”Allt som är” blir ”Allt som var”…

Frida Lund, Sofia Wood och Therese Krupa meddelar att deras podd ”Allt som är” går i graven. Inte på grund av att det skurit sig mellan poddarna själva, utan det är deras poddplattform ”Perfect Day Media” som fattat beslutet.
Tydligen drar podden inte in tillräckligt med pengar för att det ska vara lönt för ”PDM” att låta podden leva kvar, men det är tydligt att podden trio absolut inte vill lägga ner den.
Jag tänker att det borde gå att lösa på något annat vis, om det verkligen är så de känner. De borde ju kunna flytta den till en annan plattform, kanske klippa den själva?

Jag har själv aldrig lyssnat på den, men om jag förstår avsnittet rätt så har de ganska många lyssnare. En av dem säger även att hon aldrig fått så mycket positiv respons på någonting hon gjort tidigare, så då är det ju jättetråkigt att plattformen vill lägga ner den, men pengar in, pengar ut. Det är tyvärr den bistra sanningen, men skulle de vilja så är jag övertygad om att de hade kunnat låta den leva vidare, men kanske finns det inte tid för dem att klippa själva? Pengar in, pengar ut, tid in, tid ut.

Så här ser deras statistik ut, och här hittar ni andra poddars siffror om ni roas av sådant. 

Tack för tips!

121 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Det är inte en ”stor” podd..
    Giganter som ”Odla med P1” och ”Harry läser Wikipedia” har mångdubbelt fler lyssnare.

    Men att själva klippa podden och dela på exempelvis Spotify eller Youtube borde väl funka om lusten och orken finns.

      Och jag deppar för att Nour och Henrik S inte poddar längre ?

      Haha älskar att du nämner ”Odla med P1” som exempel ?
      Och jag har helt missat Wikipedia-podden, en briljant idé?! Verkar lättlyssnat.

      I övrigt gillar jag statistik, poddindex som jag inte visste existerade ger ju inspiration till nya upptäckter.

        Håller med, hittade flera intressanta poddar när jag kollade igenom listan.

      PDM vill att deras poddar ska ligga på 12 k per avsnitt för att vara värt det

    Oft, Kenzas 3e son är född.

      På tal om Kenza.. är det vanligt att få många barn så tätt om man nästan är i klimakteriet och har haft jättesvårt att bli gravid? Såklart jättekul för dom att få en stor familj om det är vad dom vill, men känns lite konstigt att hon hade så svårt att bli gravid och nu har hon blivit det minst tre gånger på typ 4 år. Eller?
      Inget illa menat eller så, bara nyfiken om det är vanligt att kroppen fungerar så.

        Hon har fått hormonbehandling för att bli gravid. Och då haft tur att det gått fort med nr 2 och 3. Härligt!!

        Ingen kropp fungerar väl som den andra. Hon har heller aldrig blivit gravid ”naturligt” med någon av dem, utan fått hjälp 🙂

          Jo den första blev till naturligt, även om dom var under utredning när det hände

            Jag har för mig att hon hann få en hormonbehandling? Men kan ha fel:)

              Hon hade gjort två fulla IVF stimuleringar. Tror de sen bara har kört ägglossningsstimulering vilket är betydligt skonsammare.

              Ja förlåt det kanske är skillnad, jag tänkte mer på att den inte var från ivf utan vanlig befruktning.

        Mina barnmorskor (jag har haft olika pga flytt inom landet) har iaf sagt att har man fått barn en gång så är sannolikheten högre att få fler barn. Detta pga att kroppen redan genomgått en graviditet.

        Jag tror inte att Kenza har ljugit om problematiken kring att bli gravid och jag blir uppriktigt illa berörd av alla som påstår att hon ”inte vill ha fler söner”, ”bara vill ha en dotter” osv.

