Filip Dikmens ödmjuka ursäkt till Paow

Om du undrar vad det är Filip har att be om ursäkt för så hittar du det här, men i korta ordalag handlar det om att Paow vill att alla som önskade livet ut henne under pandemin ska be om ursäkt till henne – och särskilt Filip Dikmen då.
Detta eftersom det lämnats in stämningar mot Astra Zeneca efter att en person dött efter att ha fått en första vaccindos på covid-19.

En av er skrev en så bra och träffande kommentar att jag klipper in den här, rakt av:

Vill ni ha ett soundtrack till det här inlägget så kan ni klicka här.

108 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Att vilja ha en ursäkt från personer som önskar livet ur än är fullt rimligt!

    Det är också rimligt att vara rädd för vaccin som man upplever har tagits fram snabbt. Det bemöts lämpligen inte med raljeranden eller önskan om att personen ska dö.

    I just Astra-fallet var det många länder, inkl Sverige, som slutade vaccinera med deras vaccin just pga risken för blodpropp.

    (Nej, de kommer inte vinna rättsfallet ändå)

      Risken för blodpropp var väl ändå betydligt mindre än för p-piller eller hur var det?

        Tror ändå mörkertalet är stort eftersom inte samband kan med 100% bevisas. Men jag har tex en släkting som fick en propp dagen efter första sprutan och hon var kärnfrisk innan. Har hört många liknande historier där vården bara säger att det är slump.

          Jag har en släkting som fick en propp innan första sprutan

            Ja, och människor kan bli överkörda av bussen både innan och efter frukost. Jag menar bara att vården avvisar mycket som hade kunnat haft ett samband med vaccinet, och saker går ju inte helt att bevisa. Men man är så snabb på att säga att det absolut inte finns samband när man faktiskt inte vet.

              Du behöver inte ha vårdens godkännande för att anmäla vad du tycker är en biverkning sen utreds det. Så har jag förstått det.

                Precis. Man anmäler misstänkta biverkningar och det är jätteviktigt att man gör, för all medicin.

            Problemet är just det här. Folk kastar ur sig ”men min kusins kompis pojkvän fick en blodpropp dagen efter vaccinet”. Tekniken som användes för covid19-vaccinet är inte ny. Covid19 är dessutom en sträng av ett virus som vi redan har upplevt i flera omgångar. Sluta gå på känsla och spekulationer. Forskning och auktoriteter inom medicin väger mer än dina känslor.

              Och du missade poängen

                Verkligen inte. mRNA-vacciner är inte nya.

                  Jag (09.27) är inte samma anonym som ts, min poäng missade du. Jag menar bara att människor som mådde dåligt efter vaccinet blev avvisade med att det absolut inte fanns ett samband.

                    Det är ändå inte vården som tar mot anmälningar om biverkningar. Man gör själv anmälan och beskriver det ev skickar med dokumentation

                      Du har noll koll på vad som hände(eller rättare sagt inte hände) med alla anmälningar.

                    Det där stämmer inte. Åtminstone inte för mig som blev väldigt sjuk av både covid och senare vaccinet. Det blev i allra högsta grad, taget på allvar och man såg sambandet.

              Tekniken var ny.

                https://ki.se/forskning/vaccinutveckling-i-raketfart

                ”De allra första vaccinen mot det nya coronaviruset är ett genombrott på flera plan. Inte nog med att de togs fram med raketfart. De bygger på ny teknik där vaccinet färdigställs inne i våra kroppar”.

                ”Det finns mycket kvar att lära om mRNA-vaccin, men man har faktiskt inte tummat på säkerheten när vaccinen godkändes. Vaccinen har testats i stora studier och biverkningarna, i alla fall de vanligaste, har redan kommit fram, säger hon.

                Det är möjligt att fler biverkningar visar sig när ännu fler studier görs. Men de är i så fall väldigt sällsynta, menar Karin Loré”.

            Måste ju bero på att hon aldrig fick sprutan..

        Och graviditet har väl ännu högre risk?

        Du missar poängen. Det är inte relevant för om man upplever sig rädd. Risken för blodpropp av covid var också större än av vaccinet.

      Men ingen har väl önskat livet ur henne, iaf inte Filip? Att tycka att någon ska ta vaccin är inte samma sak som att önska döden på nån

        Från Camillas inlägg: ” men i korta ordalag handlar det om att Paow vill att alla som önskade livet ut henne under pandemin ska be om ursäkt till henne”

          Ja men det är ju Paows tolkning. Att anse att någon är en idiot är inte samma som att vilja att någon ska dö. Bara en person som lever i en extremt svartvit tankevärld drar ett likhetstecken där.

