Det fortsätter tjafsas….

Det är inte bara i Isabella Löwengrips kommentarsfält det tjafsas, utan det sker även inne hos Nicci Hernestig. Eller fortfarande inne hos Nicci Hernestig kanske jag ska skriva. Jag tror knappast det slutat…
Här tjafsar man om att Nicci berövar den blivande fadern på alla upplevelser så här på sluttampen innan dottern föds, så som ultraljud mm, och det skrivs även kommentarer om att Andreas ska ha kallat den blivande dottern för ”horunge”, någonting som låter helt sjukt. Jag vägrar tro att han gjort det until I see some real cold evidence på det.

Pics or it didn’t happen. 

106 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Två otroligt omogna egotrippade individer. Stackars barn!

      Så skriver man inte om nicci som ska bli mamma. Vad elakt 21.07.

        Men om man tycker att det är så?
        Detta är en sån soppa
        Om man inte vill ha spekulationer går man väl inte ut med alla ” hintar ”

          Hon verkar ju vara värsta dramaqueenen, berätta vad som hänt el sluta grina i sociala medier. Barn som ska få barn..

        Men det är ok att säga om honom?

      Det är ju inte hon som skriver nåt, det är ju random följare 🤔

    Att göra ultraljud och lyssna på hjärtat är i första hand en medicinsk procedur. Det är inget någon människa har rätt till att vara med på, förutom den blivande mamman som förstås måste vara där eftersom barnet är i hennes mage.

    Hon bestämmer över sin egen kropp. Något annat alternativ finns inte.

      Ja hon bestämmer över sin egen kropp. Sen kan man ju bara hoppas hon har vett och mognad nog att inse att barnet är en egen individ när den föds och som har rättigheter hon inte kan underhålla pga egoism. Men det är nog att hoppas för mycket.

        Det behöver hon inte inse. Vill han ha gemensam vårdnad och umgängesrätt så har han all rätt i världen att ha det, bara att kontakta rätt myndighet/instans. Men tills han har det – efter att barnet fötts – så är det hon som bestämmer över sin kropp och vem som närvarar vid undersökningar som involverar hennes kropp. Allt annat vore sjukt. Folk kan sluta skriva så till henne, de har ingen aning om vad som hänt mellan dem och det är h e n n e s kropp.
        Jag skulle nog inte heller vara så sugen på att involvera någon som sagt så om vårt ofödda barn, om det nu stämmer.

        Problemet idag är ju att allt fokus ligger på förälderns rättighet till sitt barn, men aldrig förälderns SKYLDIGHET till sitt barn.

        Barnet har rättigheter men dessa rättigheter bör också få vara att slippa träffa de människor som inte vill dem väl. Obs jag pratar allmänt nu och inte om pappan i detta fall.

        Men det finns så många föräldrar som inte är bra för sina barn och ändå skriks det bara om deras rättigheter till barnen (eller barnens rättigheter till dem) utan att man ser till hela bilden.

        Tänk om det faktiskt är så att denna mamma bara försöker skydda sitt barn och sig själv? Säger återigen inte att det är så. Men säger man ”mamman måste inse ditten och datten” så kan ju det bli väldigt fel det också. Titta bara på gömda kvinnor.

        Och återigen, jag säger inget om pappan i det här fallet för jag vet inte! Men just idag har han faktiskt inte rättigheter till sitt barn eftersom det är ofött och i mammans kropp. Det är det enda alternativ som är ok, det måste få vara så.

        Det är ingen här som vet vad som har hänt mellan dessa två. Om vi nu antar att Andreas har gjort henne väldigt illa, så tycker diverse löst folk utan insyn i deras liv att hon bara ska borsta av sig det och låta honom följa med på allt som har med bebis att göra? Det finns inget som säger att hon inte kommer att tillåta honom att vara pappa, när barnet väl är fött men varannan vecka är ju långt borta och hon har rätt att bestämma över sin kropp (inkl bebis) tills bebisen föds. Det är för jäkla märkligt vilka ”fina” människor som huserar i dessa kommentarsfält, som aldrig påverkas av om någon gör dem illa, som alltid är ”den större människan”. Nej, just det, är det nånstans man hittar alla fördömande busybodies så är det i kommentarsfälten.

