Vad utlovar reklamen för Avoras kläder egentligen?

Det kom ett mail…

Bianca Ingrosso gör reklam för Avoras olika plagg, på vilka hon skriver följande:

– Literally makes the ladies look 😮‍💨👏👌
– This shirt makes your body look so well trained, it’s literally insane.
– Haha, trust med. Skirt that gives you that🍑

Jag vill inte vara den som är den, men jag trooooooooor att det kan ligga en del operationer, ingrepp och olika skönhetsbehandlingar som gör att kläderna sitter som de gör på Bianca, och att det tyvärr inte räcker med att bara köpa plaggen för att åstadkomma det.
Falsk marknadsföring, någon?

Tack för tips!

100 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    ”Well trained”

      Det kommer Bianca aldrig att bli.

      🤭🤭🤭

        Skulle vara kommentar till well trained

          Det blev det väl också?

      Tänkte också kommentera på detta. Är det för mycket begärt att en influencer som tjänar de summorna Bianca tjänar klarar av någorlunda bra engelska? Annars, håll dig till svenska.

    Återigen ett inlägg där vi ska granska Biancas (uttalat ätstörda) kropp. Det räcker nu, känns som allt som kan kommentarernas om hennes kropp redan har gjort det 1000 gånger om här nu

      Absolut, men i detta fallet är det operationerna i sig Camilla skrev om inte hennes ätstörning även om dom kanske hänger något ihop så är det väl ändå två olika saker en ätstörning & en operation?

        Jag menar bara att jag är trött på granskningen av hennes kropp generellt, det är alltid så hårt ton också. Men jag hittar själv ut, så ses vi nästa inlägg istället!

          Fattar vad du menar men nu var det ju inte en ”vanlig” bild som hon bara lagt upp utan vidare kontext. Det här handlade ändå om att hon själv i princip påstår att köper du kläderna så kommer du att se lika slimmad och vältränad ut som Bianca, vilket Är otroligt fel och falsk marnadsföring, det måste man ändå få diskutera.

            Den här gången, ja. Men den upprepade ”granskningen” gör ju att även detta inlägg hör till den stora skammningen av en ung tjej. Det är helt jävla sjukt att det får fortgå.

              Det är väl snarare sjukt att Biancas lögner får fortgå? Prackar på unga tjejer smink och produkter som ska få dem att se ut som henne, när det egentligen är behandlingar, operationer och ätstörning som är nyckeln?

                Det har ju alltid förekommit. Vad är det idag som gör att ”unga tjejer” är mer lättlurade än för 30+ år sedan? För inte så länge sedan hette det Photoshop och bildredigering! Nu tar alla för givet att operationer ger den ultimata figuren. Det är spanx(kroppsformande kläder), fördelaktigt ljus, proffs make-up och kraftigt redigerade bilder. Redan på Supermodellernas tid, vi vet alla vilka det var, sa dom själva att: vi ser INTE ut så här när vi vaknar på morgonen!

                  Hänger inte helt med. Är din poäng att fenomenet alltid har förekommit, och således är det grönt ljus för Bianca att påstå att det är hennes nya klädmärke som får hennes kropp att se ut som den gör?

              Fast alltså… ”ung tjej” får det att låta som att Bianca är 19 år när hon in fact blir 29 nu i December. Inte för att det är gammalt men tycker ändå inte att närmare 30 är särskilt ursäktande att hon då ska komma undan.

              Känner empati med henne pga hennes ätstörning, men någonstans måste folk (följare) också sätta ned foten. Att ha en ätstörning ger dig inte att frikort att ge fler faktiskt unga(!) följare en ätstörning också.

                Håller med i allt utom mittendelen. Hon får fan ta lite jävla ansvar som den vuxna människa hon är, sjuk eller ej!

              Hon väljer själv att exploatera sin kropp och fortsätta bygga sitt kändisskap på det.

                Menar exponera men ja man kanske kan kalla det exploatera också 😂

                Och..?

            Ja, men skriv in och säg att du vill stå där med din kropp där så det går rätt till! Gör reklamen själv om du inte tål Bianca!

            Snälla kan det inte räcka med den här häxjakten nu!? Det här är inte hälsosamt den här Bianca-fixeringen! Majoriteten av er som gnäller verkar tampas med överflödiga kilon eller kroppsförskt/skam (utifrån vad ni delar med er), men att inspektera och klaga på Biancas kropp löser inte er stress och ångest kring den egna kroppen. Hon är inte orsaken till era problem! Det är som en individ som ägnar sig åt psykiskt misshandel där den andra är källan till allt den avskyr med sig själv så den projicerar all sk*t på den andra i en förhoppning om att må bättre. Minsta lilla mentalt skav genererar påhopp på den andra.