            Jag har ingen aning om vem Dikmen är så jag vet varken hur han normalt sett uttrycker sig eller hur trovärdig han är när han nu säger att han för flera år sedan ”bara” kallade henne idiot.

            Igen, jag baserat det jag skriver på vad Camilla skrivit i sitt inlägg. Hon har ändå sammanfattat situationen, så om han inte önskat livet ut henne vore det ju rimligt att den delen var med någonstans efter ”i korta ordalag handlar det om…”

              Men Camilla återberättar ju bara vad Paow har sagt, det är ett citat helt enkelt. Ett publicera ett citat har liksom ingen automatisk värdering av sanningshalten. Har du aldrig läst tidningar? Där publiceras citat hela tiden men det betyder inte att t.ex. DN anser att allt Putin säger stämmer bara för att de återger vad som sagts.

                Men skärp dig nu och sluta raljera. Ett citat kan aldrig börja med ”i korta ordalag…”

                  Camilla har tagit på sig att återberätta situationen. När Camilla uttrycker sig som hon gjort i det här inlägget har hon gjort om Paows påstående till fakta. Hon skriver inte att Paow hävdar att personer önskat livet ur henne hon skriver att det hänt. För att det ska vara ett citat måste det vara tydligt att det är ett citat.

                    Svar till Duken…

            Du läste uppenbarligen inte en enda kommentar på mediernas Fb-sidor(även på denna sida var det vanligt förekommande) under pandemin. Det kryllade av önskningar om död och att man absolut inte skulle få uppsöka vård för någonting om man inte var vaccinerad.

            Förlåt, men Paow är en idiot. Slå upp ordet idiot i en ordbok och du kommer att hitta en bild på henne.

          Om du lyssnar på Dikmen så hör du att han aldrig sagt så till Paow.
          Camilla skrev så för att Paow sa att det var så.

            Jag har lyssnat och han är för mig lika (icke) trovärdig som Paow.

        Filip kallade henne idiot, han önskade inte livet ur henne.

      Nu önskade inte Filip livet ur henne dock, han kallade henne idiot och sa emot hennes resonemang. Inte riktigt att önska livet ur någon.

        (Sorry, sidan laggade så trodde inte att första postades, trött morgon)

        Jag har ingen aning, jag baserar det på vad Camilla skriver.

          Och Camilla baserade det på vad Paow skriver, men det är inte sanningen.

            Det är ju dock en väldigt konstig sammanfattning.

      Nu hade han inte gjort det? Då får nog Paow visa något bevis på det. Hon verkar på heltid önska livet ur sig själv. Tyvärr.

        Är det en fråga eller ett påstående? Ditt frågetecken är förvirrande.

      Nej det är inte rimligt att vara rädd för ett vaccin som man upplever tagits fram för snabbt eftersom det inte togs fram snabbt, det stämmer helt enkelt inte utan Covid-vaccinet bygger på decennier av forskning. Om jag t.ex. upplever att jorden är platt och agerar utifrån det är det ingenting som andra kan ta hänsyn till, eftersom det är en vanföreställning. Vuxna människor har ett ansvar att läsa på och ta del av fakta innan de sprider uppgifter vidare. Antivaxx-propaganda orsakar enorma skador och skapar problem som vi som samhälle skulle kunna undvika om den propagandan inte spreds, och influencers som sprider falska uppgifter om vaccin är en del av problemet. Är man så dum och beter sig så oansvarigt får man faktiskt stå ut med att folk raljerar.
      Däremot är jag inte alls så säker på att raljerandet får någon att ändra åsikt, och att önska livet ur någon är självklart fel.

        Vad som är rimligt att vara rädd för kan du inte avgöra, hur mycket logik eller fina ord du än kommer med. Du hjälper inte situationen (med antivaxxers), genom att skriva så som du precis gjort. Jag är helt och hållet för vaccin och är livrädd för var vi kommer att hamna när stora samhällsgrupper världen över börjar vägra vaccin. Därför önskar jag verkligen att diskussionen fördes på en bra och informativ nivå, inte raljerande och inte genom att bara skrika ”läs på, det är din skyldighet”.

