Relationen över för Love Island-paret

I slutet på juni 2023 offentliggjorde Love Islandparet Nicci Hernestig och Andreas Deak att de skulle bli föräldrar.
Paret träffades när de medverkade i ”Love Island Sverige” under våren.
I ett meddelande till Aftonbladet skrev paret att gravidbeskedet ”kom som en chock”.
Nicci Hernestig har tidigare varit öppen om att hon har PCOS, polycystiskt ovarialsyndrom, som bland annat gör att man har svårt att bli gravid.
”Jag hade mina tvivel om att detta inte skulle vara möjligt. Därför känns det lite som ett mirakel”, skriver hon och fortsätter:
”Inte trodde vi för några månader sedan när vi tog beskedet att ge oss in i den främmande värld som Love island ändå är. Samt med min bakgrund med pcos, att vi skulle stå här idag med livets gåva. Men känslan är helt magisk och vi längtar efter lillen”.
Den 7:e augusti avslöjade paret att det är en liten flicka som Nicci har i magen, men nu meddelar alltså paret att de går skilda vägar.

I varsitt inlägg skriver de båda om hur livet inte alltid blir som man tänkt sig. 
Andreas skriver att ”Vi är bara mänskliga. Vi är långt ifrån ovänner men just nu kan vi inte vara tillsammans.” och Nicci skriver att ”Så oavsett allt allt så anser jag att min lilla flicka i magen är det absolut bästa som hänt mig någonsin och jag längtar så mycket efter henne. <3 Med dessa ord vill jag säga att jag och Andreas inte är tillsammans längre.” 

79 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Ledsamt men Nicci kommer att klara av detta galant. Hon verkar ha en fin familj och vänner så allt kommer att lösa sig.
    Från en som blev lämnad och fick klara mig själv med hjälp av vänner – familj långt borta (Frankrike). Nu är min son 26 och är världens finaste.

      Är det något speciellt med att ditt barn är världens finaste trots att du uppfostrat honom utan en pappa menar du?

        Men sluta tolka så illvilligt.

          Sluta skriv så töntiga kommentarer. varför skulle hon inte klara av det liksom. Hon är vuxen och bor hemma hos sin mamma, inte så att hon kommer att vara helt ensam. Och alla föräldrar tycker att sina barn är världens finaste.

            Bor hon hos sin mamma?

        Fy fan vad dryg och bitter du va! Druckit gift till morgonkaffet?

          Nej jag njuter av solen och är allmänt lycklig

        Men va larvigt

          Svaret ska till Anonym 11:05

          Du ja

    Nu var det nicci som lämnade men oklart varför. Massa rykten

      Är det inte helt sjukt att lämna någon under graviditeten, särskilt eftersom de säger att de är vänner… det innebär ju att pappan helt och hållet kommer missa första tiden i bebisens liv? Eller bestämde hon själv bara att hon ska va ensamstående mamma? Förstår att det inte är lätt men dagens par gör slut så JÄVLA hastigt utan anledning känns det som… skaffa inte barn om ni inte ens har en ettårsplan. En bebis är ingen hund.

        Ryktas om otrohet, då tycker jag inte att det är konstigt att hon lämnar. Vem gör så mot sin gravida flickvän..

          Rykten ja

            Vad är det för relation du har till honom som gör att du är inne i två kommentarsfält och försvarar honom även på kommentarer som inte kritiserar honom t.ex. när folk skrivit att hon kommer bli en bra mamma och du ville ändå få fram att han kommer bli en bra pappa?

              Jag får ändå hålla med M, väldigt konstigt att gå runt och sprida ut att någon var otrogen när han kanske inte alls var det.

              Enligt exonphspoiler som brukar hänga ut folk till höger och vänster och få reda på allt (och aldrig har lagt ut något som bevisats vara osanning hittills vad jag vet), så var han inte otrogen.

              Däremot har Nicci lämnat honom för att hon har självrespekt nog att inte låta någon (andreas) trampa på henne och behandla henne illa.

