Det duckas hej vilt på Instagram

Hanna Schönberg och hennes klädmärke Arakii postar en del bilder som har fokus på smalhet, benknotor och ett utseende som passar in under beskrivningen ”Heroin chic” – trenden från 90-talet där syftet var att modellerna skulle se smått utmärglade ut.
Tros att det är många som kommenterar under bilderna, och undrar hur tankegångarna gått när man valt ut sina bilder så är det locket på.
Varken på Hannas personliga konto med 847 000 följare eller på Arakiis konto med 42 000 följare har man bemött kritiken, istället fortsätter de publicera exakt samma typ av bilder.
Man gör lite av ett hattrick av skygglappar genom att lägga locket på, ducka kritiken och låtsas som det regnar.

Kritiken har bland annat låtit så här:

Jag postar betydligt mer i det är ämnet på Instagram

133 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Har inte följt media under veckan, men allsång på Skansen i tisdags? Dansaren bakom Petra k den mackorna tröjan?
    Jag blev förfärad och rent ut sagt oroad över hur utmärglad den här personen var.
    Var det någon mer som såg?

      *i den magkorta tröjan

      Såg men så var det ju det här med att tycka till om andras kroppar, han var ju inte där för att sälja fast fashion direkt.

        Att tycka till och reagera på en kropp som ser sjuk ut ( ja anorexi är en sjukdom) är sunt. Det handlar inte om att bedöma och kommentera ett utseende utan snarare tvärtom. Det sänder sunda signaler till våra unga att idealet som är inne nu är sjukt. Jag arbetar med tonåringar och det är såå många som har ångest och ätstörningar pga some och alla sjuka ideal de matas med. Som vuxen måste man reagera. Det är inte = bedöma någons utseende på en snygghetsskala. Det är att måna om hälsa och välmående, både psykiskt och fysiskt

          Du månar inte om någons hälsa eller psykiska eller fysiska välmående utan ventilerar bara din högst subjektiva åsikt om någons kropp och är sjukligt oförskämd. Vem tror du att du är att avgöra vem som är smal, vältränad, fet eller sjuk?

            Du har missat väldigt mycket du.

      Reagerade också på hen, och att allt fler tjejer i centrala Stockholm börjar se farligt smala ut 😶

    Börja ej banta folket för att försöka se ut sådär. Det är INTE värt det. Ingenting positivt kommer utav det. Du mår skit. Tro mig. Det är INTE värt. Vissa ser ut så av naturen , men att försöka banta sig dit nej , bara nej. Ta hand dig. Okej ?

      Syrrans bästa vän ser ut sådär naturligt. Hon tvingar i sig olja, smör, avokado etc för att gå upp i vikt. Hon klär sig alltid i säckar för att dölja kroppen.
      Ingen är nöjd. Feta känner sig obekväma och fula. Supersmart känner sig ofeminina och fula. Alla däremellan känner sig missnöjda över något annat och fula.
      Grattis till alla som alltid känner sig fina, ni måste ha så mycket tid och energi över. Vi andra står och letar nästa fel att störa oss på. Just nu stör jag mig på min käke.

        Oj vad jobbigt verkligen

        Såvida hen inte har hypertyreos så är det klart att man går upp i vikt om man äter mer mat med fler kalorier. Om inte är det läge att söka vård.

          Nej, det är inte klart.
          Jag har hela mitt liv vägt under 50kg till 175cm. Då syns ryggrad, höftben etc.
          Alltid ätit _mycket_ och då vanlig mat, inga dieter men heller inte skräpmat.

            50 kg till 175 cm låter inte bra, jag hade kollat upp det. Din kropp verkar inte ta upp näringen. Vet själv för var väldigt tunn i många år

              Men igen, det är min kropps normaltillstånd och ca så folk i min familj ser ut. Vi äter smör på mackan, sås till potatisen, paj och glass till dessert. Har toppscore på hälsoundersökning så du behöver inte oroa dig. Och jag behöver inte fler ”du borde kanske kolla upp det där”.

