Andreas Deak förnekar otrohet

Bildkälla: Andreas Deak Instastory

I början av veckan gick de blivande föräldrarna – Nicci Hernestig och Andreas Deak – ut med att deras relation var över. Paret som träffades under inspelningen av Love Islande väntar sitt första gemensamma barn, och en ”gender reveal” från den 7 augusti avslöjade att det är en flicka som Nicci har i magen.
Efter att paret offentliggjort sitt uppbrott började det florera rykten på sociala medier om att han skulle ha varit optrogen mot Nicci, någonting han nu dementerar i ett inlägg på Instastory.
Där skriver han:

Jag är givetvis väldigt ledsen över att hela situationen och at min dröm inte blev som jag tänkt. Att önska folk ur livet och diverse saker  sin folk vill göra med mig tycker jag kan upphöra, Jag har inte varit otrogen så ni kan lägga ner spekulationerna. Tänk efter en extra gång innan, hur hade ni känt om någon gjorde så mot er son/dotter eller ej själv? Tack för visad hänsyn under denna jobbiga tid. <3

Bildkälla: Nicci Hernestig Instastory

Nicci postade tre inlägg på sin story igår där hon grät, samtidigt som hon pratade med följarna om framtiden och om hur mycket hon längtar efter sin dotter:

Man känner ju sig extremt misslyckad för att man inte klarar av att kämpa vidare för att vara en familj. Men jag får liksom försöka vara stark ändå och se det positiva i allt, jag har bara varit väldigt väldigt väldigt ledsen för att min dröm att ha en familj är lite död.
Men det är okej, alla familjer är olika. Jag vill i alla fall bara tacka för allt stöd och det kommer komma dagar då jag kanske känner mig väldigt ledsen, men det är okej, man får vara ledsen. Och jag hoppas på att allt gör en starkare, men det är lite så jag känner just nu. Men allt kommer bli bra till slut och jag är i alla fall glad att min lilla prinsessa kommer snart.

88 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Trash people. Vad, vad vad förväntar man sig när man skaffar barn med en person man har träffat i en dokusåpa?

      Fast nä, ska de aldrig få skaffa barn då 😅

      Sen att förutsättningarna kanske är lite svajiga när BÅDA päronen är från dockus-världen

        Läste slarvigt, trodde du menade om gemene man träffade en sån kändis.

        Ja,ja vad ska det bli av samtiden när alla dessa reality såpor börjar ge avkastning.

        Han kom ju inte från den världen, bara varit med i love Island

          Fast man kan ju tänka vilken typ av människor som söker sig till såna program

          Men då är man väl i den världen?

          Bara?

            Han är inte könd och varit med överallt som nicci

      Men sluta döm.

      och på smällen efter typ 6 mån? går inte att känna varandra på så kort tid och förhållandet har knappt börjat.

        Inte ens 6 mån. De gick ut med graviditet 3 mån efter att de lämnat huset så förmodligen blev hon gravid redan i huset

      vem är denna nicci, hon är väl inte känd 🙄??

        Jo bland unga

    Varför envisas personer att skaffa barn tidigt i en relation? Menar nu generellt sett.

      Behöver ju inte varit planerat, ibland händer det bara.

        Exakt. Och behöver inte betyda att man går isär för det.

        Anonym 12:17
        Fast om det händer flera gånger så kanske man ska kolla efter bättre skydd.

          Om det händer flera gånger ja

          Hormonskrämseln går på högtryck i vissa kretsar. Sammanfaller med en typ som ogillar vetenskap och tycker bebisar är gulliga och vill ha barn TIDIGT. Som en kompis sa: Natural Cycles funkar perfekt – om man vill bli gravid. Alla hennes väninnor som använt det som preventivmedel har blivit gravida inom ett år 🤷🏼‍♀️.

          Tror också många influensers har väldigt ofta tomma liv som passar när man är upp till 24. Sedan träder ”Lex Paow” in…

      exakt. och så tar det slut.. och dom är 23.. varför så bråttom?!