            Det här är ej hållbart!

            Ni bara maler på och maler på och Camilla leder och piskar på stämningen med sina ledande inlägg där läsarna uppmuntrats kommentera Biancas kropp på ett negativt sätt. Allting döljs bakom en ”vilja att få hälsosam reklam”. Stäng av istället och ta ett egenansvar för en gångs skull nu när ni är så jagsvaga!

            Det här påminner om när jag blev vald till Lucia i 9:an och det började kastas ägg på vårt hus. Någon lade också kaninlortar i vår brevlåda vid upprepade tillfällen fram till den 13:e.

            Vi ser olika ut som människor och lär er detta och framförallt acceptera detta. Sedan dettq eviga fokus på bröstimplantat, men fokusera på *varför* detta händer istället för att attackera tjejerna som mår dåligt och riskerar sitt liv för att känna sig accepterade. Ni attackerar någon som är exakt där ni också är, som också mår dåligt av alla påtryckningar om hur tjejer/kvinnor bör se ut.

            Vem har gett er rätten att kränka en annan människa enbart för att den ser ut på ett visst sätt i kroppen??? Ge er!

              Tycker nog att din kommentar känns mer ohälsosam och malande 😬

                Det tar ju inte slut! Det kommer inlägg efter inlägg och med inläggen kommer en massa negativa/elaka kommentarer om Bianca.

                Jag hade köpt din respons om detta var första eller andra inlägget, men de här Bianca-inläggen bara fortsätter utan hejd. Det räcker helt enkelt nu.

                Förevändningen om att influensers når en bred publik, gäller även Bloggbevakning. Varför är hennes trakasserier av Bianca, okej enligt många av er?

              Va? Vi kritiserar hennes falska marknadsföring, hon får se ut exakt hur hon vill!

              Kan bara hålla med! Individer som mår bra i själen har inget som helst behov av att fokusera på andra människor, annat än i positiv form.

              Imponerande fekal spya, det måste jag ändå ge dig.
              Du får mig att tro att du är just den typ av jagsvaga person som sluga influensers halar in i sitt entourage. Som försvarar in absurdum även när argumenten sinat och retoriken är förvirrad.
              Det som kritiseras är marknadsföringen bakom Avora, som dessutom börjar bli desperata.

                Du är sjukt obehaglig.

                  Ad hominem, vilken lågoddsare 🙂

                Har aldrig köpt någonting som någon influenser gjort reklam för. Jag är juridikstudent och har inte tid att följa en massa reklamkonton (=influencers).

                Jag vänder mig emot att det aldrig upphör, utan bara fortsätter. Vet ni ens själva om något av det här ger resultat eller det bara lättar på frustrationerna i stunden för er?

                Jag skulle aldrig hålla med någon blint!

                  Går juristprogrammet och har jättemycket tid att följa reklamkonton. 😩

              Du satte verkligen huvudet på spiken -jagsvaga individer. Det är deprimerande att se all den tid de lägger ner på att sänka andra istället för att göra en positiv förändring i sina egna liv.

                Jag tror inte riktigt du förstår innebörden av vad jagsvag är. Jagsvag är en person som inte kan skilja på sitt eget liv och en person som hen idoliserar. De börjar försvara din idol för kritik mot idolen är kritik mot det egna jaget.
                Människor som har förmågan att se nyanserat på saker är inte jagsvaga och kritik är inte osunt.

                  Läs på!

                  Hej igen förresten, Petronella! Du verkar ha svårt för att låta bli att kommentera mina meddelanden. Tonen är dock detsamma ”du verkar inte förstå”.

                  Gulligt!

                  Hejdå

                    Varför så aggressiv? Denna blogg verkar ha en negativ påverkan på dig. Kanske bättre att lägga tid på saker som inte påverkar dig så starkt.
                    Blev du kränkt av att jag rättade dig på vad jagsvag är?

              Du behöver lära dig se skillnaden mellan att kritik mot en individ och kritik mot ett företag.

                Eller se skillnad på vad bilder förmedlar.

                Och när modellen får välja själv, så kan man kritisera modellen för vad bilder förmedlar.

                svårare än så är det inte.

