Klackar i soffa?

Kanske har restaurang Olli extra tåligt tyg i sina soffor, för annars undrar jag lite över hur det ser ut efter att Bianca klampat omkring i dem med klackskorna på. 
Jag hade aldrig kommit på tanken att kliva upp i en soffa på en restaurang, även efter stängning, och definitivt inte med klackskor på fötterna.
Är det här det nya som krogar måste anpassa sig efter, att gästerna står på bord, stolar och i soffor med skorna på, och eventuellt även vevar servetter över huvudet?

In that case, I didn’t get the memo and feel old. 
Kommer ni förresten ihåg när Alice Stenlöf kraschade ett bord hon stod och dansade på och fick rödvin över hela sina nya skolor från Balenciaga och andra gästers Chanelväskor?

75 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hon har nog råd att köpa en ny soffa till storebror i fall den går sönder av hennes klackar, huvudsaken Bibz får roa sig lite 😉

      Hon får ju synas mer uppe i soffan, hon måste ju få synas och göra sig märkvärdig. Alltså när hon kallar sig själv för Bibz och pratar om sig själv i tredje person… Hon behöver komma ner på jorden lite.

        En gång var jag en tråkmåns som himlade med ögonen över Wahlgren/Ingrosso. Det var innan jag fattade den nya genre som familjen ligger bakom och som de lever ut 24/7 bara för att roa svenska folket. Genren är briljant, fjortisfest möter freakshow. Får mig ett gott skratt varje dag och blir fylld av positiv energi. Har till och med börjat titta på Biancas youtube även om jag ännu inte klarar av att titta på normal hastighet. Tack youtube för att ni erbjuder dubbel hastighet.

          😂

      Nu är detta iof en restaurang, men när jag jobbade på en kändistät klubb i ett annat land i Europa var det mer regel än undantag att fölk stod på stolar å bord. Vi hade massa extra utifall det gick riktigt illa. Och nä vi sa inte till, för alla som betedde sig så var de som beställde in mest och drickande bäst så det va bara att låta dem hållas.

        Är väl skillnad på klubb och restaurang också

          Det var ju första meningen jag skrev

        *dricksade
        Och summorna var inte att leka med så en stol hit å dit(även fast de va rätt dyra) va inte så viktigt i sammanhanget

      Familjen har ju ett eget bord/ avd den är väl gömd från övriga.
      Som om de hoppas där är det inga vanliga gäster som drabbas.
      Bara lite fakta….

      Inte direkt nykter där.

    Oj, vad jag har dansat på bord och stolar i mina dagar.
    Låt Bianca ha kul och dessutom tror jag att Oliver blir bara glad över att hon gör reklam för hans restaurang. Exponeringen kostar nog mer än soffan.

      Jag skulle inte vilja sitta i en soffa som någon har stått i med skorna på.

        Måste bara fråga, åker du kollektivt? Sitter på stolar i väntrum? Bänkar på stan? På gräsmattan?

          Det tillhör väl dock vanligt hyfs att inte ha skor på säten i kollektivtrafik? Avskyr när jag ser någon ha det, så jäkla oförskämt.

          Anonym 16:13
          Nope jag svävar när jag sitter ner.
          Jag är mer än väl medveten om hur mycket skit det finns på säten, dynor, stolar m.m
          Står du på sätet i bussen och tar bilder?

          Ska man alltså vara okej med att folk har skor på sätet bara för att det inte går att komma ifrån att vissa beter sig dåligt och har det

            Absolut inte. Själv är jag en sån som säger till eller blänger tills de tar ner skorna. Skitäckligt ju, nån som nyss trampat runt i gud vet vad..

        Det har du nog gjort många gånger i livet utan att ha veta om det.

        Om du tror att klackskor är det äckligaste som varit på offentliga sittplatser så ska du vara glad 😅
        /föredetta busschaufför

          Tycker bara att det är onödigt att stå på stolar och soffor för att fotografera maten.
          Givetvis är det massvis med skit på stolar och liknande i kollektivtrafiken och på allmänna platser.

            Nästa person överlever nog 🙂

        Tänk inte så för mycket. Det kan lätt gå till överdrift. Själv kan jag inte sitta på bussar eller offentliga platser utan eget medtaget sitt skydd samt ha plasthandskar på mig , otroligt begränsande och inte kul. Smuts finns överallt och är inte farligt, bli inte som mig. Det går inte att ta sig ur det utan terapi om man får extrem smutsfobi. Vänj dig istället vid tanken på att smutsen finns överallt det går inte att undvika ändå.

