Dagens sponsfiske

Hon hymlar inte ens, likt många av sina kollegor. 
Hon vill ha det här och det här i spons och gärna enkla, smidiga grejer.

Jag skulle vilja ha en badrumsrenovering, gärna två om man får vara lite fräck. Om det inte är för mycket begärt så får det gärna rassla in en iPhone15 pro max så fort den bli tillgänglig, och kanske även en årsförbrukning eller två med Cola Zero, djungelvrål och Pågens minilussekatter. Jag vill även att min nya valp ska lära sig hitta kantareller, utan att äta upp dem. #brukshundsklubben kan kanske sponsra?

Vad vill ni ha spons på?
När vi ändå är i ”önsketagen”?

Tack för tips! 

86 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Det enda jag önskar att någon annan kunde servera just nu hade varit ordentlig, god, näringsrik mat två gånger om dagen. Är så trött på matlagning och att hitta på vad man ska äta.

      Åh gud ja. Hade det samtalet med min sambo precis. Hade velat ha en kock som kom och lagade god mat till oss!

      Hear hear! Och gärna en livsförbrukning på nässpray. Och… en PT som drog mig på träning varje dag av varierande grad.

        Nässpray 🙌🏼❤️

        Otrivin menthol 😮‍💨😮‍💨😮‍💨

      Jag önskar mig en man som jag blir kär i och som är kär i mig och ett nytt jobb med roliga (vet att allt inte kan vara roligt men en del vore toppen) och givande arbetsuppgifter. Snälla , snälla det kan väl inte vara för mycket begärt!

      Ja, vem visste att nåt av det värsta med föräldraskap är att man måste planera och laga någorlunda vettig mat VARJE dag. Inne i en period med exakt noll inspiration och lust till detta.

        Vill opponera mig lite mot att ”man måste laga ngt någorlunda vettigt varje dag”. Nä det är helt okej med korv, frysta köttbullar, pyttipanna, gröt, bacon, nuggets och annan skit också. Det har ingen dött av. Jag led av dåligt samvete när mina barn ibland fick skräpmat/ultraprocessad mat. Nu i efterhand tänker jag att jag ju gjorde mitt bästa där och då. Inte lätt att hinna med alla måsten!

          Tycker det du nämner är någorlunda vettig mat Den är ju inte värre än skolmaten. B

    Jag vill ha förmågan att inte vilja ha materiella ting. Går helt okej.

    Att någon ser till att luften på kolllegans pilatesboll pyser ut och att bollen aldrig går att pumpa så jag slipper det gnisslande ljudet!!!

      Stick ett litet hål i den när ingen ser.

    Antonija Mandir har skaffat kille…tips till dig

      Antonija är så otroligt unlikeable..

      Dom har väl varit ihop ett år snart?

      Lät som om hon ’skaffat’ en hund. Träffat en kille borde det väl heta? 😉

        Eller inte. ”Skaffat” är väldigt vanligt i folkmun.

          Nej.

      Det är ju flera måånader sen?

    Jag kan verkligen inte komma på någonting materiellt som jag skulle vilja ha som jag inte med lätthet kan köpa själv. Handlar inte om att jag är rik utan min största shoppingdröm är ett nytt påslakanset som tyvärr inte finns i min storlek just nu.
    Svårt att sponsra saker som hälsa, en plötsig kovändning från mina föräldrar att sälja sitt gamla hus och flytta närmare, att min dotter ska få goda vänner på sin nya skola.. lite sånt.

      Jag håller med, saker har jag vad jag behöver, god hälsa och att barnen får bra liv är svårt att få spons på 😅

        Nu kom jag på vad jag skulle vilja ha spons på, En resa till södra Italien samt öarna runt om. Känner någon sig manad står jag gärna till tjänst

    Det är f..n i mig pinsamt. Klipp dig och skaffa dig ett jobb!!

    En matkreatör från storstaden känns som helt rätt kanal för ett företag som friluftsutrustning. Att hon desperat söker gratisprylar samtidigt som hon ställer krav på sakerna i fråga känns seriöst.