              Du verkar inte ha förstått! Handlar ingenting om att folk är missnöjda med sina kroppar. Bianca är extremt kroppsfixerad & tar märkliga nästan nakna selfies, skriver sådant här som om kläderna & verkar helt kroppsbesatt. Hon har en ätstörning & det är sorgligt med ett sådant utseendefokus & många unga tjejer ser upp till henne. Att vilja visa upp sig & sin kropp så här är märkligt. Bianca har problem, inte vi andra som ser hur hon beter sig! Hon är jättefin & vacker som hon är & önskar att hon kunde slappna av i det & njuta av sig själv & sin kropp.

            Vältränad?

            Men om man tror att man ska se ut som Bianca för att man köper dessa kläder har man väl inte alla hästar hemma… Midjan ser f ö jättemärklig ut.

      Hon kanske ska sluta prata eller ansträngt framhäva den den själv i första taget?

    Lite som när Kylie Jenner sa att det var hennes lip kit som gjorde hennes läppar större.

      Sa hon inte också att hon gjorde over line (målade utanför sina egna läppar ) på sina läppar också? För att få dem att se större ut.
      Liksom kom igen vi ser att du har gjort något utöver ditt lip kit

    Ja, det är otroligt tråkigt hur det blivit med dessa operationer.. som det är helt normalt och de som inte erkänner operationerna vill gärna ”skylla” på annat att de tränat osv för att få den kropp de helt plötsligt har.
    Det ger så dåliga budskap till alla yngre och jag tycker det det är hemskt för hur de tvingas växa upp i detta.
    Sen har absolut föräldrar en skyldighet att se vad barnen följer men att deras förebild förnekar ingrepp och operationer gör ju bara att de barnen troligtvis går på vad de influenserna säger ändå tyvärr.
    Alla gör vad de vill, men man kan stå för det istället för att förneka och hitta på andra orsaker varför de så snabbt blivit en förändring i utseendet, för i slutet av dagen så kommer influensers vara förebilder för många yngre vare sig de vill eller inte

      Vissa har stora bröst naturligt. Hur håller ditt argument här då?

        Hur kom bröst in i det här? Och vad är ts argument? Förstår faktiskt ingenting av din fråga

          ”dessa operationer”

            Är väl skillnad att ha stora bröst naturligt än ett opera dom stora? Eller vad är det du menar?
            Tänker att har du något naturligt så är det ju just, naturligt vilket operationer inte är..?
            Sen så står det ingenting om just bröst i texten.
            Är man född med tex stora bröst ja då är det ju så, precis samma som att vissa har små näsor eller stora men det är ingenting man gjort om och därmed är det väl ingenting som är ”fake” och något man påstår sig tränat sig till eller någon annan bortförklaring om man inte kan stå för sina operationer.
            Sen så var texten inte menad till någon specifik.

              Än att operera*

    Om nån på riktigt tror att det är kläderna som ”gör” kroppen och inte tvärt om bör nog fundera ett varv till.

    ”Ha ha trust me…”
    Jag vet inte. Gillar Bianca och vill verkligen inte falla in i hennes kör av kritiker pga tycker hon får oförtjänt mycket gnäll – men känner mig lite ”underskattad” som läsare med den här typen av argument och reklam. Nej. Jag är inte lättlurad, jag förstår att den där kroppen inte dyker upp på grund av ett kjoltyg. Så vad är det jag ska ”lita på”.

    Nä, nu ska jag med min blobbkropp köpa kläderna och förvänta mig mirakel. Hör av mig sedan.

      😂❤️

    OT men är det inte lite tondövt/smaklöst att Hugo postar en story med nån bok han gett ut där man ska träna som honom i två månader, och sen i nästa story postar en film på ett Halloween-skelett och skriver att så såg Paula ut efter att ha följt boken? Fattar att han skämtar men med tanke på hur mycket det pratas om size zero osv just nu och att Paula pratat om ätstörningar och blivit ifrågasatt kring ifall hon äter/tränar sunt.

      1. Jo, lite tondövt
      2. Dålig reklam för boken om man blir ett skelett av den
      3. Visst påminner den om Paolo Roberto bok, både utseende och tema? Det är kanske inte så bra 😛

      Han är en man. Dom kommer ju undan med cirka allt 🙃

        Ni låter män komma undan med det. Inga inlägg eller någon häxjakt av H.R. kommer att ske.

        Jag är genuint intresserad varför så många kvinnor inte tål andra kvinnor och till varje pris vill sänka andra kvinnor.