                Jag är visserligen bara 160 lång men har vägt mellan 45 47 kg sen jag blev vuxen. Äter enligt andra som en häst när det är något gott men kan leva på kaffe i flera dagar utan problem. Problemet är att jag aldrig är hungrig. Folk tjatar på mitt utseende men hallå, jag är nästan aldrig sjuk och mår toppen så antagligen förbränner vissa maten bättre än andra utan att kunna rå för det?

                  Om du aldrig är hungrig, enbart äter som en häst när det är något gott, men inte har problem att leva på kaffe i flera dagar så är ju där sannolikt svaret på varför du väger det du gör. Dvs lågt antal kalorier. För att leva på enbart kaffe i några dagar bör ge ett väldigt underskott som inte kan kompenseras av att du någon gång ibland (?) äter som en häst.

                känner igen mig där, det var jättejobbigt att konstant höra ”du har säkert anorexia”, vilket jag definitivt aldrig lidit av. Men på den tiden fanns inte internet, tkr dessa bilder är katastrof med tanke på hur många unga tjejer som påverkas.

            Säger inte att fallet är så för dig men det finns studier som antyder att de som är naturligt smala och ”äter vad de vill” typiskt sett överskattar hur mkt de äter. Dvs de äter mindre ”naturligt” utan att begränsa sig. Guidol har bla skrivit om studien.

              Ja, alltså – jag äter inte en HINK med godis på bio. Men ser ju att jag äter mer mat än de flesta jag känner. Vet såklart inte vad de trycker i sig mellan målen, men vanlig frukost, lunch, middag + efterrätt, kvällsmys äter vi. Så mycket vi vill/önskar. Barnens vänner äter pytteportioner jämfört med oss, men det är klart – kompletterar man med skräp för att man inte åt sig mätt till middag får man ju antagligen i sig mer kalorier i slutändan.

            Har gjorts studier på det där. Smala som påstår sig äta mycket och ändå inte gå upp i vikt har jämförts med överviktiga och ta-da! De smala äter betydligt mindre.

            Helt normalt vara 175cm och väga under 50kg. Dom som är av Ectomorph kroppstyp har tunnare benstomme och skelett än andra kroppstyper, skiljer flera kilo i vikt vid samma längd.

            Två personer med samma längd oavsett om det är kvinna eller man kan ha helt olika ideal-vikt. Många som kommenterar är okunniga och förstår inte.

        Jag tycker inte det där ser anorektiskt ut?
        Smal, absolut. Men en person m anorexia ser inte ut sådär. Jag hade en jobbkompis m anorexia och det var ngt helt annat.

          Man kan inte se på en persons kropp om den har anorexia eller ngn annan ätstörning

            Så sluta då säg att smala är ätstörda!

              Helt rätt. Fram med bilder på människor som stoppar fingrarna i halsen inne på toaletten. En sak att gå företag som väljer extremt smala modeller och extrema vinklar i fotomaterial men det kan inte vara så att plötsligt så måste alla smala människor ifrågasättas. Jag har själv haft både anorexia och bulimi och det måste hanteras som de väldigt allvarliga sjukdomar det är.

    Alltså så jävla sjukt. Fy fan va sjukt.

      Tittar man på gamla bilder på Hanna S, ser man att detta är en sjukdom. Inte konstigt att hon och Bianca klickade så väl ett tag. 😅 Enligt mig är detta inte åtråvärt. Alls.

    Var tonåring i slutet av 90-talet. I högstadiet var det några tjejer i klassen som hade blåmärken längs ryggraden och hade dubbla trosor. Pratade träning och vikt.
    Jeansen skulle vara tighta och korta. I gymnasiet skulle gärna stringtrosa synas..
    Nä fy fan. Vill inte tillbaka till den tiden.
    Vad hände med ”Kardishian-modet” med stora rövar? Är det helt ute nu?

      Förvisso var väl inte det modet med supersmal midja och jätteröv så hälsosamt det heller.

        Eller hur – folk får det till att Kardashians var rena rama hälsogurus. Det var bara ytterligare ett sjukt ”mode” som tog efter ett annat. Men folk tror att de var hälsan själva som aaaaldrig opererade sig utan bara var ”all natural”.

