”Lojsan” Wallin om sin tredje graviditet

”Lojsan” Wallin är gravid igen och väntar ett syskon till Todd och Tintin, tillsammans med sin partner Buster. 
Enligt hennes frågestund så fick hon reda på att hon var gravid på första april, och att bebisen blev gjord på Alla hjärtans dag utifrån hennes bf-datum.
Hon har en lapp i väskan med bebisens kan men hon har inte tittat på den än. Hon avslöjar också hur dåligt hon började på, strax efter att hon fick sitt gravidbesked och att det gör henne ledsen att se tillbaka på bilder från denna tid.
Jag är mest imponerad över att hon orkade ta bilder på sig själv, hängandes över toalettstolen, men så är jag ingen influencer heller. 🙂

Jag tror det kommer bli en flicka, och att hon kommer få namnet Tabasco. Todd, TinTin och Tabasco. Visst visst? Vilken trio! Trippel-T!

81 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag tror Molly och Ross fortfarande är tillsammans men något gör att de måste dölja det.

      Om de var tvungna att dölja det så hade de väl gått all in och gått ut med ett inlägg om att de inte är tillsammans. Är väl ingen som man behöver dölja en sån sak för som sitter och håller koll på om de följer varandra på instagram eller inte för tillfället.

      Att folk fortfarande är så investerade i två människors privatliv ?

        …. Skrivet av en person i kommentarsfältet på bloggen ”bloggbevakning” ???

          Ja fast jag går ju inte in på Instagram och kollar om någon följer den ena eller den andra. Det är ju också därför jag följer Bloggbevakning sporadiskt, jag är inte inne på Instagram så ofta ? Roligt att hänga med, men i det där ”han följer inte henne omg!!!!!” kan jag faktiskt inte bry mig mer om. Men det är jag det ? Ha en bra sommar ?

      Om det skulle handla om hot hade de ju inte visar var de är någonstans. De är inte gifta så vad skulle det vara?

        Jag förstår inte heller. Mollys mamma lägger ju ut bilder som Ross gillar, så dom döljer ju inget förutom att dom inte följer varandra och har raderat bilder? Sen verkar Ross vara utomlands och lägger ut storys på stora yachter med tjejer som ger han massage. Han känns som en riktig tonårig.

      Jag tror Molly är gravid igen ?

    Ja, influencers och bloggare tar verkligen ofta bilder i mycket konstiga situationer. Som om följare har ett behov av att se deras fullständiga dokumentation 24/7.
    Men gnäll inte sen och hojta om hat och troll när bilderna blir ifrågasatta och kommentarerna razzlar in.

    Nej Tesla kommer barnet heta, matchar ju syskonens namn på T ?

      Treo för all huvudvärk T-fixeringen kommer generera.

      Blir man till på alla hjärtans dag borde man väl heta Gert?

    Hon har ett konto ialf med bilder

    Vad har jag missat?

    Hon skriver verkligen de skummaste krönikor om att hon är någon slags gudinna som alla män vill ha.
    Tycker synd om hennes döttrar, hon låter så enormt osund..

      Var hon inte typ en feministförebild för unga tjejer för 20 år sedan? Skrev väl boken fittstim och så? Fattar inte vad som isf hänt?

        Hon har väl spårat rätt rejält ett par gånger efter Fittstim? Har för mig, och kan ha fel, att hon ångrat att hon deltog…eller så ångrade medförfattarna att hon var med.

        Hon är helt motsägelsefull. Hånar ”snälla” män men klagar på resten typ.
        Man tror ju nästan att hon driver med sina korkade texter

        Linda var den som inspirerade mig till att bli feminist när jag var 12-14 år! Hon skrev böcker och krönikor och var ofta med i TV där hon uppmärksammade kvinnoförtryck och feminism. Har varit så sorgligt att se henne bli helt cray cray de senaste åren (började väl med någon krönika om hur äckligt det är med överviktiga personer?). 🙁 Är både chockad och också inte chockad över att hon pysslar med OF…

      Linda Skugge skriver bra i icakuriren om någon är intresserad. ?

    Spydde i min graviditet med. Och tog foton som jag skickade till sambon och min bästa vän för att få lite sympati typ ? Tog inga bilder NÄR jag spydde såklart. Men när jag satt och väntade ut skiten, ist för att skriva att jag mådde röv så skickade jag en bild. Har man spytt mkt så blir det tillslut en ”jaha idag igen”-grej. Vilket jag tror många gör med ?