              Eftersom det står rykten överallt, jag vet inget, vet du?? Jesus

                Fast nu är det så att du bemöter alla typer av kommentarer på samma. Du t.o.m. berättar om hur du svarat På kommentarer om att hon kommer bli dn bra mamma med att han kommer bli en bra pappa. Du är överallt i två kommentarsfält. Så vem är du?

                  Varför orkar du ens bry dig? Är du Niccis livvakt?

              Pick me girl. Hon kanske är ensam och tror att karlar ska vilja ha henne om hon håller på sådär.

            M aka Andreas eller vän till Andreas eller kanske någon tjej som är intresserad av honom? M du framstår bara mer och mer som besatt av Andreas.

              😂😂😂

          Tyvärr rätt vanligt att mannen är otrogen när partnern blir gravid.

        Precis! Skaffa inte barn med nån du knappt känner och varit ihop med så kort tid är ett annat råd…

          Man får ändå ha förståelse för folks situationer. Det verkade enligt nicci inte vara planerat och jag läste även att hon egentigen har svårt att få barn. Så att då behålla ett barn trots att man inte hunnit tänka efter eller inte varit tillsammans med pappan till barnet så länge tycker inte jag är konstigt?

            Eller så kan man skydda sig tills man träffat någon man vill leva med.
            Man kan väl inte bara anta att man inte kan få barn?

              Ska vi ha diskussionen om hur effektiva olika skydd är?

                Det känns ju bara som en ursäkt som används alldeles för ofta.

            Det är väldigt ovanligt att bli gravid om man använder ett säkert skydd korrekt och det finns abort.

          Men tanken kanske inte var att göra det? Men så händer det ändå, och med tanke på att hon har en åkomma som gör det svårt att bli gravid kanske hon inte ville välja bort det.

            Hur länge har hon ens försökt att bli gravid, med hennes åkomma menar jag. Inte särskilt länge och de flesta med hennes problem får barn ändå.

              Hon har väl inte alls försökt men aktivt val att inte göra abort. Man måste det liksom inte bara för att barnet var oplanerat.

                Nej jag tror inte hon har försökt, men har för mig att hon har PCOS och gissar att abort inte är ett alternativ om man gärna vill ha barn men har pcos. (Det är alltså oftast svårt att få barn med pcos)

                  Så då gör det ingenting om man blir gravid med vem som helst? Man låter bli att använda preventivmedel och blir man då gravid så blir man bara glad?

              Det vet ju varken du eller jag? Jag har ingen statistik på hur många med PCOS som får barn, men jag hoppas det du skriver är sant.

            Använder man inte ett säkert skydd eller slarvar med det är inte barnet direkt oplanerat, det måste man räkna med då. Korkat så tidigt i en relation. Men men, deras problem. Och barnets tyvärr.

        Alltså, nu spekulerar jag bara här. Men Nicci har en diagnos (?) som gör det svårt att bli gravid, men så blev hon ändå det. Och då kan jag tänka mig att man vill behålla för vem vet om det sker igen? Pappan till barnet kanske inte är den hon ville dela resten av livet med, men hon ville hellre inte välja bort graviditeten. Och då blev det såhär nu! Sen vet vi ju inget om att han kommer missa första tiden (eller om han kanske inte ens vill vara delaktig)

        Tycker mer att dagens par, blir så ”hoppsangravida”.
        Orkar dom inte skydda sig eller orkar dom bara inte?
        Om man tror att man inte kan bli gravid, låter man bara bli att skydda sig då?

          Eller bryr dom sig bara inte, ska det vara.

        Har absolut ingen aning om upplägget i just detta fallet men varför innebär det automatiskt att pappan kommer missa första tiden i bebisens liv? Har en kollega som separerade halvvägs i graviditeten som vänner och pappan var absolut involverad. Bodde i separata rum halvtid och han i sin lägenhet halvtid (han jobbade nätter sen innan och hade udda pass) det gick bra även om det inte var deras dröm. Men du kanske har mer info än mig.

