Tjafsigt under Bianca Ingrosso-inlägg

Bianca Ingrosso medverkade under helgen som gick i Nyhetsmorgon, där hon bland annat pratade om sin talkshow ”Bianca” som är inne på sin tredje säsong. 
I kommentarsfältet var det en del irriterade följare som var kritiska till att familjen Wahlgren/Ingrosso är överallt och ingenstans hela tiden, någonting Nyheter24 rapporterat om.
Givetvis fanns Biancas fans på plats för att försvara sin idol, och det blev stundtals riktigt tjafsigt.

Jag tänker att Nyhetsmorgons redaktion med sina utfällda känselspröt går på tillgång och efterfrågan. Hade ingen velat se Bianca som gäst så hade hon förmodligen inte blivit inbjuden, men jag förstår samtidigt kritiken och inspelet om att familjen bränner ljuset i bägge ändar, men man ska väl smida medan järnet är varmt?

Jag brukar grädda våfflor, men så har jag heller ingen talkshow. 🧇

74 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Det är för mycket Wahlgren/Ingrosso. Det är ju som att de är Sveriges enda kändisar? Alla ska ha minst ett eget tv-program var, gästa i ännu fler program i diverse tv-soffor och lekprogram – och dessutom i alla TV-kanaler, och de syns överallt på sociala medier, de säljer alla möjliga varor osv. Visst är intresset stort. Men nog borde väl folk tröttna. Jag tittade på ganska många säsonger av Wahlgrens värld men blev tillslut less, och förra året avföljde jag både Bianca och Pernilla på insta eftersom jag insåg att det inte var underhållande, jag störde mig mest på dom (Bianca gör ju bara reklam för Caia och sina andra märken och Pernilla är inte bättre hon, reklam för sina Ullaredkläder och det där hudvårdsmärket).

      Enligt dig. Håller inte med. Tycker dom är sköna och drivna. Det händer saker hela tiden.

        Pernilla är härlig det blir inte för mycket av henne och Benjamin är också bra men Bianca är man sååå trött på, kan nog bero på hennes sätt hur hon är så fejkad, överdriven och bekräftelsesökande. Posandet, pussmun-minen och hårpillet blir för mycket, man blir mest bara irriterad. Nippertippa som alla måste ösa beröm över annars duger det inte och hon blir sur, komplimanger i massor så blir hon nöjd.

          Nej, DU är sååå trött på henne och DU blir mest bara irriterad. Inte ”man”, det kan du inte uttala dig om.

            Okej förlåt, Jag. Fast jag tror nog att det är fler som är trötta på hennes pose-maner och trams dock.

              Det kan du ge dig på. Kan inte med Bianca och hennes ”kolla på mig”.

          Jag tror också att det är Bianca man är mest less på. Ja, hon är proffsig och har gjort det bra, men hon är liksom inte ”på riktigt”. Hon har en stor plattform och skulle kunna vara en vettig och sund förebild för så många unga tjejer. Istället bidrar hon till att kroppshets genom att mestadels lägga ut bilder där hon ser som mest skinny ut, samt att hon bidrar till onödig konsumtion. Man behöver inte 15 jackor och 300 skor. Inte heller i den prisklassen. Man behöver inte operera om hela ansiktet för att vara nöjd med sig själv. Vi duger precis som vi är – utan filter, självsvält, operationer och nervgift insprutat precis överallt. Vad är det vi förmedlar till den yngre generationen?
          En mycket sorglig utveckling.

        Och humor har dom! Älskar Bianca!

          Pernilla har verkligen humor, hon är rolig. Bianca försöker vara rolig men lyckas inte riktigt, jag har iaf inte skrattat åt något hon sagt eller gjort någonsin och jag har ändå nära till skratt om man säger så. Men alla har olika smak och tycke.

        Gillar Pernilla men står verkligen inte ut med den osköna Bianca.

      På tal om Wahlgrens värld – Bianca skulle ju inte vara med längre mer än när de träffas i familjen och umgås MEN det var ju mest om Bianca förra avsnittet, om när Bianca skulle på Elle-galan, gissningsvis för att hon och Van ville nå ut med sitt klädmärke. Det var verkligen inte till Biancas fördel, pratade illa om galan, onykter och sen som vanligt. Där fick vi veta också att de själva bokat in intervjuerna fast man skulle tro att de bara haffades på röda mattan liksom. Tyckte det var så skämmigt efteråt när Emilia sa hon skulle intervjua vinnarna och Bianca går fram och vill hålla låda och få mer tv-tid, hon och vanessa, fast det var inte med i WV.