    ”Tiger stripes” var ett fint uttryck, tycker jag! 🙂

      Ett mkt klyschigt och gammalt uttryck

    Enligt ett annat forum är hennes OF också på temat fittstim om man säger så, eeh.

    Varför är Hanna och Tully inte vänne längre?

      Tully berättar i sin podd. Hanna har blivit sur/irriterad på något som Tully sagt/gjort. Tully har försökt reda ut det med henne men det har inte gått.

        Tror snarare det handlar om att Tully varit rätt respektlös, bland annat hade Hanna väldigt svårt för vad hon sa om Filippa vilket jag helt förstår. Säger rätt mycket om en person om man kan uttrycka sig så om en annan kvinna. Tror Tully är en väldigt bossig tjej som inte verkar supersnäll mot Nicole heller efter att ha lyssnat på podden…

      Gillade tully i början för hon kändes som en frisk fläkt i influencervärlden men nu känns det bara som att hon fått hybris o blivit dryg. Så pass att jag avföljde!

      Känns också som att Tully nu har ersatt Hannas plats i deras tjejgäng, Hanna är aldrig med dem längre.

        nej, känns som Tully tvingat bort Hanna. Gillar inte henne alls, får inte ett sympatiskt intryck för fem öre. Sen är hon där enbart ”känd” på grund av att hon umgås med kända personer, har ingen aning om vad hon gjorde innan…

      Enligt en kommentar från öppet spår ska Tully ha snackat skit om Hanna och bland annat sagt att hon fick skylla sig själv när hennes kille var otrogen igen och att hon var dum som tog tillbaka honom. Plus Filippa-grejen också

      Tully verkar faktiskt lite obehaglig, var kom hon ifrån ens? Hur känner hon alla?

        Tully och Moa hade ju en överraskningsfest för Lojsan idag såg jag på insta, men Hanna syntes inte till. Undrar hur det kommer gå med podden..

          Tror faktiskt kanske inte Hanna ä Lojsan är osams utan bara Hanna å Tully, medan Lojsan fortfarande gillar Tully

    Jag blir lite förvirrad av mixen engelska/svenska, men annars tycker jag hon strålar! Fick inga stretchmärken jag heller, men det tackar jag Estelle&Thilde pregnancy oil för för jag blev verkligen enorm ?

      Sånt är genetiskt och har noll att göra med saker du smörjer in dig med 🙂 Bara för info.

        Haha där ser man! Min mamma gick bort för längesen så har inte haft något bollplank men bra att veta ?

      Nån som blandar engelska och svenska i Vloggar är Margareta Grääs. Snälla sluta med det

    Har man två barn sen innan borde man veta hur BF räknas ut och att det troligtvis inte alls blev till på Alla hjärtans dag. Även om det såklart beror på menscykeln m.m. Men låter det gulligare på den dagen, så visst…

      Haha som Yoga Girl med sitt första barn ”Luna blev till på en strand under fullmånens sken!”… Snälla.

        Låg man bara en gång den cykeln så visst men ingen annan vill veta tack.

          Ah fast har man koll på sin cykel och vet när man ägglossar så är det ju inte helt galet att ”veta” när man blev gravid.

    Visst måste väl tiingelinn och simon gjort slut?

      Verkar som det.

      Eller så har de det tufft i förhållandet just nu, låt henne gå ut med det när hon är redo om det skulle vara så att de bestämt att det är 100% slut.

    Väldigt många har ju bristningar även utan att ha varit gravida. Typ av puberteten. Ska man vara stolt över de också eller bara om de orsakats av graviditet?

      Vem bryr sig om bristningar vad fan

        Jag. Gillar det inte alls, ser äckligt och obehagligt ut (tänker främst på mig själv nu.) Har som tur är bara ljusa, hade inte pallat röda.

          Hade inte pallat röda…? Så vad hade du gjort då? Man får väl palla vare dig man vill eller inte?

            Det är ett uttryck. Hade mått dåligt av att ha dem, skulle inte kunna se på dem. Så, väldigt jobbigt alltså. Som tur är lär jag aldrig få det, om jag inte går upp skitmycket i vikt väldigt snabbt (och det får man ju hoppas man slipper) ?

      Nu sa hon ju att hon hade dom innan och ej fick några nya pga graviditet. Och att de är underbart vackra och hon är stolt över dom.

        Stolt över nåt man inte presterat? ?

          Graviditet är väl inte heller något man presterat direkt. Mer något man tar sig igenom. Puberteten tar man sig ju också igenom. Så på så sätt mer eller mindre samma sak.

