Dagens Tiktok-tips

Älskar Mikayla Nogueiras konto. Hon är så himla härlig och bjuder alltid på sminkningar man både blir glad och inspirerad av!

@molinaro_snake_lab

The leaky egg clutch is hatching! I hope that they all turn outbok! 👉🏼 Check Out My New Children’s Book! “What’s In Dr. Serpenstine’s Lab?” Follow the links in my bio! 👉🏼 Want a personal video from me? I’m now on Cameo! Follow the links in my Bio! 👉🏼 Shop: www.molinarosnakelab.com 👉🏼 I will be at Animal Con USA this September! Don’t pay full price! Use promocode MOLINARO10 to save $10 on your tickets!! See you there! www.animalconusa.com @AnimalCon.USA #molinarosnakelab #snakes #animalconusa #whatsindrserpenstineslab #fyp #childrensbook #ballpython #royalpython #pythonregius #python #pison #pyton #pitone #sawa #witchy #snakebreeder #snakekeeper #snakeman #snakeguy #viral #pets #petsnakes #snakepets #author #worldfamous #animalplanet #serpents #diy #royalpythonbreeding #ballpythonbreeding #elpaso This Channel is being represented by LADBible Group. To use or license this video please email licensing@ladbiblegroup.com

♬ original sound – Keary Molinaro

Fråga mig inte varför jag tycker det är så trevligt att följa Molinaro Snake Lab, men hans innehåll är så underhållande. Det har fått mig att vilja ha en orm, men än så länge har jag inte lyckats pitcha in förslaget till resten av familjen, men skam den som ger sig. 🙂

Sist men inte minst – Sara Camposarcone!
Hennes konto är som en gladinjektion varje gång.
Jag har sett att ”Gräddrumpan Olycksbarnet” försöker göra någonting liknande på sitt konto, men hon får inte riktigt samma resultat eller reaktioner.

73 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Tips till dig Camilla. Minns inte vad du och CE hade för historia ihop eller hur du använde bloggen för att dreva men iaf. I ett av hennes senaste instainlägg där hon kritiserar en kritiker så är
    Monas Universum inne och kommenterar och menar att CW:s kritiker ligger man V*rtanen.

      Vad yrar du om? Man fattar ju noll

        Sitter i en bil och skrev och råkade skicka iväg innan jag redigerat klart det. Men skrev längre ned vad det handlar om.

    Hur var det nu igen Bloggbevakningen användes till förmån för CW? Minns att Lina Makboul tog upp detta i sin bok men minns inte vad.

    Gr*ddru*pan är väl ingen influencer utan en kvinna som vad jag har förstått är ganska sjuk?
    Så varför nämns hon här?

      Gräddrumpan 😂

      Precis. Hon är ömsom suicidal, ömsom i maniska skov. Totalt oskönt att nämna henne här. Kvinnan är väldigt sjuk.

      Varför kallas hon det?

      Dessutom heter hon inte ”Olycksbarnet” på Tik Tok, men en tråd på Flashback heter så. Så nu vet vi att du läser den, Camilla. 😄😄

        Läser på Flashback varje dag! 😁

        Hon hette det från början på TikTok. Hon har haft flera konton.

    Gud nu var det osammanhängande men pr-konsulten Ulrika Good skrev en tweet om CW utifrån boken Lina Makboul skrev. Cissi plockade upp detta och la upp det på insta. Monas Universum skrev en kommentar hos CW och undrade om Ulrika Good ligger med Fredrik Virtanen eftersom det inte fanns någon annan rimlig förklaring till hennes skriva tweet.

      Hur mår du Frida?

        Tack bra! Dagens snackis på Twitter. Det är svårt att ge kontext när det är en hel Me Too-historia bakom, men om du går in på
        CW:s insta och sen Ulrika Goods Twitter blir det mera glasklart.

      Ska du inte ta en paus från sociala medier och kommenterande?

        När du slutar skriva elaka saker och undrar över min psykiska hälsa så kanske jag kan ta en paus Mona.

          Oj är mona elak? mer info please.

    Jag gillade Mikayla först, tills hon började överdriva sin accent och använda filter och Facetune till förbannelse.