      Är man ung förstår jag verkligen inte varför man ska stressa. Är man däremot kvinna 35+ och precis inlett en relation som känns bra på alla sätt så är det snarare dumt att vänta 2-3 år bara för att man ”ska”. Är man lite äldre brukar man även känna ganska tidigt om det är rätt på riktigt eller inte.

        Graviditeten var i det här fallet inte planerad och då Nicci som tidigare sagts lider av ett syndrom PCOS som gör att det kan vara svårt att bli gravid, så beslutade de sig för att behålla barnet.
        Där och då kändes förhållande t säkerligen fullt stabilt, tryggt och rätt i många avseenden, men livet kan förändras på vägen och ibland kanske det inte alltid blir som man allrahelst önskar och drömt om. Det händer oss Alla genom livets emellanåt så tuffa resa.

    Ja barnet kommer oavsett missa sin ena förälder väldigt mycket, såvida de inte bor ihop som vänner. Och knappast det liksom.
    Tänk efter folk innan man skaffar barn

      Barnet behöver inte missa mycket tid med sina föräldrar, absolut inte i förskoleåldern och innan skolplikten kickar in. Finns föräldrar som arbetar kvällar, nätter, helger och ligger ute. Många föräldrar jobbar om varandra även om delar hushåll. Dessa föräldrar kan ha en fantastisk relation till sina barn. Ser bara hinder när det gäller att ligga ute på jobb (ingen skam för dessa föräldrar dock!). I övrigt går det att ordna ganska bra, om man tänker bort varannan vecka-stuket.

    Finns inga garantier någonsin men att inte ens stå ut under graviditeten är hm sjukt.
    .

      Folk gör slut alldeles för lätt. Kämpa lite.

        Jag undrar alltid hur folk kan veta om någon gett upp för lätt? Jag menar man vet ju inte hur folk mår tillsammans och har det hemma om man inte är en fluga på väggen, vad folk visar utåt är sällan hela bilden. Och hellre två lyckliga skilda föräldrar än två föräldrar som är olyckliga tillsammans.

          Gör man slut så pass tidigt efter en graviditet så behöver man inte vara nån fluga på väggen för att veta att de inte haft det bra ett tag, varför skaffa barn då?

            MP
            En del tror att om de skaffar barn så blir deras trasiga relation mer hel och starkare.

              Så är det, tragiskt nog.

        Vet alldeles för många par som är ihop, fast relationen är sjukt destruktiv. Där dom för krig med varandra på alla plan. Men trots det är dom ihop år efter år. Nää, ger inte förhållandet dig något positivt, varför ska man vara kvar att kämpa 10 år extra? Vi har bara 1 liv, och det ska inte spenderas i negativitet.

          Exakt!! ”Kämpa lite” nej för fan Gör slut! Helst då innan ni börjar hata varandra passionerat, särskilt om ni har barn då.

    Jag vet inte hur stor roll det spelar för ett barn om man separerar när det är 0, 3 eller 10 år? Det viktiga är väl att man kan sammarbeta och att båda tar sitt ansvar. Återstår att se, men visst kan det fortfarande gå bra.

    Jobbigt dock kanske särskilt för mamman att bli ensam under graviditeten och den första ”sköra” tiden. Svårt att avlasta så som behövs om man inte bor ihop. Men hon får säkert fint stöd av sin familj.

      Hon bor ju hos sin mamma så

      bättre som 0 än äldre.
      då vet barnet inget annat än varannan vecka el varannan helg hos pappan (Ja tyvärr är det så)

    Varför måste folk tjuta offentligt? Varför måste en del visa typ allt de gör och känner offentligt? Jag förstår inte detta???

      För de är influencers och jobbar med att dela med sig av sitt liv. Googla om du är osäker

        Finns rätt många influencers som kör på utan att dela med sig av klipp på IG/TikTok/Snap där de sitter och gråter. Är inte heller något som är begränsat till influencers, helt ”vanliga” människor som gör detsamma. Tycker det är extremt cringe och uppmärkhetssökande.