      Tycker det ser så fult ut att fråga/be om spons sådär, men vet inte om jag tycker bättre om de som hintar om spons men inte säger det rätt ut heller haha

    Jag vill ha ett hus. Bor bra i en väldigt trivsam lgh från förrförra sekelskiftet, högt i tak osv. Men jag vill ha ett hus! Med altan! O franska altandörrar 🙄 Och ett barn, men det tror jag dessvärre inte att någon kan sponsra mig med. Varken hus eller barn.

      Same

    En resa till Sicilien…. Bara jag, ett fint litet personligt hotell där jag kan sitta och skriva. Dricka lite vin, simma i havet…. En paus som jag behöver (jag minns knappt när jag hade semester senast…..) .

      Jaaaaa, jag med.
      Kommissarie Albano hade ett så fint hus på Sicilen och det är visst ett litet hotell. Han simmade i havet på morgonen också…
      Vill dit!

        Montalbano skulle det vara.

      Omg det vill jag också!!

      Varit där. Bodde nedanför Taormina vid stranden.
      Ja Sicilien är fint.
      Men vill gärna se Sardinien. 😊

        Åhh, vilket hotell var det??

    Jag skulle vilja ha en fin tvättkorg att ha i sovrummet, gärna korgmaterial, hade också velat ha ett nytt pack rakblad till min rakhyvel (typ 400 kr för ett pack?! Så dyrt). Skulle också behöva ett ihopfällbart paraply, gympaskor för promenad och träning samt ett par jeans som passar. En kastrull i mellanstorlek och brödrost. Någon som vill sponsra en tjej?

      Hur många följare har du på Instagram?

      Nu när du säger det, en sån där liten kastrull enbart för äggkokning. Det vill jag verkligen ha!

      Fräscht att ha smutstvätten i sovrummet…

    Fotbollsskor

    Lätta och smidiga friluftsgrejer som håller en livstid. Jotack, det kostar ju inte skjortan eller så.

    Jag skulle inte tackat nej till massor med baby / barnprylar i spons! Då det just nu bor 2 bebisar i min mage, som kommer ut i början på nästa år <3 Inte en pinal är inköpt ännu…!

      Grattis! <3

        Åh vad drömmigt med tvillingar, grattis till tusen! You got this ❤️

          Tack så jättemycket <3

        Tusen tack <3

      Då kanske du kan sponsra mig med den ena bebisen? Verkar inte få någon egen så jag kan ta en. Den får gärna vara läskunnig, smart och rolig från födseln.

      Du behöver typ inga prylar, särskilt inte i början! Med andra ord kan du vara lugn!

        Ja jag vill verkligen inte shoppa massa saker ”bara för att”. Och vi ska försöka hitta så mycket som möjligt begagnat, som barnvagn, skötbord etc. 🙂

          Bra, det låter intelligent. Lycka till.

          Har en tvillingvagn som jag tänkt sälja (bugaboo donkey i svart) till vettigt pris (tänkt mig ca 7500kr) om du vill köpa. Beroende på vart du bor såklart.

    Propud cinnamon rolls tack

    Ett gym tack. Men först gärna garaget som gymmet kan inrymmas i. Inte så mycket begärt 🙂

    Herregud, influensers har ingen skam i kroppen🙈 Var tvungen att gå in och kolla på hennes insta då jag inte är känd med vem hon är. Kändes inte speciellt ”outdoorsy”😅 Det där tältet kommer bli använt typ en gång – köp ett på Rusta istället är mitt tips. Vill hon ta tältandet seriöst är det Hilleberg och inget annat som gäller🏕️

    Den här artikeln är helt underbar…undrar vad alla dessa självgoda influensers tycker om att jämföras med gårdfarihandlare:-)?

    https://www.expressen.se/amelia/deppigheten-beror-mer-an-de-farliga-rumplyften/

      Huur bra! Huvudet på spiken! 😃😅🤩

    Nagon far garna sponsra mig med en liten bit mark (250-300m2 ar tillrackligt) samt bygge av ett tinyhouse och badtunna samt staket, gar pa ca en halv mille har vi raknat ut. Som motprestation lagger jag upp content over hela bygget samt inredningen och plantering av frukttrad pa mina sociala medier dar jag har ca: 150 unika foljare sammanlagt. Nagon som nappar?