          Men om man som Nicci väljer att lägga ut nästan allt som händer i livet på nätet för allmän beskådan så är det nog tyvärr så att man får ta att folk kommer med åsikter. Här har hon valt att sätta på sig stora offerkoftan och gråta var och varannan dag utan att berätta vad det är som har hänt, och dessvärre är det nog så att hon då får ”ta” att de som följer henne kommer med egna antaganden, tips och råd, även om det inte är något hon bett om. Hon hade ju kunnat bara säga att hon och pappan brutit och att hon tänker gå igenom resten av graviditeten ensam, lägga ut bilder på magen och ultraljud osv och inte andats ett knyst om allt som hänt/händer bakom kulisserna. Men nu har hon valt att göra en grej av det här, och då får hon nog dessvärre tåla att folk spekulerar.

      Under pandemin fick alla gå själva på UL i vår region!

        Pandemin och dess påhittade knäppa regler stred mot många mänskliga rättigheter och ett stort antal människor fick lida. Vi berövade unga människor sin ungdom och gjorde barn vettskrämda för baciller. Läste om en tjej som fick en hemsk livmoderinfektion när hon var gravid, och hon fick akut opereras och bebisen dog, allt medan hennes partner/bebisens pappa inte fick komma in på sjukhuset p.g.a. covidregler (USA). Om det varit jag hade jag slagit ner människor för att slippa vara utan min partner i livets mest hemska stund…

          Men näää.
          På sjukhus finns sjuka som kämpar för sina liv. Är ändå rätt rimligt att neka icke vårdsökande tillträde under en pågående pandemi. För att skydda patienter både indirekt (undika att vårdpersonal smittas) men också direkt.

          Sen drabbades många personer av dessa regler negativt, absolut.

            Om personal kan arbeta där och vara testade samt ha skyddskläder så kan även närstående göra det i en LIV OCH DÖD situation. Herregud.

              Nej, för folk är inte tillräckligt empatiska i vårt egocentriska samhälle idag…innan restriktionerna med besöksförbud etc hade de på Neo problem med folk som kom dit förkylda, de gick i korridorerna trots att de inte fick det etc etc.
              Så tyvärr…folk fattade ju fan inte ens basala hygienrutiner gällande handskar, munskydd och korskontaminergin

          Trevlig människa du verkar vara då. Själviskt och trashigt beteende att hota med att man ska slå ner folk. Du är liksom inte den enda på sjukhuset som genomlider livets mest hemska stund. Jag låg själv inlagd flera månader på sjukhus under pandemin och fick inte ta emot besök. Hade ingen immunförsvar alls och knappt några vita blodkroppar. Jobbigt men jag vet att restriktionerna med besöks förbud var att skydda de mest sköra patienterna och för att att läkare och omvårdnadspersonal inte skulle bli sjuka och kunna bemanna vården.

          Säger en självupptagen barnunge som uppenbarligen inte var en av dem som slet livet ur sig i full skyddsmundering som orsakade trycksår, huvudvärk och X antal beordrade övertidstimmar, samtidigt som andra gnällde om att de inte fick gå på teater och bio och att det var tråkigt att stanna hemma mycket….

            Haha snacka om att tolka någons kommentar med röven?
            Jag skrev om en kvinna vars bebis dog och hon var SVÅRT sjuk och fick inte ha en enda närstående i närheten. Du tänker hon var en bortskämd skitunge? Samt barn som inte fick umgås med vänner, inte fick gå i skolan, utan skulle sitta framför en skärm = totalt onaturligt beteende för barn och ungdomar. Vi kommer se konsekvenserna av pandemins insatser och experimentella vaccin i många år framöver…

              Sitt du där med din foliehatt och hota med att slå ner folk som inte gör exakt som du vill. Det kommer man garanterat långt med….

    Orkar inte ens läsa detta inlägg men fattar vad det handlar om, så bemödar mig med en kommentar då det är viktigt: DET SISTA VI MÄNNISKOR BEHÖVER JUST NU ÄR ATT SITTA OCH MATAS MED ANDRAS JÄKLA TJAFS! Negativ energi omger oss så det står härliga till i alla fall! Så gör något annat ❤️

    Vad har Nellie Berntsson med saken att göra?

    Två svenskar som enl. uppgift hade Sverigetröjor blev nyss ihjälskjutna med automatvapen i Bryssel. Vad är det som händer????

      IS?

      Enligt belgiska medier verkar det vara terrordåd, gärningsmannen hade enligt vittnen ropat/sagt att han var medlem i IS.