        Hon verkar vara överlycklig över sin tredje son och jag (utan att vara facit för hela mänskligheten) har aldrig tagit reda på kön för mina tre barn för det spelade verkligen ingen roll. Det enda som intresserade mig var att de mådde bra i magen och jag är så tacksam över mina tre, friska och välmående barn.

        Stort grattis Kenza och hela familjen, säger jag ❤️

          I av hennes yt från detta året så funderar Kenza själv över den infon hon fick angående att hon var påväg in i klimakteriet.

            Det var en läsare här också som i den vevan kommenterade att många kvinnor ligger på Kenzas nivåer och att det inte alls nödvändigtvis behöver vara ett problem. Hen arbetade också inom vård och med fertilitetsfrågor tydligen. Så det verkar nästan som att Kenza feltolkat lite vad hennes läkare sagt? Det k a n vara ett problem och de tog det säkra före det osäkra och behandlade henne. Men det är alltså inte alls säkert att hon var nära klimakteriet eller egentligen hade fertilitetsproblem.

              Och detta baserar du på vad en ”random” person påstår, på en blogg?

              Varför anta att Kenza har feltolkat vad läkaren sagt när Kenza återgav vad läkaren sa till henne? Om du går in på Youtube och kollar den första videon hon pratar om sin första graviditet så verkar det iallfall inte som att det är Kenzas egna tolkningar då hon säger typ ”sen ringde läkaren mig och sa…”.

              Vore väl inte första gången någon fått sagt att deras resultat visar på en låg chans att få barn och dyl., men sen visar det sig att det går ändå. Det är inte heller för att läkarna är dåliga eller feltolkar, det är bara väldigt svårt med fertilitet. Man vet att vissa faktorer påverkar och kan testa och mäta dessa, men sen är det inte alltid det visar något och ändå går det inte. Eller så visar det på problem men det går ändå.

              Det har aldrig slagit dig att en läkare kan ha fel?

          Nej nej, jag menade absolut inte att hon ljugit. Förlåt om det framstod så. Jag är uppriktigt nyfiken då jag är inte vet hur det brukar fungera och tycker att det är intressant. Trodde att hon blivit gravid utan hjälp med dom två sista, så jag har nog missuppfattat.

          Tack för att ni svarade.

        Jag fick höra av minst 6 olika specialister att jag inte kunde bli gravid, ivf skulle bli svårt. Senast jag hörde det var jag tidigt gravid, plussade veckan efter. Så en dag förra året plussade jag med mitt mirakel. Det blir inte alltid så som läkarna bedömt.

        Hon är ju varken den första eller den sista som får ett besked om att hon (sannolikt) har svårt att få barn, som sen inte visar sig stämma. Det händer hela tiden.

        Självklart är det fruktansvärt att höra att mannen som helst kan hamna i klimakteriet om man gärna vill ha barn.

        Sen kan det ju också vara så att de vill ha barnen rätt just för att de är rädda att det ska bli sämre med feritlietrn annars. Att våga vänta är en förmån.

        Undrar samma. Innan första barnet så gjorde hon blogginlägg och youtubevideos om beskedet om hur svårt, nästintill omöjligt det skulle vara. Och sen tre barn tätt, utan IVF.

        Det fina med sannolikhet är att det är en indikator och inte ristat i sten. Har du en miljon kulor varav endast en är röd så är sannolikheten minimal att du drar den röda tre gånger i rad – men det kan fortfarande ske. På samma sätt är det möjligt att ha en miljon kulor varav hälften är röda och ändå inte dra en enda röd kula. I Kenzas fall var chansen för graviditet låg, ändå skedde det tre gånger. Blir så glad för deras skull!

        Nästan i klimakteriet? Hon har tjugo år kvar dit. Är du dum i huvudet på riktigt?

          Man kan hamna i tidigt klimakterie innan man är trettio, jag tror det är du som är lite dum i huvet här.

          ? jag är i klimakteriet pga bröstcancer är 39 så du behöver bilda dig!

      Stod på Aftonbladet att han var tre veckor sen. Trodde inte att man lät någon gå över så länge fortfarande. Var det inte hyfsat nyligen de pratade om riskerna med det?