          Precis, vi måste våga diskutera öppet. Att alla som är minsta kritiska mot vaccinet (tom forskare och läkare!) beskrivs som foliehattar och galningar gör ingenting bättre, utan skapar ännu mer vi och dom känsla.

          Varför är det så svårt för vissa att acceptera att vaccinet innebär risker och biverkningar? Vi VET ju att unga män råkade ut för hjärtmuskelinflammation och därför slutade man vaccinera dem efter ett tag. Det var inga frågetecken utan man såg ett direkt samband. Samma med blodproppar hos vissa. Varför är det fel att dela ren fakta?? Alla som erbjuds vaccin bör även erbjudas fakta om nytta och risker. Tycker jag.

            Men det erbjuds ju! Det står klart och tydligt för varenda läskunnig människa.

          Tillägg till C. Läs Alicias svar här nedan, tror du att dina argument biter på henne? Uppenbarligen anser hon sig vara påläst och hon anser sig ha tagit del av fakta. Tror du att ett raljerande bemötande och förminskande av hennes rädslor/åsikter kommer att få henne och hennes likar att vaccinera sig vid nästa pandemi?

          Jo jag tycker att det är orimligt med rädslor som totalt bygger på vanföreställningar. Framför allt när de rädslorna leder till att man agerar på ett sätt som skadar andra, vilket vaccinvägrande gör. Det är min åsikt och inget någon annan behöver hålla med om.
          Du får förresten gärna tala om vad som är ”en bra och informativ nivå” att diskutera på. Om du frågar mig är det att ge människor fakta, eller en källa till fakta där de får läsa på själva, och hoppas att de drar rimliga slutsatser utifrån det. Något annat har jag svårt att se att man kan göra, det går inte att tvinga folk att tänka ”rätt”. Och som jag skrev tidigare tror jag inte att det är bra eller effektivt att raljera även om jag tycker att man får ta det om man beter sig oansvarigt.
          Sedan kan jag säga att jag personligen är förbannat trött på människor som förstör för alla genom att sprida lögner och konspirationsteorier och jag skiter ärligt talat i om någon blir ledsen över att bli kallad för idiot när hen beter sig som en idiot.

            Att kalla någons rädsla för vaccin för ”vanföreställningar” är inget annat än härskarteknik. Newsflash, alla tar inte till sig information som du gör och kanske tex. behöver mer omfattande & detaljerad sådan. Få saker är så kontraproduktivt som att avfärda rädda människor med att de är dumma..Och nej, jag är ingen vaccinmotståndare, men har oerhört svårt för när man inte kan acceptera att alla inte tänker el agerar som en själv, i den demokrati vi lever i, har vi ett fritt val..

              Ja det är hårt att kalla en persons rädslor för vanföreställningar, och det är synd om alla dem som fastnat i antivaxxernätet. Antivaxxer är organiserade vilket visade sig tydligt under pandemin. Men bakom konspirationsteorier finns människor som inte nödvändigtvis tror på allt de tutar in sina följare. Så här skriver EU om just detta.
              ”Konspirationsteorier är ofta inriktade på eller diskriminerar en hel grupp som uppfattas som fienden bakom ett verkligt eller inbillat hot. De polariserar samhället och eldar på den våldsbejakande extremismen. De flesta som sprider konspirationsteorier tror verkligen på dem, men andra använder dem helt cyniskt för att uppnå de här effekterna.”
              Jag kommer att försvara allas rätt att uttrycka sig oavsett åsikt, det är vad en demokrati handlar om. Tyvärr är inte det som konspirationsteorier och antivaxxers tror på.

        Hur kan folk så blint lita på läkemedelsföretagen? Det finns exempel på hur många misstag som helst som de har begått som skadat tusentals människor. Neurosedyn, någon? Men neeej ett vaccin som är farligt just DET skulle aldrig hända… Mhmm.

        Vi är hur många som helst som insåg att vaccinet var skadligt eller onödigt, efter att ha tagit det. Vi kommer inte göra om vårt misstag vid en ny pandemi! Här behöver myndigheter och läkemedelsföretag step up och be om ursäkt och göra bättre ifrån sig. Annars riskerar nästa pandemi att bli totalt kaos.

          Pandemrix är ett annnat exempel.

          Jag upplever att många människor tyvärr är väldigt naiva och lättpåverkade, det är få som klarar av att tänka kritiskt och självständigt. Speciellt när media pumpar ut skrämselpropaganda och masspsykosen slår till.