      Jag håller med dig på punkter. PW är ju dessutom en teflonmänniska av rang, allt rinner av och hon dyker upp överallt, nu senast t.o.m på barncancergalan. Man undrar ju vad produktionsbolagen har för fantasi eg.. Det roliga är dock att jag minns en gammal intervju med henne, långt innan all denna cirkus satte igång, där hon fick frågan varför alla Wahlgrenare blir show & teatermänniskor och om det kanske typ var ett behov av att vara i rampljuset, PW blev då skitsur och sa att det där stämmer ju inte alls..

        Pernilla är ju omtyckt av en stor massa. Jag tycker hon var bra på Barngancergalan. Att de har behov av rampljus brukar hon ju säga själv numera, hon erkänner det och typ skojar om det. Bianca har ju uppenbart stort behov av rampljus och verkar trivas som bäst när hon får stå i centrum och ha allas blickar på sig, hon vill att folk ska fota och filma henne också hon ber om det har man hört med egna öron, fast hon påstod nyligen att hon aldrig någonsin bett någon fota el filma henne hehe.

    Råkade faktiskt se inslaget med henne och herregud så stelt och svullet hennes ansikte är. Förstår inte varför hon gör så mot sig själv.

      Nä hon isar inte självförtroende direkt.

        Hon får självförtroende när hon dricker vin och det är ofta, och hon verkar älska sin egen spegelbild så som hon hela tiden speglar sig och filmar sig. Hon blev glad när Jenny sa att det fanns vin i studion, och Bianca skålade för fullt. Kul när kocken sa vi skålar för Benjamin haha så bra, då blev Bianca lite putt och snopen att han inte valde att skåla för henne.

          Men varför skulle det skålas för Benjamin? Det var ju knappast som om att han fyllde år eller så.

            Varför skulle man INTE skåla för en Wahlgren!?

            Han gillar väl Benjamin helt enkelt kanske, man kan ju skåla för någon även fast den inte fyller år. Kanske för att han vann 2 kristaller, han vann väl en rockbjörn igen också, men han skojade ju när Bianca sa ”varför ska vi skåla för honom och inte för mig” och han sa då ”han fyller år” nej det gör han inte sa Bianca …

          Svammel, så var det ju inte! Fredrik ville skåla för Benjamin för att han trodde han fyllde år o det enda Bianca gjorde var att säga att det inte var hans födelsedag. Vad var fel m det? Inget!

            Fast det stämmer ju, så var det – Fredrik sa vi skålar för Benjamin, och Bianca verkade bli lite förnärmad och sa ”varför skåla för honom och inte för mig” och då sa Fredrik för att han fyller år, och då sa Bianca nej det gör han inte. Ser ingen som skriver att det var något fel med det däremot att det var kul och jag håller med om det.

      Hela hon är stiff som en pinne när hon rör sig, Spikrak, stel hållning när hon står, går och sitter. Bra hållning är ju bra, men inte att vara stel & spänd. Slår vad om att hon är helt slut i kroppen vid dagens slut, det kostar på oerhört mkt att vara så oerhört spänd hela tiden, extra jobbigt blir det om man dessutom inte får i sig den näring kroppen behöver. Ohållbart i längden.

        Hur vet du att hon inte får i sig tillräckligt med näring?

          Har inte påstått att jag ”vet”, men utan att gå in på ämnet, så är det ett faktum att om man inte behåller maten man äter så får man ofta näringsbrist.

            Hur vet du att hon inte behåller maten?

              Men sluta spela dum nu, du vet precis vad hon menar.

              Hon säger ju det själv.

            Det har ju varit väldigt påtagligt att hon äter för lite om man ser på hennes dokumentär. Hela teamet är ju oroliga för att hon inte äter.

              Och dokumentären spelades in när? Ingen här vet väl hur hon mår och gör i dagsläget. Om man nu inte känner henne personligen vill säga.

                Och det finns folk som känner henne personligen.

      Jag tror det är som knark och tatueringar. När du väl börjar, så blir det som en besatthet.