        Min dotter, förstfödda, föddes 16 dagar efter bf år 2018. Jag blev igångsatt dygn 15 efter bf. Veckan efter detta lyftes det i media hur extremt farligt det var för förstföderskor att gå så länge och man ändrade sina rutiner i många län.

        2021, med min son, trodde jag att jag skulle bli igångsatt tidigare pga dessa nya rutiner jag läst om. Icke sa nicke, jag fick vänta till dygn 15 efter bf igen. I Skåne hade man inga planer på att ändra sina rutiner, och eftersom ”det gick ju bra första gången” var det inget snack om undantag för mig.

        Hon var i vecka 41, hur kan hon vara tre veckor sen?

          Då stod det fel på aftonbladet. Följer inte kenza utan läste bara där?

        Han var inte tre veckor sen

        I Stockholm sätter man igång förstföderskor ca 1 vecka efter BF men Kenza är ju inte förstföderska.

          Det var minst två veckor innan igångsättning när jag födde iaf, -15 och -17? Första barnet 11 dagar efter bf och andra 14 efter bf. I Stockholm.

            rutiner ändras.

              När jag födde förra året skulle jag bli igångsatt två veckor efter bf, bor i stockholm.

            Ja, det är en ändring man gjort efter att den där SWEPI studien publicerades, där man testade att sätta igång en grupp mammor vid BF + 6 (tror jag, typ en vecka över tiden iaf) medan resten fick vänta så som då var brukligt. När det blev tydligt hur många fler barn som dog i gruppen som fick vänta (7 st, och inga i gruppen som blev startade) fick man avbryta studien innan den ens var klar.

            Men det var 2019 eller något sådant, och de ändrade rutinerna kom ännu senare. Många regioner har ändrat rutiner nu, men inte alla.

    Trodde på tjej men nä till pojke:)

      Chansen är 50%.. Folk är så roliga ”jag känner på mig att det blir en tjej!” osv. Som om det vore ett mirakel när de gissar rätt.

        Det är inte 50 % när man får som tredje som. Snarare större sannolikhet för flicka. Om man har två döttrar är det enbart 11 % chans/risk att få en tredje flicka. Källa SCB.

          Va?

          Blandar du ihop statistik nu? Gissar att du menar på att 11% har två söner och en dotter. Vilket inte är samma sak som att det är 11% chans att få en dotter som tredje barn.

          Eller kan du förklara rent biologiskt hur sannolikheten att få en pojke minskar med antalet barn man har?

            Förlåt, blandade ihop könen i ditt exempel men poängen kvarstår.

            Tror personen blandat ihop chansen att få just tre flickor från scratch liksom, med chansen att en graviditet resulterar i flicka (vilket ju alltid är ca 50%).

          Nej, då har du förstått statistiken fel.

          Sannolikheten att få tre barn som alla är flickor är 11%. Men sannolikheten att varje enskilt barn är en flicka är samma oavsett hur många eller få barn du har sen innan (och faktiskt lite lite lägre än sannolikheten att barnet är en pojke, 49/51%).

          Fast nej. Det är inte så det fungerar. Tänk dig krona eller klave. Du har en sannolikhet på 12,5 % att få krona tre gånger i rad men varje slantsingling har en exakt 50/50 sannolikhet att landa på antingen krona eller klave. Om du får två kronor i rad så är det fortfarande 50/50 om du får krona eller klave på tredje försöket. För slumpen har inget minne. Så är det med kön på barn. Det är en sannolikhet på 11% att alla dina barn blir flickor (det är lite mindre än krona och klave för det föds lite färre flickor än pojkar) men varje enskilt försök är 50/50 oavsett vad du fått innan.

            Alltså jag pluggade ändå matte D och fick VG. Men när folk börjar snacka sannolikhetslära känner jag mig som en grottmänniska som inte vet vad vad 1+2 är ?