            Ja jag tror ofta rädslan tar över. När myndigheter skriker ut att man kommer att dö eller ligga på sjukhus i veckor om man skippar vaccinet så vågar folk inte tänka till själva utan tar sprutan och går sedan och är malliga över att det håller sig friska. Trots att alla ovaccinerade också är friska… Med rädslan kan många kontrolleras.

              Ja precis, så är det absolut. Märktes till exempel här inne att många var livrädda trots att rädslan oftast var obefogad. Det räckte att ta en snabb titt på statistiken över döda för att inse att risken för att dö eller bli svårt sjuk i covid var nästan obefintlig för den som inte tillhörde någon riskgrupp.

          Det kommer alltid att finnas jagsvaga människor som antingen litar blint på läkemedelsföretagen eller litar lika blint på konspirationsteorier. Det handlar enbart om vem som har de mest karismatiska och slipade påverkarna i sitt stall. Skillnaden mellan konspirationsteoretikerna och läkemedelsföretagen är att de har myndigheter som kontrollerar deras verksamhet. Men asch då jag råkade visst glömma att även myndigheter är hin onde i konspirationsteoretikerns värld. Varför det är lönlöst att ens försöka resonera med en sådan.
          Du kastar in Neurosedyn och raskt kommer din vapendragare galloperandes med Pandemrix. Apropå att sprida skrämselpropaganda genom att så frön av osäkerhet och tvivel.
          Men låt oss för all del prata om Talidomid, eller Contergan som var handelsnamnet i Tyskland för Neurosedyn, där läkemedlet först utvecklades. Företaget Grunenthal tog fram preparatet 1957 som sömnmedel. Det var ett läkemedel som inte innehöll barbiturater som aktiv beståndsdel. 1959 godkändes Talidomid av dåvarande Medicinalstyrelsen och såldes av dåvarande Astra. 1961 insåg barnläkaren, Widukind Lenz att preparatet var skadligt eftersom han observerat ett stort antal fosterskador hos sina patienter. Han anmälde detta till tillverkaren i november 1961 och den 24 november stoppades försäljningen. Det samma skedde i Sverige. USA och Frankrike godkände aldrig preparatet på grund av de tester som utförts i prekliniska fasen på bland annat gravida apor, där fostren dog. Skandalen fick rättsliga efterspel i både Tyskland och Sverige. Totalt skadades/dog 10 000 barn. Förutom rättsliga efterspel såg flera myndigheter över sina rutiner för godkännadeprocesserna av nya läkemedel. Pandemrix får du läsa på om själv.
          Tyvärr skapar konspirationsteoretikerna en ohygglig oreda, det är bara att ta exemplet med MMR vaccinet där en erkänd läkare låg bakom konspirationen. Det visade sig att han gjorde det för pengar. Konspirationen var att MMR vaccinet ledde till autism hos barn, vilket givetvis var ren nonsens. Wakefield, som läkaren heter förfalskade sin forskning.
          Jag är lite förvånad att du inte tar upp skandalen med Oxicotin, där Perdue kom på den briljanta idé att göra läkemedel av heroin. Men här är det märkligt tyst från alla konspirationsteoretiker.
          Slutligen, vad var det för skräckpropaganda tycker du som media tryckte ut under Covid? Om du fortfarande tror att det är en ofarlig förkylning och att fler dör av säsongsinfluensan hoppas jag att du inte kommer att behöva söka vård vid nästa pandemi. Är det något man vet så är det att det kommer fler utbrott och att risken är stor att virus från stammar som inte härjat på flera miljoner år kommer att återkomma.

            Skrämselpropagandan gick ut på att grovt överdriva riskerna med covid. Symptomen vid covid påminde ofta om en vanlig influensa och var för många till och med som en förkylning, att du har missat det bevisar bara att propagandan var framgångsrik.

            ”Covid-19 påminner ofta om vanlig förkylning eller influensa. En del blir allvarligt sjuka, men de flesta som får sjukdomen blir lindrigt sjuka.”

            https://www.1177.se/sjukdomar–besvar/lungor-och-luftvagar/inflammation-och-infektion-ilungor-och-luftror/om-covid-19–coronavirus/covid-19-coronavirus/

            Resten av din kommentar är svår att bemöta eftersom du argumenterar mot en halmgubbe. Du verkar bli triggad av att jag nämnde Pandemrix och jag förstår inte varför, narkolepsiskandalen förtjänar väl att nämnas när medicinska skandaler diskuteras.

