet är bra publicitet”. Han menar säkert inte ens att det är illa att handla på Lidl men gör en sån här grej för att få spridning.

      … eller så är han bara elak.

        En blandning av elak och inte den vassaste skeden i lådan, skulle jag gissa.

          Den var ny..”vassaste skeden i lådan”..

            Det är när man är så ovass att man inte ens kvalar in bland knivarna.

              Haha, I liked that ?

          ???

        Tycker knappast det är elakt, det där är väl mest pinsamt? Särskilt ”i dessa tider” alla halvnormala människor med låg, hög och mellaninkomst handlar väl på lidl…?

          Att smygknäppa kort på en person som handlar och lägga ut det på insta för att håna den är väl ändå mer än ”knappast elak”?

            Intentionen, absolut men backlashen på det här tilltaget är ju liksom enorm och omedelbar…kvinnan på kortet framstår som ett geni jfrt med den som lagt upp det.

              Vore ju kul om Lidl kunde göra en reklam för sina kläder med kvinnan. Det vore det ultimata svaret

        Snart hånglar han upp en docka medan en förälder filmar..

        Eller bara riktigt korkad.

      Samma här! Jag handlar på Lidl eller Ica Maxi eller på Gucci, Chanel etc. Blandar lyx med fynd!

      Eller HAR handlat. Jag bojkottar Ica Maxi i min stad nu pga giriga ägare.

    Står själv inne på Lidl och hånar personer som handlar på Lidl. Han försökte i alla fall.

      Varför

      Också: Deltar i PH och hånar folk för att de handlar kläder på Lidl. That’s rich.

    Får man lägga ut smygtagns foton sådär? Så kränkande ?
    Har också köpt träningskläder på lidl, en träningsjacka som jag glömt bort ( blev påmind nu ?) och en sporttop för flera år sedan som är perfekt, använder just nu i solen

      Tyvärr får man lov att smygfotografera på det sättet, det är eller var en trend på TikTok som kallades för Gargasnipe. Det gick ut på att smygfotografera personer man ansåg vara fula, som sedan lades ut på TikTok för allmän beskådan.

        Men fy vad ruttet! Vad är det för värld vi lever i? Och vem bedömer vem som är ful och tvärtom? Blir fan mörkrädd.

          Det är särskilt sorgligt att se att barn gör detta på skoltid. Har kompisar som jobbat som vikarie på skolor där det sker, under lektioner eller raster. Förödande för den drabbade! Fruktansvärt elakt och hänsynslöst.

        Nätet har verkligen dragit fram det elakaste människor i dagsljus..usch va risigt. PH..wow vilken stjärna ?? skäms på hans vägar…å alla andra idioter som beter sig illa. Bort med patrasket!

        Men vad hände med GDPR-skiten???

          Sålänge inte en person fotas naken, på toa eller i ett omklädningsrum typ (i runda slängar) så är det inte olagligt att fotografera andra personer och lägga ut på nätet. I skolor får däremot inte personal lägga ut bilder på barn utan målsmans tillåtelse eller barnets.

      Mjaa, finns det inte någon ny lag som handlar om man är i en integritetskränkande situation eller något (tjejgissar galet nu)?

        Jo men det handlar inte om att du handlar på lidl ju

    Typ den bästa bhn jag ägt är köpt på Lidl, och då har jag bröst som behöver ordentligt med stöd så det säger fan inte lite om vilken kvalitet man kan hitta där ?

    Rekommenderar starkt bebiskläder från Lidl!

      +1 på den, de bästa bebis/barnkläderna vi har kommer från Lidl!

      Ja, plus att jag läste någonstans (minns inte var) att deras barnkläder och lakan har väldigt lite gifter i sig om man typ jämför med HM.
      Köpt skor därifrån med..inne på 2a säsongen å då sliter ja satan på skorna!

        Var det inte lidls dag eller nattkräm som vann stort i nåt oberoende test för några år sedan?

          Ja, den billigaste antirynkkrämen från Lidl var den bästa!

    Har en släkting som handlar en hel del där och säger det är riktigt bra kvalitet på kläderna. Är väl huvudsaken om det dessutom är billigt
    Vilken tönt

    Lidl har de bästa rosorna by the way. Godaste glassen och pålägg som inte finns på Ica. Jag har köpt både underställ, träningstights och sandaler där. Inga anmärkningar.
    Förresten har de en dagkräm/nattkräm som klassade ut de dyrare märkena i en oberoende test. Så det så!
    Den här snubben är osäker och tror sig vara mer än andra. Med lite tur växer han upp om några år. Hoppas!

      Och deras nybakade bröd!!!!

        Nej, deras bröd är sämst. I alla fall i min butik.

    Haha! Camilla du är underbar ? Själv älskar jag att handla choklad, frukt, grönsaker, juice och nötter på Lidl och säger till folk: hallå handla på Lidl det är kul och jag blir alltid förvånad över att det blir billigare än jag tänkt i huvudet.