          Hur kan antalet tidigare barn påverka könet på ett nytt barn..
          Herregud.

          Men herregud. Mer sannolikhetslära i skolan tack. Så här man man absolut inte använda statistik på hur många familjer det finns med 3 flickor/ 3 pojkar.

          Däremot har jag för mig att vissa människor är mer benägna rent biologiskt att få pojkar (eller flickor) och då kan ju en lång radda pojkar tala för att man tillhör den gruppen och att det därför är större sannolikhet att man får en pojke än en flicka (oavsett vilken gravditet i ordningen det gäller).

          Sen är det väl faktiskt liiite vanligare med pojkbebisar är flickbebisar också? Tror 51 % pojkar eller något sådant.

          Är det du som kommenterat det under flera tidigare kommentarer eller finns det verkligen fler än du som tror detta?

          Inte att till den enskilda graviditeten. Kvinnans ägg är X och mannens spermier är X eller Y, således kan barnet bli kvinna (XX) eller man (XY). Fördelningen av X och Y är relativt jämn och därför är chansen ungefär lika stor för respektive kön. Det statistiken avser är att få samma utfall tre gånger i rad, alltså tre graviditeter som alla resulterar i XY.

          Egentligen är det hela ännu mer diffust då XX och XY inte är dom enda möjliga kombinationerna, men könskromosomavvikelser är inte relevant att blanda in i detta fall.

        Haha verkligen, och ba ”jag visste det!!”. Om något var det väl mer troligt pojke baserat på att Kenza själv trodde det för att hon var rätt säker på att hon råkade se en ”pojkdel” på ett ultraljud, där är en ju en rimlig grej att tro på.

        51% sannolikhet för pojke, 49% för flicka. Enligt SCB.

          Är det för att flickfoster aborteras i så stor utsträckning i indien och kina?

            Nej, de siffrorna är ifrån Sverige (men ser ungefär lika ut i hela världen förutom länder där abort utifrån kön är vanligt, där är skillnaderna större). Naturen har ordnat det så att det föds lite fler pojkar än flickor helt enkelt.

              Vill minnas att det dock jämnar ut sig då något fler pojkar dör i sent i graviditeten/plötslig spädbarnsdöd/eller vad det nu var. Eller är det ljug?

                Det jämnar inte ut sig i början/ under spädbarnstiden för som tur är så är det såpass ovanligt att bebisar dör att det inte riktigt påverkar statistiken (med modern sjukvård, innan dess kanske det var mer en faktor) Däremot så i varje ålderskategori så dör fler män än kvinnor så det sker en utjämning med tiden.

                  Det är vanligare att pojkfoster dör och spädbarnsdödligheten är högre hos pojkar. De löper också högre risk att födas för tidigt (vilket i sin tur så klart är en risk). Men ja, tur nog så är det ändå ovanligt.

            Vad jag minns från gymnasiet: Det ska ha att göra med att spermierna med Y-kromosomer är mindre och därmed ”simmar” snabbare. Alla ägg bär på X, sedan kan spermier bära på antingen X eller Y. XX leder till flicka, XY till pojke. Men detta var för en herrans massa år sedan, så ta mig inte på orden.

        Eh, sannolikheten är snarare omkring 75 procent att det blir en pojke om befruktningsögonblicket sker genom sex framifrån (se Johnson, D et al., 2013).

          Nej, det stämmer inte och det här är ett bra exempel på att man inte ska dra för stora växlar på en studie. Av lite olika anledningar 1. Alla studier är helt enkelt inte bra, det publiceras en hel del skräpforskning. 2. Många metoder har inbyggda svagheter, t ex är självinrapportering (att par säger att de haft sex framifrån och sedan fick en pojk) ofta landar fel 3. Den statistiska sannolikheten kan göra slumpen ger ett resultat som inte stämmer överens med verkligheten. Därför ska man alltid kolla om studien replikerats eller om någon annan använt en annan metod och kommit fram till samma resultat. Här är det tvärtom, i princip alls studier som gjorts på senare år visar att du inte kan påverka kön via sexställning.