          Vilka ”folk” tror det? Dom får väl skit hela tiden för att dom är så sjukt opererade?

            En rätt stor grupp tror/trodde det. Du kan väl inte ha missat hur hyllade den familjen blivit?

      Dubbla trosor? But why?

      Dubbla trosor? Why?

        Min gissning är att de hade det för att de var så smala att det gjorde ont att sitta, så en extra trosa som lite stötdämpning typ? Har förmodligen fel men det är vad min ätstörda hjärna kan komma fram till😅

          För en trosa är ju verkligen vadderad?

            Min vän med anorexia var så mager att om hon inte höll i sina trosor föll de ner.

            Hon hade hon iså utvecklad päls på kroppen som ett skydd mot svält som gjorde att hon jämt frös.

            Hon kunde inte heller sitta på golvet som vi andra för hon var bara skinn och ben.

            Den här sjukdomen är inte att leka med!

      Japp, man kan se kardashians gå mer och mer åt det pinnsmala hållet. Heroin chic är på ingång igen.

        Ja då får dom lägga sig under kniven igen för att ta bort allt som satts in. Herregud säger jag bara!

      Tror att det är samma historiska cykler som det alltid varit – i en era var det hög klass när man var vit och välgödd, det bevisade att man inte var ute i solen och behövde arbeta och hade råd med mat.

      När BBL och andra op blev tillgängligt för den stora massan och inte bara Kardashians och liknande så svänger det. Nu har Kardadhians råd med ngt annat: extrem träning, diabetesmedicin kanske och nya operationer och då är det smala ouppnåeligt för oss andra.

      Känns som historien upprepar sig igen och igen och igen och vilken ENORM mängd tid, energi och illamående vi kvinnor lägger på det här oavsett vad man tycker. Samtidigt verkar alla, speciellt i västvärlden, må sämre och sämre inombords på alla sätt.

    Hon är så pinsam. CANCEL

    Kelly Gale, Joel Kinnamans flickvän, är också en person som länge flashat sin magra kropp. Dessutom är dubbelmoralen maximal på instagram då hon kommer undan med bilder där hon har två ”prickar” på bröstvårtorna då hon är smaaaaaal…

      Lite off, men har de gått isär? Joel och Kelly? Någon som vet!

        Hon la upp en bild på honom nu den 4/8 så verkar som att de håller ihop fortfarande

        Joel Kinnaman verkar inte ha allt för mycket innanför pannbenet, så skulle inte förvåna mig om han blir nya Schenkenberg.

          Ensam?

            Que?

      Anmäl bilden då

        Det spelar ingen roll om man anmäler bilder. Det händer absolut ingenting.

          Jo jag har anmält ibland o dom har försvunnit

            Inläggen som du anmäler döljs för dig så att du inte kan se dom längre.

      OT hennes senaste inlägg är 100% från Väddö i Roslagen där Joel har hus!

    Jag har i veckor anmält samtliga proana inlägg. Men exakt VAD händer sen? Ingenting va? Varför anstränger jag mig ens?
    Hur vänder vi denna skelett-trend som är på intågande och kommer göra tusentals tonåringar svårt sjuka, då de har förebilder och kommer att sträva efter att vara som dom? BUP är överbelastat med ätstörda 13-åringar och dessa stora influensers tar inget ansvar. Bemödar sig inte ens med att bemöta kritiken? Vart fan är världen påväg?

      Det händer ingenting. Vi har inte META eller män på vår sida (och innan Lewis och Viktor Den Store kissar på sig av ilska så JA, detta handlar oerhört mycket om MÄN).

      Det är män som styr. Det är män som bestämmer. Och de gillar smala tjejer, gärna avklädda så mycket som vara är möjligt.

      Det VI kan gör är inte att anmäla Bianca Ingrosso och Hanna Schönberg till män som älskar precis allt de gör och precis hur de ser ut.

      Vi ”räddar inga unga tjejer” av att sitta och göra meningslösa anmälningar på SoMe och skriva ut vårt missnöje här.