    Tack för att du granskar och belyser tveksamma beteenden. Tycker du är modig och gör ett viktigt jobb. Känns skönt att veta att det finns någon som uppmärksammar och påtalar exempelvis sådant som i detta inlägg.

      Tack snälla!

    Lidl har ju ett roligare matsortiment med produkter från olika länder som känns som att de verkligen är från olika länder. Grekland, Italien, Frankrike, USA och sån’t som inte finns i andra vanliga butiker.

    Om grabben tycker det är töntigt att handla kläder där så kan han ju låta bli? Själv tycker jag det är töntigt att vara med i PH.
    Kanske borde lägga upp en bild på honom och håna?

      Håller med dig. Betydligt mindre töntigt att handla på Lidl än att vara med i PH.

    Handlar kläder och skor till barnen ibland på Ica Maxi – skäms noll, handlar inte om pengar utan om att det är helt ok kvalitet och enkelt att plocka på sig samtidigt som maten inhandlas.

    Känner många som tjänar riktigt bra inom bl.a. finans och juridik,som älskar att fynda på Lidl, särskilt under deras kampanjer. Jag undrar verkligen vem han skulle vara cool inför? Häftigt att tro att endast kända märken är kvalitet?

      Eller hur. Vill man kokettera med nåt är det ju vilken fin och prisvärd produkt man hittat eller hur sparsam eller hållbar man är, inte hur mycket överpris man betalade….är inte det senare väldigt 80 tal?

      Jag är en av dem! För övrigt är den senaste väskan jag köpte på Louis Vuitton den sista! Vansinnigt dyr och vansinnigt dålig kvalitet! Jag har betalat för lagning hos LV i Frankrike (sy några stygn) och har väntar på dess retur nu i fem månader! Vem vet när den är klar…

        Tips är Lancel!
        Billigare än LV, men riktigt bra kvalitet. Obs inte billigt märke, snarare lägre prisklass och inte så stort i Sverige t.ex.

          Tack, det var ett helt nytt märke för mig.

          Jag vill passa på att tipsa om det relativt nya svenska märket By Banoo som gör otroligt snygga jobbväskor av hög kvalitet till ett ok pris. Ok pris = för dyrt för många, men billigare än kända utländska kvalitetsmärken.

            Tusen tack för tipset! ?

          Tusen tack för tipset! Eller för påminnelsen. Jag hade helt glömt bort det märket. ?

      Jag älskar att Lidl finns i vår ”finstadsdel”. Här bor det fullt med läkare, finansnissar, jurister och andra höginkomsstagare och vi är många som handlar både mat, varor och kläder på Lidl.

      Hur har man mage att se ner på människor för vad de jobbar med, tjänar eller var de handlar. Hur viktigt jag än tycker att mitt yrke är så finns det otroligt många yrkesgrupper som är betydligt viktigare än oss överbetalade pappersvändare.

    Min absolut snyggaste kritstrecksrandiga skjorta är esmara/lidl och fyra år gammal:) faller hur fint som helst och ser inte ens sliten ut.

    ”Let them”. Låt honom ”skratta ensam”. Själv skrattar jag åt hur man kan handla tex.sina träningsbrallor eller dyl. med fancy märke på, för typ 20 gånger mer pengar och som förmodligen ändå är tillverkade i samma fabrik… Instämmer f.ö med ngn som sa att det är roligare att handla mat på Lidl, (tycker f.ö alltid det är mkt roligare att handla mat utomlands i deras matbutiker, nya grejer att prova osv.)

    Vad gör han där inne då??

    Ajj så pinsamt. Nu skäms jag å killens vägnar, folk som zlatan hyllar ikea men nån fullständigt okänd paradise hotel deltagare på Pluto tv (?) tycker att han är för fin för lidl. Det gör ont i min skäms själ ?

    Lidl hade lite lodisstämpel för mig men nu handlar jag bara där. Håller med om träningstightsen, bästa jag haft. Även deras pyjamas är kanon, 99:- för t-shirt och shorts.
    Dessutom alltid jättefrächa grönsaker och frukt.
    Tyvärr har de slutat med en rengöringslotion som är den bästa jag haft, 30 spänn. Dessutom bra ingredienser.
    Heja Lidl!

      För att inte prata om deras glass.. den med valnöt. ?

        Älskar deras valnötsglass!!

      Håller med om tightsen! Mina allra bästa träningstights är köpta där. Sen har de även svingod salami med valnöt ?

    Brukar köpa hemmakläder på Lidl, leggings och mjuka koftor och loungetröjor. Testade sent omsider deras valnötsglass som alla pratar om och ja, den lever upp till hypen.