              Kul att du nappar, A eller om du föredrar Alicia. Intressant att du påstår att jag bygger halmgubbar. Rätt kaxigt av en person som enbart kan bygga sin argumentation på att trigga folks rädslor. Även när du i någon slags triumf försöker länka med fakta, ja så misslyckas du helt. Vad hände, var det för mycket text så att du inte orkade läsa hela texten. För du såg väl stycket om att det inte för alla passerar som en vanlig förkylning utan att andningsproblem kan tillstöta. Du måste även missat uppmaningen om att vaccinera sig.
              Vad gäller Pandremix så var det en tillsats i vaccinet för att påskynda processen som orsakade Narkolepsi. Dessutom så var alla barn som utvecklade sjukdomen redan predisponerade för sjukdomen och kunde mycket väl senare ha utvecklat symptom utan vaccinationen.
              https://www.svt.se/nyheter/vetenskap/historiska-bilder-sa-ser-det-ut-nar-ett-virus-invaderar-en-manniska
              Skickar med en länk till en mycket sevärd SvT dokumentär där Lennart Nilsson lyckades fotografera hur det ser ut i vävnaden efter att ett virus härjat i kroppen. Till och med forskarteamet var chockade över den förödelse som viruset lämnade efter sig. I dokumentären är det främst H5NI, fågelinfluensa som används för att attackera cellerna, men det förekommer även Coronavirus och då Sars-2 virus. Sars står förresten för Severe Acute Respiratory Syndrome och tillhör samma virusfamilj som Covid. Det jag tycker är intressant är att du är livrädd för vaccin men bagatelliserar virus, något som är långt farligare än ett vaccin.

                Vilket otroligt löjligt försök till härskarteknik, du vet mycket väl att jag och Alicia inte är samma person. Du projicerar dessutom när anklagar mig för att trigga folks rädslor, det är ju du som försöker skrämmas genom att överdriva faran med covid. Jag har genom hela pandemin varit en av få i det här kommentarsfältet som har försökt mana till lugn.

                Jag börjar undra om du trollar vad du förvränger ju allt jag skriver och tillskriver mig åsikter jag inte har gett uttryck för. Jag har aldrig förnekat attt vissa blir allvarligt sjuka av covid men de allra flesta får som sagt milda symptom.

                Att barnen som drabbades av narkolepsi var predisponerade för sjukdomen är ett dåligt argument, du erkänner ju själv att det inte är säkert att de hade utvecklat narkolepsi om de inte hade vaccinerats.

      Du lyssnade tydligen inte på Filips inlägg, han har inte önskat att någon skulle dö.

        Jag har lyssnat på Filip, men han är för mig okänd så jag har ingen anledning att tro på honom mer än Paow.

          Ja gör man bör ju tro på allt Paow säger…

          😂😂😂

      ”Snabbt”.

        ”Upplever”

    Tack! Väl uttryckt av honom. Och just orden korrelation och kausalitet är något MÅNGA borde fundera mer på

      Tycker också att många som var/är negativa till vaccin är sjukt opålästa.
      Det blir som en lite ointelligent diskussion då.

      Det är dock applicerbart på covid också. 😉 Det roliga är att skador av vaccin konstant beskrivs som en ren slump. Men om någon påstås ha avlidit av covid så är det stensäkert att så är fallet. Hmm!

        Hehe ja, var är personen som skrev igår att kollegor dör som flugor

          Att likbilar stoppade upp trafiken på motorvägar var det väl också?! Haha komedi på hög nivå…

        Vad har hänt har argumenten sinat för nu låter du bara som en nyttiga idiot.
        Ingen avfärdar, vilket är min tolkning av ordet slump, biverkningar av vaccinet. Snarare uppmanas allmänheten att rapportera in minsta lilla biverkning. Detta är ett standardförfarande.
        Har du hört talas om obduktion? Det är ett mycket säkert sätt att fastställa dödsorsaken.

    Hur många dog för att dom inte tagit vaccin?9

      Handlar ju inte bara om död, utan även om att minska risken för att bli svårt sjuk, hamna på sjukhus och behöva hjälp med andning osv.

      Hahaha va? Du tror att 9 personer bara dog av covid??

        Haha nä, personen har väl råkat komma åt en nia bara efter som fråga. Sådär dum är väl ingen ändå.

      Knappt några.