          Nu vet vi ju iofs inte vad Kenza gillar för sexställningar. Och oftast när någon bekant bekänner graviditet brukar de väl heller inte meddela just detta. Så de flesta som ”känner på sig att det är en pojke” får nog mer på magkänsla.

          Hej, mamma till 4 döttrar här ???

          HAHA men… Oj…

          Stay in school, kids!

    Apropå Kenza och tredje barnet (grattis osv!) Funderar på det där med att dela födelsedag med ett syskon… bra eller anus?

      Kan vara mysigt och roligt när de är yngre men när de blir äldre, den ena ska tex fylla 18 och den andra 14 och man ska fira ihop? Hmm

        Kalas/fest i den åldern har man väl ändå på närmsta helg? De får väl välja, en tar helgen innan och en helgen efter.

          Ja eller så vill de ha samma. En del tonåringar är ju ärligt inte jätteintresserade av familje/släktfirande utan ser firandet med kompisar som det viktiga och då kan det vara bekvämt att få det avklarat på en dag. Jag och min syster är födda med tre dagars mellanrum och vi firade på samma dag just pga det.

            Jaa eller hur. Det kan nog till och med uppskattas av många tonåringar att slippa stå ensam i centrum på ett släktkalas.

            Om man nu ens har släktkalas som tonåring.

        Tror inte det spelar så stor roll om man fyller 18 och firar tillsammans med sitt syskon som fyller 14 med familjen/släkten.

          Jag minns iallafall inte mitt 18års firande med familj och släkt som en stor fest direkt. Var ett vanligt firande. Och sen drog man ut med sina vänner som också var 18 och firade ute ??‍♀️

        Tänker tvärt om, att det är helt ointressant i den åldern ,då väljer man bara att fira så som man känner för.

        Däremot i typ mellanstadieålder kan det säkert uppfattas som trist.

        Men många samkör ju släktkalas även om man har t ex några veckor mellan barnen så det är nog inte något skräcksxenario att fylla år samma dag.

      Beror säkert på. Är väl inte så mycket att göra åt det tänker jag, så är väl bara att göra det bästa av situationen liksom och försöka hitta olika sätt att göra det på som passar barnen/familjen och åldern allteftersom barnen utvecklas.

      Märklig fråga. Är ju inget som Kenza (eller någon annan) kan bestämma själv. Barn föds när de föds, vad ska man göra? Hade en klasskompis på gymnasiet som hade två systrar och de var alla tre födda samma datum.

        Uppfattar inte att någon påstår att man bestämmer det själv. Men eftersom syskon ibland råkar få samma födelsedag så är även jag nyfiken på hur det känns.

      Eftersom man inte riktigt kan påverka det så är det ju vad det är tänker jag. Nu råkade de bli födda på samma dag och kanske ändå hellre det än dagen efter varandra.

      Anus. Enda lösningen är att stoppa in ungen igen och föda ut den på nytt nästa dag. Fattar inte varför inte fler gör så.

      Jag delar födelsedag och det har aldrig varit ett problem. Snarare lite roligt.

      Kanske känns lite anus för mellanbarnet när de andra fyller år? Men ja det är ju som det är.

      Mysigt! Jag fick världens finaste present när jag fyllde år, en livs levande liten docka. Familjenamns hade vi gemensamt men varsitt kompiskalas.

        Och med familjenamns menar jag såklart familjekalas.