      Det VI kan göra är att se till att stärka upp tjejer i vår närhet (ffa barn) för att inte fastna i samma ställa som Bianca och Hanna är i idag. För de kommer inte ta sig ur. Lika lite som Victoria Beckham tagit sig ur sitt elände de senaste 25-30 åren.

        Män? De enda män som styr modevärlden är homosexuella män som föredrar det så kallade twink-utseendet på sina kvinnliga modeller; dvs avmagrat och androgynt knappt utan tillstymmelse till kurvor.

        Knappast i enlighet med heterosexuella mäns preferenser.

          Åååh, berätta mer om Mark Zuckerbergs homosexuellitet?

          På riktigt, TROR du att bara för att det finns en handfull homosexuella modeskapare så styrs hela modebranschen (SoMe included) av homosexuella män? Det finns INGA män ”bakom kulisserna”?

          Du kan inte vara född tidigare än 2005.

            De designar för den sortens kroppar dessa designer föredrar och tycker är vackra: unga smala män. Och så har det alltid varit! En känd svensk kvinnlig designer gör kläder för kvinnor och hur våra kroppar ser ut och det är Camilla Thulin.

          Hur styr homosexuella modeskapare Facebook, Instagram och Tiktok..?

        Men när Stina Wolter lägger ut en bild där det anas lite könshår (normalt) då jäklar åker bilden bort på en kvart. Märkliga värld. Märkliga Instagram.

      Jag började följa amerikanska influencers som är stora modeller. Följer också Jamie salmen, linda Marie, browfelicia osv. Man ser liksom andra kroppar i sina flöden och man mår så mycket bättre, jag gillar min kropp lite mer och man tänker ej på komplexen. Jag har haft ätstörning i över 10 år. Var smal för ca 10 år sen men inte på naturlig väg, åt väldigt lite och till slut pallade inte ens träna. Jag tog promenader istället pga ingen ork. Vill aldrig dit igen.

      Vi börjar med att kalla det skelett-trend, det är bra för det låter ändå som något ickebra.

    Blir galen, man börjar ju känna sig hjärntvättad snart med detta ”mode”.. 😭

      Fast på riktigt. Känner du att du vill se ut som ett skelett bara för att många av dom här bimbosarna gör det?

        Jag blir påverkad som fan. Och då är jag ändå 37 år och ”vet” bättre. Men jag känner helt klart att jag också önskar att mina jeans kan sitta sådär löst nedanför midjan som Biancas gör.

        Ja! Jag har alltid hatat hur jag ser ut. Har till och med sökt terapi för detta förut då jag mått dåligt över mig själv för att jag inte är smal. Egentligen har jag aldrig varit överviktig men jag har alltid hatat min utputande mage. Efter att bli matad med ideal hela tiden blir man till slut så hjärntvättad att man vill börja efterlikna heroinchic.

    Pro-ana är det pro anabola?
    Om man visar att man har synliga revben är man pro anorexia då?
    Folk som lever ett ”hälsosamt” liv har oftast synliga revben.
    Känns som unga vuxna tjejer behöver ta ett tag och gå ut i det riktiga livet och inte hänga för mycket på sociala medier som gör att de mår psykiskt dåligt som det faktiskt finns forskning på

      Eh – va? Hur fick in anabola i det här?

      Undrar detsamma, tycker Hanna ser vältränad och hälsosam ut. Som ung kvinna blir man ju jättesugen att starta företag och visa upp sig när man riskerar att få tusentals kommentarer om att man är ansvarig för andra tjejers ångest och död samt snart kommer hamna på sjukhus.

      Anorexi är en oerhört allvarlig sjukdom som inte ska förminskas, men bara för att man lägger upp bilder på sig själv där ett revben eller en ryggrad sticker ut så är man inte en reklampelare för anorexi.

        Vältränad var väl att ta i va? Jag ser snarare avsaknad av muskler.

        Man behöver ju faktiskt inte visa upp sig för att starta företag.