    Knark får man iaf ut något på

      Vad fan får man ut av det?

        Skulder och dåliga tänder

        Du har aldrig testat droger hör jag! (ps droger är skit men ibland jättekul)

          Det ska du inte vara så säker på att jag inte gjort.

    Orka bry sig om detta. Men kolla in Dickmen när han sökte till Idol 2014🙂

      Du vet att det var en parodi från hans sida hoppas jag.🙄

        Ja, det kan man ju skylla på efteråt. Hur mycket fick han från polarna för att göra det, töntigt att slösa juryns tid. Tror Ring ring Anna också var en parodi🙃

    ÄR DETTA FÖRSTÅTT!? hahahahaha

    Hahaha underbart svar från Filip! Från början till slut! 👏🏻👏🏻👏🏻

    😂😂😂

    Vanjas förlåt i stories och länk till bloggen. Köper inte det.

      Stor artikel idag i SvD Näringsliv….
      Stinker lång väg.

    Vuxna människor som beter sig som tonåringar. Vad händer med vår samtid 😞

    Men en BBL kan Paow göra och alla andra plastikingrepp MEN vaccin där går gränsen. Sen kräva en ursäkt. Snälla. Får man inte en ursäkt utan att kräva den så kan jag vara utan. Mitt liv går vidare ändå och är inte fast i att någon ber om ursäkt. Jag säger då bara bye bye till personen ifråga.

    Varför är inte Paow cancelled? Hon har sagt och gjort värre saker än mååånga andra influencers. Hon är hatisk och kastar ur sig konspirationsteorier.

      Hon jobbar väl inte med något så vad finns att cancel? De som hänger på OF bryr sig ju inte om sånt.

      För att hon aldrig varit helylletjej som influencer och då inte behöver leva upp till en lika hög standard…

    Haha älskar Filip!!

    Känns bara som ett desperat försök av Paow att klamra sig fast o få synas igen genom att provocera à la bloggtiden 2009

    Lovisa barkman säljer sin lägenhet i Stockholm

    https://lagerlings.se/objekt/bragevagen-21/

      Hade inte tackat nej till den!

    Off topic (men har mens, är irriterad på hela universum och har noll förmåga att bara låta saker vara), men varför ringer Annica 112 när hon har låst in barnet och hundarna i bilen? Förstår att situationen måste lösas ganska pronto, men det är ju knappast fråga om ambulans, polis eller brandkår…?!

      Vet inget om situationen men på polisens hemsida står detta.

      Om du ser ett barn eller ett djur i en varm bil, gör så här: Känn efter om bildörren är öppen. Ring 112 om du anser att situation är akut, annars 114 14. Notera registreringsnummer och klockslag.

      Vem är Annika? Du får nog länka om det inte är någon person/händelse som ”alla” känner till 😀

        Annica på Instagram. Influencer med 164 k följare så halvkänd är hon väl typ.

          ”Annica på Instagram”…Ja, det finns ju bara en… 🤣🤣🤣

            Hennes användarnamn är ”annica” så ja, det finns bara en.

              Vad är problemet med att skriva ut vilken jävla Annica du snackar om? För-och-efternamn!

        Men herregud, det finns bara EN person som heter just ANNICA på Instagram. Annica Englund om ni absolut inte hittar, kan folk chilla

    Helt jäkla underbart svar, älskar det.

    Förstår ej varför NÅGON skulle vilja göra en BBL. Såg senast igår en kvinna som högst troligen gjort en sådan operation och människan kunde inte ens gå normalt?!?

    Varför utsätta sig för sånt?

    Jag är sjukt nöjd över att jag inte lät grupptryck påverka min egen frihet att välja själv vad jag sprutar in i min kropp och mina barns. Vi ovaccinerade smittade inte mer! Där fick besserwissers 😂😂 I mitt fall var jag tvärtom mer försiktig än typ alla i min omgivning och har aldrig fått positivt test. Jag var en MINDRE smittorisk än vaccinerade som inte var försiktiga och smittade andra. Tack och lov gav jag inte heller barnen vaccin. De var bara några få barn som inte tog. Nöjd! Sen respekterar jag de som tog men nix ingen annan än jag bestämmer över min kropp.

      Vad duktig du är! Här får du en 🏆

        Tack ska du ha! 🙂

    Wow! Ingen aning om vem snubben är men tusan vilket bra svar😊 Guldstjärna till honom.

Comments are closed.