      Tack Islam!

        Tack till islamister (med andra ord extremister). IS avrättar och begår terrordåd mot andra muslimer som inte följer deras ideologi också.

        Ta din islamofobi någon annanstans! Det som hänt är fruktansvärt, men inget alla muslimer kan belastas för. Rasism är inte bättre än islamofobi.

          *Än islamism

      ”Fredens religion” 🙄

        Men hur svårt ska det fatta att IS är islamister?! De är inte muslimer?

        IS representerar alla muslimer lika lite som Ku Klux Klan representerar alla kristna

          Och lika lite som zionister representerar alla judar.

            Vilka är zionister? Undrar genuint då jag inte vet. Menar man att den israeliska staten som utrotar Palestina är zionister, och invånarna är judar som är emot det?

              Den som ”tror” på att staten Israel är judarnas heliga land är en sionist. Kan man väl vara oavsett om man är jude eller inte. Och israel kan man vara oavsett om man är jude eller inte, om man är född eller bosatt i Israel. Och alla judar är såklart varken israeler eller sionister.
              Hamas bryr sig dock inte om du är sionist eller israel utan om du är jude. Då ska du avrättas. Deras motiv är varken att skydda palestinier eller förstöra Israel. De är antisemiter. Det firades ju här i Sverige också när judar i Israel mördats så man kan ju fråga sig om det då handlar om islamism eller antisemitism 🙃

        All organiserad religion är bullshit. Även kristendomen.

      Jepp så här israel har det hela tiden men folk fattar inte.

        Vilka är zionister? Undrar genuint då jag inte vet. Menar man att den israeliska staten som utrotar Palestina är zionister, och invånarna är judar som är emot det?

    Folk blir även som galna när mammor som blivit lämnade inte låter papporna vara med på förlossningen. Som om det vore mer rimligt att pappan får vara med under förlossningen än att mamman känner sig trygg och lugn när hon föder barn.

      Förlossningen håller jag med om. Där handlar allt till 100% om mamman och vad som känns bäst för henne. Ingen annans ”rättigheter” står över det.
      Att däremot förvägra ett barn sin andra förälder är vidrigt. Då får man skaffa barn med en anonym spermadonator då om det är så man ser på det. Har man valt att skaffa barn med en annan person så får man deala med det oavsett om förhållandet håller eller inte.

        Barnet är inte fött än? Att inte vilja att han ska vara med på att lyssna på hjärtljud är inget konstigt. Det är hennes kropp.

          Barnets hjärtljud.

            Dina stjärtljud

              Bn 😂😂😂😂😂

        Nää hon kan gott föda med snitt om det är bråk i relationen.

          Vad har bråk i relationen att göra med huruvida man föder vaginalt eller med snitt?

          Haha va?

        Fler pappor som dumpar sina barn, eller försvårar livet för mamma och barn allt vad de kan än vad det finns mammor som ”förvägrar” barn sin andra förälder. Finns det dessutom våld med i bilden så tillåts ju män tyvärr hålla på ostört och anses ha rätt till barnen ändå. Barnens rätt till en trygg barndom är det enda som spelar roll.

    Hon ska göra det som känns rätt för henne. Ville han varit med skulle han sett till att de fortfarande var tillsammans. Jag fattar inte varför män inte kan lägga sig och bara säga ”jag gör allt i min makt för att få det att funka, förlåt för min del. Vad kan jag göra?” när du har en kvinna som är gravid med ditt barn?! Jag har svårt att tänka mig att Nicci skulle gjort något fruktansvärt oförlåtligt som han bara inte kan leva med. Hon är gravid och det är grymt jobbigt på alla sätt och vis och mannen har en uppgift: få henne att må bra, få förhållandet och vardagen att funka. Kan han inte det? Okej, då kan han dra och får räkna med att inte vara med på såna saker som att höra hjärtljud… Det är ingenting som är något för barnets skull utan endast för hans skull, så varför skulle hon låta honom plocka russinen ur kakan och låta honom vara med på såna saker när han inte ens kan få deras förhållande att hålla?

      Haha visst och sen stämmer han henne för halva vårdnaden. Barnet är g-e-m-e-n-s-a-m-t.

      Att få ett förhållande att funka är bådas ansvar. Graviditet är inget frikort för att få bete sig hur som helst.

        Vad har hon gjort då menar du?