        Det är dessutom något ordentligt bakvänt om en individ inte kan förstå att plagg som sitter på en annan människas kropp, inte kommer sitta exakt likadant på den egna kroppen!

          Är en handfull influensers verkligen alla kvinnor? Lägg av nu. Om du tycker att det är så jobbigt att läsa kritiska kommentarer om influenser är det nog bäst för ditt eget välmående att du hittar tillbaka till och stannar kvar hos din idol. Där du kan känna dig trygg och enbart mötas av handhjärtan och kärlekshyllningar.

            Följer ingen influenser! Kan du inte ge dig själv ett litet löfte om att sluta förfölja mig här inne, Petronella! Vad vill du!? Notera att jag inte svarar dig först…någonsin!

              Detta är en blogg där folk kommenterar och uttrycker en åsikt. Om du tycker det är jobbigt så kanske du inte ska kommentera.

            Petronella…
            ”..Det Som kritiseras är marknadsföringen bakom Avora” Din kommentar lite längre upp här i tråden.
            Men nu är det ”…kritiska kommentarer om Influenser”
            Woopsi…;)

            Alla som kan läsa ser klart och tydligt att dessa negativa kommentarer kring Bianca är riktat mot Henne och Inte företaget. Men det var bra att du förtydligade nu också👍🏻

            Och snälla, begrav dessa återkommande kommentar om ”stanna-kvar-hos-din-idol-där-du-kan-känna-dig-trygg-bla-bla-blaaaa”
            😴😴😴

          Varför är kvinnor genuint intresserade av att visa sitt skelett med kläder som visar hur duktig man är som inte äter. Det är ju själva syftet för ätstörda att visa att de minsann inte äter. Klart som fan att andra kvinnor blir förbannade när de vet att detta kan hetsa dem själva eller andra till att sluta äta.
          Det handlar inte om att alla ser olika ut. Det handlar om att Bianca hetsar fram osunt leverne hos andra unga och äldre kvinnor. Det är ett riktigt kvinnoförakt det. Att försöka få andra att äta så lite som möjligt så att de inte orkar tänka och plugga eller jobba, och i stället bli totalt intelligensbefriade skelett.
          Flickor och kvinnor ska äta bra mat. Så de kan tänka och ha känslor. Så är det bara!

            Har du konkreta bevis på att hon försöker få andra att äta så lite som möjligt?

              Intressant att du inte fastnade på att hon hetsar fram osunt leverne. Har länge tyckt att Bianca står för objektifiering och kvinnoförakt då hon visar upp alla de förkastliga normer som kvinnor måste underkasta sig för att anses passa in.

                För att det är en anklagelse utan grund om den inte kan backas upp av konkreta bevis.

              Bianca försöker få andra att vara som hon. Det är väl rätt uppenbart?

              Använd mitt smink, köp såna här kläder som man passar i när man är supertunn intill vansinnets gräns.

              Spy är inte roligt men det är härligt att få ta bilder där man har en getingmidja och en plattplatt mage etc. Hon visar lyckligt upp sig som sådan.

    En del kläder ger fina former, oavsett hur din kropp ser ut. De sitter åt på rätt ställen. Var nog det hon ville få fram men misslyckades.

      Inte den där typen av kläder iaf

      Den virala klänningen från Skims till exempel. Har sett den på massor av olika kroppar och den smickrar alla.

      Biancas kläder kanske har något speciellt snitt eller så? Det vet vi ju faktiskt inte. Hon skriver dessutom inte att man kommer se ut som hon gör.

    Vilken tur att mina ”ladies” har integritet och inte vill visa upp sig för hela världen.

      Min integritet sitter inte i mina bröst, men you do you.

        Och du förstår inte ett skämt heller

          Väldigt slött att skämta om att en kvinnas värde och integritet sitter i hur mycket hud hon väljer att visa eller inte visa.

          PS. Skämt ska vara roliga.

            Är själv rätt nöjd med att mina ladies har tillräckligt med självkänsla att inte behöva visa upp sig för likes.

              Vad ska det bli av Bianca när hon blir stor?

      Det är bara bröst, en del av kroppen, inga ”ladies”

        Nu var det ju Bianca som kallade dem det

    Ja såg det där hos Bianca. Så sjukt att hon med opererade bröst säger att klänningen får dom att se bra ut. Hennes bröst ser antagligen lika bra ut oavsett vad hon har på sig. Ungefär samma som folk som gör reklam för ögonfransserum och har lösögonfransar eller anti-agehudvård när man har botox. Vilken jäkla värld vi lever i.