    Deras järn har ju varit varmt så pass länge att det är klart att många tröttnar men det finns nog väldigt många som också faktiskt vill se dem och det är ju nya generationer som kommer och blir intresserade också.

    Jag såg inslaget och förvånades återigen över hur mycket programledaren Jenny Alversjö verkar beundra Bianca. Det är liksom så mycket rövslickeri som pågår där?

      🤑

      Ja verkligen, likadant förra gången. Jenny blir så otroligt fjantig när Bianca är med, dessa överhyllningar. Rövslickeri är rätta ordet ja fast det kan nog vara så att Bianca med team ber att hon ska hylla och säga vissa saker och kanske. Ser aldrig att Jenny pratar så beundrande och hyllande med några andra gäster. Får se om hon kommer hylla Helenius på liknande sätt när hans show börjar och om han kommer vara med och prata om den då. De kanske tycker att Bianca och hennes talkshow behöver hjälpen, så de ska hjälpa henne framåt med dessa hyllningar och superlativ.

      Jag tänkte exakt så. Det östes på med fantastisk, underbar och flin.

        Så har det ju varit sen programmet började. Som att, ni måååste hylla Biancas program så folk tror att det är bra.

      Eller hur! Hon öste lovord över B om hur begåvad och duktig hon är och vilket fantaaaastiskt program hon gör. Zappade över för att kolla på kvällen. Men herre. Hur orkar man ens titta på programmet? Gap och skrik och totalt ointresse för sina gäster, bara fokus på henne själv. Stackars fotbollsmålvakten satt bara och gapade….

    Så tröttsamt att folk ska hata på Ingrosso/Wahlgren-familjen. Vissa kändisar syns mer än andra, så är det bara.

      Det hatas inte, folk gillar inte. Det är skillnad. Dessutom är det väl mest Bianca och det är ju för att hon inte är en nice person.

    Det jag tyckte var mest anmärkningsvärt var programledarens totala beundran och ”du är ju bara bäst”. Jämfört med hur hon bemötte GW lite tidigare i programmet, en person som är lätt att ogilla men som ändå är påläst inom sitt område. Honom var hon bitvis avfärdande och otrevlig mot medan Bianca fick ta emot glättigt beröm för att vara Sveriges bästa.

      Ja exakt hon sa också att Bianca har ”revolutionerat talkshow-Sverige” lol

        Har B intervjuat en enda gäst utan att komma in på sex🥱

          Något är väldigt fel med Bianca. Alkohol och sex.

        Haha ja det var kanske att överdriva det hela något.

      Haha ja det kändes bra frostigt mellan henne och GW. Syntes även när de gick till reklam, total tystnad dem emellan och inte en blick från henne åt hans håll.

        Han gillar inte henne. Det har han sagt rakt ut haha

          Hahaha. Jag gillar inte heller henne, så jag förstår honom.

      Men va? GW, ”en person som är lätt att ogilla”? Han är ju väldigt mångas favoritfarbror, (inklusive undertecknad) kunnig och påläst som få, utan att vara fyrkantig eller tråkig.

        Håller med! Älskar GW ❤️❤️

        Ja, och han är också mångas ogillaobjekt. Men han är alltid påläst och insatt så oavsett om hon gillar honom eller inte så borde hon lyssna när han svarar på hennes frågor istället för att himla med ögonen och komma med rena felaktiga invändningar i stil med ”men så är det ju inte”, när han precis presenterat hur det är. Jag tycker att kontrasten i bemötande var riktigt jobbig att se, hon ska vara professionell.

          Som Tilde när hon försvarade Läckberg för fullt när de pratade om att hon ev använder spökskrivare men nej det var en hemsk anklagelse sa Tilde flera gånger varför skulle hon göra det – ja kanske för att hon behöver det och inte har tiden till att skriva tv-serie och bok samtidigt plus en tredje bok ihop med Henrik. Hon har väl erkänt att Pascal iaf korrar hennes böcker men sanningen är kanske att han också skriver en del. En annan författarduo gick ut igår med att de spökskrivit åt en del såg jag, de har ju skrivit T-Nettans bok bl a. Såg föresten Läckberg på efter fem idag och såg hon gjort hårtransplantation i sina vikar så hårfästet var jämnt eller om hon hade fyllt i på nåt sätt själv bara. Grått är hennes hår fortfarande inte, hon har ju gått ut med att hon ska embracea grått hår och det ska stegvis färgas grått sa hon alldeles nyligen men nä det ser mer ut som rågblonda slingor i brunt hår.