      Samma, tyckte hon va härlig och kul att följa i början. Har blockat henne sedan länge nu för att slippa få upp henne på min for you. Hennes röst och personlighet blev värre för varje video typ.

        Håller med. Hon blev ju nästan cancelled efter mascara (fake fransar) skandalen som dessutom inte heller var reklam enligt henne😅😂 bara det att hon döljer all markerad reklam bakom typ text osv. Snacka om att vilseleda tittaren att tro att hon tipsar om en produkt fast egentligen får hon betalt för det. Tycker jeffrey stars sågning av henne var on point faktiskt. Men måste också säga att den reklamen med mascaran var otroligt underhållande, att hon trodde hon kunde lura hela tiktok med en fejk ögonfrans 😂😂 den hatstormen hon fick då var inte nådig men inte heller obefogad

          Ja, verkligen. Hon har inte tagit något ansvar för saker som hon gjort som varit käpprätt åt skogen dåligt. JS kan man ju ha åsikter om men han är den enda jag litar på vad gäller recensioner av smink och tillbehör, för han är alltid brutalt ärlig och skulle inte fejka för att få PR eller pengar.

      För att inte tala om lash-gate!

    Satan så smink i första klippet. Där kan man snacka överkonsumtion?!!!

    Haha! Läckberg och Simon och de fyra barnen ska till Bali på bröllop och semester. Camilla och Simon flyger business och barnen flyger ekonomi…

      Det är väl toppenbra!
      Jag vet att Gordon Ramsay gör precis samma sak. Han köper ekonomi till barnen och säger att de kan joina honom när de kan betala uppgraderingen själva.
      Vad jag vet så har en av hans barn kommit så långt att hon kan joina.

        Betalar deras partner för sig själva också eller är det bara barnen som ska lära sig? 😋

          Det beror väl på vad man har för upplägg med sin ekonomi? Gemensam eller uppdelat, jag har ingen aning 🤷🏻‍♀️ Har du?

        Den yngsta är väl sju år? Tycker det är lite väl att hennes syskon ska ansvara för varandra på ett flygplan. Vad händer om ett nödläge dyker upp? Personligen hade jag velat vara med mina barn då. Inte så att man kan springa upp och sätta sig vid dom istället.

          Haha

          Så tycker du. Andra tycker uppenbarligen annorlunda

            Kul att sitta och barnvakta sitt småsyskon på en sån lång flight. En sån liten är ju knappast de äldre syskonens ansvar.

              Det är väl inget spädbarn vi pratar om väl?
              Barnen är väl ändå så pass stora att de kan underhålla sig själva?

                Det är lite lustigt att flera verkar tycka att det är rimligt att föräldrarna sitter skiljt från en sjuåring på ett flyg, samtidigt som mammor som skriver i ÖS att de ska resa någonstans med sina mindre barn blir överrösta med kritik för att de öht flyger med små barn (tror ”åldersgränsen” då brukar ligga vid 5-6 år).

                  Är det samma som skriver det då tror du?

              Jag hade tyckt det var kul att sitta med mina småsyskon utan föräldrar. Alla är vi olika. Alla äldre syskon ser inte minsta lilla sekund utan vuxen närvaro som påtvingad och oönskad barnvaktning.

            Förstår mig inte på föräldrar som förväntar sig att äldre syskonen ska passa småsyskonen, och speciellt inte för att föräldrarna vill flyga i en annan klass. Då får ju barnen va i den åldern att man kan sköta sig själv.

              Men de har väl inget spädbarn ändå? Eller?

              Jag tänker att det är lite som att ha ett barnbord på fester?
              Barn har roligare och de vuxna har roligare?

                Ja det är ju faktiskt inte konstigare än så.

                Kanske ej kul för de andra i ekonomiklass dock, en sjuåring kan ju faktiskt fortfarande behöva lite styrning gällande uppförande eller stöd och hjälp i vissa saker

                  Men herregud 😂 sluta vara så bajsnödiga nu. De har inte direkt skickat ett spädbarn till månen ensam😅 en sjuåring kan gott och väl bete sig. Och annars löser de väl det på plats, de är ju i samma plan, inte i ett helt annat land. Slappna av och se inte problem i exakt allt 😂

                    I ett plan kan man inte alltid gå till varandra när man vill. Ibland är det turbulens och man måste sitta fastspänd, och när maten serveras är gångarna blockerade.