    Minns när vi var nyanlända invandrare med väldigt lite pengar. Mamma gick på SFI, pappa jobbade och båda städade kontor på kvällarna för att bygga upp livet igen. Vi hade ingen soffa utan det stod en solstol i canvas framför TV:n tillsammans med mammas och pappas sängar. Att gå in på Ica var liksom otänkbart, det var för svenskar som hade råd. Vi handlade på invandrarbutiker och på torget. (Lidl fanns inte i Sverige på den tiden) Hela familjens klädstil kan bäst beskrivas som Borats fattiga kusiner, men ingen funderade särskilt mycket på den biten.
    När jag ser den här bilden blir jag så ledsen och förbannad. Även om den här kvinnan säkert skulle gilla en dyr tröja i dyr kashmir som håller många år så avstår hon, kanske för att hennes barn ska ha råd med finare saker i framtiden. Och så står en bortskämd barnrumpa och skrattar åt henne.

    Läser säkert in alldeles för mycket i det här inlägget men det framkallade en massa minnen och känslor. Tack för att jag fick blogga av mig.

      Precis så. Äcklar mig nåt så oerhört på människor som gör sig lustiga över andra som kanske försöker få det hela att gå ihop, kanske med skrala medel, eller så har de kanske medel och t.o.m råd med den dyra tröjan, men väljer att lägga krutet på annat, sina barn tex. Det sista har nog dock aldrig fallit den här killen in, dvs.att man kan prioritera andra före sig själv..

      ❤️

    Med den inställningen till andra är det inte konstigt att han skrattar ensam

    Han får gärna skratta åt och se ner på mig när jag glider runt på mitt statusjobb i linneskjortor från Lidl.

    Känns bara så sorgligt med personer som är så ängsliga, känns som att kastas tillbaka till när man var yngre och tyckte sånt här var pinsamt, livet blir så mycket roligare när man kommit över den fasen (om man nu gör det, det är ju inte alla). Det är härligt att kunna göra vad man vill och känns bra att inte se ner på andra utan istället bara se andra människor som gör sina egna val.

    Han försvarar sig på insta med att han blev förvånad över att det FANNS kläder. Inget hån, tydligen. Jag får Anna Book äter julbord på Ikea-vibbar.

    Men snälla rara.. Jag blir mörkrädd av att se kommentarerna här. Människor som inte lärt sig kolla någon typ av källkritik och väljer att lita på information från den mest oseriösa nyhetssida i Sverige som bara lever på klickbaits.
    Hade ni faktiskt sett Jonathans storys så handlade det hela om att han inte varit på Lidl tidigare och var chockad vilken blandning av produkter osv som fanns där. Säg vad ni vill men det är stor skillnad på tillexempel Willys utbud jämfört med Lidl och för någon som inte varit där tidigare blir det som en liten upptäcksfärd.
    Va inte så snabba med att döma andra och ta reda på fakta innan ni dömer ut en person pga 1 bild och en vinklad text. Speciellt när kommentarerna ni skriver här om Jonathan är 100 gånger värre än hans humoristiska storys på Instagram. Skäms på er som kommenterar och fy skäms på er nyheter24.

      Varför tar han då bild på okända människor som shoppar kläderna, istället för att ta kort på kläderna? om det nu verkligen var kläderna han reagerade på…
      Och varför ”Jag skrattar ensam”? vad är så roligt?
      Nej du, det är du som blir lurad av hans desperata försök att försvara sitt vidriga beteende.

    Då undrar man ju onekligen vad som var så roligt och varför han lägger ut att han ”skrattar” på Insta?

    I USA är detta en grej där man hänger ut folk som handlar på Walmart. Finns en egen sida om det. Ganska vidrigt…

      Det kontot är en så oskön kombo av klassförakt (neråt) och body shaming.

    Usch . Pinsamt för hans föräldrar. Skulle skämmas över vad jag uppfostrat om jag var dem.

    Inte för att vara någon som hakar på hans klassförakt… Men vad har han för glamoröst jobb egentligen som tycker sig vara så viktig att han kan skratta åt någon som handlar kläder på Lidl? Mina fördomar säger (utan att ens veta vad han arbetar med) att han tillhör gruppen som inte har råd med en flashig livsstil. Så det kanske är han som borde handla på Lidl?

      Som svar på din fråga, han är ”Realitystjärna som pluggar/jobbar inom TV-produktion & sociala medier”

    Tycker det är väldigt skrämmande också att fota okända människor såhär… tänk om kvinnan på bilden har skyddad identitet. Aldrig förstått hur man kan göra så.

      Människor som tar bild och hånar främlingar är samma människor som saknar empati och respekt för andra människor, och enbart bryr sig om sig själva. Dem tänker inte ens tanke på hur deras agerande kan skada eller utsätta andra människor för risker. Det enda dem bryr sig om är sig själva.

    Han var en vidrig människa redan 2019, här är en bild på vad han skrev på twitter på den tiden, verkligen sjukt…
    https://twitter.com/lasse_dronare/status/1161203463134597120

    Intressant då han själv inte liknar något annat än ett outlet exemplar ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.