      Fattar inte hur hon kan vara nöjd med dessa 70 000 kr tuttar. Den ena sitter högre upp än den andra och det är typ flera meters glipa mellan dom. Om man betalar dyrt borde man väl få ha några krav ändå.

    En vältränad kropp ser inte ut sådär. Det där är bara utmärglad.

      En vältränad kropp kan se ut på många sätt. Jämför exempelvis en långdistanslöpare med en kulstötare, en cyklist eller en tyngdlyftare.

        Ja men hon är inte en långdistanslöpare så….

        Wtf?

        Vältränade kroppar är absolut olika. Men är hon verkligen det då, tränar hon?

        Ja men nu vet alla att Bianca inte är vältränad.

    Har hon verkligen en vagel i ögat eller är det mer fillers/hyaluron syra hon satt och sen fått klump/nu blåmärke av 🫤

      Aha Sunekos på Victoriakliniken. Blåmärke efter vagel har jag aldrig hört talas om 😂

    Också att hon inte fattar vad hennes ord får unga tjejer att känna, trots att hon själv har såna problem med sin ätstörning. Var finns ansvaret.

      Var finns ansvaret i kommentarer som skrivs här? Det är minst lika skadligt om inte mer.

        Du det där var en jädra skadlig kommentar!

        Ja det ena utesluter ju inte det andra.

    Det är falsk marknadsföring av en helt igenom falsk person.
    Bröst som ser ut som hårda tennisbollar och ett ansikte som är stramare än Anna Ankas och det vill inte säga lite.
    Hon må ha haft ätstörningar / psykiska störningar ( vad som helst, om det nu är sant) men då borde hon försöka i alla fall att vara och se lite sundare ut.
    Det är beklagligt att så många väldigt unga tjejer har henne som idol och förebild och förresten skulle det vara intressant veta åldern på er som försvarar henne också. Skulle tro det är en hel del lite äldre som har henne på piedestal också.
    Fy fabian säger jag

      Hon verkar inte vilja bli frisk heller och frågan är ju då varför? Går hon regelbundet hos psykolog? Får hon hjälp mot sin bulimi? Pratar hon om sin sjukdom med sina hängivna fans eller handlar det bara om att posta bilder på mängder med mat, fika och godis?

    Känns som om pengar verkligen gör nåt med en… En Bianca med tillgång till oändligt mycket pengar är helt verklighetsfrånvänd och uppe i det blå.. En Bianca som i början av WV helt enkelt levde Svensson liv och köpte sin egna lilla lya var ju en heeeelt annan person.. men men man förändras som alla säger 😊

      Hon verkade vara en väldigt härlig och jordnära tjej på den tiden. Av någon anledning är hon numera ytlig, stel och oerhört utseendefixerad. Känns som att förändringen började när hon anställde sin första assistent LW.

    Kul för henne att hon lärt sig ett nytt ord på engelska (literally), nu ska hon bara fatta hur man använder det på rätt sätt!

      Är ditt ego stärkt nu?

    Jopp reagerade på att hon skrev att en topp kunde göra så att kroppen ser vältränad ut , 🤔🤔🤔🤔🤔🤔hur kan hon komma undan med detta ??? Fattar noll

      Troligen va det tjolen som gjorde att kroppen såg vältränad ut men det är änu sjukare

    Camilla, jag har under en längre tid funderat över att ”vissa operationer” och skönhetsbehandlingar är ok enligt dig och dina poddkompisar. Missförstå mig inte, ni lyfter kloka saker som skapar samhällsproblem hos främst tjejer, MEN att göra botox, fillers, ögonbryn mm är ok. Reagerade starkt när Lady damer var med i ert avsnitt. Hon fixade brösten efter barnen men bara lite och blev inte nöjd. Sen förespråkar hon att vi ska strunta i vårt vikt men ändå finns en fåfänga. Är det ok, ska vi alla fixa tittarna efter barnen? Jag förstår att ni vill lyfta vissa snedvridna ideala, men var är det för skillnad på en sjukt smal kropp och ett ansikte som är fixat med botox och fillers? Båda får oss och våra barn att sträva efter något vi inte har normalt utifrån födsel. Vore intressant att höra hur ni resonerar om detta i er podd.
    Från en som alltid lyssnar♥️

      Ingen.

      @bloggbevakning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.