      Åh herregud vilken idioti du svamlar om. Jag har väntat och fött två barn och helt tagit ansvar för mitt eget mående och beteende. Graviditet är ingen sjukdom där andra ska tassa på tå kring dig. Och väljer man att skaffa barn med en annan person så vet man vad man har att förhålla sig till. Barnet är bådas, inte kvinnans egendom.

        Och väljer mannen att skaffa barn med någon så kanske han ska se till att inte bete sig på så sätt så att han blir dumpad av den gravida? Vad menar du att Nicci skulle ha gjort där alla ”tassat på tå” runtom henne?

        Då har du säkert mått superbra i dina graviditeter. Grattis! Många andra kämpar utav bara h*lvete i sina, och då kan nog en partner tassa lite på tå med tanke på vad den gravida går igenom för d-e-r-a-s skull. Graviditet kan leda till sjukskrivning av så många anledningar, bl a psykiska, så sluta upp med sånt här svammel för att du antingen mådde prima eller hade verktygen och/eller stöttningen att klara av dina krämpor bättre än andra.

        Jag hade hypermesis i 8 månader och bodde på sjukhus i flera veckor. Ville påriktigt dö stundvist. Skulle nog ha blivit extremt besviken på min partner om Jan inte haft extra förståelse för mig då. En graviditet i sig är ingen sjukdom men visst kan man tammefan få relaterade sjukdomar.

        Nästan så man önskar att din partner hade gjort nåt oförlåtligt mot dig under graviditeten, kanske lite otrohet kombinerat med att slänga ur sig att han ändå inte vill ha barnet. Så skulle vi får se hur din attityd varit då.

      Var det inte hon som gjorde slut?

        Gissningsvis för att han gjorde något då?

      Tillägg: faktum är att jag är trött på att männen hela tiden ska försvaras och daltas med. Alla utgår direkt från att HON har agerat på ett orimligt sätt. Se kommentarerna – det ska minsann inte ”tassas på tå” för att man är gravid, och man kan inte ”bete sig hur som helst” minsann! VAD säger er ens att hon varit orimlig i deras förhållande eller gällande gränser hon nu sätter? Ärligt talat, de relationer jag stött på (och det är många!) i min närhet och vänners vänner är det ofta mannen som anser sig ha så jäkla mycket rättigheter och bufflar sig genom livet och kvinnan som får det att funka. Även en enkel, komplikationsfri graviditet är tuff (jag har själv genomgått två) och rent biologiskt har mannen det SJUKT soft som glider igenom utan kroppsliga förändringar, hormoner, oro, tankar osv och sen slippa le grand finale när man ska trycka ut en människa genom vaginan… För att inte tala om allt som kommer efteråt med amning, vakna nätter, bebis som i princip bor på din kropp, stressen att knappt hinna ta en dusch osv osv – detta slipper också mannen! Så man kanske ska vara lite ödmjuk inför det, och inte hålla på att gaffla om HANS rättigheter när helt ärligt han inte gjort eller gör ett smack i princip det första året från det att barnet blir till i magen. Kan man då, som i Niccis ex fall (vad han nu hette) inte ens se till att relationen håller – jobbigt läge men kom över det och satsa på att vara en sjukt bra pappa istället när du väl får möjligheten! Jag är säker på att Nicci ville att det skulle hålla och gjorde det hon kunde för att få det att hända – men han drog inte sitt strå till stacken och då får man vara ute i kylan helt enkelt.

        Håller helt med dig. Känns som om de som tar exet i försvar här inte har en aning om hur det är att gå igenom en graviditet.

        Helt jävla sjukt är det. Av hela historien så vet vi att HAN har gjort något som gjorde att förhållandet tog slut. Nu ska hon mitt i graviditeten ta en massa hänsyn till en kränkt mansbebis som plötsligt vill vara delaktig. Vill han vara delaktig och visa att han har föräldrapotential så kan han meddela henne att han finns där, vill ha en relation med sitt barn men att de får ta det i den takt som hon orkar när barnet är fött, eller tidigare om hon vill.

        Halleluja, preach sister!

    Niccsan vill ta hela ljuset till sitt. Undrar verkligen vad Andreas gjort

      Varför kallar du henne Niccsan?? Varför sitter man och hittar på egna smeknamn på folk?

        Antagligen samma människa som skriver Bellsan.

          Nej vi är inte samma.