        Du är en del av problemet eller har problem själv om du tycker att det där ser ut som en vältränad kropp. En vältränad kropp har mycket muskler, något denna kropp uppenbarligen saknar. Finns heller inget hälsosamt att som kvinna ligga på så låg fettprocent som möjligt.
        Kolla igenom ett par videos eller information om hur modeller äter så blir du snabbt varse om att majoriteten som ser ut såhär svälter sig själva och äter en sjukt näringsfattig kost. Självklart är man en reklampelare för svält och ätstörda beteenden när man använder bilder på sin synliga ryggrad och kotor som ett sätt att sälja saker.

        Vältränad? Är detta du, Hanna? 😂 Hon har en ätstörning. Som hon försöker dölja.

    OT men har Molly Sandén berättat vad sitt barn heter? Har inte Instagram.

      Charlie.

        Det heter väl alla kändisbarn?

          Har hon skrivit det någonstans? Oväntat namnval men ändå inte.

      Hennes barn. Inte sitt.

        Helt rätt!

      ….vad hennes barn heter.

        Förlåt, såg inte att du redan skrivit det.

    Det här är så sjukt och jag blir så jävla förbannad och ledsen. Har levt med ätstörningar hela mitt liv och även om jag har haft dem ”under kontroll” under en längre tid så ser jag pro-ana content ÖVERALLT på TikTok och Insta. Eftersom jag inte kan låta bli att titta så ser jag såklart ännu mer. Jag märker hur det påverkar mig negativt och jag har börjat tänka allt mer negativt om min kropp igen.
    Det är inte bara att sluta, låta bli att titta, bara att äta osv. De som tror att det är så enkelt har inte förstått vilken extremt farlig psykisk sjukdom det här är.
    Jag blir förtvivlad av tanken på att unga tjejer ska gå igenom samma helvete som jag och många andra gjort och gör.

    Hanna… vilken totalt värdelös person

    ÄNTLIGEN kritiseras Hanna Schönberg!!!!

      Så tråkig Instagram verkligen

      Tänkte samma sak ! Äntligen.

      Eller hur hennes Instagram borde läggas ner, promotar sexuella och anorexia bilder. hennes klädmärke kopierar andras kläder för det andra

      Ja, äntligen!

      Brukar alltid fråga på hennes Q&A (om jag ser dem) hur hon tänker kring sitt estetiska uttryck som både smalhetsar, objektiviserar och sexualiserar kroppenhon har q&a. Bara för att lyfta frågan, även om jag vet att jag aldrig fått svar.

    Går det att ångra BBL o lite andra ingrepp där bak sas?
    Frågar åt en känd konstnärskompis.

      Ja det går.

    Ja tycker det går åt fel håll. Det ser inte sunt ut när revbenen syns. Insidan glöms mer och mer bort.

      Skulle du kunna skilja ”när revbenen syns” till när de framhäver revben och ryggrad?
      För det som visas ovan är något annat.
      Vi är många här som länge förklarat att våra revben syns pga hur kroppen ser ut, inte för att vi är sjukligt smala.
      Seriöst gått upp över 20 kg i min graviditet och mina revben syns där magen inte tagit över.
      Blivit anklagad för ätstörningar hela mitt liv för att jag är naturligt smal hela livet och det gör att det är jobbigt att äta med andra som jag inte är trygg med. Har en hälsosam vikt och inser att det jag får höra är ca 5 % av det som vissa anser väger för mycket får höra. Kan bara säga att det är olidligt som det är.

      För att upprepa mig, reagerar på din generaliserande kommentar om synliga revben. Bilderna ovan känns inte hälsosamma och är inte samma sak.

        Absolut är det så, problemet är ju inte att någon har en kropp där revben syns, eller höftben som sticker ut osv. Det kan de göra även på folk som har en hälsosam vikt och mår bra. Beror mycket på kroppsbyggnad som man inte kan rå för. Finns de som har väldigt markerade nyckelben och dyl. även vid relativt hög vikt och de som är relativt smala och ändå inte syns några direkt utstickande ben. Samt såklart, att man inte ska ge sig på hur någons kropp ser ut i sig – även om det inte är hälsosamt.

