Det händer på Instagram

…är hur jag kunde missa att en av Linda-Marie Nilssons bikinis var en hyllning till bikinin som startade allt. 
Minns ni? Det här?

Bildkälla: Linda-Marie Nilsson Instagram och Facebook.

Jag har undrat lite kring hur Margareta Grääs recension av Djerf Avenues plus-sizesortiment tagits emot. Jag tyckte den var både bra och väldigt transparent. Nej? Ja? Kanske?

Blir ni sugna på att köpa en klackring av den här influencerreklamen?

61 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Verkar som Laki och Ruben gjort slut igen. Förra gången var också efter hennes asien-resa, men nu reste de tillsammans. Tråkigt

      Ops, trodde jag skrev i ett annat inlägg! För att inte vara off topic – bikinin är fin men alldeles för rockabilly pinup för min smak

      Tyvärr är det ju inte helt ovanligt att man gör slut igen efter att man försökt ge det en till chans. Men tråkigt för dem såklart att det inte funkade.

      Hur vet du detta? Trist när de är bonussyskon också..:/

        De är alltså bonussyskon?! Reagerade på det i nån Asien-vlogg att hans mamma o hennes pappa hänger (eller var det tvärtom 😂) och tänkte ba neeej men så kan det inte vara… vilka var ihop först? Föräldrarna eller barnen?

          Om jag förstått ett så träffades deras föräldrar sent i livet så L & R har inte bott ihop el likn

            Precis. Under L’s youtubekarriär har föräldrarna separerat och pappan har funnit en ny. De har varit bonussyskon i några år.

            Gjorde en snabb sökning på youtube där det framkommer att de separerat/skilt sig under 2017.

              Men fy.. hade aldrig tänkt tanken med mina bonussykon som jag fick i 25års ålder 🥲

                Men snälla det är väl som med vilka människor som helst?

                Bonussyskon är väl att ta i om man inte växt upp tillsammans och aldrig bott ihop. Jag har aldrig träffat min mammas sambos barn, eftersom vi är vuxna allihop och har egna liv på varsitt håll. Räknar dem givetvis inte som bonussyskon.

                  Fortfarande skevt..

                  Nej, jag hade nog inte heller räknat de som bonussyskon om man blivit ”syskon” i vuxen ålder. Är väl lite samma sak som med sambon. Hans föräldrar separerade när sambon var i övre tonåren. Mamman har skaffat en ny man, sambon kallar inte honom för bonuspappa eller motsvarande. Annat hade det kanske varit om sambon varit i småbarnsåren.

                  Oavsett vad så hoppas jag att att är väl med Laki (och Ruben). Jättesvårt att veta vad som händer bakom sociala medier. Vill inte spekulera.

    Fin bikini och sitter som en smäck,
    Tyckte Maggan var skitsnygg i kläderna,
    Reklamen 😬 criiiiinge!

    OT: Cam, kommer du skriva om att Musk bytte namn på Twitter till X ?

      Varför är det intressant?

        För det gör mig 😱😱😱

      Tycker djerf avenue-byxorna ser exakt ur som de byxor plusSizetjejer brukade vara sura för att de var de enda plusSizebyxor som fanns att köpa back in the days. Ofarliga med resårmidja.

        Vad är farliga byxor?

          Såna med krokodiler på.

    Det är väl fan ingen speciell ”design” på den där ringen. Det är en standard sabla klackring som man pekar på en bild i en katalog och säger ”jag vill ha den här i denna storlek”.
    Lite mer kött på benen får de tamejtusan lägga fram. Hur har processen gått till? Vad är det som är så speciellt med designen? Varför valde han just det?
    Inte ens en fånig gravyr med initialer har han satt dit.

    Nehejdu. Tramsig reklam av en löjlig stekarkille som tror det är läckert med en pimpig klackring i guld. Här näst ska han ”designa” en pansarlänkskedja på 100 gram. Unikt.

    Vem köper ens klackringar om man inte är en person som har nåt fuffens för sig.

      Adliga, men de ärver väl sina.

      Vilket BS, så många killar har klackring. Som inte har något fuffens för sig.

      Min man har inget fuffens för sig. Mina föräldrar och jag köpte en väldigt fin klackring till honom när han fyllde år 😄

    Kan ju vara att de gjort slut , de sa ju ibland under resan att det hade varit tufft att resa ihop som en trio.

    Kan ju även vara att de bara tar sig tid för vänner och familj nu när de kommit hem. De var ju borta ganska länge ändå eller har hon sagt att det är slut?

    Tyckte mycket om hennes resevloggar. Kändes äkta och som om de gjorde sånt de gillade och inte saker för content.

      Han följer inte henne på Instagram längre vad nu det betyder… 🤷🏽‍♀️ L genomgår dessutom en typisk breakup-glowup 🙈
      Höjdpunkten på dagen var när Asien vloggarna släpptes!!

    Tycker reklamen med ringen var fin. Vad är Arvid känd för? Någon som vet.?

      PH

        Haha, snacka om tröttmössa (jag alltså). Jag skrattade högt för att jag trodde att din kommentar var ett skämt (hade inte kollat på videon då) för hela inlägget igenom trodde jag att det var Arvid Stark från GVFÖ som åsyftades 😂

      Håller med, tittade om flera för att se vad som var så konstigt med den, men det var ju en helt vanlig reklam

    Fattar jag rätt att den första bikinibilden är från 2012 och den andra från den här sommaren, dvs nu?