    ”Eller bara någon som kan tipsa om vad man kan köpa”. Svårt att ta reda på själv om man verkligen vill. Det kändes mest som en mening hon lade till för att inte låta så girig.

    Alltså, det här beteendet är ju orimligt. Dessutom har jag svårt att tro att hon inte har råd att köpa det själv, vilket gör det värre.

    Har pappan ingen kontakt med B?

      Jo

      Han träffar henne en gång i veckan enligt J

        Ahaa! Men S och M då? Och N??

    Nya glasögon
    Har tyvärr dålig syn och dyra glas.
    Något man inte kan rå för och ändå för jag betala hela summan. 😕

      Ja fy, att se dåligt är inte billigt😵‍💫 Och glasögon/linser är ju inte direkt nåt man kan prioritera bort.

    Slippa min utmattningsdepression och psykiska ohälsa. Spons på det tack..

    jag hade gärna tagit emot spons i form av en person som kan inredning och få iordning mitt hem! Jag har intresse av inredning men absolut inte öga för det haha..

    Spons på mat, tack. Är så hungrig att jag svimmar pga pengabrist🥺

      Har du inget jobb?

        Du känns som en fin person 🤬
        Har man inget snällt att säga så är det bättre att hålla tyst!

          Tycker du på riktigt att det var en elak fråga?

    Jag skulle vilja bli sponsrad med en bil, där man slipper tänka på kringkostnader som däck, byta batteri och sånt tråkigt. Jag kan tanka/ladda och fylla på fönsterputs, thats it! Och gärna en tax till!

      Fönsterputs 😂

        Det var min son som myntade uttrycket när han var liten 😂 vi säger även vindruvepojkar istället för vindrutetorkare…

    Om något friluftsföretag läser här kan jag meddela att det lär inte bli tokrusning efter era tält bara för att Josefin Bäck som på intet sätt är speciellt känd visar upp en bild på ett på sin insta så här på hösten då de flesta inte alls är sugna på att bo i tält så ni kan lugnt skita i att ge den här tiggaren gratis saker och låta henne betala för sig som alla andra som vill ha tält och annan campingutrustning får göra.

      Handlar väl även om att synas och vara ett märke /företag som kunder känner igen sen när de själva är ute efter produkten.

    Herregud så pinsamt. Något företag borde skicka ett superavancerat tält åt henne.

      Då får hon ju som hon vill, det pinsamma är att du försöker trycka ner en annan person.

    Frisörbesök var tredje månad, ansiktsbehandling varannan vecka och svinlång bra betald föräldraledighet. Inte så mkt tycker jag? 😑

    Bröstförminskning. Fy fan vad jag önskar jag hade råd!! Vet Attmar kan få från landstinget men jag ligger i nått slags gränsfall. 🙁

    Delicato får gärna börja sponsra mig, det vore fint.

    En pilatesapparat som heter reformer.

    Hantverkare/snickare som kan sponsra renovering av 2 badrum, tvättstuga och kök! Även byte av dörrar och garageport samt ett nytt balkongräcke. Nästa sommar önskas även en lång spaljé/staket runt halva tomten. 👋🏻

    En eller två veckors semester – varje år tills jag dör alternativt inte orkar resa längre. Spons på det tack snälla hej!

    Nämen lite resor med boende, utflykter och all-inclusive såklart.
    Spabesök.
    Kock
    Chaufför med bil så man slipper kollektivtrafiken 🤣
    Choklad och glass
    Sen är jag nog nöjd 😄

    Hellre att man är ärlig med att man söker sponsorer än att man konstant gör samarbeten med företag som är helt irrelevant till sitt content. Ser fram emot att få se friluftsinlägg från henne.

    Om man får önska, då önskar jag mig kurslitteratur i massor, eftersom det är f*n så dyrt!! Och på mitt program behöver vi mängder med kurslitteratur. Är lite för dålig på att ta mig tid och sälja böckerna när jag är klar.

    Ett stort spons på bostadslånet skulle sitta bra.

    Städhjälp för höstens dödsstädning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.