      Tänkte precis skriva samma!! Fattar inte det där gråtandet…

      åh nu gråter jag vänta jag måste ta upp och filma mig bär jag gråter..

    OT men vardagsrasismen. Huuuur kan någon följa henne utan att vilja dunka sitt huvud i väggen av frustration? Kom in på henne av en händelse för att hon har kritiserat en dokumentär om fetmaoperationer och jag säger bara herregud vilken jobbig människa utan förmåga att se saker från ett annat än sitt eget perspektiv

      Hon är ”woke” i ett nötskal. Kränkt av allt och slåss konstant mot väderkvarnar.

        Kan du utveckla vad du menar med ”woke”? Jag tycker det verkar vara ett sådant ord som vissa personer slänger ur sig, utan att ordets betydelse är tydlig. Ordet slängs runt lite hur som helst. Utgår du från ordets ursprungliga betydelse eller utgår du från någon annan betydelse?

          Initialt när det blev mer populärt att använda så användes det för att beskriva någon som blev mer medveten om orättvisor av olika slag. Då var det positivt, typ ”stay woke”. Något bra.
          Men med tiden har användningen förändrats. Som en identitet, något folk claimade om sig själva eller andra och lite satte sig på höga hästar. Fortfarande i en positiv bemärkelse.

          Vilket i sig till stor del gjort att folk som stör sig på de som försöker använda sin ”wokeness” som mer ett slagträ mot allt och alla och för att känna sig moraliskt över andra. Så de som stör sig på det, började använda ”woke” emot sådana människor i en negativ bemärkelse.

          Så nu är det snarare ett sätt att beskriva någon som tror sig vara mer medveten än andra, och tror sig vara över andra pga det. Men egentligen är de rätt tunnelseende och oförmögna att ta till sig andras perspektiv och kritik. Och det är så Jasmin använder det är jag rätt säker på.

          När man letar efter saker att vara kränkt eller sekundärkränkt över. Som när Vardagsrasismen klagar på att en känd feminist som visat upp bilder från en fest inte hade tillräckligt mycket ”representation” på festen. Att vi ska liksom ska tänka igenom vår umgängeskrets och kvotera in lämplig mängd (?) färgade, funktionsnedsatta, homosexuella och transpersoner. Alltså det är ju jättebra att syna sina fördomar och försöka få in olika slags människor i sitt umgänge, men nu vet ni att nästa gång ni ska ha middag eller fest så gäller det att se till att HELA samhället är representerat! Sen hur man på en bild ser om nån har en (icke-synlig) funktionsnedsättning eller vilken sexuell orientering man har det vet jag inte men det får man väl skriva på tydliga namnskyltar och visa upp på sociala medier. ”Här är bilder från gårdagens härliga middag” och sen bilder som visar trans-Olle, funkis-Lisa osv.

            Det där är så befängt. Om jag hade börjat bli vän med folk enbart för att för att göra ett sådant statement hade de nog blivit sura. Man vill väl att folk blir vän med en för att man är kul, rolig, snäll och att man har något gemensamt? Eller är det otrendigt nu för tiden att gå efter sådana kriterier?

      Tycker precis tvärtom. Hon lyfter andra perspektiv för att nyansera bilden som ofta ges i sociala medier, hos politiker och public service.

    Alla ska fan se det positiva i allt hela tiden. Jag kan verkligen inte göra det när det stormar och det är också okej. Det kommer med lite perspektiv och man kan uppskatta även det som varit tufft när lite tid har gått. Men mitt i en kris kan i alla fall jag inte se något positivt. 😅

    Alltså, hur kan man se så fräsch ut när man gråter?

      Det är ju filter. Såklart.