                      Blev det problem under resan?

                    Man är inte skitnödig för att man tycker att en resa som familj gör man tillsammans.

                      Var ju inte det som kommenterade utan huruvida det var synd om resterande på planet. Var någon med på resan och vet att det blev skrik och panik utan att föräldrarna kunde gå dit? Eller är det ett påhittat scenario för att.. ja, varför?

              Det är också ett perfekt sätt att förstora relationen mellan syskonen. Fick ta ofta ta hand om mina yngre syskon vilket gjorde det svårt för oss att etablera en vanlig syskonrelation när det blev sån maktinbalans.

                Jag tycker tvärtom, att det förde oss närmre när vi fick göra saker på vårt sätt utan föräldrar.

        Varför är det ”toppenbra”? Alltså förstår om man inte har något problem med det/inte tycker det är konstigt/tycker det verkar smart, men vad är det som är så toppenbra..?

        Nej men gud så stört. Så om ett barn inte får ihop tillräckligt med pengar till uppgradering så får den sitta själv? Härligt föräldraskap.

          Ses om 18 timmar!

          Hur Camilla gör har hon ju skrivit. Jag har ingen aning om hur Gordon gör. Han kanske aldrig flyger med enbart ett barn, så det kanske är ett ickeproblem? Jag har ingen aning

        Hur skall barnen kunna betala uppgradering själva? De är ju barn? Märkligt sätt att försöka lära sina barn pengars värde som enligt Läckbergs insats är anledningen.

          *Insta

        Jäklar vad pengar man kunnat spara genom åren. Inser att jag varit alldeles för blödig.

        Vilken sjuk press att sätta på barnen.

      Förstår inte föräldrar som tar varje chans att skilja sig ifrån barnen.

        Barnen kanske ville sitta tillsammans. Måste man leta fel överallt?

          Camilla skriver själv att det är för att barnen skall lära sig pengars värde.

            Ja och det är väl bra att barn lär sig?

              Lär dom ordentligt genom att låt dom få stanna hemma.

                Du får tipsa Camilla.

            Hahaha så sämst sätt!!

      Stackars medpassagerarna!

        Varför?

      Med den logiken kan väl barn inte följa med på semester alls, dom har ju ingen inkomst? Kan väl inte ta in på hotell? Inte ha några hobbys heller för den delen? Dom måste ju spara först?
      Helt världsfrånvänt föräldraskap i mina ögon. Men visst tänker alla olika. Skulle aldrig särbehandla familjemedlemmar så.

        Väldigt skenheligt beteende av Camilla. Att ta med barnen på Arlandas VIP avdelning gick uppenbarligen bra. Bästa sättet att lära barn pengars värde är att föregå med gott exempel. Bara för att man har råd betyder det inte att det man köpt är värt det. Två olika saker, men Camilla klarar uppenbarligen inte av att hålla två tankar i huvudet samtidigt.

    Förvånad att du är ett fan av Mikayla Nogueira efter alla skandaler hon varit i på grund av hennes undisclosed ads och hennes fake reviews de senaste månaderna.

      Bloggbevakning pushar för tiktok nu vettu. Då går granskningar bort.

      Same 😳😳😳 Men tänker att bloggbevakning ännu inte kommit in i TikTok tillräckligt för att ha koll på det typ? När det stormar så är det ju sjukt intensivt hahaha intensivt men kort!

    Men vad är det för ytlig skit folk kollar på?!

    Nej tack för tusan till Mikayla, men älskar Sara! Henne skulle man vilja vara vän med.

    Gräddrumpas senaste TikTok måste vara bevis att hon överdriver och inte endast är sjuk? Bikinitoppen avslöjar det. Frågan är bara varför….

    Älskar Sara! Man vet aldrig vart hennes videos ska sluta, och fast kläderna är så galna att jag ibland tänker att hon måste driva med oss alla så ser jag alla hennes klipp. Jag menar grodskorna? Men det är något med hur lycklig hon blir av sina kläder och väskor som gör att jag ser alla videos hon släpper på tiktok. Så härligt med människor som skiter i hur man ”ska” se ut. Och hennes basketbollsväska och rosettringar hade jag kunnat döda för, så coola!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.