    Jag är chockad och förfärad över att ett par från Love Island går isär så pass fort.

      Jag med, trodde verkligen att deras förhållande skulle hålla! Tills efter barnet var fött iaf

        Jag tror anonym var sarkastisk. Eller jag löste kommentaren som det iallafall

          Jag med 😉

            Haha! Jag tyckte din kommentar lät så seriös 😂

      Jag är chockad och förfärad över att man ens kan ställa upp i ett sådant program. Inte mycket studieskulder där. Och att man kan kolla på det..

    Blir MÖRKRÄDD över hur enkelt vissa väljer att skaffa/behålla barn och hur enkelt de väljer att göra slut. JA, jag är medveten om att saker och ting kan förändras i alla förhållanden och JA, jag är medveten om att barn som växer upp med ensamstående föräldrar eller separerade föräldrar klarar sig bra ändå. Jag är också fullt medveten om att det finns tusentals par som skaffat barn efter några veckor och fortfarande är tillsammans 20 år senare så bespara mig kommentarer om det. MEN det finns faktiskt saker man kan göra för att motverka att man gör slut innan barnet ens är fött eller när barnet är litet (Nicci, Molly och Isabella J för att nämna några få ex nu). Jag menar inte att man behöver stanna om man är olycklig men man kan åtminstone ha förnuftet att vänta med att skaffa barn innan man varit tillsammans ett bra tag så man har en stabil grund att stå på. För barn kommer pröva alla förhållanden. Uppbrott är alltid tråkiga när de finns barn inblandade men som sagt det minsta man kan göra för sitt barn är att noga överväga vem som ska vara pappan/mamman.

      Håller med! Fy fan så egoistiskt!!!

      Äh vafan. Man vet aldrig med människor. Var själv tillsammans, förlovad i 7 år, med min dotters pappa som var otrogen bakom min rygg under några månader precis när vår dotter föddes. Hade önskat att det hände 7 år tidigare, ångrar inte min dotter men ångrar tiden med honom…

        Nu handlade ju hela min kommentar om att jag är medveten om att det kan hända vem som helst, men att det aldrig skadar att iaktta försiktighet. Speciellt efter en månad. Men jag beklagar verkligen vad du har gått igenom ❤️

      Nu är ju inte verkligheten alltid så att folk bara skaffar barn hur som helst. Jag va tillsammans med min partner I nästan 10 år och vi va överens om barn så kändes fantastiskt och jag hade längtat i många år och jag va så lycklig och kär.
      Men sen när min son blev 1 månad kom det fram att min partner va otrogen under och efter graviditeten. Jag mår skit nu och har behövt flytta hem till min mamma då min föräldrapeng är så låg så har inte råd med eget boende. Han har gått vidare och är nu tillsammans med kollegan han va otrogen med. Så det spelar ingen roll hur länge man varit tillsammans, människor kan efter 10 år visa sig vara nån helt annan så snälla va lite mer ödmjuka i att alla gör det bästa de kan med vad livet serverar.

        Men hon menade ju inte sånna olyckligt lottade som du. Hon menade folk som blir gravida efter en månad å sen blir förvånade å ledsna när allt går åt helvette.

        Om alla gjorde sitt yttersta och tog ansvar när de skaffade barn med någon så skulle bra många barn få det bättre(och färre bli sårade) men det är såklart ingen garanti för att inget någonsin går fel

          Fast helt ärligt är det väldigt dömade och säger mer om er som dömer.
          Ni har inte gått i personens skor utan spekulerar hejvilt att folk skaffar barn hur som helst. Ni vet ju inte något.
          Dessutom växer många barn upp i kärnfamiljer som är dysfunktiella och far illa.
          Många barn med separerade föräldrar väger upp med kärlek och trygghet.
          Det som verkligen är skrämmande är narcissistiska föräldrar som härjar i familjerätten och tingsrätt utan någon hänsyn till sina barn. Så manipulativa och myndigheter är okunniga om psykiskt våld

            Nu skrev jag inte att ALLA gör det utan vissa, i detta fall Nicci. Vilket hon uppenbarligen har gjort. Hon blev ju faktiskt gravid efter bara någon vecka.