    Tror ingen direkt skulle säga till henne iaf. Folk å folk..

      Hon skulle nog känna sig kränk om någon sade till.

        Tror nog hennes bror hade vågat säga till om han inte tyckte det var ok. Nu får han dessutom reklam som antagligen kostar mycket mer än tyget i soffan.

        Och göra en gråtvideo.

      Vem skulle säga åt henne? Var restaurangägaren missnöjd? De övriga gästerna på plats?

    Ska vi säga att soffan max kostar 50? Biancas reklam är lätt värd mer än det.

      Även om reklamen är värd mer och soffan kostar 50k och hon lätt kan ersätta den, så är det ju inte jättebra för miljön om den nu måste ersättas oavsett vad den kostar eller reklamen är värd.

        Gick den sönder?

        Men snälla, den behöver nog inte ersättas 😂

          Varför ens diskutera soffans värde då?

            Är det ett retoriskt grepp att göra sig dummare än vad man är? Det första inlägget handlade om att Bianca får bete sig lite hursomhelst för att hon är just Bianca.

    Nämen åååååå jag är ju Wahlgrenare och jag gör som jag vill. Tihi! Jag skiter i vett o etikett. För jag är ju så rolig. Tihi!

    🤮🤮🤮🤮🤮

      Haha oj…

    Och återigen massor av mat som visas upp utan att ätas. Det är mycket sjukare än att kliva i soffor.

      Men seluta, det är väl hela stammisbordets gästers mat😀

      Hur vet du det?

        Smala äter ju inte. Det är sen gammalt här.

      Men hon visar väl upp hela sällskapets mat, låt henne?

      Jag tycker mest faktiskt att av bilderna att döma, ser inte maten god ut…

    Varför beställer Wahlgrens/Ingrosso in hela menyn när de äter ute. Detta beteende har Pernilla också alltid haft, och verkar nu alltså ha fört vidare det beteendet till nästa generation. Det kan liksom stå 15 tallrikar på bordet när de bara är 3-4 st. Ett så märkligt beteende. Alla andra människor väljer ju 1 rätt från menyn. Vad gör de av maten sen som de inte äter upp, förhoppningsvis ger till de hemlösa som förmodligen sitter precis utanför dörren.

      Det där gör man för att göra reklam för restaurangen. De kan ju inte visa upp 4 rätter. Det ska se så flådigt ut som möjligt.

      Det slöseri med både råvaror och tid för kockarna som lagar maten. Om maten inte äts upp så är det ett stort slöseri.

      Många restauranger har ju sharing is caring koncept.

        Vad menas med det?

      Var hon ensam med all mat? Eller kan hon möjligen haft sällskap… ?

      Hur mycket av maten blev över här?

      Men du har väl ingen aning om hur mycket av maten som äts upp? Ifall de föredrar att dela på flera olika rätter så låt dom.

      Alla har ju b*llimi.. så dem behöver äta en del för att få upp det sen.

    Alltså inte för jag är ett Bianca-fan, men jag hade nog också haft hybris om jag var hon. ALLT hon gör blir ju en succé. Alla omkring henne blir ”framgångsrika” och med det menar jag att de i sin tur blir stora influensers… Alice, Lovisa, saga osv.
    Allt hon gör reklam för säljer slut på minuter…

    Finns nog inte mycket hon misslyckats i.

    Jag menar: när har någon fått över 7000 personer köandes för en öppning?

      Det var inte 7000 som köade för henne eller för Caia men det säger de själva och de själva får det att låta som att allt är succé även fast det inte är det. Att säga att något sålt slut t.ex är en smart strategi. Julkalendern sålde nog slut dock fast det fanns inte så jättemånga å andra sidan. Bianca har blivit framgångsrik tack vare Pernilla och Wahlgrens värld sedan har andra fått exponering genom Bianca fast både hon själv, familjen, teamet och även media får det att låta som att allt är succé och därför så tror alla det.