      Bättre att ha samma dag än dagen efter eller innan tror jag iaf

        Jag fyller år Dan efter min bror. Det är helt okej förutom att han förr ofta glömde min födelsedag. Nu har han bättre minne

      Jag delar födelsedag med min syster och det är bara mysigt och har alltid varit. Var liksom verkligen en högtidsdag i familjen när 2/3 barn fyllde år. Nu är det bara två år mellan oss så ingen av oss vet ju om något annat, kanske skillnad om man är typ sju och får ett småsyskon i födelsedagspresent?
      Tycker frågan kommer upp ibland och det är alltid folk som inte delar födelsedag med ett syskon som tycker det verkar jobbigt, alla jag har pratat med som gör det tycker att det är mysigt precis som jag. Men alla är ju olika, finns säkert folk som tycker det är jobbigt också??‍♀️

      Hade blivit extremt kränkt att behöva fira min födelsedag tillsammans med ett syskon ? är 33 och min födelsedag är helig för mig

      Förstår inte varför folk är så bittra? Jag har diabetes, det är bara att gilla läget men men jag tycker ändå det är anus. Samma med Kenzas killar, vissa födelsedagar kommer det vara bra att dela och vissa kommer det vara anus. Vilket som kommer dom ju få leva med det.

        Varför är folk bittra? Och varför skulle det vara ”anus” att dela en födelsedag med sig syskon? Är man bitter för att man inte tänker lika negativt som dig eller vad menar du ens? 🙂

        Men oj, det var ju bara en spontan fråga som kastades ut, höra om andras erfarenheter av att dela födelsedag och sådär, hur man gjort under uppväxten etc, kan ju vara intressant att höra andras erfarenheter!

      Haha inte mkt man kan göra åt????

      Bianca och Oliver verkar ha överlevt att fylla år på samma dag.

    En pojke TILL på samma födelsedag som första sonen..

      Varför två punkter? Och är väl inget konstigt eller fel med att det blev en pojke ?

      Men skärp dig.

      Ett barn har fötts, och föräldrarna är med all sannolikhet världens lyckligaste.

      Ajaj, så dumt av dom att inte välja en annan dag att trycka ut ungen på?

    Så trist! Har annars lite svårt för FL och SW på sociala medier men verkligen ÄLSKAR denna podd, ger så mycket energi konstigt nog.

    Booken är även med i avsnittet om mello i Oförskämt att anta. Sm i falsksång.

      Är ju inte så de presenterar det. Jag tyckte att de än en gång pratar om henne med kärlek.
      Den där mello 87 verkar ju legendarisk.

    Kenza fick en gosse till ♥️

    Ja er podd har klättrat uppåt ett stort kliv efter Bianca-gate såg jag, kanske ville att vi skulle se det 😉 Kanske var därför Bianca snyftade dagen efter när hon förstod att hon gett er bra reklam för jag köper inte riktigt att någon som valt att leva i offentlighet på tv och so me så mycket är så känslig för att det pratas om henne, var ju inget elakt direkt även om hon själv såg det som kritik men kritik bör man väl tåla lite som entreprenör och programledare. Tror hon ville att många skulle se hennes reklam för Anis nya smycken som hon lade upp samtidigt på insta. Att hennes reaktion på ert snack kom långt efter och samtidigt som nytt släpp av smycken var nog ingen slump utan strategi. Har inte lyssnat på Allt som är men tråkigt för dem, men går säkert att fortsätta ändå.

    Haha här gick jag in i detta inlägg och tänkte att folk ville snacka lite skit om Frida Lund som jag har väldigt svårt för, så handlar alla kommentarer om Kenza…

    Men ah Frida Lund, visst känns hon som en extremt osoft person?

      På vilket sätt?

      Berätta mer! Varför? Har inte haft en aning vem hon är men senaste typ veckan tycker jag att Frida Lund synts överallt

        Det var väl hon som planerade den där Köpenhamns resan som ”alla” influencers åkte på förutom Sandra Beijer? Eller kommer jag ihåg fel nu?

        Ja dels som stjärnan ovan skrev, att hon typ medvetet utesluter Sandra Beijer ur aktiviteterna. Sb pratade själv om detta i en video. Sen sätter hon pratar på är så himla drygt, hon känns så fjäskig mot typ Sofia Wood och Elsa Billgren (var ju någon riddare i vit rustning när underbara Clara sagt något negativt om Wood). Är snobbig kring vin, har skrivit att hon aaaaaldrig skulle köpa ett box-vin men gjorde reklam för en bib strax därpå ?