        Utan problemet är ju som du skriver, hur man väljer att framställa det. Zoomar man in närbilder på specifikt utstickande höftben, eller ryggrader, eller revben, eller poserar på sätt för att framhäva utstickande ben mer, ja det är ju det som är problematiskt. Liksom göra smalhet till en ”aesthetic” som man romantiserar/objektifierar/idealiserar. En vanlig bild på någon som också råkar vara smal är inte alls samma sak.

      Vad man än har för insida, så är vi inte jättesugna på att se dessa iqbefriade flunsors revben.

      Mina revben har alltid synts, även när jag var höggravid. Är verkligen inte anorektiska smal, snarare normalviktig.

    Molly Rustas har precis likadana bilder där det primära är att visa underlivet med en liten, liten lapp för.

    Märkligt att göra reklam för plagg som knappt syns och med supersuddiga bilder.

    Äter chips och följer kommentarerna 🤓

      Vad äter du för chips? Själv blev det lättsältade. Så jävla tråkigt men gott

        Gotlandschips med smak av gräslök! Mmm 🙂

      Äntligen har olw dill och gräddfil kommit tillbaka. Tyvärr räfflade 😢 men fortfarande de godaste chipsen som finns

    OT. Yogagirl tar kort på sin dotter när hon själv kör bil, i sina senaste stories. Jag gillar henne men ser allvarligt på trafikförseelser, så tipsar.

      Tanbyklara körde runt i stan och filmade samtidigt häromdagen. Tittade mer in i kameran än på vägen och hade knappt den andra handen på ratten överhuvudtaget.

      Tänk att dom gång på gång visar vilka idioter dom är.

    På tal om. Är arakii och inuikii sammanlänkade på något sätt? Både logo o namn ser ju ganska identiska ut?

      Vet iinte

      Visst är det Foppa och exfru som har Inuikii? Kanske värt att kolla hur bolagsengagemangen ser ut.
      Utan att ha koll på företagen misstänker jag att de skapades samtidigt och det kommer ur ngn namntrend. Annars borde man ju utnyttja deras kändisskap och fråga dem vad de tycker om arakiis bilder om de nu är delägare?

      Det finns ingen koppling mellan bolagen.
      Inuikii grundades 2012 och Arakii 2020.

    Tycker också att det är läskigt hur vissa influencers har gått ner massor i vikt när de förut visade upp sina större kroppar på ett positivt sätt och försökte få unga att må bättre i sig. Tänker på Cassandra klatzkow som har rasat i vikt. Och inte heller på ett naturligt sätt. Elsa Billgren har också gått ner i vikt och blivit smal. Hon känns iförsig sund iallafall men hon var aldrig tjock innan.

      Jag vet inte, det där blir lite märkligt. Ingen av de har ju gått ner till en ohälsosam vikt, de var lite rundare innan men är inte liksom spinkiga nu. Folk måste ju kunna få fatta egna beslut kring sina kroppar och sin hälsa – vikt inkluderat – utan att behöva stå till ansvar för att de på något sätt skulle svika sina följare. Det är ju inte två saker som motsäger varandra. Man måste inte vara helnöjd med sin kropp/vikt utan att för den sakens skull ogilla sig själv eller sin kropp, utan istället omfamna som man är. Samtidigt som man också kan vill förändra sin vikt.

      Att var kroppspositiv och uppmuntra folk att tycka om sig själva och leva livet och inte fastna i självhat pga sin kropp/vikt är ju jättebra och sunt. Det betyder dock inte att man inte får vilja förändra sig och gå ner i vikt om man känner att det är bättre för en.

    Skulle vilja säga till alla unga tjejer att ni duger som ni är. Vare sig ni är mager, tjocka eller mittemellan. Ni duger. Titta inte på influencers som bara vill tjäna pengar på er och er osäkerhet (som de flesta är som är unga).

    Det är inte värt att banta eller sluta att äta för att vara lik någon idol. Det är oerhört svårt att få hjälp som ätstörd, och vägen dit går snabbare än ni tror. Här i stan är det väldigt lång väntetid på att få hjälp, på avdelningen som finns brukar de som är inlagda för anorexi bli bältade i timmar för att inte mer personal finns. Var ett reportage nyligen i lokaltidningen av förtvivlade mammor som inte fick bättre hjälp till deras döttrar.

