Bingo & Julia får eget tv-program

Amazon Prime står bakom serien ”Bingo & Julia”som kommer i augusti och som utlovar irritation, glädje och skratt.

När vi fick frågan kändes det väldigt självklart, och för mig tycker jag att det är nästa steg att man ska få följa våra liv. Vi har ju delat med oss väldigt mycket av våra familjer på våra sociala medier. // Julia Franzén i Nyhetsmorgon

Paret berättar vidare att den stora moderna familj – med Bingos två exfruar, deras exmän och alla barn – kommer medverka, så vi kommer alltså även få se Katrin Zytomierska i rutan, men även Julias aningen mer anonyma familj kommer vara en del i serien.

Tankar?

63 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Kan inte tänka mig något jag mindre vill kolla på, typ.

      Håller med.

      Nej kommer inte betala för att se detta. Tv-program är det ju inte utan det ska gå på Primevideo. Men roligt för dem att de fick medverka i tv4 idag hehe och jag tror nog att de själva förslagit och bett om att få göra en reality, vet ju att de länge önskat det och de vill ju synas så mycket som möjligt. Reality är väl helt ute förresten sedan länge.

        Orkar inte med dig

      Jo, Bianca eller nåt med familjen Wahlgren. Tänker att Bingo, Julia och Katrin kommer att vara en frisk fläkt i jämförelse. Inte för att jag tänker titta, men jag skulle hellre titta på vad som helst än något med en medlem ur Wahlgren/Ingrosso-klanen.

        Jag väljer nog familjen Wahlgren alla dagar i veckan framför Julia och Bingo ?

        MYCKET hellre Wahlgren/Ingrosso

      Inte typ. Kollar hellre när målarfärg torkar.

      Ser hellre på Marko och Irma. Hade det varit bara Bingo, Katrin och barnen så kanske men har svårt för Julia. Nu förstår man varför hon stannat i Stockholm hos Bingo så länge, de brukar vara ifrån varandra mer vanligtvis men när det filmas så förstås…och så den stora festen. Och så ska de gifta sig tre gånger, allt för så mycket uppmärksamhet som möjligt. Kanske filmades h*rfesten också, och Julias kommentar till barnen, kanske får t.o.m. Margaux en egen serie? Detta såg man komma, det har väl varit deras mål typ, iaf Julias. Är det därför hon har mua typ varje dag, fast det är nog mest för att hon ska verka viktig, framgångsrik och lyxig.

    Varför ska alltid exfrun vara med när det handlar om de två? Mår man bra av att vara så nära sin före detta man och hans nya fru?

      Följer hellre Katrin faktiskt än dem två.

      ”Alltid”? Är väl mer ovanligt än vanligt.
      Men det är väl inte så konstigt eftersom de umgås mkt.

        Ja det är ovanligt i det stora hela med just dessa tre verkar ju umgås rätt ofta

      Är väl bara positivt för barnen att alla vuxna har en bra relation. Så tänker jag i alla fall. Ser ingenting negativt i det.
      Sen skulle jag aldrig kolla serien och tycker i övrigt att de alla tre verkar rätt speciella men det är ju något annat ?

        Positivt för barnen, ja absolut, men frågan är hur man själv skulle mått om man umgås och ser sin före detta man slingra sig med en ny kvinna? Jag vet inte, jag själv hade inte pallat det iaf

    Fast tv-program är det ju inte utan en reality på Primevideo, men roligt för dem att de fick medverka i tv4 idag 😉
    Tror nog inte de var direkt nödbedda haha tror att de själva föreslagit och bett om att få göra detta för de har ju länge velat det och de vill gärna synas så mycket som möjligt. Kommer inte betala för att se detta.

    Glad för deras skull, tycker de verkar ha en hälsosam kärleksrelation och vettig inställning till den moderna familjen. Kul att se vad det kan bli!

      Ja det är hälsosamt och vettigt att stå och filma och fota första gången man kysser sin kärlek 😉

    Aldrig hört om mer kändiskåta personer någonsin tror jag? Får ju Wahlgren/ingrossos att verka jordnära med fötterna på jorden

    Vem bad om detta program?