    Här kan jag verkligen känna sympati för pappor, i allmänhet. Inte ens chans att han kommer ha sitt barn lika mycket den första tiden, man delar liksom inte på en bebis… Han får dyka upp som gubben i lådan när det passar, missar det vanliga hemmalivet..

      Men cry me a river, vad svårt och jobbigt det är att vara man…. Det kan ju inte komma som en nyhet för någon över 8 år att en bebis växer i mammans mage och att det är henne barnet främst behöver i början. Samt att det är hennes kropp som ska återhämta sig efter den påfrestning som graviditet och förlossning ändå är. Klarar man inte att hålla ihop förhållandet, oavsett om det är ena partens beslut eller ett gemensamt, så får man helt enkelt göra det bästa av situationen. Våra biologiska olikheter är ju lite svåra att ändra på. 🤷🏻‍♀️

        Vad har en kvinnas kropp med detta att göra förutom att hon kanske ammar?

          Om hon ammar, som ändå de flesta gör, så har det ju rätt otroligt mycket med saken att göra. Sen även om man kommer dela på föräldraledigheten, så brukar de flesta mammor vara hemma första tiden oavsett eftersom de återhämtar sig från förlossning. Så på så sätt har det ju också med kroppen att göra att i en sådan här situation så tar förmodligen mamman barnet på heltid första månaderna och kanske mer.

            Du behöver inte sära på benen du kan föda barn med kejsarsnitt

              Ja för människor som genomgår större operationer t.ex att skära upp magen och livmodern, är ju som känt tillbaka på arbetet redan senare samma dag.

              Och vad hade det med något att göra??

      Ja, men det är ju så det är. Inget vi kan göra åt det. Biologin/fertilitet är orättvis till att börja med. Samma anledning att män inte kan ha något att säga till om vad gäller abort. Det är såklart jobbigt och tråkigt. Precis som det är jobbigt och tråkigt att kvinnor är de som kan bli gravida och måste ta ett annat ansvar för att skydda sig, och möjligen välja att gå igenom en abort eller en graviditet och förlossning med allt det innebär. Men det är ju ingens fel eller något vi kan göra åt så länge som det är så våra biologiska förutsättningar ser ut.

      han får skylla sig själv.

        Asså?

    Jag kan inte nog understryka vikten av att låta saker ta sin tid i ett förhållande. Visst att allt känns sådär magiskt och perfekt i början, men man växer verkligen med varandra under årens gång. Med det sagt vet vi inte om graviditeten var planerad eller vad som lett fram till uppbrottet, men oavsett kan jag föreställa mig att det är jobbigt när familjebilden spricker. Jag hoppas dom kan reda ut situationen till det bästa för sig själva och dottern.

      Nu är ju alla personer och relationer olika och det finns inte en mall som passar alla för hur man ska handla i en relation. Min nära vän blev gravid med sin kille efter att de dejtat i 5 månader. Nu har de varit tillsammans i 7 år och väntar sitt tredje barn.

        Alltid ska någon komma med en historia där folk i princip blev gravida innan de träffades och det gick såååååå bra. Jag tror dock inte majoriteten som skaffar barn innan man känner varandra ordentligt lyckas hålla ihop resten av livet

          exakt. väldig få som har sånna gulliga lyckade förhållande som blev med barn 3e dejten…

          Eller hur. Det finns ju alltid undantag som bekräfta regeln. Det säger väl sig självt att man definitivt har större chans att klara av en relation om man levt ihop åtminstone några år? Men alltid trampar man på ömma tår när man säger sanningen.

          Haha men typ. Min mammas kompis flyttade ihop med en kille efter mindre än en vecka och de är fortfarande tillsammans och har barn idag, 20 år senare. Man ba och? Vad tillför en sån anekdot egentligen?

        7 år är ju ändå inte SÅ lång tid. Barnen är fortfarande små?