        Ja! Mer GW och mindre Wahlgrens! Stoppa fördummandet av folket!

      Hon var helt klart politisk när hon pratade med GW. Tydligt att hon är höger och ifrågasatte flera gånger på ett märkligt sätt.

        Det håller jag inte med om, jag är också höger men ifrågasätter ju inte fakta bara för det.

          Nej men många gör. Till exempel både Tilde och Jenny Strömstedt och även Maria visar starkt sitt missnöje när det har varit intervjuer med Jimmie Åkesson – speciellt Tilde. Oavsett politisk åsikt så ska man vara professionell som programledare. Annars borde man byta jobb

      Älskar GW, en mycket intelligent och kunskapsrik man. Biancas motsats haha. Men hon är väl nöjd så länge hon ser snygg ut. Vem vill ni helst äta middag med, GW eller Bianca?

        GW!

          Så klart! 100%

      Man håller sig väl med familjen Wahlgren. Det är sen gammalt.

    Ja man kan undra hur det kommer sig att tv4 gör så mycket reklam för Bianca och vill hylla henne och framställa henne som en superstjärna, kan nästan tro att Vanessa betalar till Jenny för att hon ska hylla Bianca. Hon presenterades som största influencern.. fast det finns ju flera som är större. Sedan prat om succé, att hennes talkshow är en stor succé osv men hur ser tittarsiffrorna ut egentligen. Märkligt att tv4 gör så mycket reklam för den som går på konkurrerande kanal, de borde väl vilja att tittarna ser på fyran istället men de kanske samarbetar på något sätt.

    Tror inte de hade med Bianca för att efterfrågan på henne är stor nej utan för att de ber om att hon ska få vara med för att göra reklam för talkshowen. Alltså Bianca som hon försöker få det att låta, genom upprepningar hehe, som att hon är såååå nyfiken och delaktig i att välja gäster. Vet inte hur många ggr hon sa nyfikenhet, hon tjatade på om hur nyfiken hon är på människor, hennes stoora nyfikenhet haha det vill hon övertyga om, strategiskt, för att inte folk ska säga hon är nonchalant etc.

    Tur man inte ser på vanlig tv längre skulle förmodligen spy på att det är samma kändisar hela tiden.

      Är man så dum så man tittar på något man inte gillar får man ju skylla sig själv.

      Och ändå är du här och läser där det mest skrivs om samma kändisar också

    Alltså nej, familjen Wahlgren/Ingrosso är knappast mina favoriter i media. Men i instagraminlägget ovan finns absolut inget som provocerar? Personer som nitisk letar och uttalar sig om andras fel känns inte som rätt personer att tala om uppmärksamhetssökande och förebilder.

    De vill väl locka en yngre publik.

    Minns en omröstning på denna blogg för några veckor sedan och den vi/ni ville se mer av var just Bianca.

    Förstår själv inte denna besatthet över just henne, men populär och framgångsrik är hon 👍

      Fast omröstningen handlade inte om vem man ville se mer av utan om vilka man vill läsa om härinne. Är Bianca så himla populär verkligen? Det är ju dem själva som får det att se ut och låta så jag menar familjen skriver alltid stjärna, succé, legend etc om Bianca, och hennes team skriver succé och andra ord som låter bra, men visst framgångsrik är hon ju på sätt och vis, rik är hon.

        Man är inte en bättre människa för att man är rik. Bra att komma ihåg.

          Nej, se på Bauer t ex🤣PW betalar väl för honom så han är ju inte rik själv iofs. Finns det ett avsnitt nuförtiden utan att han sitter och grinar😭 krokodiltårar? 🐊

    Man kan ju stänga av tv:n om man nu är så trött på dom som får medietid….

      Fast vad löjligt. Vadå stänga av. Tv har blivit sämre och dom kör repris på repris.

        Det vAr bäTtrE fÖrr!

    Tänker att det är en viss typ av folk som skriver sånna inlägg. Och det är ju inte den typen man önskar man vore direkt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.