        Stör mig allmänt på sättet hon pratar och skriver också. Hon har en mean girl-vibe jag inte gillar

      Hehe vi tjuvstartade, det skrevs några kommentarer om Frida under inlägget om Therese från tidigare idag.

      Men ja, tycker hon verkar elak och självisk? Har försökt gilla henne, för jag har tänkt att man kan lära sig lite mer om vin t.ex. men efter Köpenhamnsgrejen ser jag henne bara som en så småaktig människa.

        Ahhh ska kolla direkt!

      Hundra procent ja, hon känns som ett arketypiskt exempel över en korsning mellan en cool girl och en mobbare.

      Hon verkar ju helt klart ha något emot Sandra B iaf. Det var ju någon gala nu under våren där hon ”råkade” missa att tagga in Sandra i en bild föreställande Sandra och två andra, istället taggade hon in en av de andra tjejerna två gånger. Plus att hon tydligen la upp någon story där hon dissade Gamla stan typ ”Gud så turistigt det är här”. Hon känns falsk, som en äkta mobbare.

      JA!!! Kan inte sätta fingret på varför jag har så svårt för henne, kanske att hon känns så självgod?!

    Min favvopodd!! ? När jag hade tröttnat på Fredagspodden kom ”Allt som är” som en skänk från ovan. Synd att inte fler har hittat till den…

    Någon som fortsätter lyssna på Systrarna Kjos numera? På något sätt känns det lite krystat av Ida att fortsätta trots Elins bortgång… men det kanske är okänsligt av mig. Men har bara en sån känsla.

      ?

      Jag har lyssnat och tycker att flera av avsnitten är fina samtal om livet och döden.

      Stackars Ida! Fy fan vilken hemsk grej att vara med om. Låt oss unna henne att göra precis som hon vill.

      Jag lyssnar och tycker precis tvärtom – att Ida på ett så fint sätt tar tillvara på podden och lyssnarskaran (inkl mig!) de byggt upp för att fortsätta med intressanta samtal. Älskar samtliga avsnitt med familjemedlemmar, för att inte tala om det med undersköterskan på palliativ avdelning eller det senaste med Johanna Hector. Så tacksam att få fortsätta lyssna på Ida!

      Jag tyckte verkligen om deras podd och längtade efter att lyssna när ett nytt avsnitt släppts. Numera känner jag inte alls så. Det är väl inte så konstigt egentligen eftersom det var dynamiken mellan Elin och Ida jag verkligen gillade. Innehållet har ju ändrats en del, särskilt beroende på vilken gäst som är med och oftast är den tyvärr inte så intressant längre för mig.

    Fy vad ribeckas bebis i magen fått leva oskyddat. Allt från skateboard, surfning, moped som höggravid. ? nej fy.. (ingen momshaming, kan inte förstå att M tolererar detta)

      Det där är väl mom shameing om något? Jag tror Ribecka själv är bäst på att avgöra vad hon tycker känns safe och inte.

    Har försökt lyssna på Allt som Är men tyvärr orkar jag inte riktigt. Är ngt med deras jarjong som jag kanske inte riktigt hajar, ämnen osv. Sen måste jag instämma i att Lund framstår ganska osoft, hon känns hetsig och priviligerad utan att vilja erkänna det själv. Alla är ju priviligierade som så många andra inom media såklart..

    Finns många poddar som är bra men inte SÅ stora. Borde väl finnas något bolag som kan plocka upp dem och ändå kunna få intäkter. After workout-podden exempelvis. Dom lägger ner nu pga inte lönsamt.

    Om de vill fortsätta podda kan de fortsätta podda? Men som vanligt vill influencers ha allt serverat. Någon annan ska fixa studio, klippa, fixa med sponsorer osv.

    Podd är ett demokratiskt medium, alla kan starta en.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.