    Hon har sagt att det hänt saker som gjort att hon inte ”kunnat” stanna. Vad undrar jag om inte otrohet.. fysiskt våld? Tveksamt, då hade det väl varit snack om anmälan. Psykiskt våld? Kanske.. men känns också lite tveksamt med tanke på att de var happy family för typ en vecka sen? Så nä jag fattar inte. Vad får en att gå isär huxflux och att gå ut med det offentligt innan man ens försökt reparera det? Det kan vara svintufft att hålla ihop under småbarnsåren, men de har ju liksom inte ens kommit dit än. Barnet kommer säkert kunna få en fin uppväxt med närvarande föräldrar ändå, man kan inte undgå att tycka synd om det.

      Kan väl bara en massa anledningar.
      Droger, porrberoende, spelberoende, kärleken tar slut, våldsamheter etc.

      Mitt ex och jag hade det skitbra, efter ett pe kom det fram att han hade över 1,5 miljoner i kreditskulder och var spelberoende.
      Hade inte varit kul om vi hade väntat barn då han spelade bort hyra och allt.

      Att det var ”happy family” för en vecka sedan betyder inte att allt var bra på riktigt. De valde att visa upp den sidan. Hur det egentligen var vet bara dom två. Lika så anledningen till att de går isär.

      Kanske har kommit fram värderingar i olika aspekter som inte är acceptable för en. Olika syn på barnuppfostran eller i relationen mellan varandra eller till andra. Respektlöshet, att inte känna sig hörd och sedd, bli förlöjligad över sina känslor och tankar. Vilja bo på olika sätt etc etc. Finns ju många saker som ska klaffa med ett liv ihop

      Nä detta är fan patetiskt. Sjukt jävla omoget. Som att skaffa barn är en trend. Jag spyr.

    Hahahaha menar di på allvar att nedersta bilden inte är en parodi på random flunsa som gråter ut på instagram? 😀

    Gick ju väldigt snabbt alltihop mellan de men tror att de valde att behålla för Nicci har PCOS och har svårt att bli gravid (eller inte kan?)
    Däremort får man hoppas att han kommer vara en del av barnets liv!

      Det vet hon ju inte ens, om hon inte försökt bli gravid tidigare. Många får barn ändå, ingen omöjlighet

      Uppebarligen kan hon. Kondom är en sjukt bra grej om man vill ligga men inte är i en seriös och långvarig relation och redo för barn.

    Patetiskt att fläka ut privatlivet på sociala medier som hon gör, flunsa eller ej. Sen är det märkligt att folk blir så triggade att de börjar önska livet ur folk över, ja vadå? Vi vet inte ens vad som hänt. Kan folk chilla

    Alltså Joakim Lundells argument i Min sanning om varför dottern har ett eget Instagramkonto och varför lägger upp en mycket bilder är helt sjuk. Dom gör det för att tjäna pengar på sina barn och är fullständigt gränslösa i deras exploatering av barnen.

    Förstår inte grejen med att förödmjuka sig själv genom att böla offentligt? Kan heller inte ha varit en lätt sist för Andreas att ha ett seriöst och moget förhållande med en flickvän som sitter ihop med sin mamma. Han kom mer in som en handyman och fick fixa praktiska saker medan tjejen hellre hänger med mamsen eller visar upp sig i spegeln. Inte ens en semester på tu man hand fick han innan det skulle lekas förälder. Även då skulle mamma med. Nog bra att bli vuxen och självständig själv innan man får ansvar över ett barn.
    Bara att snyta sig och flytta hemifrån, visa att man är vuxen och klarar ett eget boende och allt vad som hör till vardagen. Nu utstrålar hon bara barnunge.

      Hon är en barnunge. En f j o r t i s

      Är nog nästan bara i Sverige en nära relation med en förälder är negativt.
      Kolla på många utländska hur nära de är sina familjer hur man hjälps åt i vått & i torrt hur de ställer upp för varandra, hur fina relationer de har, umgås jämt det är inget negativt i det alls.
      Många av dom bor även tillsammans och hjälps åt med de som behövs, de ser de aldrig som något fel.
      Sen så är det självklart bra att kunna vara självständig med såklart!
      Inte konstigt många svenska äldre sitter helt ensamma på ålderdomshem tex fast de har stor släkt då vi inte ger oss tid för våra nära & kära många ggr.
      Tycker de är superbra hon har en nära relation till sin mamma speciellt nu i hennes graviditet då hon även går igenom det hon går igenom med att de är slut.

