Filip Dikmens pik till Elvis

Uppdatering: Klippet verkar nertaget från Tiktok☹️Kanske för att Elvis konto är spärrat?





Filip Dikmen tar återigen till Tiktok för att pika Elvis, som verkar tro att han är någon typ av ”gangster” med rakt uppåtstigande musikkarriär.

Elvis verkar inte förstå att folk mest bara skrattar åt honom och mest vill klappa honom på huvudet.
Det finns liksom noll och ingen trovärdighet i det han rappar om, och alla kvinnor han pratar nedvärderande om skulle förmodligen inte ens ta i honom med tång, men det är ju lite gulligt att han försöker. 🙂

I sin video säger Filip att Elvis kan välja vilken bh han vill, Filip kommer betala för den. Är det en okej tillbakakaka eller borde Filip bara låta Elvis krypa tillbaka till den sandlåda han kom ifrån?
Elvis är det som kommer på posten när man beställt Einár från Wish.

54 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag tänker att alla dessa tragiska figurer Pontus och Elvis m.fl skulle helt glömmas bort om dom inte blev omskrivna eller få utrymme på bl.a Bloggbevakning

      Tror du överskattar Bloggbevakning ?. Skulle tro att i princip noll personer jag känner läser här.

        Vad bra att du fick sagt att ingen du känner läser här, men du gör det?

    Tuffa killar båda två.

    Sandlådetjafs ??

    Varför skulle Dikmen köpa en bh till Elvis?

      För hans chipstuttar behöver lite stöd eller så kanske Filip tycker Elvis beter sig som en kärring och därav behovet av bh.
      Det är mina gissningar, vad tror du?

        Är att bete sig som en kärring något negativt?

          Det är väl ingen nyhet att det är ett skällsord att vara tjejig, kärring osv.

            Och då måste man hålla fast vid det?

              Nej, men antagligen var det negativt menat från Filip. Var nog inte en öppensinnad komplimang.

              Ja? ? att bete sig som en kärring är ju inget positivt, precis som det inte är positivt att bete sig Sommen gubbjävel

                Men i detta fall var det ganska uppenbart att det inte handlade om att Elvis beter sig som en tjej/kärring utan det syftades på hans man boobs.

                  Och gå på någons kropp är OK? Tycker Dikmen lägger sig på en riktigt låg nivå.

                    Är det jag som la upp det eller har jag ens sagt att det var okej gjort? men det är som sagt uppenbart vad han menade. Jag skulle personen inte lägga upp något liknande.

                      Personligen*

                    Men vad kan du förvänta dig av någon som tjafsar med en raptönt?

                    Den låga nivån sattes väl av den feta jättebebisen själv? Och nej, jag tycker inte att man kommenterar någon vikt. Men om man själv spyr ut hat så får man nog vänja sig vid att ta lite emot också.

          I Elvis kretsar är det troligen en förolämpning.
          Tycker personligen att det är ett nedvärderande/nedsättande ord.
          Vad tycker du själv?

            Fast det är inte det som syftades

            I Elvis kretsar? Låter mer som om det vore så i Filips kretsar.

              Varför? Filip använde inte ordet kärring ens. Och tyvärr är väl att gå på någons övervikt på det sättet nervärderande i dom flesta kretsar.

              I vilka kretsar är det positivt att vara en kärring eller att ha chipstuttar som behöver bh?

          Synonymer.se säger detta:
          Synonymer till käring: elak gumma, skräcktant, satkäring, ragata, apa, mara, häxa och drake.
          I en mening: ”Han är en riktig käring, han är feg och kan aldrig säga ifrån.
          Käring i ordbok från 1870: ”Betydelse: gammal qvinna. Tillhör hvardagsspråket och innebär vanligen något föraktligt, när det icke brukas skämtvis.

          Så ja, det har alltid betytt något negativt.

          100% negativt ja. Trodde du annat? ?