        Men vi såg ju kön? Det var fan sjukt. Att deras mascara vunnit allure är stort. De har ju bjudit in internationella kändisar till hennes program. Talang dog ju efter att hon slutade.
        Att Jennifer aniston eller the rock medverkar i ”lilla” Biancas knappt etablerade show är ju ändå wow.

        Som skrivet tidigare, är verkligen inget fan men hon är duktig på det hon gör.
        Hennes personlighet i tv tilltalar mig verkligen inte men verkar tilltala väldigt många andra.
        Varje program hon medverkar i lockar tittare. Titta på ”i badrummet hos” biancas avsnitt har överlägset större antal tittare.

          Det fungerar som så att säger inflytelserika (kan vara kändisar, flunsor, en krönikör osv.)personer att något är succé, utan att nödvändigtvis vara det, så blir det i vissa folks (vanlisars) ögon en ”succé”, snöbollseffekten..

          Det var kö absolut men det var ingen tät kö och alla som stod där var inte där för att se Bianca eller handla på Caia. Sedan tror jag ingen gått längs kön och räknat hur många som stod där, såg definitivt INTE ut som några 7000 i kö. OCH det var ingen utländsk media där för att Caia öppnade popup som de fick det att se ut som, det var bara svenska som talade engelska just för att det ska se internationellt och större ut, men det var alltså bara svenskar.

          Angående mascara och Allure så hade de troligtvis köpt priset dvs betalat pengar för att vinna, för att få marknadsföring. Brukar gå till så att företag betalar till tidningar för att få reklam och bäst reklam blir det om en produkt får pris eller utnämns till vinnare så det brukar gå att köpa sig till. Vet dock ej säkert om eller att de gjort det.

          Aniston och Rock medverkade inte hos Bianca men ställde upp på länk samtidigt som de ställde upp på länk till många andra tv-shower i olika länder så det var INTE så att de ställde upp just för eller bara för Bianca. Så nu vet du det. Ja jo Bianca drar ju fler tittare än t.ex Dasha som varit med i Badrumsskåpet, men det finns fler som lockar tittare.

            Men wow vilken muntergök du verkar vara!

              Du var snabb ”Sara”. Alltid en typ sådan kommentar när någon skriver sanningar om Bianca eller Caia haha.

      Hur mycket, eller lite, säljer Ani jewels t.ex och vad var det de ville dölja? Hur ser tittarsiffrorna ut för talkshowen Bianca? Troligtvis inte jättehöga eftersom de inte går ut med det men succé kallar det det så klart. Samma gäster som återkommer också, lite trist.

    Tycker att jag ser diverse ungar som klafsar runt med blöta stövlar på restaurangmöbler, buss-säten osv hela tiden. Inte barnens fel så klart. Föräldrarnas ansvar.

      Ja, var är Bauer när han som mest behövs? Aha, han spelar boule😉

    Jag tror de tror att det är kontinentalt att göra så och vill framstå som beresta och internationella.

    Det här får mig att minnas diskussionen från Gift vid första ögonkastet där en kille ville spika i väggen på en stuga de hyrt med argumentet att det bara var att betala efteråt. Hans fru menade att man ska vara respektfull från början även om man har råd att betala för det man har förstört.

      Med skillnaden att de hade fått i uppdrag att dekorera stugan.

        Dekorera betyder ju inte spika, August var så störig. Team Caroline.

      Det var Agust och han hade rätt off fröken hysterisk hade fel.

        *och

        Var ju rätt så uppenbart att deras bråk aldrig handlade om spikhål i en stuga utan om att de störde sig totalt på varandra. De var en dålig match och de tog antagligen ut irritationen på varandra på småsaker.

    Ser tillståndsenheten Stockholm detta lär dom nog inte bli så glada och en inspektion är nog då att vänta.

    Jag dansade på bordet i Blå Hallen en gång.🩵

      Hoppas på nobelfesten.

    Off topic men vad hände med Johanna Nordström och hennes vän Klara (kluxdelux)? De umgicks hela tiden men nu inga bilder alls tillsammans…

      Fråga på Öppet Spår ikväll!

      Tror kanske det är för att Klara har fått barn, kanske blir mindre umgänge då. Men tror inte de slutat vara vänner för Johanna var på barnets dop för någon månad sen:)

      De reste ju ihop i somras så det har nog bara med att hon har fått barn att göra 🙂

    Har hon tagit bort bilden/videon där hon dansar i soffan? Eller är jag blind?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.