      Ja.

    Jag undrar vem som grävt i en gruva efter guld!

    Finns det ett fulare smycke än klackring?

      Tycker inte alls att det är fult.

    Kan du inte skriva om att ”det är en ära” för Abba att förekomma i Katrins reklam? Har en advokat nånsin sagt nåt dummare? (Ja, säkert men det här borde vara topp fem.)

    https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/RG2VKJ/katrin-zytomierska-stams-efter-reklam-med-abba-laten

      Vilken otrolig ära att få förknippas med självaste Katrin. Det måste ha inneburit ett rejält uppsving i Abbas karriär. Kommer bli svårt för Polar Musics advokat att kontra det starka uttalandet.

      Ära? 🤦🏽‍♀️

      Vem köper ens produkter från hennes bolag?

      Så roligt.. 🙈En ära att få var med i reklam av ett så framgångsrikt märke.. ja givetvis borde det ju vara ABBA som betalat Katrin🙈😂 för möjligheten att få vara med här

    Grymt imponerad av Djerf! Starkt varumärke och en kläder som går bra. Visst många gör kläder men få verkar lyckas lika bra.
    Hon är väl den influencer som lyckats bäst utanför Sverige?

    Vilka tråkiga kläder i kollektionen.

      Tanken är ju att det ska vara hållbart och klassiskt, så man kan använda plaggen i flera år.

        Det kan man göra även med kläder som inte är tråkiga.

        Lösningen är inte att kränga tråkiga kläder utan att konsumenterna ska sluta vara så trendkänsliga och byta garderob efter mode. Jag har massor av färg och form i min garderob trots att jag ägt mestadels av kläderna i flera år. Att hitta sin egen stil och inte vara ängslig efter trender är också hållbart.

          Absolut. En del älskar t ex Gudrun Sjödéns eller Odd Mollys estetik och fyller sin garderob med det och använder år efter år. Djerf är en betydligt mer ängslig estetik men ändå klassisk om man ser till ex kostymbyxor, jackor, kjolar, kavajer etc

        De här kläderna är väl inte klassiska utan tvärtom rätt så trendiga just nu, nittiotalsstuket. Som någon skrev ovanför, för något år sedan var inte alls den här typen av byxa något man ville ha, och om ett år eller två år så är den lika ute igen.

    På tal om influencermärken så känns det som att många märken tappat intresset? Det var länge sedan jag såg eller hörde något om Lowd Cosmetics, LXA och The Every för att nämna några.

      Det finns mindre marginaler i plånboken nu hos många så jag tror vi kommer se flera influencer-märken försvinna när försäljningen dalar. Vet att Linn A nämnt i någon vlogg att försäljningen går betydligt trögare nu än för något år sen.

      Några andra märken jag tror får tufft: Clean Eating, Ma Mane, By Ombreas, Daniel Wellington

      Såg LXA på Åhléns outlet. Kvaliteten kändes sådär.

    Konstigt tycker jag att synliga revben är fruktansvärt men dallriga bilringar applåderas.

      Idealen förändras hela tiden. Snart är heroin chic inne igen.

        Snart?!

          Allt är relativt.

      Fast gör de det? Under varje inlägg om Linda-Marie nämner ett antal personer att hon borde ”ta tag i sin hälsa”, ”sluta framhäva övervikt som något bra!”, ”genast göra en gbp innan hon dör av hjärtattack” o.s.v. Sedan finns det de som applåderar och tycker att hon är en positiv förebild, visst, men man ser samma bland Bianca-inläggen där vissa tycker att hon gör helt rätt i att visa upp kroppen konstant då hon är i så bra fysiskt form…
      Tyvärr kan inte kvinnor vinna i patriarkatet. De duger aldrig riktigt.

      För att synliga revben är eftersträvansvärt medan ingen vill ha bilringar. Därför är det första en dålig influens medan det sista inte är det, för ingen influeras. Det enda bilder på tjocka leder till är acceptans, vilket är bra.

      Kan inte annat än att hålla med här! Och ändå är jag frisk anorektiker! Finns inget sunt i en så stor kropp enligt mig. Så minst lika illa som synliga revben. Jag undrar också hur man lyckas bli såhär stor?? Det är en väldigt liten procent av överviktiga som faktiskt är det pga någon sjukdom. Hur och vad äter man? Jag har folk i min omgivning som äter kopiösa mängder, men inte är i närheten av att vara stora. När skärpning med den sk body possitivismen!

        Anorexia är inte den enda ätstörningen, så du som säger dig vara frisk borde sluta vara så jävla trångsynt.

        Har du inget bättre argument att komma med än ”enligt mig” om du ska mobba andras utseende? Och kom inte dragandes med något falskt om ”det är dåligt för hälsaaan”, för det är dåligt för folkhälsan att ge andras ångest med sitt fettförakt också. Du verkar iofs inte särskilt frisk från sin ätstörning, så kanske ska lägga ditt fokus där ett tag?. Nä, skärpning med det sk månandet om andras hälsa!

        Säker på att du är en ”frisk anorektiker” och inte bara en gammal hederlig anorektiker?!

        Du låter långt ifrån ”frisk anorektiker”. Otroligt trist människosyn och uttryckssätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.