        Eller för att han uttalar sig kvinnoförnedrande kanske? Har noll tolerans för alla som uttalar sig kvinnofientligt, rasistiskt m.m. Spyr man själv ut hat får man väl stå ut med att få hat också. Eller ännu hellre, täpp till käften på idioterna. Retroaktiv abort känns också väl tillämpligt här. Han och Pontus Rasmusson kanske kan tåta ihop ett samarbete i mammas källare, för de lär ju bo med sina föräldrar båda dessa obehagliga jättebebisar.

    OT men har någon sett Therese Lindgrens senaste video där hon och Anders gissar vad influencers lyxprylar kostar? Flera gånger säger hon saker som ”Wow, tänk att ha så mycket pengar” och ”Gud, vad lyxigt att kunna unna sig så dyra saker!”
    Haha förlåt, men när ska Therese Lindgren sluta låtsas som att hon är fattig? Det är verkligen flera gånger genom åren som hon uttryckt att hennes pengar är slut, att hon inte har mer pengar än många andra osv. Men det stämmer ju inte? Hon har väskor från Christian Dior, Celine och Prada, smycken från Cartier och Van Cleef & Arpels, hon kör runt i en Tesla, har råd att lägga tusentals kronor i månaden på sina jourdjur, äter enligt egen utsago endast hämtmat till lunch i veckorna när Anders jobbar. Kommer ni ihåg hennes ”Hoppsan-shopping”, då hon la ut att hon spontant handlat från Gucci och Prada? Pengar finns ju uppenbarligen, så vad är tanken med denna image hon försöker skapa? Är det ett försök att verka relaterbar för sina följare, som har mindre pengar än henne? Eller har hon på riktigt svårt att förstå hur mycket pengar hon har? Hon tycks ju kunna unna sig minst lika mycket som andra influencers.

      hennes pengar kanske är slut nu xD

      Årslön på 970tkr (Anders har 661tkr) + utdelning på 3.8 miljoner kronor 2020-2022. Teslan står på bolaget, men tycker hon att hon inte har råd att ”unna sig” vissa saker måste hon vara riktigt dålig på privatekonomi.

      Verkligen! Tyckte det var rätt udda hur hon betedde sig. Känns som att hon försöker lägga en barriär mellan sig själv och andra influencers på något vis. Det genom att försöka göra om sin profil till någon som jobbar med djur och knappt vet nåt annat, att hon är en av oss som kollar på sociala medier o inte en som lever på det själv. Tycker som hon säger i videon att man absolut ska unna sig och spendera sina pengar, men ja, lite bortvänt känns det. Hon ville verkligen få sagt att hon inte alls är lyxig av sig, kanske lite bara. Hon har ju visat sina smycken o annat innan. Men, kanske är detta bara ett jippo för att få empati med sig när de köper hus eller annat, att det ska vara ok att unna sig? Spekulationer.

      Word!

      Kollar vi på hennes omsättning på hennes bolag tillhör hon den mer förmögna skaran influencer med cirka 15 miljoner i vinst senaste åren. Blir också less på det du skriver. Stå för att du har pengar, eller våga också vara stolt över det.

      Med tanke på att hon gör samarbeten flera gånger i veckan och i varje youtube-video numera så antar jag att hon blir betalad jäkligt bra för sina samarbeten, säkert nästan i samma klass som Bianca. Så nja ont om pengar har hon nog inte?

      Jag såg det klipper och hon har väl i alla fall smycken för minst 100 K på sig på bara armarna. Det blir ju riktigt löjligt. Hennes Tesla är väl dyrare än den hon pratar om och sen tjänar hon väl bra mycket mer än flera av dem hon pratar med. Smått bisarrt och löjligt klipp.

    Förstår mig på varken Einar eller Elvis, eller gangsterrap. Varför skulle någon vilja bli som Einar? Han är död! Hur är det coolt och någonting att sträva efter? Sjunga om att knulla och pulla och orrar och horor och vapen och cash… och folk applåderar och prisar en för det. Helt obegripligt enligt mig.

      Ja det är helt sjukt!!

