Nya remixer till Biancas ”Superstar”

Nu har det släppts tre remixar på Biancas cover på låten ”Superstar” och helt ärligt…
I like’em. 🙂

De lyfter låten och jag tror de kommer spelas frekvent i sommar-Sverige.
Bäst är enligt mig ”Tim Daniel Remix” och sen kommer ”HEISTMAN remix” och strax därefter ”LazerLads remix”.
En remix kan verkligen lyfta OCH sänka en låt, men i det här fallet är det enbart lyft, och låten blir mer originell än ”originalet” om ni förstår vad jag menar?
Jag tyckte Biancas cover påminde väldigt mycket om Jamelias version, men nu har den fått egna små ben att stå på. Kul!

Har ni lyssnat? Vad tycker ni? Håller ni med mig eller är jag helt ute och cyklar enligt era öron?

18 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Ingrossobevakning ?

    Nej.
    Lyssnar hellre på min sambos norska death metal än på någon i W/I släkten.

    Gratisreklam för Caia…

    Men nej. Nej. Nej. När det finns så mycket annan bra musik.

    Så Jelena verkar vara tillsammans med M igen? Hur många gånger har de gjort slut och blivit tillsammans igen? Tappat räkningen..

      Jaså?

    OT, men allt känns alltid väldigt skört och jobbigt för Forni ett par månader efter förlossningarna. Verkar vara dramatik och sorger privat, har stått på hennes story. Ja jag är nyfiken och det här är en skvallerblogg, shoot me

      Det är väl inte alls konstigt eller något som behöver skvallras om? Förlossningsdepressioner är väl i allra högsta grad en grej.

    Jag är en trist cyniker och ser bara en kall marknadsstrategi för att mjölka detta så mycket som möjligt; genom att sälja samma låt 4 gånger. (Utan att behöva skriva 4 olika låtar – faktiskt inte ens en enda, eftersom det är en cover)

    Maximal profit för minimal ansträngning, helt enkelt.

      Beräknande vinstmaximering som motivator är väl rimligt i vissa sammanhang, men i kreativa processer kan det bli lite… Själslöst.

      Jag har här svårt att se förbi att skickliga marknadsstrateger har lagt upp detta med enda syfte att maxa vinsten. Gör en sparsmakad cover som ligger nära originalet i sound (det är lättast så! Att sätta en unik, kreativ spinn på en cover är svårare än att kopiera rakt av) och släpp sedan TRE remixer! (Då måste ju alla lyssna på samma låt minst fyra gånger, för att höra vilken som låter bäst! Wow! Varje lyssning multipliceras!)

      Det är förvisso vanligt att släppa remixer eller andra versioner, ibland för att kunna sälja samma låt en gång till och ibland för att det är artistiskt befogat, och ofta överlappar de två givetvis. I detta fall ser jag inte att det någonstans bottnar i en artistisk vision eller i en passionerad kreativitet; det känns bara som ännu en vara som släpps i flera färger för att kunderna ska spendera mer pengar…

    Är bara intressant hur Camilla fortsätter kommentera om Bianca fastän hon sagt hon egentligen inte tycker om conceptet och eg mår dåligt av det och Camilla säger det är inget hon kan göra åt, men samma Camilla stängde av kommentarsfältet på 3 sekunder åt tone.. så hon kan men bara åt vissa?

      Likställer du dessa kommentarer med transfobiska sådana?

      Såg du kommentarsfältet för Tone?
      För om du gjorde det och anser att detta kommentarsfält är likadant undrar jag sannerligen hur dina måttstockar ser ut. För lika är de inte. Kommentarerna var grova från början i det inlägget. Även mot oss som inte höll med påhoppen.
      Här står det än en gång beröm till BI. Precis som att hon fick beröm i podden som ngn sa till BI innehöll ngt helt tvärtemot. Det är inte Camcams fel.

    Det känns som om inläggen här är som en gramofonskiva som hakat upp sig, eller som en papegoja som har ett litet ordförråd som ständigt upprepar samma ord. Samma samma samma, hela tiden. Är det ointresse i att gräva lite mer på djupet, en hang up på vissa individer eller helt enkelt så att det mesta inom denna bevakning håller på att vara gammal skåpmat så det finns inte så mycket annat att göra inlägg om? Oavsett inlägg känns det som om det är same shit, but different name ?

      Tror väl att vad som generar clicks och engagemang är vad som styr vilken typ av innehåll det blir. Just Bianca är förmodligen ett ganska säkert kort eftersom inläggen kring henne, oavsett om vad, skapar en massa kommentarer. Ganska själlöst precis som sociala medier i allmänhet.

    Kan bara hålla med om kommentaren ovan att det börjar bli lite tråkigt härinne. Många intressanta inlägg som lovats som var mer gräv av perosner och ders verksamheter har ju inte dykt upp. Istället får vi samma personer i inlägg efter inlägg.

    Nej.

    Väldigt imponerad av Bianca Ingrosso hon är modig och duktig och talangfull. Hoppas att få se massor av mer, av henne i alla saker .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.