    Som förälder är det fruktansvärt se sitt barn tyna bort för att barnet inte äter. Vi ska aldrig normalisera detta igen. Allas liv är mer värt än så.

      Håller verkligen med. Jag var 20 när jag viktmobbades av hela min släkt. Jag var inte ens tjock utan lite mullig, men på den tiden i början av 2000-talet så fick man inte ha nån typ av hull på kroppen. Rejäl förakt och hån mot alla som inte var perfekt smala. Så jag utvecklade en ätstörning och bantade och blev smal, det höll i några år men mådde riktigt skit av det och blev tjock. Gick upp typ 15 kg mer än innan jag bantade.

        Så kanske det var i din släkt, men få det inte att låta som det är en allmän sanning.

    Du la upp ett inlägg på Instagram igår Camilla om Linda, kritiken du fick för det inlägget kan du inte ha missat, då du nu har raderat inlägget.

    På tal om att ducka kritiken….

    Same same 🤔

      Om jag hade duckat kritiken hade jag väl låtit inlägget ligga kvar? Eller?

        Stå till svars för kritiken Camilla 😉 den meningen är du ju bekant med då du frekvent använder den.
        Du tog bort inlägget, tumme upp på den.
        Men det är inte svar på frågorna.

          Okej, vad är frågorna?

            Ännu en gång…🤦🏼‍♀️

            Antar att hen menar frågorna som ställdes under inlägget.

              Förstod det 🤗
              Camilla vet vad det var för frågor och vad kritiken handlade om, annars hade hon inte tagit bort inlägget.

              Jag tog bort inlägget när jag insåg att bilden kom från ett stängt forum. Det var riktigt dumt av mig att publicera det.

                👍🏻 Starkt att ta ansvar

      Vilken Linda och vad handlade det om

        Skugge kom jag på när jag precis skickat iväg

    Är hanna schönberg och tone sekelius syskon/släkt?

      Nej, inte ens på långt håll

        Samma brevbärare kanske… haha såå sjukt lika!

    Hur går det gör Hannas klädmärke?
    Köper nån dom svin tråkiga kläderna för dom HUTLÖSA priserna? 😂

    På tal om att ducka, tankar om Margareta Grääs video när hon provar Adoore och kritiken mot märkets storlekar?

    Varför kan vi inte bara vara lite naturliga? Se ut som vi människor ser ut?
    Först operera så att röven är gigantisk, jättestora bröst och en midja som är mindre än en ”getingmidja”. Lösögonfransar, löshår och onaturliga naglar.
    Nu ska vi vara väldigt smala helt plötsligt. Det innebär klirr i kassan på klinikerna för skönhetsingrepp. Nu ska det som opererats in ut.
    Ja du milde tid! När ska vi duga som vi är?

    Nån som vet vem Annawii är? Hon har ju sett anorektisk ut i åratal och lägger verkligen ut bilder där revbenen ska tryckas ut ännu mer. Ju fler knotor desto bättre verkar det som. Är inte ok att hon fortsätter förstärka hennes magra kropp. Ser inte hälsosam ut.

      Hon mår nog inte heller så bra med tanke på att hennes man dog i en tragisk olycka.

    Fick en liten (otrevlig) flashback nu till ett TVprogram som gick för ett gäng pr sedan och gick ut på att uppenbart anorektiska människor åt som en uppenbart bullimisk person för en dag. 2 personer liksom ”bytte kost” med varann och det var hemskt att se åt båda håll. Kommer inte ihåg vad programmet hette men helvete vad påverkad jag blev.

    produktbilderna/pressbilderna för hennes bikini-kollektion med NA-KD var bland det grövsta jag sett, förstod inte hur folk inte kunde reagera då.

    https://www.google.se/search?client=safari&sca_esv=556867888&hl=sv&q=hanna+sch%C3%B6nberg+na+kd+bikini&tbm=isch&source=lnms&sa=X&ved=2ahUKEwiap7yY_dyAAxWKBxAIHeuTA_sQ0pQJegQICxAB&biw=375&bih=632&dpr=3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.