        Varför är du a a a a nonym bejb? Är du en miss hernestig kanske? ♥️

          Alla är anonyma…? 🤦🏼‍♀️

    De kommer att fortsätta att tjafsa ett bra tag till. Det tillkommer ingenting nytt, är det verkligen så intressant att det förtjänar regelbundna inlägg?

    Off topic men det är liksom två svenskar som mördats för att de är svenskar! För att de bar svensk tröja! Det är sjukt. Det är på riktigt. Det är alltså fara för liv att visa sitt svenska medborgarskap. Vi riskerar att dö för att vi är… Svenskar.
    Det är… Hisnande…

      Ja, och detta är bara början…

      Inte för att förminska din oro, men vi är många minoriteter i Sverige som länge blivit utsatta för hat, hot och våld på grund av hur vi ser ut… och det har inte kommit från islamister. När vi har klagat har vi fått höra att vi ska ta av oss offterkoftorna trots att det finns mängder av studier och statistik som stödjer det vi säger.

      Välkommen in i klubben.

        Men svenskar har liksom inte gjort något fel. Vi har välkomnat flyktingar, har lagar och regler mot rasism och diskriminering, jobbar hårt för allas lika värde, öppna för andra kulturer och stridit för demokrati och kärlek.
        Och nu biter det oss i svansen.

          Så hellcats minoritet har gjort nåt fel?

            Antagligen inte.

          Vad ”liksom inte gjort något fel”? Har de gjort fel eller inte?

        Dessutom, hur många har blivit ihjälskjutna mitt på gatan pga sitt ursprung/nationalitet i Sverige…? Lasermannen ja, men han hade inte stöd av andra svenskar (nu snackar jag vanliga Svenssons, inga rasister). Hur många tror du inte hyllar den här mördaren i Bryssel runt över världen just nu? Kanske jublar helt öppet och uttrycker sin glädje.
        Eller menar du att många svenskar jublade över Lasermannen?

          Inte skjutvapen men tycker det var lika grovt när Anton Lundin, som hade ett rasistiskt motiv och inspirerats av högerextrema, gick in på en skola och mördade tre personer med ett svärd som vapen. Såhär, IS=extremister. På samma sätt som t ex nazister är extremister. Men lika lite som en IS-terrorist representerar din typ granne som är muslim representerar Anton Lundin dig. Vad IS vill är dock att skapa den klyftan, de vill att du ska sluta se den rasism som finns, börja ogilla alla muslimer för det tjänar dom på. Polarisering är en grogrund för terrorism och om alla vi i majoriteten som är emot terrorism börjar se varandra som fiender så har vi spelat dom rakt i händerna.

          https://www.svd.se/a/e2c3f651-a325-4c70-b30c-40eeae6ec928/lang-rad-rasistiska-mord-och-valdsbrott-i-sverige

          Nej men jisses, försöker vi snacka ner det nu, att det är inte så allvarligt ???????????????

            Vet inte hur det står till med läsförståelsen om du tolkade mitt inlägg som snacka ner hur allvarligt terror är.

      Hur då ”liksom två svenskar”? Var det två svenskar eller inte?

      De var från IS.

      Ja detta måste ändras snarast. Jag kommer i alla fall börja med att för första gången rösta på sd.

        Hur tror du hatet mot svenskar minskar för att du röstar SD?

        Att rösta på SD kommer inte lösa någonting. Det kommer bara ÖKA utanförskapet och diskrimineringen mot minoritetsgrupper som sedan söker sig till kriminalitet. Personen som mördade två svenskar i Bryssel hade sedan tidigare utvisats ur landet, men vistades där olagligt. Vad tror du SDs ”utvisa alla vars efternamn inte slutar på -sson”-planer kommer att göra för positiv skillnad?

        Det är vedertaget att kriminalitet går hand i hand med klassklyftor, utanförskap, segregation och dåliga förutsättningar för utsatta grupper. Vi tjänar ingenting på politik som bara kommer att ge oss mer av de sakerna.

    Om pappan väljer bort förhållandet eller om mamman tycker att det inte är stabilt för ett barn så är det så att jag alltid kommer att stå på mammans sida! Han ska inte komma och kladda på hennes mage om han har valt bort henne eller om hon har valt bort honom. Graviditet är ganska mycket kroppsnära och det skulle jag verkligen INTE vilja dela med en sambo som man inte ska vara sambo med längre. Barnet lär aldrig veta om vem som hörde första hjärtljudet utan bara en kränkt farsa som har fans eller nåt`?