            Nä och man är väl inte stolt över sin graviditet heller? ?

            Är du så där korkad eller larvar du dig bara?

              Oj, personangrepp, moget.
              Larvar mig inte alls, det är bara fakta.

          Väldigt tragiskt om du inte tror/tycker att man kan vara stolt över annat än prestationer.

    Buster ??????

      ?

      Känns det ok att hånskratta åt någons namn?

    Alla verkar tycka att Pernilla Wahlgren är så fantastisk som allsångsledare. Tycker Pernilla får allt att handla om henne och hennes familj. När publiken filmas så ska det jämt filma hennes familj och vänner. Ang det där med Villa Wahlgren instagram kontot och att fästmannen nu admin det. Inte ett dugg förvånande att familjen som är rika bara vill ha mer och mer och mer. Dom skulle sälja en familjemedlem eller vän för att tjäna ännu mer pengar. Dom struntar i regler och gör allt för att komma undan.

      Du tror att hon bestämmer vilka som ska filmas?

      Bitter eller S? Ta en glass i solen

        Omtänksamt av dig. Har redan ätit två glassar idag. Bitter? Haha nä inte ett dugg. Inte ett dugg avundsjuk på en familj vars minsta lilla maträtt, klädsel, upplevelse etc måste dokumenteras och läggas ut. Där man hänger ut allt till media inkl sex, bråk, konflikter m.m. Inget är privat. Så bitter och avundsjuk. Verkligen inte. Vill leva ett drama fritt liv och är mån om min integritet.

          Du låter dock ganska bitter och avundsjuk. ?

            Låter snarare trött på dem, vilket mååånga är.

            Håller med Anonym att det låter som S är trött på den familjen för dem syns i tv rutan jämt och i sociala medier. Många i USA är trötta på Kardashians. Många i Sverige är trötta på Ingrosso/Wahlgren. Same same.

            Man behöver varken vara bitter eller avundsjuk för att man tröttnat på personer som syns på varje tv-kanal, ploppar upp i ens instaflöde vare sig man vill det eller inte osv. Jag kan tröttna på folk jag känner också, är varken bitter eller avundsjuk på dem utan får nog ibland helt enkelt. Men de är lätta att ta en paus från, svårare med folk på tv/sociala medier.

          S, ändå sitter du här och skriver två låånga kommenterar om allt som är fel med dem. Tyder på ett bittert beteende tyvärr.

          Du kan ju alltid aktivt välja att inte följa deras konton och inte klicka på bilder, så du inte får upp något i flödet om dem. Nu följer du vad de gör och blir mer uppretad (du rabblar upp mängder med saker med ett stort fokus på deras ekonomi). Du har med andra ord ett icke-problem. Du retar upp dig själv i onödan. Du får det att låta som att de här personerna dagligen söker upp dig och knackar på din dörr, ringer och terroriserar dig, påminner om sina tv-grejer och skickar D.M. till dig och ger dig uppdateringar som du ej har bett om samt gör transaktioner från DITT konto! Haha, ge dig själv en paus nu, S! Vad gör det att hon (P) och hennes familj tjänar pengar? Lägg din tid på sånt som gör dig glad istället!

      Fast allsångsledarens familj o vänner brukar ju zoomas in. Tidigare ledare under SoMes storhetstid har inte haft lika känd familj bara ??‍♀️

      Så du tror på riktigt att Pernilla bestämmer vem som ska filmas ??

    Jag började nästan misstänka att jag är gravid när jag spydde varje söndagsmorgon. Men kom fram till att det är sommarens fester som är orsaken. ?

      Tur det! ?

    ”Hon har en lapp i väskan med bebisens kan men hon har inte tittat på den än”.
    Va?? Är det jag som är trög eller är det Camilla som inte orkar korr.läsa som vanligt?

      Lojsan började även på illa.
      Man kallar sig skribent och orkar inte ens läsa igenom typ 20 meningar.. Klaga och gnälla på influencers går dock bra när man själv har stora problem med svenska språket.

      Kan=Kön Och kanske lite trög 🙂

        Tack för förtydligande Inge Kuhl Överhuvudtaget.

      Gissar att det är bebisens kön?

    Josefin, Tully mfl verkar ha ”kidnappat” Lojsan idag för 30-årsfirande men Hanna är inte där utan hemma i lägenheten :-/

      Ja pga Tully med 99% sannolikhet. Hon sa i liven att hon var bjuden

        Var ju även pga henne hon inte firade midsommar hos Lojsan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.