      Troligtvis Julia och Bingo själva.

      Till E2!

      Julia så klart o hennes familj! Jullan har varit desperat så länge, typ ”klicka här o följ min MAMMA” på insta?!!!!

      ”Följ min SYSTER här på insta, köp hennes konst här, klicka här”!!!??

      Jullan måste vara den mest kändiskåta människan som finns utan en enda talang. Hur var det nu?? Var det Jullan o hennes kusin som var ”sällskapsdamer” i Europa, medelhavet, åt rika män?! Sa inte Julia själv det i tv vid tidigare tillfällen??!

    Stop making stupid people (more) famous.

    Katrin verkar avundsjuk. Hon skällde ut Bingo för att han filmade istället för att gå på äldsta sonens skolavslutning. ”Jag skulle aldrig missa en skolavslutning!!!”

    Hon missade för bara något år den? Hon är så bitter över att bingo är lycklig och tjänar pengar. Själv är det väl konkurs när som helst

    En helt annan grej.

    Jag bor inte i Sthlm men är det ok i Sthlm att man, även som influenser, fikar, gör ansiktsbehandling, gör naglar/fransar, tränar, hänger med en vän mm en hel dag medans man har sitt barn på förskolan?

    Med vänlig hälsning,

    Maria

      Ja, allt du räknar upp är jobb för en influencer.
      Det räcker att lägga upp en bild eller annonslänk så blir allt förvärvsarbete.
      Och då krävs förstås att ha tillgång till förskola om man har barn.

      Det finns inga regler i stockholm kring vad du gör när ditt barn är på förskolan. Inga förbud mot att handla, träna etc

        Varje förskola har egna ”regler” dock, men sant att det inte finns någon gemensam direkt lag eller så.

        Fast man får ju bara ha barnet på fsk medan man jobbar. Och förvisso är ju ”att handla” jobb för influencers men inte för gemeneman..

      Nej det är inte ok, du kan till och med behöva bevisa arbetstimmar när barnen varit på förskola men det sker väldigt sällan.
      Att fika och umgås med vänner när ditt barn är på förskola faller bara på det egna samvetet

    Min enda tanke är: Pax för att inte titta.

    Bespara oss detta spektakel…

    Hej, jag vet inte om du har sett att svenska influencern Gertrud Tornvall har skapat keramik: Due Sirene. Detta levereras just nu runt till alla influencers och delas hej vilt till alla.
    Men detta är kopior på mönster, ett flertal namn osv från det kända märket Piccola Home. Ett flertal stora återförsäljare säljer detta märke t.ex Åhlens.

    Gertrud har kopierat detta utan företagets vetskap och de har sagt att de är ledsna över detta.
    Företagen har ingen koppling till varandra, Gertrud Tornvall låtsas ej om detta! Hon sa i en intervju att hon ska se till så att de har bra siffror, lätt att göra om man stulit andras design med exakt hur allt ser ut ju.

      Konsumera konsumera konsumera. Reklam för tallrikarna, pastan, bilen, klänningen ? och alla influensers puffar för att fler ska köpa saker när dom får saker. Får sånt avsmak så vidrigt. Det är ute att vara ”omedveten” som sara wimmercrantz sa.

      Men gud! Det var verkligen kopior! Så fult gjort! Är trött på alla dessa influenser som gör såhär! Att ingen skäms!

    Jag ska erkänna, jag kollar på mycket skit på TV. Men detta…. Här går t om min gräns. Kommer absolut inte att titta.

    Ska Bianca eller Pernilla vara med? Om inte kan jag tanka mig att kolla, atminstone ETT nojesprogram dar Wahlgrens inte ar med…. Jag foljer inte det har paret pa insta men kan tanka mig att de kan spexa ratt mkt for att fa ett kul innehall.

    Ja, dom får passa på att suga ut det allra sista ur sitt B-kändisskap!

      Det sista? Bingo har ju varit kändis sedan 90-talet och det finns väl ingenting som tyder på att intresset kommer avta inom kort?