            Och barn som far illa är något som jag bevittnar dagligen eftersom jag jobbar på Soc. Att vara separerad betyder absolut inte att ett barn kommer fara illa, men tyvärr ökar ju risken att man skaffar barn med ett rötägg om man inte känt denne i mer än någon vecka. DET har jag sett många hemska exempel på. Att någon är otrogen är tyvärr hemskt mot partnern men behöver inte betyda att man är en dålig förälder eller medförälder för det. Hela min poäng handlade som sagt att det aldrig skadar att iaktta försiktighet när man väljer medförälder till sitt barn.

      Ja man undrar ju. Struntar dom i det eller, är dom en annan sorts människa som inte fattar?! Naiva?

      Jag har ju också varit ung å vrålkär men jag har ju hållit mig från att bli gravid och jag har ju fattat när den jag gillar inte är en bra kille/inte lika kär som jag å då går man ju inte å blir gravid. Väldigt egoistisk (av båda föräldrarna såklart) när man inte tänker på hur BARNET kommer gå det

      Blir MÖRKRÄDD att det finns sådana människor som du med vidriga och sunkig människosyn. Som kommer med råd, tips som ingen bett om. Som dömer någon som mår jävligt dåligt. Du är en sådan inskränkt människa som tror sig veta bäst hur allt och alla ska göra. Du ”perfekta” och ”felfria”människa som mer än gärna trycker ner andra människor för att själv må bra.

        Exakt vad är vidrigt och sunkigt med min människosyn av att jag tycker att det inte skadar att iaktta försiktighet när man väljer medförälder till sitt barn? Jag har varken gett tips eller råd utan bara delat med mig av vad jag tycker. Men dömer, ja det kan jag erkänna att jag gör i detta fall. Men skulle du påstå att du inte dömmer någon, någonsin? Jag är inte en dålig människa för det.

    Det är ändå lustigt att alla som pratar om svårigheterna med PCOS i sociala medier ändå väldigt snabbt blir gravida.

      PCOS kan påverka fertiliteten, OM det gör det vet man ju liksom inte förrän man provat. Uppenbarligen påverkade det inte nämnvärt i det här fallet

        Nej och ingen annan av influenserna som suttit och gråtit framför kameran innan de ens försökt skaffa barn

    Enkelt det väljer att göra slut? Ingen av oss vet vad som hänt. Starkt av henne att göra slut om han ev varit otrogen. Istället för att stanna och ev händer det igen och igen. Många dömande människor i denna tråden, som vet allt och ska komma med råd, åsikter om vad par gör för fel. Så jävla lätt och sitta bakom en skärm och kasta skit. Sista Nicci behöver (kolla stories) är en massa kommentarer om att hon gjort och gör en massa fel.

      Fast nu har ju båda bekräftat att det inte handlade om otrohet. Det ska enligt ryktena handla om att hon inte kände sig respekterad. Det kan inte ha kommit från INGENSTANS och återigen, om hon inte hade skaffat barn så fort så hade hon hunnit upptäcka det så småningom och besparat sig besväret att dela föräldraskapet men en person som inte respekterar henne. För om respekten inte finns där när man är tillsammans då kommer den definitivt inte göra det när man inte är tillsammans. Mitt i det kommer det nu finnas ett barn.

        HON, hon har inte skaffat barnet själv.
        HAN är 50% av detta barn. Han har också möjlighet att använda kondom osv
        Eller hon gjorde sig själv gravid menar du?

          Men sluta spela dum, det är inte det som diskussionen handlar om.

        Hoppas verkligen inte du är familjerättssekreterare. Fy fan vilken vidrig människosyn du har och jävligt snabb på att döma och sparka på någon som mår dåligt. Sen din kommentar nedan också. 🤢

          Verkligen! Tyvärr är många på soc familj väldigt okunniga så förvånar inte.