        Fast det kan också vara orsaken till uppbrottet? Kanske A ställde krav på att hon ska flytta hemifrån så de kan få ett privatliv…? Fint med nära relation men här finns det en partner med i bilden och det kan nog vara påfrestande att ha öppna dörrar in till svärisarna. Även om de bor i ”eget hus” två meter från mamman, är det nog svårt att avskärma sig och skapa sig nåt eget.

          Absolut, men tror han visste det innan med hur det var som.
          Sen så är det säkerligen svårt att avskärma sig och skapa sig något eget om man bor bredvid varandra, helt rätt.
          Men när de väl får barn så kommer de säkerligen vilja ha barnvakt någon gång och då är det väl också praktiskt att man är nära.. så vet faktiskt inte om det skulle vara anledningen till varför de gjort slut och skulle heller inte spekulera i det då de är deras ensak även om de lägger ut massa på internet.
          Är inte alls insatt i det där alls faktiskt hur de bor osv då jag inte följer dom.
          Tyckte bara det är så typiskt svenskt att skriva saker som att man är en fjortis, barnunge osv för man är nära sin familj, känns lite elakt faktiskt att sitta och skriva så om en gravid sörjande kvinna oavsett.
          Tror faktiskt Nicci kommer klara det galant då hon verkar ha bra stöd från sin familj vilket är väldigt viktigt speciellt när de gjort slut och hon verkar fokusera på henne & sin kommande bebis vilket bara är positivt 🙂

            Känns som det är mycket mer negativitet här emot Nicci som är ”ensam” gravid än vad det var mot Molly Rustas, där var det en helt annan ton än de är här.
            Sen att de är olika ja, men vad gör det mer rätt till att trycka ned en gravid kvinna undrar jag med elaka ord när hon uppenbarligen redan verkar ledsen.
            Kvinnor borde stötta varandra och speciellt i såna här situationer.

    Båda *lipar* i denna sorgsna tid när man går isär samtidigt som man väntar barn. Vilken SORG. Men ÄNDÅ kan de omöjligt vara tillsammans. Det går inte. Han har inte varit otrogen. Men nej de kan omöjligt vara tillsammans i denna svåra tid.

    Vad i helv***e händer med dagens ungdomar??? Är det en trend att bli gravid och gå isär? Tävling hur många barn man kan skaffa och samtidigt vara smal? VAD HÄNDER!!

    Man undrar vad för drastiskt som kan ha hänt när man behöver gå ut med att man avbrutit förhållandet innan den ena ens hunnit flytta ut.
    Med tanke på senaste bilderna och kommentarerna på varandras bilder känns det som ett sätt att locka till sig fler följare.

    Önskar dem båda lycka till och hoppas de kan fortsatt känna glädje för sin dotter och göra det bästa för henne. Följde Love Island och Nicci verkade genuint kär i Andreas och hon upplevs väldigt sårad nu, så jag tänker att hon säkert önskat att det såg annorlunda ut men tagit ett smärtsamt beslut som hon kommit fram till är det bästa.

    Vad då Nicci! Menar du att dottern skall rädda ditt liv eller!?? Tänk dessutom om hon tar efter dig, hur du lever!??!! Ingen rolig historia – problembarn på en gång! Är du beredd att ändra ditt liv radikalt till förmån för lilla barnets. Hoppas innerligt så – inga fyllekvällar., byte av killar som du byter trosor ingen utbildning ingen bostad, slutar som en sk influenser som varken kan ngt eller tjänar några pengar! Stackars, stackars barn!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.