      Sjukt och extremt töntigt! Fattar inte att det har blivit så stort att lyssna på sån skit. Ungdomar känner sig väl ”coola” på samma sätt som de känner sig coola när de bälgar i sig energidryck och tar droger varje helg.

      Lr hur o varför bryta på nån ful förortsdialekt? Vidrigt oavsett, denna pöjk är så pass osund o trasig att det känns som att han kommer att tappa det helt o hållet. Mycket snart.
      Har han inga föräldrar som bryr sig?

    Förstår att han vill komma åt honom på nåt sätt och han förtjänar väl skit som han beter sig. Men att fatshamea honom och gå på hans vikt/kropp är inte rätt, det drabbar alla andra som lyssnar/ser och som har liknade kropp som Elvis.

    Helt ärligt var väl Einar också wish-versionen av en riktig rappare. Sluta uppmuntra småpojkar till att leka gangsters. Det slutar bevisligen inte väl.

      Vad är en ”riktig rappare”? Yassin som får priser av p3guld samtidigt som han sitter häktad?

        Nej?

          Nej men jag undrar ju vad som är en riktig rappare? ? de vi hyllar och prisar är uppenbart av samma skrot och korn ju

            Om vi tänker svenska rappare har vi väl ändå inte så himla många bra.. men typ Mobbade barn med automatvapen? På 90-talet var väl Sveriges hiphop som bäst tycker jag. Svenska Akademien är ju rätt vassa med

      Håller med. Han har enbart fått hyllningar efter att ha dött ung, som många andra medelmåttiga musiker/konstnärer/skådisar…

    Jag tänkte nog mer på typ Eminem, 50 och B. I. G. Inte direkt mönsterelever dom heller, men annan kaliber gällande talang. Se hur det gick för Tupac liksom, bara 25 år gammal…

      Tupac rappade väll inte om en massa skit iaf

    Jag tycker nånstans synd om Elvis, han mår ju uppenbarligen inte bra.
    Bättre att bara låta honom vara. Varför skriver du så hård text Camilla, han är ju snudd på ett barn.
    Och Filip, vilken låg nivå.

      Håller med. Jag fattar ingenting, då jag inte har kolla på dessa pojkar. Så hårda ord och varför trycka ner nån på detta sätt. Ja, han kanske sjunger töntiga låtar, men va? Låt han. Varför ska han trampas på i en av sveriges största bloggar för det? Fattar inte allt vitsen med detta inlägg. Det är nog första gången jag sitter helt frågande till ett av Camcams inlägg..

        Bu-fucking-hu

        Eftersom du inte har koll på Elvis borde du inte säga så mycket. Han är extremt problematisk

          Vad har han gjort som gör att han förtjänar hat och mobbning på nätet?

    Åååh som jag stör mig på människor som tycker det är ok att hoppa på någons utseende för att den personen gjort fel. Det finns fler än den personen som ser ut som den gör. Hoppar du på en persons näsa så finns det minst en annan med likadan näsa som läser den kommentaren och tar åt sig. Det går inte att motivera det med att ”men han började”. Det visar bara att man tycker illa om andra med samma drag. Finns väl framförallt så mycket annat man kan ”dissa” i detta sammanhang? Riktigt lågt.

    Jag följer inte Elvis.
    Men jag kan inte komma på någonting han kan göra som gör att förtjänar att bli mobbad på nätet?
    Om man stör sig på honom, sluta följa honom, ignorerar honom, blocka honom, sluta ge honom den uppmärksamhet han vill ha.
    Mobbning är inte rätt väg att gå.

    Har inte hört Elvis låt men på vilket sätt är han låt värre än alla låtar om kriminalitet och som är skrivna av kriminella rappare?
    Säger inte att hans låt är okej. Den skulle inte har skrivit för första början, men det är samma sak med dom andra låtarna också.
    Och alla dom rapen till Elvis som kvinnor framför på TikTok om hans kropp m.m, på vilket sätt är det mer rätt. Man kan inte kritisera honom samtidigt som man själv beter sig otrevlig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.