          Exakt vad är fel med min människosyn? Allt jag säger är att det inte är dumt att iaktta försiktighet när man väljer vem man ska skaffa barn med? Hela min vardag går ut på att träffa föräldrar där majoriteten har skaffat barn efter några månader och nu sitter man här år av vårdnadstvister och samarbetssvårigheter. Mitt i det far barnet SJUKT illa, det går dåligt i skolan, mår psykiskt dåligt och slits mellan två världar.
          Jag menar inte att det kommer bli så per automatik för alla som skaffar barn fort men som sagt man kan fatta vissa val för att motverka det.

        Är man i en dysfuntionell relation med vad det låter som inte sunda inslag är den andra ofta i tron till en början att det ska bli bättre, att personen ändrar sig för man är kär och lite blind.
        Sen förr eller senare når partnen en gräns, man inser. Och lämnar.
        Inte alls konstigt.

          Absolut, så ser det verkligen ut. Men som sagt här skaffade de barn efter…. 1-2 mån? Då har man knappast ens hunnit uppleva det där och hur smart är det.

    För att PCOS är en diagnos man faktiskt kan göra något åt, tex gå på hormonbehandling.
    Det borde skrivas mer om olika typer av infertilitetsdiagnoser och hur de faktiskt påverker chanserna att bli gravid. Tex så har par med manliga faktorer mycket svårare att bli gravida än par där kvinnan ”bara” har PCOS.

      Världen har blivit mycket bättre på kvinnohälsa, men när det kommer till infertilitet betyder det tyvärr att ALL fokus läggs på kvinnan. Trots manliga problem som diagnostiserats vid ett enkelt spermaprov, fortsätter vården att utreda kvinnan, år efter år, istället för att gå till botten med mannens problem.
      Idag finns det mycket man kan göra åt kvinnliga infertilitetsproblem (som PCOS) men har mannen problem med spermierna (och rökning, alkohol eller andra livsstilsfaktorer inte påverkar dessa) görs ingen mer forskning där.

    RYKTEN SÄGER (inget bekräftat) att ingen har varit otrogen utan att Nicci gjorde slut för att hon inte kände sig respekterad i förhållandet.

    Är det ens Andreas barn? Hade krävt faderskapstest om jag vore honom.

      Nicci är ju inte den otrogna typen
      I detta förhållande är det ju i så fall han (även om han inte varit det nu)

      Kan ju vara att han har ett sätt som kommit fram som inte vi vet ngt om där han behandlar henne illa/respektlöst på olika sätt. De kanske bråkat stup i kvarten. Kan vara massor av saker som de försökt lösa men där det trots enorma försök inte alls fungerar. Där hon mår rejält dåligt o för att må bra måste avsluta relationen.

      Huruvida hur snabbt hon blev gravid spelar noll roll. Han har lika stort ansvar som henne att skydda sig/henne mot graviditet/sjukdomar.
      Nu är hon ku gravid o långt gången så nu är det ju så det är.

      Jag har svårt att tänka mig att hon långt in i graviditeten för skojs skull avslutar med någon hon bor ihop med o ska ha barn med med tanke på att det var viktigt för henne med en hel familj.

      Han behöver inte ha varit otrogen dvs samlag.
      Kan vara på annat sätt som är respektlöst
      Det kan vara helt annat än otrohet. Sätter överlag hur man behandlar någon.

        Hon är ju ganska osäker så kanske bråkar pga det, det kan vara vara vsd som helst eller han

        ”Nicci är inte den otrogna typen”

        Haha, men va?! Det där var nog det sämsta jag läst. Finns det massa typer för det? Det känns inte riktigt schysst mot Andreas, han kanske inte heller är den ”otrogna typen”?

          Tror dock ryktena om att han skulle ha varit otrogen grundar sig i att han HAR varit otrogen mot tidigare flickvänner

          Om det är det sämsta du läst så har du inte läst så mycket 🙂

    Det borde ju gå ut med vad som har hänt så folk slipper spekulera?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.