    Hela min kommentar togs tydligen bort så orkar inte skriva om

    Men kort och gott. Låt kvinnan var lugn med sitt barn. Jag skiter fullständigt i pappan oavsett om hon har valt bort honom (för det lär finnas anledning till det då det är sjukt jobbigt att vara ensam mamma, jag vet) eller om han har valt bort henne (då har han ju även valt bort sitt barns första tid så f*k him)

    Men asså kan folk låta henne vara? Hon har sagt i vlogg att hon självklart inte kommer förbjuda barnet att träffa pappan, som många spekulerar. Men helt ärligt, om han behandlat henne illa och kanske lagt handen på henne, då har han fan också förbrukat sin rätt att få vara med barnet. Om det skulle vara så, tycker ni då det är rätt att han ska få ha gemensam vårdnad och vara ensam med barnet?

      Spekulera inte!! Låt bli själv

      Barn har rätt enligt lag till båda sina föräldrar. Han har ingen ”rätt” till barnet.

      Det finns ingen anledning att spekulera i vad han eventuellt gjort heller – Däremot håller jag med om att det inte spelar någon roll när det gäller att vara med på läkarbesök eller förlossning. Där har han ingen *rätt* att vistas oavsett hur mycket pappa till barnet han är, det är bara mammas och barnets välbefinnande som spelar roll. Att föda barn är fan nog stressigt, utelämnande och plågsamt utan att behöva ha en person man mår dåligt av att umgås med i samma rum. När barnet är fött finns det lagstiftning som skyddar barnets rätt till umgänge med båda sina föräldar. Ingenting man behöver diskutera om hon kommer ”tillåta” eller inte.

    Hur ska man kunna bevisa något som sagts mellan fyra ögon? Om han kallat barnet för horunge i endast mammans närvaro och hon inte spelat in det, har det inte hänt då? Jag levde i många år med en man som alla tyckte var fantastisk, endast ett fåtal i vår närhet såg igenom hans fasad och de valde att ta avstånd från honom/oss. Har alla hans övergrepp och psykiska misshandel aldrig skett eftersom endast jag var närvarande när det hände?
    Jag förstår att du raljerar, Camilla och jag tycker så mycket om dig i övrigt, men just nu … det där var en aning lågt.

    Vet man om han ville vara med ens? Eller är det något följarna bara antar för att kunna kasta skit på henne? Alla män är ju inte jätteintresserade av barn och hjärtljud liksom…

      Tänkte samma. De kanske var överens? ”Jag skickar en video idag när jag lyssnat på hjärtljud hos barnmorska” – ”Ok, tack ha det bra idag”….?

        Ja men precis. Min sambo var inte med på bvc och lyssnade eller på ultraljud, han var på jobbet.

    Det kan vara jag som inte hänger med, men det finns ju inget i hennes inlägg om att pappan inte fick vara med? Det kan väl vara hans eget val att inte delta?

      Hon har sagt förut att hon inte vill ha med honom att göra före, under eller efter barnet föds. Vad hon vill före och under är ju upp till henne. Efter blir nog lite klurigare om han är intresserad av att träffa sitt barn.

    Annawii fortsätter med sina ryggradsbilder. Trodde vi kommit ifrån dom bilderna efter vikthetsen som varit hela sommaren. Sorgligt.
    Skärpning!

      Undra om hon helt missat den diskussionen? Eller intalat sig själv att den inte gäller henne då hon är ”naturligt smal” (lol NOT)…?

        Hon är uppenbart ätstörd själv, gör det nog i bodycheck syfte. Sen sorgligt att det delas offentligt, men sjuk är hon

          Ja dåligt av henne. Vet inte vad hon vill bekräfta? Överkonsumtion av lightläsk och smalhets. Popcorn och ”nyttig glass”. Beklagar sig över saknad av hotellfrukost som ändå bara torftig. Sen inlägg om att jag lever bla. Man undrar ju hur det kommer gå för hennes dotter med en så ätstörning mor.

    Ja men precis. Min sambo var inte med på bvc och lyssnade eller på ultraljud, han var på jobbet.

    🙏

    Rent tekniskt räknas han inte som pappan förrän barnet är fött. Så egentligen har han inga rättigheter till barnet 😜

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.