      Är de verkligen B? Borde vara typ F

    Vem var det som ”called it”? När de förlovade/gifte sig/festade/whatever så skrev ju nån här i en kommentar att de trodde de spelade in en serie. Ingen annan trodde det ?

      Jag jag jag!! ?

    Stackars barn i denna familj

    Hur vanligt är det att kolla på TV idag? Vi kollar aldrig på ”tv-tv” (vi har inte ens installerat något uttag eller så när vi renoverade(man kanske inte ens behöver antennuttag nuförtiden när jag tänker efter??) ) men däremot streamar vi filmer och youtube såklart. Pallar inte kolla reklam öht, så betalar till och med för youtube premium?

      Jag kollar nog ungefär 50/50 på tv och på stream/play. Jag är 32 år så ingen pensionär.

        Men kan lägga till att jag sällan (oavsett tv eller stream) aktivt tittar. Har oftast på något medan jag gör annat. Kommer och går från teven liksom.

        Samma här, men 80-talist så säkert pensionär i vissas ögon.

    Gillar bingo så kommer KANSKE se detta

    Jag tror att Katrin får dra ett väldigt stort ansvarslass även de veckor hon inte har barnen. Hon måste ständigt påminna och skriva listor för att allt ska funka med barnen. Papporna verkar vara riktiga oansvariga mansbebisar .Julia är snäll och go men verkar vara en ganska rörig och omogen person.

    OT till Camcam, skulle vi kunna få en tidig ÖS imorgon?
    Tänker att det underlättar både för oss som är ensamma och för de som har halvjobbiga midsomrar med familj o släkt.

      Absolut! Kl 18?

        Åh tack! Superbra tid!

    Oj! Vad är det som är intressant med dessa personer och framförallt vem är det som tittar???

    En hel skock med ja vad ska man säga? Mediakåta individer, allt som betalar bra såklart. Stackars barn, bli outade helt random.

    Julias röst o Björns skratt – finns det nåt vidrigare?

    Julias släkt vill jag inte se. Hellre Bingos systrar och mor. Men så kommer det inte att bli för Julias kändiskåta släkt kommer att invadera stället så dom får inte plats. Julia och den släkten har fått en dum man på kroken. Honom släpper dom inte förrän han är bankrutt.

      Ja Julia och hennes mamma har väl länge velat bli kända, så ja det kommer nog vara mycket av Julias familj men inte Bingos mer än barnen och hans ex gissar jag. På ö-festen var det nog bara Julias familj/släkt och inte Bingos släkt, och det är Julia och hennes fam/släkt som huserat i Bingos lägenhet i Marbella. Och så fick Julia en egen studio/lght i Sthlm också. De har god nytta av Bingo.

    Dem hoppas nog på att bli nya kardashian family ?

      Dig tänker så?

    Undrar bara hur mycket de får betalt. Vill minnas att K&B pratade om det (att vara med i en reality) i podden, på den tiden podden var gratis. Minns det som att Katrin menade att inget produktionsbolag var beredda att betala henne tillräckligt för att hon skulle göra det…

    Älskar titta på trash….ser fram emot detta! Precis som 99% av alla hycklare här inne också gör också annars hade ni aldrig varit insatta i flunsors liv överhuvudtaget.

    En del människor har enormt höga tankar om sig själva. Jag kan faktiskt inte komma på en enda anledning varför jag skulle ödsla tid på detta program. Jag gillar Bingo och hela hans ex-familj och att läsa en del av hans inlägg.
    Men jag vet inte om det kan bli roligare med en blivande fru som inte vill annat än synas och bli superkändis. Det här blir ju förmodligen bara en lång resa för att dom ska tjäna ihop till sitt enorma bröllop som det planeras för. Nää, ser hellre familjen Wahlgren alla dagar i veckan faktiskt.

    jag gillar julia och hennes familj (mamma,pappa, krutmorfar Rolf) dom är så mysig men nä jag kommer inte betala för att se serien där går min gräns och det är en del på grund av Bingo han är lite väl för mycket jag tittade inte ens på lailaland med laila Bagge när det gick

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.