Influencers vann pris på Humorgalan

Igår gick ”Barncancergalan – det svenska humorpriset” av stapeln, och Johanna Nordström och Edvin Törnbloms liveshow av sin podd ”Ursäkta” vann pris för ”Bästa scenshow”.

Vidare tog Mia Skäringen och Hampus Nessvold hem kategorin för ”Årets humorpodd” (Vinnaren utsågs av Aftonbladets läsare) och IJustWantToBeCool vann ”Barnens pris”

Stort grattis! 🥳

16 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag fattar fortfarande inte varför Skäringer slutade podda med Anna Mannheimer. Nesvolds kvinnoimitationer är som att se Skäringers kvinnoimitationer.

      Nej vart tog ”rastvakten Terese” vägen? Den enda som var rolig! Eller är det samma karaktär som hon i kassan?? I övrigt tycker jag han spelar över liksom.

        Hans bästa karaktär!

      Undrar också vad som hände, de blev väl lite ovänner gissningsvis men Skäringer har väl sagt att de tyckte det var svårt att hitta samtalsämnen till slut tror jag. Hennes podd i bilen blev inte så långvarig heller.
      Jag tycker både Mia och Hampus är himla bra dock så har jag inte lyssnat på deras podd men de är ju sjukt roliga och bra när de gör olika roller och karaktärer. Damen på allsången i somras t.ex hahaha och Tabita och Gulletussan tröttnar man aldrig på haha.

      Terese är ju hur kul som helst! Älskar den karaktären. Mia Skäringer är sämst

        Fattar inte alls vad som är kul. Dessutom exakt samma mimik, kroppshållning och rörelsemönster mm som Skäringers tanter.

        Är oxå så trött på Skäringer. Fattar inte grejen alls faktiskt. Däremot Klara Zimmergren, lite intelligent, svartl, lågmäld humor i mungipan, älskar henne.

    Alla dessa fjantiga galor och hittepåpriser! 😂

      Ja, superfjantigt med en gala för att få fler givare till något så fjantigt som barncancer 🙄

        Tycker nog att barncancergalen är en av de minst ”fjantiga” galor vi har. Otroligt viktig gala som drar in fantastiska summor till forskningen för barncancer.

    Välförtjänta vinnare. Grattis till dom!

    Älskade Mia och Anna och saknar dem fortfarande😥. Podden med Hampus är ok men hästlängder ifrån Mia och Annas podd. Någon som vet varför dem slutade?

      Som jag skrattade åt Annas historia i bastun på gymmet 😅

      Möjligen som ngn skrev ovan att de inte hade mer att prata om. På slutet var det väldigt mkt samma malande om män.

        Precis, plus att Anna har tendens att ”ta över”och nog inte poppis hos Skäringer. De blev lite ’bittra tanter som maler på” till slut, även om humor och på skämt, så blir det ju tjatigt till slut.

          Det var väl mitt under brinnande covid så allt gick ju på sparlåga och livet gav väl inte så mycket material.
          Jag ser också Anna som feminist och Mia som wannabe och där krockade de ganska ordentligt emellanåt. Slutade lyssna på dem något halvår innan de slutade och blev inte alls förvånad när de sedan la ner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.